FI-header.jpg

Testin parhaat kompressiotrikoot!

Tarjoa lihaksille tuki ja avita palautumisessa treenamalla kompressiotrikoissa. Tässä testin 10 parhaat kompressiotrikoot naisille. 

Lämpimät talvitrikoot

FI_01.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 98,90€

Kompressio: 

Istuvuus on true to size ja ne istuvat todella tyylikkäästi sopivalla määrällä kompressiota. Kannattaa valita toinen malli, mikäli kaipaat maksimaalista tukea.

Kosteudensiirto: 

Sopii niin korkea- kuin matalatempoiseen treeniin. Sopivat myös hikiseen treeniin! 

Tiheys: 

Kangas lämmittää enemmän kuin tavallisten trikoiden. Palelet yhä hieman reisistä kylminä päivinä, mutta säästyt paleltuneilta jaloilta.

Ilmastointi: 

Lämpivyyden takia hengittävyys ei ole paras mahdollinen. Tässä tapauksessa ominaisuus voidaan nähdä hyvänä puolena, sillä trikoot sulkevat lämmön sisäpuolellensa. Sisätiloissa nämä trikoot ovat liian lämpimät.

Mukavuus: 

Kankaan sisäpinta on todella pehmeä ja tuntuu melkein kuin pehmeiltä collegehousuilta, supermukavat! Toimivat hyvin myös löhöilyhousuina.

Kommentit: 

Todella mukavat, sopivan lämpöiset juoksutrikoot sinulle, joka haluat jatkaa ulkona lenkkeilyä lämpötilan tippuessa. Plussaa saa takaosassa sijaitseva kätevä ja suuri avaintasku. Testipaneelin mukaan vyötärö olisi voinut olla korkeampi.

Reilu vyötärötuki

FI_02.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 139,90€

Kompressio: 

Mallista uupuu kompressio. Ne toimivat ennemminkin shape-trikoina. Ne imevät sisään kaiken, etkä tule pettymään vatsan ja pakaroiden ympyröiviin tukiin.

Kosteudensiirto: 

Keräävät aika paljon kosteutta, mutta ei muita kompressiotrikoita enempää. Näissä hikoilee erityisesti vyötärö ja jalat, joista trikoot ovat tyköistuvat.

Tiheys: 

Kangas on aika paksua, eikä alushousut näy läpi. Alushousujen reunat voivat puolestaan näkyä tiukan istuvuuden vuoksi.

Ilmastointi: 

Hengittävät hyvin ja toimivat hikisissä sisätreeneissä. Tunnet kuitenkin puutteellisen hengittävyyden, joka johtuu tiukasa kankaasta ja osittain teipatuista saumoista.

Mukavuus: 

Röhnisch luo todella mukavia trikoita. Nämä eivät luonnollisesti ole yhtä mukavat komression vuoksi. 

Kommentit: 

Korkeavyötäröiset kompressiotrikoot. Pakaroiden alla oleva sauma nostattaa. Näyttää kivalta, mutta on hieman teinimäistä. Trikoissa on kätevät heijastimet, eikä vyötärö valu alas. Normaalikokoiset,muita Röhnisch-trikoita pienemmät. Helposti puettavat ja riisuttavat. Miinusta saa trikoiden korkea hinta.

Pakolliset CrossFittia harrastavalle

FI_03.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 89,90€

Kompressio: 

Keskinkertaisella kompressiolla varustetut trikoot, jotka sopivat täydellisesti korkeatempoiseen treeniin, kuten CrossFit ja HIIT-treeniin. Trikoiden pukeminen ei ole ongelma kireistä pohkeista huolimatta.

Kosteudensiirto: 

Päästävät läpi muutamat hikiläikät, jotka ovat todisteita kovasta treenistä! Kangas kuivuu todella nopeasti.

Tiheys: 

Reebok on onnistunut luomaan todella ohuet trikoot, jotka eivät ole läpinäkyvät. Vau!

Ilmastointi: 

Trikoot pysyvät viileinä koko CrossFit-treenin ajan ja omaavat näin ollen hyvän hengittävyyden. Mesh-paneelit reisien takaosissa parantaa ilmastointia.

Mukavuus: 

Tuntuvat kuin toiselta iholta ja toimivat näin ollen myös aluskerrastona. Trikoot ovat todella mukavat ja istuvat kuin nakutettu.

Kommentit: 

Kooltaan true to size. Trikoiden ominaisuudet ovat ehdottomasti niiden paras puoli. Miinusta kerää matala vyötärö, joka yltää juuri vatsan alle. Muutamat testaajat joutuivat nostelemaan trikoita treenin aikana. Kaiken kaikkiaan trikoot luovat hienot muodot ja takapuoli pysyy paikoillaan tehdessään boxjumps ja burpee -harjoituksia.

Fiksu tuki tarvittavissa paikoissa

FI_04.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 144,90€

Kompressio: 

Kompressio on strategisesti sijoitettu kohtiin, joissa tarvitset sitä eniten. Etenkin reisiin ja pohkeisiin. Yhtä pehmeät ja mukavat kuin tavalliset treenitrikoot.

Kosteudensiirto: 

Imevät kosteuden iholta ja pysyt näin ollen kuivana. Treenin jälkeen nämä trikoot voivat tuntua kosteilta.

Tiheys: 

Kangas tuntuu yleelliseltä ja paksulta. Voit käyttää värikkäimpiä ja kuvioituja alushousuja ilman, että ne näkyvät läpi. Kangas voi puolestaan venyä hieman reisistä, jonka kanhas paljastaa. Älä kuitenkaan valitse normaalia suurempaa kokoa – tällöin ne ovat aivan liian suuret, eikä kompressio toimi yhtä hyvin. 

Ilmastointi: 

Ilmastointi ei ole paras mahdollinen tiukan istuvuuden ja paksun kankaan vuoksi. Ne ovat tottakai valmistettu funktiomateriaalista. Hengittävät täydellisesti sopiakseen lenkkeilyyn, mutta sisällä treenatessa nämä voivat koitua hieman lämpöisiksi.

Mukavuus: 

Istuvat kuin unelma! Tilavat ja säädeltävä vyötärö tekee turvonneina päivinä treenaamisest hauskempaa.

Kommentit:

Tyylitrikoot! Tunnet olosi hienoksi ja testipaneeli rakastaa niiden väriä. Nämä trikoot ovat yhtä pehmeät ja mukavat kuin tavalliset treenitrikoot, mutta tarjoavat kompression kohtiin, joissa tarvitset sitä eniten. Pitkät ja tilavat trikoot, joiden vyötärö yltää napaan. Täydelliset sekä kuntosalitreeniin että juoksuun. Valitettavasti hinta on korkea ja olisimme toivoneet lisää kompressiota tähän hintaan.

Rakastettavat suosikit!

FI_05.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 149,90€

Kompressio: 

Nämä trikoot tarjoavat maksimaalisen kompression ja istuvuus on täydellinen. Jopa lihaksikas ja lyhytjalkainen tulee rakastamaan näitä trikoita. 

Kosteudensiirto: 

Ne on suunniteltu juoksuun, mutta toimivat hyvin myös sisätiloissa. Ne seliävät kaikista hikisistä treeneistä loistavasti! 

Tiheys: 

Ainut miinus on läpinäkyvyys venyttäessäsi kangasta. Tämä ei näy ulkona lenkkeillessä, vaan kyykätessä. Mustat alusvaatteet kannattaa!

Ilmastointi: 

Hengittävyys on hyvä ohuen kankaan ansiosta. Voit käyttää niitä sekä ulkona että sisällä treenatessa. 

Mukavuus: 

Et tunne näitä trikoita jalassa ja myös kompressio on mahtava. Ne ympyröivät lihakset ja pitävät ne paikoillaan. Pysyvät paikoillaan vyötäröstä intensiivisestä treenistä huolimatta.

Kommentit:

Olemme otettuja! Testipaneeli suosittelee näitä loistavalla kompressiolla varustettuja trikoita. Lisäksi ne ovat tyylikkäät ja kätevät. 360-asteiset heijastimet pohkeiden ympärillä mahdollistavat turvalliset juoksulenkit. Kompressio on aivan mahtava ja kestää pesun. 2XU-trikoihin jää koukkuun. Joka sentin arvoiset!

Sopivat parhaiten ulkotreeniin

FI_06.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 94,90€

Kompressio: 

Halaa jalkoja kunnolla ja testipaneelin mukaan se lievensi maitohapon syntymistä. Ei ole todisteita tämän syystä, mutta kompressio todella toimii.

Kosteudensiirto: 

Nämä trikoot ovat normaalia lämpimämmät ja sopivat näin ollen myös talveen. Täsät huolimatta kosteuden siirto on todella hyvä!

Tiheys: 

Trikoot ovat tiukat pukiessa, mutta saatuasi ne päällesi ne istuvat kuin nakutettu. Kangas ei ole kovin paksu ja voi tästä syystä olla hieman läpinäkyvä.

Ilmastointi: 

Nämä voivat koitua hieman lämpöisiksi sisätiloissa, koska ilmastoini ei ole paras mahdollinen. Tästä syystä näitä trikoita suositellaan ulkotreeniin, jolloin ilmastointi toimii hyvin.

Mukavuus: 

Istuvat todella mukavasti. Hieman häiritsevänä voidaan kokea tiukka istuvuus polvitaipeista, jonka tunnet juostessasi rappusia.

Kommentit: 

Nämä trikoot ovat hyvä vaihtoehto pakkasella juoksevalle. Trikoiden vyötärö on aika matala ja yltää juuri navan alle. Vyötärö on tiukka puristamatta. Ei kovin imarteleva kaikille kehotyypeille. Suunnittelu on yksinkertainen, heijastimilla varustettu. Trikoot näyttävät todella pieniltä ja niiden pukeminen on treeni itsessään. Istuvat kuin nakutettu saatuasi ne jalkaasi. Sopivat aktiiviseen ja fyysiseen ulkotreeniin.

Todelliset budjettisuosikit!

FI_07.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 49,90€

Kompressio: 

Kompressio on todella tehokas ja ne imevät jalat kasaan juostessa. Lava Compression Tights -trikoot luovat erilaisen fiiliksen kuin tavalliset trikoot - olet heti menossa pukiessasi nämä jalkaasi.

Kosteudensiirto: 

Kangas selviää jopa hikisistä haasteista kuntosalilla, eikä sinun tarvitse huolehtia hikiläikistä. Todella hyvä!

Tiheys:

Kangas ei ole kovin paksua, mutta ehdottomasti paksumpaa kuin esimerkiksi Skins-trikoissa. Trikoot eivät ole läpinäkyvät ja hienon kuvioinnin ansiosta alushousujen reunat eivät erotu. 

Ilmastointi: 

Hengittävät todella hyvällä tavalla ja kangas tuntuu mukavalta koko treenin ajan. Sopii sekä lenkkeilyyn että treeniin niin sisä- ja ulkotiloihin.

Mukavuus: 

Ne ovat todella mukavat! Helposti puettavat tiukasta istuuvudesta huolimatta. Pitävät kaiken paikoillaan ja ovat mukava tuki rankkoihin treeneihin.

Kommentit:

Tästä saat hyvän vastineen rahoillesi. Hintansa arvoiset trikoot kohtalaisen korkealla vyötäröllä. Testaajat, jotka eivät normaalisti välitä kuvioiduista trikoista tykkäsivät näistä talvihenkisen ja huomaamattoman höyhenkuvioinnin ansiosta. Imartelevaa, mutta pitkäjalkaisena voit kokea nämä trikoot hyvinkin lyhyinä. Kiristysnauha vyötäröllä ja heijastimet pohkeissa.

Viilentävät hikoillessa!

FI_08.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 108,90€

Kompressio: 

Keskinkertainen kompressio reisissä ja pohkeissa tekevät jaloista nopeat ja energiset treenatessa. Ihanteellinen tuki fyysisiin aktiviteeteihin.

Kosteudensiirto: 

Hyvä kosteudensiirto, joka pitää sinut kuivana ja mukavana. Casall on trikoiden ekspertti ja sen huomaa. 

Tiheys: 

Valmistettu suhteellisen ohuesta materiaalista, mutta eivät tästä huolimatta ole läpinäkyvät.

Ilmastointi: 

Kangas mahdollistaa viileän treenin ja ne hengittävät loistavasti. Pukeudu näihin, kun edessäsi on todellinen hikitreeni!

Mukavuus: 

Istuvat niin hyvin! Valitse pienempi koko, mikäli pohdit kahden välillä. Jopa lyhytjalkaiset pitävät näitä trikoita mukavina. 

Kommentit: 

Trikoot ovat mukavat ja hyvin istuvat. Normaalikorkuinen vyötärö leveällä vyötärönauhalla ja kiristysnauhalla. Istuvat hyvin reisistä, pohkeista ja pakaroista. Suosittelemme näitä trikoita etenkin juoksuun ja intensiiviseen treeniin. Heijastimet ovat etu sinulle, joka lähdet juoksulenkille pimeällä. Todella venyvä kangas, joka on valmistettu kierrätetystä materiaalista.

Kuin toinen iho

FI_09.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 119,90€

Kompressio: 

Oi kyllä, kompressiotrikoiden ekspertti - Skins! Saat näistä lisäenergiaa treeniin. Niissä on muun muassa todella mukava hyppiä ja sprintata.

Kosteudensiirto: 

Hikoilet turvallisesti näissä trikoissa. Kosteus katoaa iholta nopeasti ja ne sopivat täydellisesti juoksuun ja spinningiin. 

Tiheys: 

Tuntuvat kuin toiselta iholta ja ovat valmistettu ohuesta kankaasta. Tästä huolimatta ne eivät ole yhtään läpinäkyvät, edes syviä kyykkyjä tehdessä. Hurraa!

Ilmastointi: 

Kätevä ilmastointi ja mesh-paneelit mahdollistavat loistavan hengittävyyden.

Mukavuus: 

Istuvat mukavasti, mutta vyötärö on suhteellisen matala, eikä vyötärönauha kovin leveä. Pehmeästä nauhasta huolimatta se ei ole mukavin mahdollinen.

Kommentit:

Nämä Skins -kompressiotrikoot kuvaillaan treenivaatteiden pikkumustana. Kevyesti kiiltävä materiaali mukavalla kompressiolla halaa jalkoja todella mukavasti.

Tämä yhdistettynä huomaamattomaan logoon tekee näistä housuista hienoimmat ja tyylipuhtaimmat pitkään aikaan. Lisäksi ne parantavat verenkiertoa ja lieventävät maitohapon syntymistä, jonka ansiosta juoksu muuttuu tehokkaammaksi ja palautuminen nopeutuu. Mahtavaa!

Tyköistuvat ja tukevat lenkkipolulle

FI_10.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 74,90€

Kompressio: 

Yllätyt positiivisesti näistä trikoista. Ne pitävät lupauksensa loistavasti kompressiosta. Jalat tuntuvat pirteiltä ja energiseltä koko juoksulenkin ajan.

Kosteudensiirto: 

Imevät kosteuden ja hien nopeasti, jonka ansiosta pysyt kuivana ja raikkaana koko juoksulenkin ajan – jopa kuntosalin juoksumatolla.

Tiheys: 

Materiaali on normaalipaksuista olematta läpinäkyyvää. 

Ilmastointi: 

Hengittävät todella hyvin ja pehmeä materiaali tuntuu kuivalta juoksulenkin jälkeen.

Mukavuus: 

Istuvat kuin nakutettu pohkeista, reisistä ja pakaroista. Trikoot luovat kauniin silhuetin. Normaalikorkuinen vyötärö ja kiristysnauha tekevät trikoista entistä mukavemmat. Pysyvät paikoillaan valumatta treenin aikana.

Kommentit:

Saat hyvät kompressiotrikoot hyvään hintaan. Varustettu tyylikkäillä ja yksinkertaisilla yksityiskohdilla. Trikoiden pukeminen vie aikansa, mutta saatuasi ne päällesi ne istuvat kuin nakutettu. Testipaneelin juoksijoiden suosikit. Luovat hyvän tuen ja mahdollistavat vapaan liikkumisen. Valmistettu kierrätetystä materiaalista, joka on suuri plussa.

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

10 tuntia sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

2 päivää sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

6 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

6 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

10 tuntia sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit