FI_header.jpg

Testin parhaat pyöräilyshortsit

Takapuolen suojeleminen on tärkeää, kun vietät tunteja satulan päällä. Testasimme sesongin parhaat pyöräilyshortsit, jotta löytäisit oman suosikkimallisi! 

Pyöräilyshortsit ovat ilman muuta paras valinta pyöräretkelle. Hyvä hengityskyky sekä suojaava pehmuste ovat tärkeitä, mutta niin on myös slimmattu istuvuus, jotta voisit tuntea olosi paitsi mukavaksi myös nopeaksi.

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testiryhmämme testasi neljät miesten sekä naisten pyöräilyshortsit, joista löytyy hiertymiä ehkäisevät istuintyynyt. Lisäksi malleissa on kiinniommeltut henkselit. Niitä voikin kutsua bib-shortseiksi ja nimitys tulee sanoista “built in braces”. Yksi mukana tulevien henkseleiden etu on, että housut pysyvät paremmin eikä niihin tule resoria vyötärölle. Bib-shortsien kuuluisi kuitenkin tulla mahdollisimman lähelle kroppaa, jopa ilman alusvaatteita, jotta istuvuus olisi parhaimmillaan.

Skrollaa alas ja lue testaajiemme mielipiteet. 

Miesten pyöräilyshortsit (skrollaa alas tutustuaksesi naisten malleihin)

FI_CRAFT_HERR.jpg

Merkki: Craft

Malli: Monument Bib Shorts

Suositushinta: 102,90 euroa

Mukavuus: Pehmuste on keskikovan ja pehmeän materiaalin yhdistelmä, joten se antaa hyvän vaimennuksen, muttei välttämättä pidä kaikista huonoimmilla alustoilla tai pitkillä etäisyyksillä. Ainoa negatiivinen mukavuuteen vaikuttava asia näissä housuissa on olkapään remmit, jotka ovat jokseenkin kapeat ja kiertyvät rullalle. 

Istuvuus:  Koko on mainio, ihoa myötäilevä muttei kuitenkaan “race-tight”. Lahkeet ovat tiukahkot, joten ne pysyvät paikallaan, mutteivat kiristä liikaa. 

Design: Nätti ja yksinkertainen design, joka on helppo yhdistää lähes mihin tahansa pyöräilypaitaan. Tyylipuhdas vaikutelma. 

Yhteenveto:  Supermukavat bib-shortsit, joissa on melko paljon pehmusteita. Shortsit sopivat sinulle, joka kaipaa slimmattua tyyliä, muttei liian vartaloamyötäilevää tunnetta. Vaikka shortsit kestävät hyvin tuulta, voivat ne olla viileät kesäpäivinä. Näitä suosikkishortseja voi suositella etenkin maanteille ja pitkille matkoille, mutta ne toimivat lähes tilanteessa kuin tilanteessa. 

löydät Monument Bib Shortsit. 

FI_POC_HERR.jpg

Merkki: Poc

Malli: Essential Road Bib Shorts

Suositushinta: 149,90 euroa

Mukavuus: Supermukavat housut, jotka istuvat hyvin eivätkä kiristä. Housut tuntuvat todella olevan osa kehoa. Pyöräillessä sai todellisen hieronnan.  

Istuvuus: Koska shortsit istuvat kuin valettu ei istuvuudesta voi valittaa. Henkselit istuvat myös hyvin. Etupuolelta ne ovat tarpeeksi matalat, jotteivat ne sotkeennu henkseleihin tai paitaan. 

Design: Klassinen, musta bib-malli, jossa on valkoiset henkselit. Kokomustat housut olisivat saaneet testaajiltamme paremmat pisteet. 

Yhteenveto: Todella joustava materiaali tekee housuista lähes yhtenevän kropan kanssa. Ne pysyvät paikoillaan hyvin. Todella mukava istuvuus tekee pyöräilystä ihanaa. Pehmuste on aavistuksen ohuempi, mikä jakaa testaajiemme mielipiteet, joskin housut hoitavat hommansa. Kannattaa leikata pesulappu pois ennen ensimmäistä lenkkiä. 

 löydät Essential Road Bib shortsit. 

FI_CRAFT_HERR_RISE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Rise Bib Shorts

Suositushinta: 65,90 euroa

Mukavuus: Mukavat shortsit. Pehmuste suojaa hyvin ja tuntuu mukavalta istuit sitten enemmän eteenpäin nojaten tai pystyasennossa. 

Istuvuus: Normaalia kokoa tai ehkä aavistuksen pienehkö. Hieman tiukempi malli. 

Design: Mustasta klassikkomallista on vaikea olla pitämättä. Meshin ja silikoonin materiaaliyhdistelmä tuntuu onnistuneelta ja harkitulta.  

Yhteenveto:  Craftin kokomustat pyöräileshortsit ovat mukavat, minkä lisäksi ne tuntuvat paitsi luotettavilta myös kestäviltä. Vaikka ne vaikuttavat olevan kokeneempien pyöräilijöiden shortsit myös aloittelijat pitivät shortseista niiden pehmusteen ansiosta, joka tuki myös enemmän pystyasennossa polkevia. Lisäksi Rise Bib Shortsit ovat todella löytö hintansa puolesta, mitä testaajat arvostavat. 

 löydät Craftin Rise Bib Shortsit. 

FI_NEWLINE_HERR.jpg

Merkki: Newline

Malli: Imotion Bike Heather Bib Shorts

Suositushinta: 89,90 euroa

Mukavuus: Tässä yksinkertaisuus pääsee oikeuksiinsa. Klassiset, mukavat pyöräilyhousut ilman erikoisuuksia.Pehmuste on sopivankokoinen eikä liian kova. 

Istuvuus: Housut ovat pitkät ja henkselit pehmeät, joten ne eivät hierrä olkapäitä. Koko on mitä pitää eivätkä pöksyt kiristä. 

Design: Pyöräilyshortseja ei valita ulkonäön perusteella ja näiden shortsien ominaisuuksista ei voi valittaa. Väri on harmaampi kuin mitä kuvassa näkyy. 

Yhteenveto: Yksinkertaiset ja mukavat pyöräilyhousut, jotka pysyvät paikallaan. Shortseista löytyy keskipaksu pehmuste ja pehmeät henkselit. Markkinoilta löytyy myös Imotion Bike Heather Bib Shortseja teknisesti kehittyneempiä malleja, mutta tässä mallissa mukavuus ja yksinkertaisuus korostuvat. Siksi nämä shortsit soveltuvat parhaiten kuntopyöräilijälle, joka kaipaa funktionaalisuutta hyvään hintaan. Kannattaa käyttää shortseja lähinnä kuivalla kelillä, sillä ne imevät itseensä osan vedestä.  

 löydät Newlinen Imotion Bike Heather Bib Shortsit. 

Naisten mallit 

FI_CRAFT_DAM.jpg

Merkki: Craft

Malli: Glow Bib Shorts

Suositushinta: 138,90 euroa

Mukavuus: Hyvin istuvat henkselit ja selän melko korkea leikkaus yhdistettynä muhkeaan pehmusteeseen tekevät Glow Bib Shortseista voittajan, mitä tulee mukavuuteen. Lisäksi ne ovat joustavat, tiukahkot ja supermukavat. Pehmuste on leveä ja paksu, joten se todella tuntuu, kun puet housut jalkaan. Toisaalta se unohtuu vauhdin huumassa eikä häiritse polkemista. 

Istuvuus:  Housut tulevat melko korkealle selästä, joten paidan ja housujen väliin ei jää häiritsevää rakoa. Henkselit ovat mukavat ja niitä voi säädellä, jotta pituus sopisi selällesi. Tätä arvostivat etenkin pitkäselkäiset testaajamme.  

Design: Sen lisäksi, että nämä shortsit ovat todella mukavat, ne ovat myös todella nätit ja niistä löytyy myös heijastinyksityiskohtia.  

Yhteenveto: Kompressiomateriaali tuo näihin shortseihin hieman ekstraa. Silikoni lahkeissa pitää pöksyt paikallaan eivätkä ne valu pyöräillessä alaspäin. Paksu ja leveä pehmuste tekee pitkistäkin lenkeistä mukavia, vaikka alusta olisi muhkurainen, ja selän hyvä leikkaus huolehtii, ettei selkä jää paljaaksi. Koska shortsit ovat tehty kompressiomateriaalista, ovat ne melko tiukat, joskin kangas on joustavaa. Ne poistavat tehokkaasti kosteutta, joten shortsit sopivat myös lämpimiin kesäpäiviin. 

 voit ostaa Craftin Glow Bib Shortseja. 

FI_NEWLINE_DAM.jpg

Merkki: Newline

Malli: W Bike 8 Panels Bib Shorts

Suositushinta: 74,90 euroa

Mukavuus: Istuintyyny on pienempi kuin mihin testaajamme ovat tottuneet ja se on satulan muotoinen. Se tuntuu mukavalta niin spinningtunnilla kuin pyöräilylenkillä ulkoilmassa. 

Istuvuus: Henkselit istuvat edestä tiukemmin, joten ne pysyvät ylhäällä koko lenkin ajan. Pöksyt tulevat melko korkealle selkään, mitä testaajamme niin ikää arvostivat. Lahkeiden silikooni vahvisti tunnetta kehoa myötäilevästä designista. 

Design: Todella söpöt shortsit! Tämäntyyppiset vaatteet eivät aina tunnu imartelevilta, mutta näissä ei tarvitse hävetä näyttäytyä.  

Yhteenveto: Kokonaisuutena todella hyvät pyöräilyshortsit, jotka istuvat kuten pitää. Malli on tiukahko, mutta samaan aikaan mukava eikä tunnu liian slimmatulta. Housut pysyvät hyvin paikallaan niin selästä, jaloista kuin rintojen kohdalta. Istuintyyny on monia malleja pienempi, mutta mukavuus ei silti kärsi. Suosittelemme shortseja lähinnä ulkona pyöräilemiseen, vaikka ne toimivat myös spinningissä.

 löydät Newline W Bike 8 Panels Bib Shortsit. 

FI_POC_DAM.jpg

Merkki: Poc

Malli: Essential Road WO Bib Shorts

Suositushinta: 149,90 euroa

Mukavuus: Materiaali on joustavaa, mutta kunnollista ja hengittää hyvin, mikä parantaa myös mukavuutta. Eräs testaaja ei tuntenut oloaan märäksi eikä tunkkaiseksi edes tuntien aurinkoisen hikilenkin jälkeen. Lisäksi istuintyyny on supermukava.  

Istuvuus: Henkselit ovat lähes täydelliset ja istuvat nätisti koko lenkin ajan. Silikooniosa olisi pitänyt housut paremmin paikallaan, sillä ne tuppaavat nousta ylöspäin. Se ilmenee selvästi, sillä malli on melko lyhyt.  

Design: Mustan ja valkoisen yhdistelmä teki vaikutuksen testaajiimme. Lisäksi plussaa tuli funktionaalisista yksityiskohdista kuten takapuolen heijastimista. 

Yhteenveto: Funktionaaliset astetta lyhyemmät shortsit, jotka hengittävät hyvin ja sopivat siksi kesään. Hinta on korkea, mutta vastineeksi saat todelliset allround-shortsit, jotka toimivat lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Todellakin vastinetta rahoille. 

 löydät Poccin Essential Road Wo Bib Shortsit. 

FI_CRAFT_DAM_RISE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Rise Bib Shorts

Suositushinta: 65,90 euroa

Mukavuus: Istuintyyny on sopivan kokoinen, mutta osa koki, että se liikkui hieman pyöräillessä, mikä ei ole ihanteellisinta, kun kilometrin kohoavat kymmeniin. Lyhyemmillä lenkeillä ei ole valittamista. 

Istuvuus: Henkselit ja takaa hieman korkeampi malli tekivät testaajiin vaikutuksen ja saivat housut pysymään paikallaan mukavasti. Lahkeiden silikoniosa toimii ja pitää housut todella paikallaan. 

Design: Tyylipuhtaat pyöräilyshortsit ilman turhia lisäkkeitä. Varma valinta!  

Yhteenveto: Mukavat, söpöt ja nätit pyöräilyshortsit, jotka ovat lisäksi laadukkaat. Tämä paketti on yhdistelmä mukavuutta ja tarpeellisia ominaisuuksia niin sisäpyöräilyyn kuin maantiepyöräilyynkin. Kestävät, mukavat shortsit hoitavat hommansa mainiosti. Pientä miinusta liukuvasta istuintyynystä, joskin tämä ei häiritse lyhyitä lenkkejä.  

 löydät Craftin Rise Bib Shortsit. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

1 päivä sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

4 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

4 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit