Padelskor header

Testin parhaat! Padelkengät miehille

Aika viedä padelpeli seuraavalle tasolle! Tässä ovat padelkengät, jotka ovat testipaneelimme mukaan testin parhaat.  

Jotta saisit tehtyä täydellisen palautuksen,  saavuttaa kaikki pitkät pallot ja liikkua nopeasti sivuttain täytyy kenkien olla tarpeeksi hyvät.  Tämä tarkoittaa, että niiden kuuluu olla erityisen pitävät ja vakaat, Sportamoren padelasiantuntija Anton Spångberg sanoo.

Oletko valmis ostoksille?

Mistä tunnistaa padelkengät?

- Padelkengät ovat alustaan sopivat ja stabiilit. Malleja ja tuotemerkkejä on lukuisia. Jotkut mallit ovat vakaampia, toisissa on tyyli tärkeämpi. Pito myös vaihtelee hiukan, koska kaikki pelaajat eivät halua samaa pitoa. Jotkut haluavat liukua alustalla,  kun taas toiset haluavat saada pidon välittömästi.

Mitä eroa on padelkengillä ja tenniskengillä?

- Molempien kohdalla puhutaan vakaudesta ja pidosta. Pelialusta eroaa kuitenkin paljon tenniksen ja padelin välillä. Useimmissa padelkengissä ovat vähemmän vahvistusta kuin tenniskengissä. Tämä johtuu siitä että padelissa pelaat lähinnä vertikaalisti, ts. Ylös ja alas verkkoa kohti. Tenniksessä pelaat usein enemmän sivuttain. Padelkengät ovat myös yleensä kevyempiä ja sileämpiä.

Kuinka padelkengät pitäisi istua?

- Kuten useimmissa kengissä, oma maku ratkaisee. Jotkut haluavat että ne istuvat tiukasti, toiset eivät halua sitä. Kengän sisällä ei kuitenkaan pidä olla niin paljon tilaa että jalka liukuu kengän sisällä, se on tärkeintä.

Testi: ,

Bullpadel - Vertex Light.jpg

Saatavana väreinä: , ja

Yhteenveto: Kevyt kenkä, joka antaa hyvän otteen ja mukavan istuvuuden.

Testipaneeli ajattelee:

Bullpadel, joka on yksi urheilun johtavista tuotemerkeistä, tarjoaa kengän, joka soveltuu pääasiassa nopealle ja kevyelle pelaajalle. Kengän vakautta ei pidetä riittävänä vastakkaiselle pelaajatyypille, lähinnä kantapään korotetun tuntuman takia.

- Kenkä on kevyt ja joustava jalassa. Pohja on hieman karkeampaa materiaalia ja kaksiosainen, mikä antaa hyvän tuntuman alustaan. Se on yksi parhaimmista pidoista, mitä olen kokenut padelkenkien kohdalla, kertoo yksi testaaja.

Kengät on suunnattu niille, jotka eivät vaadi kenkiinsä paljon vakautta. Testiryhmän mukaan se tuntui epävakaalta sivuttaisliikkeissä, erityisesti korotetun pohjansa ja kannan vuoksi. Kenkä on kuitenkin hyvä nopeissa aloituksissa ja pysähdyksissä. 

– Kenkä ei purista ja istuvuus on mukava mikäli sinulla on kapea jalka. Kengänsisäinen sukka antaa mukavan istuvuuden, sukka sopii tiukasti jalan ympärille. kengän nauhoitus on hyvä, siinä ei ole mitään valitettavaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kenkä on kevyt, siinä on hyvä pito ja istuu hyvin jalka. Kantapää on melko tukeva ja tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen meloa padelia. 

–Musta kenkä ei sovi minun makuuni joten valitsen mieluummin yhden värikkäistä kengistä! 

Testi: ,

Asics - Gel-Bela 7.jpg 

Saatavana väreinä:

Yhteenveto: Nopeat, joustavat padelkengät, joissa on hyvä pito.

Testipaneeli ajattelee:

Jos haluat näkyä padelkentällä, niin valitse tämä malli. Neonkeltainen sävy ja siniset yksityiskohdat olivat sekä vanhempien että nuorten panelistien mieleen.

- Pito on mahtava! Tunnen todella, että uskallan liikkua pelin mukana ilman että kengät luistaisivat alustassa.  Näissä Asicsen kengissä on todella helppo pelata, sanoo yksi testaaja.

Aivan kuten Asics-juoksukengät, ovat nämä kengät kooltaan melko pieniä joten testipaneeli suosittelee, että valitset isomman koon optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi.

- Heillä on mukavan leveä lesti, mikä tarkoittaa, että vältät nilkan kiertymistä. Pääsen kengillä helposti eri suuntiin nopeasti.

Nämä kengät on suunnattu sekä nopeille että ketterille pelaajille, sillä niissä on uskomaton pito napakka istuvuus.

- Kengät ovat pehmeät ja mukavat jalassa ensimmäisestä hetkestä lähtien. Malli on hieman leveä ja kengässä on sisäpohja, jonka rakenne tukee jalkaa. Mukavaa!

Testi: ,

Babolat - Movea.jpg

Saatavana väreinä: , ja

Yhteenveto: Mukavat, todella vakaat kengät

Testipaneeli ajattelee:

Upea Babolat-padelkenkä parhaimmillaan! Jos aiomme poimia esille erityisesti yhden asian, mikä tekee tästä kengästä niin hyvän, niin se on vakaus.

- Kenkä on vakaa, nopeista liikeistä pysähdyksiin, ilman pienintäkään ongelmaa. Kenkä on hieman jäykän puoleinen, mutta se vain auttaa siinä, että minun ei tarvitse huolehtia vinoon astumisesta. Minulla on loukkaantunut nivelside muutaman kerran salibandyssa, joten jäykkyys on minulle iso plussa, testaaja sanoo.

Nämä padelkengät sopivat parhaiten nopeille pelaajille, koska kengät eivät ole niin joustavia, vaan enemmin vakaat ja jäykät liikkuessa. 

- Jalkani on suhteellisen leveä ja nämä istuvat täydellisesti. He eivät tartu mihinkään! Istuvuus on tiukka ja voin kiristää nauhoitusta, jotta kenkä pysyy paikoillaan koko ottelun. Jopa kiinnitys on mahtava!

Kuten huomaat, Moveasta ei löydy paljon valittamisen aihetta. Jotkin ketterät pelaajat voivat kokea sen jäykkänä. Jos toisaalta etsit todella mukavia kenkiä jotka tukevat nilkkoja kaikissa käänteissä, tämä on oikea valinta. 

- Nämä ovat mukavimmat kengät, joita olen testannut!

Testin tekijä: ,

Nike - Air Zoom Vapor Cage 4 Clay.jpg 
Saatavana väreinä: , ja

Yhteenveto: Viileän tyylikkään muotoilun täydentää tiukka istuvuus ja korkea vakaus.

Testipaneeli ajattelee:

Nike Vapor Cage 4 on tukeva tenniskenkä, joka on luotu tennispelin linjapeliin, joten ne ovat täydellisiä jopa padelpelaajille. Voit pelata padelia ilman ongelmia näissä kengissä, nopeat liikkeet ja pysähdykset onnistuvat hyvin.

- Olen pelannut sekä Mondo-ruoholla että vanhemmilla ruohoilla, ja kengät ovat parhaimmillaan kuluneella kentällä, kun tarvitset todella hyvää pitoa, sanoo testaaja.

Istuvuus on tiukka ja tukee jalkaa hyvin. Monet testipanelistimme kokivat olevansa "lähellä kenttää" ja hallitsevansa jokaista jalkojen liikettä, mikä näkyi nopeina liikkeinä radan poikki.

- Kengissä on tiukka siluetti, joka mukautuu jalkaasi vielä enemmän kengän sukan avulla. Pidän siitä, se tuntuu todella siltä kuin olisit yhtä kengän kanssa. Se on suhteellisen kapea, mutta ehdottomasti ei liian pieni. Sekä sukka että kenkä ovat todella mainiot!

  1. Se ei ole markkinoiden hienoin padelkenkä, sillä se on enemmän vakaa kuin joustava. Siksi se on suunnattu nopeille pelaajille, koska testaajien mukaan nopeat pelaajat tarvitsevat enemmän tukea ollakseen nopeita. Lisäplussa upeasta muotoilusta!

Testi: ,

adidas - Stycon Clay-1.jpg

Saatavana väreinä:

Yhteenveto: Vakaa kenkä heille, jotka ovat hieman epävakaita.

Testipaneeli ajattelee:

Tämä Adidaksen innovatiivinen padelkenkä voi nostaa monia kulmakarvoja padelkentällä. Ensisijaisesti sen ulkomuoto ja rakenne erottuvat sen muiden kenkien joukosta. Ei nauhoja ja korkea varsi on jotain, mitä harvemmin näkee padelpelaajien jaloissa.

- Koska kengistä puuttuu nauhoitus, kengissä ei ole irrallisia osia. Tämä auttaa niitä istumaan tiukasti ja joustavasti jalassa, sanoo yksi testaaja.

Istuvuus on tiukka, erityisesti kantapään ympärillä. Kenkä muuttuu hieman leveämmäksi jalkapöydän kohdalla. Välipohja on suhteellisen tasainen ja neutraali.

- Kun on kysymys siitä, liukuuko jalka kengän sisällä pelatessa, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Saatat kuitenkin tarvita apua kenkien pois ottamisessa.

Pohja on erittäin litteä, mikä tarkoittaa, että vakaus on korkea liikkuessasi sekä sivusuunnassa että vertikaalisissa syöksyissä.

- Kengän litteä pohja ja vakaat ominaisuudet estävät minua astumasta jalanulkosyrjälle. Joskus voin olla vähän kömpelö ja arvostan sen vuoksi nauhatonta mallia.

Pohjien vaimennus on alhainen, sillä sitä ei vaadita teknurmella pelattaessa. Toisaalta pito on erittäin hyvä, ja testipaneeli ylistää että kengissä on "hirvittävän hyvä pito".

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄTÄ: Koko

 Takaisin

News Feed

Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

5 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

5 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

6 päivää sitten
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

6 päivää sitten
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
more news
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit