FI-Header.jpg

Testin vuoden 2018 parhaat urheiluliivit

Treenaatko edelleen loppuunpestyillä liiveillä? Lopeta heti! Tilaa sen sijaan uudet urheiluliivit kevään mallistoistamme. 

Tässä testissä ahkerat testaajamme hikoilivat kymmenissä erilaisissa urheiluliiveissä, joiden teho vaihteli keskivahvasta erittäin tukevaan. Osa niistä sopii jopa sinulle, jonka rinnat ovat todella isot, mutta jos kaipaat pelkästään tukeviin liiveihin kohdistunutta testiä, kurkkaa  

Kari Traa Var.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Var

Suositushinta: 29,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Koko: Koska koot ovat XS-XL eikä näistä liiveistä löydy kuppeja, on oikean koon löytäminen melko helppoa. Valitse tavallinen kokosi. 

Suurin plussa: Silmänruokaa! Malli on supersöpö ja kuvio ihana. Kukapa ei rakastaisi jäätelöä ja strösseliä? Plussaa myös selän meshosista. 

Suurin miinus: Kosteudenpoistokyky ei ole paras mahdollinen. Jos menet hikiselle tunnille, nämä pysyvät kosteina pitkään tunnin päätyttyäkin. 

Sopii parhaiten: Joogaan, pilatekseen ja rauhalliseen liikuntaan.

Yhteenveto: 

Klassiset liivit kevyellä tuella sopivat parhaiten liikuntaan, joka ei sisällä paljoa hyppyjä. Jos rintasi eivät ole kovin suuret, selviät näillä myös burpee-liikkeistä, mutta juoksulenkkiä emme suosittele. Liivit istuvat hyvin eivätkä purista. Rinnan alapuolella oleva resori on reilunkokoinen: se tukee mukavasti, minkä lisäksi se on kovin nätti. Pidämme erityisesti designista. Näillä karkkimaisilla liiveillä treenatessa ei voi olla olematta iloinen. Toppaukset saa halutessaan pois. 

Adidas Alphaskin.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Alphaskin Support Bra LG

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Tässä mallissa ei ole kuppeja, mutta koko on rinnan kohdalta pikemminkin suuri kuin pieni.  

Suurin plussa: Liivit istuvat kuin unelma! Istuvuus on täydellinen niin ympäryksen kuin rinnan kohdalta etenkin ollakseen urheiluliivit ilman kuppeja. 

Suurin miinus: Osa testaajista koki mallin liian avonaisena. Ei sovi juoksuun, jos rintasi ovat D-kuppia, mutta muuta valittamista ei ole.

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan. 

Yhteenveto: 

Näin mukavista ja näteistä urheiluliiveistä on vaikea löytää miinuksia. Liivit ovat pehmeät, kevyet ja mukavat samalla kun ne tukevat riittävästi. Liivien kompressio puristaa mukavasti rintoja ja materiaali sopii myös hikisille tunneille. Nämä tekee mieli pukea ylle niin mukavuuden kuin ulkonäönkin takia. Painijanselkä voi toisinaan heikentää tukea, mutta jopa suuririntaiset testaajamme totesivat, että näiden tuki ylittää odotukset. Testiryhmämme kiittää syksyn parhaita urheiluliivejä, jotka sopivat myös kukkarolle. Kiitos Adidas!    

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Vanish Mid Print

Suositushinta: 53,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Normaali, ota tavallinen kokosi. 

Suurin plussa: Nyt on tukevat liivit! Liivit peittävät koko rinnan ja pysyvät hyvin paikallaan. 

Suurin miinus: Koska liivit ovat niin vankat, voivat ne ehkä puristaa hieman päälle puettaessa.  Joku nappi selässä ei olisi haitannut. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Istuvuus on mainio. Liivit muotoutuvat mainiosti rinnan ja kehon ympärille. Selän design mahdollistaa laajatkin liikeradat. Myös leikkaukset on ommeltu nätisti. Design on yksinkertainen, muttei lainkaan tylsä. Selän ristikkäiset olkaimet antavat sporttisen tunteen ja voit hyvin valita avoimemman topin. Voit mainiosti luottaa liivien tukeen, sillä nämä toimivat lähes treenissä kuin treenissä. Kumiset toppaukset on ommeltu kiinni malliin, joten niitä ei saa pois. Joku kiinnitys selässä olisi tehnyt liivien päälle pukemisesta helpompaa, mutta pidämme silti tiukasta istuvuudesta. 

Nike Indy Shine Bra.jpg

Merkki: Nike

Malli: Indy Shine Bra

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Välillä XS-XL. Näissä liiveissä on helppo löytää hyvin istuva malli. Toisaalta nämä myös kiristävät, joten ota isompi, jos painit kahden koon välillä. 

Suurin plussa: Tunne! Kiiltävä kangas tuntuu silkkiseltä ihoa vasten, mikä luo ylellisen tunnelman. Liivit on laadukkaasti valmistettu, ja ne imartelevat kroppaa. 

Suurin miinus: Hiki näkyy heti, ja liivit kastuvat helposti treenatessa. Alussa liivit tuntuvat todella tiukalta, mikä tekee niiden päälle pukemisesta hankalaa.  

Sopii parhaiten: Kevyeeseen ja keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Matala U:n muotoinen kaulus edessä ja takana yhdistettynä kiiltävään kankaaseen tuo mieleen juhlat! Nämä toimivatkin treenivaatekaapin biletoppina! Malli on yksinkertainen, mutta eroaa silti paljon muista urheiluliiveistä. Tavallisten push up -liivien tavoin myös tässä toppaukset saavat aikaan nostavan efektin. Saat toppaukset halutessasi pois, jos et tarvitse niitä treenatessasi. Vaikka Nike luokittelee liivit kevyen tuen liiveiksi, meistä nämä palvelevat hyvin myös burpee-liikkeissä ja hypyissä, jos rintasi ovat pienet tai keskihuuret. Pidä koko, vaikka se tuntuisi vähän tiukalta. Liivit nimittäin pehmenevät ja joustavat hieman parin käyttökerran jälkeen. 

BLACC Stability.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Stability

Suositushinta: 24,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Ympärys on melko tiukka ja pienehkö. Suurempi koko voi olla hyvä valinta, jos painit kahden koon välillä. 

Suurin plussa: Mikä istuvuus! Testiryhmämme pitää leveästä reunuksesta rinnan alla. Se istuu hyvin eikä liu'u. Myös takapuolen ristiin menevät olkaimet tukevat istuvuutta. 

Suurin miinus: Paksu kangas tekee treenistä hikisen, ja sinulle tulee varmasti lämmin. Malli on hieman hankalaa pukea päälle ja riisua pois märkänä, sillä liivit istuvat niin tiukasti. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen treeniin. 

Yhteenveto: 

Mukavat ja mainiot liivit sinulle, joka et aina treenaa täysillä. Paksu kangas muuttuu nimittäin melko lämpimäksi hikoillessa. Toisaalta se takaa myös, että liivit pysyvät paikallaan. Design on nätti ja näitä voit hyvin pitää myös toppina. Jos haluat tehdä treenistäsi viileämpää, voit ottaa toppaukset pois, kuten osa testaajistamme teki. Samalla liiveihin tulee tilaa. Kokonaisuudessaan luotettavat liivit pieni- ja keskisuurille rinnoille. Plussaa selän meshosista.  

Nike Deluxe Bra.jpg

Merkki: Nike

Malli: Deluxe

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä

Koko: Luota tavalliseen kokoosi, liivit istuvat kuin valettu. 

Suurin plussa: Design! Liivit muistuttavat hieman crop toppia leveän samettimaisen resorinsa ansiosta. 

Suurin miinus: Kosteudenpoisto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Kangas on melko paksua, mutta selän meshosien ansiosta hengittää kuitenkin jotenkin.

Sopii parhaiten: Kaikenlaiseen treeniin.

Yhteenveto: Niken uusi suosikki syksyn näteimmässä viininpunaisessa värissä. Liivit tukevat hyvin ja toimivat myös raskaassa treenissä (eivät kuitenkaan ehkä pitkillä lenkeillä). Koska liivit muistuttavat crop toppia, voit loistavasti yhdistää ne korkeiden trikoiden kanssa. Samettimainen materiaali tekee näistä liiveistä enemmän vaatemaiset ja ylelliset eli Deluxe-liivit ovat todellakin nimensä veroiset. Pidämme myös selän meshosista, sillä ne eivät ole ainoastaan nätit vaan myös pitävät sinut viileänä hikoillessa. Näitä hyvin valmistettuja liivejä kelpaa käyttää syksyllä ahkerasti. 

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Merkki: Adidas

Malli: All me 3 stripes

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Voit valita XS-XL:n välillä. Koko on normaali, nämä eivät kiristä. 

Suurin plussa: Mikä istuvuus! Testiryhmämme tuli superiloiseksi näistä liiveistä, sillä ne istuvat kuin valettu ja ovat lisäksi supernätit.  

Suurin miinus: Emme löytäneet miinuksia, niin paljon näistä pidämme! 

Sopii parhaiten: Kaikenlaiseen treeniin, jopa juoksuun.

Yhteenveto:

Wow, hurraa, yes! Näistä irroitettavilla toppauksilla varustetuista liiveistä, niiden minimaalisesta designista ja ilmiömäisestä istuvuudesta testaajamme pitävät. Liivit ovat pehmeät, mukavat ja toimivat hyvin myös hikisellä tunnilla. Resori on juuri sopiva, se ei purista liian tiukasti, mutta on silti tarpeeksi tiukka. Nämä liivit käytämme varmasti puhki. Testiryhmämme pitää erityisesti siitä, että Adidas on tehnyt olkapäiden lähellä olevista osista kapeampia, kun taas resori on leveämpi rintojen alta. Se tekee liiveistä mukavat ja toisaalta antaa niille ryhtiä. Kolme raitaa on klassikko, jota kannamme treenikassissamme tulevaisuudessakin. 

Reebok Hero Brand Read.jpg

Merkki: Reebok

Malli: Hero Brand Read

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: XS-XL ja koko vastaa todellisuutta. 

Suurin plussa: Istuvuus, nämä istuvat täydellisesti eivätkä hierrä tai purista. Toppaukset ovat pehmeät ja design mahdollistaa myös selkäpuolelle täyden liikkumavapauden.

Suurin miinus: Näissä tulee lämmin. Materiaali on paksua ja toppaus kunnollinen, joten raskailla tunneilla varaudu hikoilemaan.

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen ja raskaaseen liikuntaan, muttei kaikista hikisimmille tunneille. 

Yhteenveto: 

Kaipaatko mukavia allround-liivejä? Tässä oiva valinta. Nämä istuvat todella hyvin ja tuntuvat tukevilta myös hyppiessä. Toppaukset ovat paksut, ja yhdistettynä paksuhkoon kankaaseen lämpötila voi todella kohota. Bikramjoogaan kannattaa siis valita toiset liivit. Painijanselkä on melko kapea ja päällystetty meshillä, minkä vuoksi selkä saa liikkua vapaasti ja ilma käy. HIIT-tunneille, saliin, Crossfitiin tai juoksuun nämä liivit toimivat mainiosti, sillä ne tukevat hyvin. Puhdas design ja nätti selkäosio nostavat pisteitä.  

Puma Puma Bra.jpg

Merkki: Puma

Malli: Puma Bra 

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Kokoja saa XS–XL:n välillä. Koot tuntuvat aavistuksen isoilta, eli jos painit kahden välillä, ota pienempi. 

Suurin plussa: Niin mukavat ja ilmavat! Liivit tuntuvat todella mukavilta, vaikka hikoilisit kovastikin. 

Suurin miinus: Tuki on hieman niin ja näin, jos kuppikokosi on isompi kuin C, ainakin juostessa. Keskiraskaaseen liikuntaan nämä sopivat. 

Sopii parhaiten: Keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Puma taitaa ylellisten ja makeiden treenivaatteiden valmistamisen. Näissä mustissa urheiluliiveissä on kultainen logo rinnan kohdalla. Selästä ne ovat hieman erinäköiset, mikä tuo liiveihin tietyn disco-tunteen. Ja siitä me todella pidämme! Lisäksi liivit istuvat mainiosti, ja ovat oiva valinta myös sinulle, joka hikoillet treenatessa paljon. Eräs testaajamme, joka tavallisesti tuntee olonsa todella hikiseksi, tunsi olonsa suhteellisen kuivaksi ja viileäksi. Testaajistamme tuki toimii niin HIIT-tunnilla kuin esteratajuoksussakin, mutta jos rintasi ovat kuppikokoa C tai suuremmat, suosittelemme kuitenkin toisia liivejä juoksemiseen.  

Kari Traa Ness.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Ness

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Joustava ja true to size. 

Suurin plussa: Niin mukavat! Kuin hyppäisit lämpimään syliin. 

Suurin miinus:  Paksumpi materiaali ja pidempi design tekee näistä liiveistä pikemminkin crop topin. Tuki ei siis pidä juoksussa ja paljon hyppyjä sisältävillä tunneilla. 

Sopii parhaiten: Rauhalliseen ja keskiraskaaseen liikuntaan.

Yhteenveto:

Pehmeät ja saumattovat liivit toimivat myös keskiraskaassa liikunnassa, jos rintasi ovat pienet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään liivejä etunenässä rauhallisemmilla tunneilla. Materiaali tuntuu mukavalta kehoa vasten ja istuvuus on omaa luokkaansa. Rinnan alla oleva resori on leveä ja olkaimet istuvat mukavasti eivätkä hierrä. Mielestämme malli muistuttaa enemmän crop toppia kuin urheiluliivejä, sillä malli jatkuu lähes napaan asti. Parhaiten nämä palvelevatkin joogassa, töissä tai sohvalla rentoutuessa etenkin talvella ja kylminä syysiltoina, sillä materiaali on melko lämmin. Osa testaajistamme koki, etteivät toppaukset aivan sovi liiveihin. Mutta istuessaan liivit ovat kuin unelma. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Fleecetröjor
Muoti & trendit

Testi: parhaat välikerrosvaatteemme

1 päivä sitten
reebok linnen
Muoti & trendit

Tämän hetken trendikkäimmät treenitopit

1 päivä sitten
FI Header pendlarjackor
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

3 päivää sitten
Josefin Jensen
Muoti & trendit

Maksimoi syystyylisi näillä voimakkaan värisillä päällysvaatteilla

3 päivää sitten
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Muoti & trendit

Tämän takia uudet Defy-kengät ovat Puman kuumimmat kengät

4 päivää sitten
Pendlarjackor header FI
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten syystakit työmatkalle

4 päivää sitten
Nike herr training 2018
Muoti & trendit

Näitä Niken uusia treenivaatteita et halua missata!

5 päivää sitten
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg
Muoti & trendit

10 Niken treeniuutuutta tänä syksynä

5 päivää sitten
Jackor:2018
Muoti & trendit

10 upeaa naisten syystakkia

6 päivää sitten
Test tights fi.jpg
Muoti & trendit

Testi: syksyn parhaat trikoot

6 päivää sitten
WyteJacka
Muoti & trendit

Wyten uudet takit ovat täällä!

6 päivää sitten
Isbjörn
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet hankkimassa lasten haalaria

14 sep 2018
FI Header sneakers
Muoti & trendit

TESTI! Naisten tennarit

13 sep 2018
FI header herr
Muoti & trendit

TESTI! Kuumimmat tennarit miehille

13 sep 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Nike Pegasus Turbo -juoksukenkiä

13 sep 2018
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg
Muoti & trendit

Nike Pegasus Turbo – uudet, monipuoliset superkengät

13 sep 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin vuoden 2018 parhaat urheiluliivit

12 sep 2018
Chris Boots.2018
Muoti & trendit

Naisten kuumimmat syyskengät

10 sep 2018
Adidasherr2.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen syksyn sportswear-vaatteet ovat saapuneet

09 sep 2018
haglöfs
Muoti & trendit

Haglöfs toivottaa hyvää syksyä

06 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png
Muoti & trendit

Tunne Blaccin uuden joogamalliston feminiininen flow

06 sep 2018
Reebok lux
Muoti & trendit

Trikoovinkki: Luksusta Reebokilta

04 sep 2018
8848
Muoti & trendit

Multiliner-takit ovat sesongin kuumin hittituote

04 sep 2018
Blacc Mom
Muoti & trendit

Nyt löydät Blaccilta myös äitiysmalliston

03 sep 2018
Blacc limited edition
Muoti & trendit

Blaccin näteimmät treenivaatteet ovat täällä!

03 sep 2018
Reebok PureMove Bra
Muoti & trendit

Reebokin uusissa urheiluliiveissä tuki mukautuu käyttöön

03 sep 2018
FI header
Muoti & trendit

Testasimme Kari Traan tennareita

01 sep 2018
träningskläder
Muoti & trendit

Syksy saapuu! Uskalla pukeutua punaiseen

30 aug 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Blaccin parhaat joogavaatteet

28 aug 2018
FI Header
Muoti & trendit

Testin parhaat: korkeavyötäröiset trikoot

28 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin tulisi juosta Reebokin kengissä

25 aug 2018
Nike Air Max Trainer test
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Nike Air Max Trainer 1 -kengät

20 aug 2018
casall
Muoti & trendit

Syysuutuuksia Casallilta

20 aug 2018
Sport_bh_Nike
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset urheiluliivit Nikelta

20 aug 2018
Träningströja
Muoti & trendit

10 parhaiten myyvää treenipaitaa

16 aug 2018
Puma_header_skor
Muoti & trendit

Testissä: Puman syksyn uudet treenikengät

15 aug 2018
ASICS
Muoti & trendit

Syksyn uudet juoksukengät miehille

14 aug 2018
Kari Traa sneakers
Muoti & trendit

Kari Traan tennarit ovat vihdoinkin saatavilla

14 aug 2018
fearless flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet treenikengät

13 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg
Muoti & trendit

Opas: Syksyn juoksukengät naisille

13 aug 2018
more news
Fleecetröjor

Testi: parhaat välikerrosvaatteemme

Paras ystäväsi järvellä, vuorella tai laskettelurinteessä? Tietysti lämmittävä välikerros! Tässä tulevat parhaat paidat naisille ja miehille.

Muoti & trendit
reebok linnen

Tämän hetken trendikkäimmät treenitopit

Unohda painijanselät, spagettiolkaimet ja U:n muotoiset kaula-aukot: nyt tulevat muscle tanks- topit. Tältä näyttävät syksyn 2018 treenitopit.

Muoti & trendit
FI Header pendlarjackor

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

Miten sinä taitat työmatkasi? Testasimme parhaat takit, jotka toimivat työmatkalla, pyöräilitpä, kävelitpä tai käytitpä julkisia. Löydä oma suosikkisi!

Muoti & trendit
Josefin Jensen

Maksimoi syystyylisi näillä voimakkaan värisillä päällysvaatteilla

Influencer Josefin Jensen seuraa tarkasti trendejä. Nyt hän jakaa parhaat vinkkinsä, jotta sinäkin voisit onnistua mahdollisimman mukavassa ja sporttisessa syystyylissä.

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png

Tämän takia uudet Defy-kengät ovat Puman kuumimmat kengät

Selena Gomezin yhteistyö Puman kanssa viedään tänä syksynä uusille leveleille. Nyt tähti on nimittäin suunnitellut merkille oman malliston. Ensimmäisenä maistiaisena esitellään uudet Defy-kengät.

Muoti & trendit
Pendlarjackor header FI

Testin parhaat miesten syystakit työmatkalle

Millaisen takin valitset työmatkalle? Testiryhmämme taittoi työmatkansa hieman eri tavalla ja kokeili, miten eri mallit työmatkalle sopivat – tässä tulevat heidän suosikkimallinsa.

Muoti & trendit
Nike herr training 2018

Näitä Niken uusia treenivaatteita et halua missata!

Niken uuden treenimalliston vaatteet ovat saatavilla syksyisissä sävyissä. Esittelemme kymmenen hittiä, joita et halua missata.

Muoti & trendit
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 Niken treeniuutuutta tänä syksynä

Uusi syksy = uudet treenivaatteet! Näissä Niken treenivaatteissa kelpaa hikoilla tänä syksynä.

Muoti & trendit
Jackor:2018

10 upeaa naisten syystakkia

Jos pidät sporttisesta tyylistä, syksyn takkivalintasi on selvä: muhkea toppatakki. Retrotrendikäs, sporttinen ja supersöpö. Esittelemme 10 meidän suosikkiamme.

Muoti & trendit
Test tights fi.jpg

Testi: syksyn parhaat trikoot

Kuulutko heihin, jotka tarvitsevat vähintään kymmenet eri trikoot treenivaatekaappiisi? Me myös! Siksi poimimme testin parhaat syksyn uutuustrikoot.

Muoti & trendit
WyteJacka

Wyten uudet takit ovat täällä!

Tarvitsetko uutta takkia? Wyte julkaisee uuden, siistin takkimalliston juuri syksyn kynnyksellä. Takkeja löytyy sekä naisille että miehille. Saamme nähdä trendikkäitä kaamosvärejä sekä söpöjä toppatakkeja.

Muoti & trendit
Isbjörn

Pohdi tätä, kun olet hankkimassa lasten haalaria

Päivät kylmenevät ja pian lapset puetaan taas haalareihin. Mutta tiedätkö, mihin haalariostoksilla kannattaa kiinnittää huomiota? Tässä tulevat meidän vinkkimme.

Muoti & trendit
FI Header sneakers

TESTI! Naisten tennarit

Tennarit ovat aina varma valinta. Ne ovat tyylikkäät, helppo yhdistää eri vaatteisiin ja mukavat jalassa. Lue, mitä testaajamme tykkäsivät, ja löydä omat suosikkisi.

Muoti & trendit
FI header herr

TESTI! Kuumimmat tennarit miehille

Sinulla ei voi olla liian montaa paria tennareita. Ota syksy vastaan uusimmalla suosikkiparillasi – olemme testanneet 7 tyylikästä miestenmallia.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testasimme Nike Pegasus Turbo -juoksukenkiä

Syksyn kuumin juoksumaailman uutuus tulee Nikelta, ja viimeinkin sitä saa myös kaupoista! Kiinnostaisiko sinua tietää, miltä juokseminen uutuuskengillä tuntuu? Tässä tulee testaajiemme arvosana kommenttien kera.

Muoti & trendit