Header.jpg

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

On aika nostaa treenin tasoa uusilla sisäliikuntaan soveltuvilla treenikengillä. Tässä ovat kauden parhaat miesten treenikengät. 

Saadaksesi parhaan hyödyn treenistäsi, on tärkeää, että varustus on kunnossa – tässä kohtaa kengät astuvat kuvaan. Kokenut testipaneelimme on tehnyt puolet työstä puolestasi. Lue, mitä mieltä he olivat vuoden parhaista 

Testin CrossFit-suosikki

Reebok - Nano X.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Parhaat ominaisuudet: Täydellinen sekoitus mukavuutta, vakautta ja ketteryyttä. 

Sopii: Korkean intensiteetin treeniin, CrossFittiin, salille ja kuntopiiriin. 

Yhteenveto: 

Reebokin ylpeyden aihe Nano on CrossFit-kenkä, joka lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Siitä lähtien kengästä on joka vuosi tullut parempi versio, joka on aina vastannut urheilijoiden odotuksia. Viimeisin malli (kenkä numero 10) on nimeltään Nano X ja se on testaajiemme mukaan selkesti mukavin versio mallista tähän mennessä. 

– Reebok on ylittänyt itsensä! Paksu, korkea kanta ja kunnon nauhat tekevät mallista mukavimman kengän, jota olen koskaan testannut, tyytyväinen testipaneelin jäsen toteaa. 

Harjoituksesta riippumatta Nano X istuu jalassa kuin nakutettu. Hyppynarulla hyppiminen, punnerrukset ja painonnosto sujuvat kuin tanssi. Monet CrossFit-kengät ovat liian lättäniä lyhyellekin juoksuosuudelle, mutta tämä ei koske Nano X -mallia. 

– Nano X on yhtä vakaa kuin edeltäjänsä, Reebok Nano 9 -malli. Tosin tämä kenkä on pehmeämpi ja ketterämpi, mistä pidän kovasti! 

Reebokin kengät ovat hieman isot kooltaan, joten jos mietit kahden koon välillä, voit hyvin ottaa pienemmän koon. Pääliosa tulee joustavammaksi käytössä, joten ei kannata huolestua, jos istuvuus on hieman tiukka aluksi.

Erinomainen  ja monipuolinen kenkä HIIT-treeniin

Nike - Free x Metcon 3.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii: Korkean intensiteetin treeniin ja salille. 

Parhaat ominaisuudet: Mukavan iskunvaimennuksen ja leveän pohjan yhdistelmä mahdollistaa hyvän vakauden jopa raskaampiin nostoihin. 

Yhteenveto: 

Teetkö paljon kuntopiiriä, jossa on sykettä kohottavia harjoitteita kuten hyppyjä ja niistä johtuvia tärähdyksiä? Siinä tapauksessa Free Metcon 3 voi olla oikea kenkä sinulle. Niken superkenkä, jota ei saa liittää tavalliseen Metconiin, on vakaa ja hyvin iskunvaimennettu treenikenkä, joka sopii kaikkeen treeniin lukuunottamatta puhdasta painonnostoharjoitusta.

– Jos olet käyttänyt tavallisia Metconeja, tulet huomaamaan, että tämä malli ei tarjoa samanlaista maatuntumaa, joten sitä ei kannata valita painonnostoon. Sen sijaan tavallisia kyykkyjä pienillä painoilla pystyy hyvin tekemään, yksi testaajista kertoo.

Free Metcon 3 -mallin pohja on pehmeämpi ja paremmin iskunvaimennettu kuin tavallisen Metconin, mikä tekee mallista täydellisen kuntopiiriin ja korkean intensiteetin harjoituksiin. Kiitos leveän pohjan saat hyvin tukea kaikkiin sivuttaisliikkeisiin. 

– Kuten Metconissa, tässäkin mallissa on vahvikkeet kengän sivuilla, jotta voit kiivetä köyttä pitkin ilman, että se kuluttaa kenkää huomattavasti. Pidän myös pääliosasta, joka on kestävää mesh-kangasta, yksi testaajista sanoo.

Lyhyesti sanottuna; loistava, monikäyttöinen kenkä! 

Pitkän mallinen treenikenkä näyttävällä suunnittelulla 

Puma - LQDCELL Hydra.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä:  ja  

Sopii: Voimaharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan. 

Parhaat ominaisuudet: Mukavuus ja pito, jonka ansiosta voit treenata huoletta. 

Yhteenveto: 

Tässä Puman treenikengässä on pitkulainen malli, jonka vuoksi se sopiikin erityisen hyvin niille, joilla on pitkät ja kapeat jalat. Jos sinulla on jonkin muun malliset jalat, kannattaa suoraan siirtyä seuraavaan kenkään. Vai kuulostiko kuvailu tutulta? Hieno homma, jatka lukemista! 

– Mallissa saat hyvän tuen kantapäälle, hyvän pidon niin laatikkohyppyihin kuin yleisliikkeeseenkin ja voit jopa nostaa hieman raskaampia painoja näissä kengissä. Kaikki mallit, jotka eivät ole täysin CrossFittiin suunniteltuja kenkiä saavat kohtalaisen hyvän arvosanan vakaudesta, ja tämä pitää paikkaansa myös tämän Puman kengän kohdalla.

Välipohja on LQDELL-materiaalia, joka tarjoaa vakaan iskunvaimennuksen, joka yhdessä napakan pääliosan kanssa takaa sen, että jalka pysyy paikoillaan kengässä liikkeestä huolimatta. Suunnittelu on perinteisen Puman tyylinen ja jakaa mielipiteitä testaajien kesken. Toisten mielestä se on vähän liikaa ja toiset taas pitävät sitä täydellisenä.

– Yhteenvetona sanottakoon, että tässä on hyvä treenikenkä niille, joilla on hieman pienempi jalka ja jotka pitävät Pumasta. Koko on Puman mukaisesti hieman iso, joten voit valita puolta kokoa pienemmän mallin. Hinta taas on hyvin kohtuullinen ja reilu, joten nämä kengät läpäisevät tämän testin kirkkaasti! 

VAU! Kenkä kaikkiin lajeihin!

Nike - SuperRep Go.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii: Kuntopiiriin, salille, HIIT-treeniin ja myös osaksi CrossFittiin. 

Parhaat ominaisuudet: Ilmastoitu pääliosa saa korkean arvosanan! Monet treenikengät tulevat todella hikisiksi treenin aikana, muttei tämä malli! 

Yhteenveto: 

SuperRep Go on yksi Niken tämän vuoden uutuuksista ja se on treenikenkä niille, jotka haluavat yhdistää keskiraskaiden painojen nostamisen lyhyisiin juoksumatkoihin samassa treenissä.

– Nämä treenikengät ovat todella hienot! Pohjassa kevyt pyöristys (rullapohjan tapainen toim.huom.), jota ei usein tavallisissa treenikengissä näe, mutta joka tekee harjoitteesta toiseen vaihtamisen todella mukavaksi, yksi testaajista sanoo.

Kengät ovat vakaat, minkä ansiosta seisot tukevasti paikoillasi paksusta pohjasta huolimatta. Ilmastoitu pääliosa tekee kengästä hyvin miellyttävän käyttää hikisen treenin aikana, mutta se myös mahdollistaa kengän keveyden. 

– Tuskin tunnen kenkiä jalassani. Nike on onnistunut yhdistämään keveyden ja vakauden treenikenkään, joka on kaiken lisäksi hyvännäköinen. Iso plussa joustavuudesta ja mukavuudesta!

Monikäyttöinen kenkä, joka on täydellinen kuntopiiriin ja voimaharjoitteluun, jossa voit tehdä sykettä kohottavia harjoituksia kuten hyppyjä yhdistettynä keskiraskaiden painojen nostoon.

Hintansa arvoinen kenkä rauhalliseen voimaharjoitteluun 

Under Armour - Surge SE.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Rauhalliseen voimaharjoitteluun keskiraskailla painoilla. 

Parhaat ominaisuudet: Vakaa kenkä hyvällä maatuntumalla. 

Yhteenveto: 

Oletko yksi niistä, jotka eivät halua hyppiä ylös alas treenin aikana? Siinä tapauksessa Surge SE -mallista voi tulla uusi paras ystäväsi. Under Armourin treenikenkä on hyvin vakaa ja se tarjoaa hyvän maatuntuman. Ne ovat täydelliset kengät sinulle, joka tykkäät käydä salilla ja välillä valitset treeniin keskiraskaiden painojen nostoa. 

– Samaan aikaan kengät ovat hyvin kevytet ja ne sopivat myös dynaamisiin ja liikkuvuutta vaativiin harjoituksiin, yksi testaajista lisää. 

Kengät ovat hieman jäykät, niin hyvässä tai pahassa. Jäykkyys tekee mallista vakaan tuntuisen verrattuna siihen, jos kengässä olisi paremmin iskunvaimennettu pohja, joten tässä mallissa olo on vakaa ja tukeva kaikissa liikkeissä. Tosin kenkä ei sovellu edes lyhyille juoksumatkoille lämmityksen ajaksi tai harjoituksiin, joissa on paljon hyppyjä ja tömähdyksiä.

Kangän malli on hieman leveämpi, mutta nauhojen avulla sen saa istumaan kapeampaankin jalkaan. Iso plussa tulee lompakkoystävällisestä hinnasta. 

– Suosittelisin tätä kenkää niille, jotka haluavat käyttää samaa kenkää voimaharjoitteluun ja ryhmäliikuntatunneilla, mutta jotka laittavat treeniajasta suurimman osan voimatreeniin.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

2 päivää sitten
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

2 päivää sitten
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

3 päivää sitten
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

3 päivää sitten
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

5 päivää sitten
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

6 päivää sitten
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

6 päivää sitten
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

06 aug 2020
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
more news
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

Nämä kengät nostavat suorituksesi salibandykentällä täysin uudelle tasolle. Sportamoren testipaneeli on pelannut kauden uusissa sisäpelikengissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

Miehistä koostuva testipaneelimme on juossut ja tehnyt nopeita käännöksiä uusissa treenikengissämme, jotka on tarkoitettu sisäliikuntaan. Tässä ovat tämän hetken parhaat salibandykengät!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Vinterjacka barn

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

Talvitakki on talven tärkein ostos lapsellesi. Tässä 7 vinkkiä takin valintaan.

15 sep 2020
Muoti & trendit
nike superrep header

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

Niken laajan treenikenkävalikoiman avulla on helppo löytää oikea malli sinulle ja treenillesi. Me opastamme sinua valitsemaan oikein.

14 sep 2020
Muoti & trendit
Tvätta din dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

11 sep 2020
Muoti & trendit
innebandylubbor

Suuri testi: Salibandymailat

Lapa, grippi ja paino vaikuttavat salibandymailan laatuun. Olemme testanneet tämän syksyn suosikit!

11 sep 2020
Muoti & trendit
Test tights med fickor

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

Musiikin kuunteleminen puhelimesta voimaharjoittelun aikana on suosittua ja yleistä. Tämän vuoksi testipaneelimme laittoikin testiin uudet treenitrikoot, joissa on isot taskut.

10 sep 2020
Muoti & trendit
Nike

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

Niken laajan valikoiman edessä voi olla vaikeaa löytää itselle sopivat kengät. Ei hätää, tässä tulee parhaat vinkkimme!

09 sep 2020
Muoti & trendit
Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 sep 2020
Muoti & trendit
Adidas

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

Treenasitpa sitten 35 asteen lämmössä auringossa, kaatosateessa tai pakkaskelillä, Adidakselta löydät treenivaatteet joka säähän. Lue kaikki heidän uudesta Ready-konseptistaan täältä!

08 sep 2020
Muoti & trendit