Löparskor dam 2019

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

Hiekoitushiekka on siivottu pois kaduilta ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – on aika hommata uudet juoksukengät! Esittelemme naisten uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

Testissä: ,

DAM-NIKE.jpg

Suositushinta:
154,90 euroa

Saatavilla väreissä:  , , , , , .

Erottuvat ominaisuudet: Korkea droppi, keveys ja fantastinen kantapään osio.

Paino: 232 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Vaihtelet intervallien ja keskipitkien matkojen välillä. Sopii kaikenlaisille alustoille aina asfaltista metsäpoluille. 

Koko ja istuvuus: Aluksi kengät tuntuvat ehkä kovilta, mutta antavat myöten muutamien lenkkien jälkeen. Istuvuus on mainio.

Mukavuus: Kieli on lyhyempi kuin monissa muissa malleissa, mikä on hyvä, sillä se ei hierrä nilkkaa. Kengissä on mukava vaimennus. Sisäpohjassa on kumimainen tunne, ja se on hieman paksumpi. 

Design: Mustaksi juoksukengäksi Nike on todella panostanut designiin. Kankaan päällinen erottuu ja kuvio elävöittää kenkää. Todella nätit!

Yhteenveto: Tässä kevyessä juoksukengässä voit tuntea olosi itsevarmaksi ja parantaa aikaasi. Nike Vomero 14 -kengissä on mainio istuvuus, joka istuu kuin valettu sekä kaveille ja leveille jaloille. Droppi on 10 milliä, mikä auttaa sinua eteenpäin, kun jalat väsyvät. Testiryhmä piti myös kantapään vaimennuksesta. Tässä mallissa ei ole valittamista.

Testissä: ,

DAM-ADIDAS.jpg

Rekommenderat pris: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, joustavuus, ihana ventilaatiokyky. 

Paino: 202 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Omaat neutraalin juoksuaskeleen ja pidät pitkistä matkoista, mielellään kisatasolla. Voit tehdä myös intervalleja. 

Koko ja istuvuus: Kengät myötäilevät jalkoja ja pitävät ne paikallaan. Koko on melko leveä ja tiukahko, voit hyvin ottaa puolta kokoa isommat. 

Mukavuus: Päällinen on meshiä, joten se hengittää hyvin. Jalat pysyvät mukavan viileinä jopa pitkillä lenkeillä. Kengät istuvat hyvin jalkaan ja päällisestä jää stabiili tunne.

Design: Huokuu retkomaista tunnelmaa. Korallinväriset yksityiskohdat eivät pomppaa silmille liikaa.

Yhteenveto: Kun mietit Adidaksen juoksukenkiä, pompahtaa mieleesi ehkä ensimmäisenä  UltraBoost ja  SolarBoost -mallit. Mutta tunnetko tuotemerkin kilpailumalleja? Adizero Boston 7 tehtiin pitkän matkan kilpailuja varten japanilaisen mestarivalmistaja Omorin toimesta. Se on superkevyt ja neutraali juoksukenkä. Boost-vaimennus on suorastaan maaginen. Testiryhmämme mielestä voit lähes lentää näillä kengillä. Alustasta huolimatta pito pitää. Juoksu on näillä kengillä niin paljon hauskempaa.

Testissä: ,  

DAM-SALMING.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Hyvin vaimennettu, siisti tyyli, lämmin. 

Paino: 224 grammaa.

Sopii sinulle joka: Olet ehkä kokenut ongelmia polven kanssa ja kaipaat vaimennettua kenkää, joka on hellä alas tultaessa. 

Koko ja istuvuus: True to size, normaali leveys. Jos tiedät, että jalkasi ovat todella kapeat tai todella leveät, kannattaa valita toinen malli. 

Mukavuus: Kengät ovat superkevyet ja istuvat ylle hyvin. Moni testaajista ei ollut koskaan juossut Salmingin kengillä, ja yllättyikin positiivisesti. Parasta näissä on mukava vaimennus. 

Design: Mitä ulkonäköön tulee, näissä on hyvin puhdas tyyli. Harmaa, meleerattu päällinen on koristeltu heijastavin logoin. Ei valittamista. 

Yhteenveto: Kärsitkö juoksijan polvesta? Sattuuko helposti juoksiin ja lantioon juostessa? Testaa Salmingin maagista kenkää. Uusi Greyhound on nimittäin tehty juuri kovaa alustaa varten. Pari lenkkiä tässä mallissa ja tunnet ison eron. Vaimennus ja sisäpohjan muoto tarjoilevat hellän elämyksen. Mainio kenkä harjoitella juoksuaskelta, etkä kärsi edes polven kiputilasta. Miinusta malli saa ventilaatiosta. Parhaiten kengät sopivat pariin lämpöasteeseen. 

Testissä: ,

DAM-UNDER ARMOUR.jpg

Suositushinta:
159,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Leveys, mukavuus. Sopii kaikkeen! 

Paino: 249 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Olet joko aloittelija tai kokeneempi juoksija. Sopii sekä lyhyille että pitkille lenkeille. Kenkä moniin eri tilaisuuksiin. 

Koko ja istuvuus: Todellinen unelma leveille jaloille. Näissä voit juosta vapaasti ilman että kenkä tuntuu liian ahtaalta. Jos taas jalkasi ovat kovin kapeat, eivät nämä istu kovin tiukasti. 

Mukavuus: Kengät tuntuvat jalassa supermukavilta. Ne eivät purista mistään. Malli tarjoaa neutraalin tuen juoksuaskeleellesi. Moni testaaja koki, että pohja antaa hyvin energiaa, kuin kimpoaisit eteenpäin. 

Design: Supernätti kenkä, jossa on paksu pohja ja nätti väriyhdistelmä. Kukapa ei pitäisi oranssin ja mustan yhdistelmästä? Plussaa heijastinyksityiskohdista, jotka ovat paitsi nätit myös käytännölliset. 

Yhteenveto: Mäki-intervalleja, nopeita lyhyitä lenkkejä ja pitkiä juoksumatkoja rauhallisella vauhdilla – Hovr Infinite selviytyy mistä tahansa. Älä anna kömpelön ulkonäön hämätä. Ainoa tilanne, missä testaajamme valitsisivat toiset kengät, on kilpailutilanne. Muuten malli on uusi suosikki. Jalat tuntuvat hyvin levänneiltä, sillä vaimennus antaa hyvin energiaa. Jopa 8 millimetrin droppi näyttää siltä, kun olisit aina valmis seuraavaan askeleeseen. Pohjaan on rakennettu sisään hauskana yksityiskohtana sisäänrakennetut sensorit, jotka mittaavat, analysoivat ja tallentavat tiedot esimerkiksi matkasi pituudesta. Sovelluksen käyttö maksaa kuitenkin jonkin verran.  

Testissä: ,

DAM-NEW BALANCE.jpg

Suositushinta:
168,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Erottuvat ominaisuudet: Stabiliteetti, vaimennus, hellyys kropalle. 

Paino: 254 grammaa.

Sopii sinulle, joka: Kaipaat hyvin vaimennettuja kenkiä palautumiseen.

Koko ja istuvuus: Ota puolta kokoa isommat. Kenkä istuu hyvin jalkaan. Vaikka jalkasi olisivat leveät, tämä malli on mainio, sillä elastinen päällinen sopeutuu jalan muotoihin eikä paina liian lujaa. 

Mukavuus: Sisäpohja tukee jalkaholvea. 1080v9 on neutraali juoksukenkä, joka ei hierrä mistään. 

Design: Chunky-tyyli tekee tästä mallista ehkä kömpelön näköisen, mutta suurin syyllinen on leveä pohja. Designissa voisi olla toisenlaisetkin värit.

Yhteenveto: 1080v9 on monipuolinen, hyvin vaimennettu juoksukenkä, jossa vaimennus ja stabiliteetti ovat keskiössä. Saat pehmeän laskeutumisen myös kovalla alustalla. Täydellinen kenkä palauttaville lenkeille, kun haluat olla todella hellä kropallesi tai jos vasta aloittelet juoksuharrastusta. Pehmeän vaimennuksen lisäksi saat hyvän pidon. Pohja sopii niin asfaltille kuin sorallekin. Vältä epätasaista alustaa.

Testissä: ,

DAM-SAUCONY.jpgSuositushinta: 148,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, joustavuus, kestävä pohja. 

Paino 190 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Omaa neutraalin juoksuaskeleen ja tykkää pitkistä matkoista.

Istuvuus ja koko: Ota sama koko kuin tavallisissa kengissäsi. Kengät ovat leveähköt ja sopivatkin siksi leveämmille jaloille. Muuten ne voivat tuntua liian suurilta.

Mukavuus: Kinvara 10 on todella kevyt kenkä. Näitä ei tarvitse juosta sisään, ne ovat hellät ensimmäisestä lenkistä lähtien. Älä siis pelkää hiertymiä.

Design: Erottuvat värit eivät vakuuttaneet kaikkia testaajiamme. Turkoosi vaihtoehto ei ehkä pomppaa silmille yhtä pahasti.

Yhteenveto: 10 vuotta sitten Saucony toi markkinoille ensimmäiset Kinvarat, jotka mullistivat koko kenkäbisneksen. Nyt malli on tuotemerkin suosituin. Vain 4 mm dropilla uusin Kinvara 10 -versio on muotoiltu kuten maratonkenkä. Se sopii pitkille matkoille. Voit laskeutua keskijalalle. Kengän vankkuus on perusluokkaa. Vaimennus antaa ihanan juoksuelämyksen niin aloittelijalle kuin kokeneellekin juoksijalle. Malli joustaa hyvin, on mukava jalassa ja istuu mainiosti alusta alkaen. 

Testissä: ,

DAM-REEBOK.jpg

Suositushinta: 99,99 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Neutraali, joustava, hyvän hintainen.

Paino: 209 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Kuntojuokset eri alustoilla kuten asfaltilla, soralla tai pururadalla. 

Koko ja istuvuus: Kuten Reebokin treenikengätkin, tämäkin on vähän iso. Klassinen 38 sopii noin 37,5-koolle. Ota puolta kokoa pienemmät kuin millä tavallisesti juokset. Malli on leveähkö, joten se istuu kuin valettu leveille jaloille. 

Mukavuus: Mukava juoksukenkä ei hierrä eikä ärsytä. Se tajroilee samanlaisen tunteen kuin Ultraboost eli vähän kuin juoksisit pilvien päällä.

Design: Keltainen kenkä ei ehkä heti houkuttele. Voit kuitenkin valita muitakin värejä, esimerkiksi tyylipuhtaan mustan. 

Yhteenveto: Näissä Reebokin uutuuskengissä saat rahoille rutkasti vastinetta. Yksi parhaista hinta-laatusuhteista. Jos olet tottunut juoksemaan kengillä, missä on vain vähän tukea, huomaat eron. Mallissa on pehmeä vaimennus, jota voi verrata Niken keveisiin kenkiin. Sisäpohja on todella suora ja sopii jaloille, jotka eivät tarvitse jalkaholville erillistä tukea. Vaimennuksen kyky antaa energiaa takaisin on huikea kuten myös kenkien joustavuuskyky. Malli sopii useille eri alustoille.

Testissä: ,

DAM-ASICS.jpg

Rekommenderat pris: 1 295 kronor. 

Saatavilla väreissä:  , , ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Ventilaatiokyky joustavuus, hyvä pito.

Paino: 212 grammaa.

Sopii sinulle, joka: Juokset koko kesän. Yhdistät pitkät matkat ja intervallit. 

Koko ja istuvuus: Kuten muutkin Asics juoksukengät, ota puolta kokoa tai kokoa isommat. 

Mukavuus: Todella mukava kenkä hengittää eri tavalla ja pitää jalat kuivina ja viileinä. Hyvä kantapään osio ei hierrä tai ärsytä. Tunnet itsesi vahvaksi joka askeleella. 

Design: Musta ja punainen miellyttää silmää, mutta ei ehkä ole keväisin yhdistelmä. Valinnanvaraa kuitenkin löytyy. 

Yhteenveto: Erona muihin Asicsen juoksukenkiin, vaikkapa Gel-Nimbukseen, on Roadhawk FF2 kevyempi ja joustavampi malli. Se sopii hyvin lyhyille matkoille ja intervalleihin. Mesh-päällinen suorastaan huutaa intervalliharjoituksia. Voit siis hikoilla näissä huoletta. Sopii kesän kuumille lenkeille. 

Testissä: ,  

DAM-PUMA.jpg

Suositushinta:
85,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Erottuvat ominaisuudet: Joustava ja hyvin vaimennettu mukavuusunelma. 

Paino: 255 grammaa. 

Sopii sinulle, joka: Juokset keskipitkiä matkoja kovalla alustalla.

Koko ja istuvuus: True to size, leveähkö. Koska päällinen on tiukka, sopivat kengät hyvin  kapeille ja leveille jaloille.

Mukavuus:  Kengät muistuttavat sukkaa. Niissä on kiinni ommeltu kieli, joten sinun tarvitsee tuskin edes sitoa nauhoja. Kantapäässä on pehmeä osio, joka tuntuu mukavalta.  

Design: Todella pidetty ja ihana. Harmaa, läikykäs päällinen toimii myös farkkujen kanssa. 

Yhteenveto: Ensimmäiseksi vakuutut kenkien mukavuudesta. Ne ovat todelliset unelmat jalassa. Ommeltu päällinen syleilee jalkoja mukavasti ja seuraa jalkasi liikkeitä juostessa. Päällisen elastisuus saa aikaan sen, että tuki ei ole kaikista paras. Vaimennus muistuttaa Adidaksen Ultraboost-mallin vaimennusta. Siksi haluat pitää näitä jalassa lenkin jälkeenkin. Kenkä toimii parhaiten kovalla alustalla. Todella monipuolinen kenkä sinulle, joka et tarvitse valtavasti tukea. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

juuri nyt
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

3 päivää sitten
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

4 päivää sitten
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
Didriksssons
Muoti & trendit

Näin tiedät, onko takkisi vedenpitävä

29 apr 2019
Nike Free 5.0
Muoti & trendit

TESTI: Tältä tuntuvat uudet Nike Free Run 5.0 -juoksukengät

26 apr 2019
Hoka One One header
Muoti & trendit

Rakastu Hoka One Onen uutuuksiin

26 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Muoti & trendit

Duffelbag – sesongin trendikkäin laukku

24 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Muoti & trendit

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

22 apr 2019
Löparskor dam 2019
Muoti & trendit

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

19 apr 2019
Asics löparskor
Muoti & trendit

Tervehdi Asicsen uusia pastellinvärisiä juoksukenkiä

17 apr 2019
Elvine
Muoti & trendit

Kevään miesten takkitrendit

17 apr 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

16 apr 2019
Adidas sneakers
Muoti & trendit

Adidaksen kevään tennaritrendit

16 apr 2019
Test
Muoti & trendit

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

16 apr 2019
Adidas Primeknit
Muoti & trendit

Adidaksen saumaton treenimallisto vihdoin Sportamorella!

14 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Muoti & trendit

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

12 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Muoti & trendit

Sesongin selviytymispaketti miehille

11 apr 2019
TESTBILD
Muoti & trendit

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

11 apr 2019
New Balance löparskor
Muoti & trendit

Mitkä ovat New Balancen juoksukenkien erot?

11 apr 2019
Adidas UB19
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset useat juoksukengät

10 apr 2019
Wyte
Muoti & trendit

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

09 apr 2019
Nike Free
Muoti & trendit

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

03 apr 2019
more news
Sporta stilen

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

Lavalla seisominen ja tanssiminen vaatii tunteita, rohkeutta ja ennen kaikkea makean tyylin. Adjani Hjert Goli kertoo, kuinka hän selättää ramppikuumeen ja tuntee lavalla olonsa mukavaksi.

juuri nyt
Muoti & trendit
Birkenstock Sandalheader

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

Tarvitsitpa sandaalit rantahiekkaan tai yksinkertaiset kengät kruunaamaan tyylisi kuumana kesäpäivänä, sandaalit ovat aina varma valinta. Esittelemme vuoden 2019 sandaalitrendit.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Dasia Starlily Bow

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

Jos etsit uusia, ihania kenkiä, jotka ovat todella todella söpöt, kurkkaa tänne. Dasian tennarit ovat saapuneet myös meille Sportamorelle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header löpartröjor dam

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

Purista itsestäsi viimeisetkin irti, ja ota avuksi kunnon juoksupaita. Testasimme viisi trendikästä juoksupaitaa naisille.

09 may 2019
Muoti & trendit
Nike Tech pack

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

Futuristisia yksityiskohtia, erityisen ohuita materiaaleja ja kehon liikkeitä myötäilevä design. Näistä on Niken uusi Tech Pack -mallisto tehty.

09 may 2019
Muoti & trendit
Test av regnjackor

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

Älä anna sateen yllättää. Tässä tulevat miesten sadetakkimallit, jotka pitävät sinut kuivana läpi kesän.

09 may 2019
Muoti & trendit
Fotbollsskor header

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

Jalkapallosesonki on käynnissä. Ehkä lapsesi on aika saada uudet jalkapallokengät, kun vanhat ovat alkaneet kiristää. Anna junioritestaajiemme auttaa.

09 may 2019
Muoti & trendit
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

Mitä olisikaan kesä ilman kunnon aurinkolaseja? Vältä silmävammat ja viimeistele tyylisi näillä sesongin suosituimmilla laseilla.

08 may 2019
Muoti & trendit
Peak Performance skaljackor

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

Teknisiä, käytännöllisiä ja söpöjä samalla kertaa. Esittelemme muutaman Peak Performancen vedenpitävän suosikin, jotka toimivat niin kaupungissa kuin ulkona seikkaillessa.

07 may 2019
Muoti & trendit
Adidas trailskor

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

Kaipaatko mukavia polkujuoksukenkiä? Kurkkaa nämä Adidaksen uudet polkujuoksukengät. Lajin asiantuntijat Elisabeth Hansson ja David Andersson Trailrunning Swedeniltä testasivat uutuudet.

06 may 2019
Muoti & trendit
Epic React

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

Kaipaatko uusia juoksukenkiä? Tarkasta nämä Niken supersuositut Epic React Flyknit 2 -kengät, jotka ovat saaneet sesongin mukaisen uuden sävyn.

06 may 2019
Muoti & trendit
Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia.

06 may 2019
Muoti & trendit
Nike Icon Clash

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

Yhdistä surffityyli ja Niken uunituore mallisto! Esittelemme uudet, väreillä koreilevat treenivaatteet, joihin haluat sonnustautua rannalla.

05 may 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.jpg

Testin parhaat sadetakit

Sateen jälkeen tulee aurinko, vai onko se toisinpäin? Joka tapauksessa nyt on korkea aika hankkia sadetakki, jonka avulla voit välttää kesäsateen. Testasimme neljä naisten mallia.

03 may 2019
Muoti & trendit
Header-baddräkter.jpg

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

Onko aika siirtää uimatreenisi syvempiin vesiin? Asiantuntijamme testasivat sesongin parhaat uimapuvut, jotta löytäisit parhaan funktionaalisen mallin.

02 may 2019
Muoti & trendit