Fotbollsskor test

Testin parhaat jalkapallokengät vuonna 2018

Nyt kun ulkosesonki pyörähtää kunnolla käyntiin, on aika hankkia uudet nappulakengät. Me esittelemme parhaat nappikset Nikelta, Adidakselta ja Pumalta. Mitkä tämän vuoden miesten malleista sinä valitset? 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testissä: 

Fotbollssko Puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 183,90 euroa

Yhteenveto: Uusi jalkapallokenkä, joka istuu kuin valettu. 

Testiryhmän tuomio:

Kaikki testiryhmästämme pitivät uunituoreita Puma Future -jalkapallokenkiä hurjan hyvinä.  Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann antaa nappulakengille kasvot, ja kengät sopivatkin parhaiten sinulle, joka pelaat keskikentällä tai hyökkääjänä. 

– Kengillä on todella hyvä pelata. Mikäli olet hyökkäävä pelaaja, nämä kengät sopivat mainiosti, ja se on syy siihen, miksi minä viihdyn näissä kengissä niin hyvin. Ne ovat todella kevyet, kumipohjat antoivat itsessään hyvän kontrollin palloon, ja ne todella tukivat pallokontrollia, ylistää eräs testaaja. 

Future-nappiksissa on verkko kengän päällä, joten voit itse päättää, miten haluat kengät sitoa. Voit kiristää sieltä, mistä kaipaat hieman lisää tukea ja löysätä sieltä, mistä jalkasi ovat leveämmät. 

– Kengät muotoutuivat jalkaani vain muutaman käyttökerran jälkeen, mikä teki kengistä mukavammat. Design on todella nätti ja saa sinut todella pelipäälle ensivilkaisulla. Vahva suositus! 

Testissä: Fotbollssko Nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 164,90 euroa

Yhteenveto: Sopivat maalitykille

Testiryhmän tuomio: 

Sukkamaisen muodon omaavat jalkapallokengät, joita jopa monesti jalkansa nyrjäyttäneet testaajamme arvostivat. Kengät seuraavat hyvin nilkan muotoja, mutteivat estäneet mitään temppuja. 

– Kokemukseni näistä kengistä on uskomattoman positiivinen. Ne ovat kevyet ja tunsin itseni kentällä todella notkeaksi ja nopeaksi. Yllätyin, miten hyviä vetoja niillä saa, vaikka ne ovat niin hyvin muotoutuneet jalan ympärille ja desihn vaikuttaa olevan muotoiltu juuri sitä varten, sanoi yksi testaaja.  

Design jakaa testiryhmäämme, osa pitää siitä, että erottuu kentällä, kun taas osa ei ylistänyt värivalintaa. Sen sijaan kaikki pitivät kenkien antamasta tunteesta. Kengät sopivat etenkin hyökkäävälle pelaajalle keveytensä takia sekä sen tunteen, minkä ne vetäessä antavat.  

– Nämä sopivat heille, jotka haluavat erottua, toisin sanoen kaikille hyökkääville pelaajille. Nätit ja joustavat kengät, joista todella voi vinkata kaverille myös, toinen testaaja kehuu.

Testissä: 

Fotbollsskor adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 229,90 euroa

Yhteenveto: Oikea valinta kapealle jalalle

Testiryhmän tuomio:

Nämä kengät eivät sovi kaikille, mutta mikäli jalkasi sopii malliin, nämä ovat mainiosti.  X -jalkapallokengät vastaavat kokoaan, mutta ovat melko kapeat, joten leveäjalkaiselle nämä ovat liian tiukat. Muuten jalkasi kärsivät. 

– Minulla ei ole leveitä jalkoja, joten minusta kengät istuivat todella hyvin. Nämä olivat todella pehmeät ja mukavat myös kantapäistä. Kengät antavat hyvän pidon nopeissa käännöksissä ja suunnanmuutoksissa, yksi testaaja sanoo. 

Sen lisäksi, että kengät tuntuvat mukavilta, ne ovat myös hyvät sinulle, joka haluat tuntea itsesi kevyeksi ja nopeaksi kentällä. Vaikka Adidas sanookin, että kengät ovat vain luonnonnurmelle, toimivat ne todella hyvin myös tekonurmella.  

­– Kevyet kengät nopealle pelaajalle. Materiaali on ohutta, mikä antaa läheisen pallokontaktin ja hyvän tunteen. Nämä sopivat hyökkäävälle pelaajalle, jolla on paljon vauhtia ja hyvä tekniikka. 

Testissä: 

Fotbollssko Nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 263,90 euroa

Yhteenveto: Kevyet kengät, jotka antavat loistavan pallokontrollin 

Nämä kengät ovat ylistys brasilialaishyökkääjä Neymarille, mutta toimivat yhtä hyvin myös sinulle, vaikka et maailman parhaimpiin pelaajiin lukeutuisikaan. Mercurial Vapor XI on kevyt ja ohut kenkä, joka antaa mahtavan kontrollin. 

– Ohut materiaali parantaa pallokontrollia, mutta kengät tuntuvat silti stabiileilta myös tekonurmella, kiitos kovan pohjan. Kenkien etuosa on melko tiukka, mikä tekee aluksi hieman kipeää, mutta kun kenkä muotoutuu, kipu helpottaa, yksi testaaja sanoo. 

Mercurial Vapor XI Neymar -jalkapallokengät ovat melko kalliit ja hintaa tuntuu tulevan mahtavista väreistä ja siitä, että kengät todella hengittävät hyvin eivätkä ole liian kuumat. Lisäksi ne pitävät oli kenttä kuiva tai märkä. 

– Suosittelen kenkiä lämpimästi pelaajalle, joka tykkää pitää paljon palloa. Kengät ovat nopeat kiitos kevyen painonsa ja niillä on helppo kuljettaa palloa. Lisäksi niillä on hyvä vetää, mikä on plussaa!  

­­

Testissä: 

Fotbollssko adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 279,90 euroa

Yhteenveto: Luksusjalkapallokengät, jotka istuvat täydellisesti

Testiryhmän tuomio:

Adidas Nemeziz myy kuin häkä, ja on helppo ymmärtää, minkä vuoksi. Kenkä on hyvin kevyt, joustava ja nopea. 

 – Kenkä istui mainiosti etenkin kantapään kohdalta, mikä lisäsi mukavuutta ja stabiliteettiä. Nappulat antoivat hyvin tukea suunnanvaihdoksissa, yksi testaaja sanoo. 

Adidas X 17.1 -jalkapallokenkiin verrattuna nämä ovat paljon levyemmät jalan keski- ja etuosasta, mikä saa ne sopimaan useimmille jaloille. Testiryhmämme mielestä nämä sopivat sekä keino- että luonnonnurmelle. Koko kenkä tuntui hyvältä ja oikein laadukkaalta. 

– Mielestäni kenkä on tehty hyökkäävälle pelaajalle, jolla riittää tekniikkaa ja vauhtia ja joka antaa ratkaisevia syöttöjä tai pitää pallon itsellään. Koska kenkä on niin ohut, saat hyvän kosketuksen palloon. Kuviosta saat lisää pitoa. Kun kerran saat nämä jalkaasi, et halua niitä riisua.

Testissä: 

Fotbollssko Puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 183,90 euroa

Yhteenveto: Mahtava kenkä puolustajalle

Testiryhmän tuomio: 

Puma One on sukkaa muistuttava kenkä, ja tässä kengässä ratkaisu on onnistunut. Saat hyvin tukea nilkoillesi ilman, että ne häiritsevät muuten jalkojasi.  

– Pelaan puolustajana ja pidän näistä kengistä todella paljon. Saat hyvän kosketuksen ja näillä on mukava vetää, minkä lisäksi ne tuntuvat nopeilta. Luulen, että keskikentällä ja hyökkäyksessä pelaavat tarvitsisivat hieman lisää voimaa ollakseen luotettavia maalintekijöitä, sanoo yksi testaaja.  

Kenkien pohjat ovat todella kevyet ja napit tuntuvat luotettavilta alustaa vasten. Kengät istuvat hyvin ja muotoutuvat jalkaan, vaikka ne aluksi voivat vähän kiristää. 

– Pelatessani tunnen itseni tasapainoiseksi ja oloni on mukava. Koko on täydellinen ja kenkä myötäilee jalkaa. Pidän lisäksi väreistä, näillä kengilä tekee mieli voittaa. 

Testissä: 

Fotbollssko adidas

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 241,90 euroa

Yhteenveto: Tyylikäs jalkapallokenkä nopealle pelaajalle 

Testipaneelin tuomio:

Ensimmäiseksi testiryhmän vakuutti kenkien ulkonäkö. Miten hienot! 

– Nämä kengät sopivat nopealle pelaajalle. Kengät ovat varpaiden kohdalta matalat, joten sinun on helpompi päästä pallon alle. Kengät eivät ole liian kuumat eivätkä kylmät ja ne hengittävät hyvin, yksi testaaja sanoo. 

Heti ensikosketuksesta lähtien kengät istuvat hyvin etkä saa haavoja. Edes he, jotka yleensä saavat haavaumia, eivät saaneet.

 – Sain hyvän kosketuksen palloon ja tunsin oloni mukavaksi. Kengät tuntuvat tukevilta ja mukavilta. Niiden muotoilu lisää pallokontrollin tunnetta ja kengät todella istuivat jalkaan. Olen todella tyytyväinen!  

Testissä:  

Fotbollsskor Adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 229, 90 euroa

Yhteenveto: Todella hyvät jalkapallokengät, jotka antavat sinulle hyvän pallokontrollin.

Testiryhmän tuomio:

Tänä vuonna Adidas toi uudelleen markkinoille Predator-kengät, joilla Beckham ja Zidane pelasivat aikanaan. Nykyään Pogba antaa kengille kasvot. Predator vakuutti testipaneelimme, jonka mielestä ne ovat näteimmät sukkamalliset jalkapallokengät, mitä markkinoilta tällä hetkellä saa.  

– Mikäli kaipaat todella hyvää pallokontrollia, valitse Predator. Kengät ovat pehmeät, ne muotoutuvat jalkosesi mukaan ja samalla tukevat askeliasi. Monipuolinen kenkä sekä luonnon- että tekonurmelle, yksi testaaja kehuu. 

Kaikki testiryhmästä olivat sitä mieltä, että Predator on hintansa väärti. Kenkä antaa hyvän tunteen maahan, ja tuntuu kuin saisit joka askeleella lisää energiaa, mikä auttaa juoksemaan koko 90 minuuttia.  v

­– Kengät ovat melko tiukat, mutta ne antavat stabiilin tunteen. Suosittelen kenkiä pelintekijöille, jotka tykkäävät jakaa palloa ja ohjata peliä. Huippuluokkaa! 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

1 päivä sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

4 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

4 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit