FI-header.jpg

Testin parhaat kompressiotrikoot!

Tarjoa lihaksille tuki ja avita palautumisessa treenamalla kompressiotrikoissa. Tässä testin 10 parhaat kompressiotrikoot naisille. 

Lämpimät talvitrikoot

FI_01.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 98,90€

Kompressio: 

Istuvuus on true to size ja ne istuvat todella tyylikkäästi sopivalla määrällä kompressiota. Kannattaa valita toinen malli, mikäli kaipaat maksimaalista tukea.

Kosteudensiirto: 

Sopii niin korkea- kuin matalatempoiseen treeniin. Sopivat myös hikiseen treeniin! 

Tiheys: 

Kangas lämmittää enemmän kuin tavallisten trikoiden. Palelet yhä hieman reisistä kylminä päivinä, mutta säästyt paleltuneilta jaloilta.

Ilmastointi: 

Lämpivyyden takia hengittävyys ei ole paras mahdollinen. Tässä tapauksessa ominaisuus voidaan nähdä hyvänä puolena, sillä trikoot sulkevat lämmön sisäpuolellensa. Sisätiloissa nämä trikoot ovat liian lämpimät.

Mukavuus: 

Kankaan sisäpinta on todella pehmeä ja tuntuu melkein kuin pehmeiltä collegehousuilta, supermukavat! Toimivat hyvin myös löhöilyhousuina.

Kommentit: 

Todella mukavat, sopivan lämpöiset juoksutrikoot sinulle, joka haluat jatkaa ulkona lenkkeilyä lämpötilan tippuessa. Plussaa saa takaosassa sijaitseva kätevä ja suuri avaintasku. Testipaneelin mukaan vyötärö olisi voinut olla korkeampi.

Reilu vyötärötuki

FI_02.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 139,90€

Kompressio: 

Mallista uupuu kompressio. Ne toimivat ennemminkin shape-trikoina. Ne imevät sisään kaiken, etkä tule pettymään vatsan ja pakaroiden ympyröiviin tukiin.

Kosteudensiirto: 

Keräävät aika paljon kosteutta, mutta ei muita kompressiotrikoita enempää. Näissä hikoilee erityisesti vyötärö ja jalat, joista trikoot ovat tyköistuvat.

Tiheys: 

Kangas on aika paksua, eikä alushousut näy läpi. Alushousujen reunat voivat puolestaan näkyä tiukan istuvuuden vuoksi.

Ilmastointi: 

Hengittävät hyvin ja toimivat hikisissä sisätreeneissä. Tunnet kuitenkin puutteellisen hengittävyyden, joka johtuu tiukasa kankaasta ja osittain teipatuista saumoista.

Mukavuus: 

Röhnisch luo todella mukavia trikoita. Nämä eivät luonnollisesti ole yhtä mukavat komression vuoksi. 

Kommentit: 

Korkeavyötäröiset kompressiotrikoot. Pakaroiden alla oleva sauma nostattaa. Näyttää kivalta, mutta on hieman teinimäistä. Trikoissa on kätevät heijastimet, eikä vyötärö valu alas. Normaalikokoiset,muita Röhnisch-trikoita pienemmät. Helposti puettavat ja riisuttavat. Miinusta saa trikoiden korkea hinta.

Pakolliset CrossFittia harrastavalle

FI_03.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 89,90€

Kompressio: 

Keskinkertaisella kompressiolla varustetut trikoot, jotka sopivat täydellisesti korkeatempoiseen treeniin, kuten CrossFit ja HIIT-treeniin. Trikoiden pukeminen ei ole ongelma kireistä pohkeista huolimatta.

Kosteudensiirto: 

Päästävät läpi muutamat hikiläikät, jotka ovat todisteita kovasta treenistä! Kangas kuivuu todella nopeasti.

Tiheys: 

Reebok on onnistunut luomaan todella ohuet trikoot, jotka eivät ole läpinäkyvät. Vau!

Ilmastointi: 

Trikoot pysyvät viileinä koko CrossFit-treenin ajan ja omaavat näin ollen hyvän hengittävyyden. Mesh-paneelit reisien takaosissa parantaa ilmastointia.

