sport bh header

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

Jos sinulla on suuret rinnat, urheilurintaliivit ovat erityisen tärkeitä. Tässä parhaat urheilurintaliivit D-, E-, F- ja G-kupilla.

Suurin osa meistä tarvitsee vähän ylimääräistä tukea elämässä, eikä vähiten silloin kun treenaamme. Valitettavasti emme voi tarjota sinulle PT: tä, harjoittelukaveriasi tai vahvempia lihaksia - mutta voimme tarjota urheilurintaliivit, jotka varmasti tukevat sinua. Jos sinulla on suuret rinnat, tiedät, että voi olla haastavaa löytää hyvät urheilurintaliivit, mutta sen ei oikeasti tarvitse olla niin vaikeaa! Lue urheiluliivitestimmä parhaiten tukevista liiveistä ja saat varmasti apua.

OSTA TÄSTÄ:

Sopii, kun tarvitset supertukea

swegmark

Testattu: Capture,

Saatavana väreissä:

Millaiseen käyttöön se sopii? Kun harjoittelet intesnsiivisesti, mutta lyhyesti. Täydellinen HIIT ja juoksemiseen.

Yhteenveto:

Tässä meillä on urheiluliivit, jotka todella hoitavat hommansa!

- Se antaa erittäin hyvän tuen, joten vaikka sinulla olisi F-kuppi, voit juosta näiden liivien hyvien tukiominaisuuksien ansiosta, sanoo yksi testaajista.

Urheilurintaliivissä ei ole pehmusteita, vaan vain kerros kangasta ja verkkokerros kuppien päällä, mikä on viileä ja mukava vaikeiden harjoitusten aikana.

- Voit käyttää urheilurintaliivit aivan kuten tavallisia rintaliivejä ja antaa olkaimien mennä hartioiden yli, mutta voit kiinnittää myös rintaliivit hihnat ristiin, jos tarvitset lisätukea esimerkiksi juoksuun. Ongelmana on silloin, että urheilurintaliivit voivat tuntua rajoittavan jonkin verran liikkumisvapautta ja kristää hiukan selkäsi yli, vaikka pidentäisitkin olkaimia, sanoo testaaja ja saa muilta testaajilta vastakaikua.

- Toisin sanoen se ei ole niin mukava päällä pitkiä aikoja ja et halua pitää olkaimia näin ellet todella  tarvitse lisätukea. Muuten se istuu erittäin nätisti vartalon ympärillä, sillä siinä on jopa neljä hakasta  ja kolme eri leveysvaihtoehtoa.

testissä huomattiin, että rintaliivit ovat korkealaatuisia, ja voit jopa pestä ne koneessa pyykinpussissa kerta toisensa jälkeen heikentämättä laatua.

- Minulla on yleensä hartiat jumissa juostessani, vaikka koitankin rentouttaa niitä. Tällä urheiluliivillä vältän koko ongelman, koska se on niin hyvä!

Täydellinen salitytölle

Nike

Testattu: Rival Bra,

Saatavana väreissä: ja

Millaiseen käyttöön se sopii? Voimaharjoittelu, crosstraining-laite ja rauhallinen harjoittelu ilman paljon ylös ja alas liikkeitä.

Yhteenveto:

Jos sanomme: Niken mustat urheiluliivit. Monet ajattelevat ovat sitä mieltä että valinta on sillä selvä. 

- Niken urheiluliivit ovat hyvä valinta niille, jotka haluavat liiveiltään hieman luksusta. Se tarjoaa keskitasoa tukea ja soveltuu hyvin voimaharjoitteluun. Et kuitenkaan saa tarpeeksi tukea hyppimiseen tai juoksemiseen, jos sinulla on isot rinnat. Liiviä on saatvailla alkaen A-kupista, joten jos sinulla on pienemmät rinnat voi tuki olla riittävä, kertoo yksi testaaja, joka huomauttaa myös, että mallista on olemassa isompi, plus koon mallisto, ja .

Tällä urheilurintaliivillä saat lämmittelyn jo ennen harjoittelun aloittamista, koska sen päälle pukeminen on hieman haastavaa. Suunnittelun takia et voi napsauttaa sitä kiinni edestä, vaan vedät sen ensin pään yli ja sinun on suljettava hakaset selkäpuolelta, mikä voi olla hieman hankalaa.

- Hakasia on kaksi ja neljä eri kehäasentoa, joten voi olla hieman hankala löytää oikea kohta, jollet ole ihan tavattoman notkea.

Tällä rintaliivillä on hieman knstikkaan koot, ne on ilmoitettu Ison-Britannian (UK) kokoina, joten avaa koko-opas löytääksesi oikean kokosi. Väärä koko voi alkaa helposti hiertää kainaloa samalla kun se on liian löysä kehon ympärillä - sovita liivejä siis huolellisesti.

- Liivit ovat malliltaan melko avoimet, joten se ei ole niin hyvä joogaan, sillä esimerkiksi alaspäin katsovassa koirassa voi tuntua että rinnat ovat matkalla ulos liiveistä. Nämä ovat joka tapauksessa erittäin houkutteleva rintaliivit, joiden muotoon prässätyissä kupeissa ei ole saumoja, joten jos haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi kuntoillessasi, tämä on hyvä valinta.

Luotettavat liivit

Casall sport bh high impact sports bra

Testattu: Impact Sports Bra,

Saatavana väreissä:

Millaiseen käyttöön se sopii? Kaikkeen! Tarpeeksi mukavat joogaan ja riittävästi tukea juoksemiseen.

Yhteenveto:

Casall-herkku, joka on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa - ja on helppo ymmärtää, miksi se pitää paikkansa. Se on todella hyvä ostos.

- Saat hyvin valmistetun urheiluliivin, joka istuu kauniisti ja poistaa hikeä tehokkaasti. Kukaan ei olisi yllättynyt, jos sen on suunnitellut nainen, jolla on ollut tarpeeksi huonoja kokemuksia urheiluliiveistä ja joka on suunitellut sellaiset jotka kerrankin toimivat.

Urheilurintaliivissä on kaksinkertainen kangaskerros kupeissa, mutta ei toppausta. Tämä on mukavaa etenkin silloin kun teet intensiivistä treeniä.

- Takaosassa on kaksinkertainen kiinnitys painikehakasilla. Hakasrivejä on kaksi, mutta osat ovat leveät, ja siksi mukavat. Kiinitykset tiukkuuden voit valita kehän kolmesta eri asennosta. Olkaimet on pehmustettu juuri olkapäiden kohdalla, mikä lisää mukavuutta.

Voit pestä tämän urheiluliivin pesukoneessa 40 asteessa ilman huuhteluainetta (käytä pesupussia), ja se säilyttää ominaisuutensa pitkään. 

- Erittäin hyvä laatu! Mutta mikä parasta, tästä mallista löytyy kokoja aina G-kuppiin asti! En pidä siitä, kun tuotemerkit tekevät kokoja maksimissaan D-kuppiin asti, enkä sovi mihinkään kokoon. Tämä tuntuu siltä että minut on otettu huomioon!

Maksimaalinen tuki - urheiluliivit juoksuun

schock absorber

Testattu: Ultimate Run Bra,

Saatavana väreissä:

Millaiseen käyttöön se sopii? Erityisesti juoksemiseen - mutta sopii KAIKKEEN! Voisi sanoa, että se on kuin rakkauslaulu rinnoillesi.

Yhteenveto:

Oletko F-kuppi? Sitten olet löytänyt juuri oikean, jos etsit maksimaalista tukea juoksulenkille.

- OMG !!! Testipaneelissa olemme erittäin vaikuttuneita tuesta, jota tämä liivi tarjoaa. On hyvin mahdollista, että et ole koskaan kokeillut yhtä hyviä urheiluliivejä kuin nämä. Voit juosta tuntematta pienintäkään epämukavuutta rinnoissa, kuten ärsyttävää kutinaa, joka voi ilmetä, kun sinulla on huono tuki, sanoo testipaneelissa oleva henkilö.

Shock absorberin urheiluliivit pitävät rinnan koholla, painamatta rintakehää sisään, mikä vaikeuttaisi hengitystä kuntoillessasi.

- Siinä on kaksi kiinitystä, toisessa kaksi hakasta, joilla on kolme kiinnityskohtaa leveyden säätämiseksi, ja ylempi solki. Olkaimilla on viisi eri pituutta, joilla voit säätää pituuden sopivaksi.

Koepaneeliin on vaikea löytää mitään miinusta, mutta liiviä voi olla hieman hankala pukea päälle riippuen tekniikasta ja liikkuvuudesta. Hihnat eivät ole aivan yhtä pehmustettuja kuin jotkut muut testin urheiluliivit.

- Ilmanvaihto on erinomainen, rintaliivit vain hieman kosteat rintojen alta todella hikisen juoksun jälkeen. Jos etsit mukavaa lempiliiviä supertuella, voit lopettaa etsimisen nyt. Rakastan myös sitä, että rintaliivissä ei ole kuppien yli meneviä saumoja, jotka näkyisivät toppien alta. 

Urheiluliivit kaarituella

stay in place

Testattu: High Support Sports Bra,

Saatavana väreissä: (Huomioi, että samassa liivimallissa on eri linkit kupin koosta riippuen.)

Millaiseen käyttöön se sopii? Kaikenlainen harjoittelu, mukaan lukien ratsastus ja tanssiharjoitukset, mutta se ei ole tarpeeksi tukea antava juoksemiseen.

Yhteenveto:

Tässä urheilurintaliivissä on kaarituet, aivan kuten monissa arkikäyttöön tarkoitetuissa rintaliivissä, joten se todella istuu paikoillaan.

- Kovista kaarista huolimatta se on erittäin mukava päällä. Se pitää rinnat paikoillaan työntämättä niitä vartaloa vasten, kertoo yksi testipaneelin naisista.

Voit käyttää urheiluliivejä kahdella olkaimella, aivan kuten tavallisia liivejä, tai liitä ne yhteen lapaluiden väliin saadaksesi lisää tukea.

- Olkaimet ovat parhaimmat rintaliivien joukossa, ne ovat leveät, pehmustetut, istuvat paikoillaan ja mukavta päällä. Sulkija on myös leveä, siinä on kaikkiaan neljä hakasta, joten se ei hierrä. Kiinityskohtia on myös viisi, joten voit säätää istuvuutta päivän mukaan.

Rintaliivit on valmistettu kaksinkertaisesta verkkokankaasta, joka tuulettaa pois kosteuden, mutta itse kupeissa on toppaus. Kupin keskellä on sauma, joka näkyy ohuiden toppien läpi.

- Stay In Place-liivit eivät paina ja ne nostavat rintoja, mutta niissä ei ole yhtä paljon tukea  kuin muissa testin malleissa .

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

2 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

6 päivää sitten
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
nano x header
Muoti & trendit

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

21 apr 2020
Le specs solglasögon
Muoti & trendit

Trendikkäimmät aurinkolasit 2020

20 apr 2020
Asics loparskor
Muoti & trendit

Mitkä Asicsen juoksukengät minun kannattaisi valita?

20 apr 2020
bästsäljare header
Muoti & trendit

Tässä ovat Sportamoren myydyimmät tuotteet - koko lista

16 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat pronaatiotuelliset kengät naisille

16 apr 2020
more news
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit
Mjukisset

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

Tässä on vuoden kuumin trendi, joka on täydellinen sekä kotitoimistolle että ulos piknikille. Tässä on 10 ylellistä verska-asua, joita et halua missata!

13 may 2020
Muoti & trendit
badtofflor plock

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

Pian on aika ottaa käyttöön kesäisemmät jalkineet, kuten suihkusandaalit, pistokkaat ja flipflopit. Tässä ovat vuoden kuumimmat kesäkengät Filalta, Adidakselta ja Birkenstockilta.

13 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

13 may 2020
Muoti & trendit
lisa tellbe header

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

Influensseri Lisa Tellbe rakastaa urheilullista muotia ja näyttää kuinka hän käyttää suosikkivaatteitaan Nikelta.

12 may 2020
Muoti & trendit
Saucony Freedom Iso 3

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

Laskeudutko juostessa jalan keski- tai etuosaan? Siinä tapauksessa uusi Saucony Freedom 3 -juoksukenkä neljän millimetrin pudotuksella saattaa olla juuri sinulle sopiva!

12 may 2020
Muoti & trendit