Pendlarjackor header FI

Testin parhaat miesten syystakit työmatkalle

Millaisen takin valitset työmatkalle? Testiryhmämme taittoi työmatkansa hieman eri tavalla ja kokeili, miten eri mallit työmatkalle sopivat – tässä tulevat heidän suosikkimallinsa.

Haglöfs LIM FI


Merkki: Haglöfs 

Malli: L.I.M Proof Jacket 

Suositushinta: 179,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyamidi

Istuvuus: Sopivan kokoinen niin hihoista kuin koko kehostakin. Koko on normaali ja istuvuus melko tiukka. Jos kaipaat hieman löysempää mallia, ota kokoa isompi. 

Lämpötila: Todella ohut takki, joka suojaa sinua niin tuulelta kuin sateeltakin. Takki pitää sinut lämpimänä, mutta olosi ei ole kuitenkaan liian tukala. Takki hengittää hyvin ja pitää lämpötilan mukavana. 

Mukavuus: Takki on todellakin mukava ja se joustaa mainiosti. Takissa on hyvä huppu, joka istuu hyvin, minkä lisäksi siinä on fiksu leikkaus, joka suojaa sateelta. Materiaali on joustavaa ja takaa täyden liikkumavapauden. 

Yhteenveto: Minimalistinen, supermoderni ja laadukas takki. Mainio valinta, jos taitat työmatkasi esimerkiksi juosten tai pyörällä. Rinnan kohdalla on vetoketjullinen tasku, jonne voit kätkeä tärkeimmät tavarasi. Takki istuu kuin valettu ja design on hyvin puhdas. Se sopii lähes kaikille tyyliin katsomatta. Jos lämpötila nousee iltapäivällä, voit taittaa takin kätevästi reppuusi. Takki hylkii myös likaa, mikä tekee siitä todella kestävän – iso plussa! 

Craft Eeze FI


Merkki: Craft 

Malli: Eeze Jacket 

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri 

Istuvuus: Hieman lyhyempi malli istuu hyvin ja on normaalikokoa. Tuntuu todella kevyeltä ja mukavalta päällä. 

Lämpötila: Pitää hyvin tuulta, mutta et kuitenkaan tunne oloasi tukalaksi. Takki suojelee sinua hyvin myös sateelta. Koska kuoritakki on astetta kevyempi, tarvitset alle jotain lämmintä kylminä päivinä. 

Mukavuus: Takki takaa hyvän liikkumavapauden. Se pysyy hyvin paikallaan, ja siitä löytyy niin teipatut resorit hihoista kuin peukalonreiätkin. Takissa ei ole huppua, mutta melko korkea kaulus pitää sinut lämpimänä. 

Yhteenveto: Klassinen kuoritakki, jossa on fiksuja yksityiskohtia. Mustassa värissä on erilaisia vivahteita, joka erottaa sen tavallisesta musta takista. Takissa on kaksi sisätaskua ja kaksi ulompaa vetoketjullista taskua. Lisäksi takista löytyy heijastimet, joten voit hyvin käyttää sitä hämärässä syysillassa. Täydellinen takki työmatkalle, kävelitpä, pyöräilitpä tai juoksitpa työmatkasi. 


Adidas Tango FI

Merkki: Adidas 

Malli: Tango Windbreaker 

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Tämä takki on oversize-mallia. Jos kaipaat tiukempaa takkia, voit valita pienemmän koon. Takki istuu silti hyvin. 

Lämpötila: Astetta viileämpi kuoritakki, joka suojaa hyvin tuulta vastaan. Mukavat ja venyvät hihat suojaavat erityisen hyvin tuulisena syyspäivänä. 

Mukavuus: Tämä tilava syystakki on todella mukava, ja voit liikkua siinä täysin vapaasti. Mukava huppu ei kiristä liian tiukasti ja sitä voi säädellä mielensä mukaan. Voit myös kiristää takkia vyötäröltä. 

Yhteenveto:  Klassinen, jalkapallosta inspiraatiota saanut Adidas-takki on mainio vetää päälle työmatkalle, kuljitpa sitten kävellen tai pyöräillen. Takista löytyy kaksi vetoketjullista sivutaskua, jonne voit helposti kätkeä avaimet tai kännykän. Takki sopii sporttiseen ja mukavaan tyyliin, minkä lisäksi se suojaa sinua tuulelta ja pitää sinut lämpimänä. Kylmempinä aamuina voit vetäistä korviesi suojaksi hupun, ja näyttää silti tyylikkäältä!  

Nike essential FI


Merkki: Nike 

Malli: Windrunner 

Suositushinta: 799 kronor 

Saatavilla väreissä:

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Takki vastaa kokoaan. Rento takki istuu ilmavasti ja tuntuu todella mukavalta.  

Lämpötila: Takissa on vähän vuorta, mutta se lukeutuu edelleen ohuisiin tuulitakkeihin. Se suojelee hyvin tuulenpuuskilta ja myös hihat suojelevat tuulelta. Samalla takki hengittää kuitenkin hyvin.

Mukavuus: Takki istuu kuin valettu ja pidimme erityisesti pehmeistä hihoista ja vyötäröstä. Hihat ovat astetta reilummat ja mukava vuori tekee takista hieman lämpimämmän. Mukava huppu istuu nätisti ja sitä on helppo kiristää. Myös pieni lippa suojaa hyvin sateelta. 

Yhteenveto:  Windrunner-takki sopii etenkin sportswear-tyylin nimeen vannoville. Takki pitää sinut lämpimänä ja suojaa hyvin tuulelta. Samalla se hengittää eikä tunnu liian tukalalta. Mukavat hihat luovat takkiin tyyliä ja freesi, vaalea väri piristää hieman synkkää syyspäivää. Uusi suosikki! 


Asics accerlerate FI


Merkki: Asics 

Malli: Accelerate 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri 

Istuvuus: Hieman pienempi ja tiukempi malli etenkin käsien ympäriltä. Silti takki istuu hyvin joustavan materiaalinsa ansiosta. Jos kaipaat ilmavaa takkia, valitse kokoa suurempi.  

Lämpötila: Mukava takki päällyskerrokseksi. Takki hengittää mainiosti ja suojaa hyvin pohjolan kolealta ja tuuliselta syyssäältä. 

Mukavuus: Hieman tiukempi kuoritakki istuu todella mukavasti. Takki venyy ja siinä on helppo liikkua. Mukava huppu ja korkea kaulus eivät kiristä liian tiukasti. 

Yhteenveto: Mahtava vaihtoehto koleaan, tuuliseen ja sateiseen syksyyn. Juoksitpa tai pyöräilitpä töihin, tämä takki toimii lähes aktiviteetissa kuin aktiviteetissa todella kestävän materiaalinsa ansiosta. Kaksi tilavaa, vetoketjullista sivutaskua tarjoavat tilaa tärkeimmille tavaroillesi. Selän ja hihojen heijastimien ansiosta näyt pimeälläkin. 

Blacc alloy FI


Merkki: Blacc 

Malli: Alloy 

Suositushinta : 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri 

Istuvuus: Takki istuu hyvin, joten voit valita oman, tavallisen kokosi. Mukava ja rento malli.

Lämpötila: Hieman viileämpi takki, joka kuitenkin suojaa tuulelta. Se sopii siis päällyskerrokseksi. Takki hengittää hyvin ja pitää sinut lämpimänä. Se estää tuulta pääsemästä luihin ja ytimiin. 

Mukavuus: Todella kevyt takki, joka sulkee mukavasti kädet ja kaulan pitäen sinut lämpimänä. Takissa on mukava huppu, jota voi säädellä myös vetoketjun avulla. Lämmikkeet hihoissa ja vyötärön vetoketju ovat mainio lisä viileinä kesäpäivinä.  

Yhteenveto: Haluatko juosta työmatkasi trendikkäässä ja sporttisessa takissa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa sijoittaa tähän edulliseen takkiin! Takista löydät kaksi vetoketjullista taskua, yhden etupuolelta ja yhden takapuolelta. Nätti camoväri on mainio valinta syksyyn. Takkia voit käyttää hyvin myös pyöräillessäsi. 


Wyte Jonathan FI

Merkki: Wyte 

Malli: Jonathan 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: nylon 

Istuvuus: Tasainen, normaali koko. Todella mukavasti istuva takki on rento ja joustava.

Lämpötila: Kevyehkö untuvatakki tuntuu lämpimältä ja sopii joko päällysvaatteeksi tai lämmittäväksi keskikerrokseksi kuoritakin alle. Takki hengittää hyvin, etkä tunne oloasi tukalaksi. 

Mukavuus: Supermukava! Takki istuu kuten pitää ja lämmin, joustava huppu on helppo vetää pään suojaksi. 

Yhteenveto: Tästä saat tyylipuhtaan ja kevyen takin, joka on hyvin siisti olematta tylsä. Väri on nätti, matan harmaa. Täydellinen takki kävelyille tai pyörämatkalle töihin. Takin voit yhdistää melkein kaiken kanssa ja se toimii viikon jokaisena päivänä. 


Adidas ZNE FI

Merkki: Adidas 

Malli: Z.N.E  

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: nylon ja elastaani 

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa ja istuu täydellisesti. Malli on astetta lyhyempi edestä, mutta takaa se jatkuu aina pepun yli, mikä on mukavaa, kun illat viilenevät. 

Lämpötila: Takki pitää sinut lämpimänä ja siinä on hyvä hengityskyky. Takki pitää sinut kuivana sateelta, sillä se on tehty vettä hylkivästä materiaalista.  

Mukavuus: Parhaan arvosanansa tämä takki saa ehdottomasti mukavuudesta. Pehmeä kaulus suojaa hyvin tuulta vastaan eikä se istu liian tiukasti. Muotoillut kyynerpäät takaavat liikkumavapauden. 

Yhteenveto: Mainio takki juosta töihin ja takaisin. Tuuli ja vesi eivät pääse tästä takista sisään. Takista löytyy kaksi vetoketjullista taskua ulkoa sekä kaksi sisätaskua. Monet hyvät ominaisuudet nostavat tämän takin arvosanaa. Tyylikäs, supernätti ja funktionaalinen ovat adjektiivit, jotka kuvaavat tätä Adidaksen takkia parhaiten. Mainio valinta sinulle, joka tykkäät juosta töihin ja takaisin. 

Peak Helium FI


Merkki: Peak Performance 

Malli: Helium Hybrid 

Suositushinta: 218,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyamidi 

Istuvuus: Slimmattu malli ei istu liian tiukasti, vaan on juuri sopiva. Pehmeä takki on supermukava päällä. 

Lämpötila: Takki on kuin fleecen ja untuvatakin sekoitus, mistä me pidämme! Se lämmittää samalla, kun se hengittää hyvin. Täydellinen lämmittävä keskikerros tai päällystakki. 

Mukavuus: Tämä takki saa mukavuudestaan parhaan arvosanan. Siinä on joustavaa materiaalia niin sivuilla kuin käsissäkin, mikä tekee takissa liikkumisesta helppoa. Yksinkertainen ja joustava takki, joka on helppo pakata mukaan, sillä se mahtuu pieneenkin tilaan.

Yhteenveto: Käveletkö tai pyöräiletkö töihin? Tämä takki sopii molempiin tilanteisiin, joko päällystakiksi tai sitten välikerrokseksi kuoritakin alle. Vaikka takki istuu tiukasti, se ei kuitenkaan purista, vaan tuntuu yllä mukavalta. Lisäksi siinä on paljon funktionaalisia ominaisuuksia. Kolme käytännöllistä taskua saa suljettua vetoketjulla. Tässä takissa voit taittaa työmatkasi paitsi tyylikkäästi myös mukavasti.  


Tretorn Wings FI


Merkki: Tretorn 

Malli: Wings Rain Jacket 

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja PU 

Istuvuus: Klassinen sadetakki istuu sataprosenttisesti! Sopiva pituus ja nätti, suora malli. 

Lämpötila: Klassinen sadetakkikangas ei hengitä parhaalla mahdollisella tavalla. Se ei myöskään lämmitä, mutta pitää veden ja kuran poissa tyylillä.

Mukavuus: Supermukava sadetakki, joka istuu mainiosti – mitä muuta sadetakilta kaipaat? Viileinä syyspäivinä tarvitset alle kuitenkin jotain lämmintä, mutta takin alla riittää tilaa. Mainion hupun saa vedettyä kasvojen suojaksi.

Yhteenveto: Wings on klassikkomalli ja syystä. Se on yksinkertaisesti päihittämätön takki syyssäällä, ja lisäksi yksi näteimmistä sadetakeista, joita olemme koskaan nähneet. Kun haluat pyöräillä tai kävellä töihin sadekelillä, on tämä sadetakki täydellinen vaihtoehto. Klassinen takki on mukava, tyylipuhdas ja mikä parasta se pitää sinut kuivana koko matkan. Takista löydät kaksi tilavaa taskua, jotka saa suljettua napilla. Lupaamme, että tulet jopa toivomaan sadekelejä, kun tämä roikkuu vaatekaapissasi. 


Adidas VariliteFI

Merkki: Adidas 

Malli: Varilite Hood Jacket 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa, mutta istuu hieman tiukemmin. Jos kaipaat löysemmin istuvaa mallia, ota kokoa isompi. Jos pidät muotoon ommellusta tunteesta, ota tavallinen kokosi. 

Lämpötila: Kevyt untuvatakki, joka lämmittää silloin, kun pitääkin. Voit käyttää tätä niin päällystakkina kuin kuoritakin alla kylmänä päivänä.

Mukavuus: Takki istuu nätisti. Korkeampi kaulus lämmittää hyvin ja mukava huppu kruunaa kokonaisuuden. Todella kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. 

Yhteenveto: Täydellinen vaihtoehto viileänä syyspäivänä, kun haluat kävellä tai pyöräillä töihin. Miinusta hieman kiiltävästä väristä, jota kaikki testaajat eivät arvosta. Mukavuus korvaa kuitenkin haitat nopeasti. Takki on todellakin mukava ja pidämme muotoon ommellusta istuvuudesta, joka suojaa myös tuulelta. Plussaa myös neljästä mainiosta taskusta. Takkia voi hyvin käyttää arkitakkina, mutta myös hieman tärkeämmissä tilaisuuksissa. Mainio ja lämmin allround-takki. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

1 päivä sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

4 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

4 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit