FI-Header.jpg

Testin parhaat: talven lämpimät parkatakit

Kaipaatko lämmintä ja mukavaa parkaa, jotta selviäisit talven kylmistä kuukausista? Anna testiryhmämme auttaa.

SVEA MISS SMITH.jpg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 349,90 euroa

Yhteenveto: Suloinen ja tilava allround-parka, jossa on nättejä yksityiskohtia. 

Koko: True to size, mutta hieman suurehko. Hihoista kuitenkin aavistuksen lyhyt.

Täyte: Untuvaa.

Testiryhmän tuomio:

Design on epäilemättä hyvin klassinen. Malli on paljon rehdimpi kuin miltä se näyttää. Miss Smith Jacket lämmittää hyvin ja kestää mainiosti lunta ja loskaa. Supermukava ja pehmeä takki hienolla tekoturkisreunalla.

– Turkki näyttää todella oikealta! Se on supermukava. Plussaa myös hieman puhtaammasta tyylistä. Harmi vain, ettei huppua saa pois, eräs testaaja kommentoi.

Taskuja on sopivasti. Pidimme etenkin sivutaskuista, jonne kätket kädetkin kätevästi. Sisus on tehty pehmeästä kankaasta, mikä lisää mukavuutta entisestään. Hieman häiritsevää on, että etutaskut suljetaan napein. Myös vetoketju löytyy nappien takaa. Kylmällä nappien availu on työlästä.  

PEAK DOWN FROST PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 398,90 euroa

Yhteenveto: Tyylipuhdas, kevyt untuvaparka kaikkiin tilanteisiin. 

Koko: Sopiva, hieman suurehko Peakin takiksi.

Täyte: Untuvaa. 

Testiryhmän tuomio:

Kevyt, mukava ja puhdas untuvatakki, joka lämmittää supermukavasti, muttei ole ollenkaan kömpelö. Design on klassinen ja tyylipuhdas. Siinä on vain vähän valittamista kuten aavistuksen tiukka huppu. Hihoissa on hieman kovan tuntuiset saumat, joten jäimme kaipaamaan esimerkiksi ranteenlämmikkeitä. Muuten pehmeä ja mukava kangas etenkin leuan kohdalta ansaitsee pisteitä. Pidimme myös vetoketjullisista taskuista, jonne voi halutessaan kätkeä kädet ja kännykän.

– Tämä on minun go to-takkini aina kevääseen saakka. Se on niin kevyt ja helppo pakata mukaan, mutta kuitenkin lämmittää hyvin. Talvikävelyllä ja sitä seuraavalla kahvihetkellä se on mainio, koska se peittää myös takapuolen. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai kuoritakin alle lämmittäväksi kerrokseksi. 

Peak-takissa tunnet olosi aina hyväksi. Se on funktionaalinen, muttei liian. 

8848 PASSION PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 259,90 euroa

Yhteenveto: Loskatalven funktionaalinen suosikki.

Koko: Melko tiukka. Voit ottaa tavallisen kokosi, mutta malli ei istu siinä tapauksessa löysästi. 

Täyte: Polyesteri. 

Testiryhmän tuomio:

Takissa on polyesteritäyte eikä siinä ole käytetty fluorikarbonaatteja. Saumat ovat teipatut ja vedenpitävyys 10 000 mm. Tässä saat siis funktionaalisen takin, joka on hellä myös luontoa ja eläimiä kohtaan. Passion Parka on mainio paketti hyvään hintaan. Sisäpuolella on pehmeä teddynukka, ja pehmeä kangas ylettyy aina leukaan asti. Hihan pehmukkeet ovat supermukavat. 

– Takki on päällä todella mukava. Päällyskangas tuntuu kuitenkin vähän jäykältä. Toisaalta se suojaa hyvin lumelta ja sateelta. Tunne ei ole kuitenkaan niin joustava kuin mitä olisi kaivannut, eräs tyttö pohtii. 

Toinen miinus on tekoturkisreunus. Tämä kalpenee verrattuna Svean vastaavaan, joskin kyse on makuasiasta.

Kokonaisuutena takki on kuitenkin menestys. Hihoja saa kiristettyä ja taskuissa on nappien lisäksi vetoketjut. Etupuolen vetoketju ei mene koko matkaa alas, vaan alapuoli on napitettava. 

DIDRIKSONS TANJA PARKA.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 199,90 euroa

Yhteenveto: Hyvin tehty, hyvin istuva ja hintansa väärti.  

Koko: Juuri sopiva. 

Täyte: Synteettistä materiaalia.

Testiryhmän tuomio:

Joskus koetat takkia, joka ei ensisilmäyksellä vakuuta, mutta joka istuu päälle täydellisesti. Tanja Parka lukeutuu niihin. Se istuu mainiosti ylle ja tunne on suorastaan suvereeni. Malli on hyvin valmistettu ja sen huomaa. 

– Tunnen oloni suojatuksi tässä takissa. Tuulelle ei jää mitään sijaa. Vihreä väri on nätti ja todella pehmeät ranteenlämmikkeet positiiviset, eräs testaaja kehuu. 

Mukavuus on tässä mallissa huipussaan. Takki tulee pepun alle ja tuntuu hyvin tehdyltä. Se joustaa, mutta on melko painava. Kaikesta huolimatta takki myös lämmittää hyvin. 

Kokonaisvaikutelma on superhyvä, ja myös yksityiskohdat lämmittävät mieltä. Takista löytyy niin tilava huppu, sivutaskut ja sisätasku sekä säätelymahdollisuudet niin vyötäröltä kuin ranteistakin. Vetoketjuista on helppo ottaa kiinni vaikka lapaset kädessä. Hinta on ominaisuuksiin nähden suorastaan uskomaton. Kun puet alle riittävästi kerroksia, takki toimii myös paukkupakkasilla. Se on tarpeeksi nätti kaupungille imartelevan ja naisellisen designinsa ansiosta. 

HELLY HANSEN RANA JACKET.jpg

Merkki: 

Malli: 


Suositushinta: 314,90 euroa

Yhteenveto: Minimalistin mainio valinta.

Koko: Aavistuksen isohko. Voi riippua myös neliskulmaisesta mallista. 

Täyte: Primaloft. 

Testiryhmän tuomio:

Jos et arvosta lukuisia yksityiskohtia tai räikeää designia, on Rana Jacket malli makuusi. Grafiitinharmaa väri on puhdas, ilme hyvin pelkistetty ja yksityiskohtia takissa on hyvin vähän. Lyhyesti sanottuna takki on kovin basic, mutta laatu on mainio. Takki kestää monia vuosia ja trendikausia.

– Parasta takissa on klassinen design. Valinta on varma sinulle, joka et halua juosta trendien perässä. Pituus on juuri sopiva, takki on juuri sopivan lämmin ja mukava. Takki on hieman nelikulmainen, ja enemmän muotoon ommeltu malli olisi tuonut lisäpisteitä, eräs testaaja pohtii. 

Helly Hansen on hyvin klassinen merkki. Se on tunnettu hyvälaatuisista vaatteistaan, eikä tämä takki tee poikkeusta. Hihoissa on pehmeät ranteenlämmikkeet, sisällä on mukava teddysisus ja tekoturkiksella koristellun hupun saa halutessaan pois. Miinusten löytäminen on haastavaa, mutta osalle se on minimalistinen design. Harmaana talvipäivänä on ehkä riittävästi harmaata ilman harmaata takkiakin? Makuasia.

WEAR COLOUR RANGE PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 179,90 euroa

Yhteenveto: Ulkoilijan pehmustettu talviparka. 

Koko: Tavallinen.

Täyte: Polyesteri.

Testiryhmän tuomio:

Huppu on vuorattu teddynukalla ja itse takissa on polyesteritäyte, mutta silti takki tuntuu enemmän syksyn ja kevään kuin talven takilta. Canvaskangas tuo mieleen partion. Takki toimiikin parhaiten metsäkävelyillä ja sitä seuraavalla makkaranpaistotauolla. Klassiseksi talviparkatakiksi emme takkia kuitenkaan laske.

– Takissa on monia taskuja ja nappeja. Yksityiskohtia löytyy sieltä täältä. Mainio vaihtoehto, jos tarvitset paljon tavaraa mukaasi, mutta suosit pelkistettyä tyyliä, joka toimii myös arjessa, eräs testaaja sanoo.

Takki tuntuu melko raskaalta. Se on aavistuksen kankea. Kankaan eristyksessä ei ole käytetty PFC-aineita. Se kestää hyvin lunta ja vähän myös vettä. 

Suosittelemme mallia ulkoilijoille talviretkelle sekä metsätyyliä suosiville myös kaupunkiin. 

KARI TRAA SEIM PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 264,90 euroa

Yhteenveto: Kaupunkilaistytölle pehmeää minimalistisuutta. 

Koko: Aavistuksen iso.

Täyte: Polyesteri.

Testiryhmän tuomio:

Materiaali muistuttaa hieman samettia. Se on nimeltään Bio Finish Eco ja tuntuu hieman pumpulilta. Osa testaajista rakasti sitä, osa taas piti vähemmän. Joka tapauksessa materiaali on sileää.

– Kankaan tulisi olla vettä eristää ja suojata hyvin tuulelta. Oma kokemuksini oli kuitenkin, että kolkolla talvisäällä jättäisin tämän kuitenkin kotiin, eräs testaaja huomauttaa.

Takissa on tietynlainen street-tunne. Se sopii paremmin kaupungille kuin ulkoiluun. Mainio valinta sinulle, joka haluat tuntea olosi lämpimäksi talvella, mutta joka et kaipaa todella paksua takkia. Takissa on pehmeät hihat ja huppu kunnollinen. Ainoa, mistä emme hupussa pitäneet, oli napitus edessä. 

Takki on hieno, mutta design ei ole aivan loppuun asti mietitty. Jäimme kaipaamaan sisätaskuja ja enemmän muotoon ommeltua mallia. Etupuolen taskuihin on mukava kätkeä kädet, mutta vetoketjusta ei olisi ollut haittaa.  

HAGLÖFS DALA MIMIC PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 269,90 euroa

Yhteenveto: Paras ystäväsi talven pakkasaktiviteettejä vastaan. 

Koko: Sopiva, mutta tiukahko istuvuus.

Täyte: Kierrätettyä polyesteriä.

Testiryhmän tuomio:

Jos kaipaat hyvin tehtyä talviparkaa, suosittelemme Dala Mimic Parkaa. Takki istuu nätisti ja tiukahkosti. Se peittää hyvin takapuolen ja osan reisistä. Tämä on tyylipuhdas valinta niin kävelyille kuin ulkoiluaktiviteetteihinkin. 

– Rakastan takin keveyttä ja sen kykyä lämmittää! Tätä tulen varmasti käyttämään makkaraa grillatessa ja koiran kanssa ulkoillessa. Takki lämmittää mukavasti, mutta siinä saa tuntea olonsa myös nätiksi, eräs testaaja kehaisee. 

Takki on täytetty Haglöfsin omalla funktionaalisella Quadfusion Mimic -materiaalilla, joka lämmittää untuvan tavoin, mutta ei muutu yhtä painavaksi kastuessaan. Takki ei ehkä sovi talven paukkupakkasille, mutta se on täydellinen vaihtoehto tavallisille talvikeleille. 

Huomaat, että Haglöfsin designtiimi on todella panostanut tehdäkseen nätin takin. Pidimme myös siitä, että takki on tehty kierrätetystä polyesteristä. Lisäksi siinä ei ole käytetty PFC-aineita.  Taskut ovat vetoketjulliset ja huppu suojaa mainiosti tuulelta. Istuvuus on mainio ja voit liikkua takissa huoletta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

4 päivää sitten
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
more news
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Trender

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

Safarilook, eri vuosikymmenten sekoitus ja kalastajahattu – esittelemme kuumimmat uutuudet, joita et halua ohittaa.

30 jul 2019
Muoti & trendit
Haglöfs_lim

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

Miten pidennät kuorivaatteiden elinikää? Omaksu nämä vinkit, joiden avulla kuorivaatteesi selviävät useammasta seikkailusta.

29 jul 2019
Muoti & trendit
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
Tights Puma

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

Ei epäilystäkään, etteikö neon olisi tämän syksyn juttu. Puma on lanseeranut kolmet uudet treenitrikoot, jotka komeilevat näissä kauniissa yksityiskohdissa. Testiryhmämme kokeili, miten trikoot selviävät salilla ja lenkkipolulla.

27 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didriksons

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

Erittäin hyvä kuoritakki on pakollinen kevään leikeissä ja aktiviteeteissa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee ennen ostospäätöstä pohtia.

24 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit
Handskar

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

Mikä tekee hanskoista niin hyvät? Sportamoren oppaan avulla löydät parhaat mahdolliset hanskat, joissa yhdistyvät niin lämpö, toiminnot kuin kestävyyskin.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Säkert grepp

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

Miten vähentää riskiä liukastua jäällä ja lumella juostessa? Oikeilla varusteilla tietysti. Jos juoksukengissäsi on nastat pohjissa, saat varman pidon myös syksyllä ja talvella.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Shepherd

Näin pidät tohvelisi freesinä

Sisätohvelit ovat kylmällä yhtä varma valinta kuin rantavaatteet kesällä. Shepherd tietää, kuinka tohveleiden tulee istua jalkaan ja kuinka ne pysyvät freesinä.

22 jul 2019
Muoti & trendit