FI-Header.jpg

Testin vuoden 2018 parhaat urheiluliivit

Treenaatko edelleen loppuunpestyillä liiveillä? Lopeta heti! Tilaa sen sijaan uudet urheiluliivit kevään mallistoistamme. 

Tässä testissä ahkerat testaajamme hikoilivat kymmenissä erilaisissa urheiluliiveissä, joiden teho vaihteli keskivahvasta erittäin tukevaan. Osa niistä sopii jopa sinulle, jonka rinnat ovat todella isot, mutta jos kaipaat pelkästään tukeviin liiveihin kohdistunutta testiä, kurkkaa  

Kari Traa Var.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Var

Suositushinta: 29,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Koko: Koska koot ovat XS-XL eikä näistä liiveistä löydy kuppeja, on oikean koon löytäminen melko helppoa. Valitse tavallinen kokosi. 

Suurin plussa: Silmänruokaa! Malli on supersöpö ja kuvio ihana. Kukapa ei rakastaisi jäätelöä ja strösseliä? Plussaa myös selän meshosista. 

Suurin miinus: Kosteudenpoistokyky ei ole paras mahdollinen. Jos menet hikiselle tunnille, nämä pysyvät kosteina pitkään tunnin päätyttyäkin. 

Sopii parhaiten: Joogaan, pilatekseen ja rauhalliseen liikuntaan.

Yhteenveto: 

Klassiset liivit kevyellä tuella sopivat parhaiten liikuntaan, joka ei sisällä paljoa hyppyjä. Jos rintasi eivät ole kovin suuret, selviät näillä myös burpee-liikkeistä, mutta juoksulenkkiä emme suosittele. Liivit istuvat hyvin eivätkä purista. Rinnan alapuolella oleva resori on reilunkokoinen: se tukee mukavasti, minkä lisäksi se on kovin nätti. Pidämme erityisesti designista. Näillä karkkimaisilla liiveillä treenatessa ei voi olla olematta iloinen. Toppaukset saa halutessaan pois. 

Adidas Alphaskin.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Alphaskin Support Bra LG

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Tässä mallissa ei ole kuppeja, mutta koko on rinnan kohdalta pikemminkin suuri kuin pieni.  

Suurin plussa: Liivit istuvat kuin unelma! Istuvuus on täydellinen niin ympäryksen kuin rinnan kohdalta etenkin ollakseen urheiluliivit ilman kuppeja. 

Suurin miinus: Osa testaajista koki mallin liian avonaisena. Ei sovi juoksuun, jos rintasi ovat D-kuppia, mutta muuta valittamista ei ole.

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan. 

Yhteenveto: 

Näin mukavista ja näteistä urheiluliiveistä on vaikea löytää miinuksia. Liivit ovat pehmeät, kevyet ja mukavat samalla kun ne tukevat riittävästi. Liivien kompressio puristaa mukavasti rintoja ja materiaali sopii myös hikisille tunneille. Nämä tekee mieli pukea ylle niin mukavuuden kuin ulkonäönkin takia. Painijanselkä voi toisinaan heikentää tukea, mutta jopa suuririntaiset testaajamme totesivat, että näiden tuki ylittää odotukset. Testiryhmämme kiittää syksyn parhaita urheiluliivejä, jotka sopivat myös kukkarolle. Kiitos Adidas!    

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Vanish Mid Print

Suositushinta: 53,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Normaali, ota tavallinen kokosi. 

Suurin plussa: Nyt on tukevat liivit! Liivit peittävät koko rinnan ja pysyvät hyvin paikallaan. 

Suurin miinus: Koska liivit ovat niin vankat, voivat ne ehkä puristaa hieman päälle puettaessa.  Joku nappi selässä ei olisi haitannut. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Istuvuus on mainio. Liivit muotoutuvat mainiosti rinnan ja kehon ympärille. Selän design mahdollistaa laajatkin liikeradat. Myös leikkaukset on ommeltu nätisti. Design on yksinkertainen, muttei lainkaan tylsä. Selän ristikkäiset olkaimet antavat sporttisen tunteen ja voit hyvin valita avoimemman topin. Voit mainiosti luottaa liivien tukeen, sillä nämä toimivat lähes treenissä kuin treenissä. Kumiset toppaukset on ommeltu kiinni malliin, joten niitä ei saa pois. Joku kiinnitys selässä olisi tehnyt liivien päälle pukemisesta helpompaa, mutta pidämme silti tiukasta istuvuudesta. 

Nike Indy Shine Bra.jpg

Merkki: Nike

Malli: Indy Shine Bra

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Välillä XS-XL. Näissä liiveissä on helppo löytää hyvin istuva malli. Toisaalta nämä myös kiristävät, joten ota isompi, jos painit kahden koon välillä. 

Suurin plussa: Tunne! Kiiltävä kangas tuntuu silkkiseltä ihoa vasten, mikä luo ylellisen tunnelman. Liivit on laadukkaasti valmistettu, ja ne imartelevat kroppaa. 

Suurin miinus: Hiki näkyy heti, ja liivit kastuvat helposti treenatessa. Alussa liivit tuntuvat todella tiukalta, mikä tekee niiden päälle pukemisesta hankalaa.  

Sopii parhaiten: Kevyeeseen ja keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Matala U:n muotoinen kaulus edessä ja takana yhdistettynä kiiltävään kankaaseen tuo mieleen juhlat! Nämä toimivatkin treenivaatekaapin biletoppina! Malli on yksinkertainen, mutta eroaa silti paljon muista urheiluliiveistä. Tavallisten push up -liivien tavoin myös tässä toppaukset saavat aikaan nostavan efektin. Saat toppaukset halutessasi pois, jos et tarvitse niitä treenatessasi. Vaikka Nike luokittelee liivit kevyen tuen liiveiksi, meistä nämä palvelevat hyvin myös burpee-liikkeissä ja hypyissä, jos rintasi ovat pienet tai keskihuuret. Pidä koko, vaikka se tuntuisi vähän tiukalta. Liivit nimittäin pehmenevät ja joustavat hieman parin käyttökerran jälkeen. 

BLACC Stability.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Stability

Suositushinta: 24,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Ympärys on melko tiukka ja pienehkö. Suurempi koko voi olla hyvä valinta, jos painit kahden koon välillä. 

Suurin plussa: Mikä istuvuus! Testiryhmämme pitää leveästä reunuksesta rinnan alla. Se istuu hyvin eikä liu'u. Myös takapuolen ristiin menevät olkaimet tukevat istuvuutta. 

Suurin miinus: Paksu kangas tekee treenistä hikisen, ja sinulle tulee varmasti lämmin. Malli on hieman hankalaa pukea päälle ja riisua pois märkänä, sillä liivit istuvat niin tiukasti. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen treeniin. 

Yhteenveto: 

Mukavat ja mainiot liivit sinulle, joka et aina treenaa täysillä. Paksu kangas muuttuu nimittäin melko lämpimäksi hikoillessa. Toisaalta se takaa myös, että liivit pysyvät paikallaan. Design on nätti ja näitä voit hyvin pitää myös toppina. Jos haluat tehdä treenistäsi viileämpää, voit ottaa toppaukset pois, kuten osa testaajistamme teki. Samalla liiveihin tulee tilaa. Kokonaisuudessaan luotettavat liivit pieni- ja keskisuurille rinnoille. Plussaa selän meshosista.  

Nike Deluxe Bra.jpg

Merkki: Nike

Malli: Deluxe

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä

Koko: Luota tavalliseen kokoosi, liivit istuvat kuin valettu. 

Suurin plussa: Design! Liivit muistuttavat hieman crop toppia leveän samettimaisen resorinsa ansiosta. 

Suurin miinus: Kosteudenpoisto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Kangas on melko paksua, mutta selän meshosien ansiosta hengittää kuitenkin jotenkin.

Sopii parhaiten: Kaikenlaiseen treeniin.

Yhteenveto: Niken uusi suosikki syksyn näteimmässä viininpunaisessa värissä. Liivit tukevat hyvin ja toimivat myös raskaassa treenissä (eivät kuitenkaan ehkä pitkillä lenkeillä). Koska liivit muistuttavat crop toppia, voit loistavasti yhdistää ne korkeiden trikoiden kanssa. Samettimainen materiaali tekee näistä liiveistä enemmän vaatemaiset ja ylelliset eli Deluxe-liivit ovat todellakin nimensä veroiset. Pidämme myös selän meshosista, sillä ne eivät ole ainoastaan nätit vaan myös pitävät sinut viileänä hikoillessa. Näitä hyvin valmistettuja liivejä kelpaa käyttää syksyllä ahkerasti. 

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Merkki: Adidas

Malli: All me 3 stripes

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Voit valita XS-XL:n välillä. Koko on normaali, nämä eivät kiristä. 

Suurin plussa: Mikä istuvuus! Testiryhmämme tuli superiloiseksi näistä liiveistä, sillä ne istuvat kuin valettu ja ovat lisäksi supernätit.  

Suurin miinus: Emme löytäneet miinuksia, niin paljon näistä pidämme! 

Sopii parhaiten: Kaikenlaiseen treeniin, jopa juoksuun.

Yhteenveto:

Wow, hurraa, yes! Näistä irroitettavilla toppauksilla varustetuista liiveistä, niiden minimaalisesta designista ja ilmiömäisestä istuvuudesta testaajamme pitävät. Liivit ovat pehmeät, mukavat ja toimivat hyvin myös hikisellä tunnilla. Resori on juuri sopiva, se ei purista liian tiukasti, mutta on silti tarpeeksi tiukka. Nämä liivit käytämme varmasti puhki. Testiryhmämme pitää erityisesti siitä, että Adidas on tehnyt olkapäiden lähellä olevista osista kapeampia, kun taas resori on leveämpi rintojen alta. Se tekee liiveistä mukavat ja toisaalta antaa niille ryhtiä. Kolme raitaa on klassikko, jota kannamme treenikassissamme tulevaisuudessakin. 

Reebok Hero Brand Read.jpg

Merkki: Reebok

Malli: Hero Brand Read

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: XS-XL ja koko vastaa todellisuutta. 

Suurin plussa: Istuvuus, nämä istuvat täydellisesti eivätkä hierrä tai purista. Toppaukset ovat pehmeät ja design mahdollistaa myös selkäpuolelle täyden liikkumavapauden.

Suurin miinus: Näissä tulee lämmin. Materiaali on paksua ja toppaus kunnollinen, joten raskailla tunneilla varaudu hikoilemaan.

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan, muttei kaikista hikisimmille tunneille. 

Yhteenveto: 

Kaipaatko mukavia allround-liivejä? Tässä oiva valinta. Nämä istuvat todella hyvin ja tuntuvat tukevilta myös hyppiessä. Toppaukset ovat paksut, ja yhdistettynä paksuhkoon kankaaseen lämpötila voi todella kohota. Bikramjoogaan kannattaa siis valita toiset liivit. Painijanselkä on melko kapea ja päällystetty meshillä, minkä vuoksi selkä saa liikkua vapaasti ja ilma käy. HIIT-tunneille, saliin, Crossfitiin tai juoksuun nämä liivit toimivat mainiosti, sillä ne tukevat hyvin. Puhdas design ja nätti selkäosio nostavat pisteitä.  

Puma Puma Bra.jpg

Merkki: Puma

Malli: Puma Bra 

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Kokoja saa XS–XL:n välillä. Koot tuntuvat aavistuksen isoilta, eli jos painit kahden välillä, ota pienempi. 

Suurin plussa: Niin mukavat ja ilmavat! Liivit tuntuvat todella mukavilta, vaikka hikoilisit kovastikin. 

Suurin miinus: Tuki on hieman niin ja näin, jos kuppikokosi on isompi kuin C, ainakin juostessa. Keskiraskaaseen liikuntaan nämä sopivat. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Puma taitaa ylellisten ja makeiden treenivaatteiden valmistamisen. Näissä mustissa urheiluliiveissä on kultainen logo rinnan kohdalla. Selästä ne ovat hieman erinäköiset, mikä tuo liiveihin tietyn disco-tunteen. Ja siitä me todella pidämme! Lisäksi liivit istuvat mainiosti, ja ovat oiva valinta myös sinulle, joka hikoillet treenatessa paljon. Eräs testaajamme, joka tavallisesti tuntee olonsa todella hikiseksi, tunsi olonsa suhteellisen kuivaksi ja viileäksi. Testaajistamme tuki toimii niin HIIT-tunnilla kuin esteratajuoksussakin, mutta jos rintasi ovat kuppikokoa C tai suuremmat, suosittelemme kuitenkin toisia liivejä juoksemiseen.  

Kari Traa Ness.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Ness

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Joustava ja true to size. 

Suurin plussa: Niin mukavat! Kuin hyppäisit lämpimään syliin. 

Suurin miinus:  Paksumpi materiaali ja pidempi design tekee näistä liiveistä pikemminkin crop topin. Tuki ei siis pidä juoksussa ja paljon hyppyjä sisältävillä tunneilla. 

Sopii parhaiten: Rauhalliseen ja keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Pehmeät ja saumattovat liivit toimivat myös keskiraskaassa liikunnassa, jos rintasi ovat pienet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään liivejä etunenässä rauhallisemmilla tunneilla. Materiaali tuntuu mukavalta kehoa vasten ja istuvuus on omaa luokkaansa. Rinnan alla oleva resori on leveä ja olkaimet istuvat mukavasti eivätkä hierrä. Mielestämme malli muistuttaa enemmän crop toppia kuin urheiluliivejä, sillä malli jatkuu lähes napaan asti. Parhaiten nämä palvelevatkin joogassa, töissä tai sohvalla rentoutuessa etenkin talvella ja kylminä syysiltoina, sillä materiaali on melko lämmin. Osa testaajistamme koki, etteivät toppaukset aivan sovi liiveihin. Mutta istuessaan liivit ovat kuin unelma. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Black Friday tips honom
Muoti & trendit

Black Friday: 12 parasta löytöä miehille

1 päivä sitten
Black Friday barnen
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

1 päivä sitten
Adidas Copa 19
Muoti & trendit

Adidaksen uudet Copa 19 -jalkapallokengät ovat täällä!

1 päivä sitten
Black Friday tips henne
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä naisille

1 päivä sitten
Skins_Seamless
Muoti & trendit

Tutustu Skinsin saumattomaan valikoimaan

2 päivää sitten
driva
Muoti & trendit

Nyt urheiluliivejä saa myös villaisena

5 päivää sitten
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen uusin mallisto on Stella McCartneyn inspiroima

14 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Suunto 9 G1 -sykekellon

12 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Muoti & trendit

15 lahjaehdotusta isälle

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Muoti & trendit

Tämä mallisto pelastaa talvilenkit

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Muoti & trendit

Odd Molly Ski tarjoilee naisellisia kuvioita

07 nov 2018
FI_header_DAM.jpg
Muoti & trendit

TESTI! 15 talvitakkia, joilla pärjäät pakkasessa

07 nov 2018
alshammar
Muoti & trendit

Ruotsalaisuimari Therese Alshammar vinkkaa: Näin löydät hyvän uimapuvun

06 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: treenialushousut

05 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä talven lämpimimmät lasten haalarit

04 nov 2018
Skins_plagg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi haluat treenata kompressiovaatteissa

04 nov 2018
Header FI löpartights
Muoti & trendit

Testin parhaat! 7 miesten lämpimät juoksutrikoot

30 oct 2018
Wyte jacka
Muoti & trendit

15 löytöä syksyn kuumimmassa värissä

29 oct 2018
5DS_2808.jpg
Muoti & trendit

Wyte Ski -mallisto tarjoilee valkoisia unelmia

29 oct 2018
FI-Header-Nike-Shield.jpg
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat uudet Niken talvijuoksukengät

29 oct 2018
FI Header löpartights
Muoti & trendit

8 testin parasta lämmintä trikoomalliamme

28 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Muoti & trendit

Sesongin rinnemuoti on värikästä ja persoonallista

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg
Muoti & trendit

Lue, miksi Nike Tanjun on maailman suosituin tennarimalli

24 oct 2018
Nike Utility.png
Muoti & trendit

Nämä Nike Shieldin uutuuskengät toimivat syyssäässäkin

24 oct 2018
FI-Header-HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! 7 parasta polkujuoksukenkäämme miehille

23 oct 2018
FI BB header
Muoti & trendit

Testissä Better Bodiesin parhaat treenitrikoot

23 oct 2018
FI-Header-DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat polkujuoksukengät

22 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa panostaa toppavaatteisiin rinteessä

22 oct 2018
Timberland
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Timberlandin 6-inch Premium -kengät

22 oct 2018
Sportswear herr
Muoti & trendit

Miesten syysmuotia hallitsevat ylisuuret ja voimakkaan väriset vaatteet

18 oct 2018
ida b olsson
Muoti & trendit

Näin pukeudut kävelylle ja juoksulenkille ilmojen kylmetessä

17 oct 2018
Wyte
Muoti & trendit

Wyte pitää jalkasi lämpiminä

16 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Helly Hansen Lifa on syksyn varmin ostos

16 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Muoti & trendit

Nike Terra Perma tarjoilee ylellistä luonnollisuutta

16 oct 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Iso testi: 10 synteettistä aluskerrastoa

15 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Muoti & trendit

Kurkista Wyten uuteen, mukavaan oloasumallistoon

13 oct 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

13 oct 2018
kari traa
Muoti & trendit

Tutustu Kari Traan Rose -aluskerraston tarinaan

12 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Muoti & trendit

12 ilmavaa teddypaitaa

12 oct 2018
Russell Athletic
Muoti & trendit

Syksyn näteimmät hupparit valmistaa Russell Athletic

12 oct 2018
more news
Black Friday tips honom

Black Friday: 12 parasta löytöä miehille

Vuoden hauskin perjantai on pian täällä! Black Friday on mainio päivä klikata kotiin kaikki, mitä toivelistalla lukee. Esittelemme 12 suosikkilöytöä miehille.

Muoti & trendit
Black Friday barnen

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

Black Friday on mainio syy hankkia tarpeelliset tavarat, jotka muuten verottaisivat kukkaroa liikaa. Tässä 12 vinkkiä lastenvaatekomeroon.

Muoti & trendit
Adidas Copa 19

Adidaksen uudet Copa 19 -jalkapallokengät ovat täällä!

Koko jalkapallomaailma pidättelee hengitystään, kun Adidaksen uudet Copa 19 astuvat sisään. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää 36 vuotta sitten ensiesiintymisensä tehneestä mallista.

Muoti & trendit
Black Friday tips henne

Black Friday: 12 superlöytöä naisille

Vuoden suurimpana shoppailupäivänä hankimme mielellään löytöjä, joita olemme himoinneet koko vuoden. Tässä 12 Black Fridayn löytöä naisille.

Muoti & trendit
Skins_Seamless

Tutustu Skinsin saumattomaan valikoimaan

Tiesitkö, että kompressiovaatteita valmistavan Skinsin vaatteita saa myös saumattomina? Ne ovat pehmeitä, mukavia ja täydellisiä rauhalliseen treeniin.

Muoti & trendit
driva

Nyt urheiluliivejä saa myös villaisena

Jos pidät villaisista alusvaatteista, tulet rakastamaan näitä Kari Traan Driva -liivejä. Merinovillasta valmistetut nätit liivit tukevat mukavasti.

Muoti & trendit
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Adidaksen uusin mallisto on Stella McCartneyn inspiroima

Adidas on tehnyt pitkään yhteystyötä vaatesuunnittelija Stella McCartneyn kanssa. Pitkää yhteistä taivalta juhlistetaan Statement-mallistolla. Tutustu uusiin, ihaniin vaatteisiin.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testasimme Suunto 9 G1 -sykekellon

Jopa 120 tuntia kestävä akku ja uudet toiminnot saavat sinut rakastumaan tähän Suunton 9 G1 -sykekelloon. Testiryhmämme testasi Suunton uusimman tulokkaan.

Muoti & trendit
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 lahjaehdotusta isälle

Ethän unohda, että sunnuntaina vietetään isänpäivää? Tässä tulee 15 lahjaehdotusta.

Muoti & trendit
Nike RN Division3.png

Tämä mallisto pelastaa talvilenkit

Juoksijat, katse tänne! Jos haluat jaksaa juoksukauttasi lämpötilan laskiessakin, kun räntä valtaa kadut, on Niken uusi Run Division sesongin suosikkisi.

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Odd Molly Ski tarjoilee naisellisia kuvioita

Pidätkö naisellisista hiihtovaatteista, jotka erottuvat joukosta? Siinä tapauksessa Odd Mollyn talvimallistosta saattaa löytyä jotain mieleistä sinulle.

Muoti & trendit
FI_header_DAM.jpg

TESTI! 15 talvitakkia, joilla pärjäät pakkasessa

Tähän aikaan vuodesta lämmin talvitakki on lähes välttämätön. Se saa mielellään olla lämmin, mukava ja söpö. Testasimme 15 lämmintä vaihtoehtoa sekä naisille että miehille.

Muoti & trendit
alshammar

Ruotsalaisuimari Therese Alshammar vinkkaa: Näin löydät hyvän uimapuvun

Arenan uuden Bodylift-sarjan kehittelijänä on ruotsalaisuimari Therese Alshammar. Nyt hän jakaa parhaat vinkkinsä, kuinka löytää sopiva uimapuku– ja kuinka viedä uimaharjoittelu seuraavalle tasolle.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Suuri testi: treenialushousut

Puuvilla on poissuljettu vaihtoehto, kun suuntaat salille. Kysymys kuuluu: treenaatko mieluummin funktionaalisissa vai merinovillaisissa alushousuissa? Testasimme molempien materiaalien suosikkimallit.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testissä talven lämpimimmät lasten haalarit

Perheen pienimpien vuoden tärkein ostos on luonnollisesti lämmin talvihaalari. Testasimme suosituimmat mallimme selvittääksemme, kuinka ne pärjäävät pulkkamäessä ja lumisodassa.

Muoti & trendit