FI-Header-DAM.jpg

Testin parhaat välikerrostakit naisille

Välikerrostakki ei ole ainoastaan mainio päällysvaate, sillä se toimii täydellisesti myös keskimmäisenä kerroksena. Testasimme sekä untuvasta että synteettisistä materiaaleista valmistettuja välikerrostakkeja. 

Tämä ei mene muodista koskaan. Ohut untuvatakki, jota toisinaan myös välikerrostakiksi kutsutaan, kuuluu ehdottomasti vaatekaappiisi.  Alkujaan välikerrostakin tarkoituksena oli lähes aina toimia lämmikkeenä kuoritakin alla. Materiaali oli yleensä untuvaa, sillä sen ei tarvinnut suojata vedeltä tai tuulelta, vaan pelkästään lämmittää.  

Aikaa kului ja myös designiin alettiin kiinnittää enemmän huomiota. Nätimpiä takkeja alettiin käyttää myös päällystakkina. Koska untuva ei sovi tähän tarkoitukseen parhaiten, kehitettiin useita synteettisiä materiaaleja, joiden ominaisuudet sopivat tehtävään paremmin. 

Nykyään kevyitä takkeja saa niin untuvasta kuin synteettisistä materiaaleistakin valmistettuina. Oikean materiaalin löytääksesi sinun täytyy pohtia, mihin tarkoitukseen takkia tarvitset. Kaipaatko nättiä takkia kaupungille vai välikerrosta hiihtoreissulle? 

– Jos haluat lämmittävää takkia matkallesi töihin ja takaisin kotiin, toimii synteettisistä materiaaleista valmistettu hieman halvempikin malli. Jos taas vaellat, hiihdät ja haluat käyttää takkia ulkona seikkaillessasi, suosittelisin investoimaan untuvatakkiin, koska sinulla on usein vedeltä ja tuulelta suojaava kuoritakki sen päällä, Haglöfsin tuoteasiantuntija Daniel Cohn opastaa.

Kun käytät takkia välikerroksena, on tärkeää, että valitset oikeanlaisen aluskerraston sekä päällysvaatteet, jotta olo säilyy mukavana.

– Hiihtoreissuille täällä Pohjoismaissa suosittelisin merinovillasta valmistettua aluskerrastoa. Siihen päälle voit pukea ohuehkon fleecepaidan. Sitten tulee välikerrostakkisi ja päällimmäiseksi kuoritakki. Tässä täydellinen paketti kaikista kylmimpiä päiviä varten.

Ostaessasi untuvasta valmistettua välikerrostakkia, sinun tulisi kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Tarkista, että takista löytyy Responsible down standard (RDS) -merkintä, joka kertoo, että lintuja on kohdeltu hyvin. Ympäristön vuoksi takista pitäisi löytyä myös Bluesign-sertifikaatti, joka määrittelee, mitä kemikaaleja valmistuksessa saa käyttää ja miten energiaa ja vettä on käytetty. 

– Laadukkaista takeista ilmenee untuvan alkuperä. Untuvan tulisi olla ruokateollisuuden oheistuote. Linnun ei tulisi menettää henkeään vain takkia varten. Synteettisistä materiaaleista kannattaa valita kierrätetty polyesteri, nylon tai vastaava, jotta voit olla varma, että sen valmistuksessa on huomioitu myös ympäristö. 

Untuva vs. synteettinen materiaali

UNTUVA
+ Kevyempi
+ Hengittää hyvin
– Kuivaa hitaasti

SYNTEETTINEN MATERIAALI
+ Kuivaa nopeasti
+ Ei ime kosteutta
– Ei hengitä yhtä hyvin

Lämmin ja kestävä

PEAK DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 268,90 euroa

Koko: Koska malli on tiukka, voi takki tuntua aavistuksen pieneltä. Jos kaipaat tilaa, ota isompi. 

Istuvuus: Slimmattu istuvuus on tiukimmillaan suunnilleen lonkkien kohdilta. Mahan kohdalla on enemmän tilaa. Sopii parhaiten melko suoran vartalomallin omaaville.

Paksuus: Ohut ankan untuvasta valmistettu materiaali antaa hienon, ilmavan tunteen. Ei liian kömpelö.

Paino: Takki on testin kevyin. Tätä mallia tuskin tunnet päälläsi ja voit hyvin käyttää sitä myös välikerroksena. 

Lämpötila: Tunnet lämmön nopeasti, ja sinun ei todellakaan tarvitse pelätä paleltuvasi edes kylminä päivinä. Takki on todella lämmin ollakseen niin kevyt.

Materiaalin kestävyys: Takki on erittäin laadukas ja päällimmäinen materiaali pitää kevyesti vettä ja tuulta. 

Mukavuus: Supermukava takki tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Materiaali joustaa.

Design:Klassinen design miellyttää monia. Et tarvitse silmiinpistäviä yksityiskohtia tai värikkäitä kuvioita erottuaksesi. Helium Hood Jacket on trendikkään valinta.

Kommentit:  Jos seuraat muotia, tiedät varmaan, että Peak Performancen kevyet takit ovat todellakin trendikkäitä. Aaltomaiset saumat antavat takille eloa ja istuvuus on täydellinen, jos vartalotyyppisi on kovin suora. Takki sekä lämmittää että pitää hieman vettä ja tuulta. Tämä takki sopii syystakiksi lämpötilan laskiessa lähelle nollaa ja välitakiksi sen jälkeen. Lyhyt malli toimii parhaiten pitkän aluskerraston kanssa. Plussaa säädettävästä hupusta. 

Mainiota mukavuutta

KARI TRAA DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 159,90 euroa


Koko: True to size, ota tavallinen kokosi. 

Istuvuus: Astetta pidempi takapuolelta, ja takki tulee noin takapuolen kohdalle.  Istuvuuteen on panostettu ja se on hyvin naisellinen korostaen oikeita paikkoja. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmittimistä. 

Paksuus: Kangas on superohutta. Takki on tehty 80-prosenttisesti ankan untuvasta sekä 20-prosenttisesti procent anddun och 20-prosenttisesti laadukkaista sulista. Siinä on myös paikoitellen fleecea. 

Paino: Kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. Saat täyden vapauden liikkua.  

Lämpötila: Takki pitää sinut lämpöisenä alkusyksystä lähtien. Sen jälkeen se toimii välikerroksena. Fleecepaneelien ansiosta takki hengittää hyvin.

Materiaalin kestävyys: Fleecemateriaali ei hevin kulu. Myös polyamidipäällinen tuntuu kestävältä.

Mukavuus: Oikein mukava takki huokuu syksyn viihtyisää tunnelmaa. Se istuu sekä mukavasti että nätisti. Saumat eivät hierrä eivätkä häiritse.  

Design: Ihanat syysvärit ja silmiin pistävä oranssi on mainio yhdistelmä! Takki sopii muotitietoiselle naiselle, joka haluaa korostaa naisellisia muotojaan. 

Kommentit: Takki istuu kuin valettu. Todella mukava fiksuine yksityiskohtineen. Tämä takki näyttää jopa liian nätiltä, jotta sen voisi piilottaa kuoritakin alle, mutta totuus on, että se toimii täydellisesti myös välikerrostakkina. Takissa ei ole tilaa vievää huppua ja pitkät hihat ja fleecepaneelit kasvattavat liikkumavapautta entisestään. Siksi tämä takki on todellinen löytö vaelluksia varten. Fleecemateriaali tekee takista hengittävämmän, joten voit myös taipua tekemään lihaskuntoliikkeitä kesken retken.

Tiukkaa istuvuutta 

8848 DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko:  Aavistuksen pieni etenkin olkapäiden kohdalta. Jos olkapääsi ovat kovin leveät, ota kokoa isompi. 

Istuvuus: Takki istuu tiukasti ja siitä löytyy polyamidista, polyesterista ja elastaanista tehdyt joustavat sivupaneelit, jotka on kehitetty huolellisesti mukavuutta lisäämään. Testiryhmämme olisi toivonut tiukempia hihoja, sillä nyt kylmä voi päästä sisään.

Paksuus: Synteettinen materiaali takaa ohuen ja silkkimäisen takin, joka tuntuu mukavalta kehoa vasten. Täydellinen paksuus kerrospukeutumiseen.

Paino: Takki on todella kevyt, joten voit taittaa sen kätevästi mukaan reppuun eikä se vie paljoa tilaa. 

Lämpötila: Ei ehkä testin lämpimin takki, mutta lämmin Primaloft-toppaus täyttää välikerroksen edellytykset. Materiaali hengittää hyvin ja hylkii vettä.

Materiaalin kestävyys: Tässä takissa ei kannata hypätä ruusupensaaseen. Materiaali kestää kyllä tavallista kulutusta, mutta parhaiten se toimii kuoritakin alla. 

Mukavuus: Nätti ja mukava takki ilman wow-tunnetta. Pehmeään aluskerrastoon yhdistettynä takki toimii parhaiten. Takki muuttuu mukavammaksi käytön myötä.

Design: Muistuttaa jonkin verran nättiä ratsastustakkia saumojensa vuoksi. Takki näyttää kuitenkin paremmalta todellisuudessa kuin kuvassa. Testiryhmämme kaipasi kuitenkin toisenlaista väriyhdistelmää. 

Kommentit: Etsitkö välikerrosta, joka lämmittää, hengittää ja poistaa kosteutta tehokkaasti? Siinä tapauksessa värmer  Theresia Primaloft on toimiva valinta sinulle. Takki on tehty 70-prosenttisesti kierrätetyistä synteettisistä materiaaleista ja se istuu mukavasti ja nätisti. Kaipaisimme kuitenkin jotain pientä lisää, jotta se aiheuttaisi ihastuksen henkäyksiä. Ohut materiaali on tämän takin etu, sillä kuoritakinkaan kanssa et tunne oloasi tukalaksi. Slim fit-malli toimii paremmin välikerrostakkina kuin nättinä syystakkina.

Edullinen suosikki!

FI-WYTE DAM.jpgTestissä

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko: Aavistuksen suuri koko, joten takki istuu melko tilavasti. Jos pohdit kahden koon välillä, voit valita pienemmän. 

Istuvuus: Malli on suora ja tilaa riittää myös leveälle lantiolle ja isommallekin vatsalle. Tässä takissa ei ala ahdistaa. Voit myös pukea alle paksumman puseron eivätkä edes hihat purista. 

Paksuus: Ohut materiaali tuntuu pehmeältä ja ilmavalta, sillä pehmuste on 90-prosenttisesti ankan untuvaa ja 10-prosenttisesti höyhentä.

Paino: Miten näin pöyheä takki voikaan olla näin kevyt! Testiryhmämme yllättyi todellakin painosta, mikä on iso etu. Täydellinen pakata matkalle mukaan. 

Lämpötila: Ei testin lämpimin takki, muttei myöskään kylmin. Sopii noin nollan kieppeillä pyörivälle lämpötilalle. Pienemmän koon ja tiukemman istuvuuden valittuasi voit käyttää takkia myös välikerrostakkina, mutta pelkäksi välikerrostakiksi sitä ei kuitenkaan kannata hankkia.  

Materiaalin kestävyys: Materiaali tuntui kestävän koohtuullista kuluttamista. Jos et vaella tiheässä pusikossa, kestää takki varmasti hyvin. 

Mukavuus: Takki tuntui kuin pilven hattaralta ihoa vasten. Sisäpuoli tuntui niin ikää mukavalta. Takki on melko joustava ja tilavan istuvuutensa ansiosta se tarjoaa täyden liikkumavapauden. 

Design: Tyylipuhdas design, jota nätti punainen väri piristää. Plussaa ei niin kiiltävästä päällisestä, jonka osa kokee muovisena. 

Kommentit: Testin lompakkoystävällisin vaihtoehto yllätti testaajamme täysin. Hieman tilavampi istuvuus sopii myös leveän lantion omaaville, mutta jos kaipaat tiukempaa istuvuutta, voit hyvin valita kokoa pienemmän. Myös hihat ovat tilavat. Materiaali on ohutta, mutta silti se tuntuu pöyheältä untuvan ansiosta. Plussaa untuvan alkuperästä – se tulee nimittäin ruokateollisuuden oheistuotteena. Tämä takki lämmittää mukavasti ja sopii parhaiten syystakiksi. Korkeahko kaulus sekä huppu miellyttivät testaajiemme, joskin he jäivät kaipaamaan säädettävää huppua. 

Funktionaalisia yksityiskohtia

HAGLÖFS DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 239,90 euroa

Koko: Normaalikokoinen takki, joka on kuitenkin aavistuksen tiukka olkapäiden ja rinnan kohdalta. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi, mikäli olkapääsi ovat leveät.

Istuvuus: Takki istuu tilavammin mahan ja selän ympäriltä. Hihat ovat normaalit ja tiukentuvat ylös mentäessä. Plussaa korkeasta kauluksesta sekä säädettävästä hupusta.

Paksuus: Kevyt takki on täytetty synteettisillä materiaaleilla, jotka antavat takille pöyheän vaikutelman. (YouTubesta löytyy mainioita videoita Mimic-materiaalista!)

Paino: Superkevyttä takkia tuskin tunnet päälläsi. Pöyheän vaikutelman ansiosta voit pukea päällesi useita kerroksia ilman sietämätöntä painolastia.

Lämpötila: Ollakseen ohut välikerrostakki, tämä synteettisillä materiaaleilla pehmustettu takki pitää hyvin kylmyyttä. Lämpötila nousee siis korkeammaksi kuin monissa muissa vaihtoehdoissa, ja voit pitää takkia pitkälle talveen asti.  

Materiaalin kestävyys: Tämä takki on todella laadukas! 

Mukavuus: Supermukava takki istuu nätisti kroppaa vasten. Takin sisäpuoli on todella pehmeä, joten ei ihme, että malli on myyntimenestys. 

Design: Jos haluat erottua ja rakastat värejä, tämä malli on kuin tehty sinua varten. Osa testaajistamme piti takkia hieman nuorison juttuna. Jos suosit pelkistetympää tyyliä, valitse musta väri. 

Kommentit: Ohut, superkestävä ja tuulenpitävä materiaali tekee tästä takista täydellisen kylmiä syyspäiviä ajatellen. Plussaa korkeasta kauluksesta sekä säädeltävästä hupusta. Takki istuu hyvin ja sopii parhaiten leveille hartioille. Takki sopii todellakin ulkoiluun ja pienet yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden. Tässä takissa ei ehkä juoksennella ympäri kaupunkia, mutta metsässä kylläkin. Plussaa siitä, että takki on tehty kierrätystä materiaalista, joka ei sisällä fluorikarboniitteja. 

Sporttiseen tyyliin

ADIDAS DAM_fi.jpgTestissä: 

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko: Normaali, ota tavallinen Adidas-kokosi.

Istuvuus: Malli on astetta lyhyempi, mutta naisellinen. Tilavampi yläpuolelta eivätkä hihat ole liian ahtaat.

Paksuus:  Materiaali on ohuempaa kuin uskoisi. Takki on pehmustettu 80-prosenttisesti ankan untuvalla ja 20-prosenttisesti höyhenillä.

Paino: Todella kevyt takki, jonka keveyden ymmärrät vasta, kun saat sen päällesi. 

Lämpötila: Kevyesti lämmittävä takki. Untuva hoitaa hommansa ja huolehtii, että pysyt lämpimänä kylmimpinäkin päivinä. 

Materiaalin kestävyys: Materiaali on superkestävää.

Mukavuus: Mielettömän mukava takki. Mainio vaihtoehto kotimatkalle jalkapallo- tai salibandypelistä. Tähän pehmeään ja mukavaan takkiin tekee todellakin mieli sujahtaa.

Design: Klassinen urheilutakki, joka huokuu 90-lukua. Kiiltävä päällinen ei ole yhtä häikäisevä kuin miltä kuvassa näyttää, mutta tekee kuitenkin vaikutuksen. 

Kommentit:  Ensisilmäyksellä takki näyttää hyvin tyypilliseltä urheilutakilta, johon koko jalkapallojoukkue pukeutuu pelireissulla. Kun tämä ajatus hälvenee, tulee mieleen trendikäs 90-luku. Istuvuus on hyvä, takki on pehmeä ja tunne on täydellisen pöyheä. Tätä takkia kannattaa käyttää lähinnä päällystakkina. Materiaali kestää hyvin kulumista. Plussaa heijastinlogosta ja korkeasta kauluksesta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

6 päivää sitten
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
more news
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

14 jun 2019
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

12 jun 2019
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

09 jun 2019
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit