kompressionsstrumpor test

Testin parhaat kompressiosukat 2019

Krampit, venähdykset ja jäykkyys ovat monen juoksijan ongelma. Tunnistatko itsesi? Testaa kompressiosukkia!   Esittelemme testivoittajat. 

Tärkeintä kompressiosukkia ostaessa on kiinnittää huomiota kokoon. Kompressiosukka ei saa istua liian löysästi tai koko sen idea menettää merkityksensä. Sen sijaan oikean kokoinen kompressiosukka auttaa sinua palautumaan nopeammin ja vähentää lihasjäykkyyttä. Lisäksi se tehostaa verenkiertoa. Sportamoren rutinoitunut raati testasi viidet sesongin suosikkisukat. Tätä mieltä he ovat koosta, kompressioasteesta ja ventilaatiokyvystä. Kaikki mallit ovat unisex ja sopivat niin miehille kuin naisille. 

,

Seger.jpg

Suositushinta: 29,90 euroa

Koko: Kuten tavalliset sukatkin, myös Segerin mallissa koot liikkuvat tietyin väliasteikoin (esim 43–45). Jos olet kahden tälläisen välissä, ota pienempi. Kompressiosukkien tulee istua tiukasti ja Running Mid Compression on suurehko malli. Tutustu koko-oppaaseen.

Koskeus: Tämä korkea sukka peittää lähes koko pohkeen. Jos olet keskipitkä, on korkeus juuri sopiva. 

Paksuus:  Running Mid Compression on aavistuksen paksumpi kuin muut kompressiosukat. Katso, että koko sopii juoksulenkkariesi kanssa, ettei tila lopu kesken. 

Lämpötila & kosteudenpoisto: Lämpötilallisesti sukat ovat juuri sopivat. Kantapäille ja varpaille riittää ilmaa. Nämä pitävät jalkasi riittävän viileänä juostessa. 

Mukavuus: Running Mid Compression -sukat istuvat pohkeista riittävän tiukasti. Tunne on kimpoisa. Sukat ovat mukavat, mutta saavat silti tästä osiosta testin heikoimmat pisteet, sillä kaksi muuta mallia saavat täydet. 

Kompressio: Tämä Seger-malli kulkee kultaista keskitietä. Kompressiota löytyy, muttei erityisen paljon.  

Yhteenveto: Running Mid Compression -malli Segeriltä on hintansä väärti. Se sopii hikiselle lenkille. Fiksujen varpaiden ja kantapään kohdalla olavien paneelien ansiosta sukat hengittävät kuten pitää, vaikka kangas onkin paksuhkoa. Running Mid Compression ei ole liian kuuma malli, vaikka pehmeä materiaali kosteutta poistaakin ja vältyt hiertymiltä. Erityisplussaa siitä, että malli kapenee nilkan kohdilta. Istuvuus on mainio.  

,

adidas.jpg

Suositushinta: 17,90 euroa

Koko: OTC Compression sock on aavistuksen suurehkoa kokoa. Ei kuitenkaan yhtä suurta kuin yllä mainittu Running Mid Compression. Ota tavallinen kokosi. Jos painit kahden koon välillä, testiryhmä suosittelee tilaamaan kotiin pienemmän. 

Korkeus:  Nämä sukat ovat sopivan korkeat. Ne peittävät pohkeet kokonaan. Jos olet keskipituinen, sinun ei tarvitse murehtia, että niitä täytyisi taitella. 

Paksuus: Näiden Adidassukkien kangas on melko paksua ja selvästi testin paksuinta. Jos yrität päästä eroon luukalvontulehduksesta, tässä täydellinen valinta.  

Lämpötila & kosteudenpoisto: Aluksi kankaan paksuus lämmittää hieman liikaa, mutta tuskin edes huomaat sitä myöhemmin, sillä sukka sopeutuu lämpötilaan ja kosteus pysyy poissa. 

Mukavuus: Materiaali on laadukasta kompressiosukan materiaalia. Se hengittää lisäksi hyvin ja jalat pysyvät kuivina lenkin jälkeenkin. Lopputulos on 10/10. 

Kompressio: Adidas-pari tarjoilee keskiraskaan kompression, mikä tuntuu mukavalta, muttei seisautu täysin verenkiertoa. Toisaalta sukat eivät jää niin löysiksi, että ne menettäisivät merkityksensä.  

Yhteenveto: Design muistuttaa Adidaksen OTC Compression Sock -sukkia ja tavallisia jalkapallosukkia. Vaihtoehtoina ei ole kuin musta tai valkoinen, mikä tuntuu hieman mielikuvituksettomalta. Kosteudenpoisto ja ventilaatio sen sijaan toimivat kuten pitää. Kompressiosukaksi hyvin tavanomainen valinta. Malli sopii parhaiten kompressiosukkiin tutustuvalle.

,

Gococo Compression superior.jpg

Suositushinta: 35,90 euroa

Koko: Testin ensimmäiset Gococo-sukat vastaavat kokoaan. Ota oma kokosi.

Korkeus: Compression Superior -malli on todella korkea. Ne tulevat siis hyvin ylös pohkeisiin. Jos olet kovin lyhyt, voi tästä tulla haaste.

Paksuus:  Gococon kompressiosukat ovat huomattavasti ylempää mallia ohuemmat, mikä miellytti testaajiamme. Tilaa kengissä riittää siis varmasti. 

Lämpötila & kosteudenpoisto: Minimaalinen materiaali pitää sinut ja sukat viileänä ja freesinä juoksulenkin intensiivisyyteen katsomatta. 

Mukavuus: Jättipotti! Tästä paremmaksi eivät sukat muutu. Koska ne ventiloivat hyvin, pysyvät jalkasi kuivina. Materiaali on joustavaa ja pehmeää. 

Kompressio: Näissä sukissa on eniten kompressiota. Siksi ne toimivat parhaiten sinulle, joka kärsit esimerkiksi rasitusvammoista tai tennispohkeesta. Compression Superior -sukat tarjoavat juuri sen tuen, mitä tarvitset.

Yhteenveto: Testiryhmällä on vain hyvää sanottavaa näistä kompressiosukista.  Ne istuvat kunnolla jalkaan ja puristavat pohkeita mukavasti juostessa. Reunoissa on pienet silikoonipalaset, jotka huolehtivat, että sukat pysyvät paikallaan. Materiaali on sileää ja tuntuu mukavalta. Compression Superior -sukkaa saa viidessä eri värissä. Vaikka hinta on melko korkea, saat taatusti rahoillesi vastinetta. Jos olet aiemmin testannut vähän vähemmän kompressiota sisältäviä sukkia, tässä on askel haastavampaan suuntaan.   

,

Craft.jpg

Suositushinta: 25,90 euroa

Koko: Nämä Craftin sukat ovat Running Mid Compression sukkien tavoin aavistuksen suurehkot. Ota siis kokoa pienempi malli.

Korkeus: Compressions Sock istuu niin korkealle kuin pitää. Keskipituiselle sukat tulevat noin polvien alapuolelle.

Paksuus: Nämä sukat on tehty ohuehkosta materiaalista, joka muistuttaa paljon Gococon materiaalia. 

Lämpötila & kosteudenpoisto: Materiaalin ohuudesta johtuen sukat on kovin viileät. Kangas pitää jalkasi myös kuivana.

Mukavuus:  Mitä mukavuuteen tulee, Craftin sukkien arvosana on lähes Gococon luokkaa, mutta vain lähes. Sukat istuvat tiukasti juostessa, ne ei eivät mene makkaralle eivätkä aiheuta hiertymiä. Niissä ei kuitenkaan ole Gococon tapaisia silikonpalasia, jotka pitäisivät sukat ylhäällä.  

Kompressio: Näitä sukkia ei kannata ostaa, jos kärsit pohjeongelmista. Kompressiota ei nimittäin ole järisyttävän paljon. Arvosanaksi siltä osin tuli viisi. Sen sijaan sukat ovat mainiot esimerkiksi konttorityöhön tai pitkille lentoreissuille. 

Yhteenveto: Osa testaajista piti tätä kuin uutena rakkautena. Osa jäi kaipaamaan vähän lisää kompressiota. Compression Sock -sukat ovat todella mukavat ja funktionaalinen materiaali tuntuu hyvältä. Mikään ei hierrä ja sukat istuvat kuten niiden pitääkin. Et tunne oloasi liian märäksi tai kuumaksi edes intervallitreenissä. 

,

Gococo compression.jpg

Suositushinta: 30,90 euroa

Koko: Nämä kompressiosukat ovat aavistuksen suurehkot. Ota siis kokoa pienemmät. 

Korkeus: Kahteen aiempaan malliin verrattuna nämä Gococon sukat eivät ole erityisen korkeat vaan samaa luokkaa OTC Compression Sock -mallin kanssa. Jos olet suunnilleen keskipituinen, ota toinen malli. 

Paksuus: Vaikka kahden Gococo-sukan ja Craftin mallin materiaali oli suht ohutta, tämä on vielä asteen ohuempaa. 

Lämpötila & kosteudenpoisto: Tämä toinen Gococo malli on koristeltu mesh-paneelein. Siksi pysyt suhteellisen viileänä. 

Mukavuus: Vaikka koko on suurehko, istuvat sukat kuten pitää. Meshpaneelit ehkäisevät hiertymiä, jota syntyy kosteudesta. Koska materiaali tuntuu pehmeältä ja sileältä, saavat sukat mukavuudestaan arvosanaksi ysin. 

Kompressio: Compression-sukat sisältävät kompressiota suunnilleen yhtä paljon kuin Craftinkin sukat. Osa testaajista koki, että määrä on aavistuksen liian vähän. 

Yhteenveto: Tässä testissä kaksi jälkimmäiseksi mainittua sisältävät kompressiota suhteellisesti vähiten. Siitä huolimatta myös tässä Gococo-mallissa saat juoksuaskeliisi enemmän puhkia. Compression toimii myös istumatyössä ja treenin jälkeisenä päivänä. Testiryhmä ylistää myös värivaihtoehtoja. Löydät taatusti suosikkisi, halusitpa sitten erottua lenkkipolulla tai yhdistää sukat arkityyliisi.  

LUE MYÖS: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

16 tuntia sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

2 päivää sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

6 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

16 tuntia sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit