HEADER.jpg

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

Aluskerrasto on kenties talven tärkein asuste, suuntasitpa sitten hiihtoladulle tai juoksulenkille. Esittelemme parhaat synteettiset aluskerrastomme.

Oikean aluskerraston etsiminen on aluskerrastoviidakosta haastavaa. Jotta oikea aluskerrasto löytyisi mahdollisimman vaivattomasti, kokosi huolellinen testiraatimme kommentit synteettisten aluskerrastojen parhaimmistosta. Naisten mallit löydät yltä ja miesten alta.  

Värikäs vauhdintuoja

CRAFT_dam.jpgMalli: , .
Istuvuus: Aluskerrasto istuu tilavasti, joten se sopii sinulle, joka et kaipaa kovin kireästi istuvaa aluskerrastoa.
Lämpötila: Parhaiten aluskerrasto sopii intensiiviseen treeniin, sillä se on ohut ja viileä ja poistaa tehokkaasti kosteutta.
Mukavuus: Aluskerrasto on todella mukava. Saumat tuntuvat, mutta eivät häiritse. 
Design: Design on ehkä jokseenkin lapsellinen värien ansiosta, ainakin erään testaajan mielestä, mutta toki kyseessä on makuasia. Jos värikäs aluskerrasto on sinun juttusi, anna palaa. 
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on ainakin tylsän vastakohta. "Tässähän riemastuu joka kerta, kun näkee itsensä peilistä!", eräs testaaja riemastuu. Paidassa on korkeahko kaulus, jota voisi nimittää jopa puolipooloksi. Hihat ja lahkeet tulevat pitkälle ja paita vähän pepun päälle. Housut eivät ole niin korkeat vyötäröltä, mutta tulevat navan kohdalle. Plussaa lompakollekin sopivasta hinnasta ja siitä, että tätä aluskerrastoa myydään settinä eikä erikseen. 

Ihonmyötäistä mallia suosivalle

DOBSOM_dam.jpgMalli: ,
Istuvuus: Tämä aluskerrasto istuu toisen ihon tavoin ja joustaa uskomattoman paljon. Se on saumaton, pehmeä ja supertiukka, mutta samanaikaisesti mukavuudesta ei ole tingitty – päinvastoin! 
Lämpötila: Jokseenkin viileä, sillä kangas on aika ohutta. Käytä tätä intensiivisessä treenissä, sillä se ventiloi mukavasti.
Mukavuus: Suurin osa testaajistamme on sitä mieltä, että tämä aluskerrasto on poikkeuksellisen mukava päällä.
Design: Myös väri keräsi kiitosta. "Rakastan näitä viininpunaisen nyansseja! Iso plussa" eräs testaaja huudahtaa. 
Yhteenveto: Pehmeän materiaalin ja saumattoman, joustavan mallin ansiosta tämä aluskerrasto tuntuu supermukavalta yllä. Se on tehty liikkumaan eivätkä hikiläikät takuulla häiritse. Viininpunainen, jopa liilaan taipuva sävy piristää ja materiaali poistaa kosteutta tehokkaasti. Pysyt mukavan viileänä ja kuivana. Aluskerrasto on mainio valinta sinulle, joka kuntoilet mielellään talvella. 

Burpeita ulkona?

WYTE_dam.jpgMalli: , ,
Istuvuus: Tiukahkosti istuva aluskerrasto. Saumaton malli imartelee kroppaa niistä paikoista, mistä toivoisitkin. Kaulan kohdilta malli on tiukka.
Lämpötila: Kangas on melko paksuhkoa. Siitä huolimatta kerrasto poistaa kosteutta tehokkaasti ja tuntuu sopivan viileältä.
Mukavuus: Todella mukava malli, eräs testaaja sanoi pitävänsä tätä yötä päivää. 
Design: Supernätti design, jota hieno viininpunainen väri imartelee. Mallia saa myös mustana, jos haluat neutraalimman vaihtoehdon.
Yhteenveto: Aluskerrasto istuu tiukahkosti ja se imartelee muotojasi saumattoman designin ja spandexin ansiosta. Arvosanaa laskevat hieman tasaiset saumat olkapäiden kohdalla, sillä ne tuntuvat vähän turhan paljon. Aluskerrastossa on fiksu silikoninauha vyötärön kohdalla sekä ylä- että alaosassa, joten tämä kerrasto pysyy päällä myös burpeita tehdessä ja kyykätessä. 

