Löparskor dam 2019

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

Hiekoitushiekka on siivottu pois kaduilta ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – on aika hommata uudet juoksukengät! Esittelemme naisten uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

Testissä: ,

DAM-NIKE.jpg

Suositushinta:
154,90 euroa

Saatavilla väreissä:  , , , , , .

Erottuvat ominaisuudet: Korkea droppi, keveys ja fantastinen kantapään osio.

Paino: 232 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Vaihtelet intervallien ja keskipitkien matkojen välillä. Sopii kaikenlaisille alustoille aina asfaltista metsäpoluille. 

Koko ja istuvuus: Aluksi kengät tuntuvat ehkä kovilta, mutta antavat myöten muutamien lenkkien jälkeen. Istuvuus on mainio.

Mukavuus: Kieli on lyhyempi kuin monissa muissa malleissa, mikä on hyvä, sillä se ei hierrä nilkkaa. Kengissä on mukava vaimennus. Sisäpohjassa on kumimainen tunne, ja se on hieman paksumpi. 

Design: Mustaksi juoksukengäksi Nike on todella panostanut designiin. Kankaan päällinen erottuu ja kuvio elävöittää kenkää. Todella nätit!

Yhteenveto: Tässä kevyessä juoksukengässä voit tuntea olosi itsevarmaksi ja parantaa aikaasi. Nike Vomero 14 -kengissä on mainio istuvuus, joka istuu kuin valettu sekä kaveille ja leveille jaloille. Droppi on 10 milliä, mikä auttaa sinua eteenpäin, kun jalat väsyvät. Testiryhmä piti myös kantapään vaimennuksesta. Tässä mallissa ei ole valittamista.

Testissä: ,

DAM-ADIDAS.jpg

Rekommenderat pris: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, joustavuus, ihana ventilaatiokyky. 

Paino: 202 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Omaat neutraalin juoksuaskeleen ja pidät pitkistä matkoista, mielellään kisatasolla. Voit tehdä myös intervalleja. 

Koko ja istuvuus: Kengät myötäilevät jalkoja ja pitävät ne paikallaan. Koko on melko leveä ja tiukahko, voit hyvin ottaa puolta kokoa isommat. 

Mukavuus: Päällinen on meshiä, joten se hengittää hyvin. Jalat pysyvät mukavan viileinä jopa pitkillä lenkeillä. Kengät istuvat hyvin jalkaan ja päällisestä jää stabiili tunne.

Design: Huokuu retkomaista tunnelmaa. Korallinväriset yksityiskohdat eivät pomppaa silmille liikaa.

Yhteenveto: Kun mietit Adidaksen juoksukenkiä, pompahtaa mieleesi ehkä ensimmäisenä  UltraBoost ja  SolarBoost -mallit. Mutta tunnetko tuotemerkin kilpailumalleja? Adizero Boston 7 tehtiin pitkän matkan kilpailuja varten japanilaisen mestarivalmistaja Omorin toimesta. Se on superkevyt ja neutraali juoksukenkä. Boost-vaimennus on suorastaan maaginen. Testiryhmämme mielestä voit lähes lentää näillä kengillä. Alustasta huolimatta pito pitää. Juoksu on näillä kengillä niin paljon hauskempaa.

Testissä: ,  

DAM-SALMING.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Hyvin vaimennettu, siisti tyyli, lämmin. 

Paino: 224 grammaa.

Sopii sinulle joka: Olet ehkä kokenut ongelmia polven kanssa ja kaipaat vaimennettua kenkää, joka on hellä alas tultaessa. 

Koko ja istuvuus: True to size, normaali leveys. Jos tiedät, että jalkasi ovat todella kapeat tai todella leveät, kannattaa valita toinen malli. 

Mukavuus: Kengät ovat superkevyet ja istuvat ylle hyvin. Moni testaajista ei ollut koskaan juossut Salmingin kengillä, ja yllättyikin positiivisesti. Parasta näissä on mukava vaimennus. 

Design: Mitä ulkonäköön tulee, näissä on hyvin puhdas tyyli. Harmaa, meleerattu päällinen on koristeltu heijastavin logoin. Ei valittamista. 

Yhteenveto: Kärsitkö juoksijan polvesta? Sattuuko helposti juoksiin ja lantioon juostessa? Testaa Salmingin maagista kenkää. Uusi Greyhound on nimittäin tehty juuri kovaa alustaa varten. Pari lenkkiä tässä mallissa ja tunnet ison eron. Vaimennus ja sisäpohjan muoto tarjoilevat hellän elämyksen. Mainio kenkä harjoitella juoksuaskelta, etkä kärsi edes polven kiputilasta. Miinusta malli saa ventilaatiosta. Parhaiten kengät sopivat pariin lämpöasteeseen. 

Testissä: ,

DAM-UNDER ARMOUR.jpg

Suositushinta:
159,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Leveys, mukavuus. Sopii kaikkeen! 

Paino: 249 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Olet joko aloittelija tai kokeneempi juoksija. Sopii sekä lyhyille että pitkille lenkeille. Kenkä moniin eri tilaisuuksiin. 

Koko ja istuvuus: Todellinen unelma leveille jaloille. Näissä voit juosta vapaasti ilman että kenkä tuntuu liian ahtaalta. Jos taas jalkasi ovat kovin kapeat, eivät nämä istu kovin tiukasti. 

Mukavuus: Kengät tuntuvat jalassa supermukavilta. Ne eivät purista mistään. Malli tarjoaa neutraalin tuen juoksuaskeleellesi. Moni testaaja koki, että pohja antaa hyvin energiaa, kuin kimpoaisit eteenpäin. 

Design: Supernätti kenkä, jossa on paksu pohja ja nätti väriyhdistelmä. Kukapa ei pitäisi oranssin ja mustan yhdistelmästä? Plussaa heijastinyksityiskohdista, jotka ovat paitsi nätit myös käytännölliset. 

Yhteenveto: Mäki-intervalleja, nopeita lyhyitä lenkkejä ja pitkiä juoksumatkoja rauhallisella vauhdilla – Hovr Infinite selviytyy mistä tahansa. Älä anna kömpelön ulkonäön hämätä. Ainoa tilanne, missä testaajamme valitsisivat toiset kengät, on kilpailutilanne. Muuten malli on uusi suosikki. Jalat tuntuvat hyvin levänneiltä, sillä vaimennus antaa hyvin energiaa. Jopa 8 millimetrin droppi näyttää siltä, kun olisit aina valmis seuraavaan askeleeseen. Pohjaan on rakennettu sisään hauskana yksityiskohtana sisäänrakennetut sensorit, jotka mittaavat, analysoivat ja tallentavat tiedot esimerkiksi matkasi pituudesta. Sovelluksen käyttö maksaa kuitenkin jonkin verran.  

Testissä: ,

DAM-NEW BALANCE.jpg

Suositushinta:
168,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Erottuvat ominaisuudet: Stabiliteetti, vaimennus, hellyys kropalle. 

Paino: 254 grammaa.

Sopii sinulle, joka: Kaipaat hyvin vaimennettuja kenkiä palautumiseen.

Koko ja istuvuus: Ota puolta kokoa isommat. Kenkä istuu hyvin jalkaan. Vaikka jalkasi olisivat leveät, tämä malli on mainio, sillä elastinen päällinen sopeutuu jalan muotoihin eikä paina liian lujaa. 

Mukavuus: Sisäpohja tukee jalkaholvea. 1080v9 on neutraali juoksukenkä, joka ei hierrä mistään. 

Design: Chunky-tyyli tekee tästä mallista ehkä kömpelön näköisen, mutta suurin syyllinen on leveä pohja. Designissa voisi olla toisenlaisetkin värit.

Yhteenveto: 1080v9 on monipuolinen, hyvin vaimennettu juoksukenkä, jossa vaimennus ja stabiliteetti ovat keskiössä. Saat pehmeän laskeutumisen myös kovalla alustalla. Täydellinen kenkä palauttaville lenkeille, kun haluat olla todella hellä kropallesi tai jos vasta aloittelet juoksuharrastusta. Pehmeän vaimennuksen lisäksi saat hyvän pidon. Pohja sopii niin asfaltille kuin sorallekin. Vältä epätasaista alustaa.

Testissä: ,

DAM-SAUCONY.jpgSuositushinta: 148,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, joustavuus, kestävä pohja. 

Paino 190 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Omaa neutraalin juoksuaskeleen ja tykkää pitkistä matkoista.

Istuvuus ja koko: Ota sama koko kuin tavallisissa kengissäsi. Kengät ovat leveähköt ja sopivatkin siksi leveämmille jaloille. Muuten ne voivat tuntua liian suurilta.

Mukavuus: Kinvara 10 on todella kevyt kenkä. Näitä ei tarvitse juosta sisään, ne ovat hellät ensimmäisestä lenkistä lähtien. Älä siis pelkää hiertymiä.

Design: Erottuvat värit eivät vakuuttaneet kaikkia testaajiamme. Turkoosi vaihtoehto ei ehkä pomppaa silmille yhtä pahasti.

Yhteenveto: 10 vuotta sitten Saucony toi markkinoille ensimmäiset Kinvarat, jotka mullistivat koko kenkäbisneksen. Nyt malli on tuotemerkin suosituin. Vain 4 mm dropilla uusin Kinvara 10 -versio on muotoiltu kuten maratonkenkä. Se sopii pitkille matkoille. Voit laskeutua keskijalalle. Kengän vankkuus on perusluokkaa. Vaimennus antaa ihanan juoksuelämyksen niin aloittelijalle kuin kokeneellekin juoksijalle. Malli joustaa hyvin, on mukava jalassa ja istuu mainiosti alusta alkaen. 

Testissä: ,

DAM-REEBOK.jpg

Suositushinta: 99,99 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Neutraali, joustava, hyvän hintainen.

Paino: 209 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Kuntojuokset eri alustoilla kuten asfaltilla, soralla tai pururadalla. 

Koko ja istuvuus: Kuten Reebokin treenikengätkin, tämäkin on vähän iso. Klassinen 38 sopii noin 37,5-koolle. Ota puolta kokoa pienemmät kuin millä tavallisesti juokset. Malli on leveähkö, joten se istuu kuin valettu leveille jaloille. 

Mukavuus: Mukava juoksukenkä ei hierrä eikä ärsytä. Se tajroilee samanlaisen tunteen kuin Ultraboost eli vähän kuin juoksisit pilvien päällä.

Design: Keltainen kenkä ei ehkä heti houkuttele. Voit kuitenkin valita muitakin värejä, esimerkiksi tyylipuhtaan mustan. 

Yhteenveto: Näissä Reebokin uutuuskengissä saat rahoille rutkasti vastinetta. Yksi parhaista hinta-laatusuhteista. Jos olet tottunut juoksemaan kengillä, missä on vain vähän tukea, huomaat eron. Mallissa on pehmeä vaimennus, jota voi verrata Niken keveisiin kenkiin. Sisäpohja on todella suora ja sopii jaloille, jotka eivät tarvitse jalkaholville erillistä tukea. Vaimennuksen kyky antaa energiaa takaisin on huikea kuten myös kenkien joustavuuskyky. Malli sopii useille eri alustoille.

Testissä: ,

DAM-ASICS.jpg

Rekommenderat pris: 1 295 kronor. 

Saatavilla väreissä:  , , ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Ventilaatiokyky joustavuus, hyvä pito.

Paino: 212 grammaa.

Sopii sinulle, joka: Juokset koko kesän. Yhdistät pitkät matkat ja intervallit. 

Koko ja istuvuus: Kuten muutkin Asics juoksukengät, ota puolta kokoa tai kokoa isommat. 

Mukavuus: Todella mukava kenkä hengittää eri tavalla ja pitää jalat kuivina ja viileinä. Hyvä kantapään osio ei hierrä tai ärsytä. Tunnet itsesi vahvaksi joka askeleella. 

Design: Musta ja punainen miellyttää silmää, mutta ei ehkä ole keväisin yhdistelmä. Valinnanvaraa kuitenkin löytyy. 

Yhteenveto: Erona muihin Asicsen juoksukenkiin, vaikkapa Gel-Nimbukseen, on Roadhawk FF2 kevyempi ja joustavampi malli. Se sopii hyvin lyhyille matkoille ja intervalleihin. Mesh-päällinen suorastaan huutaa intervalliharjoituksia. Voit siis hikoilla näissä huoletta. Sopii kesän kuumille lenkeille. 

Testissä: ,  

DAM-PUMA.jpg

Suositushinta:
85,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Joustava ja hyvin vaimennettu mukavuusunelma. 

Paino: 255 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Juokset keskipitkiä matkoja kovalla alustalla.

Koko ja istuvuus: True to size, leveähkö. Koska päällinen on tiukka, sopivat kengät hyvin  kapeille ja leveille jaloille.

Mukavuus:  Kengät muistuttavat sukkaa. Niissä on kiinni ommeltu kieli, joten sinun tarvitsee tuskin edes sitoa nauhoja. Kantapäässä on pehmeä osio, joka tuntuu mukavalta.  

Design: Todella pidetty ja ihana. Harmaa, läikykäs päällinen toimii myös farkkujen kanssa. 

Yhteenveto: Ensimmäiseksi vakuutut kenkien mukavuudesta. Ne ovat todelliset unelmat jalassa. Ommeltu päällinen syleilee jalkoja mukavasti ja seuraa jalkasi liikkeitä juostessa. Päällisen elastisuus saa aikaan sen, että tuki ei ole kaikista paras. Vaimennus muistuttaa Adidaksen Ultraboost-mallin vaimennusta. Siksi haluat pitää näitä jalassa lenkin jälkeenkin. Kenkä toimii parhaiten kovalla alustalla. Todella monipuolinen kenkä sinulle, joka et tarvitse valtavasti tukea. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

2 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

2 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
more news
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit