Fotbollsskor test

Testin parhaat jalkapallokengät vuonna 2018

Nyt kun ulkosesonki pyörähtää kunnolla käyntiin, on aika hankkia uudet nappulakengät. Me esittelemme parhaat nappikset Nikelta, Adidakselta ja Pumalta. Mitkä tämän vuoden miesten malleista sinä valitset? 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testissä: 

Fotbollssko Puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 183,90 euroa

Yhteenveto: Uusi jalkapallokenkä, joka istuu kuin valettu. 

Testiryhmän tuomio:

Kaikki testiryhmästämme pitivät uunituoreita Puma Future -jalkapallokenkiä hurjan hyvinä.  Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann antaa nappulakengille kasvot, ja kengät sopivatkin parhaiten sinulle, joka pelaat keskikentällä tai hyökkääjänä. 

– Kengillä on todella hyvä pelata. Mikäli olet hyökkäävä pelaaja, nämä kengät sopivat mainiosti, ja se on syy siihen, miksi minä viihdyn näissä kengissä niin hyvin. Ne ovat todella kevyet, kumipohjat antoivat itsessään hyvän kontrollin palloon, ja ne todella tukivat pallokontrollia, ylistää eräs testaaja. 

Future-nappiksissa on verkko kengän päällä, joten voit itse päättää, miten haluat kengät sitoa. Voit kiristää sieltä, mistä kaipaat hieman lisää tukea ja löysätä sieltä, mistä jalkasi ovat leveämmät. 

– Kengät muotoutuivat jalkaani vain muutaman käyttökerran jälkeen, mikä teki kengistä mukavammat. Design on todella nätti ja saa sinut todella pelipäälle ensivilkaisulla. Vahva suositus! 

Testissä: Fotbollssko Nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 164,90 euroa

Yhteenveto: Sopivat maalitykille

Testiryhmän tuomio: 

Sukkamaisen muodon omaavat jalkapallokengät, joita jopa monesti jalkansa nyrjäyttäneet testaajamme arvostivat. Kengät seuraavat hyvin nilkan muotoja, mutteivat estäneet mitään temppuja. 

– Kokemukseni näistä kengistä on uskomattoman positiivinen. Ne ovat kevyet ja tunsin itseni kentällä todella notkeaksi ja nopeaksi. Yllätyin, miten hyviä vetoja niillä saa, vaikka ne ovat niin hyvin muotoutuneet jalan ympärille ja desihn vaikuttaa olevan muotoiltu juuri sitä varten, sanoi yksi testaaja.  

Design jakaa testiryhmäämme, osa pitää siitä, että erottuu kentällä, kun taas osa ei ylistänyt värivalintaa. Sen sijaan kaikki pitivät kenkien antamasta tunteesta. Kengät sopivat etenkin hyökkäävälle pelaajalle keveytensä takia sekä sen tunteen, minkä ne vetäessä antavat.  

– Nämä sopivat heille, jotka haluavat erottua, toisin sanoen kaikille hyökkääville pelaajille. Nätit ja joustavat kengät, joista todella voi vinkata kaverille myös, toinen testaaja kehuu.

Testissä: 

Fotbollsskor adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 229,90 euroa

Yhteenveto: Oikea valinta kapealle jalalle

Testiryhmän tuomio:

Nämä kengät eivät sovi kaikille, mutta mikäli jalkasi sopii malliin, nämä ovat mainiosti.  X -jalkapallokengät vastaavat kokoaan, mutta ovat melko kapeat, joten leveäjalkaiselle nämä ovat liian tiukat. Muuten jalkasi kärsivät. 

– Minulla ei ole leveitä jalkoja, joten minusta kengät istuivat todella hyvin. Nämä olivat todella pehmeät ja mukavat myös kantapäistä. Kengät antavat hyvän pidon nopeissa käännöksissä ja suunnanmuutoksissa, yksi testaaja sanoo. 

Sen lisäksi, että kengät tuntuvat mukavilta, ne ovat myös hyvät sinulle, joka haluat tuntea itsesi kevyeksi ja nopeaksi kentällä. Vaikka Adidas sanookin, että kengät ovat vain luonnonnurmelle, toimivat ne todella hyvin myös tekonurmella.  

­– Kevyet kengät nopealle pelaajalle. Materiaali on ohutta, mikä antaa läheisen pallokontaktin ja hyvän tunteen. Nämä sopivat hyökkäävälle pelaajalle, jolla on paljon vauhtia ja hyvä tekniikka. 

Testissä: 

Fotbollssko Nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 263,90 euroa

Yhteenveto: Kevyet kengät, jotka antavat loistavan pallokontrollin 

Nämä kengät ovat ylistys brasilialaishyökkääjä Neymarille, mutta toimivat yhtä hyvin myös sinulle, vaikka et maailman parhaimpiin pelaajiin lukeutuisikaan. Mercurial Vapor XI on kevyt ja ohut kenkä, joka antaa mahtavan kontrollin. 

– Ohut materiaali parantaa pallokontrollia, mutta kengät tuntuvat silti stabiileilta myös tekonurmella, kiitos kovan pohjan. Kenkien etuosa on melko tiukka, mikä tekee aluksi hieman kipeää, mutta kun kenkä muotoutuu, kipu helpottaa, yksi testaaja sanoo. 

Mercurial Vapor XI Neymar -jalkapallokengät ovat melko kalliit ja hintaa tuntuu tulevan mahtavista väreistä ja siitä, että kengät todella hengittävät hyvin eivätkä ole liian kuumat. Lisäksi ne pitävät oli kenttä kuiva tai märkä. 

– Suosittelen kenkiä lämpimästi pelaajalle, joka tykkää pitää paljon palloa. Kengät ovat nopeat kiitos kevyen painonsa ja niillä on helppo kuljettaa palloa. Lisäksi niillä on hyvä vetää, mikä on plussaa!  

­­

Testissä: 

Fotbollssko adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 279,90 euroa

Yhteenveto: Luksusjalkapallokengät, jotka istuvat täydellisesti

Testiryhmän tuomio:

Adidas Nemeziz myy kuin häkä, ja on helppo ymmärtää, minkä vuoksi. Kenkä on hyvin kevyt, joustava ja nopea. 

 – Kenkä istui mainiosti etenkin kantapään kohdalta, mikä lisäsi mukavuutta ja stabiliteettiä. Nappulat antoivat hyvin tukea suunnanvaihdoksissa, yksi testaaja sanoo. 

Adidas X 17.1 -jalkapallokenkiin verrattuna nämä ovat paljon levyemmät jalan keski- ja etuosasta, mikä saa ne sopimaan useimmille jaloille. Testiryhmämme mielestä nämä sopivat sekä keino- että luonnonnurmelle. Koko kenkä tuntui hyvältä ja oikein laadukkaalta. 

– Mielestäni kenkä on tehty hyökkäävälle pelaajalle, jolla riittää tekniikkaa ja vauhtia ja joka antaa ratkaisevia syöttöjä tai pitää pallon itsellään. Koska kenkä on niin ohut, saat hyvän kosketuksen palloon. Kuviosta saat lisää pitoa. Kun kerran saat nämä jalkaasi, et halua niitä riisua.

Testissä: 

Fotbollssko Puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 183,90 euroa

Yhteenveto: Mahtava kenkä puolustajalle

Testiryhmän tuomio: 

Puma One on sukkaa muistuttava kenkä, ja tässä kengässä ratkaisu on onnistunut. Saat hyvin tukea nilkoillesi ilman, että ne häiritsevät muuten jalkojasi.  

– Pelaan puolustajana ja pidän näistä kengistä todella paljon. Saat hyvän kosketuksen ja näillä on mukava vetää, minkä lisäksi ne tuntuvat nopeilta. Luulen, että keskikentällä ja hyökkäyksessä pelaavat tarvitsisivat hieman lisää voimaa ollakseen luotettavia maalintekijöitä, sanoo yksi testaaja.  

Kenkien pohjat ovat todella kevyet ja napit tuntuvat luotettavilta alustaa vasten. Kengät istuvat hyvin ja muotoutuvat jalkaan, vaikka ne aluksi voivat vähän kiristää. 

– Pelatessani tunnen itseni tasapainoiseksi ja oloni on mukava. Koko on täydellinen ja kenkä myötäilee jalkaa. Pidän lisäksi väreistä, näillä kengilä tekee mieli voittaa. 

Testissä: 

Fotbollssko adidas

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 241,90 euroa

Yhteenveto: Tyylikäs jalkapallokenkä nopealle pelaajalle 

Testipaneelin tuomio:

Ensimmäiseksi testiryhmän vakuutti kenkien ulkonäkö. Miten hienot! 

– Nämä kengät sopivat nopealle pelaajalle. Kengät ovat varpaiden kohdalta matalat, joten sinun on helpompi päästä pallon alle. Kengät eivät ole liian kuumat eivätkä kylmät ja ne hengittävät hyvin, yksi testaaja sanoo. 

Heti ensikosketuksesta lähtien kengät istuvat hyvin etkä saa haavoja. Edes he, jotka yleensä saavat haavaumia, eivät saaneet.

 – Sain hyvän kosketuksen palloon ja tunsin oloni mukavaksi. Kengät tuntuvat tukevilta ja mukavilta. Niiden muotoilu lisää pallokontrollin tunnetta ja kengät todella istuivat jalkaan. Olen todella tyytyväinen!  

Testissä:  

Fotbollsskor Adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 229, 90 euroa

Yhteenveto: Todella hyvät jalkapallokengät, jotka antavat sinulle hyvän pallokontrollin.

Testiryhmän tuomio:

Tänä vuonna Adidas toi uudelleen markkinoille Predator-kengät, joilla Beckham ja Zidane pelasivat aikanaan. Nykyään Pogba antaa kengille kasvot. Predator vakuutti testipaneelimme, jonka mielestä ne ovat näteimmät sukkamalliset jalkapallokengät, mitä markkinoilta tällä hetkellä saa.  

– Mikäli kaipaat todella hyvää pallokontrollia, valitse Predator. Kengät ovat pehmeät, ne muotoutuvat jalkosesi mukaan ja samalla tukevat askeliasi. Monipuolinen kenkä sekä luonnon- että tekonurmelle, yksi testaaja kehuu. 

Kaikki testiryhmästä olivat sitä mieltä, että Predator on hintansa väärti. Kenkä antaa hyvän tunteen maahan, ja tuntuu kuin saisit joka askeleella lisää energiaa, mikä auttaa juoksemaan koko 90 minuuttia.  v

­– Kengät ovat melko tiukat, mutta ne antavat stabiilin tunteen. Suosittelen kenkiä pelintekijöille, jotka tykkäävät jakaa palloa ja ohjata peliä. Huippuluokkaa! 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

juuri nyt
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

6 tuntia sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

3 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

3 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

4 päivää sitten
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

5 päivää sitten
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

5 päivää sitten
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

5 päivää sitten
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

5 päivää sitten
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

5 päivää sitten
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

5 päivää sitten
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

5 päivää sitten
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

6 päivää sitten
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Muoti & trendit

Testin parhaat kompressiosukat 2019

27 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2019 parhaat urheiluliivit

27 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

juuri nyt
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

6 tuntia sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performance frost down herr aw 18

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

Untuvatakkia ostaessa takin on tietysti tärkeää olla sopivan lämmin ja sen pitää istua hyvin. Kaikkein tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea fill power. Opastamme sinut oikealle tielle.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performace chand närbild

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

Peak Performancella on sinulle sopiva takki, etsit sitten minkä mallista takkia tahansa. Opastamme sinut oikealle tielle!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
helium hood herr

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

Monet ovat huomanneet, kuinka monipuolinen Helium Hood Jacket on. Tämä Peak Performancen ohut untuvatakki on tuulta- ja vettähylkivä täyskymppi, jota voi käyttää vuoden ympäri.

02 oct 2019
Muoti & trendit