Fotbollsskor test

Testin parhaat jalkapallokengät vuonna 2018

Nyt kun ulkosesonki pyörähtää kunnolla käyntiin, on aika hankkia uudet nappulakengät. Me esittelemme parhaat nappikset Nikelta, Adidakselta ja Pumalta. Mitkä tämän vuoden miesten malleista sinä valitset? 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testissä: 

Fotbollssko Puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 183,90 euroa

Yhteenveto: Uusi jalkapallokenkä, joka istuu kuin valettu. 

Testiryhmän tuomio:

Kaikki testiryhmästämme pitivät uunituoreita Puma Future -jalkapallokenkiä hurjan hyvinä.  Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann antaa nappulakengille kasvot, ja kengät sopivatkin parhaiten sinulle, joka pelaat keskikentällä tai hyökkääjänä. 

– Kengillä on todella hyvä pelata. Mikäli olet hyökkäävä pelaaja, nämä kengät sopivat mainiosti, ja se on syy siihen, miksi minä viihdyn näissä kengissä niin hyvin. Ne ovat todella kevyet, kumipohjat antoivat itsessään hyvän kontrollin palloon, ja ne todella tukivat pallokontrollia, ylistää eräs testaaja. 

Future-nappiksissa on verkko kengän päällä, joten voit itse päättää, miten haluat kengät sitoa. Voit kiristää sieltä, mistä kaipaat hieman lisää tukea ja löysätä sieltä, mistä jalkasi ovat leveämmät. 

– Kengät muotoutuivat jalkaani vain muutaman käyttökerran jälkeen, mikä teki kengistä mukavammat. Design on todella nätti ja saa sinut todella pelipäälle ensivilkaisulla. Vahva suositus! 

Testissä: Fotbollssko Nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 164,90 euroa

Yhteenveto: Sopivat maalitykille

Testiryhmän tuomio: 

Sukkamaisen muodon omaavat jalkapallokengät, joita jopa monesti jalkansa nyrjäyttäneet testaajamme arvostivat. Kengät seuraavat hyvin nilkan muotoja, mutteivat estäneet mitään temppuja. 

– Kokemukseni näistä kengistä on uskomattoman positiivinen. Ne ovat kevyet ja tunsin itseni kentällä todella notkeaksi ja nopeaksi. Yllätyin, miten hyviä vetoja niillä saa, vaikka ne ovat niin hyvin muotoutuneet jalan ympärille ja desihn vaikuttaa olevan muotoiltu juuri sitä varten, sanoi yksi testaaja.  

Design jakaa testiryhmäämme, osa pitää siitä, että erottuu kentällä, kun taas osa ei ylistänyt värivalintaa. Sen sijaan kaikki pitivät kenkien antamasta tunteesta. Kengät sopivat etenkin hyökkäävälle pelaajalle keveytensä takia sekä sen tunteen, minkä ne vetäessä antavat.  

– Nämä sopivat heille, jotka haluavat erottua, toisin sanoen kaikille hyökkääville pelaajille. Nätit ja joustavat kengät, joista todella voi vinkata kaverille myös, toinen testaaja kehuu.

Testissä: 

Fotbollsskor adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 229,90 euroa

Yhteenveto: Oikea valinta kapealle jalalle

Testiryhmän tuomio:

Nämä kengät eivät sovi kaikille, mutta mikäli jalkasi sopii malliin, nämä ovat mainiosti.  X -jalkapallokengät vastaavat kokoaan, mutta ovat melko kapeat, joten leveäjalkaiselle nämä ovat liian tiukat. Muuten jalkasi kärsivät. 

– Minulla ei ole leveitä jalkoja, joten minusta kengät istuivat todella hyvin. Nämä olivat todella pehmeät ja mukavat myös kantapäistä. Kengät antavat hyvän pidon nopeissa käännöksissä ja suunnanmuutoksissa, yksi testaaja sanoo. 

Sen lisäksi, että kengät tuntuvat mukavilta, ne ovat myös hyvät sinulle, joka haluat tuntea itsesi kevyeksi ja nopeaksi kentällä. Vaikka Adidas sanookin, että kengät ovat vain luonnonnurmelle, toimivat ne todella hyvin myös tekonurmella.  

­– Kevyet kengät nopealle pelaajalle. Materiaali on ohutta, mikä antaa läheisen pallokontaktin ja hyvän tunteen. Nämä sopivat hyökkäävälle pelaajalle, jolla on paljon vauhtia ja hyvä tekniikka. 

Testissä: 

Fotbollssko Nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 263,90 euroa

Yhteenveto: Kevyet kengät, jotka antavat loistavan pallokontrollin 

Nämä kengät ovat ylistys brasilialaishyökkääjä Neymarille, mutta toimivat yhtä hyvin myös sinulle, vaikka et maailman parhaimpiin pelaajiin lukeutuisikaan. Mercurial Vapor XI on kevyt ja ohut kenkä, joka antaa mahtavan kontrollin. 

– Ohut materiaali parantaa pallokontrollia, mutta kengät tuntuvat silti stabiileilta myös tekonurmella, kiitos kovan pohjan. Kenkien etuosa on melko tiukka, mikä tekee aluksi hieman kipeää, mutta kun kenkä muotoutuu, kipu helpottaa, yksi testaaja sanoo. 

Mercurial Vapor XI Neymar -jalkapallokengät ovat melko kalliit ja hintaa tuntuu tulevan mahtavista väreistä ja siitä, että kengät todella hengittävät hyvin eivätkä ole liian kuumat. Lisäksi ne pitävät oli kenttä kuiva tai märkä. 

– Suosittelen kenkiä lämpimästi pelaajalle, joka tykkää pitää paljon palloa. Kengät ovat nopeat kiitos kevyen painonsa ja niillä on helppo kuljettaa palloa. Lisäksi niillä on hyvä vetää, mikä on plussaa!  

­­

Testissä: 

Fotbollssko adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 279,90 euroa

Yhteenveto: Luksusjalkapallokengät, jotka istuvat täydellisesti

Testiryhmän tuomio:

Adidas Nemeziz myy kuin häkä, ja on helppo ymmärtää, minkä vuoksi. Kenkä on hyvin kevyt, joustava ja nopea. 

 – Kenkä istui mainiosti etenkin kantapään kohdalta, mikä lisäsi mukavuutta ja stabiliteettiä. Nappulat antoivat hyvin tukea suunnanvaihdoksissa, yksi testaaja sanoo. 

Adidas X 17.1 -jalkapallokenkiin verrattuna nämä ovat paljon levyemmät jalan keski- ja etuosasta, mikä saa ne sopimaan useimmille jaloille. Testiryhmämme mielestä nämä sopivat sekä keino- että luonnonnurmelle. Koko kenkä tuntui hyvältä ja oikein laadukkaalta. 

– Mielestäni kenkä on tehty hyökkäävälle pelaajalle, jolla riittää tekniikkaa ja vauhtia ja joka antaa ratkaisevia syöttöjä tai pitää pallon itsellään. Koska kenkä on niin ohut, saat hyvän kosketuksen palloon. Kuviosta saat lisää pitoa. Kun kerran saat nämä jalkaasi, et halua niitä riisua.

Testissä: 

Fotbollssko Puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 183,90 euroa

Yhteenveto: Mahtava kenkä puolustajalle

Testiryhmän tuomio: 

Puma One on sukkaa muistuttava kenkä, ja tässä kengässä ratkaisu on onnistunut. Saat hyvin tukea nilkoillesi ilman, että ne häiritsevät muuten jalkojasi.  

– Pelaan puolustajana ja pidän näistä kengistä todella paljon. Saat hyvän kosketuksen ja näillä on mukava vetää, minkä lisäksi ne tuntuvat nopeilta. Luulen, että keskikentällä ja hyökkäyksessä pelaavat tarvitsisivat hieman lisää voimaa ollakseen luotettavia maalintekijöitä, sanoo yksi testaaja.  

Kenkien pohjat ovat todella kevyet ja napit tuntuvat luotettavilta alustaa vasten. Kengät istuvat hyvin ja muotoutuvat jalkaan, vaikka ne aluksi voivat vähän kiristää. 

– Pelatessani tunnen itseni tasapainoiseksi ja oloni on mukava. Koko on täydellinen ja kenkä myötäilee jalkaa. Pidän lisäksi väreistä, näillä kengilä tekee mieli voittaa. 

Testissä: 

Fotbollssko adidas

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 241,90 euroa

Yhteenveto: Tyylikäs jalkapallokenkä nopealle pelaajalle 

Testipaneelin tuomio:

Ensimmäiseksi testiryhmän vakuutti kenkien ulkonäkö. Miten hienot! 

– Nämä kengät sopivat nopealle pelaajalle. Kengät ovat varpaiden kohdalta matalat, joten sinun on helpompi päästä pallon alle. Kengät eivät ole liian kuumat eivätkä kylmät ja ne hengittävät hyvin, yksi testaaja sanoo. 

Heti ensikosketuksesta lähtien kengät istuvat hyvin etkä saa haavoja. Edes he, jotka yleensä saavat haavaumia, eivät saaneet.

 – Sain hyvän kosketuksen palloon ja tunsin oloni mukavaksi. Kengät tuntuvat tukevilta ja mukavilta. Niiden muotoilu lisää pallokontrollin tunnetta ja kengät todella istuivat jalkaan. Olen todella tyytyväinen!  

Testissä:  

Fotbollsskor Adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 229, 90 euroa

Yhteenveto: Todella hyvät jalkapallokengät, jotka antavat sinulle hyvän pallokontrollin.

Testiryhmän tuomio:

Tänä vuonna Adidas toi uudelleen markkinoille Predator-kengät, joilla Beckham ja Zidane pelasivat aikanaan. Nykyään Pogba antaa kengille kasvot. Predator vakuutti testipaneelimme, jonka mielestä ne ovat näteimmät sukkamalliset jalkapallokengät, mitä markkinoilta tällä hetkellä saa.  

– Mikäli kaipaat todella hyvää pallokontrollia, valitse Predator. Kengät ovat pehmeät, ne muotoutuvat jalkosesi mukaan ja samalla tukevat askeliasi. Monipuolinen kenkä sekä luonnon- että tekonurmelle, yksi testaaja kehuu. 

Kaikki testiryhmästä olivat sitä mieltä, että Predator on hintansa väärti. Kenkä antaa hyvän tunteen maahan, ja tuntuu kuin saisit joka askeleella lisää energiaa, mikä auttaa juoksemaan koko 90 minuuttia.  v

­– Kengät ovat melko tiukat, mutta ne antavat stabiilin tunteen. Suosittelen kenkiä pelintekijöille, jotka tykkäävät jakaa palloa ja ohjata peliä. Huippuluokkaa! 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

4 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

4 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

5 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

6 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

03 aug 2020
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit