FI_header.jpg

Testin parhaat pyöräilyshortsit

Takapuolen suojeleminen on tärkeää, kun vietät tunteja satulan päällä. Testasimme sesongin parhaat pyöräilyshortsit, jotta löytäisit oman suosikkimallisi! 

Pyöräilyshortsit ovat ilman muuta paras valinta pyöräretkelle. Hyvä hengityskyky sekä suojaava pehmuste ovat tärkeitä, mutta niin on myös slimmattu istuvuus, jotta voisit tuntea olosi paitsi mukavaksi myös nopeaksi.

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testiryhmämme testasi neljät miesten sekä naisten pyöräilyshortsit, joista löytyy hiertymiä ehkäisevät istuintyynyt. Lisäksi malleissa on kiinniommeltut henkselit. Niitä voikin kutsua bib-shortseiksi ja nimitys tulee sanoista “built in braces”. Yksi mukana tulevien henkseleiden etu on, että housut pysyvät paremmin eikä niihin tule resoria vyötärölle. Bib-shortsien kuuluisi kuitenkin tulla mahdollisimman lähelle kroppaa, jopa ilman alusvaatteita, jotta istuvuus olisi parhaimmillaan.

Skrollaa alas ja lue testaajiemme mielipiteet. 

Miesten pyöräilyshortsit (skrollaa alas tutustuaksesi naisten malleihin)

FI_CRAFT_HERR.jpg

Merkki: Craft

Malli: Monument Bib Shorts

Suositushinta: 102,90 euroa

Mukavuus: Pehmuste on keskikovan ja pehmeän materiaalin yhdistelmä, joten se antaa hyvän vaimennuksen, muttei välttämättä pidä kaikista huonoimmilla alustoilla tai pitkillä etäisyyksillä. Ainoa negatiivinen mukavuuteen vaikuttava asia näissä housuissa on olkapään remmit, jotka ovat jokseenkin kapeat ja kiertyvät rullalle. 

Istuvuus:  Koko on mainio, ihoa myötäilevä muttei kuitenkaan “race-tight”. Lahkeet ovat tiukahkot, joten ne pysyvät paikallaan, mutteivat kiristä liikaa. 

Design: Nätti ja yksinkertainen design, joka on helppo yhdistää lähes mihin tahansa pyöräilypaitaan. Tyylipuhdas vaikutelma. 

Yhteenveto:  Supermukavat bib-shortsit, joissa on melko paljon pehmusteita. Shortsit sopivat sinulle, joka kaipaa slimmattua tyyliä, muttei liian vartaloamyötäilevää tunnetta. Vaikka shortsit kestävät hyvin tuulta, voivat ne olla viileät kesäpäivinä. Näitä suosikkishortseja voi suositella etenkin maanteille ja pitkille matkoille, mutta ne toimivat lähes tilanteessa kuin tilanteessa. 

löydät Monument Bib Shortsit. 

FI_POC_HERR.jpg

Merkki: Poc

Malli: Essential Road Bib Shorts

Suositushinta: 149,90 euroa

Mukavuus: Supermukavat housut, jotka istuvat hyvin eivätkä kiristä. Housut tuntuvat todella olevan osa kehoa. Pyöräillessä sai todellisen hieronnan.  

Istuvuus: Koska shortsit istuvat kuin valettu ei istuvuudesta voi valittaa. Henkselit istuvat myös hyvin. Etupuolelta ne ovat tarpeeksi matalat, jotteivat ne sotkeennu henkseleihin tai paitaan. 

Design: Klassinen, musta bib-malli, jossa on valkoiset henkselit. Kokomustat housut olisivat saaneet testaajiltamme paremmat pisteet. 

Yhteenveto: Todella joustava materiaali tekee housuista lähes yhtenevän kropan kanssa. Ne pysyvät paikoillaan hyvin. Todella mukava istuvuus tekee pyöräilystä ihanaa. Pehmuste on aavistuksen ohuempi, mikä jakaa testaajiemme mielipiteet, joskin housut hoitavat hommansa. Kannattaa leikata pesulappu pois ennen ensimmäistä lenkkiä. 

 löydät Essential Road Bib shortsit. 

FI_CRAFT_HERR_RISE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Rise Bib Shorts

Suositushinta: 65,90 euroa

Mukavuus: Mukavat shortsit. Pehmuste suojaa hyvin ja tuntuu mukavalta istuit sitten enemmän eteenpäin nojaten tai pystyasennossa. 

Istuvuus: Normaalia kokoa tai ehkä aavistuksen pienehkö. Hieman tiukempi malli. 

Design: Mustasta klassikkomallista on vaikea olla pitämättä. Meshin ja silikoonin materiaaliyhdistelmä tuntuu onnistuneelta ja harkitulta.  

Yhteenveto:  Craftin kokomustat pyöräileshortsit ovat mukavat, minkä lisäksi ne tuntuvat paitsi luotettavilta myös kestäviltä. Vaikka ne vaikuttavat olevan kokeneempien pyöräilijöiden shortsit myös aloittelijat pitivät shortseista niiden pehmusteen ansiosta, joka tuki myös enemmän pystyasennossa polkevia. Lisäksi Rise Bib Shortsit ovat todella löytö hintansa puolesta, mitä testaajat arvostavat. 

 löydät Craftin Rise Bib Shortsit. 

FI_NEWLINE_HERR.jpg

Merkki: Newline

Malli: Imotion Bike Heather Bib Shorts

Suositushinta: 89,90 euroa

Mukavuus: Tässä yksinkertaisuus pääsee oikeuksiinsa. Klassiset, mukavat pyöräilyhousut ilman erikoisuuksia.Pehmuste on sopivankokoinen eikä liian kova. 

Istuvuus: Housut ovat pitkät ja henkselit pehmeät, joten ne eivät hierrä olkapäitä. Koko on mitä pitää eivätkä pöksyt kiristä. 

Design: Pyöräilyshortseja ei valita ulkonäön perusteella ja näiden shortsien ominaisuuksista ei voi valittaa. Väri on harmaampi kuin mitä kuvassa näkyy. 

Yhteenveto: Yksinkertaiset ja mukavat pyöräilyhousut, jotka pysyvät paikallaan. Shortseista löytyy keskipaksu pehmuste ja pehmeät henkselit. Markkinoilta löytyy myös Imotion Bike Heather Bib Shortseja teknisesti kehittyneempiä malleja, mutta tässä mallissa mukavuus ja yksinkertaisuus korostuvat. Siksi nämä shortsit soveltuvat parhaiten kuntopyöräilijälle, joka kaipaa funktionaalisuutta hyvään hintaan. Kannattaa käyttää shortseja lähinnä kuivalla kelillä, sillä ne imevät itseensä osan vedestä.  

 löydät Newlinen Imotion Bike Heather Bib Shortsit. 

Naisten mallit 

FI_CRAFT_DAM.jpg

Merkki: Craft

Malli: Glow Bib Shorts

Suositushinta: 138,90 euroa

Mukavuus: Hyvin istuvat henkselit ja selän melko korkea leikkaus yhdistettynä muhkeaan pehmusteeseen tekevät Glow Bib Shortseista voittajan, mitä tulee mukavuuteen. Lisäksi ne ovat joustavat, tiukahkot ja supermukavat. Pehmuste on leveä ja paksu, joten se todella tuntuu, kun puet housut jalkaan. Toisaalta se unohtuu vauhdin huumassa eikä häiritse polkemista. 

Istuvuus:  Housut tulevat melko korkealle selästä, joten paidan ja housujen väliin ei jää häiritsevää rakoa. Henkselit ovat mukavat ja niitä voi säädellä, jotta pituus sopisi selällesi. Tätä arvostivat etenkin pitkäselkäiset testaajamme.  

Design: Sen lisäksi, että nämä shortsit ovat todella mukavat, ne ovat myös todella nätit ja niistä löytyy myös heijastinyksityiskohtia.  

Yhteenveto: Kompressiomateriaali tuo näihin shortseihin hieman ekstraa. Silikoni lahkeissa pitää pöksyt paikallaan eivätkä ne valu pyöräillessä alaspäin. Paksu ja leveä pehmuste tekee pitkistäkin lenkeistä mukavia, vaikka alusta olisi muhkurainen, ja selän hyvä leikkaus huolehtii, ettei selkä jää paljaaksi. Koska shortsit ovat tehty kompressiomateriaalista, ovat ne melko tiukat, joskin kangas on joustavaa. Ne poistavat tehokkaasti kosteutta, joten shortsit sopivat myös lämpimiin kesäpäiviin. 

 voit ostaa Craftin Glow Bib Shortseja. 

FI_NEWLINE_DAM.jpg

Merkki: Newline

Malli: W Bike 8 Panels Bib Shorts

Suositushinta: 74,90 euroa

Mukavuus: Istuintyyny on pienempi kuin mihin testaajamme ovat tottuneet ja se on satulan muotoinen. Se tuntuu mukavalta niin spinningtunnilla kuin pyöräilylenkillä ulkoilmassa. 

Istuvuus: Henkselit istuvat edestä tiukemmin, joten ne pysyvät ylhäällä koko lenkin ajan. Pöksyt tulevat melko korkealle selkään, mitä testaajamme niin ikää arvostivat. Lahkeiden silikooni vahvisti tunnetta kehoa myötäilevästä designista. 

Design: Todella söpöt shortsit! Tämäntyyppiset vaatteet eivät aina tunnu imartelevilta, mutta näissä ei tarvitse hävetä näyttäytyä.  

Yhteenveto: Kokonaisuutena todella hyvät pyöräilyshortsit, jotka istuvat kuten pitää. Malli on tiukahko, mutta samaan aikaan mukava eikä tunnu liian slimmatulta. Housut pysyvät hyvin paikallaan niin selästä, jaloista kuin rintojen kohdalta. Istuintyyny on monia malleja pienempi, mutta mukavuus ei silti kärsi. Suosittelemme shortseja lähinnä ulkona pyöräilemiseen, vaikka ne toimivat myös spinningissä.

 löydät Newline W Bike 8 Panels Bib Shortsit. 

FI_POC_DAM.jpg

Merkki: Poc

Malli: Essential Road WO Bib Shorts

Suositushinta: 149,90 euroa

Mukavuus: Materiaali on joustavaa, mutta kunnollista ja hengittää hyvin, mikä parantaa myös mukavuutta. Eräs testaaja ei tuntenut oloaan märäksi eikä tunkkaiseksi edes tuntien aurinkoisen hikilenkin jälkeen. Lisäksi istuintyyny on supermukava.  

Istuvuus: Henkselit ovat lähes täydelliset ja istuvat nätisti koko lenkin ajan. Silikooniosa olisi pitänyt housut paremmin paikallaan, sillä ne tuppaavat nousta ylöspäin. Se ilmenee selvästi, sillä malli on melko lyhyt.  

Design: Mustan ja valkoisen yhdistelmä teki vaikutuksen testaajiimme. Lisäksi plussaa tuli funktionaalisista yksityiskohdista kuten takapuolen heijastimista. 

Yhteenveto: Funktionaaliset astetta lyhyemmät shortsit, jotka hengittävät hyvin ja sopivat siksi kesään. Hinta on korkea, mutta vastineeksi saat todelliset allround-shortsit, jotka toimivat lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Todellakin vastinetta rahoille. 

 löydät Poccin Essential Road Wo Bib Shortsit. 

FI_CRAFT_DAM_RISE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Rise Bib Shorts

Suositushinta: 65,90 euroa

Mukavuus: Istuintyyny on sopivan kokoinen, mutta osa koki, että se liikkui hieman pyöräillessä, mikä ei ole ihanteellisinta, kun kilometrin kohoavat kymmeniin. Lyhyemmillä lenkeillä ei ole valittamista. 

Istuvuus: Henkselit ja takaa hieman korkeampi malli tekivät testaajiin vaikutuksen ja saivat housut pysymään paikallaan mukavasti. Lahkeiden silikoniosa toimii ja pitää housut todella paikallaan. 

Design: Tyylipuhtaat pyöräilyshortsit ilman turhia lisäkkeitä. Varma valinta!  

Yhteenveto: Mukavat, söpöt ja nätit pyöräilyshortsit, jotka ovat lisäksi laadukkaat. Tämä paketti on yhdistelmä mukavuutta ja tarpeellisia ominaisuuksia niin sisäpyöräilyyn kuin maantiepyöräilyynkin. Kestävät, mukavat shortsit hoitavat hommansa mainiosti. Pientä miinusta liukuvasta istuintyynystä, joskin tämä ei häiritse lyhyitä lenkkejä.  

 löydät Craftin Rise Bib Shortsit. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

1 päivä sitten
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

1 päivä sitten
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

4 päivää sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

6 päivää sitten
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
more news
pegasus 37

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

Niken kenties kaikkien aikojen parhaasta juoksukengästä on nyt lanseerattu uusi versio. Tätä mieltä juoksulähettiläämme on uudesta Nike Air Zoom Pegasus 37 -mallista - enemmän iskunvaimennusta kuin koskaan!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Badbyxor badshorts

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

Rantakausi odottaa jo ihan nurkan takana ja on aika päivittää vaatekaappia myös uima-asun osalta. Esittelemme yhdeksät tyylikkäät miesten uimashortsit, joilla kelpaa nauttia auringosta rannalla.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
löparshorts header

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

Mitkä shortsit ovat oikeasti parhaat juoksemiseen? Testipaneelimme tietää! Lue heidän arvionsa kauden parhaista malleista naisille ja miehille.

28 may 2020
Muoti & trendit
Test tenniskjol

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

Ylöspäin rullautuvat shortsit ja läpikuultavat kankaat ovat enää vain ikävä muisto. Tässä on viisi ihanaa tennishametta, jotka ovat testin parhaat!

28 may 2020
Muoti & trendit
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

Haluatko parin retro-tyylisiä, mutta moderneja ja tyylikkäitä lenkkareita? Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita New Balancen kengät! Tässä ovat tämän vuoden uutuudet.

26 may 2020
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

26 may 2020
Muoti & trendit
Underkläder träning

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

Onko sinulla hiertymiä nivusissa treenin jälkeen? Se on mitä luultavammin puuvillaisten alusvaatteiden syytä!

25 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Asics GT-2000

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

Jos kärsit ylipronaatiosta, juoksukenkävalmistaja Asicselta voi oppia yhtä sun toista. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heidän parhaista pronaatiotuellisista kengistään.

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit