FI-Header-DAM.jpg

Testin parhaat välikerrostakit naisille

Välikerrostakki ei ole ainoastaan mainio päällysvaate, sillä se toimii täydellisesti myös keskimmäisenä kerroksena. Testasimme sekä untuvasta että synteettisistä materiaaleista valmistettuja välikerrostakkeja. 

Tämä ei mene muodista koskaan. Ohut untuvatakki, jota toisinaan myös välikerrostakiksi kutsutaan, kuuluu ehdottomasti vaatekaappiisi.  Alkujaan välikerrostakin tarkoituksena oli lähes aina toimia lämmikkeenä kuoritakin alla. Materiaali oli yleensä untuvaa, sillä sen ei tarvinnut suojata vedeltä tai tuulelta, vaan pelkästään lämmittää.  

Aikaa kului ja myös designiin alettiin kiinnittää enemmän huomiota. Nätimpiä takkeja alettiin käyttää myös päällystakkina. Koska untuva ei sovi tähän tarkoitukseen parhaiten, kehitettiin useita synteettisiä materiaaleja, joiden ominaisuudet sopivat tehtävään paremmin. 

Nykyään kevyitä takkeja saa niin untuvasta kuin synteettisistä materiaaleistakin valmistettuina. Oikean materiaalin löytääksesi sinun täytyy pohtia, mihin tarkoitukseen takkia tarvitset. Kaipaatko nättiä takkia kaupungille vai välikerrosta hiihtoreissulle? 

– Jos haluat lämmittävää takkia matkallesi töihin ja takaisin kotiin, toimii synteettisistä materiaaleista valmistettu hieman halvempikin malli. Jos taas vaellat, hiihdät ja haluat käyttää takkia ulkona seikkaillessasi, suosittelisin investoimaan untuvatakkiin, koska sinulla on usein vedeltä ja tuulelta suojaava kuoritakki sen päällä, Haglöfsin tuoteasiantuntija Daniel Cohn opastaa.

Kun käytät takkia välikerroksena, on tärkeää, että valitset oikeanlaisen aluskerraston sekä päällysvaatteet, jotta olo säilyy mukavana.

– Hiihtoreissuille täällä Pohjoismaissa suosittelisin merinovillasta valmistettua aluskerrastoa. Siihen päälle voit pukea ohuehkon fleecepaidan. Sitten tulee välikerrostakkisi ja päällimmäiseksi kuoritakki. Tässä täydellinen paketti kaikista kylmimpiä päiviä varten.

Ostaessasi untuvasta valmistettua välikerrostakkia, sinun tulisi kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Tarkista, että takista löytyy Responsible down standard (RDS) -merkintä, joka kertoo, että lintuja on kohdeltu hyvin. Ympäristön vuoksi takista pitäisi löytyä myös Bluesign-sertifikaatti, joka määrittelee, mitä kemikaaleja valmistuksessa saa käyttää ja miten energiaa ja vettä on käytetty. 

– Laadukkaista takeista ilmenee untuvan alkuperä. Untuvan tulisi olla ruokateollisuuden oheistuote. Linnun ei tulisi menettää henkeään vain takkia varten. Synteettisistä materiaaleista kannattaa valita kierrätetty polyesteri, nylon tai vastaava, jotta voit olla varma, että sen valmistuksessa on huomioitu myös ympäristö. 

Untuva vs. synteettinen materiaali

UNTUVA
+ Kevyempi
+ Hengittää hyvin
– Kuivaa hitaasti

SYNTEETTINEN MATERIAALI
+ Kuivaa nopeasti
+ Ei ime kosteutta
– Ei hengitä yhtä hyvin

Lämmin ja kestävä

PEAK DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 268,90 euroa

Koko: Koska malli on tiukka, voi takki tuntua aavistuksen pieneltä. Jos kaipaat tilaa, ota isompi. 

Istuvuus: Slimmattu istuvuus on tiukimmillaan suunnilleen lonkkien kohdilta. Mahan kohdalla on enemmän tilaa. Sopii parhaiten melko suoran vartalomallin omaaville.

Paksuus: Ohut ankan untuvasta valmistettu materiaali antaa hienon, ilmavan tunteen. Ei liian kömpelö.

Paino: Takki on testin kevyin. Tätä mallia tuskin tunnet päälläsi ja voit hyvin käyttää sitä myös välikerroksena. 

Lämpötila: Tunnet lämmön nopeasti, ja sinun ei todellakaan tarvitse pelätä paleltuvasi edes kylminä päivinä. Takki on todella lämmin ollakseen niin kevyt.

Materiaalin kestävyys: Takki on erittäin laadukas ja päällimmäinen materiaali pitää kevyesti vettä ja tuulta. 

Mukavuus: Supermukava takki tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Materiaali joustaa.

Design:Klassinen design miellyttää monia. Et tarvitse silmiinpistäviä yksityiskohtia tai värikkäitä kuvioita erottuaksesi. Helium Hood Jacket on trendikkään valinta.

Kommentit:  Jos seuraat muotia, tiedät varmaan, että Peak Performancen kevyet takit ovat todellakin trendikkäitä. Aaltomaiset saumat antavat takille eloa ja istuvuus on täydellinen, jos vartalotyyppisi on kovin suora. Takki sekä lämmittää että pitää hieman vettä ja tuulta. Tämä takki sopii syystakiksi lämpötilan laskiessa lähelle nollaa ja välitakiksi sen jälkeen. Lyhyt malli toimii parhaiten pitkän aluskerraston kanssa. Plussaa säädettävästä hupusta. 

Mainiota mukavuutta

KARI TRAA DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 159,90 euroa


Koko: True to size, ota tavallinen kokosi. 

Istuvuus: Astetta pidempi takapuolelta, ja takki tulee noin takapuolen kohdalle.  Istuvuuteen on panostettu ja se on hyvin naisellinen korostaen oikeita paikkoja. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmittimistä. 

Paksuus: Kangas on superohutta. Takki on tehty 80-prosenttisesti ankan untuvasta sekä 20-prosenttisesti procent anddun och 20-prosenttisesti laadukkaista sulista. Siinä on myös paikoitellen fleecea. 

Paino: Kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. Saat täyden vapauden liikkua.  

Lämpötila: Takki pitää sinut lämpöisenä alkusyksystä lähtien. Sen jälkeen se toimii välikerroksena. Fleecepaneelien ansiosta takki hengittää hyvin.

Materiaalin kestävyys: Fleecemateriaali ei hevin kulu. Myös polyamidipäällinen tuntuu kestävältä.

Mukavuus: Oikein mukava takki huokuu syksyn viihtyisää tunnelmaa. Se istuu sekä mukavasti että nätisti. Saumat eivät hierrä eivätkä häiritse.  

Design: Ihanat syysvärit ja silmiin pistävä oranssi on mainio yhdistelmä! Takki sopii muotitietoiselle naiselle, joka haluaa korostaa naisellisia muotojaan. 

Kommentit: Takki istuu kuin valettu. Todella mukava fiksuine yksityiskohtineen. Tämä takki näyttää jopa liian nätiltä, jotta sen voisi piilottaa kuoritakin alle, mutta totuus on, että se toimii täydellisesti myös välikerrostakkina. Takissa ei ole tilaa vievää huppua ja pitkät hihat ja fleecepaneelit kasvattavat liikkumavapautta entisestään. Siksi tämä takki on todellinen löytö vaelluksia varten. Fleecemateriaali tekee takista hengittävämmän, joten voit myös taipua tekemään lihaskuntoliikkeitä kesken retken.

Tiukkaa istuvuutta 

8848 DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko:  Aavistuksen pieni etenkin olkapäiden kohdalta. Jos olkapääsi ovat kovin leveät, ota kokoa isompi. 

Istuvuus: Takki istuu tiukasti ja siitä löytyy polyamidista, polyesterista ja elastaanista tehdyt joustavat sivupaneelit, jotka on kehitetty huolellisesti mukavuutta lisäämään. Testiryhmämme olisi toivonut tiukempia hihoja, sillä nyt kylmä voi päästä sisään.

Paksuus: Synteettinen materiaali takaa ohuen ja silkkimäisen takin, joka tuntuu mukavalta kehoa vasten. Täydellinen paksuus kerrospukeutumiseen.

Paino: Takki on todella kevyt, joten voit taittaa sen kätevästi mukaan reppuun eikä se vie paljoa tilaa. 

Lämpötila: Ei ehkä testin lämpimin takki, mutta lämmin Primaloft-toppaus täyttää välikerroksen edellytykset. Materiaali hengittää hyvin ja hylkii vettä.

Materiaalin kestävyys: Tässä takissa ei kannata hypätä ruusupensaaseen. Materiaali kestää kyllä tavallista kulutusta, mutta parhaiten se toimii kuoritakin alla. 

Mukavuus: Nätti ja mukava takki ilman wow-tunnetta. Pehmeään aluskerrastoon yhdistettynä takki toimii parhaiten. Takki muuttuu mukavammaksi käytön myötä.

Design: Muistuttaa jonkin verran nättiä ratsastustakkia saumojensa vuoksi. Takki näyttää kuitenkin paremmalta todellisuudessa kuin kuvassa. Testiryhmämme kaipasi kuitenkin toisenlaista väriyhdistelmää. 

Kommentit: Etsitkö välikerrosta, joka lämmittää, hengittää ja poistaa kosteutta tehokkaasti? Siinä tapauksessa värmer  Theresia Primaloft on toimiva valinta sinulle. Takki on tehty 70-prosenttisesti kierrätetyistä synteettisistä materiaaleista ja se istuu mukavasti ja nätisti. Kaipaisimme kuitenkin jotain pientä lisää, jotta se aiheuttaisi ihastuksen henkäyksiä. Ohut materiaali on tämän takin etu, sillä kuoritakinkaan kanssa et tunne oloasi tukalaksi. Slim fit-malli toimii paremmin välikerrostakkina kuin nättinä syystakkina.

Edullinen suosikki!

WYTE DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko: Aavistuksen suuri koko, joten takki istuu melko tilavasti. Jos pohdit kahden koon välillä, voit valita pienemmän. 

Istuvuus: Malli on suora ja tilaa riittää myös leveälle lantiolle ja isommallekin vatsalle. Tässä takissa ei ala ahdistaa. Voit myös pukea alle paksumman puseron eivätkä edes hihat purista. 

Paksuus: Ohut materiaali tuntuu pehmeältä ja ilmavalta, sillä pehmuste on 90-prosenttisesti ankan untuvaa ja 10-prosenttisesti höyhentä.

Paino: Miten näin pöyheä takki voikaan olla näin kevyt! Testiryhmämme yllättyi todellakin painosta, mikä on iso etu. Täydellinen pakata matkalle mukaan. 

Lämpötila: Ei testin lämpimin takki, muttei myöskään kylmin. Sopii noin nollan kieppeillä pyörivälle lämpötilalle. Pienemmän koon ja tiukemman istuvuuden valittuasi voit käyttää takkia myös välikerrostakkina, mutta pelkäksi välikerrostakiksi sitä ei kuitenkaan kannata hankkia.  

Materiaalin kestävyys: Materiaali tuntui kestävän koohtuullista kuluttamista. Jos et vaella tiheässä pusikossa, kestää takki varmasti hyvin. 

Mukavuus: Takki tuntui kuin pilven hattaralta ihoa vasten. Sisäpuoli tuntui niin ikää mukavalta. Takki on melko joustava ja tilavan istuvuutensa ansiosta se tarjoaa täyden liikkumavapauden. 

Design: Tyylipuhdas design, jota nätti punainen väri piristää. Plussaa ei niin kiiltävästä päällisestä, jonka osa kokee muovisena. 

Kommentit: Testin lompakkoystävällisin vaihtoehto yllätti testaajamme täysin. Hieman tilavampi istuvuus sopii myös leveän lantion omaaville, mutta jos kaipaat tiukempaa istuvuutta, voit hyvin valita kokoa pienemmän. Myös hihat ovat tilavat. Materiaali on ohutta, mutta silti se tuntuu pöyheältä untuvan ansiosta. Plussaa untuvan alkuperästä – se tulee nimittäin ruokateollisuuden oheistuotteena. Tämä takki lämmittää mukavasti ja sopii parhaiten syystakiksi. Korkeahko kaulus sekä huppu miellyttivät testaajiemme, joskin he jäivät kaipaamaan säädettävää huppua. 

Funktionaalisia yksityiskohtia

HAGLÖFS DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 239,90 euroa

Koko: Normaalikokoinen takki, joka on kuitenkin aavistuksen tiukka olkapäiden ja rinnan kohdalta. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi, mikäli olkapääsi ovat leveät.

Istuvuus: Takki istuu tilavammin mahan ja selän ympäriltä. Hihat ovat normaalit ja tiukentuvat ylös mentäessä. Plussaa korkeasta kauluksesta sekä säädettävästä hupusta.

Paksuus: Kevyt takki on täytetty synteettisillä materiaaleilla, jotka antavat takille pöyheän vaikutelman. (YouTubesta löytyy mainioita videoita Mimic-materiaalista!)

Paino: Superkevyttä takkia tuskin tunnet päälläsi. Pöyheän vaikutelman ansiosta voit pukea päällesi useita kerroksia ilman sietämätöntä painolastia.

Lämpötila: Ollakseen ohut välikerrostakki, tämä synteettisillä materiaaleilla pehmustettu takki pitää hyvin kylmyyttä. Lämpötila nousee siis korkeammaksi kuin monissa muissa vaihtoehdoissa, ja voit pitää takkia pitkälle talveen asti.  

Materiaalin kestävyys: Tämä takki on todella laadukas! 

Mukavuus: Supermukava takki istuu nätisti kroppaa vasten. Takin sisäpuoli on todella pehmeä, joten ei ihme, että malli on myyntimenestys. 

Design: Jos haluat erottua ja rakastat värejä, tämä malli on kuin tehty sinua varten. Osa testaajistamme piti takkia hieman nuorison juttuna. Jos suosit pelkistetympää tyyliä, valitse musta väri. 

Kommentit: Ohut, superkestävä ja tuulenpitävä materiaali tekee tästä takista täydellisen kylmiä syyspäiviä ajatellen. Plussaa korkeasta kauluksesta sekä säädeltävästä hupusta. Takki istuu hyvin ja sopii parhaiten leveille hartioille. Takki sopii todellakin ulkoiluun ja pienet yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden. Tässä takissa ei ehkä juoksennella ympäri kaupunkia, mutta metsässä kylläkin. Plussaa siitä, että takki on tehty kierrätystä materiaalista, joka ei sisällä fluorikarboniitteja. 

Sporttiseen tyyliin

ADIDAS DAM_fi.jpgTestissä: 

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko: Normaali, ota tavallinen Adidas-kokosi.

Istuvuus: Malli on astetta lyhyempi, mutta naisellinen. Tilavampi yläpuolelta eivätkä hihat ole liian ahtaat.

Paksuus:  Materiaali on ohuempaa kuin uskoisi. Takki on pehmustettu 80-prosenttisesti ankan untuvalla ja 20-prosenttisesti höyhenillä.

Paino: Todella kevyt takki, jonka keveyden ymmärrät vasta, kun saat sen päällesi. 

Lämpötila: Kevyesti lämmittävä takki. Untuva hoitaa hommansa ja huolehtii, että pysyt lämpimänä kylmimpinäkin päivinä. 

Materiaalin kestävyys: Materiaali on superkestävää.

Mukavuus: Mielettömän mukava takki. Mainio vaihtoehto kotimatkalle jalkapallo- tai salibandypelistä. Tähän pehmeään ja mukavaan takkiin tekee todellakin mieli sujahtaa.

Design: Klassinen urheilutakki, joka huokuu 90-lukua. Kiiltävä päällinen ei ole yhtä häikäisevä kuin miltä kuvassa näyttää, mutta tekee kuitenkin vaikutuksen. 

Kommentit:  Ensisilmäyksellä takki näyttää hyvin tyypilliseltä urheilutakilta, johon koko jalkapallojoukkue pukeutuu pelireissulla. Kun tämä ajatus hälvenee, tulee mieleen trendikäs 90-luku. Istuvuus on hyvä, takki on pehmeä ja tunne on täydellisen pöyheä. Tätä takkia kannattaa käyttää lähinnä päällystakkina. Materiaali kestää hyvin kulumista. Plussaa heijastinlogosta ja korkeasta kauluksesta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sportswear herr
Muoti & trendit

