FI_header.jpg

Testin parhaat pyöräilyshortsit

Takapuolen suojeleminen on tärkeää, kun vietät tunteja satulan päällä. Testasimme sesongin parhaat pyöräilyshortsit, jotta löytäisit oman suosikkimallisi! 

Pyöräilyshortsit ovat ilman muuta paras valinta pyöräretkelle. Hyvä hengityskyky sekä suojaava pehmuste ovat tärkeitä, mutta niin on myös slimmattu istuvuus, jotta voisit tuntea olosi paitsi mukavaksi myös nopeaksi.

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testiryhmämme testasi neljät miesten sekä naisten pyöräilyshortsit, joista löytyy hiertymiä ehkäisevät istuintyynyt. Lisäksi malleissa on kiinniommeltut henkselit. Niitä voikin kutsua bib-shortseiksi ja nimitys tulee sanoista “built in braces”. Yksi mukana tulevien henkseleiden etu on, että housut pysyvät paremmin eikä niihin tule resoria vyötärölle. Bib-shortsien kuuluisi kuitenkin tulla mahdollisimman lähelle kroppaa, jopa ilman alusvaatteita, jotta istuvuus olisi parhaimmillaan.

Skrollaa alas ja lue testaajiemme mielipiteet. 

Miesten pyöräilyshortsit (skrollaa alas tutustuaksesi naisten malleihin)

FI_CRAFT_HERR.jpg

Merkki: Craft

Malli: Monument Bib Shorts

Suositushinta: 102,90 euroa

Mukavuus: Pehmuste on keskikovan ja pehmeän materiaalin yhdistelmä, joten se antaa hyvän vaimennuksen, muttei välttämättä pidä kaikista huonoimmilla alustoilla tai pitkillä etäisyyksillä. Ainoa negatiivinen mukavuuteen vaikuttava asia näissä housuissa on olkapään remmit, jotka ovat jokseenkin kapeat ja kiertyvät rullalle. 

Istuvuus:  Koko on mainio, ihoa myötäilevä muttei kuitenkaan “race-tight”. Lahkeet ovat tiukahkot, joten ne pysyvät paikallaan, mutteivat kiristä liikaa. 

Design: Nätti ja yksinkertainen design, joka on helppo yhdistää lähes mihin tahansa pyöräilypaitaan. Tyylipuhdas vaikutelma. 

Yhteenveto:  Supermukavat bib-shortsit, joissa on melko paljon pehmusteita. Shortsit sopivat sinulle, joka kaipaa slimmattua tyyliä, muttei liian vartaloamyötäilevää tunnetta. Vaikka shortsit kestävät hyvin tuulta, voivat ne olla viileät kesäpäivinä. Näitä suosikkishortseja voi suositella etenkin maanteille ja pitkille matkoille, mutta ne toimivat lähes tilanteessa kuin tilanteessa. 

löydät Monument Bib Shortsit. 

FI_POC_HERR.jpg

Merkki: Poc

Malli: Essential Road Bib Shorts

Suositushinta: 149,90 euroa

Mukavuus: Supermukavat housut, jotka istuvat hyvin eivätkä kiristä. Housut tuntuvat todella olevan osa kehoa. Pyöräillessä sai todellisen hieronnan.  

Istuvuus: Koska shortsit istuvat kuin valettu ei istuvuudesta voi valittaa. Henkselit istuvat myös hyvin. Etupuolelta ne ovat tarpeeksi matalat, jotteivat ne sotkeennu henkseleihin tai paitaan. 

Design: Klassinen, musta bib-malli, jossa on valkoiset henkselit. Kokomustat housut olisivat saaneet testaajiltamme paremmat pisteet. 

Yhteenveto: Todella joustava materiaali tekee housuista lähes yhtenevän kropan kanssa. Ne pysyvät paikoillaan hyvin. Todella mukava istuvuus tekee pyöräilystä ihanaa. Pehmuste on aavistuksen ohuempi, mikä jakaa testaajiemme mielipiteet, joskin housut hoitavat hommansa. Kannattaa leikata pesulappu pois ennen ensimmäistä lenkkiä. 

 löydät Essential Road Bib shortsit. 

FI_CRAFT_HERR_RISE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Rise Bib Shorts

Suositushinta: 65,90 euroa

Mukavuus: Mukavat shortsit. Pehmuste suojaa hyvin ja tuntuu mukavalta istuit sitten enemmän eteenpäin nojaten tai pystyasennossa. 

Istuvuus: Normaalia kokoa tai ehkä aavistuksen pienehkö. Hieman tiukempi malli. 

Design: Mustasta klassikkomallista on vaikea olla pitämättä. Meshin ja silikoonin materiaaliyhdistelmä tuntuu onnistuneelta ja harkitulta.  

Yhteenveto:  Craftin kokomustat pyöräileshortsit ovat mukavat, minkä lisäksi ne tuntuvat paitsi luotettavilta myös kestäviltä. Vaikka ne vaikuttavat olevan kokeneempien pyöräilijöiden shortsit myös aloittelijat pitivät shortseista niiden pehmusteen ansiosta, joka tuki myös enemmän pystyasennossa polkevia. Lisäksi Rise Bib Shortsit ovat todella löytö hintansa puolesta, mitä testaajat arvostavat. 

 löydät Craftin Rise Bib Shortsit. 

FI_NEWLINE_HERR.jpg

Merkki: Newline

Malli: Imotion Bike Heather Bib Shorts

Suositushinta: 89,90 euroa

Mukavuus: Tässä yksinkertaisuus pääsee oikeuksiinsa. Klassiset, mukavat pyöräilyhousut ilman erikoisuuksia.Pehmuste on sopivankokoinen eikä liian kova. 

Istuvuus: Housut ovat pitkät ja henkselit pehmeät, joten ne eivät hierrä olkapäitä. Koko on mitä pitää eivätkä pöksyt kiristä. 

Design: Pyöräilyshortseja ei valita ulkonäön perusteella ja näiden shortsien ominaisuuksista ei voi valittaa. Väri on harmaampi kuin mitä kuvassa näkyy. 

Yhteenveto: Yksinkertaiset ja mukavat pyöräilyhousut, jotka pysyvät paikallaan. Shortseista löytyy keskipaksu pehmuste ja pehmeät henkselit. Markkinoilta löytyy myös Imotion Bike Heather Bib Shortseja teknisesti kehittyneempiä malleja, mutta tässä mallissa mukavuus ja yksinkertaisuus korostuvat. Siksi nämä shortsit soveltuvat parhaiten kuntopyöräilijälle, joka kaipaa funktionaalisuutta hyvään hintaan. Kannattaa käyttää shortseja lähinnä kuivalla kelillä, sillä ne imevät itseensä osan vedestä.  

 löydät Newlinen Imotion Bike Heather Bib Shortsit. 

Naisten mallit 

FI_CRAFT_DAM.jpg

Merkki: Craft

Malli: Glow Bib Shorts

Suositushinta: 138,90 euroa

Mukavuus: Hyvin istuvat henkselit ja selän melko korkea leikkaus yhdistettynä muhkeaan pehmusteeseen tekevät Glow Bib Shortseista voittajan, mitä tulee mukavuuteen. Lisäksi ne ovat joustavat, tiukahkot ja supermukavat. Pehmuste on leveä ja paksu, joten se todella tuntuu, kun puet housut jalkaan. Toisaalta se unohtuu vauhdin huumassa eikä häiritse polkemista. 

Istuvuus:  Housut tulevat melko korkealle selästä, joten paidan ja housujen väliin ei jää häiritsevää rakoa. Henkselit ovat mukavat ja niitä voi säädellä, jotta pituus sopisi selällesi. Tätä arvostivat etenkin pitkäselkäiset testaajamme.  

Design: Sen lisäksi, että nämä shortsit ovat todella mukavat, ne ovat myös todella nätit ja niistä löytyy myös heijastinyksityiskohtia.  

Yhteenveto: Kompressiomateriaali tuo näihin shortseihin hieman ekstraa. Silikoni lahkeissa pitää pöksyt paikallaan eivätkä ne valu pyöräillessä alaspäin. Paksu ja leveä pehmuste tekee pitkistäkin lenkeistä mukavia, vaikka alusta olisi muhkurainen, ja selän hyvä leikkaus huolehtii, ettei selkä jää paljaaksi. Koska shortsit ovat tehty kompressiomateriaalista, ovat ne melko tiukat, joskin kangas on joustavaa. Ne poistavat tehokkaasti kosteutta, joten shortsit sopivat myös lämpimiin kesäpäiviin. 

 voit ostaa Craftin Glow Bib Shortseja. 

FI_NEWLINE_DAM.jpg

Merkki: Newline

Malli: W Bike 8 Panels Bib Shorts

Suositushinta: 74,90 euroa

Mukavuus: Istuintyyny on pienempi kuin mihin testaajamme ovat tottuneet ja se on satulan muotoinen. Se tuntuu mukavalta niin spinningtunnilla kuin pyöräilylenkillä ulkoilmassa. 

Istuvuus: Henkselit istuvat edestä tiukemmin, joten ne pysyvät ylhäällä koko lenkin ajan. Pöksyt tulevat melko korkealle selkään, mitä testaajamme niin ikää arvostivat. Lahkeiden silikooni vahvisti tunnetta kehoa myötäilevästä designista. 

Design: Todella söpöt shortsit! Tämäntyyppiset vaatteet eivät aina tunnu imartelevilta, mutta näissä ei tarvitse hävetä näyttäytyä.  

Yhteenveto: Kokonaisuutena todella hyvät pyöräilyshortsit, jotka istuvat kuten pitää. Malli on tiukahko, mutta samaan aikaan mukava eikä tunnu liian slimmatulta. Housut pysyvät hyvin paikallaan niin selästä, jaloista kuin rintojen kohdalta. Istuintyyny on monia malleja pienempi, mutta mukavuus ei silti kärsi. Suosittelemme shortseja lähinnä ulkona pyöräilemiseen, vaikka ne toimivat myös spinningissä.

 löydät Newline W Bike 8 Panels Bib Shortsit. 

FI_POC_DAM.jpg

Merkki: Poc

Malli: Essential Road WO Bib Shorts

Suositushinta: 149,90 euroa

Mukavuus: Materiaali on joustavaa, mutta kunnollista ja hengittää hyvin, mikä parantaa myös mukavuutta. Eräs testaaja ei tuntenut oloaan märäksi eikä tunkkaiseksi edes tuntien aurinkoisen hikilenkin jälkeen. Lisäksi istuintyyny on supermukava.  

Istuvuus: Henkselit ovat lähes täydelliset ja istuvat nätisti koko lenkin ajan. Silikooniosa olisi pitänyt housut paremmin paikallaan, sillä ne tuppaavat nousta ylöspäin. Se ilmenee selvästi, sillä malli on melko lyhyt.  

Design: Mustan ja valkoisen yhdistelmä teki vaikutuksen testaajiimme. Lisäksi plussaa tuli funktionaalisista yksityiskohdista kuten takapuolen heijastimista. 

Yhteenveto: Funktionaaliset astetta lyhyemmät shortsit, jotka hengittävät hyvin ja sopivat siksi kesään. Hinta on korkea, mutta vastineeksi saat todelliset allround-shortsit, jotka toimivat lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Todellakin vastinetta rahoille. 

 löydät Poccin Essential Road Wo Bib Shortsit. 

FI_CRAFT_DAM_RISE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Rise Bib Shorts

Suositushinta: 65,90 euroa

Mukavuus: Istuintyyny on sopivan kokoinen, mutta osa koki, että se liikkui hieman pyöräillessä, mikä ei ole ihanteellisinta, kun kilometrin kohoavat kymmeniin. Lyhyemmillä lenkeillä ei ole valittamista. 

Istuvuus: Henkselit ja takaa hieman korkeampi malli tekivät testaajiin vaikutuksen ja saivat housut pysymään paikallaan mukavasti. Lahkeiden silikoniosa toimii ja pitää housut todella paikallaan. 

Design: Tyylipuhtaat pyöräilyshortsit ilman turhia lisäkkeitä. Varma valinta!  

Yhteenveto: Mukavat, söpöt ja nätit pyöräilyshortsit, jotka ovat lisäksi laadukkaat. Tämä paketti on yhdistelmä mukavuutta ja tarpeellisia ominaisuuksia niin sisäpyöräilyyn kuin maantiepyöräilyynkin. Kestävät, mukavat shortsit hoitavat hommansa mainiosti. Pientä miinusta liukuvasta istuintyynystä, joskin tämä ei häiritse lyhyitä lenkkejä.  

 löydät Craftin Rise Bib Shortsit. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

ENG_W.png
Muoti & trendit

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

6 tuntia sitten
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testasimme: parhaat miesten laskettelutakit

9 tuntia sitten
Icebug kängor och skor
Muoti & trendit

Kävele turvallisesti Icebug-nastakengillä

3 päivää sitten
test tofflor header
Muoti & trendit

Testi: Mukavimmat naisten ja miesten tohvelit

3 päivää sitten
header julbild
Muoti & trendit

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

4 päivää sitten
ENG_W.png
Muoti & trendit

Suuri urheilukellotesti!

06 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

05 dec 2019
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

03 dec 2019
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

02 dec 2019
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
underställ kari traa
Muoti & trendit

9 parasta Black Friday -löytöä

22 nov 2019
header black fridayfynd
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

22 nov 2019
nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Icon Clash

21 nov 2019
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

18 nov 2019
header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

18 nov 2019
Test av goggles header
Muoti & trendit

Testin parhaat laskettelulasit

17 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

09 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
more news
ENG_W.png

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

Pehmustettu laskettelutakki rinteeseen tai kenties kuoritakki ladulle? Testasimme kauden suosikkimallit, tässä kaikki, mitä sinun tulee niistä tietää.

6 tuntia sitten
Muoti & trendit
ENG_M.png

Testasimme: parhaat miesten laskettelutakit

Meiltä löydät parhaat mallit niin rinteisiin, hissiin kuin rinteiden ulkopuolelle vapaalaskemiseenkin – tässä ovat hänelle kauden suosituimmat laskettelutakit!

9 tuntia sitten
Muoti & trendit
Icebug kängor och skor

Kävele turvallisesti Icebug-nastakengillä

Icebug tunnetaan kengistä, joissa on maailman paras pito. Kerrommme kaiken, mitä haluat tietää heidän luistamattomista talvisaappaistaan ja -kengistään!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
test tofflor header

Testi: Mukavimmat naisten ja miesten tohvelit

Onko mitään parempaa pakkasella kuin sohvalle käpertyminen jalassa pörröiset tohvelit? Ei taatusti! Viihtyisyyttä arvostava testiryhmämme nautti ja testasi kauden parhaat sisätossut. Lue, mitä he niistä miettivät.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
header julbild

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

Pian Joulupukki lähtee Korvatunturilta poron ja lahjakontin kera viemään paketit joulukuusen alle. Etkö vielä tiedä mitä ostaa? Ei huolta, olemme koonneet joululahjaoppaan, josta saat paljon vinkkejä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_W.png

Suuri urheilukellotesti!

Eikö olisi hienoa, että kantaisit omaa Personal Traineria kädessä? Se seuraisi sinua mukanasi kuntosalille ja lenkille. Urheilukello kädessä se on mahdollista. Testaajamme ovat kokeilleet Garminin, Suunton ja Polarin sykekelloja.

06 dec 2019
Muoti & trendit
Vinterkängor Icebug

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

Etkö tiedä mitä ostaa äidille, isälle, poikakaverille tai parhaalle ystävälle joululahjaksi? Älä huoli – meillä on loistava vinkki! Mikä olisi parempi lahja Pohjolan kylmään talveen kuin arvostetut ja lämpimät talvisaappaat?

05 dec 2019
Muoti & trendit
Nike See my style

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

Pimeällä näkyvyys on yksi tärkeimmistä yksityiskohdista. Mutta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen eteen. Stylisti Isabelle Håwi osaa yhdistää turvallisuuden ja trendikkyyden.

03 dec 2019
Muoti & trendit
header icebug

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

Icebug tunnetaan korkean suorituskyvyn polkujuoksukengistään. Siksi ei ole ihme, että myös heidän talvijuoksukengät tekevät vaikutuksen. Sportamoren testiryhmä kokeili neljä kuuminta mallia naisille ja miehille.

02 dec 2019
Muoti & trendit
ryggskydd

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

Selkäsuoja on fiksu sijoitus turvallisuuteen, laskitpa suksilla tai laudalla. Pohdi tätä ennen seuraavaa laskureissua.

01 dec 2019
Muoti & trendit
icebug

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

Älä lopeta ulkona juoksua vain siksi, että maa on liukas ja luminen. Osta juoksukenkä, jossa on nastat, niin voit jatkaa juoksua turvallisesti kevään saapumiseen saakka.

28 nov 2019
Muoti & trendit
skidhandskar test header

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

Sukset ja sauvat voit vuokrata paikan päällä, mutta hiihtohanskojen kanssa on haastavampaa. Jotta ostotapahtuma olisi sinulle helpompi, laski Sportamoren testiryhmä kauden parhaimmissa malleissa. Tätä mieltä testiryhmä on Helly Hansenin, Peak Performancen, Wear Colourin, Bulan ja Kombin hiihtohansikkaista.

28 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas Ultraboost 20

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2019 Adidas Ultraboostin suosittu versio on vihdoin täällä ja me pääsimme kurkistamaan tuotteeseen ennakkoon! Tässä tulee kaikki, mitä haluat tietää juoksukengistä, jotka ovat vähintään yhtä rakastettuja kuin tennarit.

27 nov 2019
Muoti & trendit
Header reflexplagg

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

On erittäin tärkeää, että erotut liikenteestä juostessasi pimeällä. Siksi testasimme kauden parhaat heijastavat vaatteemme ja juoksuvarusteemme – enää pimeys ei ole tekosyy jättää lenkkiä väliin.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Babolat

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

Vuoden hauskin perjantai on pian täällä! Black Friday on mainio päivä klikata kotiin kaikki, mitä toivelistalla lukee. Esittelemme 7 suosikkilöytöä miehille.

25 nov 2019
Muoti & trendit