HEADER.jpg

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

Aluskerrasto on kenties talven tärkein asuste, suuntasitpa sitten hiihtoladulle tai juoksulenkille. Esittelemme parhaat synteettiset aluskerrastomme.

Oikean aluskerraston etsiminen on aluskerrastoviidakosta haastavaa. Jotta oikea aluskerrasto löytyisi mahdollisimman vaivattomasti, kokosi huolellinen testiraatimme kommentit synteettisten aluskerrastojen parhaimmistosta. Naisten mallit löydät yltä ja miesten alta.  

Värikäs vauhdintuoja

CRAFT_dam.jpgMalli: , .
Istuvuus: Aluskerrasto istuu tilavasti, joten se sopii sinulle, joka et kaipaa kovin kireästi istuvaa aluskerrastoa.
Lämpötila: Parhaiten aluskerrasto sopii intensiiviseen treeniin, sillä se on ohut ja viileä ja poistaa tehokkaasti kosteutta.
Mukavuus: Aluskerrasto on todella mukava. Saumat tuntuvat, mutta eivät häiritse. 
Design: Design on ehkä jokseenkin lapsellinen värien ansiosta, ainakin erään testaajan mielestä, mutta toki kyseessä on makuasia. Jos värikäs aluskerrasto on sinun juttusi, anna palaa. 
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on ainakin tylsän vastakohta. "Tässähän riemastuu joka kerta, kun näkee itsensä peilistä!", eräs testaaja riemastuu. Paidassa on korkeahko kaulus, jota voisi nimittää jopa puolipooloksi. Hihat ja lahkeet tulevat pitkälle ja paita vähän pepun päälle. Housut eivät ole niin korkeat vyötäröltä, mutta tulevat navan kohdalle. Plussaa lompakollekin sopivasta hinnasta ja siitä, että tätä aluskerrastoa myydään settinä eikä erikseen. 

Ihonmyötäistä mallia suosivalle

DOBSOM_dam.jpgMalli: ,
Istuvuus: Tämä aluskerrasto istuu toisen ihon tavoin ja joustaa uskomattoman paljon. Se on saumaton, pehmeä ja supertiukka, mutta samanaikaisesti mukavuudesta ei ole tingitty – päinvastoin! 
Lämpötila: Jokseenkin viileä, sillä kangas on aika ohutta. Käytä tätä intensiivisessä treenissä, sillä se ventiloi mukavasti.
Mukavuus: Suurin osa testaajistamme on sitä mieltä, että tämä aluskerrasto on poikkeuksellisen mukava päällä.
Design: Myös väri keräsi kiitosta. "Rakastan näitä viininpunaisen nyansseja! Iso plussa" eräs testaaja huudahtaa. 
Yhteenveto: Pehmeän materiaalin ja saumattoman, joustavan mallin ansiosta tämä aluskerrasto tuntuu supermukavalta yllä. Se on tehty liikkumaan eivätkä hikiläikät takuulla häiritse. Viininpunainen, jopa liilaan taipuva sävy piristää ja materiaali poistaa kosteutta tehokkaasti. Pysyt mukavan viileänä ja kuivana. Aluskerrasto on mainio valinta sinulle, joka kuntoilet mielellään talvella. 

Burpeita ulkona?

WYTE_dam.jpgMalli: , ,
Istuvuus: Tiukahkosti istuva aluskerrasto. Saumaton malli imartelee kroppaa niistä paikoista, mistä toivoisitkin. Kaulan kohdilta malli on tiukka.
Lämpötila: Kangas on melko paksuhkoa. Siitä huolimatta kerrasto poistaa kosteutta tehokkaasti ja tuntuu sopivan viileältä.
Mukavuus: Todella mukava malli, eräs testaaja sanoi pitävänsä tätä yötä päivää. 
Design: Supernätti design, jota hieno viininpunainen väri imartelee. Mallia saa myös mustana, jos haluat neutraalimman vaihtoehdon.
Yhteenveto: Aluskerrasto istuu tiukahkosti ja se imartelee muotojasi saumattoman designin ja spandexin ansiosta. Arvosanaa laskevat hieman tasaiset saumat olkapäiden kohdalla, sillä ne tuntuvat vähän turhan paljon. Aluskerrastossa on fiksu silikoninauha vyötärön kohdalla sekä ylä- että alaosassa, joten tämä kerrasto pysyy päällä myös burpeita tehdessä ja kyykätessä. 

Coolille hiihtäjälle

EIVY_dam.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Astetta löysempi malli. Fleecehuppu pitää sinut lämpimänä.
Lämpötila: Kangas on melko paksua, joten se pitää sinut lämpimänä. Niin kutsuttu FABdry-tekniikka poistaa tehokkaasti kosteutta, kun hikoilet. 
Mukavuus: Wow, miten mukava aluskerrasto! eräs testaaja riemastuu. Tämä toimii yhtä hyvin maastohiihdossa kuin kotisohvalla. 
Design: Ruusukuvio sopii mainiosti lähes kaikille maltillisten väriensä ansiosta. 
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on cooleille tytöille, jotka haluavat loistaa after skissä tai jotka suunnittelevat romanttisia treffejä laskettelumökissä. Suuri, pehmeä huppu pitää taatusti lämpimänä, kun tuuli piiskaa korvia. Tämä aluskerrasto pistää todella silmään muiden joukosta niin designin kuin aavistuksen löysemmän mallin ansiosta. Kangas on supermukavaa ja tuntuu todella sileältä. Joukosta erottuva suosikkimalli sinulle, joka suosit löysää mallia. 

Tyylipuhdasta ratkaisua etsivälle

CRAFT_FUSE_dam.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Pehmeä ja mukava, saumaton aluskerrasto. Hihoja koristavat ranteenlämmikkeet, puolikorkean vetoketjun avulla on helppo säädellä lämpöä ja joustavan materiaalin ansiosta voit liikkua täysin vapaasti.  
Lämpötila: Puolikorkean vetoketjun avulla säätelet helposti lämpötilaa itse. Materiaali on kovin ohutta, mutta siitä huolimatta se pitää sinut lämpimänä ja kosteuden poissa.
Mukavuus: Malli tuntuu pehmeältä ja sileältä kroppaa vasten. Paidassa on niskan kohdalla sauma kohdalla, joka jokseenkin tuntuu, mutta ei varsinaisesti häiritse.  
Design: Tyylipuhdas aluskerrastoksi. Todella nätti malli, kehuvat kaikki testaajat.  
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto sopii lähes kaikkeen. Se istuu ylle hyvin ja housuissa on melko korkea vyötärö, joka saa lisäpisteitä mukavuudestaan. Harmaa väri tekee tästä lähes kaikille sopivan vaihtoehdon. Ohut kangas takaa, että aluskerrasto sopii myös jokaisen välikerraston alle. Craftin laatu pitää pintansa. Hyvä investointi, mikäli pidät juoksemisesta, kiipeilystä, vaeltamisesta tai oikeastaan mistä tahansa ulkoilusta. 

Sinulle, joka haluat erottua joukosta 

HH_lifa_syntetMalli: , , .
Istuvuus: Kangas istuu hyvin ylle, vaikka strechiä onkin muita malleja vähemmän. Matalahko vyötärö ja hieman tilavampi istuvuus saavat aikaan sen, että sinun kannattaa ostaa kokoa pienempi kuin mitä tavallisesti valitsisit.   
Lämpötila: Viileä kangas ja mainio ventilaatio, tuumaavat testaajamme. He kokeilivat kerrastoa kovassa treenissä ja näyttivät kaikki peukkua. 
Mukavuus: Kangas on kunnollista ja tuntuu viileältä ihoa vasten lähinnä hengittävyyden ansiosta. 
Design: Ihana, vahva väri ja makeat raitakuviot hihoissa ja lahkeissa. Valitse tämä malli, jos haluat erottua massasta.
Yhteenveto: Materiaali on tehty kevyistä ja nopeasti kuivuvista Lifa-kuiduista, joiden ansiosta aluskerrasto sopii parhaiten hikisiin aktiviteetteihin. Malli ei ole superslimmattu, mikä on hyvä pitää mielessä. Voit ottaa kokoa pienemmän, jos kaipaat kireämpää mallia. Muuten malli sopii kuntoilijoille, jotka suosivat vähemmän kireää istuvuutta. Plussaa kunnollisesta materiaalista, joka ei taivu heti kättelyssä. Tätä aluskerrastoa voit käyttää antaumuksella. 

Kuvioita rakastavalle

WYTE_AGNES_dam.jpgModell: , , .
Istuvuus: Supertiukka malli istuu kun valettu. Materiaali on joustavaa ja pehmeää. Vyötäröllä on paksu, mukava resori. 
Lämpötila: Aluskerrasto pitää sinut kuivana ja viileänä vauhdikkaassakin menossa. Toisin sanoen kosteudenpoisto pelaa hyvin.
Mukavuus: Kaikki testaajat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä aluskerrasto on supermukava ja pehmeä yllä.
Design: Agnes sopii sinulle, joka et pelkää erottua joukosta. Ruutukuviot tarjoavat modernin tyylin. 
Yhteenveto: Kuten muissakin Wyten aluskerrastoissa, myös tässä on silikoniraita, joka pitää paidan ja housut paikallaan vauhdikkaassakin menossa. Design on cool ja sopii tytöille, jotka haluavat erottua joukosta. Supermukava materiaali noudattelee kaikkia liikkeitäsi.  

***
Synteettiset aluskerrastot miehille
***

Sinulle, joka etsit pehmeää 

CRAFT_herr.jpgMalli: , .
Istuvuus: True to size.
Lämpötila: Ventiloi juuri oikeista paikoista. Erään testaajan mukaan aluskerrasto lämmittää samaan aikaan kun se poistaa tehokkaasti kosteutta.  
Mukavuus: Supermukava materiaali tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Osa monista saumoista tuntuu vähän turhilta, sillä ne voivat hiertää kireän keskikerroksen alla.
Design: Kahden sinisen sävyn sekoittaminen miellyttää silmää, eräs testaaja kehuu. Mustaa hauskempi, toinen kehaisee ja lisää, että silti aluskerrasto vaikuttaa yksinkertaiselta ja selkeältä.
Yhteenveto: Lämmin aluskerrasto sopii eräiden testaajien mukaan parhaiten rauhallisempaan treeniin. Toiset ovat sitä mieltä, että se selviää myös rajummassa treenissä. Kaikki ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että design on nätti ja siitä on helppo pitää. Kangas päällä pehmeältä. Parasta mallissa on, että sitä myydään settinä, mikä sopii varmasti myös lompakollesi. Hintansa väärti suosikki sopii lähes kaikkeen ulkoiluun.


Hienotunteiselle kuntoilijalle

DOBSOM_herr.jpgMalli: ,
Istuvuus: Tämä on aavistuksen pientä kokoa. Lisäksi Esbo setti istuu ylle aika tiukasti, kuin toinen iho. Testaajamme suosittelevatkin valitsemaan kokoa suuremman. Materiaali on mukavaa ja istuu ylle täydellisesti.
Lämpötila: Synteettinen aluskerrasto lämmittää jonkin verran, mutta kaikista kylmimpiin päiviin se ei sovi. Yhdistä aluskerrasto villaiseen välikerrastoon, niin et palele.
Mukavuus: Mukava materiaali tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Ei valittamista.
Design: Mainio valinta sinulle, joka haluat tuntea olosi sporttiseksi. Design voi tuntua vähän kolkolta, mutta toisaalta sen tyylipuhtaus viehättää suurinta osaa testaajista.
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto sopii sinulle, jonka ei tarvitse erottua joukosta. Yksinkertaisuudessaan se sopii lähes kaikille. Myös istuvuus toimii kropan muotoon katsomatta, kunhan löydät oikean koon. Joustava materiaali on pehmeää. Tätä aluskerrastoa kannattaa käyttää etenkin talven juoksulenkeillä, kun kaipaat alle jotain, missä voit huoletta hikoilla. 

Futuristinen ja moderni

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Kangas on astetta paksumpaa ja muuttuu kireämmäksi hihoista ja lahkeista. Ainakaan lahkeet ja hihat eivät siis lepata. Muuten malli vastaa kokoaan.
Lämpötila: Kangas on ohuehkoa. Siksi malli toimii parhaiten sykettä nostattavissa talvilajeissa.
Mukavuus: Aluskerrasto on mahtava yllä. Malli ja materiaali tuntuvat kroppaa vasten sileältä. Plussaa siitä, että tästä mallista ei montaa turhaa saumaa löydy. 
Design: "Tyylipuhdas malli tuntuu modernilta ja hieman futuristiselta", kiteyttää eräs testaaja.  
Yhteenveto: Moni testaaja kehuu pituutta, sillä ala- ja yläosan väliin ei jää turhaa tilaa. Vaikka kyseessä on synteettinen malli, lämmittää aluskerrasto silti hyvin. Tämä Craftin malli on varsin suosittu eikä ihme. Se suorastaan henkii laatua.

Nopeutta rakastavalle 

WEARCOLOUR_herr.jpgMalli: , ,
Istuvuus:  Tiukahko, muttei slimmattu. Mukava ja joustava kangas muistuttaa silkkiä.
Lämpötila: Poistaa tehokkaasti kosteutta. Pitää sinut kuivana vauhdikkaissakin lajeissa.
Mukavuus: Tasatut saumat eivät hierrä. Vyötärö tuntuu mukavalta ja kangas sileältä.
Design: Tämä aluskerrasto on sinulle, joka haluat erottua joukosta värein! Vihreä kuvio antaa vähän lisää vauhtia rinteeseen. 
Yhteenveto: Wear Colour suosii aina trendikkäitä valintoja, eikä tämä aluskerrasto tee poikkeusta. Camo-kuviosta inspiraation saanut design erottaa tämän muista ja tekee tästä varman valinnan myös after skin puolella. Malli sopii sinulle, joka pidät kuvioista ja väreistä. Muuten siinä on helppo liikkua eikä sinun tarvitse pelätä, että olo muuttuisi hikiseksi tai kylmäksi. Malli on jopa niin mukava, ettei sitä tee edes mieli riisua.  


Löysempää mallia etsivälle

HH_herr.jpgMalli: , ,
Istuvuus: Sinulle, joka et kaipaa supertiukkaa aluskerrastoa. Muuten malli vastaa kokoaan.
Lämpötila: Kevyt ja mukava aluskerrasto poistaa tehokkaasti kosteutta ja pitää sinut lämpimänä ja kuivana, vaikka hikoilisit paljon. 
Mukavuus: Löysähkö malli miellyttää niin vaelluksella kuin kotisohvalla – tai miksei jopa jalkapallokentällä. 
Design: Helly Hansenin malli on hyvin klassinen aluskerrasto, jota on koristeltu coolein raitayksityiskohdin. Design voisi olla ehkä vieläkin modernimpi, vaikka toisaalta se erottuukin edukseen muuten mustien aluskerrastojen merestä. 
Yhteenveto: Aluskerrasto sinulle, joka rakastat liikkua ulkona vaikka koko päivän. Mitä raskaampaa liikuntaa, sitä parempi! Malli on melko kylmä paikalla istumiseen, joten on parempi, jos pysyttelet liikkeessä. Yksi testaaja piti aluskerrastoa jalkapallomatsissa ja se todellakin piti lupauksensa. Löysempi malli antaa hieman tilaa, joten malli sopii sinulle, joka et pidä erityisen slimmatuista vaatteista. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Glam Dunkia

1 päivä sitten
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

3 päivää sitten
header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

4 päivää sitten
Test av goggles header
Muoti & trendit

Testin parhaat laskettelulasit

4 päivää sitten
Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

09 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Muoti & trendit

Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella

24 oct 2019
Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

22 oct 2019
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

22 oct 2019
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

22 oct 2019
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

22 oct 2019
Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

20 oct 2019
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

16 oct 2019
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

15 oct 2019
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

15 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

14 oct 2019
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

14 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
more news
nike glam dunk group shot

Rakasta 90-luvun Nike Glam Dunkia

1990-luku ei näytä menevän pois muodista. Tällä hetkellä se on kuuminta muotia koripallovaatteissa ja näissä leveissä housuissa, joissa on näyttävät napit. Nike on siirtänyt trendin uudelle tasolle Glam Dunk -malliston myötä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
K2 intervju header

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

Miksi varpaissa tuntuu laskiessa ja mitä flex-indeksiksillä tarkoitetaan? Kysyimme K2: n asiantuntijalta, kuinka lasketteluvälineiden tulisi istua.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
header.jpg

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

Haluatko pukea yllesi jotain todella pehmeää ja pehmoista? Siinä tapauksessa vastaus on teddyfleece. Testasimme lukuisia eri malleja ja kokosimme yhteen parhaat.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Test av goggles header

Testin parhaat laskettelulasit

Vihdoinkin! Laskettelukausi on pian täällä ja mikä olisi parempi tapa valmistautua kuin hankkia upouudet laskettelulasit. Sportamoren asiantunteva raati testasi kauden parhaimmiston.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

Juuri kun luulit, että Salomonin Speedcross 5 -malli ei voi enää parantua, he julkaisivat suositun polkujuoksukengän täysin vedenpitävällä kalvolla.

12 nov 2019
Muoti & trendit
HEADER vinterkängor.jpg

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

Paksut talvikengät pitävät jalkasi lämpimänä läpi kylmän ja pitkän talven. Testiryhmämme testasi kauden suosituimmat mallit naisille ja miehille.

11 nov 2019
Muoti & trendit
Vinterns varmaste vinterjackor

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

Brrr, talvi on todella täällä! Siksi testiryhmämme otti 11 lämmintä talvitakkia testiin. Tässä ovat kauden suosikit naisille ja miehille.

09 nov 2019
Muoti & trendit
Icebug vinterlöpning header

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

Milloin pitäisi käyttää lenkkareita ja milloin tavallinen kumipohja toimii? Icebug-asiantuntijat tietävät kaiken talvikengistä!

06 nov 2019
Muoti & trendit
Kari Traa underställ header

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

Kari Traa on todellinen aluskerrastojen asiantuntija. Norjalainen tuotemerkki valmistaa korkealaatuisia housuja ja villapaitoja synteettisestä materiaalista, villasta ja villasekoituksesta. Testasimme useita malleja ja poimimme joukosta parhaat.

04 nov 2019
Muoti & trendit
Vintertights header

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

Älä jätä lenkkiä väliin vain siksi, että sää kylmenee! Testiryhmämme testasi yhdeksän juoksutrikoomallia, jotka toimivat täydellisesti talven lenkeillä.

02 nov 2019
Muoti & trendit
Header padelskor

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

Padelin suosio kasvaa jatkuvasti. Kyseessä on nopea ja hauska urheilulaji, joka sopii monille. Oikeat kengät ovat kuitenkin lajissa tärkeät, sillä niiden ansiosta voit pelata paremmin ja samalla loukkaantumisriskisi pienenee. Testiryhmämme kokeili useita padel-kenkiä ja tässä heidän mielipiteensä.

01 nov 2019
Muoti & trendit
Craft running aw 19

Voinko juosta aluskerrastossa?

Voinko ja pitäisikö minun juosta aluskerrasto alla, kun lähden lenkille? Markkinoilla on monia malleja, joista valita. Eri materiaalit sopivat kuitenkin eri treenimuotoihin. Malin Caron Craftilta opastaa sinut alkuun.

30 oct 2019
Muoti & trendit
winterized header

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

Pidätkö pitkistä lenkeistä vai suositko lyhyempää lenkkiä lounaalla? Kenties harjoittelet kilpailulle? Meiltä Sportamorelta löydät oikean juoksukengän joka makuun ja joka tilanteeseen. Esittelemme kuumimmat mallit.

29 oct 2019
Muoti & trendit
ENG_M.png

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

Unohda Bambi liukkaalla jäällä! Esittelemme miesten talvijuoksukengät, jotka pitävät sinut lämpimänä, kuivana ja ennen kaikkea pystyssä talvisten juoksulenkkien aikana.

29 oct 2019
Muoti & trendit
Header vinterlöparskor

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

Käytätkö keväälle ja kesälle suunniteltuja juoksukenkiä myös talvella? Älä suotta! Testiryhmämme kokeili Ei talvijuoksuun tarkoitettuja juoksukenkiä Icebugilta, Nikelta, Asicsilta ja Adidakselta. Lue heidän kommenttinsa.

28 oct 2019
Muoti & trendit