Miesten syysmuotia hallitsevat ylisuuret ja voimakkaan väriset vaatteet

8 tuntia sitten
ida b olsson
Muoti & trendit

Näin pukeudut kävelylle ja juoksulenkille ilmojen kylmetessä

1 päivä sitten
Wyte
Muoti & trendit

Wyte pitää jalkasi lämpiminä

2 päivää sitten
4_HH_banner_490x330.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Helly Hansen Lifa on syksyn varmin ostos

2 päivää sitten
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Muoti & trendit

Nike Terra Perma tarjoilee ylellistä luonnollisuutta

2 päivää sitten
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Iso testi: 10 synteettistä aluskerrastoa

3 päivää sitten
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Muoti & trendit

Kurkista Wyten uuteen, mukavaan oloasumallistoon

5 päivää sitten
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

5 päivää sitten
kari traa
Muoti & trendit

Tutustu Kari Traan Rose -aluskerraston tarinaan

6 päivää sitten
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Muoti & trendit

12 ilmavaa teddypaitaa

6 päivää sitten
Russell Athletic
Muoti & trendit

Syksyn näteimmät hupparit valmistaa Russell Athletic

6 päivää sitten
wyte_jackor_2018.png
Muoti & trendit

Näitä miesten takkeja et halua missata syksyllä

6 päivää sitten
Reflexplagg löpning
Muoti & trendit

14 heijastinvaatetta syyslenkeille

11 oct 2018
J. lindeberg
Muoti & trendit

Uutuuksia Sportamorella: J. Lindeberg

11 oct 2018
Blacc jet vest
Muoti & trendit

Testasimme Blaccin Jet -juoksuliiviä

11 oct 2018
Vinterstövlar FI
Muoti & trendit

Testin parhaat talvisaappaat lapsille

10 oct 2018
5DS_4386.jpg
Muoti & trendit

Vaella Wyten kanssa – syksyn ulkoilusuosikit ovat täällä!

09 oct 2018
Blundstone
Muoti & trendit

Uusi ajaton kenkämerkki Sportamorella

09 oct 2018
FI-Header-HERR.jpg
Muoti & trendit

Miesten parhaat välikerrostakit

08 oct 2018
FI-Header-DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat välikerrostakit naisille

08 oct 2018
HEADER_FI.jpg
Muoti & trendit

Testissä parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

05 oct 2018
FI_Header.jpg
Muoti & trendit

Syksyn iso juoksutakkitesti naisille ja miehille

04 oct 2018
asics
Muoti & trendit

Parhaat varusteet juoksemiseen syksyä ja talvea varten

02 oct 2018
Björnen Didriksons
Muoti & trendit

Kolme suosituinta talvihaalariamme Didriksonsilta

02 oct 2018
Adidas Spectral Mode Pack
Muoti & trendit

Onko pastelli uusi musta?

01 oct 2018
Pax
Muoti & trendit

Uusi lastenkenkämerkki: Pax

30 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg
Muoti & trendit

Ota nämä asiat huomioon, kun olet hankkimassa lapsellesi talvihaalaria

30 sep 2018
Mössor
Muoti & trendit

10 uutta pipoa, jotka pitävät pään lämpimänä

29 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg
Muoti & trendit

10 lämmintä löytöä miehille

29 sep 2018
Bula
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Bula

28 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg
Muoti & trendit

12 ihanaa syyslöytöä naisille

28 sep 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Juoksukenkätesti 2018: Naisten syksyn parhaimmisto

26 sep 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Syksyn suuri miesten juoksukenkätesti

25 sep 2018
Happy socks
Muoti & trendit

Ilahduta läheisiäsi Happy socks -sukilla!

24 sep 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Nappaa vinkit parhaaseen salikassiin

24 sep 2018
Fleecetröjor
Muoti & trendit

Testi: parhaat välikerrosvaatteemme

21 sep 2018
reebok linnen
Muoti & trendit

Tämän hetken trendikkäimmät treenitopit

21 sep 2018
FI Header pendlarjackor
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

20 sep 2018
Josefin Jensen
Muoti & trendit

Maksimoi syystyylisi näillä voimakkaan värisillä päällysvaatteilla

19 sep 2018
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Muoti & trendit

Tämän takia uudet Defy-kengät ovat Puman kuumimmat kengät

19 sep 2018
more news
Sportswear herr

Miesten syysmuotia hallitsevat ylisuuret ja voimakkaan väriset vaatteet

Influencer John Fornander tietää, mistä syksyn sporttimuoti on tehty. Hän esittelee parhaat vinkkinsä, mitä tulee trendikkäisiin päällysvaatteisiin.

Muoti & trendit
ida b olsson

Näin pukeudut kävelylle ja juoksulenkille ilmojen kylmetessä

Kylmemmät kelit eivät tarkoita, että sinun tulee siirtää treenisi sisätiloihin. Lue Ida B Olssonin vinkit, kuinka pukeutua sään mukaan.

Muoti & trendit
Wyte

Wyte pitää jalkasi lämpiminä

Kaipaatko uusia kenkiä kylmeneviin iltoihin? Wyte tuo markkinoille ensimmäisen talvikenkämallistonsa, joka koostuu mukavista ja näteistä naisten sekä miesten kengistä.

Muoti & trendit
4_HH_banner_490x330.jpg

Tämän vuoksi Helly Hansen Lifa on syksyn varmin ostos

Helly Hansenin Lifa on klassinen peruskerrasto, joka toimii vuoden ympäri. Me kerromme, miksi aluskerrastosta on tullut niin rakastettu suosikki.

Muoti & trendit
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Nike Terra Perma tarjoilee ylellistä luonnollisuutta

Nike Terra Perma on pehmeitä, maanläheisiä nyansseja tarjoileva juoksumallisto, jonka vaatteet heijastavat vapauden tunnetta.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Iso testi: 10 synteettistä aluskerrastoa

Talviset lenkit ja hiihtokausi lähestyvät! Kannattaa siis panostaa synteettiseen aluskerrastoon, joka poistaa tehokkaasti hikeä ja pitää kropan kuivana. Testasimme kymmenen vuoden 2018 suosikkia.

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Kurkista Wyten uuteen, mukavaan oloasumallistoon

Mukavia, pehmeitä ja nättejä. Näin kuvaillaan sportswear-merkki Wyten uutta mallistoa, joka koostuu olovaatteista.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

Vuoden kylmin aika on oven takana ja on aika pukeutua lämpimään aluskerrastoon. Testasimme sesongin villaiset suosikit.

Muoti & trendit
kari traa

Tutustu Kari Traan Rose -aluskerraston tarinaan

Kari Traan parhaiten myyvä Rose -aluskerrasto on tunnettu talviklassikko. Vain harva tuntee tarinan rakastetun kuvion takaa.

Muoti & trendit
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 ilmavaa teddypaitaa

Teddypusero on epäilemättä tämän sesongin viihtyisin vaate. Pue koko perheesi tähän pehmeään materiaaliin.

Muoti & trendit
Russell Athletic

Syksyn näteimmät hupparit valmistaa Russell Athletic

Kaipaatko nättejä, sporttisia vaatteita? Siinä tapauksessa suuntaa katseesi kohti Russell Athleticia. Tuotemerkin vaatteet sopivat niin kaupungille, treeneihin, vapaa-ajalle tai miksei töihinkin, jos suosit rennompaa tyyliä.

Muoti & trendit
wyte_jackor_2018.png

Näitä miesten takkeja et halua missata syksyllä

Kaipaatko lämmintä, mukavaa, trendikästä talvitakkia? Tässä miniopas Wyten miesten syys- ja talvitakkivalikoimaan.

Muoti & trendit
Reflexplagg löpning

14 heijastinvaatetta syyslenkeille

Tee itsesi näkyväksi heijastimen avulla! Keräsimme 14 juoksuvaatetta, jotka sopivat erityisesti syksyn ja talven pimeyteen.

Muoti & trendit
J. lindeberg

Uutuuksia Sportamorella: J. Lindeberg

J. Lindeberg on alusta asti pyrkinyt yhdistämään urheilun ja muodin modernilla tavalla, mikä haastaa perinteisen muotiajattelun. Nyt löydät tuotemerkin hiihtovaatteitta myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit
Blacc jet vest

Testasimme Blaccin Jet -juoksuliiviä

Onko sinun hankalaa pukeutua syyslenkille? Testasimme vaatetta, joka toimii myös vuoden kylmimpään aikaan – Blaccin uutta juoksuvyötä!

Muoti & trendit