Löparskor dam 2019

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

Hiekoitushiekka on siivottu pois kaduilta ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – on aika hommata uudet juoksukengät! Esittelemme naisten uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

Testissä: ,

DAM-NIKE.jpg

Suositushinta:
154,90 euroa

Saatavilla väreissä:  , , , , , .

Erottuvat ominaisuudet: Korkea droppi, keveys ja fantastinen kantapään osio.

Paino: 232 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Vaihtelet intervallien ja keskipitkien matkojen välillä. Sopii kaikenlaisille alustoille aina asfaltista metsäpoluille. 

Koko ja istuvuus: Aluksi kengät tuntuvat ehkä kovilta, mutta antavat myöten muutamien lenkkien jälkeen. Istuvuus on mainio.

Mukavuus: Kieli on lyhyempi kuin monissa muissa malleissa, mikä on hyvä, sillä se ei hierrä nilkkaa. Kengissä on mukava vaimennus. Sisäpohjassa on kumimainen tunne, ja se on hieman paksumpi. 

Design: Mustaksi juoksukengäksi Nike on todella panostanut designiin. Kankaan päällinen erottuu ja kuvio elävöittää kenkää. Todella nätit!

Yhteenveto: Tässä kevyessä juoksukengässä voit tuntea olosi itsevarmaksi ja parantaa aikaasi. Nike Vomero 14 -kengissä on mainio istuvuus, joka istuu kuin valettu sekä kaveille ja leveille jaloille. Droppi on 10 milliä, mikä auttaa sinua eteenpäin, kun jalat väsyvät. Testiryhmä piti myös kantapään vaimennuksesta. Tässä mallissa ei ole valittamista.

Testissä: ,

DAM-ADIDAS.jpg

Rekommenderat pris: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, joustavuus, ihana ventilaatiokyky. 

Paino: 202 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Omaat neutraalin juoksuaskeleen ja pidät pitkistä matkoista, mielellään kisatasolla. Voit tehdä myös intervalleja. 

Koko ja istuvuus: Kengät myötäilevät jalkoja ja pitävät ne paikallaan. Koko on melko leveä ja tiukahko, voit hyvin ottaa puolta kokoa isommat. 

Mukavuus: Päällinen on meshiä, joten se hengittää hyvin. Jalat pysyvät mukavan viileinä jopa pitkillä lenkeillä. Kengät istuvat hyvin jalkaan ja päällisestä jää stabiili tunne.

Design: Huokuu retkomaista tunnelmaa. Korallinväriset yksityiskohdat eivät pomppaa silmille liikaa.

Yhteenveto: Kun mietit Adidaksen juoksukenkiä, pompahtaa mieleesi ehkä ensimmäisenä  UltraBoost ja  SolarBoost -mallit. Mutta tunnetko tuotemerkin kilpailumalleja? Adizero Boston 7 tehtiin pitkän matkan kilpailuja varten japanilaisen mestarivalmistaja Omorin toimesta. Se on superkevyt ja neutraali juoksukenkä. Boost-vaimennus on suorastaan maaginen. Testiryhmämme mielestä voit lähes lentää näillä kengillä. Alustasta huolimatta pito pitää. Juoksu on näillä kengillä niin paljon hauskempaa.

Testissä: ,  

DAM-SALMING.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Hyvin vaimennettu, siisti tyyli, lämmin. 

Paino: 224 grammaa.

Sopii sinulle joka: Olet ehkä kokenut ongelmia polven kanssa ja kaipaat vaimennettua kenkää, joka on hellä alas tultaessa. 

Koko ja istuvuus: True to size, normaali leveys. Jos tiedät, että jalkasi ovat todella kapeat tai todella leveät, kannattaa valita toinen malli. 

Mukavuus: Kengät ovat superkevyet ja istuvat ylle hyvin. Moni testaajista ei ollut koskaan juossut Salmingin kengillä, ja yllättyikin positiivisesti. Parasta näissä on mukava vaimennus. 

Design: Mitä ulkonäköön tulee, näissä on hyvin puhdas tyyli. Harmaa, meleerattu päällinen on koristeltu heijastavin logoin. Ei valittamista. 

Yhteenveto: Kärsitkö juoksijan polvesta? Sattuuko helposti juoksiin ja lantioon juostessa? Testaa Salmingin maagista kenkää. Uusi Greyhound on nimittäin tehty juuri kovaa alustaa varten. Pari lenkkiä tässä mallissa ja tunnet ison eron. Vaimennus ja sisäpohjan muoto tarjoilevat hellän elämyksen. Mainio kenkä harjoitella juoksuaskelta, etkä kärsi edes polven kiputilasta. Miinusta malli saa ventilaatiosta. Parhaiten kengät sopivat pariin lämpöasteeseen. 

Testissä: ,

DAM-UNDER ARMOUR.jpg

Suositushinta:
159,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Leveys, mukavuus. Sopii kaikkeen! 

Paino: 249 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Olet joko aloittelija tai kokeneempi juoksija. Sopii sekä lyhyille että pitkille lenkeille. Kenkä moniin eri tilaisuuksiin. 

Koko ja istuvuus: Todellinen unelma leveille jaloille. Näissä voit juosta vapaasti ilman että kenkä tuntuu liian ahtaalta. Jos taas jalkasi ovat kovin kapeat, eivät nämä istu kovin tiukasti. 

Mukavuus: Kengät tuntuvat jalassa supermukavilta. Ne eivät purista mistään. Malli tarjoaa neutraalin tuen juoksuaskeleellesi. Moni testaaja koki, että pohja antaa hyvin energiaa, kuin kimpoaisit eteenpäin. 

Design: Supernätti kenkä, jossa on paksu pohja ja nätti väriyhdistelmä. Kukapa ei pitäisi oranssin ja mustan yhdistelmästä? Plussaa heijastinyksityiskohdista, jotka ovat paitsi nätit myös käytännölliset. 

Yhteenveto: Mäki-intervalleja, nopeita lyhyitä lenkkejä ja pitkiä juoksumatkoja rauhallisella vauhdilla – Hovr Infinite selviytyy mistä tahansa. Älä anna kömpelön ulkonäön hämätä. Ainoa tilanne, missä testaajamme valitsisivat toiset kengät, on kilpailutilanne. Muuten malli on uusi suosikki. Jalat tuntuvat hyvin levänneiltä, sillä vaimennus antaa hyvin energiaa. Jopa 8 millimetrin droppi näyttää siltä, kun olisit aina valmis seuraavaan askeleeseen. Pohjaan on rakennettu sisään hauskana yksityiskohtana sisäänrakennetut sensorit, jotka mittaavat, analysoivat ja tallentavat tiedot esimerkiksi matkasi pituudesta. Sovelluksen käyttö maksaa kuitenkin jonkin verran.  

Testissä: ,

DAM-NEW BALANCE.jpg

Suositushinta:
168,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Erottuvat ominaisuudet: Stabiliteetti, vaimennus, hellyys kropalle. 

Paino: 254 grammaa.

Sopii sinulle, joka: Kaipaat hyvin vaimennettuja kenkiä palautumiseen.

Koko ja istuvuus: Ota puolta kokoa isommat. Kenkä istuu hyvin jalkaan. Vaikka jalkasi olisivat leveät, tämä malli on mainio, sillä elastinen päällinen sopeutuu jalan muotoihin eikä paina liian lujaa. 

Mukavuus: Sisäpohja tukee jalkaholvea. 1080v9 on neutraali juoksukenkä, joka ei hierrä mistään. 

Design: Chunky-tyyli tekee tästä mallista ehkä kömpelön näköisen, mutta suurin syyllinen on leveä pohja. Designissa voisi olla toisenlaisetkin värit.

Yhteenveto: 1080v9 on monipuolinen, hyvin vaimennettu juoksukenkä, jossa vaimennus ja stabiliteetti ovat keskiössä. Saat pehmeän laskeutumisen myös kovalla alustalla. Täydellinen kenkä palauttaville lenkeille, kun haluat olla todella hellä kropallesi tai jos vasta aloittelet juoksuharrastusta. Pehmeän vaimennuksen lisäksi saat hyvän pidon. Pohja sopii niin asfaltille kuin sorallekin. Vältä epätasaista alustaa.

Testissä: ,

DAM-SAUCONY.jpgSuositushinta: 148,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, joustavuus, kestävä pohja. 

Paino 190 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Omaa neutraalin juoksuaskeleen ja tykkää pitkistä matkoista.

Istuvuus ja koko: Ota sama koko kuin tavallisissa kengissäsi. Kengät ovat leveähköt ja sopivatkin siksi leveämmille jaloille. Muuten ne voivat tuntua liian suurilta.

Mukavuus: Kinvara 10 on todella kevyt kenkä. Näitä ei tarvitse juosta sisään, ne ovat hellät ensimmäisestä lenkistä lähtien. Älä siis pelkää hiertymiä.

Design: Erottuvat värit eivät vakuuttaneet kaikkia testaajiamme. Turkoosi vaihtoehto ei ehkä pomppaa silmille yhtä pahasti.

Yhteenveto: 10 vuotta sitten Saucony toi markkinoille ensimmäiset Kinvarat, jotka mullistivat koko kenkäbisneksen. Nyt malli on tuotemerkin suosituin. Vain 4 mm dropilla uusin Kinvara 10 -versio on muotoiltu kuten maratonkenkä. Se sopii pitkille matkoille. Voit laskeutua keskijalalle. Kengän vankkuus on perusluokkaa. Vaimennus antaa ihanan juoksuelämyksen niin aloittelijalle kuin kokeneellekin juoksijalle. Malli joustaa hyvin, on mukava jalassa ja istuu mainiosti alusta alkaen. 

Testissä: ,

DAM-REEBOK.jpg

Suositushinta: 99,99 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Neutraali, joustava, hyvän hintainen.

Paino: 209 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Kuntojuokset eri alustoilla kuten asfaltilla, soralla tai pururadalla. 

Koko ja istuvuus: Kuten Reebokin treenikengätkin, tämäkin on vähän iso. Klassinen 38 sopii noin 37,5-koolle. Ota puolta kokoa pienemmät kuin millä tavallisesti juokset. Malli on leveähkö, joten se istuu kuin valettu leveille jaloille. 

Mukavuus: Mukava juoksukenkä ei hierrä eikä ärsytä. Se tajroilee samanlaisen tunteen kuin Ultraboost eli vähän kuin juoksisit pilvien päällä.

Design: Keltainen kenkä ei ehkä heti houkuttele. Voit kuitenkin valita muitakin värejä, esimerkiksi tyylipuhtaan mustan. 

Yhteenveto: Näissä Reebokin uutuuskengissä saat rahoille rutkasti vastinetta. Yksi parhaista hinta-laatusuhteista. Jos olet tottunut juoksemaan kengillä, missä on vain vähän tukea, huomaat eron. Mallissa on pehmeä vaimennus, jota voi verrata Niken keveisiin kenkiin. Sisäpohja on todella suora ja sopii jaloille, jotka eivät tarvitse jalkaholville erillistä tukea. Vaimennuksen kyky antaa energiaa takaisin on huikea kuten myös kenkien joustavuuskyky. Malli sopii useille eri alustoille.

Testissä: ,

DAM-ASICS.jpg

Rekommenderat pris: 1 295 kronor. 

Saatavilla väreissä:  , , ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Ventilaatiokyky joustavuus, hyvä pito.

Paino: 212 grammaa.

Sopii sinulle, joka: Juokset koko kesän. Yhdistät pitkät matkat ja intervallit. 

Koko ja istuvuus: Kuten muutkin Asics juoksukengät, ota puolta kokoa tai kokoa isommat. 

Mukavuus: Todella mukava kenkä hengittää eri tavalla ja pitää jalat kuivina ja viileinä. Hyvä kantapään osio ei hierrä tai ärsytä. Tunnet itsesi vahvaksi joka askeleella. 

Design: Musta ja punainen miellyttää silmää, mutta ei ehkä ole keväisin yhdistelmä. Valinnanvaraa kuitenkin löytyy. 

Yhteenveto: Erona muihin Asicsen juoksukenkiin, vaikkapa Gel-Nimbukseen, on Roadhawk FF2 kevyempi ja joustavampi malli. Se sopii hyvin lyhyille matkoille ja intervalleihin. Mesh-päällinen suorastaan huutaa intervalliharjoituksia. Voit siis hikoilla näissä huoletta. Sopii kesän kuumille lenkeille. 

Testissä: ,  

DAM-PUMA.jpg

Suositushinta:
85,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Joustava ja hyvin vaimennettu mukavuusunelma. 

Paino: 255 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Juokset keskipitkiä matkoja kovalla alustalla.

Koko ja istuvuus: True to size, leveähkö. Koska päällinen on tiukka, sopivat kengät hyvin  kapeille ja leveille jaloille.

Mukavuus:  Kengät muistuttavat sukkaa. Niissä on kiinni ommeltu kieli, joten sinun tarvitsee tuskin edes sitoa nauhoja. Kantapäässä on pehmeä osio, joka tuntuu mukavalta.  

Design: Todella pidetty ja ihana. Harmaa, läikykäs päällinen toimii myös farkkujen kanssa. 

Yhteenveto: Ensimmäiseksi vakuutut kenkien mukavuudesta. Ne ovat todelliset unelmat jalassa. Ommeltu päällinen syleilee jalkoja mukavasti ja seuraa jalkasi liikkeitä juostessa. Päällisen elastisuus saa aikaan sen, että tuki ei ole kaikista paras. Vaimennus muistuttaa Adidaksen Ultraboost-mallin vaimennusta. Siksi haluat pitää näitä jalassa lenkin jälkeenkin. Kenkä toimii parhaiten kovalla alustalla. Todella monipuolinen kenkä sinulle, joka et tarvitse valtavasti tukea. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

8 tuntia sitten
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

4 päivää sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

5 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

5 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

6 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

6 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

6 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

6 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
more news
Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

8 tuntia sitten
Muoti & trendit
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

6 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit