FI-Header-DAM.jpg

Testin parhaat välikerrostakit naisille

Välikerrostakki ei ole ainoastaan mainio päällysvaate, sillä se toimii täydellisesti myös keskimmäisenä kerroksena. Testasimme sekä untuvasta että synteettisistä materiaaleista valmistettuja välikerrostakkeja. 

Tämä ei mene muodista koskaan. Ohut untuvatakki, jota toisinaan myös välikerrostakiksi kutsutaan, kuuluu ehdottomasti vaatekaappiisi.  Alkujaan välikerrostakin tarkoituksena oli lähes aina toimia lämmikkeenä kuoritakin alla. Materiaali oli yleensä untuvaa, sillä sen ei tarvinnut suojata vedeltä tai tuulelta, vaan pelkästään lämmittää.  

Aikaa kului ja myös designiin alettiin kiinnittää enemmän huomiota. Nätimpiä takkeja alettiin käyttää myös päällystakkina. Koska untuva ei sovi tähän tarkoitukseen parhaiten, kehitettiin useita synteettisiä materiaaleja, joiden ominaisuudet sopivat tehtävään paremmin. 

Nykyään kevyitä takkeja saa niin untuvasta kuin synteettisistä materiaaleistakin valmistettuina. Oikean materiaalin löytääksesi sinun täytyy pohtia, mihin tarkoitukseen takkia tarvitset. Kaipaatko nättiä takkia kaupungille vai välikerrosta hiihtoreissulle? 

– Jos haluat lämmittävää takkia matkallesi töihin ja takaisin kotiin, toimii synteettisistä materiaaleista valmistettu hieman halvempikin malli. Jos taas vaellat, hiihdät ja haluat käyttää takkia ulkona seikkaillessasi, suosittelisin investoimaan untuvatakkiin, koska sinulla on usein vedeltä ja tuulelta suojaava kuoritakki sen päällä, Haglöfsin tuoteasiantuntija Daniel Cohn opastaa.

Kun käytät takkia välikerroksena, on tärkeää, että valitset oikeanlaisen aluskerraston sekä päällysvaatteet, jotta olo säilyy mukavana.

– Hiihtoreissuille täällä Pohjoismaissa suosittelisin merinovillasta valmistettua aluskerrastoa. Siihen päälle voit pukea ohuehkon fleecepaidan. Sitten tulee välikerrostakkisi ja päällimmäiseksi kuoritakki. Tässä täydellinen paketti kaikista kylmimpiä päiviä varten.

Ostaessasi untuvasta valmistettua välikerrostakkia, sinun tulisi kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Tarkista, että takista löytyy Responsible down standard (RDS) -merkintä, joka kertoo, että lintuja on kohdeltu hyvin. Ympäristön vuoksi takista pitäisi löytyä myös Bluesign-sertifikaatti, joka määrittelee, mitä kemikaaleja valmistuksessa saa käyttää ja miten energiaa ja vettä on käytetty. 

– Laadukkaista takeista ilmenee untuvan alkuperä. Untuvan tulisi olla ruokateollisuuden oheistuote. Linnun ei tulisi menettää henkeään vain takkia varten. Synteettisistä materiaaleista kannattaa valita kierrätetty polyesteri, nylon tai vastaava, jotta voit olla varma, että sen valmistuksessa on huomioitu myös ympäristö. 

Untuva vs. synteettinen materiaali

UNTUVA
+ Kevyempi
+ Hengittää hyvin
– Kuivaa hitaasti

SYNTEETTINEN MATERIAALI
+ Kuivaa nopeasti
+ Ei ime kosteutta
– Ei hengitä yhtä hyvin

Lämmin ja kestävä

PEAK DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 268,90 euroa

Koko: Koska malli on tiukka, voi takki tuntua aavistuksen pieneltä. Jos kaipaat tilaa, ota isompi. 

Istuvuus: Slimmattu istuvuus on tiukimmillaan suunnilleen lonkkien kohdilta. Mahan kohdalla on enemmän tilaa. Sopii parhaiten melko suoran vartalomallin omaaville.

Paksuus: Ohut ankan untuvasta valmistettu materiaali antaa hienon, ilmavan tunteen. Ei liian kömpelö.

Paino: Takki on testin kevyin. Tätä mallia tuskin tunnet päälläsi ja voit hyvin käyttää sitä myös välikerroksena. 

Lämpötila: Tunnet lämmön nopeasti, ja sinun ei todellakaan tarvitse pelätä paleltuvasi edes kylminä päivinä. Takki on todella lämmin ollakseen niin kevyt.

Materiaalin kestävyys: Takki on erittäin laadukas ja päällimmäinen materiaali pitää kevyesti vettä ja tuulta. 

Mukavuus: Supermukava takki tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Materiaali joustaa.

Design:Klassinen design miellyttää monia. Et tarvitse silmiinpistäviä yksityiskohtia tai värikkäitä kuvioita erottuaksesi. Helium Hood Jacket on trendikkään valinta.

Kommentit:  Jos seuraat muotia, tiedät varmaan, että Peak Performancen kevyet takit ovat todellakin trendikkäitä. Aaltomaiset saumat antavat takille eloa ja istuvuus on täydellinen, jos vartalotyyppisi on kovin suora. Takki sekä lämmittää että pitää hieman vettä ja tuulta. Tämä takki sopii syystakiksi lämpötilan laskiessa lähelle nollaa ja välitakiksi sen jälkeen. Lyhyt malli toimii parhaiten pitkän aluskerraston kanssa. Plussaa säädettävästä hupusta. 

Mainiota mukavuutta

KARI TRAA DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 159,90 euroa


Koko: True to size, ota tavallinen kokosi. 

Istuvuus: Astetta pidempi takapuolelta, ja takki tulee noin takapuolen kohdalle.  Istuvuuteen on panostettu ja se on hyvin naisellinen korostaen oikeita paikkoja. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmittimistä. 

Paksuus: Kangas on superohutta. Takki on tehty 80-prosenttisesti ankan untuvasta sekä 20-prosenttisesti procent anddun och 20-prosenttisesti laadukkaista sulista. Siinä on myös paikoitellen fleecea. 

Paino: Kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. Saat täyden vapauden liikkua.  

Lämpötila: Takki pitää sinut lämpöisenä alkusyksystä lähtien. Sen jälkeen se toimii välikerroksena. Fleecepaneelien ansiosta takki hengittää hyvin.

Materiaalin kestävyys: Fleecemateriaali ei hevin kulu. Myös polyamidipäällinen tuntuu kestävältä.

Mukavuus: Oikein mukava takki huokuu syksyn viihtyisää tunnelmaa. Se istuu sekä mukavasti että nätisti. Saumat eivät hierrä eivätkä häiritse.  

Design: Ihanat syysvärit ja silmiin pistävä oranssi on mainio yhdistelmä! Takki sopii muotitietoiselle naiselle, joka haluaa korostaa naisellisia muotojaan. 

Kommentit: Takki istuu kuin valettu. Todella mukava fiksuine yksityiskohtineen. Tämä takki näyttää jopa liian nätiltä, jotta sen voisi piilottaa kuoritakin alle, mutta totuus on, että se toimii täydellisesti myös välikerrostakkina. Takissa ei ole tilaa vievää huppua ja pitkät hihat ja fleecepaneelit kasvattavat liikkumavapautta entisestään. Siksi tämä takki on todellinen löytö vaelluksia varten. Fleecemateriaali tekee takista hengittävämmän, joten voit myös taipua tekemään lihaskuntoliikkeitä kesken retken.

Tiukkaa istuvuutta 

8848 DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko:  Aavistuksen pieni etenkin olkapäiden kohdalta. Jos olkapääsi ovat kovin leveät, ota kokoa isompi. 

Istuvuus: Takki istuu tiukasti ja siitä löytyy polyamidista, polyesterista ja elastaanista tehdyt joustavat sivupaneelit, jotka on kehitetty huolellisesti mukavuutta lisäämään. Testiryhmämme olisi toivonut tiukempia hihoja, sillä nyt kylmä voi päästä sisään.

Paksuus: Synteettinen materiaali takaa ohuen ja silkkimäisen takin, joka tuntuu mukavalta kehoa vasten. Täydellinen paksuus kerrospukeutumiseen.

Paino: Takki on todella kevyt, joten voit taittaa sen kätevästi mukaan reppuun eikä se vie paljoa tilaa. 

Lämpötila: Ei ehkä testin lämpimin takki, mutta lämmin Primaloft-toppaus täyttää välikerroksen edellytykset. Materiaali hengittää hyvin ja hylkii vettä.

Materiaalin kestävyys: Tässä takissa ei kannata hypätä ruusupensaaseen. Materiaali kestää kyllä tavallista kulutusta, mutta parhaiten se toimii kuoritakin alla. 

Mukavuus: Nätti ja mukava takki ilman wow-tunnetta. Pehmeään aluskerrastoon yhdistettynä takki toimii parhaiten. Takki muuttuu mukavammaksi käytön myötä.

Design: Muistuttaa jonkin verran nättiä ratsastustakkia saumojensa vuoksi. Takki näyttää kuitenkin paremmalta todellisuudessa kuin kuvassa. Testiryhmämme kaipasi kuitenkin toisenlaista väriyhdistelmää. 

Kommentit: Etsitkö välikerrosta, joka lämmittää, hengittää ja poistaa kosteutta tehokkaasti? Siinä tapauksessa värmer  Theresia Primaloft on toimiva valinta sinulle. Takki on tehty 70-prosenttisesti kierrätetyistä synteettisistä materiaaleista ja se istuu mukavasti ja nätisti. Kaipaisimme kuitenkin jotain pientä lisää, jotta se aiheuttaisi ihastuksen henkäyksiä. Ohut materiaali on tämän takin etu, sillä kuoritakinkaan kanssa et tunne oloasi tukalaksi. Slim fit-malli toimii paremmin välikerrostakkina kuin nättinä syystakkina.

Edullinen suosikki!

FI-WYTE DAM.jpgTestissä

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko: Aavistuksen suuri koko, joten takki istuu melko tilavasti. Jos pohdit kahden koon välillä, voit valita pienemmän. 

Istuvuus: Malli on suora ja tilaa riittää myös leveälle lantiolle ja isommallekin vatsalle. Tässä takissa ei ala ahdistaa. Voit myös pukea alle paksumman puseron eivätkä edes hihat purista. 

Paksuus: Ohut materiaali tuntuu pehmeältä ja ilmavalta, sillä pehmuste on 90-prosenttisesti ankan untuvaa ja 10-prosenttisesti höyhentä.

Paino: Miten näin pöyheä takki voikaan olla näin kevyt! Testiryhmämme yllättyi todellakin painosta, mikä on iso etu. Täydellinen pakata matkalle mukaan. 

Lämpötila: Ei testin lämpimin takki, muttei myöskään kylmin. Sopii noin nollan kieppeillä pyörivälle lämpötilalle. Pienemmän koon ja tiukemman istuvuuden valittuasi voit käyttää takkia myös välikerrostakkina, mutta pelkäksi välikerrostakiksi sitä ei kuitenkaan kannata hankkia.  

Materiaalin kestävyys: Materiaali tuntui kestävän koohtuullista kuluttamista. Jos et vaella tiheässä pusikossa, kestää takki varmasti hyvin. 

Mukavuus: Takki tuntui kuin pilven hattaralta ihoa vasten. Sisäpuoli tuntui niin ikää mukavalta. Takki on melko joustava ja tilavan istuvuutensa ansiosta se tarjoaa täyden liikkumavapauden. 

Design: Tyylipuhdas design, jota nätti punainen väri piristää. Plussaa ei niin kiiltävästä päällisestä, jonka osa kokee muovisena. 

Kommentit: Testin lompakkoystävällisin vaihtoehto yllätti testaajamme täysin. Hieman tilavampi istuvuus sopii myös leveän lantion omaaville, mutta jos kaipaat tiukempaa istuvuutta, voit hyvin valita kokoa pienemmän. Myös hihat ovat tilavat. Materiaali on ohutta, mutta silti se tuntuu pöyheältä untuvan ansiosta. Plussaa untuvan alkuperästä – se tulee nimittäin ruokateollisuuden oheistuotteena. Tämä takki lämmittää mukavasti ja sopii parhaiten syystakiksi. Korkeahko kaulus sekä huppu miellyttivät testaajiemme, joskin he jäivät kaipaamaan säädettävää huppua. 

Funktionaalisia yksityiskohtia

HAGLÖFS DAM_fi.jpgTestissä

Suositushinta: 239,90 euroa

Koko: Normaalikokoinen takki, joka on kuitenkin aavistuksen tiukka olkapäiden ja rinnan kohdalta. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi, mikäli olkapääsi ovat leveät.

Istuvuus: Takki istuu tilavammin mahan ja selän ympäriltä. Hihat ovat normaalit ja tiukentuvat ylös mentäessä. Plussaa korkeasta kauluksesta sekä säädettävästä hupusta.

Paksuus: Kevyt takki on täytetty synteettisillä materiaaleilla, jotka antavat takille pöyheän vaikutelman. (YouTubesta löytyy mainioita videoita Mimic-materiaalista!)

Paino: Superkevyttä takkia tuskin tunnet päälläsi. Pöyheän vaikutelman ansiosta voit pukea päällesi useita kerroksia ilman sietämätöntä painolastia.

Lämpötila: Ollakseen ohut välikerrostakki, tämä synteettisillä materiaaleilla pehmustettu takki pitää hyvin kylmyyttä. Lämpötila nousee siis korkeammaksi kuin monissa muissa vaihtoehdoissa, ja voit pitää takkia pitkälle talveen asti.  

Materiaalin kestävyys: Tämä takki on todella laadukas! 

Mukavuus: Supermukava takki istuu nätisti kroppaa vasten. Takin sisäpuoli on todella pehmeä, joten ei ihme, että malli on myyntimenestys. 

Design: Jos haluat erottua ja rakastat värejä, tämä malli on kuin tehty sinua varten. Osa testaajistamme piti takkia hieman nuorison juttuna. Jos suosit pelkistetympää tyyliä, valitse musta väri. 

Kommentit: Ohut, superkestävä ja tuulenpitävä materiaali tekee tästä takista täydellisen kylmiä syyspäiviä ajatellen. Plussaa korkeasta kauluksesta sekä säädeltävästä hupusta. Takki istuu hyvin ja sopii parhaiten leveille hartioille. Takki sopii todellakin ulkoiluun ja pienet yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden. Tässä takissa ei ehkä juoksennella ympäri kaupunkia, mutta metsässä kylläkin. Plussaa siitä, että takki on tehty kierrätystä materiaalista, joka ei sisällä fluorikarboniitteja. 

Sporttiseen tyyliin

ADIDAS DAM_fi.jpgTestissä: 

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko: Normaali, ota tavallinen Adidas-kokosi.

Istuvuus: Malli on astetta lyhyempi, mutta naisellinen. Tilavampi yläpuolelta eivätkä hihat ole liian ahtaat.

Paksuus:  Materiaali on ohuempaa kuin uskoisi. Takki on pehmustettu 80-prosenttisesti ankan untuvalla ja 20-prosenttisesti höyhenillä.

Paino: Todella kevyt takki, jonka keveyden ymmärrät vasta, kun saat sen päällesi. 

Lämpötila: Kevyesti lämmittävä takki. Untuva hoitaa hommansa ja huolehtii, että pysyt lämpimänä kylmimpinäkin päivinä. 

Materiaalin kestävyys: Materiaali on superkestävää.

Mukavuus: Mielettömän mukava takki. Mainio vaihtoehto kotimatkalle jalkapallo- tai salibandypelistä. Tähän pehmeään ja mukavaan takkiin tekee todellakin mieli sujahtaa.

Design: Klassinen urheilutakki, joka huokuu 90-lukua. Kiiltävä päällinen ei ole yhtä häikäisevä kuin miltä kuvassa näyttää, mutta tekee kuitenkin vaikutuksen. 

Kommentit:  Ensisilmäyksellä takki näyttää hyvin tyypilliseltä urheilutakilta, johon koko jalkapallojoukkue pukeutuu pelireissulla. Kun tämä ajatus hälvenee, tulee mieleen trendikäs 90-luku. Istuvuus on hyvä, takki on pehmeä ja tunne on täydellisen pöyheä. Tätä takkia kannattaa käyttää lähinnä päällystakkina. Materiaali kestää hyvin kulumista. Plussaa heijastinlogosta ja korkeasta kauluksesta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Kompressionsstrumpor
Muoti & trendit

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

12 tuntia sitten
Header-ultraboost.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

21 tuntia sitten
Filippa K Soft sport.png
Muoti & trendit

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

1 päivä sitten
Saucony.png
Muoti & trendit

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

2 päivää sitten
Blacc yoga
Muoti & trendit

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

3 päivää sitten
TommySport
Muoti & trendit

Hei Tommy Sport!

3 päivää sitten
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Muoti & trendit

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

3 päivää sitten
Adidas UltraBoost 19
Muoti & trendit

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

3 päivää sitten
Puma Jaab XT
Muoti & trendit

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

3 päivää sitten
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Muoti & trendit

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

5 päivää sitten
Seamlesstights
Muoti & trendit

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

6 päivää sitten
Miniband
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

13 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Muoti & trendit

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

11 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Muoti & trendit

12 punaista löytöä ystävänpäivään

04 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Muoti & trendit

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

03 feb 2019
JR BLACKBURN
Muoti & trendit

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

03 feb 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

03 feb 2019
adidas quarterstrike.jpg
Muoti & trendit

8 löytöä miehille

01 feb 2019
FI_adidas_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

31 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää uusista Nike Epic React Flyknit 2 -kengistä

30 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat vedenpitävät kävelykengät

30 jan 2019
björn borg pants.jpg
Muoti & trendit

Aika hemmotella itseään! 10 uutuustuotetta naisille

29 jan 2019
Nike TechPack1.png
Muoti & trendit

Tulevaisuuden treenimallisto on täällä

28 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Muoti & trendit

Café x Björn Borg

25 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Muoti & trendit

Kari Traan kevään uudet tennarit

25 jan 2019
Lofsan PureMove Bra
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset urheiluliivit

24 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Muoti & trendit

Uusi Craft Studio Collection on vihdoin täällä!

23 jan 2019
Puma XT Fuse
Muoti & trendit

Mistä tunnistat parhaan käsipallokengän?

23 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: talven lämpimät parkatakit

23 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

23 jan 2019
FI_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme X-fit -kenkiä Nikeltä

23 jan 2019
UA Hovr
Muoti & trendit

Näitä juoksukenkiä et halua tänä vuonna ohittaa

20 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Muoti & trendit

Näin huolehdit urheiluliiveistäsi

20 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Muoti & trendit

9 uutta trikoomallia vuonna 2019

19 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: korkeavyötäröiset trikoot

19 jan 2019
Salomon.jpg
Muoti & trendit

8 liukkaalle sopivaa kenkää talvikeleihin

10 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Synteettiset aluskerrastot murtomaahiihtoon

09 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Wyten suosituimmat takit

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Muoti & trendit

Hyvää uutta treenivuotta! 8 löytöä miehille

06 jan 2019
more news
Kompressionsstrumpor

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

Kaipaatko lenkillesi lisää vauhtia? Ota avuksesi Gococon uusin minimallisto!

Muoti & trendit
Header-ultraboost.jpg

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

Tiukka istuvuus ja lisää energiaa joka askeleella  – muun muassa näistä ominaisuuksista tunnistat uudet, hehkutetut Adidaksen juoksukengät. Lue, mitä mieltä testaajamme ovat UltraBoost 19 -kengistä.

Muoti & trendit
Filippa K Soft sport.png

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

Saammeko esitellä: Filippa K Soft Sport on saapunut vihdoinkin meille Sportamorelle. Tässä kaikki, mitä merkistä haluat tietää.

Muoti & trendit
Saucony.png

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

Sauconyn suosituimmat juoksukengät eli Kinvarat juhlivat 10-vuotissyntymäpäiviään, joten esittelemme sinulle 10 syytä rakastaa näitä mainioita juoksukenkiä!

Muoti & trendit
Blacc yoga

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

Aurinko alkaa pikkuhiljaa näyttäytyä. Me juhlistamme kevättä uusien Blacc jooga- malliston vaatteiden kera. Näitä et halua missata!

Muoti & trendit
TommySport

Hei Tommy Sport!

Amerikkalainen Tommy Hilfiger on lanseerannut sporttisen malliston, ja nyt Tommy Sportia saa myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

Vihdoinkin löydät myös suurempia kokoja Niken vaatteista myös meiltä Sportamorelta. Tässä tulee kaikki, mitä haluat Nike Plus Size -mallistosta tietää.

Muoti & trendit
Adidas UltraBoost 19

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

Juuri kun luulit, ettei päivä voisi paremmin mennä, Adidas tuo markkinoille uudet UltraBoost 19 -juoksukengät (jotka ovat muuten paremmat kuin edeltäjänsä).

Muoti & trendit
Puma Jaab XT

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

Nyrkkeilykehästä inspiraation saanut Puma tuo markkinoille tuoreimman vahvistuksensa, uudet Jaab XT -kengät. Ne ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta, joustavuutta ja vaimennusta.

Muoti & trendit
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

Pehmeä, lämmin ja kaikkeen sopiva. Peak Performancen Chill Zip Hood -hupparissa on kaikkea, mitä kunnon hupparilta toivoo.

Muoti & trendit
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Adidas Exhibit Pack

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

Jalkapallokenkien ostamisen netistä ei tarvitse olla hankalaa. Me neuvomme, miten valitset sinulle sopivimmat Adidaksen malleista.

Muoti & trendit
svea_sneakers.jpg

12 punaista löytöä ystävänpäivään

Feel the love! Punainen ei ole vain nätti väri, se on myös rakkauden väri. Klikkaa kotiin nämä ruusunpunaiset suosikit tai yllätä läheisesi jollakin hienolla lahjalla.

Muoti & trendit