header träningsbyxor

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

Kuinka monta henkilökohtaista ennätystä aiot rikkoa tänä vuonna? Sportamoren testiryhmä on kokeillut trikoita, shortseja ja treenihousuja, jotka auttavat sinua kohti tavoitteitasi.

Tärkein asia uusia treenihousuja ostettaessa on, että ne istuvat niin mukavasti, että voit liikkua vapaasti ja että ne pitävät sinut mahdollisimman kuivana ja raikkaana läpi treenin. Tässä jutussa testiryhmämme nosti raskaita painoja ja hikoili juosten Adidaksen, Niken, Craftin, Reebokin ja Under Armourin treenihousuissa.

Miesten trikoomalliset treenihousut

Treenihousuja käytät todennäköisesti joko kuntosalilla tai shortsien päällä matkalla jalkapalloharjoituksiin ja sieltä kotiin. Ne ovat usein aavistuksen paksummat, joten ne sopivat mainiosti matalan intensiteetin harjoituksiin. Treenihousuissa on usein taskut toisin kuin shortseissa, mikä on iso plussa. 

# 1 Helppo nauttia!

byxor nike

Malli:

Koko ja istuvuus: Nämä Niken harjoitteluhousut ovat hieman kooltaan suuremmat ja mukavat eli malli on hyvin rento. Jos suosit tiukempia malleja, ota kokoa pienemmät.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Mitä ilmanvaihtoon ja kosteuden poistoon tulee, nämä pöksyt ovat kerrassaan mainiot. Ne palvelevat paremmin kuitenkin rauhallisessa salitreenissä kuin intensiivisessä X-fit -treenissä.  

Mukavuus ja muotoilu: Housut istuvat mukavasti jalkaan. Rento malli takaa täyden liikkumavapauden. Siksi ei ole mitään harjoitusta, johon nämä treenihousut eivät sopisi. Monipuolisuus on niiden etu.

Yhteenveto: Näissä on helppo nauttia! Nämä treenihousut ovat erinomainen valinta niille, jotka treenavat vapaiden painojen kanssa ja suosivat rauhallisia treenejä. Monipuolisuus on näiden housujen etu.

# 2 Pehmeät, mukavat ja käytännölliset

byxor craft

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä treenihousut ovat täydelliset heille, jotka etsivät shortsien päälle housuja, joilla voi taittaa matkat salille ja kotiin. Ne ovat löysähköt ja suurehkot. 

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Deft Training Pants -malli hengittää erinomaisesti. Ne palvelevat sekä intensiivisessä treenissä että vähemmän hikoilevissa harjoituksissa. 

Mukavuus ja muotoilu: Todellisuudessa Deft Training Pants -housut näyttävät täsmälleen samalta kuten kuvassa. Ne ovat leveät ja jättävät hyvin tilaa vaatteille. Jos haluat harrastaa liikuntaa ulkona, ne sopivat päälle hyvin mustan värin ansiosta, sillä lika ei näy kankaassa niin nopeasti.

Yhteenveto: Parasta näissä housuissa on, että ne hengittävät niin hyvin ja ovat erittäin mukavat päällä. Testiryhmä huomaa nopeasti, että housuja olisi voinut käyttää yhtä helposti kotona sohvalla. Ne ovat myös supervaihtoehto niille, jotka käyttävät shortseja alla matkalla harjoituksiin, ja ottavat sitten ne pois heti, kun alkulämmöt on otettu.

# 3 Adidaksen kolme klassista raitaa

adidas byxor

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä hyvin klassiset Adidaksen treenihousut vastaavat kokoaan, joten ostaa oman kokosi, jota yleensä käytät muissakin housuissa. Ne istuvat aavistuksen tiukemmin kuin muut testin mallit. Siksi ne soveltuvat paremmin juoksemiseen. 

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Jokainen jalkapalloa pelannut tuntee varmasti tämän mallin, joka on luokiteltu jalkapallohousuiksi. Ne on tarkoitettu ulkoiluun ja ne poistavat hikeä tehokkaasti pitäen sinut kuivana.

Mukavuus ja muotoilu: Suunnittelu on hyvin klassista Adidasta. Sivuilla on kolme ikonista Adidas-raitaa, jotka pelastavat muuten täysin mustat housut tylsyydeltä. Housuissa on ohut istuvuus, joka antaa tasaisemman kuvan kuin muut vaihtoehdot. Se tekee niistä myös erittäin mukavat, varsinkin niille, jotka suosivat tiukkoja malleja, mutta vierastavat kuitenkin trikoita.

Yhteenveto: Hyvin perinteiset miesten treenihousut. Alaosassa on vetoketju, joten voit hyvin pitää niitä lämmittelyissä ja ottaa sitten pois riisumatta jalkapallokenkiä. Mallista löytyy vetoketjulliset taskut. 

Miesten shortsit 

Lyhyempien housujen etuna on, että ne ovat (tietysti) ilmavammat. Monesti ne on valmistettu myös ohuemmasta kankaasta, joten voit käyttää niitä korkean intensiteetin harjoittelussa, mutta tietysti ne ovat vain shortsit. 

# 4 Astetta pidemmät shortsit 

shorts ua

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä treenishortsit vastaavat kokoaan, mikä tarkoittaa, että voit ostaa helposti tavallisen kokosi. Näissä teet kaikkea laatikkohypyistä burpeisiin ilman rajoituksia.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Nämä shortsit ovat loistava valinta niille, jotka haluavat pystyä hikoilemaan treenivaatteissa ilman esteitä. Osa shortseista on valmistettu verkkomateriaalista, mikä tarkoittaa, että materiaalissa on pieniä, pieniä reikiä, jotka antavat ilmavuuden tunteen.

Mukavuus ja muotoilu: Testpaneeli on täysin yksimielinen sen suhteen, että nämä shortsit ovat supertyylikkäät ja mukavat. Siksi he saavat 10 pistettä 10: stä mukavuudesta! Tämän lisäksi testiryhmä kiittelee myös suunnittelua. Shortsit ovat yksinkertaiset, mutta on silti mukavaa, että ne eivät ole pelkästään mustat. Testiryhmä suosii myös pidempää mallia.

Yhteenveto: Erittäin hienot treenishortsit, joista todella on vain hyötyä. Ne ovat ilmavat, melko pitkät ja erottuvat muusta valikoimasta siinä, että ne eivät ole tylsää täysin mustat. Jos haluat hieman ylimääräistä huomiota, shortseja on saatavana myös vaaleansinisenä versiona.

# 5 Lyhyet, ilmavat CrossFit-shortsit

shorts reebok

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Reebokin shortsit ovat kooltaan hiukan suurehkot, mutta eivät niin suuret, että tarvitsisit pienemmän koon. Jos painit kuitenkin kahden koon välillä, voit valita pienemmän.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Kuten Under Armor -sarjan shortseissa, myös näissä kosteudenpoisto ja ilmanvaihto ovat priimaa. Shortsit on valmistettu kevyestä ja ilmavasta materiaalista, joka tekee niistä erinomaiset harjoitteluun.

Mukavuus ja muotoilu: Nämä shortsit ovat puhdas mukavuusunelma! Designiltaan ne ovat suhteellisen lyhyet ja päättyvät hieman polvien yläpuolelle. Sen vuoksi voit liikkua vapaasti niissä. 

Yhteenveto: Reebok on vaatemerkki erittäin intensiivisille harjoituksille. Heidän treenihousunsa ovat ilmavia, eivät paina juuri mitään ja istuvat kuin valettu! Tämä on todella mainio vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat CrossFitia. Reebok tietää, mitä tekee!

# 6 Mukava malli Sportamoren uudelta brändiltä

frontier shorts

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä ovat kooltaan hieman suuremmat, joten kannattaa valita pienempi koko, jos painit kahden koon välillä. Istuvuus on niin löysä ja vapaa, että nautit siitä silti.

Kosteudenpoisto ja tuuletus: Koska nämä ovat hyvin ilmavat shortsit, ne toimivat luonnollisesti aivan kuten pitäisikin. Ne pitävät sinut sopivan viileänä harjoituksen aikana.

Mukavuus ja muotoilu: Näiden korotettavien shortsien paras puoli on ennen kaikkea mukavuus. Pehmeän ja joustavan kankaan ansiosta näissä harjoitusshortsissa voit tehdä kaikkea X-fitistä raskaisiin nostoihin ja juoksupätkiin. Design on toinen suuri etu. Testiryhmämme ei koskaan kyllästy sotilaallisen vihreään!

Yhteenveto: Tässä trendikkäät ja suoraviivaiset shortsit, joiden ainoa haittapuoli on, että ne ovat kooltaan hiukan suurehkot. Takana on pieni tasku, johon avaimet saa mukavasti talteen. Muuten ne ovat hyvä valinta kaikentyyppiseen treeniin paitsi talvella harjoitteluun ulkona. 

Miesten trikoot

Trikoissa treenaamisen etuja on monia, mutta sopivuus on niistä tärkein. Koska trikoot istuvat niin lähellä vartaloa, eivät ne koskaan tule tielle. Toisin sanoen, jos haluat tuntea olosi joustavaksi harjoituksen aikana, treenihousut ovat oikea vaihtoehto. Lisäksi useimmissa trikoissa on erinomainen kosteudenpoisto ja ilmanvaihto. Huonot puolet sitten? Trikoista löytyy harvemmin isoja taskuja.

# 7 Laatua edullisesti 

tights craft

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä Craftin trikoot vastaavat kokoaan. Ota oma kokosi.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Materiaali tuntuu erittäin ohuelta ja ilmanvaihto pelaa siksi erittäin hyvin. Toisaalta, jos treenaat talvella, suositellaan päälle shortseja, koska muuten trikoot voivat tuntua liian kylmiltä. Lämpimillä kuntosaleilla ne toimivat kuin unelma.

Mukavuus ja muotoilu: Suunnittelu on yksinkertaisempaa ja sopii sinulle, joka et halua tehdä itsestäsi numeroa. Mukavuuden suhteen ne ovat täydelliset.

Yhteenveto: Yksinkertaiset, mutta erittäin mukavat trikoot, jotka täyttävät kaikki trikoiden tehtävät. Ne soveltuvat muun muassa useimpiin lajeihin ja myös kuntosalille. Testiryhmä toteaa myös, että näissä saat laatua hyvään hintaan. 

# 8 Yksinkertaisesti erittäin hyvä valinta

tights nike

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Myös nämä trikoot vastaavat kokoaan. 

Kosteuden poisto ja ilmanvaihto: Näiden kosteudenpoisto ja ilmanvaihto-ominaisuudet kisaavat jopa shortsien kanssa. Niken trikoissa sinulla ei ole mitään riskiä tuntea oloasi märäksi.

Mukavuus ja muotoilu: Tämän mallin suuri etu on, että housut ovat supermukavat. Pro Tights -trikoomalli on hyvin klassinen, eikä se taatusti petä. Mustat ja tyylikkäät trikoot on erittäin helppo sovittaa yhteen minkä kanssa vain.

Yhteenveto: Suosittelemme näitä trikoita niille, jotka etsivät paria klassisia trikoita.  Ne pitävät sinut kuivana harjoituksen aikana, antavat paljon ilmaa ja istuvat erittäin mukavasti.Testiryhmä antaa myös ylimääräistä plussaa siitä, että housut eivät ole liian tiukat, vaan supermukavat.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄTÄ:

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

19 tuntia sitten
Header adidas
Muoti & trendit

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

1 päivä sitten
padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

4 päivää sitten
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

4 päivää sitten
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

5 päivää sitten
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

6 päivää sitten
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

18 feb 2020
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

17 feb 2020
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

16 feb 2020
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

16 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

16 feb 2020
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
more news
Barnskor

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

Sopivuus, materiaalivalinta, koko ja vuodenaikaan sopiva malli – selvitämme kaikki kysymykset, jotka mieltäsi askarruttavat liittyen Adidaksen lasten kenkiin.

19 tuntia sitten
Muoti & trendit
Header adidas

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

Kaipaatko uutta Adidasta kevääseen? Me testasimme himoitut Ultraboost-kengät, mainion padelmailan sekä parhaat urheiluvaatteet salille ja arkeen. Älä jätä näitä Adidas-suosikkeja huomioitta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header dam adidas

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

Kolme raitaa ei petä koskaan. Testiryhmämme arvioi Adidaksen viittä suosituinta vaatetta.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

18 feb 2020
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

17 feb 2020
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

16 feb 2020
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

16 feb 2020
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

16 feb 2020
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit