Fotbollsskor test

Testin parhaat jalkapallokengät vuonna 2018

Nyt kun ulkosesonki pyörähtää kunnolla käyntiin, on aika hankkia uudet nappulakengät. Me esittelemme parhaat nappikset Nikelta, Adidakselta ja Pumalta. Mitkä tämän vuoden miesten malleista sinä valitset? 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testissä: 

Fotbollssko Puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 183,90 euroa

Yhteenveto: Uusi jalkapallokenkä, joka istuu kuin valettu. 

Testiryhmän tuomio:

Kaikki testiryhmästämme pitivät uunituoreita Puma Future -jalkapallokenkiä hurjan hyvinä.  Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann antaa nappulakengille kasvot, ja kengät sopivatkin parhaiten sinulle, joka pelaat keskikentällä tai hyökkääjänä. 

– Kengillä on todella hyvä pelata. Mikäli olet hyökkäävä pelaaja, nämä kengät sopivat mainiosti, ja se on syy siihen, miksi minä viihdyn näissä kengissä niin hyvin. Ne ovat todella kevyet, kumipohjat antoivat itsessään hyvän kontrollin palloon, ja ne todella tukivat pallokontrollia, ylistää eräs testaaja. 

Future-nappiksissa on verkko kengän päällä, joten voit itse päättää, miten haluat kengät sitoa. Voit kiristää sieltä, mistä kaipaat hieman lisää tukea ja löysätä sieltä, mistä jalkasi ovat leveämmät. 

– Kengät muotoutuivat jalkaani vain muutaman käyttökerran jälkeen, mikä teki kengistä mukavammat. Design on todella nätti ja saa sinut todella pelipäälle ensivilkaisulla. Vahva suositus! 

Testissä: Fotbollssko Nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 164,90 euroa

Yhteenveto: Sopivat maalitykille

Testiryhmän tuomio: 

Sukkamaisen muodon omaavat jalkapallokengät, joita jopa monesti jalkansa nyrjäyttäneet testaajamme arvostivat. Kengät seuraavat hyvin nilkan muotoja, mutteivat estäneet mitään temppuja. 

– Kokemukseni näistä kengistä on uskomattoman positiivinen. Ne ovat kevyet ja tunsin itseni kentällä todella notkeaksi ja nopeaksi. Yllätyin, miten hyviä vetoja niillä saa, vaikka ne ovat niin hyvin muotoutuneet jalan ympärille ja desihn vaikuttaa olevan muotoiltu juuri sitä varten, sanoi yksi testaaja.  

Design jakaa testiryhmäämme, osa pitää siitä, että erottuu kentällä, kun taas osa ei ylistänyt värivalintaa. Sen sijaan kaikki pitivät kenkien antamasta tunteesta. Kengät sopivat etenkin hyökkäävälle pelaajalle keveytensä takia sekä sen tunteen, minkä ne vetäessä antavat.  

– Nämä sopivat heille, jotka haluavat erottua, toisin sanoen kaikille hyökkääville pelaajille. Nätit ja joustavat kengät, joista todella voi vinkata kaverille myös, toinen testaaja kehuu.

Testissä: 

Fotbollsskor adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 229,90 euroa

Yhteenveto: Oikea valinta kapealle jalalle

Testiryhmän tuomio:

Nämä kengät eivät sovi kaikille, mutta mikäli jalkasi sopii malliin, nämä ovat mainiosti.  X -jalkapallokengät vastaavat kokoaan, mutta ovat melko kapeat, joten leveäjalkaiselle nämä ovat liian tiukat. Muuten jalkasi kärsivät. 

– Minulla ei ole leveitä jalkoja, joten minusta kengät istuivat todella hyvin. Nämä olivat todella pehmeät ja mukavat myös kantapäistä. Kengät antavat hyvän pidon nopeissa käännöksissä ja suunnanmuutoksissa, yksi testaaja sanoo. 

Sen lisäksi, että kengät tuntuvat mukavilta, ne ovat myös hyvät sinulle, joka haluat tuntea itsesi kevyeksi ja nopeaksi kentällä. Vaikka Adidas sanookin, että kengät ovat vain luonnonnurmelle, toimivat ne todella hyvin myös tekonurmella.  

­– Kevyet kengät nopealle pelaajalle. Materiaali on ohutta, mikä antaa läheisen pallokontaktin ja hyvän tunteen. Nämä sopivat hyökkäävälle pelaajalle, jolla on paljon vauhtia ja hyvä tekniikka. 

Testissä: 

Fotbollssko Nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 263,90 euroa

Yhteenveto: Kevyet kengät, jotka antavat loistavan pallokontrollin 

Nämä kengät ovat ylistys brasilialaishyökkääjä Neymarille, mutta toimivat yhtä hyvin myös sinulle, vaikka et maailman parhaimpiin pelaajiin lukeutuisikaan. Mercurial Vapor XI on kevyt ja ohut kenkä, joka antaa mahtavan kontrollin. 

– Ohut materiaali parantaa pallokontrollia, mutta kengät tuntuvat silti stabiileilta myös tekonurmella, kiitos kovan pohjan. Kenkien etuosa on melko tiukka, mikä tekee aluksi hieman kipeää, mutta kun kenkä muotoutuu, kipu helpottaa, yksi testaaja sanoo. 

Mercurial Vapor XI Neymar -jalkapallokengät ovat melko kalliit ja hintaa tuntuu tulevan mahtavista väreistä ja siitä, että kengät todella hengittävät hyvin eivätkä ole liian kuumat. Lisäksi ne pitävät oli kenttä kuiva tai märkä. 

– Suosittelen kenkiä lämpimästi pelaajalle, joka tykkää pitää paljon palloa. Kengät ovat nopeat kiitos kevyen painonsa ja niillä on helppo kuljettaa palloa. Lisäksi niillä on hyvä vetää, mikä on plussaa!  

­­

Testissä: 

Fotbollssko adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 279,90 euroa

Yhteenveto: Luksusjalkapallokengät, jotka istuvat täydellisesti

Testiryhmän tuomio:

Adidas Nemeziz myy kuin häkä, ja on helppo ymmärtää, minkä vuoksi. Kenkä on hyvin kevyt, joustava ja nopea. 

 – Kenkä istui mainiosti etenkin kantapään kohdalta, mikä lisäsi mukavuutta ja stabiliteettiä. Nappulat antoivat hyvin tukea suunnanvaihdoksissa, yksi testaaja sanoo. 

Adidas X 17.1 -jalkapallokenkiin verrattuna nämä ovat paljon levyemmät jalan keski- ja etuosasta, mikä saa ne sopimaan useimmille jaloille. Testiryhmämme mielestä nämä sopivat sekä keino- että luonnonnurmelle. Koko kenkä tuntui hyvältä ja oikein laadukkaalta. 

– Mielestäni kenkä on tehty hyökkäävälle pelaajalle, jolla riittää tekniikkaa ja vauhtia ja joka antaa ratkaisevia syöttöjä tai pitää pallon itsellään. Koska kenkä on niin ohut, saat hyvän kosketuksen palloon. Kuviosta saat lisää pitoa. Kun kerran saat nämä jalkaasi, et halua niitä riisua.

Testissä: 

Fotbollssko Puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 183,90 euroa

Yhteenveto: Mahtava kenkä puolustajalle

Testiryhmän tuomio: 

Puma One on sukkaa muistuttava kenkä, ja tässä kengässä ratkaisu on onnistunut. Saat hyvin tukea nilkoillesi ilman, että ne häiritsevät muuten jalkojasi.  

– Pelaan puolustajana ja pidän näistä kengistä todella paljon. Saat hyvän kosketuksen ja näillä on mukava vetää, minkä lisäksi ne tuntuvat nopeilta. Luulen, että keskikentällä ja hyökkäyksessä pelaavat tarvitsisivat hieman lisää voimaa ollakseen luotettavia maalintekijöitä, sanoo yksi testaaja.  

Kenkien pohjat ovat todella kevyet ja napit tuntuvat luotettavilta alustaa vasten. Kengät istuvat hyvin ja muotoutuvat jalkaan, vaikka ne aluksi voivat vähän kiristää. 

– Pelatessani tunnen itseni tasapainoiseksi ja oloni on mukava. Koko on täydellinen ja kenkä myötäilee jalkaa. Pidän lisäksi väreistä, näillä kengilä tekee mieli voittaa. 

Testissä: 

Fotbollssko adidas

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 241,90 euroa

Yhteenveto: Tyylikäs jalkapallokenkä nopealle pelaajalle 

Testipaneelin tuomio:

Ensimmäiseksi testiryhmän vakuutti kenkien ulkonäkö. Miten hienot! 

– Nämä kengät sopivat nopealle pelaajalle. Kengät ovat varpaiden kohdalta matalat, joten sinun on helpompi päästä pallon alle. Kengät eivät ole liian kuumat eivätkä kylmät ja ne hengittävät hyvin, yksi testaaja sanoo. 

Heti ensikosketuksesta lähtien kengät istuvat hyvin etkä saa haavoja. Edes he, jotka yleensä saavat haavaumia, eivät saaneet.

 – Sain hyvän kosketuksen palloon ja tunsin oloni mukavaksi. Kengät tuntuvat tukevilta ja mukavilta. Niiden muotoilu lisää pallokontrollin tunnetta ja kengät todella istuivat jalkaan. Olen todella tyytyväinen!  

Testissä:  

Fotbollsskor Adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 229, 90 euroa

Yhteenveto: Todella hyvät jalkapallokengät, jotka antavat sinulle hyvän pallokontrollin.

Testiryhmän tuomio:

Tänä vuonna Adidas toi uudelleen markkinoille Predator-kengät, joilla Beckham ja Zidane pelasivat aikanaan. Nykyään Pogba antaa kengille kasvot. Predator vakuutti testipaneelimme, jonka mielestä ne ovat näteimmät sukkamalliset jalkapallokengät, mitä markkinoilta tällä hetkellä saa.  

– Mikäli kaipaat todella hyvää pallokontrollia, valitse Predator. Kengät ovat pehmeät, ne muotoutuvat jalkosesi mukaan ja samalla tukevat askeliasi. Monipuolinen kenkä sekä luonnon- että tekonurmelle, yksi testaaja kehuu. 

Kaikki testiryhmästä olivat sitä mieltä, että Predator on hintansa väärti. Kenkä antaa hyvän tunteen maahan, ja tuntuu kuin saisit joka askeleella lisää energiaa, mikä auttaa juoksemaan koko 90 minuuttia.  v

­– Kengät ovat melko tiukat, mutta ne antavat stabiilin tunteen. Suosittelen kenkiä pelintekijöille, jotka tykkäävät jakaa palloa ja ohjata peliä. Huippuluokkaa! 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

13 tuntia sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

1 päivä sitten
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

2 päivää sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

2 päivää sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

2 päivää sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

4 päivää sitten
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

6 päivää sitten
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

19 dec 2019
more news
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

13 tuntia sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride 2 on täydellinen sinulle!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Header-skidbyxor.jpg

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

Hiihtoloma lähestyy ja on aika suunnata katse lasketteluvarusteisiin. Esittelemme seitsemän suosittua lasketteluhousumallia naisille ja miehille.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

Onko väärin unelmoida hiekkarannasta? Ehdottomasti ei! Uusi uima-asuihin erikoistunut tuotemerkki Waikani Beachwear vie ajatuksesi suolaisen meriveden, palmujen ja drinkkien äärelle. Tässä on kaikki mitä haluat tietää uudesta tuotemerkistä!

06 feb 2020
Muoti & trendit
virvelvind uv plagg

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

Haluatko lapsesi käyttävän sekä käytännöllisiä, mukavia että värikkäitä vaatteita - mutta et halua maksaa omaisuuksia vaatteista, jotka jäävät pian pieniksi? Jatka sitten lukemista. Löydät nyt yksinoikeudella Sportamorelta uuden merkkituotteen lapsille: Virvelvind!

06 feb 2020
Muoti & trendit
Under Armour sport-bh

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

Under Armour Mid Crossback Bra on paitsi supertreenaajien ja joogaajien suosiossa, myös ihan tavallisten kuntoilijoiden suosikki. Me selvitimme, miksi malli miellyttää.

05 feb 2020
Muoti & trendit