FI-Header.jpg

Testin parhaat vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, lätäkkö toisen yli. On aika etsiä oikeanlaiset kengät metsäkävelylle. Testasimme kuusi mallia.   

Aivan kuten juoksukenkien ja uusien tennareidenkin valinnassa, myös kävelykenkien tulee istua hyvin jalkaan. Myös mukavuus on keskiössä uusia kenkiä valitessa.

– Etsi hyvin vaimennettua pohjallista ja hyvin erilaisilla alustoilla pitävää pohjaa. Kumipohjan tulisi mielellään olla paksuhko, jotta voit kävellä kengillä pitkään,  Merrelin Pohjoismaiden Marketing Manager Marcus Waltilla selittää ja jatkaa: 

– Sinun tulisi etsiä vankkoja kenkiä, joissa on kestävä päällinen. Voit puristella kantapääosion ympäriltä testataksesi, tukevatko ne tarpeeksi nilkkaa. Pohjan tulisi olla kantapään kohdalta leveämpi. 

Kävely- ja juoksukenkien erona on ennen kaikkea vankkuus ja kiertymäjäykkyys. Kävelykenkien tulisi olla kovemmat eikä niiden tulisi vääntyä tiskirätin tavoin. 

– Kierrä pohjaa, jotta voit tarkastella kengän jäykkyyttä. Sen pitäisi vastustaa hyvin. Sen sijaan sinun tulisi voida kiertää varvasosiota kohti nauhoitusta, jos haluat tarkastella joustavuutta. 

Marcus Waltilla suosittelee valitsemaan vedenpitävät kengät, jotka hengittävät. Tarkastele vedenpitävää kuitua (ohut, elastinen kalvo).  Yksi pidetty kuitu on Gore-Tex, joka koostuu pienistä mikrobeista, jotka ovat tarpeeksi isoja imemään kosteutta ja höyryä, toisin sanoen kehon ylimääräistä lämpöä. Ne ovat kuitenkin liian pieniä päästääkseen lävitseen vettä. Siksi Gore-Tex -päällisellä varustellut kengät pitävät vettä samalla kun ne hengittävät. 

– Kävelykengät sopivat mukavia ja kestäviä kenkiä etsiville. Ne ovat täydelliset sinulle, joka haluat liikkua vapaasti eri alustoilla. Ne palvelevat myös sinua, joka haluat pitää jalkasi lämpiminä ja kuivana säästä riippumatta. 

Entäpä jos lähdet pitkälle kävelylle vääränlaisilla kengillä? Jalkasi voivat kastua ja nilkkaan voi sattua, mikäli kenkä ei ole tarpeeksi stabiili. Epästabiileilla kengillä riski astua vinoon kasvaa. Siksi poimimme seitsemän vankkaa ja vedenkestävää mallia aktiivisille naisille. 

Testissä:  


Merrell - Moab 2 GTX.jpg

Merkki: 

Malli: 


Suositushinta: 138,90 euroa 

Istuvuus: Aavistuksen pieni, mitä kokoon tulee. Etujalalle on kuitenkin tilaa. Kun sidot nauhat, keskijalka tuntuu tiukalle, mutta ei vaikuta tilavaan etujalkaosioon. 

Pito: Merrellin Vibram-pohja on tehty stabilisoimaan jalkaa samalla, kun se pitää kaikilla alustoilla. 

Vedenpitävyys: Täytyy nostaa hattua Merrellille! Osa testiryhmästä on sitä mieltä, että Moab 2 GTX -merkin vedenpitävyys on markkinoiden paras. Salaisuus piilee Gore-Tex -päällisessä, joka pitää jalat kuivina samalla, kun ventiloi pois ylimääräistä lämpöä. 

Kestävä materiaali: Kestävä kumipohja tulee korkealle, eivätkä terävät kivet pääse kiusaamaan. Myös päällinen on todella kestävää materiaalia.

Mukavuus: Yksi testin lämpimimmistä kengistä. Jalkoholvin korkeahkompi osio stabilisoi mukavasti jalkaa. Miellyttävä malli, joka joustaa jonkin verran kävellessä. Ei kuitenkaan mikään wow-tunne. 

Design: Yksivärinen malli, jonka yksityiskohdat henkivät ulkoiluelämää. Ulkonäön perusteella kengät palvelevat paremmin metsässä kuin kaupungilla, mikä pitää myös paikkansa.

Kommentit: Päivitetty versio Merrellin menestysmalli Moab 2:sta, joka kestää säällä kuin säällä. Etujalalle on hyvin tilaa, joten myös leveäjalkaiset voivat lähteä pitkille kävelyille. Malli palvelee parhaiten metsämiljöössä, jossa vedenpitävä päällinen ja mainio pito pääsevät oikeuksiinsa. Testiryhmä kehuu korkeahkoa jalkaholvin osiota, joka korjaa jalan vääriä asentoja. Ensimmäisellä käyttökerralla tunnet, ettei kävely näillä vastaa pilvillä kävelyä, mutta malli on kuitenkin mukavahko.  Yhdistä mukaviin sukkiin ja olet valmis! 

Testissä: 

Haglöfs - Ridge GT.jpg

Merkki: 

Malli

Suositushinta: 179,90 euroa

Istuvuus: Aavistuksen pieni. Jos haluat käyttää kaksia sukkia, kannattaa ehkä valita puolta kokoa suurempi kenkä. Kenkä ei ole kapea eikä leveä, vaan normaali. Jos kaipaat tiukempaa istuvuutta, voit sitoa nauhat tiukalle. 

Pito: Kumipohja sisältää materiaalia, jota Haglöfs itse nimittää wet grip rubberiksi. Aivan kuten nimi viittaa, pito on mainio liukkaalla. Se suoriutuu niin asfaltilla, soralla kuin kosteikossakin. 

Vedenpitävyys: Mallissa on vettä eristävä päällinen sekä vedenpitävä Gore-Tex -vuori. Kieli on ommeltu kiinni, joten yksikään pisara ei pääse sisään. 

Kestävä materiaali: Haglöfsin päällysvaatteet on aina valmistettu kestävistä materiaaleista, eivätkä kengät tee poikkeusta. Ulkopuolen käsitelty nahka (ei sisällä fluorikarboniitteja) ei häivene ensi askelilla.  

Mukavuus: Korotettu jalkaholvi lisää mukavuutta. Se tukee jalkaa miellyttävästi. Sisus on pehmeä ja pohja joustava. Se muistuttaa Haltin mallia näiltä osin. Yksi testin lämpimimmistä malleista sopii sekä talveen että alkukevääseen.  

Design: Yksivärinen tyyli kohtaa klassisen työkengän. Testiryhmämme arvosti pelkistettyä tyyliä. Haglöfs olisi voinut kuitenkin vähän leikitellä, jotta malli pistäisi paremmin silmään.

Kommentit: Tiesimmekin jo, että Haglöfs huomioi luonnon ja ympäristön. Kävelykenkä Ridge GT on tehty metsäretkiä ja pitkiä kävelyitä varten. Vettäpitävä päällinen ja hyvin pitävä pohja huolehtii siitä, että voit huoletta painella pitkin kosteikkoja eikä sinun tarvitse pelätä kaatuvasi kosteaan juureen. Ekstraplussaa malli saa vankkuudestaan ja korotetusta jalkaholvin osiosta.  

Testissä: 

Halti - Mone DX.jpg

Merkki

Malli: 

Suositushinta: 79,90 euroa

Istuvuus: Pienehkö koko. Ota kokoa isompi, jotta saat täydellisesti istuvan kengän. Saat solmittua nauhat erityisen kireästi, joten ne situvat hyvin jalkaan.

Pito: Sora ja risut eivät ole ongelma, jos jalassasi on Mone DX -kengät. Voit kävellä näillä myös liukkaalla alustalla. 

Vedenpitävyys: Softshell-päällinen on pehmeää ja eristää vettä. DrymaxX-vuoreen yhdistettynä saat vedenpitävät kengät, joilla voit huoletta painella menemään myös sadesäällä.  

Kestävä materiaali: Kengät kuuluvat testin paksuimpiin. Niissä on todella kestävä päällys. Ei epäilystäkään, etteikö malli kestäisi kulutusta.

Mukavuus: Mukavuus on hyvin samantapainen kuin Haglöfsin mallissa. Jalkaholvin osio ei kuitenkaan ole yhtä korkea. Malli istuu hyvin jalkaan ja pohja joustaa kävellessä. 

Design: Musta ja tyylipuhdas ulkonäkö. Malli muistuttaa hieman työkenkää, mutta mustat yksityiskohdat kaunistavat kokonaisuutta. 

Kommentit: Hyvänhintainen ja pidetty malli, joka muistuttaa monilta osin Haglöfsin ja Merrellin malleja. Halti valmistaa vedenpitäviä kenkiä, jotka palvelevat lähes alustalla kuin alustalla – jäälle kannattaa kuitenkin valita toiset tossut. Malli on vankka ja siinä on kovempi sisus kuin vaikkapa Adidaksen mallissa, mutta kenkä on myös lämmin ja kestävä. Kengät on helppo pukea jalkaan ja riisua pois. Mone DX on oikein mainio vaihtoehto, jos haluat pihistää hieman hinnasta. 

Testissä:

Salomon - XA Pro 3D.jpg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 159,90 euroa

Istuvuus: Ota kokonaista kokoa isommat, niin saat täydellisesti istuvat kengät. Malli on nimittäin hieman kapeahkompi kuin muut testin mallit. Päällinen muotoutuu jalan mukaan. Se istuu tiukasti, mutta mukavasti. 

Pito: Älä epäile Salomonin ContaGrip -pohjaa. Pito on nimittäin testin paras. Se pitää kaikkialla asfaltista risukkoon. 

Vedenpitävyys: Koska malli on tehty haastavia maastoja varten, ei se pidä vain vettä. Myös kura pysyy poissa.

Kestävä materiaali: Voisiko Salomon valmistaa kenkiä, jotka eivät kestä? Ei voi. Tämäkään malli ei ole poikkeus. Kumipohjaa on jopa vahvistettu erityisen herkiltä kohdilta kuten kantapäästä ja varpaiden kohdalta. 

Mukavuus: Jos Adidaksen mallia ei lasketa, tässä tulee testin mukavin kenkä. Pohja on todella joustava ja sisus pehmeä. Jalkaholvin korotettu osio lisää tukea. 

Design: Kestävämpi vaihtoehto kävelykengälle. Ulkonäkö muistuttaa polkujuoksukenkää pikemminkin kuin työkenkää. Näytät siis nopealta myös kävelyllä.

Kommentit: Voit kulkea (lähes) koko matkan vaikka Memphisiin ilman, että jalkoihisi koskee. Korotettu kantapään osio, kunnon vaimennus ja joustavuus saavat sinut suorastaan liitämään eteenpäin. Yksi testin pehmeimmistä kengistä. Metsät, sora ja asfaltti – voit kulkea millä tahansa alustalla. Muista, että koko on aavistuksen pieni ja malli melko tiukka. Vähän ajan päästä kenkä istuu kuin valettu. Osa testaajista sai kuitenkin pieniä hiertymiä ensimmäisellä käyttökerralla. Muuten mainio kävelykenkä. 

Testissä:

Keen - Oakridge WP.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 139,90 euroa 

Istuvuus: Normaalia kokoa. Tilavahko malli, joka sopii parhaiten leveille jaloille. Jos sidot nauhat tiukalle, tuntuvat kengät sopivan tiukoilta. Ne eivät kuitenkaan halaa jalkaa samalla tavalla kuin monet muut testin mallit. 

Pito: Mainio kenkä kävelylle niin asfaltilla kuin soralla. Sopii myös vaikeampaan maastoon. 

Vedenpitävyys: Haluatko vain yhden mallin, joka sopii joka kelille? Voit luottaa Oakridge WP -kenkiin. Niissä on vedenpitävää kuitua, joka hoitaa hommansa, kunhan välttelet monsuunisadetta.

Kestävä materiaali: Vahva kumipohja ja kestävä päällinen tuovat lisää käyttövuosia. 

Mukavuus: Melko tasainen pohja voi tuntua vähän kovalta muutaman kilometrin jälkeen. Joustavuus muotoutuu alustan mukaan, mutta koska etujalalle riittää hyvin tilaa ja kenkä ei purista erityisen tiukasti, et tunne jalkasi olevan osa kenkää. 

Design: Ulkonäkö henkii klassista vaelluskenkää. Yhdistettynä leveään istuvuuteen malli vaikuttaa jopa hieman kömpelöltä. 

Kommentit: Etsitkö jykevää kenkää, jossa on tilaa varpaille tai ylimääräisille sukille. Siinä tapauksessa Oakridge WP voisi sopia sinulle. Kenkä on tilava ja siinä on vähemmäs vaimennusta kuin vaikkapa Salomonin ja Adidaksen malleissa. Se voi olla vähän jäykkä, jos kuljet pitkiä matkoja. Kannattaa ehkä valita tämä pehmeämmille alustoille, kuten metsään tai pururadalle. 

Testissä:

Meindl - Caribe Lady GTX.jpg

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 189,90 euroa

Istuvuus: Todella pientä kokoa. Ota kokonaista kokoa isompi. Leveys on normaali, mutta voit sitoa nauhat tiukalle, jos kaipaat tiukempaa mallia.

Pito: Sinun ei tarvitse huolehtia märistä poluista tai lehdistä. Vältä kuitenkin jäätä. Muilla alustoilla Caribe Lady GTX tarjoaa mainion pidon. 

Vedenpitävyys: Vaikka päällinen muistuttaa juoksukenkää, saavat meshosiot ja Gore-Tex veden virtaamaan pois kengiltä ja jalkasi pysyvät kuivina. 

Kestävä materiaali: Kumipohja ei kulu ensimmäisellä kerralla. Eivät ehkä Merrelin tasoa, mutta eivät myöskään jää kauas. 

Mukavuus: Kengät istuvat todella mukavasti jalkaan. Niissä on hyvä pito myös kantapäässä. Plussaa keveydestä. 

Design: Testin versio juoksukengästä. Pelkistetty malli antaa väriä kävelylle. 

Kommentit: Kuvittele klassinen juoksukenkä, jossa ei ole niin paljoa vaimennusta, mutta pito on parempi, niin saat Caribe Lady GTX:n. Pohja on ainoa, josta malli saa vähän miinuspisteitä. Se muistuttaa Keen-mallia ja on melko tasainen. Vaimennus on siis huonompi kuin muissa testin malleissa. Käytä näitä lähinnä pehmeillä alustoilla. Voit toki asettaa pehmeämmän pohjallisen. Plussaa vedenpitävyydestä ja istuvuudesta

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 tuntia sitten
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

1 päivä sitten
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

4 päivää sitten
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

6 päivää sitten
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
more news
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 tuntia sitten
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

09 jun 2019
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit