Test baddräkter

Testin parhaat uimapuvut

Haluatko viedä uintitreenisi seuraavalle tasolle? Siinä tapauksessa sinun kannattaa investoida funktionaaliseen uima-asuun. Tässä tulevat ammattilaisten vinkit.  

Uidessasi treenaat kehoasi tehokkaasti mutta lempeästi – ja oikeanlainen uimapuku tekee treenistäsi entistä joustavampaa. Kun olet hankkimassa uimapukua, joka on tarkoitettu uimahalliin tai avovesille pikemminkin kuin rantahengailuun, on tärkeää kiinnittää huomiota istuvuuteen. 

– Sinun tulee välttää ilmakuplia rintojen kohdalla ja takapuolella etenkin selän notkon kohdalla, sillä muuten ne toimivat vastuksen tavoin, kun uit. Hyvä uimapuku istuu niin tiukasti, että tuskin huomaat sitä päälläsi, uimavalmentaja Anna-Karin Lundin opastaa. Lundin on ruotsalaisen  -uimatreenipalvelun perustaja. 

Toisin sanoen uimapuvussa ei saa olla liikaa tilaa eivätkä liian tiukasti istuvat olkaimet saa hiertää, jotta fokus pysyy itse uimisessa. Myös uimapuvun leikkaus on tärkeä, joskin on yksilöllistä, millainen leikkaus sopii kullekin. 

– Rintojen kohdalla ei saisi olla liian syvää halkiota, sillä silloin vettä pääsee helposti sisään, mikä luonnollisesti hidastaa uintivauhtia. Katso, että uimapukusi istuu kuin toinen iho. 

Kun olet löytänyt uimapuvun, missä nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät, varmista, että se sopii juuri sinulle. On tärkeää, että pidät itse uimapuvustasi, sillä mikäli se ei istu mukavasti ja näytä nätiltä, et myöskään todennäköisesti käytä sitä. Kun olet löytänyt mallin, josta todella pidät, vältä pesemästä sitä puhki. 

– Huuhtelu riittää hyvin, sinun ei tarvitse pestä uimapukua koneessa joka uintikerran jälkeen. Uimapuku ei myöskään mene pilalle, vaikka ottaisit sen mukaan lomalle ja ottaisit siinä aurinkoa uintikertojen välissä. Kaikki testin uimapuvut kestävät sen. Vältä kuitenkin aurinkovoiteen levittämistä sen päälle. 

Anna-Karin Lundin, joka on rintauinnin ikäluokkansa nelinkertainen maailmanmestari, testasi kuutta suosituinta uimapukuamme. Mikäli kiinnostuit lisää Lundinin Simcoachen-palvelusta, voit kurkata heidän  - tai -sivunsa. 

TESTIN UIMAPUVUT

Täydellinen istuvuus

Test baddräkter Nike fi

Testissä: , Nike

Suositushinta: 69,90 euroa

Koko: Ei liian suuri eikä liian pieni, mutta hieman ilmava takapuolelta. 

Istuvuus: Uima-asu istuu hyvin hiertämättä mistään. Hieman suurehko takaåpuolelta, mikä on hyvä asia, mikäli toivot taakse tilaa. Kankaansa ansiosta uimapuku antaa enemmän slimmin vaikutelman kuin mitä se todellisuudessa onkaan.   

Materiaalin paksuus: Kloorinkestävä materiaali on vuorattu, mutta jää silti normaalin ja ohuen rajamaille, mikä antaa uidessa mukavan tunteen.  

Joustavuus: Uimapuku istuu kuten pitääkin niin käänteissä kuin lähdössäkin kuten myös kaikissa uimatyyleissä uitpa sitten nopeasti tai hitaasti. 

Kompressio: Koska puku on vuorattu pysyy se hyvin. Muuten uimapuvussa ei ole erityistä kompressiota.  

Rintojen tuki: Tässä uimapuvussa ei ole erikseen rinnan tukia, joten se sopii parhaiten pienirintaisille. 

Kuivumisaika: Vuoratun uimapuvun kuivaaminen vie aina hieman enemmän aikaa, muttei kuitenkaan järkyttävän kauaa. 

Kommentit:

Tämä uimapuku on tehty keskikorkealla leikkauksella. Se on valmistettu klooria kestävästä materiaalista ja sitä koristaa massiivinen Nike-logo. Uimapuku sopii parhaiten kuntouimareille tai uintia treenaaville. Uimapuvussa voi sukeltaa ja treenata myös suuria liikeratoja. Kehosi mallista riippuen taakse voi jäädä hieman tilaa. Uimapuku on vuorattu ja istuu uidessa kuin valettu, se ei hierrä eikä rintojen kohdalle tai selkään tule ilmakuplia. Ainoa miinus tulee pesulapusta, joita on useita ja ne ovat liian kovia, mutta ne voit napata pois. 

Sisäänrakennettu sporttitoppi

Test baddräkter Speedo fi

Testissä: , Speedo

Suositushinta: 51,90 euroa

Koko: Normaalikokoinen, joskin urheilutoppi voi olla piukahko. 

Istuvuus: Istuu nätisti hiertämättä mistään. Siksi myös sisäänrakennettu urheilutoppi tuntuu jokseenkin turhalta, sillä rinnat pysyisivät paikallaan ilman sitäkin. 

Paksuus: Kangas on paksuudeltaan normaalia, mutta sisäänrakennetun urheilutopin ansiosta se osio on hieman paksumpi. 

Joustavuus: Uimapuku pysyy paikallaan niin käännöksissä kuin lähdössäkin sekä myös uidessa kaikkia eri tyylejä. Tosin urheilutoppi tuntuu hieman kovalta rintaa ja selkää vasten. 

Kompressio:  Ei erityistä kompressiota, mutta uimapuku ei jää mylskään lörpöksi, sillä kangas on vahvaa. 

Rintojen tuki: Tässä uimapuvussa rintojen tuki on sisäänrakennetun urheilutopin ansiosta huippuluokkaa. Rintojen koosta huolimatta ne tukevat juuri oikealla tavalla rintojasi uidessasi. 

Kuivumisaika: Kuivaa nopeasti, myös sisäänrakennettu toppi. 

Kommentit: 

Tämä on hyvä valinta suuririntaiselle sisäänrakennetun urheilutoppinsa ansiosta. Toisaalta juuri urheilutoppi jakoi testiryhmämme kahteen leiriin. Osasta se oli tarpeeton ja kiristi rintoja. Uimapuku toimii mainiosti kuntouimareille ja uintia treenaaville. Sukeltaminen onnistuu uimapuvussa hyvin kuten myös kaikki erilaiset uimatyylit, sillä liikkumavapaus on huippuluokkaa. Keskikorkealla leikkauksella arusteltu treeniuimapuku on tehty joustavasta materiaalista, joka kestää flooria. 

Kuntoilijalle

Test baddräkter abecita fi

Testissä:  

Suositushinta: 73,90 euroa

Koko: Koko pitää, joten valitse tavallinen kokosi. 

Istuvuus: Jaloissa on matala leikkaus ja kaulus on melko avonainen, joten vesi pääsee siitä sisään. Selässä olkaimet menevät ristiin ja selän suulla on korkeampi leikkaus.  

Paksuus: Uimapuku on paksusti vuorattu etenkin etupuolelta. Rinnoille on sisäänrakennetut kupit. 

Joustavuus: Joustava, muttei päästä vettä alhaalta sisään. Ristikkäiset olkaimet rullaavat juuri lapaluiden yli, mikä hieman hidastaa menoa ja häirtsee olkapäiden ja lapaluiden liikkuvuutta. 

Kompressio: Ei erityistä erillistä kompressiota, joskin vuoraus tuntuu joustavalta kehoa vasten.  

Rintojen tuki: Topattujen kuppien ja rinnan ali menevän nauhan ansiosta rintasi saavat tarvitsemansa tuen. Mukavaa varsinkin isorintaisille, sillä rinnat todella pysyvät paikallaan.  

Kuivumisaika: Kuivaa nopeasti!

Kommentit:

Tämän uimapuvun design on todella klassinen ja nätti. Matala leikkaus, korkea selkä sekä nätisti ristikkäin menevät olkaimet sekä raidat henkivät 50-luvun tunnelmaa. Mainio valinta sinulle, joka uit silloin tällöin tai kuntouit hieman säännöllisemmin, mutta haluat kuitenkin yhden ja saman uimapuvun, jota pitää myös rannalla. Nätti istuvuus, joka pitää puvun paikallaan sekä topatut kupit. Vuorattu etuosa paitsi tukee myös muokkaa kehoa nätisti. Mikäli treenaat uintia tosissaan, valitse toinen malli. 

Superkompressio! 

Test baddräkter head fi

Testissä: , Head 

Suositushinta: 61,90 euroa

Koko: Todella pieni koko, todennäköisesti joudut valitsemaan yhtä kokoa kokoasi isomman.  

Istuvuus: Koska puku on pieni, on se myös tiukka ja hiertää hieman reisistä ja yläselästä. Mutta kun löydät oikean koon, se istuu hyvin. Leikkaus on matala selästä, mutta korkea vyötäröltä. 

Paksuus: Todella ohut! Kuin toinen iho ja materiaali muistuttaakin paperia.  

Joustavuus: Joustava ja ihonmyötäinen. Myötäilee kehon liikkeitä uidessasi.  

Kompressio: Kompressiota löytyy! Siksi myös koko tuntuu pieneltä. Uimapuku ei kuitenkaan saa istua niin tiukasti, että se tuntuu epämukavalta ja häiritsee liikeratojasi.  

Rintojen tuki: Ei erillistä tukea, mutta kompression ansiosta istuu tiukasti ja pitää rinnat paikallaan.  

Kuivumisaika: Todella nopea kuivumaan!

Kommentit: 

Todellinen kilpapuku ohuen materiaalinsa ja kompressionsa ansiosta, joten uimapuku sopii sinulle, joka haluat kisata uinnissa. Koko on todella pieni, joten ole tarkkana, että löydät juuri sinulle sopivan, sillä liian pieni uimapuku rajoittaa liikeratoja. Leikkaus on klassinen ja uimapukua voivat käyttää kilpauimarien lisäksi myös kuntoilijat. Uimapuku kestää klooria hyvin ja muoto pysyy hyvänä pitkään. Kankaassa on päällyste, joka lisää puvun liukumista ja lyhentää kuivumisaikaa.  

Ihana budjettisuosikki! 

Test baddräkter Adidas fi

Testissä: , Adidas


Suositushinta: 44,90 euroa

Koko: Normaali

Istuvuus: Hyvä ja melko tavanomainen malli, mikä istuu kuten pitää. Ei omituisia tai ärsyttäviä osio, jotka häiritsisivät uintia. 

Paksuus: Paksumpi materiaali, joka on osittain tehty kierrätetystä kalanverkosta, joten plussaa ympäristöystävällisestä valinnasta.  

Joustavuus: Pysyy päällä kuten pitää niin käänteissä, lähdössä kuin uidessa eri uintityylejä, uit sitten nopeasti tai hitaasti.

Kompressio: Vaikka uimapuvusta ei erityistä kompressiota löydykään, pitää se paketin kasassa. 

Rintojen tuki:  Tässä puvussa ei ole rinnoille erillistä tukea. Siksi se sopii parhaiten pienirintaiselle, joka ei kaipaa paljoa tukea. 

Kuivumisaika: Kuivuu nopeasti. 

Kommentit:

Joustava uimapuku, joka ei pomppaa silmille millään tapaa, mutta hoitaa hommansa. Puku ei hierrä eikä sinne jää ilmakuplia. Leikkaus on keskiväliä. Uimapuku on tehty kloria poistavista materiaaleista, mutta se on lisäksi todella tasainen ja hieman vettä vastustava. Materiaali on tehty vanhasta kalaverkosta ja kierrätetystä nylonista, mikä on ympäristötietoisen valinta. Testiryhmämme arvosti lisäksi designia, joka on hyvin yksinkertainen: kokomustaa uimapukua koristavat Adidaksen kolme raitaa sivuilla.  

Vanhempaan makuun

Test baddräkter zoggs fi

Testissä: , Zoggs

Suositushinta: 59,90 euroa

Koko: True to size! 

Istuvuus:  Uimapuku, joka peittää lähes kaiken, mitä hieman vanhempi väestö usein arvostaa. Matala leikkaus ja syvä kaula-aukko. Rinnan kohdalla on hieman rusettia muistuttava koriste ja sisäänrakennetut rintaliivit. Selkäosio on korkea.  

Paksuus: Uimapuku muokkaa kehoa muotojen mukaan, minkä lisäksi siinä on topatut kupit. Se on myös melko paksu verrattuna muihin malleihin. Rintojen toppauksen saa halutessaan pois. 

Joustavuus: Vettä pääsee hieman sisään, sillä kaula-aukko on avoin. Olkaimet valuvat vapaauinnissa alas ja estävät hieman liikkuvuutta. 

Kompressio: Materiaali on ohutta, mutta shaping-efekti tekee puvusta kestävän. 

Rintojen tuki:  Tässä puvussa ei ole ainoastaan hyvä tuki, vaan myös push-efekti sillä puvun sisään on rakennettu urheilutoppi. 

Kuivumisaika: Urheiluliivien ja toppausten vuoksi vie hieman enemmän aikaa kuivua. 

Kommentit:

Klassinen ”naisten uimapuku”, joka ei sovi sinulle, joka haluat kisata tosissaan. Design ja ominaisuudet pitävät puvun paikallaan ja muokkaavat kehoa, mikä tekee uimisesta helpompaa. Uimapuku on melkein imartelevampi kuin käytännöllinen. Istuu mukavasti ja design on niin nätti, että puku sopii myös rannalle.  

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

juuri nyt
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

15 tuntia sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

1 päivä sitten
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

2 päivää sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

2 päivää sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

2 päivää sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

5 päivää sitten
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
more news
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

juuri nyt
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

15 tuntia sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride 2 on täydellinen sinulle!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Header-skidbyxor.jpg

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

Hiihtoloma lähestyy ja on aika suunnata katse lasketteluvarusteisiin. Esittelemme seitsemän suosittua lasketteluhousumallia naisille ja miehille.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

Onko väärin unelmoida hiekkarannasta? Ehdottomasti ei! Uusi uima-asuihin erikoistunut tuotemerkki Waikani Beachwear vie ajatuksesi suolaisen meriveden, palmujen ja drinkkien äärelle. Tässä on kaikki mitä haluat tietää uudesta tuotemerkistä!

06 feb 2020
Muoti & trendit
virvelvind uv plagg

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

Haluatko lapsesi käyttävän sekä käytännöllisiä, mukavia että värikkäitä vaatteita - mutta et halua maksaa omaisuuksia vaatteista, jotka jäävät pian pieniksi? Jatka sitten lukemista. Löydät nyt yksinoikeudella Sportamorelta uuden merkkituotteen lapsille: Virvelvind!

06 feb 2020
Muoti & trendit