HEADER.jpg

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

Aluskerrasto on kenties talven tärkein asuste, suuntasitpa sitten hiihtoladulle tai juoksulenkille. Esittelemme parhaat synteettiset aluskerrastomme.

Oikean aluskerraston etsiminen on aluskerrastoviidakosta haastavaa. Jotta oikea aluskerrasto löytyisi mahdollisimman vaivattomasti, kokosi huolellinen testiraatimme kommentit synteettisten aluskerrastojen parhaimmistosta. Naisten mallit löydät yltä ja miesten alta.  

Värikäs vauhdintuoja

CRAFT_dam.jpgMalli: , .
Istuvuus: Aluskerrasto istuu tilavasti, joten se sopii sinulle, joka et kaipaa kovin kireästi istuvaa aluskerrastoa.
Lämpötila: Parhaiten aluskerrasto sopii intensiiviseen treeniin, sillä se on ohut ja viileä ja poistaa tehokkaasti kosteutta.
Mukavuus: Aluskerrasto on todella mukava. Saumat tuntuvat, mutta eivät häiritse. 
Design: Design on ehkä jokseenkin lapsellinen värien ansiosta, ainakin erään testaajan mielestä, mutta toki kyseessä on makuasia. Jos värikäs aluskerrasto on sinun juttusi, anna palaa. 
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on ainakin tylsän vastakohta. "Tässähän riemastuu joka kerta, kun näkee itsensä peilistä!", eräs testaaja riemastuu. Paidassa on korkeahko kaulus, jota voisi nimittää jopa puolipooloksi. Hihat ja lahkeet tulevat pitkälle ja paita vähän pepun päälle. Housut eivät ole niin korkeat vyötäröltä, mutta tulevat navan kohdalle. Plussaa lompakollekin sopivasta hinnasta ja siitä, että tätä aluskerrastoa myydään settinä eikä erikseen. 

Ihonmyötäistä mallia suosivalle

DOBSOM_dam.jpgMalli: ,
Istuvuus: Tämä aluskerrasto istuu toisen ihon tavoin ja joustaa uskomattoman paljon. Se on saumaton, pehmeä ja supertiukka, mutta samanaikaisesti mukavuudesta ei ole tingitty – päinvastoin! 
Lämpötila: Jokseenkin viileä, sillä kangas on aika ohutta. Käytä tätä intensiivisessä treenissä, sillä se ventiloi mukavasti.
Mukavuus: Suurin osa testaajistamme on sitä mieltä, että tämä aluskerrasto on poikkeuksellisen mukava päällä.
Design: Myös väri keräsi kiitosta. "Rakastan näitä viininpunaisen nyansseja! Iso plussa" eräs testaaja huudahtaa. 
Yhteenveto: Pehmeän materiaalin ja saumattoman, joustavan mallin ansiosta tämä aluskerrasto tuntuu supermukavalta yllä. Se on tehty liikkumaan eivätkä hikiläikät takuulla häiritse. Viininpunainen, jopa liilaan taipuva sävy piristää ja materiaali poistaa kosteutta tehokkaasti. Pysyt mukavan viileänä ja kuivana. Aluskerrasto on mainio valinta sinulle, joka kuntoilet mielellään talvella. 

Burpeita ulkona?

WYTE_dam.jpgMalli: , ,
Istuvuus: Tiukahkosti istuva aluskerrasto. Saumaton malli imartelee kroppaa niistä paikoista, mistä toivoisitkin. Kaulan kohdilta malli on tiukka.
Lämpötila: Kangas on melko paksuhkoa. Siitä huolimatta kerrasto poistaa kosteutta tehokkaasti ja tuntuu sopivan viileältä.
Mukavuus: Todella mukava malli, eräs testaaja sanoi pitävänsä tätä yötä päivää. 
Design: Supernätti design, jota hieno viininpunainen väri imartelee. Mallia saa myös mustana, jos haluat neutraalimman vaihtoehdon.
Yhteenveto: Aluskerrasto istuu tiukahkosti ja se imartelee muotojasi saumattoman designin ja spandexin ansiosta. Arvosanaa laskevat hieman tasaiset saumat olkapäiden kohdalla, sillä ne tuntuvat vähän turhan paljon. Aluskerrastossa on fiksu silikoninauha vyötärön kohdalla sekä ylä- että alaosassa, joten tämä kerrasto pysyy päällä myös burpeita tehdessä ja kyykätessä. 

Coolille hiihtäjälle

EIVY_dam.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Astetta löysempi malli. Fleecehuppu pitää sinut lämpimänä.
Lämpötila: Kangas on melko paksua, joten se pitää sinut lämpimänä. Niin kutsuttu FABdry-tekniikka poistaa tehokkaasti kosteutta, kun hikoilet. 
Mukavuus: Wow, miten mukava aluskerrasto! eräs testaaja riemastuu. Tämä toimii yhtä hyvin maastohiihdossa kuin kotisohvalla. 
Design: Ruusukuvio sopii mainiosti lähes kaikille maltillisten väriensä ansiosta. 
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on cooleille tytöille, jotka haluavat loistaa after skissä tai jotka suunnittelevat romanttisia treffejä laskettelumökissä. Suuri, pehmeä huppu pitää taatusti lämpimänä, kun tuuli piiskaa korvia. Tämä aluskerrasto pistää todella silmään muiden joukosta niin designin kuin aavistuksen löysemmän mallin ansiosta. Kangas on supermukavaa ja tuntuu todella sileältä. Joukosta erottuva suosikkimalli sinulle, joka suosit löysää mallia. 

Tyylipuhdasta ratkaisua etsivälle

CRAFT_FUSE_dam.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Pehmeä ja mukava, saumaton aluskerrasto. Hihoja koristavat ranteenlämmikkeet, puolikorkean vetoketjun avulla on helppo säädellä lämpöä ja joustavan materiaalin ansiosta voit liikkua täysin vapaasti.  
Lämpötila: Puolikorkean vetoketjun avulla säätelet helposti lämpötilaa itse. Materiaali on kovin ohutta, mutta siitä huolimatta se pitää sinut lämpimänä ja kosteuden poissa.
Mukavuus: Malli tuntuu pehmeältä ja sileältä kroppaa vasten. Paidassa on niskan kohdalla sauma kohdalla, joka jokseenkin tuntuu, mutta ei varsinaisesti häiritse.  
Design: Tyylipuhdas aluskerrastoksi. Todella nätti malli, kehuvat kaikki testaajat.  
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto sopii lähes kaikkeen. Se istuu ylle hyvin ja housuissa on melko korkea vyötärö, joka saa lisäpisteitä mukavuudestaan. Harmaa väri tekee tästä lähes kaikille sopivan vaihtoehdon. Ohut kangas takaa, että aluskerrasto sopii myös jokaisen välikerraston alle. Craftin laatu pitää pintansa. Hyvä investointi, mikäli pidät juoksemisesta, kiipeilystä, vaeltamisesta tai oikeastaan mistä tahansa ulkoilusta. 

Sinulle, joka haluat erottua joukosta 

HH_lifa_syntetMalli: , , .
Istuvuus: Kangas istuu hyvin ylle, vaikka strechiä onkin muita malleja vähemmän. Matalahko vyötärö ja hieman tilavampi istuvuus saavat aikaan sen, että sinun kannattaa ostaa kokoa pienempi kuin mitä tavallisesti valitsisit.   
Lämpötila: Viileä kangas ja mainio ventilaatio, tuumaavat testaajamme. He kokeilivat kerrastoa kovassa treenissä ja näyttivät kaikki peukkua. 
Mukavuus: Kangas on kunnollista ja tuntuu viileältä ihoa vasten lähinnä hengittävyyden ansiosta. 
Design: Ihana, vahva väri ja makeat raitakuviot hihoissa ja lahkeissa. Valitse tämä malli, jos haluat erottua massasta.
Yhteenveto: Materiaali on tehty kevyistä ja nopeasti kuivuvista Lifa-kuiduista, joiden ansiosta aluskerrasto sopii parhaiten hikisiin aktiviteetteihin. Malli ei ole superslimmattu, mikä on hyvä pitää mielessä. Voit ottaa kokoa pienemmän, jos kaipaat kireämpää mallia. Muuten malli sopii kuntoilijoille, jotka suosivat vähemmän kireää istuvuutta. Plussaa kunnollisesta materiaalista, joka ei taivu heti kättelyssä. Tätä aluskerrastoa voit käyttää antaumuksella. 

Kuvioita rakastavalle

WYTE_AGNES_dam.jpgModell: , , .
Istuvuus: Supertiukka malli istuu kun valettu. Materiaali on joustavaa ja pehmeää. Vyötäröllä on paksu, mukava resori. 
Lämpötila: Aluskerrasto pitää sinut kuivana ja viileänä vauhdikkaassakin menossa. Toisin sanoen kosteudenpoisto pelaa hyvin.
Mukavuus: Kaikki testaajat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä aluskerrasto on supermukava ja pehmeä yllä.
Design: Agnes sopii sinulle, joka et pelkää erottua joukosta. Ruutukuviot tarjoavat modernin tyylin. 
Yhteenveto: Kuten muissakin Wyten aluskerrastoissa, myös tässä on silikoniraita, joka pitää paidan ja housut paikallaan vauhdikkaassakin menossa. Design on cool ja sopii tytöille, jotka haluavat erottua joukosta. Supermukava materiaali noudattelee kaikkia liikkeitäsi.  

***
Synteettiset aluskerrastot miehille
***

Sinulle, joka etsit pehmeää 

CRAFT_herr.jpgMalli: , .
Istuvuus: True to size.
Lämpötila: Ventiloi juuri oikeista paikoista. Erään testaajan mukaan aluskerrasto lämmittää samaan aikaan kun se poistaa tehokkaasti kosteutta.  
Mukavuus: Supermukava materiaali tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Osa monista saumoista tuntuu vähän turhilta, sillä ne voivat hiertää kireän keskikerroksen alla.
Design: Kahden sinisen sävyn sekoittaminen miellyttää silmää, eräs testaaja kehuu. Mustaa hauskempi, toinen kehaisee ja lisää, että silti aluskerrasto vaikuttaa yksinkertaiselta ja selkeältä.
Yhteenveto: Lämmin aluskerrasto sopii eräiden testaajien mukaan parhaiten rauhallisempaan treeniin. Toiset ovat sitä mieltä, että se selviää myös rajummassa treenissä. Kaikki ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että design on nätti ja siitä on helppo pitää. Kangas päällä pehmeältä. Parasta mallissa on, että sitä myydään settinä, mikä sopii varmasti myös lompakollesi. Hintansa väärti suosikki sopii lähes kaikkeen ulkoiluun.


Hienotunteiselle kuntoilijalle

DOBSOM_herr.jpgMalli: ,
Istuvuus: Tämä on aavistuksen pientä kokoa. Lisäksi Esbo setti istuu ylle aika tiukasti, kuin toinen iho. Testaajamme suosittelevatkin valitsemaan kokoa suuremman. Materiaali on mukavaa ja istuu ylle täydellisesti.
Lämpötila: Synteettinen aluskerrasto lämmittää jonkin verran, mutta kaikista kylmimpiin päiviin se ei sovi. Yhdistä aluskerrasto villaiseen välikerrastoon, niin et palele.
Mukavuus: Mukava materiaali tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Ei valittamista.
Design: Mainio valinta sinulle, joka haluat tuntea olosi sporttiseksi. Design voi tuntua vähän kolkolta, mutta toisaalta sen tyylipuhtaus viehättää suurinta osaa testaajista.
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto sopii sinulle, jonka ei tarvitse erottua joukosta. Yksinkertaisuudessaan se sopii lähes kaikille. Myös istuvuus toimii kropan muotoon katsomatta, kunhan löydät oikean koon. Joustava materiaali on pehmeää. Tätä aluskerrastoa kannattaa käyttää etenkin talven juoksulenkeillä, kun kaipaat alle jotain, missä voit huoletta hikoilla. 

Futuristinen ja moderni

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Kangas on astetta paksumpaa ja muuttuu kireämmäksi hihoista ja lahkeista. Ainakaan lahkeet ja hihat eivät siis lepata. Muuten malli vastaa kokoaan.
Lämpötila: Kangas on ohuehkoa. Siksi malli toimii parhaiten sykettä nostattavissa talvilajeissa.
Mukavuus: Aluskerrasto on mahtava yllä. Malli ja materiaali tuntuvat kroppaa vasten sileältä. Plussaa siitä, että tästä mallista ei montaa turhaa saumaa löydy. 
Design: "Tyylipuhdas malli tuntuu modernilta ja hieman futuristiselta", kiteyttää eräs testaaja.  
Yhteenveto: Moni testaaja kehuu pituutta, sillä ala- ja yläosan väliin ei jää turhaa tilaa. Vaikka kyseessä on synteettinen malli, lämmittää aluskerrasto silti hyvin. Tämä Craftin malli on varsin suosittu eikä ihme. Se suorastaan henkii laatua.

Nopeutta rakastavalle 

WEARCOLOUR_herr.jpgMalli: , ,
Istuvuus:  Tiukahko, muttei slimmattu. Mukava ja joustava kangas muistuttaa silkkiä.
Lämpötila: Poistaa tehokkaasti kosteutta. Pitää sinut kuivana vauhdikkaissakin lajeissa.
Mukavuus: Tasatut saumat eivät hierrä. Vyötärö tuntuu mukavalta ja kangas sileältä.
Design: Tämä aluskerrasto on sinulle, joka haluat erottua joukosta värein! Vihreä kuvio antaa vähän lisää vauhtia rinteeseen. 
Yhteenveto: Wear Colour suosii aina trendikkäitä valintoja, eikä tämä aluskerrasto tee poikkeusta. Camo-kuviosta inspiraation saanut design erottaa tämän muista ja tekee tästä varman valinnan myös after skin puolella. Malli sopii sinulle, joka pidät kuvioista ja väreistä. Muuten siinä on helppo liikkua eikä sinun tarvitse pelätä, että olo muuttuisi hikiseksi tai kylmäksi. Malli on jopa niin mukava, ettei sitä tee edes mieli riisua.  


Löysempää mallia etsivälle

HH_herr.jpgMalli: , ,
Istuvuus: Sinulle, joka et kaipaa supertiukkaa aluskerrastoa. Muuten malli vastaa kokoaan.
Lämpötila: Kevyt ja mukava aluskerrasto poistaa tehokkaasti kosteutta ja pitää sinut lämpimänä ja kuivana, vaikka hikoilisit paljon. 
Mukavuus: Löysähkö malli miellyttää niin vaelluksella kuin kotisohvalla – tai miksei jopa jalkapallokentällä. 
Design: Helly Hansenin malli on hyvin klassinen aluskerrasto, jota on koristeltu coolein raitayksityiskohdin. Design voisi olla ehkä vieläkin modernimpi, vaikka toisaalta se erottuukin edukseen muuten mustien aluskerrastojen merestä. 
Yhteenveto: Aluskerrasto sinulle, joka rakastat liikkua ulkona vaikka koko päivän. Mitä raskaampaa liikuntaa, sitä parempi! Malli on melko kylmä paikalla istumiseen, joten on parempi, jos pysyttelet liikkeessä. Yksi testaaja piti aluskerrastoa jalkapallomatsissa ja se todellakin piti lupauksensa. Löysempi malli antaa hieman tilaa, joten malli sopii sinulle, joka et pidä erityisen slimmatuista vaatteista. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

2 tuntia sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

1 päivä sitten
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

4 päivää sitten
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
more news
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

2 tuntia sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

19 sep 2020
Muoti & trendit
underställ

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

Synteettinen, villainen vai näiden sekoitus? Kari Traa kertoo kaiken tarpeellisen aluskerrastoista ja niiden pesusta.

18 sep 2020
Muoti & trendit