FI-Header.jpg

Testin parhaat: talven lämpimät parkatakit

Kaipaatko lämmintä ja mukavaa parkaa, jotta selviäisit talven kylmistä kuukausista? Anna testiryhmämme auttaa.

SVEA MISS SMITH.jpg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 349,90 euroa

Yhteenveto: Suloinen ja tilava allround-parka, jossa on nättejä yksityiskohtia. 

Koko: True to size, mutta hieman suurehko. Hihoista kuitenkin aavistuksen lyhyt.

Täyte: Untuvaa.

Testiryhmän tuomio:

Design on epäilemättä hyvin klassinen. Malli on paljon rehdimpi kuin miltä se näyttää. Miss Smith Jacket lämmittää hyvin ja kestää mainiosti lunta ja loskaa. Supermukava ja pehmeä takki hienolla tekoturkisreunalla.

– Turkki näyttää todella oikealta! Se on supermukava. Plussaa myös hieman puhtaammasta tyylistä. Harmi vain, ettei huppua saa pois, eräs testaaja kommentoi.

Taskuja on sopivasti. Pidimme etenkin sivutaskuista, jonne kätket kädetkin kätevästi. Sisus on tehty pehmeästä kankaasta, mikä lisää mukavuutta entisestään. Hieman häiritsevää on, että etutaskut suljetaan napein. Myös vetoketju löytyy nappien takaa. Kylmällä nappien availu on työlästä.  

PEAK DOWN FROST PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 398,90 euroa

Yhteenveto: Tyylipuhdas, kevyt untuvaparka kaikkiin tilanteisiin. 

Koko: Sopiva, hieman suurehko Peakin takiksi.

Täyte: Untuvaa. 

Testiryhmän tuomio:

Kevyt, mukava ja puhdas untuvatakki, joka lämmittää supermukavasti, muttei ole ollenkaan kömpelö. Design on klassinen ja tyylipuhdas. Siinä on vain vähän valittamista kuten aavistuksen tiukka huppu. Hihoissa on hieman kovan tuntuiset saumat, joten jäimme kaipaamaan esimerkiksi ranteenlämmikkeitä. Muuten pehmeä ja mukava kangas etenkin leuan kohdalta ansaitsee pisteitä. Pidimme myös vetoketjullisista taskuista, jonne voi halutessaan kätkeä kädet ja kännykän.

– Tämä on minun go to-takkini aina kevääseen saakka. Se on niin kevyt ja helppo pakata mukaan, mutta kuitenkin lämmittää hyvin. Talvikävelyllä ja sitä seuraavalla kahvihetkellä se on mainio, koska se peittää myös takapuolen. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai kuoritakin alle lämmittäväksi kerrokseksi. 

Peak-takissa tunnet olosi aina hyväksi. Se on funktionaalinen, muttei liian. 

8848 PASSION PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 259,90 euroa

Yhteenveto: Loskatalven funktionaalinen suosikki.

Koko: Melko tiukka. Voit ottaa tavallisen kokosi, mutta malli ei istu siinä tapauksessa löysästi. 

Täyte: Polyesteri. 

Testiryhmän tuomio:

Takissa on polyesteritäyte eikä siinä ole käytetty fluorikarbonaatteja. Saumat ovat teipatut ja vedenpitävyys 10 000 mm. Tässä saat siis funktionaalisen takin, joka on hellä myös luontoa ja eläimiä kohtaan. Passion Parka on mainio paketti hyvään hintaan. Sisäpuolella on pehmeä teddynukka, ja pehmeä kangas ylettyy aina leukaan asti. Hihan pehmukkeet ovat supermukavat. 

– Takki on päällä todella mukava. Päällyskangas tuntuu kuitenkin vähän jäykältä. Toisaalta se suojaa hyvin lumelta ja sateelta. Tunne ei ole kuitenkaan niin joustava kuin mitä olisi kaivannut, eräs tyttö pohtii. 

Toinen miinus on tekoturkisreunus. Tämä kalpenee verrattuna Svean vastaavaan, joskin kyse on makuasiasta.

Kokonaisuutena takki on kuitenkin menestys. Hihoja saa kiristettyä ja taskuissa on nappien lisäksi vetoketjut. Etupuolen vetoketju ei mene koko matkaa alas, vaan alapuoli on napitettava. 

DIDRIKSONS TANJA PARKA.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 199,90 euroa

Yhteenveto: Hyvin tehty, hyvin istuva ja hintansa väärti.  

Koko: Juuri sopiva. 

Täyte: Synteettistä materiaalia.

Testiryhmän tuomio:

Joskus koetat takkia, joka ei ensisilmäyksellä vakuuta, mutta joka istuu päälle täydellisesti. Tanja Parka lukeutuu niihin. Se istuu mainiosti ylle ja tunne on suorastaan suvereeni. Malli on hyvin valmistettu ja sen huomaa. 

– Tunnen oloni suojatuksi tässä takissa. Tuulelle ei jää mitään sijaa. Vihreä väri on nätti ja todella pehmeät ranteenlämmikkeet positiiviset, eräs testaaja kehuu. 

Mukavuus on tässä mallissa huipussaan. Takki tulee pepun alle ja tuntuu hyvin tehdyltä. Se joustaa, mutta on melko painava. Kaikesta huolimatta takki myös lämmittää hyvin. 

Kokonaisvaikutelma on superhyvä, ja myös yksityiskohdat lämmittävät mieltä. Takista löytyy niin tilava huppu, sivutaskut ja sisätasku sekä säätelymahdollisuudet niin vyötäröltä kuin ranteistakin. Vetoketjuista on helppo ottaa kiinni vaikka lapaset kädessä. Hinta on ominaisuuksiin nähden suorastaan uskomaton. Kun puet alle riittävästi kerroksia, takki toimii myös paukkupakkasilla. Se on tarpeeksi nätti kaupungille imartelevan ja naisellisen designinsa ansiosta. 

HELLY HANSEN RANA JACKET.jpg

Merkki: 

Malli: 


Suositushinta: 314,90 euroa

Yhteenveto: Minimalistin mainio valinta.

Koko: Aavistuksen isohko. Voi riippua myös neliskulmaisesta mallista. 

Täyte: Primaloft. 

Testiryhmän tuomio:

Jos et arvosta lukuisia yksityiskohtia tai räikeää designia, on Rana Jacket malli makuusi. Grafiitinharmaa väri on puhdas, ilme hyvin pelkistetty ja yksityiskohtia takissa on hyvin vähän. Lyhyesti sanottuna takki on kovin basic, mutta laatu on mainio. Takki kestää monia vuosia ja trendikausia.

– Parasta takissa on klassinen design. Valinta on varma sinulle, joka et halua juosta trendien perässä. Pituus on juuri sopiva, takki on juuri sopivan lämmin ja mukava. Takki on hieman nelikulmainen, ja enemmän muotoon ommeltu malli olisi tuonut lisäpisteitä, eräs testaaja pohtii. 

Helly Hansen on hyvin klassinen merkki. Se on tunnettu hyvälaatuisista vaatteistaan, eikä tämä takki tee poikkeusta. Hihoissa on pehmeät ranteenlämmikkeet, sisällä on mukava teddysisus ja tekoturkiksella koristellun hupun saa halutessaan pois. Miinusten löytäminen on haastavaa, mutta osalle se on minimalistinen design. Harmaana talvipäivänä on ehkä riittävästi harmaata ilman harmaata takkiakin? Makuasia.

WEAR COLOUR RANGE PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 179,90 euroa

Yhteenveto: Ulkoilijan pehmustettu talviparka. 

Koko: Tavallinen.

Täyte: Polyesteri.

Testiryhmän tuomio:

Huppu on vuorattu teddynukalla ja itse takissa on polyesteritäyte, mutta silti takki tuntuu enemmän syksyn ja kevään kuin talven takilta. Canvaskangas tuo mieleen partion. Takki toimiikin parhaiten metsäkävelyillä ja sitä seuraavalla makkaranpaistotauolla. Klassiseksi talviparkatakiksi emme takkia kuitenkaan laske.

– Takissa on monia taskuja ja nappeja. Yksityiskohtia löytyy sieltä täältä. Mainio vaihtoehto, jos tarvitset paljon tavaraa mukaasi, mutta suosit pelkistettyä tyyliä, joka toimii myös arjessa, eräs testaaja sanoo.

Takki tuntuu melko raskaalta. Se on aavistuksen kankea. Kankaan eristyksessä ei ole käytetty PFC-aineita. Se kestää hyvin lunta ja vähän myös vettä. 

Suosittelemme mallia ulkoilijoille talviretkelle sekä metsätyyliä suosiville myös kaupunkiin. 

KARI TRAA SEIM PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 264,90 euroa

Yhteenveto: Kaupunkilaistytölle pehmeää minimalistisuutta. 

Koko: Aavistuksen iso.

Täyte: Polyesteri.

Testiryhmän tuomio:

Materiaali muistuttaa hieman samettia. Se on nimeltään Bio Finish Eco ja tuntuu hieman pumpulilta. Osa testaajista rakasti sitä, osa taas piti vähemmän. Joka tapauksessa materiaali on sileää.

– Kankaan tulisi olla vettä eristää ja suojata hyvin tuulelta. Oma kokemuksini oli kuitenkin, että kolkolla talvisäällä jättäisin tämän kuitenkin kotiin, eräs testaaja huomauttaa.

Takissa on tietynlainen street-tunne. Se sopii paremmin kaupungille kuin ulkoiluun. Mainio valinta sinulle, joka haluat tuntea olosi lämpimäksi talvella, mutta joka et kaipaa todella paksua takkia. Takissa on pehmeät hihat ja huppu kunnollinen. Ainoa, mistä emme hupussa pitäneet, oli napitus edessä. 

Takki on hieno, mutta design ei ole aivan loppuun asti mietitty. Jäimme kaipaamaan sisätaskuja ja enemmän muotoon ommeltua mallia. Etupuolen taskuihin on mukava kätkeä kädet, mutta vetoketjusta ei olisi ollut haittaa.  

HAGLÖFS DALA MIMIC PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 269,90 euroa

Yhteenveto: Paras ystäväsi talven pakkasaktiviteettejä vastaan. 

Koko: Sopiva, mutta tiukahko istuvuus.

Täyte: Kierrätettyä polyesteriä.

Testiryhmän tuomio:

Jos kaipaat hyvin tehtyä talviparkaa, suosittelemme Dala Mimic Parkaa. Takki istuu nätisti ja tiukahkosti. Se peittää hyvin takapuolen ja osan reisistä. Tämä on tyylipuhdas valinta niin kävelyille kuin ulkoiluaktiviteetteihinkin. 

– Rakastan takin keveyttä ja sen kykyä lämmittää! Tätä tulen varmasti käyttämään makkaraa grillatessa ja koiran kanssa ulkoillessa. Takki lämmittää mukavasti, mutta siinä saa tuntea olonsa myös nätiksi, eräs testaaja kehaisee. 

Takki on täytetty Haglöfsin omalla funktionaalisella Quadfusion Mimic -materiaalilla, joka lämmittää untuvan tavoin, mutta ei muutu yhtä painavaksi kastuessaan. Takki ei ehkä sovi talven paukkupakkasille, mutta se on täydellinen vaihtoehto tavallisille talvikeleille. 

Huomaat, että Haglöfsin designtiimi on todella panostanut tehdäkseen nätin takin. Pidimme myös siitä, että takki on tehty kierrätetystä polyesteristä. Lisäksi siinä ei ole käytetty PFC-aineita.  Taskut ovat vetoketjulliset ja huppu suojaa mainiosti tuulelta. Istuvuus on mainio ja voit liikkua takissa huoletta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

1 päivä sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

3 päivää sitten
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

5 päivää sitten
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
more news
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit
Skolstart Hummel

Tarkistuslista ennen koulun alkua

Kesälomat ovat kovassa vauhdissa, mutta koulunpenkki odottaa koululaisia elokuussa. Tässä on luettelo asioista, jotka on hyvä löytyä lapsen kaapista tavallisten vaatteiden ja kenkien lisäksi ennen uutta lukuvuotta. Tulosta lista ja hoida homma kotiin!

14 jul 2020
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

14 jul 2020
Muoti & trendit
adidas

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

Maksimoi juoksukokemus oikeilla juoksukengillä! Ole hyvä, tässä on opas, jolla voit löytää juuri oikean mallin Adidaksen suuresta juoksukenkävalikoimasta.

13 jul 2020
Muoti & trendit