FI-Header.jpg

Testin vuoden 2018 parhaat urheiluliivit

Treenaatko edelleen loppuunpestyillä liiveillä? Lopeta heti! Tilaa sen sijaan uudet urheiluliivit kevään mallistoistamme. 

Tässä testissä ahkerat testaajamme hikoilivat kymmenissä erilaisissa urheiluliiveissä, joiden teho vaihteli keskivahvasta erittäin tukevaan. Osa niistä sopii jopa sinulle, jonka rinnat ovat todella isot, mutta jos kaipaat pelkästään tukeviin liiveihin kohdistunutta testiä, kurkkaa  

Kari Traa Var.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Var

Suositushinta: 29,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Koko: Koska koot ovat XS-XL eikä näistä liiveistä löydy kuppeja, on oikean koon löytäminen melko helppoa. Valitse tavallinen kokosi. 

Suurin plussa: Silmänruokaa! Malli on supersöpö ja kuvio ihana. Kukapa ei rakastaisi jäätelöä ja strösseliä? Plussaa myös selän meshosista. 

Suurin miinus: Kosteudenpoistokyky ei ole paras mahdollinen. Jos menet hikiselle tunnille, nämä pysyvät kosteina pitkään tunnin päätyttyäkin. 

Sopii parhaiten: Joogaan, pilatekseen ja rauhalliseen liikuntaan.

Yhteenveto: 

Klassiset liivit kevyellä tuella sopivat parhaiten liikuntaan, joka ei sisällä paljoa hyppyjä. Jos rintasi eivät ole kovin suuret, selviät näillä myös burpee-liikkeistä, mutta juoksulenkkiä emme suosittele. Liivit istuvat hyvin eivätkä purista. Rinnan alapuolella oleva resori on reilunkokoinen: se tukee mukavasti, minkä lisäksi se on kovin nätti. Pidämme erityisesti designista. Näillä karkkimaisilla liiveillä treenatessa ei voi olla olematta iloinen. Toppaukset saa halutessaan pois. 

Adidas Alphaskin.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Alphaskin Support Bra LG

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Tässä mallissa ei ole kuppeja, mutta koko on rinnan kohdalta pikemminkin suuri kuin pieni.  

Suurin plussa: Liivit istuvat kuin unelma! Istuvuus on täydellinen niin ympäryksen kuin rinnan kohdalta etenkin ollakseen urheiluliivit ilman kuppeja. 

Suurin miinus: Osa testaajista koki mallin liian avonaisena. Ei sovi juoksuun, jos rintasi ovat D-kuppia, mutta muuta valittamista ei ole.

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan. 

Yhteenveto: 

Näin mukavista ja näteistä urheiluliiveistä on vaikea löytää miinuksia. Liivit ovat pehmeät, kevyet ja mukavat samalla kun ne tukevat riittävästi. Liivien kompressio puristaa mukavasti rintoja ja materiaali sopii myös hikisille tunneille. Nämä tekee mieli pukea ylle niin mukavuuden kuin ulkonäönkin takia. Painijanselkä voi toisinaan heikentää tukea, mutta jopa suuririntaiset testaajamme totesivat, että näiden tuki ylittää odotukset. Testiryhmämme kiittää syksyn parhaita urheiluliivejä, jotka sopivat myös kukkarolle. Kiitos Adidas!    

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Vanish Mid Print

Suositushinta: 53,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Normaali, ota tavallinen kokosi. 

Suurin plussa: Nyt on tukevat liivit! Liivit peittävät koko rinnan ja pysyvät hyvin paikallaan. 

Suurin miinus: Koska liivit ovat niin vankat, voivat ne ehkä puristaa hieman päälle puettaessa.  Joku nappi selässä ei olisi haitannut. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Istuvuus on mainio. Liivit muotoutuvat mainiosti rinnan ja kehon ympärille. Selän design mahdollistaa laajatkin liikeradat. Myös leikkaukset on ommeltu nätisti. Design on yksinkertainen, muttei lainkaan tylsä. Selän ristikkäiset olkaimet antavat sporttisen tunteen ja voit hyvin valita avoimemman topin. Voit mainiosti luottaa liivien tukeen, sillä nämä toimivat lähes treenissä kuin treenissä. Kumiset toppaukset on ommeltu kiinni malliin, joten niitä ei saa pois. Joku kiinnitys selässä olisi tehnyt liivien päälle pukemisesta helpompaa, mutta pidämme silti tiukasta istuvuudesta. 

Nike Indy Shine Bra.jpg

Merkki: Nike

Malli: Indy Shine Bra

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Välillä XS-XL. Näissä liiveissä on helppo löytää hyvin istuva malli. Toisaalta nämä myös kiristävät, joten ota isompi, jos painit kahden koon välillä. 

Suurin plussa: Tunne! Kiiltävä kangas tuntuu silkkiseltä ihoa vasten, mikä luo ylellisen tunnelman. Liivit on laadukkaasti valmistettu, ja ne imartelevat kroppaa. 

Suurin miinus: Hiki näkyy heti, ja liivit kastuvat helposti treenatessa. Alussa liivit tuntuvat todella tiukalta, mikä tekee niiden päälle pukemisesta hankalaa.  

Sopii parhaiten: Kevyeeseen ja keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Matala U:n muotoinen kaulus edessä ja takana yhdistettynä kiiltävään kankaaseen tuo mieleen juhlat! Nämä toimivatkin treenivaatekaapin biletoppina! Malli on yksinkertainen, mutta eroaa silti paljon muista urheiluliiveistä. Tavallisten push up -liivien tavoin myös tässä toppaukset saavat aikaan nostavan efektin. Saat toppaukset halutessasi pois, jos et tarvitse niitä treenatessasi. Vaikka Nike luokittelee liivit kevyen tuen liiveiksi, meistä nämä palvelevat hyvin myös burpee-liikkeissä ja hypyissä, jos rintasi ovat pienet tai keskihuuret. Pidä koko, vaikka se tuntuisi vähän tiukalta. Liivit nimittäin pehmenevät ja joustavat hieman parin käyttökerran jälkeen. 

BLACC Stability.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Stability

Suositushinta: 24,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Ympärys on melko tiukka ja pienehkö. Suurempi koko voi olla hyvä valinta, jos painit kahden koon välillä. 

Suurin plussa: Mikä istuvuus! Testiryhmämme pitää leveästä reunuksesta rinnan alla. Se istuu hyvin eikä liu'u. Myös takapuolen ristiin menevät olkaimet tukevat istuvuutta. 

Suurin miinus: Paksu kangas tekee treenistä hikisen, ja sinulle tulee varmasti lämmin. Malli on hieman hankalaa pukea päälle ja riisua pois märkänä, sillä liivit istuvat niin tiukasti. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen treeniin. 

Yhteenveto: 

Mukavat ja mainiot liivit sinulle, joka et aina treenaa täysillä. Paksu kangas muuttuu nimittäin melko lämpimäksi hikoillessa. Toisaalta se takaa myös, että liivit pysyvät paikallaan. Design on nätti ja näitä voit hyvin pitää myös toppina. Jos haluat tehdä treenistäsi viileämpää, voit ottaa toppaukset pois, kuten osa testaajistamme teki. Samalla liiveihin tulee tilaa. Kokonaisuudessaan luotettavat liivit pieni- ja keskisuurille rinnoille. Plussaa selän meshosista.  

Nike Deluxe Bra.jpg

Merkki: Nike

Malli: Deluxe

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä

Koko: Luota tavalliseen kokoosi, liivit istuvat kuin valettu. 

Suurin plussa: Design! Liivit muistuttavat hieman crop toppia leveän samettimaisen resorinsa ansiosta. 

Suurin miinus: Kosteudenpoisto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Kangas on melko paksua, mutta selän meshosien ansiosta hengittää kuitenkin jotenkin.

Sopii parhaiten: Kaikenlaiseen treeniin.

Yhteenveto: Niken uusi suosikki syksyn näteimmässä viininpunaisessa värissä. Liivit tukevat hyvin ja toimivat myös raskaassa treenissä (eivät kuitenkaan ehkä pitkillä lenkeillä). Koska liivit muistuttavat crop toppia, voit loistavasti yhdistää ne korkeiden trikoiden kanssa. Samettimainen materiaali tekee näistä liiveistä enemmän vaatemaiset ja ylelliset eli Deluxe-liivit ovat todellakin nimensä veroiset. Pidämme myös selän meshosista, sillä ne eivät ole ainoastaan nätit vaan myös pitävät sinut viileänä hikoillessa. Näitä hyvin valmistettuja liivejä kelpaa käyttää syksyllä ahkerasti. 

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Merkki: Adidas

Malli: All me 3 stripes

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Voit valita XS-XL:n välillä. Koko on normaali, nämä eivät kiristä. 

Suurin plussa: Mikä istuvuus! Testiryhmämme tuli superiloiseksi näistä liiveistä, sillä ne istuvat kuin valettu ja ovat lisäksi supernätit.  

Suurin miinus: Emme löytäneet miinuksia, niin paljon näistä pidämme! 

Sopii parhaiten: Kaikenlaiseen treeniin, jopa juoksuun.

Yhteenveto:

Wow, hurraa, yes! Näistä irroitettavilla toppauksilla varustetuista liiveistä, niiden minimaalisesta designista ja ilmiömäisestä istuvuudesta testaajamme pitävät. Liivit ovat pehmeät, mukavat ja toimivat hyvin myös hikisellä tunnilla. Resori on juuri sopiva, se ei purista liian tiukasti, mutta on silti tarpeeksi tiukka. Nämä liivit käytämme varmasti puhki. Testiryhmämme pitää erityisesti siitä, että Adidas on tehnyt olkapäiden lähellä olevista osista kapeampia, kun taas resori on leveämpi rintojen alta. Se tekee liiveistä mukavat ja toisaalta antaa niille ryhtiä. Kolme raitaa on klassikko, jota kannamme treenikassissamme tulevaisuudessakin. 

Reebok Hero Brand Read.jpg

Merkki: Reebok

Malli: Hero Brand Read

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: XS-XL ja koko vastaa todellisuutta. 

Suurin plussa: Istuvuus, nämä istuvat täydellisesti eivätkä hierrä tai purista. Toppaukset ovat pehmeät ja design mahdollistaa myös selkäpuolelle täyden liikkumavapauden.

Suurin miinus: Näissä tulee lämmin. Materiaali on paksua ja toppaus kunnollinen, joten raskailla tunneilla varaudu hikoilemaan.

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan, muttei kaikista hikisimmille tunneille. 

Yhteenveto: 

Kaipaatko mukavia allround-liivejä? Tässä oiva valinta. Nämä istuvat todella hyvin ja tuntuvat tukevilta myös hyppiessä. Toppaukset ovat paksut, ja yhdistettynä paksuhkoon kankaaseen lämpötila voi todella kohota. Bikramjoogaan kannattaa siis valita toiset liivit. Painijanselkä on melko kapea ja päällystetty meshillä, minkä vuoksi selkä saa liikkua vapaasti ja ilma käy. HIIT-tunneille, saliin, Crossfitiin tai juoksuun nämä liivit toimivat mainiosti, sillä ne tukevat hyvin. Puhdas design ja nätti selkäosio nostavat pisteitä.  

Puma Puma Bra.jpg

Merkki: Puma

Malli: Puma Bra 

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Kokoja saa XS–XL:n välillä. Koot tuntuvat aavistuksen isoilta, eli jos painit kahden välillä, ota pienempi. 

Suurin plussa: Niin mukavat ja ilmavat! Liivit tuntuvat todella mukavilta, vaikka hikoilisit kovastikin. 

Suurin miinus: Tuki on hieman niin ja näin, jos kuppikokosi on isompi kuin C, ainakin juostessa. Keskiraskaaseen liikuntaan nämä sopivat. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Puma taitaa ylellisten ja makeiden treenivaatteiden valmistamisen. Näissä mustissa urheiluliiveissä on kultainen logo rinnan kohdalla. Selästä ne ovat hieman erinäköiset, mikä tuo liiveihin tietyn disco-tunteen. Ja siitä me todella pidämme! Lisäksi liivit istuvat mainiosti, ja ovat oiva valinta myös sinulle, joka hikoillet treenatessa paljon. Eräs testaajamme, joka tavallisesti tuntee olonsa todella hikiseksi, tunsi olonsa suhteellisen kuivaksi ja viileäksi. Testaajistamme tuki toimii niin HIIT-tunnilla kuin esteratajuoksussakin, mutta jos rintasi ovat kuppikokoa C tai suuremmat, suosittelemme kuitenkin toisia liivejä juoksemiseen.  

Kari Traa Ness.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Ness

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Joustava ja true to size. 

Suurin plussa: Niin mukavat! Kuin hyppäisit lämpimään syliin. 

Suurin miinus:  Paksumpi materiaali ja pidempi design tekee näistä liiveistä pikemminkin crop topin. Tuki ei siis pidä juoksussa ja paljon hyppyjä sisältävillä tunneilla. 

Sopii parhaiten: Rauhalliseen ja keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Pehmeät ja saumattovat liivit toimivat myös keskiraskaassa liikunnassa, jos rintasi ovat pienet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään liivejä etunenässä rauhallisemmilla tunneilla. Materiaali tuntuu mukavalta kehoa vasten ja istuvuus on omaa luokkaansa. Rinnan alla oleva resori on leveä ja olkaimet istuvat mukavasti eivätkä hierrä. Mielestämme malli muistuttaa enemmän crop toppia kuin urheiluliivejä, sillä malli jatkuu lähes napaan asti. Parhaiten nämä palvelevatkin joogassa, töissä tai sohvalla rentoutuessa etenkin talvella ja kylminä syysiltoina, sillä materiaali on melko lämmin. Osa testaajistamme koki, etteivät toppaukset aivan sovi liiveihin. Mutta istuessaan liivit ovat kuin unelma. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

1 päivä sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

2 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
more news
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit