FI-Header.jpg

Testin parhaat: talven lämpimät parkatakit

Kaipaatko lämmintä ja mukavaa parkaa, jotta selviäisit talven kylmistä kuukausista? Anna testiryhmämme auttaa.

SVEA MISS SMITH.jpg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 349,90 euroa

Yhteenveto: Suloinen ja tilava allround-parka, jossa on nättejä yksityiskohtia. 

Koko: True to size, mutta hieman suurehko. Hihoista kuitenkin aavistuksen lyhyt.

Täyte: Untuvaa.

Testiryhmän tuomio:

Design on epäilemättä hyvin klassinen. Malli on paljon rehdimpi kuin miltä se näyttää. Miss Smith Jacket lämmittää hyvin ja kestää mainiosti lunta ja loskaa. Supermukava ja pehmeä takki hienolla tekoturkisreunalla.

– Turkki näyttää todella oikealta! Se on supermukava. Plussaa myös hieman puhtaammasta tyylistä. Harmi vain, ettei huppua saa pois, eräs testaaja kommentoi.

Taskuja on sopivasti. Pidimme etenkin sivutaskuista, jonne kätket kädetkin kätevästi. Sisus on tehty pehmeästä kankaasta, mikä lisää mukavuutta entisestään. Hieman häiritsevää on, että etutaskut suljetaan napein. Myös vetoketju löytyy nappien takaa. Kylmällä nappien availu on työlästä.  

PEAK DOWN FROST PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 398,90 euroa

Yhteenveto: Tyylipuhdas, kevyt untuvaparka kaikkiin tilanteisiin. 

Koko: Sopiva, hieman suurehko Peakin takiksi.

Täyte: Untuvaa. 

Testiryhmän tuomio:

Kevyt, mukava ja puhdas untuvatakki, joka lämmittää supermukavasti, muttei ole ollenkaan kömpelö. Design on klassinen ja tyylipuhdas. Siinä on vain vähän valittamista kuten aavistuksen tiukka huppu. Hihoissa on hieman kovan tuntuiset saumat, joten jäimme kaipaamaan esimerkiksi ranteenlämmikkeitä. Muuten pehmeä ja mukava kangas etenkin leuan kohdalta ansaitsee pisteitä. Pidimme myös vetoketjullisista taskuista, jonne voi halutessaan kätkeä kädet ja kännykän.

– Tämä on minun go to-takkini aina kevääseen saakka. Se on niin kevyt ja helppo pakata mukaan, mutta kuitenkin lämmittää hyvin. Talvikävelyllä ja sitä seuraavalla kahvihetkellä se on mainio, koska se peittää myös takapuolen. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai kuoritakin alle lämmittäväksi kerrokseksi. 

Peak-takissa tunnet olosi aina hyväksi. Se on funktionaalinen, muttei liian. 

8848 PASSION PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 259,90 euroa

Yhteenveto: Loskatalven funktionaalinen suosikki.

Koko: Melko tiukka. Voit ottaa tavallisen kokosi, mutta malli ei istu siinä tapauksessa löysästi. 

Täyte: Polyesteri. 

Testiryhmän tuomio:

Takissa on polyesteritäyte eikä siinä ole käytetty fluorikarbonaatteja. Saumat ovat teipatut ja vedenpitävyys 10 000 mm. Tässä saat siis funktionaalisen takin, joka on hellä myös luontoa ja eläimiä kohtaan. Passion Parka on mainio paketti hyvään hintaan. Sisäpuolella on pehmeä teddynukka, ja pehmeä kangas ylettyy aina leukaan asti. Hihan pehmukkeet ovat supermukavat. 

– Takki on päällä todella mukava. Päällyskangas tuntuu kuitenkin vähän jäykältä. Toisaalta se suojaa hyvin lumelta ja sateelta. Tunne ei ole kuitenkaan niin joustava kuin mitä olisi kaivannut, eräs tyttö pohtii. 

Toinen miinus on tekoturkisreunus. Tämä kalpenee verrattuna Svean vastaavaan, joskin kyse on makuasiasta.

Kokonaisuutena takki on kuitenkin menestys. Hihoja saa kiristettyä ja taskuissa on nappien lisäksi vetoketjut. Etupuolen vetoketju ei mene koko matkaa alas, vaan alapuoli on napitettava. 

DIDRIKSONS TANJA PARKA.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 199,90 euroa

Yhteenveto: Hyvin tehty, hyvin istuva ja hintansa väärti.  

Koko: Juuri sopiva. 

Täyte: Synteettistä materiaalia.

Testiryhmän tuomio:

Joskus koetat takkia, joka ei ensisilmäyksellä vakuuta, mutta joka istuu päälle täydellisesti. Tanja Parka lukeutuu niihin. Se istuu mainiosti ylle ja tunne on suorastaan suvereeni. Malli on hyvin valmistettu ja sen huomaa. 

– Tunnen oloni suojatuksi tässä takissa. Tuulelle ei jää mitään sijaa. Vihreä väri on nätti ja todella pehmeät ranteenlämmikkeet positiiviset, eräs testaaja kehuu. 

Mukavuus on tässä mallissa huipussaan. Takki tulee pepun alle ja tuntuu hyvin tehdyltä. Se joustaa, mutta on melko painava. Kaikesta huolimatta takki myös lämmittää hyvin. 

Kokonaisvaikutelma on superhyvä, ja myös yksityiskohdat lämmittävät mieltä. Takista löytyy niin tilava huppu, sivutaskut ja sisätasku sekä säätelymahdollisuudet niin vyötäröltä kuin ranteistakin. Vetoketjuista on helppo ottaa kiinni vaikka lapaset kädessä. Hinta on ominaisuuksiin nähden suorastaan uskomaton. Kun puet alle riittävästi kerroksia, takki toimii myös paukkupakkasilla. Se on tarpeeksi nätti kaupungille imartelevan ja naisellisen designinsa ansiosta. 

HELLY HANSEN RANA JACKET.jpg

Merkki: 

Malli: 


Suositushinta: 314,90 euroa

Yhteenveto: Minimalistin mainio valinta.

Koko: Aavistuksen isohko. Voi riippua myös neliskulmaisesta mallista. 

Täyte: Primaloft. 

Testiryhmän tuomio:

Jos et arvosta lukuisia yksityiskohtia tai räikeää designia, on Rana Jacket malli makuusi. Grafiitinharmaa väri on puhdas, ilme hyvin pelkistetty ja yksityiskohtia takissa on hyvin vähän. Lyhyesti sanottuna takki on kovin basic, mutta laatu on mainio. Takki kestää monia vuosia ja trendikausia.

– Parasta takissa on klassinen design. Valinta on varma sinulle, joka et halua juosta trendien perässä. Pituus on juuri sopiva, takki on juuri sopivan lämmin ja mukava. Takki on hieman nelikulmainen, ja enemmän muotoon ommeltu malli olisi tuonut lisäpisteitä, eräs testaaja pohtii. 

Helly Hansen on hyvin klassinen merkki. Se on tunnettu hyvälaatuisista vaatteistaan, eikä tämä takki tee poikkeusta. Hihoissa on pehmeät ranteenlämmikkeet, sisällä on mukava teddysisus ja tekoturkiksella koristellun hupun saa halutessaan pois. Miinusten löytäminen on haastavaa, mutta osalle se on minimalistinen design. Harmaana talvipäivänä on ehkä riittävästi harmaata ilman harmaata takkiakin? Makuasia.

WEAR COLOUR RANGE PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 179,90 euroa

Yhteenveto: Ulkoilijan pehmustettu talviparka. 

Koko: Tavallinen.

Täyte: Polyesteri.

Testiryhmän tuomio:

Huppu on vuorattu teddynukalla ja itse takissa on polyesteritäyte, mutta silti takki tuntuu enemmän syksyn ja kevään kuin talven takilta. Canvaskangas tuo mieleen partion. Takki toimiikin parhaiten metsäkävelyillä ja sitä seuraavalla makkaranpaistotauolla. Klassiseksi talviparkatakiksi emme takkia kuitenkaan laske.

– Takissa on monia taskuja ja nappeja. Yksityiskohtia löytyy sieltä täältä. Mainio vaihtoehto, jos tarvitset paljon tavaraa mukaasi, mutta suosit pelkistettyä tyyliä, joka toimii myös arjessa, eräs testaaja sanoo.

Takki tuntuu melko raskaalta. Se on aavistuksen kankea. Kankaan eristyksessä ei ole käytetty PFC-aineita. Se kestää hyvin lunta ja vähän myös vettä. 

Suosittelemme mallia ulkoilijoille talviretkelle sekä metsätyyliä suosiville myös kaupunkiin. 

KARI TRAA SEIM PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 264,90 euroa

Yhteenveto: Kaupunkilaistytölle pehmeää minimalistisuutta. 

Koko: Aavistuksen iso.

Täyte: Polyesteri.

Testiryhmän tuomio:

Materiaali muistuttaa hieman samettia. Se on nimeltään Bio Finish Eco ja tuntuu hieman pumpulilta. Osa testaajista rakasti sitä, osa taas piti vähemmän. Joka tapauksessa materiaali on sileää.

– Kankaan tulisi olla vettä eristää ja suojata hyvin tuulelta. Oma kokemuksini oli kuitenkin, että kolkolla talvisäällä jättäisin tämän kuitenkin kotiin, eräs testaaja huomauttaa.

Takissa on tietynlainen street-tunne. Se sopii paremmin kaupungille kuin ulkoiluun. Mainio valinta sinulle, joka haluat tuntea olosi lämpimäksi talvella, mutta joka et kaipaa todella paksua takkia. Takissa on pehmeät hihat ja huppu kunnollinen. Ainoa, mistä emme hupussa pitäneet, oli napitus edessä. 

Takki on hieno, mutta design ei ole aivan loppuun asti mietitty. Jäimme kaipaamaan sisätaskuja ja enemmän muotoon ommeltua mallia. Etupuolen taskuihin on mukava kätkeä kädet, mutta vetoketjusta ei olisi ollut haittaa.  

HAGLÖFS DALA MIMIC PARKA.jpg

Merkki:

Malli: 


Suositushinta: 269,90 euroa

Yhteenveto: Paras ystäväsi talven pakkasaktiviteettejä vastaan. 

Koko: Sopiva, mutta tiukahko istuvuus.

Täyte: Kierrätettyä polyesteriä.

Testiryhmän tuomio:

Jos kaipaat hyvin tehtyä talviparkaa, suosittelemme Dala Mimic Parkaa. Takki istuu nätisti ja tiukahkosti. Se peittää hyvin takapuolen ja osan reisistä. Tämä on tyylipuhdas valinta niin kävelyille kuin ulkoiluaktiviteetteihinkin. 

– Rakastan takin keveyttä ja sen kykyä lämmittää! Tätä tulen varmasti käyttämään makkaraa grillatessa ja koiran kanssa ulkoillessa. Takki lämmittää mukavasti, mutta siinä saa tuntea olonsa myös nätiksi, eräs testaaja kehaisee. 

Takki on täytetty Haglöfsin omalla funktionaalisella Quadfusion Mimic -materiaalilla, joka lämmittää untuvan tavoin, mutta ei muutu yhtä painavaksi kastuessaan. Takki ei ehkä sovi talven paukkupakkasille, mutta se on täydellinen vaihtoehto tavallisille talvikeleille. 

Huomaat, että Haglöfsin designtiimi on todella panostanut tehdäkseen nätin takin. Pidimme myös siitä, että takki on tehty kierrätetystä polyesteristä. Lisäksi siinä ei ole käytetty PFC-aineita.  Taskut ovat vetoketjulliset ja huppu suojaa mainiosti tuulelta. Istuvuus on mainio ja voit liikkua takissa huoletta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 tuntia sitten
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

1 päivä sitten
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

4 päivää sitten
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

6 päivää sitten
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
more news
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 tuntia sitten
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

09 jun 2019
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit