Dam - Header.jpg

Testin parhaat juoksutrikoot 2020

Kevät on täällä ja se houkuttelee meidät juoksupoluille. Asicsen, 2XU:n, Adidaksen ja Niken juoksutrikoot pääsivät testiin, kun testipaneelimme lähti lenkille.

Korkeavyötäröiset trikoot, paljon kompressiota tai tietyt Asics-juoksutrikoot naisille? Oli sinulla sitten tarkkoja toiveita trikoiden suhteen tai etsit vain parasta mallia, tulet löytämään uudet suosikkisi täältä.

VALMIS OSTOKSILLE?

Dam - adidas How We Do Tight.jpg

Testissä: 

Saatavilla myös väreissä: , , , ja monta muuta. 

Parasta trikoissa: Superhyvä ilmanvaihto.

Yhteenveto: How We Do Tight ovat todelliset klassikot lenkkipolulla. Ne ovat saatavilla jopa 14 eri värissä, ja testipaneeli toteaa heti, että kuvassa näkyvät trikoot sopivat täydellisesti Ultraboost 20 -juoksukenkiin, jotka lanseerattiin samaan aikaan. Trikoot näyttävät tietenkin hyvältä myös muiden kenkien kanssa.

– Pidän tästä väristä, mutta myös muut värit ovat houkuttelevia, kun selailen niitä nettisivuilla, yksi testaajista kertoo.

Muutoin ilmanvaihto onkin oikein hyvä, kiitos muun muassa polvitaipeessa olevien mesh-kangasosien. Materiaalina toimii Adidaksen oma Climalite, joka eristää tehokkaasti hikeä, oli kyseessä sitten pidempi juoksulenkki tai haastava intervallitreeni.

– Sanoisin, että vyötärön korkeus on normaali. Lisäksi trikoissa on kiristysnauha, jotta ne saa istumaan napakasti päälle.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä mainittakoon se, että trikoot ovat hyvin ohuet ja näin sopivatkin erinomaisesti kevääseen ja kesään. Talvikäyttöön on kuitenkin hyvä valita toiset trikoot.

Dam - ASICS Tokyo Train Tight.jpg

Testissä: 

Saatavilla myös väreissä:  ja .

Parasta trikoissa: Uskomaton materiaali, hyvännäköinen suunnittelu, ei purista vyötäröltä. 

Yhteenveto: Näiden trikoiden istuvuus on huippuluokkaa. Materiaali seuraa kehon linjoja reisien ja pohkeiden kohdilta, mutta ne eivät purista mistään. Valitettavasti vyötäröllä ei ole kiristysnauhaa, mutta sillä ei oikeastaan ole väliä, jos on valinnut oikean koon.

– Olen etsimällä etsinyt trikoita, jotka pysyvät ylhäällä ilman että niitä tarvii koko ajan kiskoa ylöspäin, tässä ne ovat, yksi testaajista kertoo ilahtuneena.

Myös suunnittelunsa puolesta Asics onnistuu täysin. Tokyo Train Tights on saanut inspiraationsa vuoden 2020 olympialaisista. Vaikka olympialaiset joudutaan perumaan koronaviruksen vuoksi, ei ole mitään syytä olla nappaamatta näitä trikoita mukaan omiin treeneihin!

– Mielestäni suunnittelu kuvastaa hyvin tämän hetken muotia. Ne ovat urheilulliset ja mairittelevat menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin.

Trikoot ovat hieman suuret kooltaan, mutta jos olet keskipituutta pidempi, tulet huomaamaan, että lahkeiden päät jäävät hieman nilkkojen yläpuolelle. Isona plussana korkea vyötärö, joka on mukavan tuntuinen ja tuo kehon kauniisti esiin.

Dam - Nike Air 7-8 Hr Tight.jpg

Testissä: 

Saatavilla myös väreissä:  ja .

Parasta trikoissa: Materiaalista johtuva käyttömukavuus!

Yhteenveto: Erittäin mukavat juoksutrikoot, jotka on valmistettu laadukkaasta ja mukavasta materiaalista, joka pitää yllä miellyttävän lämpötilan koko lenkin ajan. Ne ovat tosin kuitenkin hieman pitkät verrattuna merkittyyn 7/8-mittaan.

– 7/8-mitta on melkein täysipitkä minulle, vaikka olen 175 cm pitkä. Eli jos pituutesi on 165 cm, tulet saamaan täysipitkät trikoot. Nikella on noin ylipäätään pidemmät lahkeet kuin esimerkiksi Reebokilla ja Adidaksella, mikä on mainitsemisen arvoista, yksi testaajista kommentoi.

Ne istuvat mukavasti päällä, ja ne ovat hyvin joustavat ja mukautuvat, minkä ansiosta voit ottaa myös pidempiä juoksuaskelia ongelmitta. Korkea vyötärö tuplakankaalla tuntuu miellyttävältä ja pitää trikoot ylhäällä. 

Myös trikoot ovat hieman isot mainittuun kokoon nähden. Testaajamme, joiden normaali koko on S- ja M-koon välillä, olisivat helposti voineet ottaa S-koon tästä mallista. Trikoot saavat lisäplussaa alaselän kohdalla olevasta taskusta, jonne saa laitettua esimerkiksi puhelimen suojaan hieltä.

Dam - 2XU Mid-Rise Compression.jpg

Testissä: 

Saatavilla myös väreissä: , , .

Parasta trikoissa: Asteittainen kompressio, joka pitää lihakset paikoillaan, sekä saatavuus pidemmällä lahjepituudella.

Yhteenveto: Nämä ovat selkeästi testin pisimmälle kehitetyt trikoot. 2XU käyttää juoksutrikoissaan niin kutsuttua lääketieteellistä kompressiota, minkä ansiosta trikoot puristavat lihaksia juuri oikeista kohdista, mikä edistää verenkiertoa ja auttaa lihaksia saamaan paremmin happea.

– On hieno juttu, että trikoot ovat saatavilla myös pidemmillä lahkeilla. Minulle, joka olen yli 170 cm pitkä, monet trikoot jäävät lyhyiksi, yksi testaajista kertoo.

Koko on näissä trikoissa paikkansa pitävä, ja ne ovat erittäin tiukat, niin kuin kompressiotrikoiden kuuluukin olla. Älä säikähdä trikoiden tiukkuutta, se on merkki siitä että ne toimivat. Kun olet saanut trikoot päällesi, ovat ne erittäin mukavat ja joustavat.

– Materiaali itsessään on hyvin viileä, melkein jopa jäähdyttävä. Mielestäni trikoot eivät tunnu kosteilta treenatessa, mikä on tietenkin iso plussa.

Suunnittelu on viimeinen kohta, jonka testipaneeli haluaa tuoda esiin. 2XU on uskollisesti pitänyt kiinni tyylikkäästä X-kirjaimesta reiden sivulla vuosi toisensa jälkeen, mikä on suuri ihastuksen aihe testipaneelin mielestä. Tässä on malliesimerkki tyylikkäästä ja maltillisesta suunnittelusta!

Dam - Nike 7-8 Swoosh Run Tight.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä:

Parasta trikoissa: Uskomattoman mukava materiaali.

Yhteenveto: Ensi silmäyksellä testipaneeli arvelee, että nämä trikoot eivät tunnu soveltuvan juoksemiseen. Niistä puuttuu muun muassa nilkkojen vetoketjut sekä vyötärön kiristysnauha. Mutta ulkonäkö voi pettää!

– Ne tuntuvat enemmänkin treenitrikoilta, mutta niissä on myös hyvä juosta. Kangas on todella loistava!

Yksi näiden trikoiden selkeistä hyvistä puolista on materiaali. Musta väri on tumma, kangas tuntuu tiheältä, eivätkä trikoot ole yhtään läpikuultavat. Se, että trikoot ovat niin mukavat ja hyvännäköiset houkuttelee pitämään niitä koko ajan, ei vain juostessa, testipaneeli kommentoi.

– Nämä ovat ykkösvaihtoehtoni kävelylle tai jos haluan luoda rennon sportswear-tyylin ison hupparin kanssa.

Alaselän kohdalla on pieni, piilotettu tasku, johon voi laittaa avaimet, mutta valitettavasti taskussa ei ole vetoketjua. Muuten trikoista ei tunnu löytyvät mitään negatiivista. Jos etsit mukavia trikoita, joissa voi juosta, treenata tai vaikkapa käyttää arjessa, tässä ovat erittäin hyvät ja monipuoliset trikoot.

Dam - BLACC Vera Tights.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä: , .

Parasta trikoissa: Korkea, mukava vyötärö!

Yhteenveto: Hyvännäköiset trikoot, jotka ovat hieman pidempää mallia. Jos olet keskimittaa pidempi, tulet ihastumaan näihin heti, sillä ne ovat lahkeista reilun mittaiset. Muuten vyötärönauha on leveä ja valmistettu tuplakankaasta, joten se pysyy paikoillaan juuri niin kuin sen pitääkin. Lisäksi vyötärö on korkea, mikä on aina positiivinen asia.

– Yllätyin iloisesti, kun trikoot istuivat yhtä hyvin kuin kuvassa. Yksityiskohdat todella mairittelevat kehon linjoja.

Kolme parasta ominaisuutta näissä trikoissa on korkea vyötärö, suunnittelun yksityiskohdat sekä se, että trikoot eivät valu yhtään juostessa.

– Heikompana ominaisuutena mainittakoon polvitaipeiden takana olevat mesh-kangasosat, jotka eivät jousta ja laskevat näin käyttömukavuutta hieman.

Tosin saumat unohtuvat sitä mukaan, mitä pidemmälle lenkkiä pääset. Tämän vuoksi Blaccin Vera-trikoot ovatkin onnistunut ostos, jossa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde! 

Dam - adidas Run It Tight.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä: .

Parasta trikoissa: Lahkeiden pituus, hieman lyhyempi malli sopii hyvin kevääseen ja kesään. 

Yhteenveto: Hyvännäköiset ja tyylikkäät trikoot, joissa pääosaa näyttelee Adidaksen klassiset raidat. Vyötäröllä on kiristysnauha, joka on välttämätön monille juoksijoille. 

– Kun olin käyttänyt trikoita hetken, löysin niiden vyötäröltä pienen salaisen taskun, johon mahtuu salikortti tai avaimet. Taskua ei näe ollenkaan ellei sitä osaa etsiä, mikä on hyvä yksityiskohta, yksi testaajista kertoo.

Tässä mallissa vyötärö on aika matala. Jos olet monien muiden tapaan korkea vyötäröisten trikoiden ystävä, sinun ehkä kannattaa valita toinen malli. Mikäli vyötärön korkeudella ei ole niin väliä, nämä trikoot ovat loistavat.

– Sivuja pitkin kulkee mesh-kankaiset osiot, jotka pitävät sinut viileänä ja lämpötilan sopivana. Tässä materiaalissa ei myöskään tule hikiläikkiä esille, testipaneelin jäsen kommentoi. 

Jos tässä mallissa olisi ollut korkea vyötärö, olisivat nämä trikoot voineet saada täydet pisteet kaikilta testipaneelin jäseniltä. Matalasta vyötäröstä huolimatta ne pärjäävät silti testissä, ja saavatkin erinomaiset arvosanat suunnittelusta, joustavuudesta ja mukavuudesta!

Dam - Wyte Anja.jpg

Testissä: 

Saatavilla väreissä: , , .

Parasta trikoissa: Heijastinyksityiskohdat, joiden ansiosta suorastaan loistat kesäiltojen myöhäisillä lenkeillä!

Yhteenveto: Lahkeiden päässä on vetoketjut, jotka helpottavat trikoiden pukemista ja riisumista. Anja-trikoot ovat tosin hieman haastavat kokoa valittaessa ja ne istuvat väljemmin niin vyötärön kuin reisienkin kohdalla. Jos mietit valintaa kahden koon välillä, voit helposti ottaa pienemmän koon.

– Pohkeissa olevat hienot heijastinmateriaalista tehdyt pisteet saavat sinut näkyviin, jos ulkona on pimeää, toteaa yksi testaajista.

Wyten trikoot ovat erityiset myös siitä syystä, että ne ovat hieman paksumpaa materiaalia. Tämän vuoksi ne ovatkin parempi valinta syksyyn ja kevääseen, kuin kesätrikoiksi.

– Kokeilin näitä trikoita myös salilla, ja mielestäni ne toimivat hyvin myös voimaharjoittelussa. 

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä nämä trikoot saavat ison plussan alaselän kohdalla olevasta taskusta, joka on suurempi kuin trikoissa yleensä olevat taskut, mutta se ei silti herätä liikaa huomiota. Käytännöllistä!

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

2 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

3 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
nano x header
Muoti & trendit

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

21 apr 2020
Le specs solglasögon
Muoti & trendit

Trendikkäimmät aurinkolasit 2020

20 apr 2020
Asics loparskor
Muoti & trendit

Mitkä Asicsen juoksukengät minun kannattaisi valita?

20 apr 2020
bästsäljare header
Muoti & trendit

Tässä ovat Sportamoren myydyimmät tuotteet - koko lista

16 apr 2020
more news
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit
Mjukisset

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

Tässä on vuoden kuumin trendi, joka on täydellinen sekä kotitoimistolle että ulos piknikille. Tässä on 10 ylellistä verska-asua, joita et halua missata!

13 may 2020
Muoti & trendit
badtofflor plock

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

Pian on aika ottaa käyttöön kesäisemmät jalkineet, kuten suihkusandaalit, pistokkaat ja flipflopit. Tässä ovat vuoden kuumimmat kesäkengät Filalta, Adidakselta ja Birkenstockilta.

13 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

13 may 2020
Muoti & trendit
lisa tellbe header

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

Influensseri Lisa Tellbe rakastaa urheilullista muotia ja näyttää kuinka hän käyttää suosikkivaatteitaan Nikelta.

12 may 2020
Muoti & trendit