Test av goggles header

Testin parhaat laskettelulasit

Vihdoinkin! Laskettelukausi on pian täällä ja mikä olisi parempi tapa valmistautua kuin hankkia upouudet laskettelulasit. Sportamoren asiantunteva raati testasi kauden parhaimmiston.

Laskettelurinteessä on huomioitava useita asioita - mukavat monot, kunnon laskettelutakki- ja housut ja ennen kaikkea kypärään sopivat laskettelulasit. Laskettelulasien tulisi sopia niin kasvoillesi kuin kypärääsikin, minkä lisäksi niiden tulisi olla mukavat, linssien kirkkaat ja olosuhteisiin sopivat. Suotavaa olisi, että laskettelulasit olisivat malliltaan myös silmää miellyttävät. Sportamoren raati testasi kauden parhaat mallit, jotta sinun valintasi olisi helpompaa.

Lennä rinteessä!

Oakley flight deck

Malli:

Merkki:

Sopii: kaikenlaisiin keleihin aurinkoisesta pilviseen päivään. Nämä Oakley-laskettelulasit on varustettu kontrasti-linssillä, joka helpottaa havaitsemista päivinä, jolloin lumi ja taivas sulautuvat yhteen. Ne päästävät juuri tarpeeksi valoa todella aurinkoisina päivinä.

Yhteenveto: Heti, kun testiryhmä sai nämä laskettelulasit päähänsä, he huomasivat, että malli on mainioin. Lasit sulkeutuvat kasvoihin pehmeän vaahdon ansiosta ja sopivat täydellisesti kypärään (kokeile aina laseja saman merkin kypärän kanssa). Malli sopii normaalinkokoisille kasvoille. Oakley-laskettelulasit saavat myös plussaa siitä, että ne ovat 100% yhteensopivat tavallisten silmälasien kanssa. 

– Laseissa on parasta, että niiden kanssa voi ottaa selfieitä! eräs testaaja heittää. 

Minimalismia parhaimmillaan

Scott goggle faze 2

Malli:

Merkki:

Soveltuu: Kaikentyyppisiin sääolosuhteisiin kirkkaan kontrastilinssin ansiosta, joka tekee rinteen kuopista ja epätasaisuuksista hyvin erottuvat. 

Yhteenveto: Parasta Scott-laskettelulaseissa on mukavuus. Lasit ovat erittäin mukavat pehmeän vaahdon ansiosta. Muuten lasin ulkopinnasta satelee plussaa, sillä se heijastaa pois kaikki auringonsäteet, jotka saattavat muuten häiritä. Malli on edellistä mallia huomattavasti sirompi. Malli tuntuu hyvin minimalistiselta niin kädessä kuin kypärässäkin kiinnikin. Vaaleanpunainen väri tuo pisteet kotiin testaajiemme mielestä, mutta saatavilla on myös hienovaraisempia värivaihtoehtoja.

– Parasta näissä on, että näkökenttä on todella suuri. Lasien kehys on niin pieni, että sinulla on täysi näkyvyys kaikkiin suuntiin, yksi testaaja iloitsee.

Kaikkiiin keleihin kaikenlaisille laskijoille

Caount stereo

Malli:

Merkki:

Soveltuu: Tämä linssi sopii parhaiten aurinkoisiin päiviin. Yhdeksänkerroksinen peili suojaa voimakkailta auringonsäteiltä, mutta se toimii myös pilvisenä laskupäivänä, kun malliin yhdistetään kontrastia lisäävä linssi.

Yhteenveto: Tässä melko minimalistinen malli, joka on kauniisti muotoiltu. Testiryhmä kehuu mallia tyylikkään viileäksi. Laajan näkökentän ansiosta myös Atomicin laskettelulasien lopullinen arvosana nousee. Näissä et taatusti törmää rinteen esteisiin tai muihin laskijoihin. Mukavuus ja ilmanvaihto kasvattavat pistepottia entisestään.

– Sanoisin, että tässä lasit, jotka parantavat kontrastia parhaalla tavalla. Malli sopii kaikkiin keleihin ja kaikenlaisille laskijoille.

Allround vaihtoehto

Sweet protection firewall

Malli:

Merkki:

Sopii: Kaikkiin sääolosuhteisiin. Punaista linssiä, joilla myös nämä laskettelulasit on varusteltu, pidetään perinteisesti hyödyllisimpänä, ja sitä on harvoin täydennettävä lisälasein. Linssi on todella monipuolinen, vaikka ei peililasi olekaan.

Yhteenveto: Aluksi näiden laskettelulasien vaahto ei tunnu aivan yhtä pehmeältä ja mukavalta kuin muissa testimalleissa, mutta jonkin ajan kuluttua se pehmenee. Ilmanvaihto on todella toimiva, mikä on hyvä. Muutoin laskettelulasit voivat sumuuntua uudelleen, jos kehosi todella lämpenee. Sisäpuolelta linssi on käsitelty immuunisuojauksella. Suunnittelun kannalta ne ovat kovat ja sopivat erityisesti nuorille laskijoille, jotka viihtyvät myös rinteiden ulkopuolella. Toinen suuri etu on hinta, joka tekee tästä ehdottomasti kannattavan ostoksen. Saat rahoillesi takuulla vastinetta.

– Tässä ei ole kovin vahva peililasi, mutta linssi on tarpeeksi vahva sulkemaan suoran valon. Kun puhutaan kontrastista, on linssi todella hyvä, eräs testaaja summaa.

Ei häikäise!

Salomon xview

Malli:

Merkki:

Sopii: Tämä malli toimii parhaiten auringonpaisteessa. Hieman huonommin se palvelee pimeällä, koska itse linssin katsotaan olevan melko tumma. Valitse nämä hiihtolasit, kun lähdet rinteille varhain aamulla Alpeilla.

Yhteenveto: Tässä mallissa saat paljon vastinetta rahoillesi. Salomonin laskettelulaseissa on hyvät linssit, malli istuu kauniisti kasvoille ja tuuletus toimii juuri niin kuin pitäisi. On hyvä huomata, että malli on melko siro ja sopii pienille normaalikokoisille kasvoille. Linssi on suhteellisen tumma, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse sokeutua auringon seurauksena. Valitettavasti linssi on niin tumma, että haluat ehkä täydentää sitä vaaleammalla vaihtoehdolla, jos suunnittelet meneväsi alkuvuodesta Skandinavian vuorille. Näkyvyys on myös erittäin hyvä osittain kehystämättömän rakenteen ansiosta. Mikä parasta nämä lasit sopivat myös useimpiin kypärämalleihin. Se on iso plussa, mutta kuten yleensäkin, testiryhmä suosittelee samaa laskettelulasi- ja kypärämallia.

– Pidän siitä, että malli on melko minimalistinen. Hetken kuluttua unohdat, että lasit koristavat kasvojasi.

Vaihdettava linssi

Spectrum g002 essential

Malli:

Merkki:

Soveltuu: Tämä linssi on myös hiukan tummempi, mikä tekee niistä parhaiten sopivat aurinkoiseen säähän. Mukana tulee myös ylimääräinen linssi, johon voit vaihtaa pimeällä.

Yhteenveto: Nämä ovat todella edulliset laskettelulasit varsinkin ylimääräisen linssin ansiosta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa kuin yksi pari, sillä voit vaihdella linssejä mielesi mukaan. Muutoin kontrastilinssi toimii niin kuin pitäisi. Tämän lisäksi tämä malli saa kiitosta myös ventilaatiokyvystään. Nämä päässä sinun ei tarvitse huolehtia hikoilusta ja sumun muodostumisesta hiihtolasien sisäpuolelle. Design on se, mikä mallin erottaa muista.

– Parasta mallissa on, että linssi voidaan vaihtaa! eräs testaaja tiivistää.

Vielä yksi Oakleyn suosikki

oakley fall line

Malli:

Merkki:

Sopii: Nämä laskettelulasit soveltuvat melkein kaikkiin sääolosuhteisiin, mutta parhaiten ne palvelevat pilvisinä päivinä vaaleanpunaisen linssin ansiosta, mikä lisää kontrastia. Kehittynyt linssi kaappaa kontrastit harmaassa valossa optimaalisella tavalla, mutta saman merkin malleihin verrattuna tämä on vielä vähän tummempi.

Yhteenveto: Nämä ovat laskettelulasit heille, jotka haluavat erottua joukosta. Suunnittelu on siisti ja vähän erilainen, mitä testiryhmämme arvostaa. Tämän lisäksi malli on varusteltu yhdellä Oakleyn parhaista kontrastilinsseistä. Linssi on myös helppo vaihtaa, mikä mahdollistaa sen täydentämisen muilla linsseillä, esimerkiksi jos haluat mieluummin keltaista valoa. Ne testaajamme, jotka käyttävät tavallisia silmälaseja alla, arvostavat sitä, että lasit mahtuvat hyvin alle. Tätä mallia suositellaan normaalikokoisille ja pienille kasvoille. 

– Malli on ennen kaikkea erittäin mukava ja rakastan sitä, kuinka hyvin silmälasit istuvat alle, eräs testaaja riemuitsee.

Mahtava linssi x2

appertiff CRB + extra lens

Malli:

Merkki:

Sopii: Kaikkiin sääolosuhteisiin. Pakkauksessa on kontrastilinssi pimeää varten ja yksi valoisiin päiviin. Lisäksi liika auringonsäde sulkeutuu pois öljytyn peililasin ansiosta.

Yhteenveto: Nämä Appertiff-laskettelulasit erottuvat pääasiassa kehyksemättömän muotoilunsa ansiosta, joka on samalla tyylikäs ja toimiva. Näkymä on täydellinen, koska mikään kehys ei peitä näkökenttää. Mikä mainiointa, mukana tulee ylimääräinen linssi. Sinun ei tarvitse ostaa toista paria sään mukaan. Saat siis rahoillesi vastinetta. 

– On hienoa, että mukana tulee ylimääräinen linssi!

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ: 

https://www.sportamore.fi/urheilulajit/laskettelu/

 Takaisin

News Feed

pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

2 päivää sitten
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

2 päivää sitten
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

6 päivää sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
more news
pegasus 37

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

Niken kenties kaikkien aikojen parhaasta juoksukengästä on nyt lanseerattu uusi versio. Tätä mieltä juoksulähettiläämme on uudesta Nike Air Zoom Pegasus 37 -mallista - enemmän iskunvaimennusta kuin koskaan!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Badbyxor badshorts

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

Rantakausi odottaa jo ihan nurkan takana ja on aika päivittää vaatekaappia myös uima-asun osalta. Esittelemme yhdeksät tyylikkäät miesten uimashortsit, joilla kelpaa nauttia auringosta rannalla.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

30 may 2020
Muoti & trendit
löparshorts header

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

Mitkä shortsit ovat oikeasti parhaat juoksemiseen? Testipaneelimme tietää! Lue heidän arvionsa kauden parhaista malleista naisille ja miehille.

28 may 2020
Muoti & trendit
Test tenniskjol

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

Ylöspäin rullautuvat shortsit ja läpikuultavat kankaat ovat enää vain ikävä muisto. Tässä on viisi ihanaa tennishametta, jotka ovat testin parhaat!

28 may 2020
Muoti & trendit
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

Haluatko parin retro-tyylisiä, mutta moderneja ja tyylikkäitä lenkkareita? Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita New Balancen kengät! Tässä ovat tämän vuoden uutuudet.

26 may 2020
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

26 may 2020
Muoti & trendit
Underkläder träning

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

Onko sinulla hiertymiä nivusissa treenin jälkeen? Se on mitä luultavammin puuvillaisten alusvaatteiden syytä!

25 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Asics GT-2000

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

Jos kärsit ylipronaatiosta, juoksukenkävalmistaja Asicselta voi oppia yhtä sun toista. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heidän parhaista pronaatiotuellisista kengistään.

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit