Pendlarjackor header FI

Testin parhaat miesten syystakit työmatkalle

Millaisen takin valitset työmatkalle? Testiryhmämme taittoi työmatkansa hieman eri tavalla ja kokeili, miten eri mallit työmatkalle sopivat – tässä tulevat heidän suosikkimallinsa.

Haglöfs LIM FI


Merkki: Haglöfs 

Malli: L.I.M Proof Jacket 

Suositushinta: 179,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyamidi

Istuvuus: Sopivan kokoinen niin hihoista kuin koko kehostakin. Koko on normaali ja istuvuus melko tiukka. Jos kaipaat hieman löysempää mallia, ota kokoa isompi. 

Lämpötila: Todella ohut takki, joka suojaa sinua niin tuulelta kuin sateeltakin. Takki pitää sinut lämpimänä, mutta olosi ei ole kuitenkaan liian tukala. Takki hengittää hyvin ja pitää lämpötilan mukavana. 

Mukavuus: Takki on todellakin mukava ja se joustaa mainiosti. Takissa on hyvä huppu, joka istuu hyvin, minkä lisäksi siinä on fiksu leikkaus, joka suojaa sateelta. Materiaali on joustavaa ja takaa täyden liikkumavapauden. 

Yhteenveto: Minimalistinen, supermoderni ja laadukas takki. Mainio valinta, jos taitat työmatkasi esimerkiksi juosten tai pyörällä. Rinnan kohdalla on vetoketjullinen tasku, jonne voit kätkeä tärkeimmät tavarasi. Takki istuu kuin valettu ja design on hyvin puhdas. Se sopii lähes kaikille tyyliin katsomatta. Jos lämpötila nousee iltapäivällä, voit taittaa takin kätevästi reppuusi. Takki hylkii myös likaa, mikä tekee siitä todella kestävän – iso plussa! 

Craft Eeze FI


Merkki: Craft 

Malli: Eeze Jacket 

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri 

Istuvuus: Hieman lyhyempi malli istuu hyvin ja on normaalikokoa. Tuntuu todella kevyeltä ja mukavalta päällä. 

Lämpötila: Pitää hyvin tuulta, mutta et kuitenkaan tunne oloasi tukalaksi. Takki suojelee sinua hyvin myös sateelta. Koska kuoritakki on astetta kevyempi, tarvitset alle jotain lämmintä kylminä päivinä. 

Mukavuus: Takki takaa hyvän liikkumavapauden. Se pysyy hyvin paikallaan, ja siitä löytyy niin teipatut resorit hihoista kuin peukalonreiätkin. Takissa ei ole huppua, mutta melko korkea kaulus pitää sinut lämpimänä. 

Yhteenveto: Klassinen kuoritakki, jossa on fiksuja yksityiskohtia. Mustassa värissä on erilaisia vivahteita, joka erottaa sen tavallisesta musta takista. Takissa on kaksi sisätaskua ja kaksi ulompaa vetoketjullista taskua. Lisäksi takista löytyy heijastimet, joten voit hyvin käyttää sitä hämärässä syysillassa. Täydellinen takki työmatkalle, kävelitpä, pyöräilitpä tai juoksitpa työmatkasi. 


Adidas Tango FI

Merkki: Adidas 

Malli: Tango Windbreaker 

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Tämä takki on oversize-mallia. Jos kaipaat tiukempaa takkia, voit valita pienemmän koon. Takki istuu silti hyvin. 

Lämpötila: Astetta viileämpi kuoritakki, joka suojaa hyvin tuulta vastaan. Mukavat ja venyvät hihat suojaavat erityisen hyvin tuulisena syyspäivänä. 

Mukavuus: Tämä tilava syystakki on todella mukava, ja voit liikkua siinä täysin vapaasti. Mukava huppu ei kiristä liian tiukasti ja sitä voi säädellä mielensä mukaan. Voit myös kiristää takkia vyötäröltä. 

Yhteenveto:  Klassinen, jalkapallosta inspiraatiota saanut Adidas-takki on mainio vetää päälle työmatkalle, kuljitpa sitten kävellen tai pyöräillen. Takista löytyy kaksi vetoketjullista sivutaskua, jonne voit helposti kätkeä avaimet tai kännykän. Takki sopii sporttiseen ja mukavaan tyyliin, minkä lisäksi se suojaa sinua tuulelta ja pitää sinut lämpimänä. Kylmempinä aamuina voit vetäistä korviesi suojaksi hupun, ja näyttää silti tyylikkäältä!  

Nike essential FI


Merkki: Nike 

Malli: Windrunner 

Suositushinta: 799 kronor 

Saatavilla väreissä:

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Takki vastaa kokoaan. Rento takki istuu ilmavasti ja tuntuu todella mukavalta.  

Lämpötila: Takissa on vähän vuorta, mutta se lukeutuu edelleen ohuisiin tuulitakkeihin. Se suojelee hyvin tuulenpuuskilta ja myös hihat suojelevat tuulelta. Samalla takki hengittää kuitenkin hyvin.

Mukavuus: Takki istuu kuin valettu ja pidimme erityisesti pehmeistä hihoista ja vyötäröstä. Hihat ovat astetta reilummat ja mukava vuori tekee takista hieman lämpimämmän. Mukava huppu istuu nätisti ja sitä on helppo kiristää. Myös pieni lippa suojaa hyvin sateelta. 

Yhteenveto:  Windrunner-takki sopii etenkin sportswear-tyylin nimeen vannoville. Takki pitää sinut lämpimänä ja suojaa hyvin tuulelta. Samalla se hengittää eikä tunnu liian tukalalta. Mukavat hihat luovat takkiin tyyliä ja freesi, vaalea väri piristää hieman synkkää syyspäivää. Uusi suosikki! 


Asics accerlerate FI


Merkki: Asics 

Malli: Accelerate 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri 

Istuvuus: Hieman pienempi ja tiukempi malli etenkin käsien ympäriltä. Silti takki istuu hyvin joustavan materiaalinsa ansiosta. Jos kaipaat ilmavaa takkia, valitse kokoa suurempi.  

Lämpötila: Mukava takki päällyskerrokseksi. Takki hengittää mainiosti ja suojaa hyvin pohjolan kolealta ja tuuliselta syyssäältä. 

Mukavuus: Hieman tiukempi kuoritakki istuu todella mukavasti. Takki venyy ja siinä on helppo liikkua. Mukava huppu ja korkea kaulus eivät kiristä liian tiukasti. 

Yhteenveto: Mahtava vaihtoehto koleaan, tuuliseen ja sateiseen syksyyn. Juoksitpa tai pyöräilitpä töihin, tämä takki toimii lähes aktiviteetissa kuin aktiviteetissa todella kestävän materiaalinsa ansiosta. Kaksi tilavaa, vetoketjullista sivutaskua tarjoavat tilaa tärkeimmille tavaroillesi. Selän ja hihojen heijastimien ansiosta näyt pimeälläkin. 

Blacc alloy FI


Merkki: Blacc 

Malli: Alloy 

Suositushinta : 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri 

Istuvuus: Takki istuu hyvin, joten voit valita oman, tavallisen kokosi. Mukava ja rento malli.

Lämpötila: Hieman viileämpi takki, joka kuitenkin suojaa tuulelta. Se sopii siis päällyskerrokseksi. Takki hengittää hyvin ja pitää sinut lämpimänä. Se estää tuulta pääsemästä luihin ja ytimiin. 

Mukavuus: Todella kevyt takki, joka sulkee mukavasti kädet ja kaulan pitäen sinut lämpimänä. Takissa on mukava huppu, jota voi säädellä myös vetoketjun avulla. Lämmikkeet hihoissa ja vyötärön vetoketju ovat mainio lisä viileinä kesäpäivinä.  

Yhteenveto: Haluatko juosta työmatkasi trendikkäässä ja sporttisessa takissa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa sijoittaa tähän edulliseen takkiin! Takista löydät kaksi vetoketjullista taskua, yhden etupuolelta ja yhden takapuolelta. Nätti camoväri on mainio valinta syksyyn. Takkia voit käyttää hyvin myös pyöräillessäsi. 


Wyte Jonathan FI

Merkki: Wyte 

Malli: Jonathan 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: nylon 

Istuvuus: Tasainen, normaali koko. Todella mukavasti istuva takki on rento ja joustava.

Lämpötila: Kevyehkö untuvatakki tuntuu lämpimältä ja sopii joko päällysvaatteeksi tai lämmittäväksi keskikerrokseksi kuoritakin alle. Takki hengittää hyvin, etkä tunne oloasi tukalaksi. 

Mukavuus: Supermukava! Takki istuu kuten pitää ja lämmin, joustava huppu on helppo vetää pään suojaksi. 

Yhteenveto: Tästä saat tyylipuhtaan ja kevyen takin, joka on hyvin siisti olematta tylsä. Väri on nätti, matan harmaa. Täydellinen takki kävelyille tai pyörämatkalle töihin. Takin voit yhdistää melkein kaiken kanssa ja se toimii viikon jokaisena päivänä. 


Adidas ZNE FI

Merkki: Adidas 

Malli: Z.N.E  

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: nylon ja elastaani 

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa ja istuu täydellisesti. Malli on astetta lyhyempi edestä, mutta takaa se jatkuu aina pepun yli, mikä on mukavaa, kun illat viilenevät. 

Lämpötila: Takki pitää sinut lämpimänä ja siinä on hyvä hengityskyky. Takki pitää sinut kuivana sateelta, sillä se on tehty vettä hylkivästä materiaalista.  

Mukavuus: Parhaan arvosanansa tämä takki saa ehdottomasti mukavuudesta. Pehmeä kaulus suojaa hyvin tuulta vastaan eikä se istu liian tiukasti. Muotoillut kyynerpäät takaavat liikkumavapauden. 

Yhteenveto: Mainio takki juosta töihin ja takaisin. Tuuli ja vesi eivät pääse tästä takista sisään. Takista löytyy kaksi vetoketjullista taskua ulkoa sekä kaksi sisätaskua. Monet hyvät ominaisuudet nostavat tämän takin arvosanaa. Tyylikäs, supernätti ja funktionaalinen ovat adjektiivit, jotka kuvaavat tätä Adidaksen takkia parhaiten. Mainio valinta sinulle, joka tykkäät juosta töihin ja takaisin. 

Peak Helium FI


Merkki: Peak Performance 

Malli: Helium Hybrid 

Suositushinta: 218,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyamidi 

Istuvuus: Slimmattu malli ei istu liian tiukasti, vaan on juuri sopiva. Pehmeä takki on supermukava päällä. 

Lämpötila: Takki on kuin fleecen ja untuvatakin sekoitus, mistä me pidämme! Se lämmittää samalla, kun se hengittää hyvin. Täydellinen lämmittävä keskikerros tai päällystakki. 

Mukavuus: Tämä takki saa mukavuudestaan parhaan arvosanan. Siinä on joustavaa materiaalia niin sivuilla kuin käsissäkin, mikä tekee takissa liikkumisesta helppoa. Yksinkertainen ja joustava takki, joka on helppo pakata mukaan, sillä se mahtuu pieneenkin tilaan.

Yhteenveto: Käveletkö tai pyöräiletkö töihin? Tämä takki sopii molempiin tilanteisiin, joko päällystakiksi tai sitten välikerrokseksi kuoritakin alle. Vaikka takki istuu tiukasti, se ei kuitenkaan purista, vaan tuntuu yllä mukavalta. Lisäksi siinä on paljon funktionaalisia ominaisuuksia. Kolme käytännöllistä taskua saa suljettua vetoketjulla. Tässä takissa voit taittaa työmatkasi paitsi tyylikkäästi myös mukavasti.  


Tretorn Wings FI


Merkki: Tretorn 

Malli: Wings Rain Jacket 

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja PU 

Istuvuus: Klassinen sadetakki istuu sataprosenttisesti! Sopiva pituus ja nätti, suora malli. 

Lämpötila: Klassinen sadetakkikangas ei hengitä parhaalla mahdollisella tavalla. Se ei myöskään lämmitä, mutta pitää veden ja kuran poissa tyylillä.

Mukavuus: Supermukava sadetakki, joka istuu mainiosti – mitä muuta sadetakilta kaipaat? Viileinä syyspäivinä tarvitset alle kuitenkin jotain lämmintä, mutta takin alla riittää tilaa. Mainion hupun saa vedettyä kasvojen suojaksi.

Yhteenveto: Wings on klassikkomalli ja syystä. Se on yksinkertaisesti päihittämätön takki syyssäällä, ja lisäksi yksi näteimmistä sadetakeista, joita olemme koskaan nähneet. Kun haluat pyöräillä tai kävellä töihin sadekelillä, on tämä sadetakki täydellinen vaihtoehto. Klassinen takki on mukava, tyylipuhdas ja mikä parasta se pitää sinut kuivana koko matkan. Takista löydät kaksi tilavaa taskua, jotka saa suljettua napilla. Lupaamme, että tulet jopa toivomaan sadekelejä, kun tämä roikkuu vaatekaapissasi. 


Adidas VariliteFI

Merkki: Adidas 

Malli: Varilite Hood Jacket 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa, mutta istuu hieman tiukemmin. Jos kaipaat löysemmin istuvaa mallia, ota kokoa isompi. Jos pidät muotoon ommellusta tunteesta, ota tavallinen kokosi. 

Lämpötila: Kevyt untuvatakki, joka lämmittää silloin, kun pitääkin. Voit käyttää tätä niin päällystakkina kuin kuoritakin alla kylmänä päivänä.

Mukavuus: Takki istuu nätisti. Korkeampi kaulus lämmittää hyvin ja mukava huppu kruunaa kokonaisuuden. Todella kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. 

Yhteenveto: Täydellinen vaihtoehto viileänä syyspäivänä, kun haluat kävellä tai pyöräillä töihin. Miinusta hieman kiiltävästä väristä, jota kaikki testaajat eivät arvosta. Mukavuus korvaa kuitenkin haitat nopeasti. Takki on todellakin mukava ja pidämme muotoon ommellusta istuvuudesta, joka suojaa myös tuulelta. Plussaa myös neljästä mainiosta taskusta. Takkia voi hyvin käyttää arkitakkina, mutta myös hieman tärkeämmissä tilaisuuksissa. Mainio ja lämmin allround-takki. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

juuri nyt
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

6 tuntia sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

3 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

3 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

4 päivää sitten
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

5 päivää sitten
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

5 päivää sitten
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

5 päivää sitten
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

5 päivää sitten
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

5 päivää sitten
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

5 päivää sitten
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

5 päivää sitten
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

6 päivää sitten
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Muoti & trendit

Testin parhaat kompressiosukat 2019

27 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2019 parhaat urheiluliivit

27 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

juuri nyt
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

6 tuntia sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performance frost down herr aw 18

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

Untuvatakkia ostaessa takin on tietysti tärkeää olla sopivan lämmin ja sen pitää istua hyvin. Kaikkein tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea fill power. Opastamme sinut oikealle tielle.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performace chand närbild

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

Peak Performancella on sinulle sopiva takki, etsit sitten minkä mallista takkia tahansa. Opastamme sinut oikealle tielle!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
helium hood herr

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

Monet ovat huomanneet, kuinka monipuolinen Helium Hood Jacket on. Tämä Peak Performancen ohut untuvatakki on tuulta- ja vettähylkivä täyskymppi, jota voi käyttää vuoden ympäri.

02 oct 2019
Muoti & trendit