Mukavuus: 

Tuntuvat kuin toiselta iholta ja toimivat näin ollen myös aluskerrastona. Trikoot ovat todella mukavat ja istuvat kuin nakutettu.

Kommentit: 

Kooltaan true to size. Trikoiden ominaisuudet ovat ehdottomasti niiden paras puoli. Miinusta kerää matala vyötärö, joka yltää juuri vatsan alle. Muutamat testaajat joutuivat nostelemaan trikoita treenin aikana. Kaiken kaikkiaan trikoot luovat hienot muodot ja takapuoli pysyy paikoillaan tehdessään boxjumps ja burpee -harjoituksia.

Fiksu tuki tarvittavissa paikoissa

FI_04.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 144,90€

Kompressio: 

Kompressio on strategisesti sijoitettu kohtiin, joissa tarvitset sitä eniten. Etenkin reisiin ja pohkeisiin. Yhtä pehmeät ja mukavat kuin tavalliset treenitrikoot.

Kosteudensiirto: 

Imevät kosteuden iholta ja pysyt näin ollen kuivana. Treenin jälkeen nämä trikoot voivat tuntua kosteilta.

Tiheys: 

Kangas tuntuu yleelliseltä ja paksulta. Voit käyttää värikkäimpiä ja kuvioituja alushousuja ilman, että ne näkyvät läpi. Kangas voi puolestaan venyä hieman reisistä, jonka kanhas paljastaa. Älä kuitenkaan valitse normaalia suurempaa kokoa – tällöin ne ovat aivan liian suuret, eikä kompressio toimi yhtä hyvin. 

Ilmastointi: 

Ilmastointi ei ole paras mahdollinen tiukan istuvuuden ja paksun kankaan vuoksi. Ne ovat tottakai valmistettu funktiomateriaalista. Hengittävät täydellisesti sopiakseen lenkkeilyyn, mutta sisällä treenatessa nämä voivat koitua hieman lämpöisiksi.

Mukavuus: 

Istuvat kuin unelma! Tilavat ja säädeltävä vyötärö tekee turvonneina päivinä treenaamisest hauskempaa.

Kommentit:

Tyylitrikoot! Tunnet olosi hienoksi ja testipaneeli rakastaa niiden väriä. Nämä trikoot ovat yhtä pehmeät ja mukavat kuin tavalliset treenitrikoot, mutta tarjoavat kompression kohtiin, joissa tarvitset sitä eniten. Pitkät ja tilavat trikoot, joiden vyötärö yltää napaan. Täydelliset sekä kuntosalitreeniin että juoksuun. Valitettavasti hinta on korkea ja olisimme toivoneet lisää kompressiota tähän hintaan.

Rakastettavat suosikit!

FI_05.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 149,90€

Kompressio: 

Nämä trikoot tarjoavat maksimaalisen kompression ja istuvuus on täydellinen. Jopa lihaksikas ja lyhytjalkainen tulee rakastamaan näitä trikoita. 

Kosteudensiirto: 

Ne on suunniteltu juoksuun, mutta toimivat hyvin myös sisätiloissa. Ne seliävät kaikista hikisistä treeneistä loistavasti! 

Tiheys: 

Ainut miinus on läpinäkyvyys venyttäessäsi kangasta. Tämä ei näy ulkona lenkkeillessä, vaan kyykätessä. Mustat alusvaatteet kannattaa!

Ilmastointi: 

Hengittävyys on hyvä ohuen kankaan ansiosta. Voit käyttää niitä sekä ulkona että sisällä treenatessa. 

Mukavuus: 

Et tunne näitä trikoita jalassa ja myös kompressio on mahtava. Ne ympyröivät lihakset ja pitävät ne paikoillaan. Pysyvät paikoillaan vyötäröstä intensiivisestä treenistä huolimatta.

Kommentit:

Olemme otettuja! Testipaneeli suosittelee näitä loistavalla kompressiolla varustettuja trikoita. Lisäksi ne ovat tyylikkäät ja kätevät. 360-asteiset heijastimet pohkeiden ympärillä mahdollistavat turvalliset juoksulenkit. Kompressio on aivan mahtava ja kestää pesun. 2XU-trikoihin jää koukkuun. Joka sentin arvoiset!

Sopivat parhaiten ulkotreeniin

FI_06.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 94,90€

Kompressio: 

Halaa jalkoja kunnolla ja testipaneelin mukaan se lievensi maitohapon syntymistä. Ei ole todisteita tämän syystä, mutta kompressio todella toimii.

Kosteudensiirto: 

Nämä trikoot ovat normaalia lämpimämmät ja sopivat näin ollen myös talveen. Täsät huolimatta kosteuden siirto on todella hyvä!

Tiheys: 

Trikoot ovat tiukat pukiessa, mutta saatuasi ne päällesi ne istuvat kuin nakutettu. Kangas ei ole kovin paksu ja voi tästä syystä olla hieman läpinäkyvä.

Ilmastointi: 

Nämä voivat koitua hieman lämpöisiksi sisätiloissa, koska ilmastoini ei ole paras mahdollinen. Tästä syystä näitä trikoita suositellaan ulkotreeniin, jolloin ilmastointi toimii hyvin.

Mukavuus: 

Istuvat todella mukavasti. Hieman häiritsevänä voidaan kokea tiukka istuvuus polvitaipeista, jonka tunnet juostessasi rappusia.

Kommentit: 

Nämä trikoot ovat hyvä vaihtoehto pakkasella juoksevalle. Trikoiden vyötärö on aika matala ja yltää juuri navan alle. Vyötärö on tiukka puristamatta. Ei kovin imarteleva kaikille kehotyypeille. Suunnittelu on yksinkertainen, heijastimilla varustettu. Trikoot näyttävät todella pieniltä ja niiden pukeminen on treeni itsessään. Istuvat kuin nakutettu saatuasi ne jalkaasi. Sopivat aktiiviseen ja fyysiseen ulkotreeniin.

Todelliset budjettisuosikit!

FI_07.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 49,90€

Kompressio: 

Kompressio on todella tehokas ja ne imevät jalat kasaan juostessa. Lava Compression Tights -trikoot luovat erilaisen fiiliksen kuin tavalliset trikoot - olet heti menossa pukiessasi nämä jalkaasi.

Kosteudensiirto: 

Kangas selviää jopa hikisistä haasteista kuntosalilla, eikä sinun tarvitse huolehtia hikiläikistä. Todella hyvä!

Tiheys:

Kangas ei ole kovin paksua, mutta ehdottomasti paksumpaa kuin esimerkiksi Skins-trikoissa. Trikoot eivät ole läpinäkyvät ja hienon kuvioinnin ansiosta alushousujen reunat eivät erotu. 

Ilmastointi: 

Hengittävät todella hyvällä tavalla ja kangas tuntuu mukavalta koko treenin ajan. Sopii sekä lenkkeilyyn että treeniin niin sisä- ja ulkotiloihin.

Mukavuus: 

Ne ovat todella mukavat! Helposti puettavat tiukasta istuuvudesta huolimatta. Pitävät kaiken paikoillaan ja ovat mukava tuki rankkoihin treeneihin.

Kommentit:

Tästä saat hyvän vastineen rahoillesi. Hintansa arvoiset trikoot kohtalaisen korkealla vyötäröllä. Testaajat, jotka eivät normaalisti välitä kuvioiduista trikoista tykkäsivät näistä talvihenkisen ja huomaamattoman höyhenkuvioinnin ansiosta. Imartelevaa, mutta pitkäjalkaisena voit kokea nämä trikoot hyvinkin lyhyinä. Kiristysnauha vyötäröllä ja heijastimet pohkeissa.

Viilentävät hikoillessa!

FI_08.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 108,90€

Kompressio: 

Keskinkertainen kompressio reisissä ja pohkeissa tekevät jaloista nopeat ja energiset treenatessa. Ihanteellinen tuki fyysisiin aktiviteeteihin.

Kosteudensiirto: 

Hyvä kosteudensiirto, joka pitää sinut kuivana ja mukavana. Casall on trikoiden ekspertti ja sen huomaa. 

Tiheys: 

Valmistettu suhteellisen ohuesta materiaalista, mutta eivät tästä huolimatta ole läpinäkyvät.

Ilmastointi: 

Kangas mahdollistaa viileän treenin ja ne hengittävät loistavasti. Pukeudu näihin, kun edessäsi on todellinen hikitreeni!

Mukavuus: 

Istuvat niin hyvin! Valitse pienempi koko, mikäli pohdit kahden välillä. Jopa lyhytjalkaiset pitävät näitä trikoita mukavina. 

Kommentit: 

Trikoot ovat mukavat ja hyvin istuvat. Normaalikorkuinen vyötärö leveällä vyötärönauhalla ja kiristysnauhalla. Istuvat hyvin reisistä, pohkeista ja pakaroista. Suosittelemme näitä trikoita etenkin juoksuun ja intensiiviseen treeniin. Heijastimet ovat etu sinulle, joka lähdet juoksulenkille pimeällä. Todella venyvä kangas, joka on valmistettu kierrätetystä materiaalista.

Kuin toinen iho

FI_09.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 119,90€

Kompressio: 

Oi kyllä, kompressiotrikoiden ekspertti - Skins! Saat näistä lisäenergiaa treeniin. Niissä on muun muassa todella mukava hyppiä ja sprintata.

Kosteudensiirto: 

Hikoilet turvallisesti näissä trikoissa. Kosteus katoaa iholta nopeasti ja ne sopivat täydellisesti juoksuun ja spinningiin. 

Tiheys: 

Tuntuvat kuin toiselta iholta ja ovat valmistettu ohuesta kankaasta. Tästä huolimatta ne eivät ole yhtään läpinäkyvät, edes syviä kyykkyjä tehdessä. Hurraa!

Ilmastointi: 

Kätevä ilmastointi ja mesh-paneelit mahdollistavat loistavan hengittävyyden.

Mukavuus: 

Istuvat mukavasti, mutta vyötärö on suhteellisen matala, eikä vyötärönauha kovin leveä. Pehmeästä nauhasta huolimatta se ei ole mukavin mahdollinen.

Kommentit:

Nämä Skins -kompressiotrikoot kuvaillaan treenivaatteiden pikkumustana. Kevyesti kiiltävä materiaali mukavalla kompressiolla halaa jalkoja todella mukavasti.

Tämä yhdistettynä huomaamattomaan logoon tekee näistä housuista hienoimmat ja tyylipuhtaimmat pitkään aikaan. Lisäksi ne parantavat verenkiertoa ja lieventävät maitohapon syntymistä, jonka ansiosta juoksu muuttuu tehokkaammaksi ja palautuminen nopeutuu. Mahtavaa!

Tyköistuvat ja tukevat lenkkipolulle

FI_10.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 74,90€

Kompressio: 

Yllätyt positiivisesti näistä trikoista. Ne pitävät lupauksensa loistavasti kompressiosta. Jalat tuntuvat pirteiltä ja energiseltä koko juoksulenkin ajan.

Kosteudensiirto: 

Imevät kosteuden ja hien nopeasti, jonka ansiosta pysyt kuivana ja raikkaana koko juoksulenkin ajan – jopa kuntosalin juoksumatolla.

Tiheys: 

Materiaali on normaalipaksuista olematta läpinäkyyvää. 

Ilmastointi: 

Hengittävät todella hyvin ja pehmeä materiaali tuntuu kuivalta juoksulenkin jälkeen.

Mukavuus: 

Istuvat kuin nakutettu pohkeista, reisistä ja pakaroista. Trikoot luovat kauniin silhuetin. Normaalikorkuinen vyötärö ja kiristysnauha tekevät trikoista entistä mukavemmat. Pysyvät paikoillaan valumatta treenin aikana.

Kommentit:

Saat hyvät kompressiotrikoot hyvään hintaan. Varustettu tyylikkäillä ja yksinkertaisilla yksityiskohdilla. Trikoiden pukeminen vie aikansa, mutta saatuasi ne päällesi ne istuvat kuin nakutettu. Testipaneelin juoksijoiden suosikit. Luovat hyvän tuen ja mahdollistavat vapaan liikkumisen. Valmistettu kierrätetystä materiaalista, joka on suuri plussa.

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

1 päivä sitten
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

1 päivä sitten
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

5 päivää sitten
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
more news
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

12 jun 2019
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

09 jun 2019
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit