FI-Header.jpg

Testin vuoden 2018 parhaat urheiluliivit

Treenaatko edelleen loppuunpestyillä liiveillä? Lopeta heti! Tilaa sen sijaan uudet urheiluliivit kevään mallistoistamme. 

Tässä testissä ahkerat testaajamme hikoilivat kymmenissä erilaisissa urheiluliiveissä, joiden teho vaihteli keskivahvasta erittäin tukevaan. Osa niistä sopii jopa sinulle, jonka rinnat ovat todella isot, mutta jos kaipaat pelkästään tukeviin liiveihin kohdistunutta testiä, kurkkaa  

Kari Traa Var.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Var

Suositushinta: 29,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Koko: Koska koot ovat XS-XL eikä näistä liiveistä löydy kuppeja, on oikean koon löytäminen melko helppoa. Valitse tavallinen kokosi. 

Suurin plussa: Silmänruokaa! Malli on supersöpö ja kuvio ihana. Kukapa ei rakastaisi jäätelöä ja strösseliä? Plussaa myös selän meshosista. 

Suurin miinus: Kosteudenpoistokyky ei ole paras mahdollinen. Jos menet hikiselle tunnille, nämä pysyvät kosteina pitkään tunnin päätyttyäkin. 

Sopii parhaiten: Joogaan, pilatekseen ja rauhalliseen liikuntaan.

Yhteenveto: 

Klassiset liivit kevyellä tuella sopivat parhaiten liikuntaan, joka ei sisällä paljoa hyppyjä. Jos rintasi eivät ole kovin suuret, selviät näillä myös burpee-liikkeistä, mutta juoksulenkkiä emme suosittele. Liivit istuvat hyvin eivätkä purista. Rinnan alapuolella oleva resori on reilunkokoinen: se tukee mukavasti, minkä lisäksi se on kovin nätti. Pidämme erityisesti designista. Näillä karkkimaisilla liiveillä treenatessa ei voi olla olematta iloinen. Toppaukset saa halutessaan pois. 

Adidas Alphaskin.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Alphaskin Support Bra LG

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Tässä mallissa ei ole kuppeja, mutta koko on rinnan kohdalta pikemminkin suuri kuin pieni.  

Suurin plussa: Liivit istuvat kuin unelma! Istuvuus on täydellinen niin ympäryksen kuin rinnan kohdalta etenkin ollakseen urheiluliivit ilman kuppeja. 

Suurin miinus: Osa testaajista koki mallin liian avonaisena. Ei sovi juoksuun, jos rintasi ovat D-kuppia, mutta muuta valittamista ei ole.

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan. 

Yhteenveto: 

Näin mukavista ja näteistä urheiluliiveistä on vaikea löytää miinuksia. Liivit ovat pehmeät, kevyet ja mukavat samalla kun ne tukevat riittävästi. Liivien kompressio puristaa mukavasti rintoja ja materiaali sopii myös hikisille tunneille. Nämä tekee mieli pukea ylle niin mukavuuden kuin ulkonäönkin takia. Painijanselkä voi toisinaan heikentää tukea, mutta jopa suuririntaiset testaajamme totesivat, että näiden tuki ylittää odotukset. Testiryhmämme kiittää syksyn parhaita urheiluliivejä, jotka sopivat myös kukkarolle. Kiitos Adidas!    

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Vanish Mid Print

Suositushinta: 53,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Normaali, ota tavallinen kokosi. 

Suurin plussa: Nyt on tukevat liivit! Liivit peittävät koko rinnan ja pysyvät hyvin paikallaan. 

Suurin miinus: Koska liivit ovat niin vankat, voivat ne ehkä puristaa hieman päälle puettaessa.  Joku nappi selässä ei olisi haitannut. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Istuvuus on mainio. Liivit muotoutuvat mainiosti rinnan ja kehon ympärille. Selän design mahdollistaa laajatkin liikeradat. Myös leikkaukset on ommeltu nätisti. Design on yksinkertainen, muttei lainkaan tylsä. Selän ristikkäiset olkaimet antavat sporttisen tunteen ja voit hyvin valita avoimemman topin. Voit mainiosti luottaa liivien tukeen, sillä nämä toimivat lähes treenissä kuin treenissä. Kumiset toppaukset on ommeltu kiinni malliin, joten niitä ei saa pois. Joku kiinnitys selässä olisi tehnyt liivien päälle pukemisesta helpompaa, mutta pidämme silti tiukasta istuvuudesta. 

Nike Indy Shine Bra.jpg

Merkki: Nike

Malli: Indy Shine Bra

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Välillä XS-XL. Näissä liiveissä on helppo löytää hyvin istuva malli. Toisaalta nämä myös kiristävät, joten ota isompi, jos painit kahden koon välillä. 

Suurin plussa: Tunne! Kiiltävä kangas tuntuu silkkiseltä ihoa vasten, mikä luo ylellisen tunnelman. Liivit on laadukkaasti valmistettu, ja ne imartelevat kroppaa. 

Suurin miinus: Hiki näkyy heti, ja liivit kastuvat helposti treenatessa. Alussa liivit tuntuvat todella tiukalta, mikä tekee niiden päälle pukemisesta hankalaa.  

Sopii parhaiten: Kevyeeseen ja keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Matala U:n muotoinen kaulus edessä ja takana yhdistettynä kiiltävään kankaaseen tuo mieleen juhlat! Nämä toimivatkin treenivaatekaapin biletoppina! Malli on yksinkertainen, mutta eroaa silti paljon muista urheiluliiveistä. Tavallisten push up -liivien tavoin myös tässä toppaukset saavat aikaan nostavan efektin. Saat toppaukset halutessasi pois, jos et tarvitse niitä treenatessasi. Vaikka Nike luokittelee liivit kevyen tuen liiveiksi, meistä nämä palvelevat hyvin myös burpee-liikkeissä ja hypyissä, jos rintasi ovat pienet tai keskihuuret. Pidä koko, vaikka se tuntuisi vähän tiukalta. Liivit nimittäin pehmenevät ja joustavat hieman parin käyttökerran jälkeen. 

BLACC Stability.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Stability

Suositushinta: 24,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Ympärys on melko tiukka ja pienehkö. Suurempi koko voi olla hyvä valinta, jos painit kahden koon välillä. 

Suurin plussa: Mikä istuvuus! Testiryhmämme pitää leveästä reunuksesta rinnan alla. Se istuu hyvin eikä liu'u. Myös takapuolen ristiin menevät olkaimet tukevat istuvuutta. 

Suurin miinus: Paksu kangas tekee treenistä hikisen, ja sinulle tulee varmasti lämmin. Malli on hieman hankalaa pukea päälle ja riisua pois märkänä, sillä liivit istuvat niin tiukasti. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen treeniin. 

Yhteenveto: 

Mukavat ja mainiot liivit sinulle, joka et aina treenaa täysillä. Paksu kangas muuttuu nimittäin melko lämpimäksi hikoillessa. Toisaalta se takaa myös, että liivit pysyvät paikallaan. Design on nätti ja näitä voit hyvin pitää myös toppina. Jos haluat tehdä treenistäsi viileämpää, voit ottaa toppaukset pois, kuten osa testaajistamme teki. Samalla liiveihin tulee tilaa. Kokonaisuudessaan luotettavat liivit pieni- ja keskisuurille rinnoille. Plussaa selän meshosista.  

Nike Deluxe Bra.jpg

Merkki: Nike

Malli: Deluxe

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä

Koko: Luota tavalliseen kokoosi, liivit istuvat kuin valettu. 

Suurin plussa: Design! Liivit muistuttavat hieman crop toppia leveän samettimaisen resorinsa ansiosta. 

Suurin miinus: Kosteudenpoisto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Kangas on melko paksua, mutta selän meshosien ansiosta hengittää kuitenkin jotenkin.

Sopii parhaiten: Kaikenlaiseen treeniin.

Yhteenveto: Niken uusi suosikki syksyn näteimmässä viininpunaisessa värissä. Liivit tukevat hyvin ja toimivat myös raskaassa treenissä (eivät kuitenkaan ehkä pitkillä lenkeillä). Koska liivit muistuttavat crop toppia, voit loistavasti yhdistää ne korkeiden trikoiden kanssa. Samettimainen materiaali tekee näistä liiveistä enemmän vaatemaiset ja ylelliset eli Deluxe-liivit ovat todellakin nimensä veroiset. Pidämme myös selän meshosista, sillä ne eivät ole ainoastaan nätit vaan myös pitävät sinut viileänä hikoillessa. Näitä hyvin valmistettuja liivejä kelpaa käyttää syksyllä ahkerasti. 

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Merkki: Adidas

Malli: All me 3 stripes

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Voit valita XS-XL:n välillä. Koko on normaali, nämä eivät kiristä. 

Suurin plussa: Mikä istuvuus! Testiryhmämme tuli superiloiseksi näistä liiveistä, sillä ne istuvat kuin valettu ja ovat lisäksi supernätit.  

Suurin miinus: Emme löytäneet miinuksia, niin paljon näistä pidämme! 

Sopii parhaiten: Kaikenlaiseen treeniin, jopa juoksuun.

Yhteenveto:

Wow, hurraa, yes! Näistä irroitettavilla toppauksilla varustetuista liiveistä, niiden minimaalisesta designista ja ilmiömäisestä istuvuudesta testaajamme pitävät. Liivit ovat pehmeät, mukavat ja toimivat hyvin myös hikisellä tunnilla. Resori on juuri sopiva, se ei purista liian tiukasti, mutta on silti tarpeeksi tiukka. Nämä liivit käytämme varmasti puhki. Testiryhmämme pitää erityisesti siitä, että Adidas on tehnyt olkapäiden lähellä olevista osista kapeampia, kun taas resori on leveämpi rintojen alta. Se tekee liiveistä mukavat ja toisaalta antaa niille ryhtiä. Kolme raitaa on klassikko, jota kannamme treenikassissamme tulevaisuudessakin. 

Reebok Hero Brand Read.jpg

Merkki: Reebok

Malli: Hero Brand Read

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: XS-XL ja koko vastaa todellisuutta. 

Suurin plussa: Istuvuus, nämä istuvat täydellisesti eivätkä hierrä tai purista. Toppaukset ovat pehmeät ja design mahdollistaa myös selkäpuolelle täyden liikkumavapauden.

Suurin miinus: Näissä tulee lämmin. Materiaali on paksua ja toppaus kunnollinen, joten raskailla tunneilla varaudu hikoilemaan.

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan, muttei kaikista hikisimmille tunneille. 

Yhteenveto: 

Kaipaatko mukavia allround-liivejä? Tässä oiva valinta. Nämä istuvat todella hyvin ja tuntuvat tukevilta myös hyppiessä. Toppaukset ovat paksut, ja yhdistettynä paksuhkoon kankaaseen lämpötila voi todella kohota. Bikramjoogaan kannattaa siis valita toiset liivit. Painijanselkä on melko kapea ja päällystetty meshillä, minkä vuoksi selkä saa liikkua vapaasti ja ilma käy. HIIT-tunneille, saliin, Crossfitiin tai juoksuun nämä liivit toimivat mainiosti, sillä ne tukevat hyvin. Puhdas design ja nätti selkäosio nostavat pisteitä.  

Puma Puma Bra.jpg

Merkki: Puma

Malli: Puma Bra 

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Kokoja saa XS–XL:n välillä. Koot tuntuvat aavistuksen isoilta, eli jos painit kahden välillä, ota pienempi. 

Suurin plussa: Niin mukavat ja ilmavat! Liivit tuntuvat todella mukavilta, vaikka hikoilisit kovastikin. 

Suurin miinus: Tuki on hieman niin ja näin, jos kuppikokosi on isompi kuin C, ainakin juostessa. Keskiraskaaseen liikuntaan nämä sopivat. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Puma taitaa ylellisten ja makeiden treenivaatteiden valmistamisen. Näissä mustissa urheiluliiveissä on kultainen logo rinnan kohdalla. Selästä ne ovat hieman erinäköiset, mikä tuo liiveihin tietyn disco-tunteen. Ja siitä me todella pidämme! Lisäksi liivit istuvat mainiosti, ja ovat oiva valinta myös sinulle, joka hikoillet treenatessa paljon. Eräs testaajamme, joka tavallisesti tuntee olonsa todella hikiseksi, tunsi olonsa suhteellisen kuivaksi ja viileäksi. Testaajistamme tuki toimii niin HIIT-tunnilla kuin esteratajuoksussakin, mutta jos rintasi ovat kuppikokoa C tai suuremmat, suosittelemme kuitenkin toisia liivejä juoksemiseen.  

Kari Traa Ness.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Ness

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Joustava ja true to size. 

Suurin plussa: Niin mukavat! Kuin hyppäisit lämpimään syliin. 

Suurin miinus:  Paksumpi materiaali ja pidempi design tekee näistä liiveistä pikemminkin crop topin. Tuki ei siis pidä juoksussa ja paljon hyppyjä sisältävillä tunneilla. 

Sopii parhaiten: Rauhalliseen ja keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Pehmeät ja saumattovat liivit toimivat myös keskiraskaassa liikunnassa, jos rintasi ovat pienet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään liivejä etunenässä rauhallisemmilla tunneilla. Materiaali tuntuu mukavalta kehoa vasten ja istuvuus on omaa luokkaansa. Rinnan alla oleva resori on leveä ja olkaimet istuvat mukavasti eivätkä hierrä. Mielestämme malli muistuttaa enemmän crop toppia kuin urheiluliivejä, sillä malli jatkuu lähes napaan asti. Parhaiten nämä palvelevatkin joogassa, töissä tai sohvalla rentoutuessa etenkin talvella ja kylminä syysiltoina, sillä materiaali on melko lämmin. Osa testaajistamme koki, etteivät toppaukset aivan sovi liiveihin. Mutta istuessaan liivit ovat kuin unelma. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Peak Chill Zip Hood Womanpng
Muoti & trendit

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

1 päivä sitten
Seamlesstights
Muoti & trendit

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

2 päivää sitten
Miniband
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

4 päivää sitten
Sport-bh Nike Tech Pack
Muoti & trendit

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

6 päivää sitten
Adidas Exhibit Pack
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Muoti & trendit

12 punaista löytöä ystävänpäivään

04 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Muoti & trendit

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

03 feb 2019
JR BLACKBURN
Muoti & trendit

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

03 feb 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

03 feb 2019
adidas quarterstrike.jpg
Muoti & trendit

8 löytöä miehille

01 feb 2019
FI_adidas_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

31 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää uusista Nike Epic React Flyknit 2 -kengistä

30 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat vedenpitävät kävelykengät

30 jan 2019
björn borg pants.jpg
Muoti & trendit

Aika hemmotella itseään! 10 uutuustuotetta naisille

29 jan 2019
Nike TechPack1.png
Muoti & trendit

Tulevaisuuden treenimallisto on täällä

28 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Muoti & trendit

Café x Björn Borg

25 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Muoti & trendit

Kari Traan kevään uudet tennarit

25 jan 2019
Lofsan PureMove Bra
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset urheiluliivit

24 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Muoti & trendit

Uusi Craft Studio Collection on vihdoin täällä!

23 jan 2019
Puma XT Fuse
Muoti & trendit

Mistä tunnistat parhaan käsipallokengän?

23 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: talven lämpimät parkatakit

23 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

23 jan 2019
FI_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme X-fit -kenkiä Nikeltä

23 jan 2019
UA Hovr
Muoti & trendit

Näitä juoksukenkiä et halua tänä vuonna ohittaa

20 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Muoti & trendit

Näin huolehdit urheiluliiveistäsi

20 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Muoti & trendit

9 uutta trikoomallia vuonna 2019

19 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: korkeavyötäröiset trikoot

19 jan 2019
Salomon.jpg
Muoti & trendit

8 liukkaalle sopivaa kenkää talvikeleihin

10 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Synteettiset aluskerrastot murtomaahiihtoon

09 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Wyten suosituimmat takit

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Muoti & trendit

Hyvää uutta treenivuotta! 8 löytöä miehille

06 jan 2019
Adidas_brajpg
Muoti & trendit

8 naisten treeniuutuutta

06 jan 2019
FI-DAM-Header.jpg
Muoti & trendit

TESTI! Parhaat kompressiotrikoomme

03 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat hyvin tukevat urheiluliivit

02 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Muoti & trendit

Casallin Sculpture-trikoot kestävät myös kyykkyjä

01 jan 2019
K2 pjäxor
Muoti & trendit

Löydä oikeat naisten monot tuotemerkiltä K2

26 dec 2018
Under armour_shorts.jpg
Muoti & trendit

8 ajatonta alelöytöä miehelle

20 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg
Muoti & trendit

Lämpimät alelöydöt lapsille

19 dec 2018
jacka peak.jpg
Muoti & trendit

8 klassikkotuotetta välipäivien alesta

19 dec 2018
FI_Header.png
Muoti & trendit

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

17 dec 2018
more news
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

Pehmeä, lämmin ja kaikkeen sopiva. Peak Performancen Chill Zip Hood -hupparissa on kaikkea, mitä kunnon hupparilta toivoo.

Muoti & trendit
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Adidas Exhibit Pack

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

Jalkapallokenkien ostamisen netistä ei tarvitse olla hankalaa. Me neuvomme, miten valitset sinulle sopivimmat Adidaksen malleista.

Muoti & trendit
svea_sneakers.jpg

12 punaista löytöä ystävänpäivään

Feel the love! Punainen ei ole vain nätti väri, se on myös rakkauden väri. Klikkaa kotiin nämä ruusunpunaiset suosikit tai yllätä läheisesi jollakin hienolla lahjalla.

Muoti & trendit
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

Jos sinä ja perheesi suuntaatte Etelän lämpöön hiihtolomalla, on meillä vain yksi vinkki: nauttikaa! Ja älkää unohtako pakata mukaan näitä kahdeksaa tarpeellista hankintaa.

Muoti & trendit
JR BLACKBURN

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

Hiihtoloma on pian täällä! Oletko suuntaamassa lasten kanssa laskettelemaan? Kokosimme listan kaikesta, mitä mukaan tarvitset.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

Vain maku ja tyyli eivät ratkaise uusien treenivaatteiden hankinnassa. Myös lompakolla on sanansa sanottavana. Esittelemme viisi Blaccin edullista urheiluliivimallia.

Muoti & trendit
adidas quarterstrike.jpg

8 löytöä miehille

Aina on syytä hemmotella itseään. Keräsimme kahdeksan mahtavaa uutuustuotetta miehille.

Muoti & trendit
FI_adidas_header.jpg

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

Tuulelta suojaava, kevyt ja tyylipuhdas. Tervehdi Adidaksen uutta suosikkia: tuulitakki Wind Fleece Jacketia!

Muoti & trendit
Nike Epic React Flyknit2.png

Tässä kaikki, mitä haluat tietää uusista Nike Epic React Flyknit 2 -kengistä

Niken kaikkien aikojen pehmein vaimennus tekee Epic React Flyknit -kengistä tavallista paremmat. Nyt superkengät on päivitetty tähän päivään.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testin parhaat vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, lätäkkö toisen yli. On aika etsiä oikeanlaiset kengät metsäkävelylle. Testasimme kuusi mallia.

Muoti & trendit
björn borg pants.jpg

Aika hemmotella itseään! 10 uutuustuotetta naisille

Mikäs sen parempi tapa aloittaa vuosi kuin täydentää vaatekaappia. Esittelemme 10 ihanaa uutuutta, jotka kannattaa tilata kotiin pian!

Muoti & trendit
Nike TechPack1.png

Tulevaisuuden treenimallisto on täällä

Unohda teknisyyden ja trendikkyyden välillä valitseminen. Näissä vaatteissa voit kiitää niin vapaa-ajalla kuin treenatessa. Nike Tech Pack on jotakin, jota et ole aiemmin nähnyt.

Muoti & trendit