FI-Header-DAM.jpg

Testin parhaat välikerrostakit naisille

Välikerrostakki ei ole ainoastaan mainio päällysvaate, sillä se toimii täydellisesti myös keskimmäisenä kerroksena. Testasimme sekä untuvasta että synteettisistä materiaaleista valmistettuja välikerrostakkeja. 

Tämä ei mene muodista koskaan. Ohut untuvatakki, jota toisinaan myös välikerrostakiksi kutsutaan, kuuluu ehdottomasti vaatekaappiisi.  Alkujaan välikerrostakin tarkoituksena oli lähes aina toimia lämmikkeenä kuoritakin alla. Materiaali oli yleensä untuvaa, sillä sen ei tarvinnut suojata vedeltä tai tuulelta, vaan pelkästään lämmittää.  

Aikaa kului ja myös designiin alettiin kiinnittää enemmän huomiota. Nätimpiä takkeja alettiin käyttää myös päällystakkina. Koska untuva ei sovi tähän tarkoitukseen parhaiten, kehitettiin useita synteettisiä materiaaleja, joiden ominaisuudet sopivat tehtävään paremmin. 

Nykyään kevyitä takkeja saa niin untuvasta kuin synteettisistä materiaaleistakin valmistettuina. Oikean materiaalin löytääksesi sinun täytyy pohtia, mihin tarkoitukseen takkia tarvitset. Kaipaatko nättiä takkia kaupungille vai välikerrosta hiihtoreissulle? 

– Jos haluat lämmittävää takkia matkallesi töihin ja takaisin kotiin, toimii synteettisistä materiaaleista valmistettu hieman halvempikin malli. Jos taas vaellat, hiihdät ja haluat käyttää takkia ulkona seikkaillessasi, suosittelisin investoimaan untuvatakkiin, koska sinulla on usein vedeltä ja tuulelta suojaava kuoritakki sen päällä, Haglöfsin tuoteasiantuntija Daniel Cohn opastaa.

Kun käytät takkia välikerroksena, on tärkeää, että valitset oikeanlaisen aluskerraston sekä päällysvaatteet, jotta olo säilyy mukavana.

– Hiihtoreissuille täällä Pohjoismaissa suosittelisin merinovillasta valmistettua aluskerrastoa. Siihen päälle voit pukea ohuehkon fleecepaidan. Sitten tulee välikerrostakkisi ja päällimmäiseksi kuoritakki. Tässä täydellinen paketti kaikista kylmimpiä päiviä varten.

Ostaessasi untuvasta valmistettua välikerrostakkia, sinun tulisi kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Tarkista, että takista löytyy Responsible down standard (RDS) -merkintä, joka kertoo, että lintuja on kohdeltu hyvin. Ympäristön vuoksi takista pitäisi löytyä myös Bluesign-sertifikaatti, joka määrittelee, mitä kemikaaleja valmistuksessa saa käyttää ja miten energiaa ja vettä on käytetty. 

– Laadukkaista takeista ilmenee untuvan alkuperä. Untuvan tulisi olla ruokateollisuuden oheistuote. Linnun ei tulisi menettää henkeään vain takkia varten. Synteettisistä materiaaleista kannattaa valita kierrätetty polyesteri, nylon tai vastaava, jotta voit olla varma, että sen valmistuksessa on huomioitu myös ympäristö. 

Untuva vs. synteettinen materiaali

UNTUVA
+ Kevyempi
+ Hengittää hyvin
– Kuivaa hitaasti

SYNTEETTINEN MATERIAALI
+ Kuivaa nopeasti
+ Ei ime kosteutta
– Ei hengitä yhtä hyvin

Lämmin ja kestävä

PEAK DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 268,90 euroa

Koko: Koska malli on tiukka, voi takki tuntua aavistuksen pieneltä. Jos kaipaat tilaa, ota isompi. 

Istuvuus: Slimmattu istuvuus on tiukimmillaan suunnilleen lonkkien kohdilta. Mahan kohdalla on enemmän tilaa. Sopii parhaiten melko suoran vartalomallin omaaville.

Paksuus: Ohut ankan untuvasta valmistettu materiaali antaa hienon, ilmavan tunteen. Ei liian kömpelö.

Paino: Takki on testin kevyin. Tätä mallia tuskin tunnet päälläsi ja voit hyvin käyttää sitä myös välikerroksena. 

Lämpötila: Tunnet lämmön nopeasti, ja sinun ei todellakaan tarvitse pelätä paleltuvasi edes kylminä päivinä. Takki on todella lämmin ollakseen niin kevyt.

Materiaalin kestävyys: Takki on erittäin laadukas ja päällimmäinen materiaali pitää kevyesti vettä ja tuulta. 

Mukavuus: Supermukava takki tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Materiaali joustaa.

Design:Klassinen design miellyttää monia. Et tarvitse silmiinpistäviä yksityiskohtia tai värikkäitä kuvioita erottuaksesi. Helium Hood Jacket on trendikkään valinta.

Kommentit:  Jos seuraat muotia, tiedät varmaan, että Peak Performancen kevyet takit ovat todellakin trendikkäitä. Aaltomaiset saumat antavat takille eloa ja istuvuus on täydellinen, jos vartalotyyppisi on kovin suora. Takki sekä lämmittää että pitää hieman vettä ja tuulta. Tämä takki sopii syystakiksi lämpötilan laskiessa lähelle nollaa ja välitakiksi sen jälkeen. Lyhyt malli toimii parhaiten pitkän aluskerraston kanssa. Plussaa säädettävästä hupusta. 

Mainiota mukavuutta

KARI TRAA DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 159,90 euroa


Koko: True to size, ota tavallinen kokosi. 

Istuvuus: Astetta pidempi takapuolelta, ja takki tulee noin takapuolen kohdalle.  Istuvuuteen on panostettu ja se on hyvin naisellinen korostaen oikeita paikkoja. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmittimistä. 

Paksuus: Kangas on superohutta. Takki on tehty 80-prosenttisesti ankan untuvasta sekä 20-prosenttisesti procent anddun och 20-prosenttisesti laadukkaista sulista. Siinä on myös paikoitellen fleecea. 

Paino: Kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. Saat täyden vapauden liikkua.  

Lämpötila: Takki pitää sinut lämpöisenä alkusyksystä lähtien. Sen jälkeen se toimii välikerroksena. Fleecepaneelien ansiosta takki hengittää hyvin.

Materiaalin kestävyys: Fleecemateriaali ei hevin kulu. Myös polyamidipäällinen tuntuu kestävältä.

Mukavuus: Oikein mukava takki huokuu syksyn viihtyisää tunnelmaa. Se istuu sekä mukavasti että nätisti. Saumat eivät hierrä eivätkä häiritse.  

Design: Ihanat syysvärit ja silmiin pistävä oranssi on mainio yhdistelmä! Takki sopii muotitietoiselle naiselle, joka haluaa korostaa naisellisia muotojaan. 

Kommentit: Takki istuu kuin valettu. Todella mukava fiksuine yksityiskohtineen. Tämä takki näyttää jopa liian nätiltä, jotta sen voisi piilottaa kuoritakin alle, mutta totuus on, että se toimii täydellisesti myös välikerrostakkina. Takissa ei ole tilaa vievää huppua ja pitkät hihat ja fleecepaneelit kasvattavat liikkumavapautta entisestään. Siksi tämä takki on todellinen löytö vaelluksia varten. Fleecemateriaali tekee takista hengittävämmän, joten voit myös taipua tekemään lihaskuntoliikkeitä kesken retken.

Tiukkaa istuvuutta 

8848 DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko:  Aavistuksen pieni etenkin olkapäiden kohdalta. Jos olkapääsi ovat kovin leveät, ota kokoa isompi. 

Istuvuus: Takki istuu tiukasti ja siitä löytyy polyamidista, polyesterista ja elastaanista tehdyt joustavat sivupaneelit, jotka on kehitetty huolellisesti mukavuutta lisäämään. Testiryhmämme olisi toivonut tiukempia hihoja, sillä nyt kylmä voi päästä sisään.

Paksuus: Synteettinen materiaali takaa ohuen ja silkkimäisen takin, joka tuntuu mukavalta kehoa vasten. Täydellinen paksuus kerrospukeutumiseen.

Paino: Takki on todella kevyt, joten voit taittaa sen kätevästi mukaan reppuun eikä se vie paljoa tilaa. 

Lämpötila: Ei ehkä testin lämpimin takki, mutta lämmin Primaloft-toppaus täyttää välikerroksen edellytykset. Materiaali hengittää hyvin ja hylkii vettä.

Materiaalin kestävyys: Tässä takissa ei kannata hypätä ruusupensaaseen. Materiaali kestää kyllä tavallista kulutusta, mutta parhaiten se toimii kuoritakin alla. 

Mukavuus: Nätti ja mukava takki ilman wow-tunnetta. Pehmeään aluskerrastoon yhdistettynä takki toimii parhaiten. Takki muuttuu mukavammaksi käytön myötä.

Design: Muistuttaa jonkin verran nättiä ratsastustakkia saumojensa vuoksi. Takki näyttää kuitenkin paremmalta todellisuudessa kuin kuvassa. Testiryhmämme kaipasi kuitenkin toisenlaista väriyhdistelmää. 

Kommentit: Etsitkö välikerrosta, joka lämmittää, hengittää ja poistaa kosteutta tehokkaasti? Siinä tapauksessa värmer  Theresia Primaloft on toimiva valinta sinulle. Takki on tehty 70-prosenttisesti kierrätetyistä synteettisistä materiaaleista ja se istuu mukavasti ja nätisti. Kaipaisimme kuitenkin jotain pientä lisää, jotta se aiheuttaisi ihastuksen henkäyksiä. Ohut materiaali on tämän takin etu, sillä kuoritakinkaan kanssa et tunne oloasi tukalaksi. Slim fit-malli toimii paremmin välikerrostakkina kuin nättinä syystakkina.

Edullinen suosikki!

WYTE DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko: Aavistuksen suuri koko, joten takki istuu melko tilavasti. Jos pohdit kahden koon välillä, voit valita pienemmän. 

Istuvuus: Malli on suora ja tilaa riittää myös leveälle lantiolle ja isommallekin vatsalle. Tässä takissa ei ala ahdistaa. Voit myös pukea alle paksumman puseron eivätkä edes hihat purista. 

Paksuus: Ohut materiaali tuntuu pehmeältä ja ilmavalta, sillä pehmuste on 90-prosenttisesti ankan untuvaa ja 10-prosenttisesti höyhentä.

Paino: Miten näin pöyheä takki voikaan olla näin kevyt! Testiryhmämme yllättyi todellakin painosta, mikä on iso etu. Täydellinen pakata matkalle mukaan. 

Lämpötila: Ei testin lämpimin takki, muttei myöskään kylmin. Sopii noin nollan kieppeillä pyörivälle lämpötilalle. Pienemmän koon ja tiukemman istuvuuden valittuasi voit käyttää takkia myös välikerrostakkina, mutta pelkäksi välikerrostakiksi sitä ei kuitenkaan kannata hankkia.  

Materiaalin kestävyys: Materiaali tuntui kestävän koohtuullista kuluttamista. Jos et vaella tiheässä pusikossa, kestää takki varmasti hyvin. 

Mukavuus: Takki tuntui kuin pilven hattaralta ihoa vasten. Sisäpuoli tuntui niin ikää mukavalta. Takki on melko joustava ja tilavan istuvuutensa ansiosta se tarjoaa täyden liikkumavapauden. 

Design: Tyylipuhdas design, jota nätti punainen väri piristää. Plussaa ei niin kiiltävästä päällisestä, jonka osa kokee muovisena. 

Kommentit: Testin lompakkoystävällisin vaihtoehto yllätti testaajamme täysin. Hieman tilavampi istuvuus sopii myös leveän lantion omaaville, mutta jos kaipaat tiukempaa istuvuutta, voit hyvin valita kokoa pienemmän. Myös hihat ovat tilavat. Materiaali on ohutta, mutta silti se tuntuu pöyheältä untuvan ansiosta. Plussaa untuvan alkuperästä – se tulee nimittäin ruokateollisuuden oheistuotteena. Tämä takki lämmittää mukavasti ja sopii parhaiten syystakiksi. Korkeahko kaulus sekä huppu miellyttivät testaajiemme, joskin he jäivät kaipaamaan säädettävää huppua. 

Funktionaalisia yksityiskohtia

HAGLÖFS DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 239,90 euroa

Koko: Normaalikokoinen takki, joka on kuitenkin aavistuksen tiukka olkapäiden ja rinnan kohdalta. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi, mikäli olkapääsi ovat leveät.

Istuvuus: Takki istuu tilavammin mahan ja selän ympäriltä. Hihat ovat normaalit ja tiukentuvat ylös mentäessä. Plussaa korkeasta kauluksesta sekä säädettävästä hupusta.

Paksuus: Kevyt takki on täytetty synteettisillä materiaaleilla, jotka antavat takille pöyheän vaikutelman. (YouTubesta löytyy mainioita videoita Mimic-materiaalista!)

Paino: Superkevyttä takkia tuskin tunnet päälläsi. Pöyheän vaikutelman ansiosta voit pukea päällesi useita kerroksia ilman sietämätöntä painolastia.

Lämpötila: Ollakseen ohut välikerrostakki, tämä synteettisillä materiaaleilla pehmustettu takki pitää hyvin kylmyyttä. Lämpötila nousee siis korkeammaksi kuin monissa muissa vaihtoehdoissa, ja voit pitää takkia pitkälle talveen asti.  

Materiaalin kestävyys: Tämä takki on todella laadukas! 

Mukavuus: Supermukava takki istuu nätisti kroppaa vasten. Takin sisäpuoli on todella pehmeä, joten ei ihme, että malli on myyntimenestys. 

Design: Jos haluat erottua ja rakastat värejä, tämä malli on kuin tehty sinua varten. Osa testaajistamme piti takkia hieman nuorison juttuna. Jos suosit pelkistetympää tyyliä, valitse musta väri. 

Kommentit: Ohut, superkestävä ja tuulenpitävä materiaali tekee tästä takista täydellisen kylmiä syyspäiviä ajatellen. Plussaa korkeasta kauluksesta sekä säädeltävästä hupusta. Takki istuu hyvin ja sopii parhaiten leveille hartioille. Takki sopii todellakin ulkoiluun ja pienet yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden. Tässä takissa ei ehkä juoksennella ympäri kaupunkia, mutta metsässä kylläkin. Plussaa siitä, että takki on tehty kierrätystä materiaalista, joka ei sisällä fluorikarboniitteja. 

Sporttiseen tyyliin

ADIDAS DAM_fi.jpgTestissä: 

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko: Normaali, ota tavallinen Adidas-kokosi.

Istuvuus: Malli on astetta lyhyempi, mutta naisellinen. Tilavampi yläpuolelta eivätkä hihat ole liian ahtaat.

Paksuus:  Materiaali on ohuempaa kuin uskoisi. Takki on pehmustettu 80-prosenttisesti ankan untuvalla ja 20-prosenttisesti höyhenillä.

Paino: Todella kevyt takki, jonka keveyden ymmärrät vasta, kun saat sen päällesi. 

Lämpötila: Kevyesti lämmittävä takki. Untuva hoitaa hommansa ja huolehtii, että pysyt lämpimänä kylmimpinäkin päivinä. 

Materiaalin kestävyys: Materiaali on superkestävää.

Mukavuus: Mielettömän mukava takki. Mainio vaihtoehto kotimatkalle jalkapallo- tai salibandypelistä. Tähän pehmeään ja mukavaan takkiin tekee todellakin mieli sujahtaa.

Design: Klassinen urheilutakki, joka huokuu 90-lukua. Kiiltävä päällinen ei ole yhtä häikäisevä kuin miltä kuvassa näyttää, mutta tekee kuitenkin vaikutuksen. 

Kommentit:  Ensisilmäyksellä takki näyttää hyvin tyypilliseltä urheilutakilta, johon koko jalkapallojoukkue pukeutuu pelireissulla. Kun tämä ajatus hälvenee, tulee mieleen trendikäs 90-luku. Istuvuus on hyvä, takki on pehmeä ja tunne on täydellisen pöyheä. Tätä takkia kannattaa käyttää lähinnä päällystakkina. Materiaali kestää hyvin kulumista. Plussaa heijastinlogosta ja korkeasta kauluksesta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Julklappstips honom
Muoti & trendit

11 joululahjavinkkiä miehille

juuri nyt
FI-HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testissä naisten parhaat lasketteluvaatteet

3 tuntia sitten
FI_header.jpg
Muoti & trendit

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

6 tuntia sitten
Blacc tights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat trikoot tuotemerkiltä Blacc

3 päivää sitten
Calvin klein_tröja.jpg
Muoti & trendit

6 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

4 päivää sitten
Nike_Metallic Clash.png
Muoti & trendit

Kimaltele kilpaa uuden vuoden kanssa Nike Metallic Clash -treenimallistossa

6 päivää sitten
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat oloasut

6 päivää sitten
Peak_JR_Frost
Muoti & trendit

15 lämmintä suosikkia lapsille

03 dec 2018
fleece
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa uutta fleeceä

02 dec 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

29 nov 2018
sorel
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat talvikengät Sorelilta

28 nov 2018
Plock_Adidas
Muoti & trendit

10 sportswear-suosikkia Adidakselta

27 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Muoti & trendit

10 salisuosikkia tuotemerkiltä Nike

26 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Muoti & trendit

9 roosaa aluskerrastoa

26 nov 2018
Barnpjäxor
Muoti & trendit

Miten valitsen lasten monot?

25 nov 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

TESTI: Naisten hiihtohousut

23 nov 2018
vintersneakers
Muoti & trendit

7 tennarit, jotka selviävät kylmästä ja sateesta

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Muoti & trendit

Näin löydät oikean talvitakin tuotemerkiltä Didriksons

22 nov 2018
Dubbade löparskor FI
Muoti & trendit

Testasimme Icebugin nastoilla varustellut juoksukengät

20 nov 2018
Black Friday tips honom
Muoti & trendit

Black Friday: 12 parasta löytöä miehille

20 nov 2018
Black Friday barnen
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Muoti & trendit

Adidaksen uudet Copa 19 -jalkapallokengät ovat täällä!

20 nov 2018
Black Friday tips henne
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä naisille

19 nov 2018
Skins_Seamless
Muoti & trendit

Tutustu Skinsin saumattomaan valikoimaan

19 nov 2018
driva
Muoti & trendit

Nyt urheiluliivejä saa myös villaisena

16 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen uusin mallisto on Stella McCartneyn inspiroima

14 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Suunto 9 G1 -sykekellon

12 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Muoti & trendit

15 lahjaehdotusta isälle

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Muoti & trendit

Tämä mallisto pelastaa talvilenkit

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Muoti & trendit

Odd Molly Ski tarjoilee naisellisia kuvioita

07 nov 2018
FI_header_DAM.jpg
Muoti & trendit

TESTI! 15 talvitakkia, joilla pärjäät pakkasessa

07 nov 2018
alshammar
Muoti & trendit

Ruotsalaisuimari Therese Alshammar vinkkaa: Näin löydät hyvän uimapuvun

06 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: treenialushousut

05 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä talven lämpimimmät lasten haalarit

04 nov 2018
Skins_plagg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi haluat treenata kompressiovaatteissa

04 nov 2018
Header FI löpartights
Muoti & trendit

Testin parhaat! 7 miesten lämpimät juoksutrikoot

30 oct 2018
Wyte jacka
Muoti & trendit

15 löytöä syksyn kuumimmassa värissä

29 oct 2018
5DS_2808.jpg
Muoti & trendit

Wyte Ski -mallisto tarjoilee valkoisia unelmia

29 oct 2018
FI-Header-Nike-Shield.jpg
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat uudet Niken talvijuoksukengät

29 oct 2018
FI Header löpartights
Muoti & trendit

8 testin parasta lämmintä trikoomalliamme

28 oct 2018
more news
Julklappstips honom

11 joululahjavinkkiä miehille

Etkö tiedä, mitä poikaystäväsi, veljesi tai ystäväsi toivoisi joululahjaksi? Ei hätää. Esittelemme 11 potentiaalista joululahjatoivetta miehille.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä naisten parhaat lasketteluvaatteet

Oletko epävarma, millaisiin lasketteluvaatteisiin sijoittaisit tänä talvena? Testiryhmämme auttaa sinua löytämään sesongin parhaat laskettelutakit- ja housut!

Muoti & trendit
FI_header.jpg

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

Fleecepusero on täydellinen välikerroksen vaate. Testasimme naisten parhaat mallit suurimmilta tuotemerkeiltämme.

Muoti & trendit
Blacc tights

Opas: Löydä oikeat trikoot tuotemerkiltä Blacc

Korkea vyötärö, harjattu fleecesisäpuoli vai kenties kompressiota? Toisinaan oikeiden trikoiden löytäminen voi olla haastavaa. Me neuvomme, kuinka löydät oikeat trikoot Blaccilta.

Muoti & trendit
Calvin klein_tröja.jpg

6 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

Antamisen ilo on paras ilo, mutta joskus on kivaa hommata jotakin myös itselle. Tässä kymmenen lahjaideaa, jotka hankkia itselle.

Muoti & trendit
Nike_Metallic Clash.png

Kimaltele kilpaa uuden vuoden kanssa Nike Metallic Clash -treenimallistossa

Talven hohtavin treenikokoelma on täällä! Niken Metallic Clash -malliston kiiltävää ylellisyyttä et halua ohittaa.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testin parhaat oloasut

Takan edessä mökillä, matkalla salille ja sieltä kotiin tai sohvalla kaakaokupin ääressä. Testasimme kuusi parasta naisten oloasua.

Muoti & trendit
Peak_JR_Frost

15 lämmintä suosikkia lapsille

Talven pakkaset ovat pian täällä ja lapset tarvitsevat lämpimien kenkien kaveriksi lämpimät päällysvaatteet. Tässä tulevat lämpimät lasten suosikkimme kolmesta eri hintakategoriasta.

Muoti & trendit
fleece

Pohdi tätä, kun olet ostamassa uutta fleeceä

Fleece on optimaalinen välikerrosvaate talvella. Se lämmittää, on mukavan pehmeä ja lisäksi ilma vaihtuu. Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään täydellisen fleecen.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

Valmistaudu talveen hyvin pitävien talvikenkien kera – testasimme miesten ja naisten suosikkimallit.

Muoti & trendit
sorel

Opas: Löydä oikeat talvikengät Sorelilta

Kanadalainen Sorel tietää, miten kunnollisia ja laadukkaita talvikenkiä valmistetaan. Autamme sinua löytämään oikean mallin kylmiä, lumisia ja loskaisia päiviä varten.

Muoti & trendit
Plock_Adidas

10 sportswear-suosikkia Adidakselta

Adidas on tunnettu sportswear-valmistaja. Vaatteet kelpaavat niin salille kuin arkeenkin. Tässä 10 herkkupalaa, joita et halua ohittaa.

Muoti & trendit
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 salisuosikkia tuotemerkiltä Nike

On aika herkutella Niken tuotteilla! Tässä tulee 10 suosikkia, jotka sopivat niin salille kuin muuhukin treeniin.

Muoti & trendit
Craft underställ syntet zip.jpg

9 roosaa aluskerrastoa

Yhdeksän roosaan sävyä! Valitse ensimmäiseksi kerrokseksi väriloistoa ja erotu joukosta harmaana talvipäivänä. Tässä naisten mallit, joita et halua missata.

Muoti & trendit
Barnpjäxor

Miten valitsen lasten monot?

Monojen ostamisen lapsille ei tarvitse olla haastavaa. Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään oikeat monot lapsellesi.

Muoti & trendit