header träningsbyxor

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

Kuinka monta henkilökohtaista ennätystä aiot rikkoa tänä vuonna? Sportamoren testiryhmä on kokeillut trikoita, shortseja ja treenihousuja, jotka auttavat sinua kohti tavoitteitasi.

Tärkein asia uusia treenihousuja ostettaessa on, että ne istuvat niin mukavasti, että voit liikkua vapaasti ja että ne pitävät sinut mahdollisimman kuivana ja raikkaana läpi treenin. Tässä jutussa testiryhmämme nosti raskaita painoja ja hikoili juosten Adidaksen, Niken, Craftin, Reebokin ja Under Armourin treenihousuissa.

Miesten trikoomalliset treenihousut

Treenihousuja käytät todennäköisesti joko kuntosalilla tai shortsien päällä matkalla jalkapalloharjoituksiin ja sieltä kotiin. Ne ovat usein aavistuksen paksummat, joten ne sopivat mainiosti matalan intensiteetin harjoituksiin. Treenihousuissa on usein taskut toisin kuin shortseissa, mikä on iso plussa. 

# 1 Helppo nauttia!

byxor nike

Malli:

Koko ja istuvuus: Nämä Niken harjoitteluhousut ovat hieman kooltaan suuremmat ja mukavat eli malli on hyvin rento. Jos suosit tiukempia malleja, ota kokoa pienemmät.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Mitä ilmanvaihtoon ja kosteuden poistoon tulee, nämä pöksyt ovat kerrassaan mainiot. Ne palvelevat paremmin kuitenkin rauhallisessa salitreenissä kuin intensiivisessä X-fit -treenissä.  

Mukavuus ja muotoilu: Housut istuvat mukavasti jalkaan. Rento malli takaa täyden liikkumavapauden. Siksi ei ole mitään harjoitusta, johon nämä treenihousut eivät sopisi. Monipuolisuus on niiden etu.

Yhteenveto: Näissä on helppo nauttia! Nämä treenihousut ovat erinomainen valinta niille, jotka treenavat vapaiden painojen kanssa ja suosivat rauhallisia treenejä. Monipuolisuus on näiden housujen etu.

# 2 Pehmeät, mukavat ja käytännölliset

byxor craft

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä treenihousut ovat täydelliset heille, jotka etsivät shortsien päälle housuja, joilla voi taittaa matkat salille ja kotiin. Ne ovat löysähköt ja suurehkot. 

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Deft Training Pants -malli hengittää erinomaisesti. Ne palvelevat sekä intensiivisessä treenissä että vähemmän hikoilevissa harjoituksissa. 

Mukavuus ja muotoilu: Todellisuudessa Deft Training Pants -housut näyttävät täsmälleen samalta kuten kuvassa. Ne ovat leveät ja jättävät hyvin tilaa vaatteille. Jos haluat harrastaa liikuntaa ulkona, ne sopivat päälle hyvin mustan värin ansiosta, sillä lika ei näy kankaassa niin nopeasti.

Yhteenveto: Parasta näissä housuissa on, että ne hengittävät niin hyvin ja ovat erittäin mukavat päällä. Testiryhmä huomaa nopeasti, että housuja olisi voinut käyttää yhtä helposti kotona sohvalla. Ne ovat myös supervaihtoehto niille, jotka käyttävät shortseja alla matkalla harjoituksiin, ja ottavat sitten ne pois heti, kun alkulämmöt on otettu.

# 3 Adidaksen kolme klassista raitaa

adidas byxor

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä hyvin klassiset Adidaksen treenihousut vastaavat kokoaan, joten ostaa oman kokosi, jota yleensä käytät muissakin housuissa. Ne istuvat aavistuksen tiukemmin kuin muut testin mallit. Siksi ne soveltuvat paremmin juoksemiseen. 

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Jokainen jalkapalloa pelannut tuntee varmasti tämän mallin, joka on luokiteltu jalkapallohousuiksi. Ne on tarkoitettu ulkoiluun ja ne poistavat hikeä tehokkaasti pitäen sinut kuivana.

Mukavuus ja muotoilu: Suunnittelu on hyvin klassista Adidasta. Sivuilla on kolme ikonista Adidas-raitaa, jotka pelastavat muuten täysin mustat housut tylsyydeltä. Housuissa on ohut istuvuus, joka antaa tasaisemman kuvan kuin muut vaihtoehdot. Se tekee niistä myös erittäin mukavat, varsinkin niille, jotka suosivat tiukkoja malleja, mutta vierastavat kuitenkin trikoita.

Yhteenveto: Hyvin perinteiset miesten treenihousut. Alaosassa on vetoketju, joten voit hyvin pitää niitä lämmittelyissä ja ottaa sitten pois riisumatta jalkapallokenkiä. Mallista löytyy vetoketjulliset taskut. 

Miesten shortsit 

Lyhyempien housujen etuna on, että ne ovat (tietysti) ilmavammat. Monesti ne on valmistettu myös ohuemmasta kankaasta, joten voit käyttää niitä korkean intensiteetin harjoittelussa, mutta tietysti ne ovat vain shortsit. 

# 4 Astetta pidemmät shortsit 

shorts ua

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä treenishortsit vastaavat kokoaan, mikä tarkoittaa, että voit ostaa helposti tavallisen kokosi. Näissä teet kaikkea laatikkohypyistä burpeisiin ilman rajoituksia.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Nämä shortsit ovat loistava valinta niille, jotka haluavat pystyä hikoilemaan treenivaatteissa ilman esteitä. Osa shortseista on valmistettu verkkomateriaalista, mikä tarkoittaa, että materiaalissa on pieniä, pieniä reikiä, jotka antavat ilmavuuden tunteen.

Mukavuus ja muotoilu: Testpaneeli on täysin yksimielinen sen suhteen, että nämä shortsit ovat supertyylikkäät ja mukavat. Siksi he saavat 10 pistettä 10: stä mukavuudesta! Tämän lisäksi testiryhmä kiittelee myös suunnittelua. Shortsit ovat yksinkertaiset, mutta on silti mukavaa, että ne eivät ole pelkästään mustat. Testiryhmä suosii myös pidempää mallia.

Yhteenveto: Erittäin hienot treenishortsit, joista todella on vain hyötyä. Ne ovat ilmavat, melko pitkät ja erottuvat muusta valikoimasta siinä, että ne eivät ole tylsää täysin mustat. Jos haluat hieman ylimääräistä huomiota, shortseja on saatavana myös vaaleansinisenä versiona.

# 5 Lyhyet, ilmavat CrossFit-shortsit

shorts reebok

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Reebokin shortsit ovat kooltaan hiukan suurehkot, mutta eivät niin suuret, että tarvitsisit pienemmän koon. Jos painit kuitenkin kahden koon välillä, voit valita pienemmän.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Kuten Under Armor -sarjan shortseissa, myös näissä kosteudenpoisto ja ilmanvaihto ovat priimaa. Shortsit on valmistettu kevyestä ja ilmavasta materiaalista, joka tekee niistä erinomaiset harjoitteluun.

Mukavuus ja muotoilu: Nämä shortsit ovat puhdas mukavuusunelma! Designiltaan ne ovat suhteellisen lyhyet ja päättyvät hieman polvien yläpuolelle. Sen vuoksi voit liikkua vapaasti niissä. 

Yhteenveto: Reebok on vaatemerkki erittäin intensiivisille harjoituksille. Heidän treenihousunsa ovat ilmavia, eivät paina juuri mitään ja istuvat kuin valettu! Tämä on todella mainio vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat CrossFitia. Reebok tietää, mitä tekee!

# 6 Mukava malli Sportamoren uudelta brändiltä

frontier shorts

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä ovat kooltaan hieman suuremmat, joten kannattaa valita pienempi koko, jos painit kahden koon välillä. Istuvuus on niin löysä ja vapaa, että nautit siitä silti.

Kosteudenpoisto ja tuuletus: Koska nämä ovat hyvin ilmavat shortsit, ne toimivat luonnollisesti aivan kuten pitäisikin. Ne pitävät sinut sopivan viileänä harjoituksen aikana.

Mukavuus ja muotoilu: Näiden korotettavien shortsien paras puoli on ennen kaikkea mukavuus. Pehmeän ja joustavan kankaan ansiosta näissä harjoitusshortsissa voit tehdä kaikkea X-fitistä raskaisiin nostoihin ja juoksupätkiin. Design on toinen suuri etu. Testiryhmämme ei koskaan kyllästy sotilaallisen vihreään!

Yhteenveto: Tässä trendikkäät ja suoraviivaiset shortsit, joiden ainoa haittapuoli on, että ne ovat kooltaan hiukan suurehkot. Takana on pieni tasku, johon avaimet saa mukavasti talteen. Muuten ne ovat hyvä valinta kaikentyyppiseen treeniin paitsi talvella harjoitteluun ulkona. 

Miesten trikoot

Trikoissa treenaamisen etuja on monia, mutta sopivuus on niistä tärkein. Koska trikoot istuvat niin lähellä vartaloa, eivät ne koskaan tule tielle. Toisin sanoen, jos haluat tuntea olosi joustavaksi harjoituksen aikana, treenihousut ovat oikea vaihtoehto. Lisäksi useimmissa trikoissa on erinomainen kosteudenpoisto ja ilmanvaihto. Huonot puolet sitten? Trikoista löytyy harvemmin isoja taskuja.

# 7 Laatua edullisesti 

tights craft

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Nämä Craftin trikoot vastaavat kokoaan. Ota oma kokosi.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto: Materiaali tuntuu erittäin ohuelta ja ilmanvaihto pelaa siksi erittäin hyvin. Toisaalta, jos treenaat talvella, suositellaan päälle shortseja, koska muuten trikoot voivat tuntua liian kylmiltä. Lämpimillä kuntosaleilla ne toimivat kuin unelma.

Mukavuus ja muotoilu: Suunnittelu on yksinkertaisempaa ja sopii sinulle, joka et halua tehdä itsestäsi numeroa. Mukavuuden suhteen ne ovat täydelliset.

Yhteenveto: Yksinkertaiset, mutta erittäin mukavat trikoot, jotka täyttävät kaikki trikoiden tehtävät. Ne soveltuvat muun muassa useimpiin lajeihin ja myös kuntosalille. Testiryhmä toteaa myös, että näissä saat laatua hyvään hintaan. 

# 8 Yksinkertaisesti erittäin hyvä valinta

tights nike

Malli: ,

Koko ja istuvuus: Myös nämä trikoot vastaavat kokoaan. 

Kosteuden poisto ja ilmanvaihto: Näiden kosteudenpoisto ja ilmanvaihto-ominaisuudet kisaavat jopa shortsien kanssa. Niken trikoissa sinulla ei ole mitään riskiä tuntea oloasi märäksi.

Mukavuus ja muotoilu: Tämän mallin suuri etu on, että housut ovat supermukavat. Pro Tights -trikoomalli on hyvin klassinen, eikä se taatusti petä. Mustat ja tyylikkäät trikoot on erittäin helppo sovittaa yhteen minkä kanssa vain.

Yhteenveto: Suosittelemme näitä trikoita niille, jotka etsivät paria klassisia trikoita.  Ne pitävät sinut kuivana harjoituksen aikana, antavat paljon ilmaa ja istuvat erittäin mukavasti.Testiryhmä antaa myös ylimääräistä plussaa siitä, että housut eivät ole liian tiukat, vaan supermukavat.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄTÄ:

 Takaisin

News Feed

Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

3 päivää sitten
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

06 aug 2020
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
more news
Nike Air Zoom SuperRep

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go ja SuperRep Cycle - selvitämme eron Niken kolmen treenikengän välillä!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

06 aug 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

06 aug 2020
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

05 aug 2020
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

04 aug 2020
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

03 aug 2020
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit