FI-Header.jpg

Testin parhaat vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, lätäkkö toisen yli. On aika etsiä oikeanlaiset kengät metsäkävelylle. Testasimme kuusi mallia.   

Aivan kuten juoksukenkien ja uusien tennareidenkin valinnassa, myös kävelykenkien tulee istua hyvin jalkaan. Myös mukavuus on keskiössä uusia kenkiä valitessa.

– Etsi hyvin vaimennettua pohjallista ja hyvin erilaisilla alustoilla pitävää pohjaa. Kumipohjan tulisi mielellään olla paksuhko, jotta voit kävellä kengillä pitkään,  Merrelin Pohjoismaiden Marketing Manager Marcus Waltilla selittää ja jatkaa: 

– Sinun tulisi etsiä vankkoja kenkiä, joissa on kestävä päällinen. Voit puristella kantapääosion ympäriltä testataksesi, tukevatko ne tarpeeksi nilkkaa. Pohjan tulisi olla kantapään kohdalta leveämpi. 

Kävely- ja juoksukenkien erona on ennen kaikkea vankkuus ja kiertymäjäykkyys. Kävelykenkien tulisi olla kovemmat eikä niiden tulisi vääntyä tiskirätin tavoin. 

– Kierrä pohjaa, jotta voit tarkastella kengän jäykkyyttä. Sen pitäisi vastustaa hyvin. Sen sijaan sinun tulisi voida kiertää varvasosiota kohti nauhoitusta, jos haluat tarkastella joustavuutta. 

Marcus Waltilla suosittelee valitsemaan vedenpitävät kengät, jotka hengittävät. Tarkastele vedenpitävää kuitua (ohut, elastinen kalvo).  Yksi pidetty kuitu on Gore-Tex, joka koostuu pienistä mikrobeista, jotka ovat tarpeeksi isoja imemään kosteutta ja höyryä, toisin sanoen kehon ylimääräistä lämpöä. Ne ovat kuitenkin liian pieniä päästääkseen lävitseen vettä. Siksi Gore-Tex -päällisellä varustellut kengät pitävät vettä samalla kun ne hengittävät. 

– Kävelykengät sopivat mukavia ja kestäviä kenkiä etsiville. Ne ovat täydelliset sinulle, joka haluat liikkua vapaasti eri alustoilla. Ne palvelevat myös sinua, joka haluat pitää jalkasi lämpiminä ja kuivana säästä riippumatta. 

Entäpä jos lähdet pitkälle kävelylle vääränlaisilla kengillä? Jalkasi voivat kastua ja nilkkaan voi sattua, mikäli kenkä ei ole tarpeeksi stabiili. Epästabiileilla kengillä riski astua vinoon kasvaa. Siksi poimimme seitsemän vankkaa ja vedenkestävää mallia aktiivisille naisille. 

Testissä:  


Merrell - Moab 2 GTX.jpg

Merkki: 

Malli: 


Suositushinta: 138,90 euroa 

Istuvuus: Aavistuksen pieni, mitä kokoon tulee. Etujalalle on kuitenkin tilaa. Kun sidot nauhat, keskijalka tuntuu tiukalle, mutta ei vaikuta tilavaan etujalkaosioon. 

Pito: Merrellin Vibram-pohja on tehty stabilisoimaan jalkaa samalla, kun se pitää kaikilla alustoilla. 

Vedenpitävyys: Täytyy nostaa hattua Merrellille! Osa testiryhmästä on sitä mieltä, että Moab 2 GTX -merkin vedenpitävyys on markkinoiden paras. Salaisuus piilee Gore-Tex -päällisessä, joka pitää jalat kuivina samalla, kun ventiloi pois ylimääräistä lämpöä. 

Kestävä materiaali: Kestävä kumipohja tulee korkealle, eivätkä terävät kivet pääse kiusaamaan. Myös päällinen on todella kestävää materiaalia.

Mukavuus: Yksi testin lämpimimmistä kengistä. Jalkoholvin korkeahkompi osio stabilisoi mukavasti jalkaa. Miellyttävä malli, joka joustaa jonkin verran kävellessä. Ei kuitenkaan mikään wow-tunne. 

Design: Yksivärinen malli, jonka yksityiskohdat henkivät ulkoiluelämää. Ulkonäön perusteella kengät palvelevat paremmin metsässä kuin kaupungilla, mikä pitää myös paikkansa.

Kommentit: Päivitetty versio Merrellin menestysmalli Moab 2:sta, joka kestää säällä kuin säällä. Etujalalle on hyvin tilaa, joten myös leveäjalkaiset voivat lähteä pitkille kävelyille. Malli palvelee parhaiten metsämiljöössä, jossa vedenpitävä päällinen ja mainio pito pääsevät oikeuksiinsa. Testiryhmä kehuu korkeahkoa jalkaholvin osiota, joka korjaa jalan vääriä asentoja. Ensimmäisellä käyttökerralla tunnet, ettei kävely näillä vastaa pilvillä kävelyä, mutta malli on kuitenkin mukavahko.  Yhdistä mukaviin sukkiin ja olet valmis! 

Testissä: 

Haglöfs - Ridge GT.jpg

Merkki: 

Malli

Suositushinta: 179,90 euroa

Istuvuus: Aavistuksen pieni. Jos haluat käyttää kaksia sukkia, kannattaa ehkä valita puolta kokoa suurempi kenkä. Kenkä ei ole kapea eikä leveä, vaan normaali. Jos kaipaat tiukempaa istuvuutta, voit sitoa nauhat tiukalle. 

Pito: Kumipohja sisältää materiaalia, jota Haglöfs itse nimittää wet grip rubberiksi. Aivan kuten nimi viittaa, pito on mainio liukkaalla. Se suoriutuu niin asfaltilla, soralla kuin kosteikossakin. 

Vedenpitävyys: Mallissa on vettä eristävä päällinen sekä vedenpitävä Gore-Tex -vuori. Kieli on ommeltu kiinni, joten yksikään pisara ei pääse sisään. 

Kestävä materiaali: Haglöfsin päällysvaatteet on aina valmistettu kestävistä materiaaleista, eivätkä kengät tee poikkeusta. Ulkopuolen käsitelty nahka (ei sisällä fluorikarboniitteja) ei häivene ensi askelilla.  

Mukavuus: Korotettu jalkaholvi lisää mukavuutta. Se tukee jalkaa miellyttävästi. Sisus on pehmeä ja pohja joustava. Se muistuttaa Haltin mallia näiltä osin. Yksi testin lämpimimmistä malleista sopii sekä talveen että alkukevääseen.  

Design: Yksivärinen tyyli kohtaa klassisen työkengän. Testiryhmämme arvosti pelkistettyä tyyliä. Haglöfs olisi voinut kuitenkin vähän leikitellä, jotta malli pistäisi paremmin silmään.

Kommentit: Tiesimmekin jo, että Haglöfs huomioi luonnon ja ympäristön. Kävelykenkä Ridge GT on tehty metsäretkiä ja pitkiä kävelyitä varten. Vettäpitävä päällinen ja hyvin pitävä pohja huolehtii siitä, että voit huoletta painella pitkin kosteikkoja eikä sinun tarvitse pelätä kaatuvasi kosteaan juureen. Ekstraplussaa malli saa vankkuudestaan ja korotetusta jalkaholvin osiosta.  

Testissä: 

Halti - Mone DX.jpg

Merkki

Malli: 

Suositushinta: 79,90 euroa

Istuvuus: Pienehkö koko. Ota kokoa isompi, jotta saat täydellisesti istuvan kengän. Saat solmittua nauhat erityisen kireästi, joten ne situvat hyvin jalkaan.

Pito: Sora ja risut eivät ole ongelma, jos jalassasi on Mone DX -kengät. Voit kävellä näillä myös liukkaalla alustalla. 

Vedenpitävyys: Softshell-päällinen on pehmeää ja eristää vettä. DrymaxX-vuoreen yhdistettynä saat vedenpitävät kengät, joilla voit huoletta painella menemään myös sadesäällä.  

Kestävä materiaali: Kengät kuuluvat testin paksuimpiin. Niissä on todella kestävä päällys. Ei epäilystäkään, etteikö malli kestäisi kulutusta.

Mukavuus: Mukavuus on hyvin samantapainen kuin Haglöfsin mallissa. Jalkaholvin osio ei kuitenkaan ole yhtä korkea. Malli istuu hyvin jalkaan ja pohja joustaa kävellessä. 

Design: Musta ja tyylipuhdas ulkonäkö. Malli muistuttaa hieman työkenkää, mutta mustat yksityiskohdat kaunistavat kokonaisuutta. 

Kommentit: Hyvänhintainen ja pidetty malli, joka muistuttaa monilta osin Haglöfsin ja Merrellin malleja. Halti valmistaa vedenpitäviä kenkiä, jotka palvelevat lähes alustalla kuin alustalla – jäälle kannattaa kuitenkin valita toiset tossut. Malli on vankka ja siinä on kovempi sisus kuin vaikkapa Adidaksen mallissa, mutta kenkä on myös lämmin ja kestävä. Kengät on helppo pukea jalkaan ja riisua pois. Mone DX on oikein mainio vaihtoehto, jos haluat pihistää hieman hinnasta. 

Testissä:

Salomon - XA Pro 3D.jpg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 159,90 euroa

Istuvuus: Ota kokonaista kokoa isommat, niin saat täydellisesti istuvat kengät. Malli on nimittäin hieman kapeahkompi kuin muut testin mallit. Päällinen muotoutuu jalan mukaan. Se istuu tiukasti, mutta mukavasti. 

Pito: Älä epäile Salomonin ContaGrip -pohjaa. Pito on nimittäin testin paras. Se pitää kaikkialla asfaltista risukkoon. 

Vedenpitävyys: Koska malli on tehty haastavia maastoja varten, ei se pidä vain vettä. Myös kura pysyy poissa.

Kestävä materiaali: Voisiko Salomon valmistaa kenkiä, jotka eivät kestä? Ei voi. Tämäkään malli ei ole poikkeus. Kumipohjaa on jopa vahvistettu erityisen herkiltä kohdilta kuten kantapäästä ja varpaiden kohdalta. 

Mukavuus: Jos Adidaksen mallia ei lasketa, tässä tulee testin mukavin kenkä. Pohja on todella joustava ja sisus pehmeä. Jalkaholvin korotettu osio lisää tukea. 

Design: Kestävämpi vaihtoehto kävelykengälle. Ulkonäkö muistuttaa polkujuoksukenkää pikemminkin kuin työkenkää. Näytät siis nopealta myös kävelyllä.

Kommentit: Voit kulkea (lähes) koko matkan vaikka Memphisiin ilman, että jalkoihisi koskee. Korotettu kantapään osio, kunnon vaimennus ja joustavuus saavat sinut suorastaan liitämään eteenpäin. Yksi testin pehmeimmistä kengistä. Metsät, sora ja asfaltti – voit kulkea millä tahansa alustalla. Muista, että koko on aavistuksen pieni ja malli melko tiukka. Vähän ajan päästä kenkä istuu kuin valettu. Osa testaajista sai kuitenkin pieniä hiertymiä ensimmäisellä käyttökerralla. Muuten mainio kävelykenkä. 

Testissä:

Keen - Oakridge WP.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 139,90 euroa 

Istuvuus: Normaalia kokoa. Tilavahko malli, joka sopii parhaiten leveille jaloille. Jos sidot nauhat tiukalle, tuntuvat kengät sopivan tiukoilta. Ne eivät kuitenkaan halaa jalkaa samalla tavalla kuin monet muut testin mallit. 

Pito: Mainio kenkä kävelylle niin asfaltilla kuin soralla. Sopii myös vaikeampaan maastoon. 

Vedenpitävyys: Haluatko vain yhden mallin, joka sopii joka kelille? Voit luottaa Oakridge WP -kenkiin. Niissä on vedenpitävää kuitua, joka hoitaa hommansa, kunhan välttelet monsuunisadetta.

Kestävä materiaali: Vahva kumipohja ja kestävä päällinen tuovat lisää käyttövuosia. 

Mukavuus: Melko tasainen pohja voi tuntua vähän kovalta muutaman kilometrin jälkeen. Joustavuus muotoutuu alustan mukaan, mutta koska etujalalle riittää hyvin tilaa ja kenkä ei purista erityisen tiukasti, et tunne jalkasi olevan osa kenkää. 

Design: Ulkonäkö henkii klassista vaelluskenkää. Yhdistettynä leveään istuvuuteen malli vaikuttaa jopa hieman kömpelöltä. 

Kommentit: Etsitkö jykevää kenkää, jossa on tilaa varpaille tai ylimääräisille sukille. Siinä tapauksessa Oakridge WP voisi sopia sinulle. Kenkä on tilava ja siinä on vähemmäs vaimennusta kuin vaikkapa Salomonin ja Adidaksen malleissa. Se voi olla vähän jäykkä, jos kuljet pitkiä matkoja. Kannattaa ehkä valita tämä pehmeämmille alustoille, kuten metsään tai pururadalle. 

Testissä:

Meindl - Caribe Lady GTX.jpg

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 189,90 euroa

Istuvuus: Todella pientä kokoa. Ota kokonaista kokoa isompi. Leveys on normaali, mutta voit sitoa nauhat tiukalle, jos kaipaat tiukempaa mallia.

Pito: Sinun ei tarvitse huolehtia märistä poluista tai lehdistä. Vältä kuitenkin jäätä. Muilla alustoilla Caribe Lady GTX tarjoaa mainion pidon. 

Vedenpitävyys: Vaikka päällinen muistuttaa juoksukenkää, saavat meshosiot ja Gore-Tex veden virtaamaan pois kengiltä ja jalkasi pysyvät kuivina. 

Kestävä materiaali: Kumipohja ei kulu ensimmäisellä kerralla. Eivät ehkä Merrelin tasoa, mutta eivät myöskään jää kauas. 

Mukavuus: Kengät istuvat todella mukavasti jalkaan. Niissä on hyvä pito myös kantapäässä. Plussaa keveydestä. 

Design: Testin versio juoksukengästä. Pelkistetty malli antaa väriä kävelylle. 

Kommentit: Kuvittele klassinen juoksukenkä, jossa ei ole niin paljoa vaimennusta, mutta pito on parempi, niin saat Caribe Lady GTX:n. Pohja on ainoa, josta malli saa vähän miinuspisteitä. Se muistuttaa Keen-mallia ja on melko tasainen. Vaimennus on siis huonompi kuin muissa testin malleissa. Käytä näitä lähinnä pehmeillä alustoilla. Voit toki asettaa pehmeämmän pohjallisen. Plussaa vedenpitävyydestä ja istuvuudesta

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

ENG_W.png
Muoti & trendit

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

1 päivä sitten
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testasimme: parhaat miesten laskettelutakit

1 päivä sitten
Icebug kängor och skor
Muoti & trendit

Kävele turvallisesti Icebug-nastakengillä

4 päivää sitten
test tofflor header
Muoti & trendit

Testi: Mukavimmat naisten ja miesten tohvelit

4 päivää sitten
header julbild
Muoti & trendit

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

5 päivää sitten
ENG_W.png
Muoti & trendit

Suuri urheilukellotesti!

06 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

05 dec 2019
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

03 dec 2019
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

02 dec 2019
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
underställ kari traa
Muoti & trendit

9 parasta Black Friday -löytöä

22 nov 2019
header black fridayfynd
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

22 nov 2019
nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Icon Clash

21 nov 2019
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

18 nov 2019
header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

18 nov 2019
Test av goggles header
Muoti & trendit

Testin parhaat laskettelulasit

17 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

09 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
more news
ENG_W.png

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

Pehmustettu laskettelutakki rinteeseen tai kenties kuoritakki ladulle? Testasimme kauden suosikkimallit, tässä kaikki, mitä sinun tulee niistä tietää.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
ENG_M.png

Testasimme: parhaat miesten laskettelutakit

Meiltä löydät parhaat mallit niin rinteisiin, hissiin kuin rinteiden ulkopuolelle vapaalaskemiseenkin – tässä ovat hänelle kauden suosituimmat laskettelutakit!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Icebug kängor och skor

Kävele turvallisesti Icebug-nastakengillä

Icebug tunnetaan kengistä, joissa on maailman paras pito. Kerrommme kaiken, mitä haluat tietää heidän luistamattomista talvisaappaistaan ja -kengistään!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
test tofflor header

Testi: Mukavimmat naisten ja miesten tohvelit

Onko mitään parempaa pakkasella kuin sohvalle käpertyminen jalassa pörröiset tohvelit? Ei taatusti! Viihtyisyyttä arvostava testiryhmämme nautti ja testasi kauden parhaat sisätossut. Lue, mitä he niistä miettivät.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
header julbild

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

Pian Joulupukki lähtee Korvatunturilta poron ja lahjakontin kera viemään paketit joulukuusen alle. Etkö vielä tiedä mitä ostaa? Ei huolta, olemme koonneet joululahjaoppaan, josta saat paljon vinkkejä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_W.png

Suuri urheilukellotesti!

Eikö olisi hienoa, että kantaisit omaa Personal Traineria kädessä? Se seuraisi sinua mukanasi kuntosalille ja lenkille. Urheilukello kädessä se on mahdollista. Testaajamme ovat kokeilleet Garminin, Suunton ja Polarin sykekelloja.

06 dec 2019
Muoti & trendit
Vinterkängor Icebug

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

Etkö tiedä mitä ostaa äidille, isälle, poikakaverille tai parhaalle ystävälle joululahjaksi? Älä huoli – meillä on loistava vinkki! Mikä olisi parempi lahja Pohjolan kylmään talveen kuin arvostetut ja lämpimät talvisaappaat?

05 dec 2019
Muoti & trendit
Nike See my style

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

Pimeällä näkyvyys on yksi tärkeimmistä yksityiskohdista. Mutta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen eteen. Stylisti Isabelle Håwi osaa yhdistää turvallisuuden ja trendikkyyden.

03 dec 2019
Muoti & trendit
header icebug

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

Icebug tunnetaan korkean suorituskyvyn polkujuoksukengistään. Siksi ei ole ihme, että myös heidän talvijuoksukengät tekevät vaikutuksen. Sportamoren testiryhmä kokeili neljä kuuminta mallia naisille ja miehille.

02 dec 2019
Muoti & trendit
ryggskydd

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

Selkäsuoja on fiksu sijoitus turvallisuuteen, laskitpa suksilla tai laudalla. Pohdi tätä ennen seuraavaa laskureissua.

01 dec 2019
Muoti & trendit
icebug

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

Älä lopeta ulkona juoksua vain siksi, että maa on liukas ja luminen. Osta juoksukenkä, jossa on nastat, niin voit jatkaa juoksua turvallisesti kevään saapumiseen saakka.

28 nov 2019
Muoti & trendit
skidhandskar test header

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

Sukset ja sauvat voit vuokrata paikan päällä, mutta hiihtohanskojen kanssa on haastavampaa. Jotta ostotapahtuma olisi sinulle helpompi, laski Sportamoren testiryhmä kauden parhaimmissa malleissa. Tätä mieltä testiryhmä on Helly Hansenin, Peak Performancen, Wear Colourin, Bulan ja Kombin hiihtohansikkaista.

28 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas Ultraboost 20

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2019 Adidas Ultraboostin suosittu versio on vihdoin täällä ja me pääsimme kurkistamaan tuotteeseen ennakkoon! Tässä tulee kaikki, mitä haluat tietää juoksukengistä, jotka ovat vähintään yhtä rakastettuja kuin tennarit.

27 nov 2019
Muoti & trendit
Header reflexplagg

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

On erittäin tärkeää, että erotut liikenteestä juostessasi pimeällä. Siksi testasimme kauden parhaat heijastavat vaatteemme ja juoksuvarusteemme – enää pimeys ei ole tekosyy jättää lenkkiä väliin.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Babolat

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

Vuoden hauskin perjantai on pian täällä! Black Friday on mainio päivä klikata kotiin kaikki, mitä toivelistalla lukee. Esittelemme 7 suosikkilöytöä miehille.

25 nov 2019
Muoti & trendit