Coolille hiihtäjälle

EIVY_dam.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Astetta löysempi malli. Fleecehuppu pitää sinut lämpimänä.
Lämpötila: Kangas on melko paksua, joten se pitää sinut lämpimänä. Niin kutsuttu FABdry-tekniikka poistaa tehokkaasti kosteutta, kun hikoilet. 
Mukavuus: Wow, miten mukava aluskerrasto! eräs testaaja riemastuu. Tämä toimii yhtä hyvin maastohiihdossa kuin kotisohvalla. 
Design: Ruusukuvio sopii mainiosti lähes kaikille maltillisten väriensä ansiosta. 
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on cooleille tytöille, jotka haluavat loistaa after skissä tai jotka suunnittelevat romanttisia treffejä laskettelumökissä. Suuri, pehmeä huppu pitää taatusti lämpimänä, kun tuuli piiskaa korvia. Tämä aluskerrasto pistää todella silmään muiden joukosta niin designin kuin aavistuksen löysemmän mallin ansiosta. Kangas on supermukavaa ja tuntuu todella sileältä. Joukosta erottuva suosikkimalli sinulle, joka suosit löysää mallia. 

Tyylipuhdasta ratkaisua etsivälle

CRAFT_FUSE_dam.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Pehmeä ja mukava, saumaton aluskerrasto. Hihoja koristavat ranteenlämmikkeet, puolikorkean vetoketjun avulla on helppo säädellä lämpöä ja joustavan materiaalin ansiosta voit liikkua täysin vapaasti.  
Lämpötila: Puolikorkean vetoketjun avulla säätelet helposti lämpötilaa itse. Materiaali on kovin ohutta, mutta siitä huolimatta se pitää sinut lämpimänä ja kosteuden poissa.
Mukavuus: Malli tuntuu pehmeältä ja sileältä kroppaa vasten. Paidassa on niskan kohdalla sauma kohdalla, joka jokseenkin tuntuu, mutta ei varsinaisesti häiritse.  
Design: Tyylipuhdas aluskerrastoksi. Todella nätti malli, kehuvat kaikki testaajat.  
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto sopii lähes kaikkeen. Se istuu ylle hyvin ja housuissa on melko korkea vyötärö, joka saa lisäpisteitä mukavuudestaan. Harmaa väri tekee tästä lähes kaikille sopivan vaihtoehdon. Ohut kangas takaa, että aluskerrasto sopii myös jokaisen välikerraston alle. Craftin laatu pitää pintansa. Hyvä investointi, mikäli pidät juoksemisesta, kiipeilystä, vaeltamisesta tai oikeastaan mistä tahansa ulkoilusta. 

Sinulle, joka haluat erottua joukosta 

HH_lifa_syntetMalli: , , .
Istuvuus: Kangas istuu hyvin ylle, vaikka strechiä onkin muita malleja vähemmän. Matalahko vyötärö ja hieman tilavampi istuvuus saavat aikaan sen, että sinun kannattaa ostaa kokoa pienempi kuin mitä tavallisesti valitsisit.   
Lämpötila: Viileä kangas ja mainio ventilaatio, tuumaavat testaajamme. He kokeilivat kerrastoa kovassa treenissä ja näyttivät kaikki peukkua. 
Mukavuus: Kangas on kunnollista ja tuntuu viileältä ihoa vasten lähinnä hengittävyyden ansiosta. 
Design: Ihana, vahva väri ja makeat raitakuviot hihoissa ja lahkeissa. Valitse tämä malli, jos haluat erottua massasta.
Yhteenveto: Materiaali on tehty kevyistä ja nopeasti kuivuvista Lifa-kuiduista, joiden ansiosta aluskerrasto sopii parhaiten hikisiin aktiviteetteihin. Malli ei ole superslimmattu, mikä on hyvä pitää mielessä. Voit ottaa kokoa pienemmän, jos kaipaat kireämpää mallia. Muuten malli sopii kuntoilijoille, jotka suosivat vähemmän kireää istuvuutta. Plussaa kunnollisesta materiaalista, joka ei taivu heti kättelyssä. Tätä aluskerrastoa voit käyttää antaumuksella. 

Kuvioita rakastavalle

WYTE_AGNES_dam.jpgModell: , , .
Istuvuus: Supertiukka malli istuu kun valettu. Materiaali on joustavaa ja pehmeää. Vyötäröllä on paksu, mukava resori. 
Lämpötila: Aluskerrasto pitää sinut kuivana ja viileänä vauhdikkaassakin menossa. Toisin sanoen kosteudenpoisto pelaa hyvin.
Mukavuus: Kaikki testaajat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä aluskerrasto on supermukava ja pehmeä yllä.
Design: Agnes sopii sinulle, joka et pelkää erottua joukosta. Ruutukuviot tarjoavat modernin tyylin. 
Yhteenveto: Kuten muissakin Wyten aluskerrastoissa, myös tässä on silikoniraita, joka pitää paidan ja housut paikallaan vauhdikkaassakin menossa. Design on cool ja sopii tytöille, jotka haluavat erottua joukosta. Supermukava materiaali noudattelee kaikkia liikkeitäsi.  

***
Synteettiset aluskerrastot miehille
***

Sinulle, joka etsit pehmeää 

CRAFT_herr.jpgMalli: , .
Istuvuus: True to size.
Lämpötila: Ventiloi juuri oikeista paikoista. Erään testaajan mukaan aluskerrasto lämmittää samaan aikaan kun se poistaa tehokkaasti kosteutta.  
Mukavuus: Supermukava materiaali tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Osa monista saumoista tuntuu vähän turhilta, sillä ne voivat hiertää kireän keskikerroksen alla.
Design: Kahden sinisen sävyn sekoittaminen miellyttää silmää, eräs testaaja kehuu. Mustaa hauskempi, toinen kehaisee ja lisää, että silti aluskerrasto vaikuttaa yksinkertaiselta ja selkeältä.
Yhteenveto: Lämmin aluskerrasto sopii eräiden testaajien mukaan parhaiten rauhallisempaan treeniin. Toiset ovat sitä mieltä, että se selviää myös rajummassa treenissä. Kaikki ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että design on nätti ja siitä on helppo pitää. Kangas päällä pehmeältä. Parasta mallissa on, että sitä myydään settinä, mikä sopii varmasti myös lompakollesi. Hintansa väärti suosikki sopii lähes kaikkeen ulkoiluun.


Hienotunteiselle kuntoilijalle

DOBSOM_herr.jpgMalli: ,
Istuvuus: Tämä on aavistuksen pientä kokoa. Lisäksi Esbo setti istuu ylle aika tiukasti, kuin toinen iho. Testaajamme suosittelevatkin valitsemaan kokoa suuremman. Materiaali on mukavaa ja istuu ylle täydellisesti.
Lämpötila: Synteettinen aluskerrasto lämmittää jonkin verran, mutta kaikista kylmimpiin päiviin se ei sovi. Yhdistä aluskerrasto villaiseen välikerrastoon, niin et palele.
Mukavuus: Mukava materiaali tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Ei valittamista.
Design: Mainio valinta sinulle, joka haluat tuntea olosi sporttiseksi. Design voi tuntua vähän kolkolta, mutta toisaalta sen tyylipuhtaus viehättää suurinta osaa testaajista.
Yhteenveto: Tämä aluskerrasto sopii sinulle, jonka ei tarvitse erottua joukosta. Yksinkertaisuudessaan se sopii lähes kaikille. Myös istuvuus toimii kropan muotoon katsomatta, kunhan löydät oikean koon. Joustava materiaali on pehmeää. Tätä aluskerrastoa kannattaa käyttää etenkin talven juoksulenkeillä, kun kaipaat alle jotain, missä voit huoletta hikoilla. 

Futuristinen ja moderni

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgMalli: , , .
Istuvuus: Kangas on astetta paksumpaa ja muuttuu kireämmäksi hihoista ja lahkeista. Ainakaan lahkeet ja hihat eivät siis lepata. Muuten malli vastaa kokoaan.
Lämpötila: Kangas on ohuehkoa. Siksi malli toimii parhaiten sykettä nostattavissa talvilajeissa.
Mukavuus: Aluskerrasto on mahtava yllä. Malli ja materiaali tuntuvat kroppaa vasten sileältä. Plussaa siitä, että tästä mallista ei montaa turhaa saumaa löydy. 
Design: "Tyylipuhdas malli tuntuu modernilta ja hieman futuristiselta", kiteyttää eräs testaaja.  
Yhteenveto: Moni testaaja kehuu pituutta, sillä ala- ja yläosan väliin ei jää turhaa tilaa. Vaikka kyseessä on synteettinen malli, lämmittää aluskerrasto silti hyvin. Tämä Craftin malli on varsin suosittu eikä ihme. Se suorastaan henkii laatua.

Nopeutta rakastavalle 

WEARCOLOUR_herr.jpgMalli: , ,
Istuvuus:  Tiukahko, muttei slimmattu. Mukava ja joustava kangas muistuttaa silkkiä.
Lämpötila: Poistaa tehokkaasti kosteutta. Pitää sinut kuivana vauhdikkaissakin lajeissa.
Mukavuus: Tasatut saumat eivät hierrä. Vyötärö tuntuu mukavalta ja kangas sileältä.
Design: Tämä aluskerrasto on sinulle, joka haluat erottua joukosta värein! Vihreä kuvio antaa vähän lisää vauhtia rinteeseen. 
Yhteenveto: Wear Colour suosii aina trendikkäitä valintoja, eikä tämä aluskerrasto tee poikkeusta. Camo-kuviosta inspiraation saanut design erottaa tämän muista ja tekee tästä varman valinnan myös after skin puolella. Malli sopii sinulle, joka pidät kuvioista ja väreistä. Muuten siinä on helppo liikkua eikä sinun tarvitse pelätä, että olo muuttuisi hikiseksi tai kylmäksi. Malli on jopa niin mukava, ettei sitä tee edes mieli riisua.  


Löysempää mallia etsivälle

HH_herr.jpgMalli: , ,
Istuvuus: Sinulle, joka et kaipaa supertiukkaa aluskerrastoa. Muuten malli vastaa kokoaan.
Lämpötila: Kevyt ja mukava aluskerrasto poistaa tehokkaasti kosteutta ja pitää sinut lämpimänä ja kuivana, vaikka hikoilisit paljon. 
Mukavuus: Löysähkö malli miellyttää niin vaelluksella kuin kotisohvalla – tai miksei jopa jalkapallokentällä. 
Design: Helly Hansenin malli on hyvin klassinen aluskerrasto, jota on koristeltu coolein raitayksityiskohdin. Design voisi olla ehkä vieläkin modernimpi, vaikka toisaalta se erottuukin edukseen muuten mustien aluskerrastojen merestä. 
Yhteenveto: Aluskerrasto sinulle, joka rakastat liikkua ulkona vaikka koko päivän. Mitä raskaampaa liikuntaa, sitä parempi! Malli on melko kylmä paikalla istumiseen, joten on parempi, jos pysyttelet liikkeessä. Yksi testaaja piti aluskerrastoa jalkapallomatsissa ja se todellakin piti lupauksensa. Löysempi malli antaa hieman tilaa, joten malli sopii sinulle, joka et pidä erityisen slimmatuista vaatteista. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

4 päivää sitten
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

6 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
Casall tights
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin kannattaa treenata Casallin pehmeissä treenitrikoissa

29 feb 2020
SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

27 feb 2020
fotbollsskor header
Muoti & trendit

Kauden 10 parasta jalkapallokenkää Adidakselta, Nikelta ja Pumalta

25 feb 2020
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

24 feb 2020
more news
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Kari Traa

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

Säästä riippumatta kaikkien pitäisi voida nauttia keväästä tyylikkäästi. Siksi Kari Traa lanseeraasi uuden pastellimallistonsa ulkoelämään!

16 mar 2020
Muoti & trendit
better bodies tights

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

Paistattele omassa loisteessasi kuntosalilla kiiltävissä trikoissa! Tässä ovat upeimmat kiiltävät trikoot.

16 mar 2020
Muoti & trendit
Padelheader dam

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

Testin parhaat! Kokeilimme kevään parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

13 mar 2020
Muoti & trendit
Padelskor header

Testin parhaat! Padelkengät miehille

Aika viedä padelpeli seuraavalle tasolle! Tässä ovat padelkengät, jotka testipaneelimme valitsi testin parhaiksi.

13 mar 2020
Muoti & trendit