Jackor test

Testin parhaat! 11 ohutta untuvatakkia

Kun lämpötila lähestyy nollaa, on aika vaihtaa päälle ohut untuvatakki. Tai miksipä et investoisi uuteen? Esittelemme 11 suosikkiamme naisille ja miehille.

Naisille:

Testissä:

ADIDAS DAM.jpgMerkki: Adidas 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa 

Saatavilla väreissä:

Materiaali: ankanuntuva

+ Naisellinen muotoilu ja tilavat hihat tekevät tästä takista supermukavan. 

+ Malli istuu mainiosti ylle. Se on hyvin pehmeä ja mukava – siis kaikkea, mitä voit ohuelta untuvatakilta toivoa. 

+ Cool, sporttinen tyyli sekä ilmava toppaus. Jos pidät 90-luvusta, tykkäät myös tästä!  

- Vaikka design kerää kiitosta, ei kiiltävä päällinen miellytä kaikkia testaajiamme. Vanhemmat naiset pitivät mallia liian nuorekkaana.

Yhteenveto: Tämä makea takki istuu hyvin ylle. Se on yksi testin lämpimimmistä. Malli toimii parhaiten, kun sää on parisen lämpöastetta. Mukava huppu ja superkevyt malli. Täydellinen ulkoiluun. 

Testissä:  

FI-SVEA DAM.jpgMerkki: Svea
Malli: 

Suositushinta: 269,90 euroa
Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: ankan untuva

+ Aivan kuten Adidaksenkin malli, kyseessä on lämmin takki, joka toimii parhaiten alkukeväästä.

+ Lissabon-mallissa on kaksi fiksua yksityiskohtaa, jotka testaajamme nostavat ylitse muiden. Yksi on pehmuste kaulan kohdalla, sillä se lämmittää mukavasti ja toinen on piilotettu, joustava säätönaru, joka antaa imartelevan muodon. 

+ Mukavuus on tässä mallissa huipussaan. Takin sisus on hienoa kuin sametti ja toppaus taas ihanan pehmeä ja ilmava.

- Malli on superlyhyt. Se päättyy lantion kohdalle, jos vedät kiristysnyörit kireimmilleen. Se ei välttämättä ole huonoa asia, jos haluat lyhyen mallin, mutta osa testaajistamme koki sen heikkoutena.

Yhteenveto: Kaupunkilaistytön versio ohuesta untuvatakista. Tyylipuhdas, ilmava untuvatoppaus muistuttaa hieman pilottitakkia. Ei ehkä ykkösvalintasi pitkille kävelyille, vaan takki toimii parhaiten matkalla töihin tai kouluun. Nätti takki lämmittää kivasti parilla plussa-asteella ja se on helppo yhdistää tyylikkäisiin aurinkolaseihin.

Testissä: 

2117 DAM.jpgMerkki: 2117 of Sweden 
Malli: 
Suositushinta: 148,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Helppo pakata mukaan. Takki on todella ohut ja superkevyt.  

+ Vallen Jacket toimii mainiona välikerrostakkina. Se lämmittää jonkin verran, muttei samalla tavalla kuin Peak Performancen malli. Parhaiten malli toimii, kun sen yhdistää kuoritakkiin ja aluskerrastoon. 

+ Malli istuu ylle loistavasti. Hihat ovat riittävän pitkät myös pidempien testaajiemme mielestä. Istuvuus on imarteleva kehon muotoon katsomatta.

- Väri kallistuu todellisuudessa hieman neonsävyyn päin. Moni pitikin takkia heijastavana. On mainiota, että erotut myös pimeällä. Väri kuitenkin laski myös kokonaispisteitä, koska se ei kaikkia testaajiamme miellyttänyt. 

Yhteenveto: Aivan kuten Kari Traan mallikin, on tämä täydellinen välikerrostakki. Se on kevyt, ohut ja istuu hyvin ylle. Sen kanssa voi yhdistää monta kerrosta, eikä se tunnu tukalalta. Huppu on hieman tarpeeton, koska sitä ei välikerrostakissa välttämättä kaipaa. 

Testissä: 

PEAK DAM.jpgMerkki: Peak Performance 
Malli: Suositushinta: 259,90 euroa
Saatavilla väreissä:
Materiaali: ankan untuva

+ Ankan untuvasta tehty täyte antaa ihanan ilmavan tunteen. Se lämmittää mainiosti, kun lämpötila on noin nollassa. Takki ei muutu liian painavaksi. 

+ Kestävyys on Helium Hood Jacket -takissa huipussaan. Tämä malli on paitsi kevyt, myös vettä hylkivä. Se pitää tuulta ja sopii arkeen.

+ Todellinen trendikkään valinta. Jos seuraat muotia, tiedät varmaan jo, että Peak Performancen kevyet takit menevät tänä keväänä kuin kuumille kiville. Jos shokeeravan roosa ei ole suosikkivärisi, löytyy joukosta myös hieman pelkistetympiä värejä. 

- Istuvuus on todellista Peakia, toisin sanoen hieman pienehkö koko palvelee parhaiten suoraa vartalon mallia. Jos lantiosi on kovin leveä, voi takki hieman puristaa. 

Yhteenveto: Peak Performance luottaa aina laatuun. Lisäksi tämä malli miellyttää silmää. Se tuntuu sileältä ihoa vasten ja joustaa hyvin. Jos kehotyyppisi on suora, on Helium Hood Jacket suorastaan unelma yllä. Jos taas omaat muotoja, kannattaa ehkä valita kokoa isompi.  

Testissä:

KARI TRAA DAM.jpgMerkki: Kari Traa 

Malli:

Suositushinta: 159,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Naisellinen istuvuus antaa lisää tilaa rinnoille ja lantiolle. Pitkät hihat ja ranteenlämmikkeet lisäävät mukavuutta. 

+ Fleecepaneelit takin sivuilla saavat takin hengittämään eri tavalla kuin muut testin mallit. Pakkaa siis vaellusretkelle mukaasi Tove Midlayer, sillä se toimii mainiosti aluskerraston ja kuoritakin kanssa. 

+ Supermukava takki, joka noudattelee liikkeitäsi. Malli on kevyt ja pehmeä. 

- Testaajiemme oli haastavaa löytää valitettavaa. Osa takista kaipasi designia, joka olisi erottunut myös päällystakkina.

Yhteenveto: Kari Traa on onnistunut jälleen luomaan yhden täydellisen tuotteen. Koska takissa ei ole huppua ja se hengittää mainiosti, toimii se hyvin lämmittelyissä. Mainio välikerrostakki istuu hyvin ylle.  

Testissä:

WYTE DAM.jpgMerkki: Wyte 
Malli: Klara 
Suositushinta: 99,90 euroa
Saatavilla väreissä: , ,  ja 
Materiaali: ankan untuva

+ Pehmeä materiaali antaa ilmavan lopputuloksen. Sisus tuntui pehmeältä kroppaa vasten ja lämmittää täydellisesti parilla plussa-asteella. 

+ Kevyt takki on kevyempi kuin mitä ensisilmäyksellä uskoisi.

+ Tilavahko istuvuus toimii myös leveälantioisilla. Jos kehotyyppisi on kovin suora, voit ottaa kokoa pienemmän mallin. 

- Takista puuttuvat fiksut yksityiskohdat kuten säädeltävä huppu, mikä rajoittaa sen käyttöaluetta. Ultimaattinen valinta pitkille kävelyille. 

Yhteenveto: Testin budjettivaihtoehto. Ohut untuvatakki on klassisen mallinen ja sitä saa hienossa sinisen sävyssä. Tilava malli toimii parhaiten kaupungissa. Ilmava lopputulos keräsi pisteet kotiin testaajiltamme. Täydellinen valinta työmatkalle.

Miehille:

Testissä: 

2117 HERR.jpgMerkki: 2117 of Sweden 

Malli: 
Suositushinta: 149,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Superkevyt takki on tehty ohuesta polyamidista. Täyte on ankan untuvaa. Joudut todella kurkkimaan alapuolelle, onko takki edes ylläsi. 

+ Uskomattoman kevyt malli antaa täyden liikkumavapauden. Sinun ei tarvitse pelätä hiertymiä. Yksi testin viileimmistä takeista pääsee oikeuksiinsa, kun yhdistät sen aluskerrastoon. 

+ Monipuolinen käyttöalue. Vaikka huppu on kuoritakin alla melko tarpeeton, toimii se mainiosti yksinään vaelluksella. 

- Istuvuus ei ole kaikkien testaajiemme mieleen. Malli on tilava, ja tilaa riittää käsille ja vatsalle. Lyhyeeseen selkään ja kapeaan resoriin yhdistettynä saat melko kapean vyötörön, joka kuitenkin istuu väljästi. 

Yhteenveto: Keväinen malli sinulle, joka et ehkä tiedä, ottaako mukaan takki vai ei. Niin kevyt takki on pakata mukaan. Saat kätkettyä koko takin yhteen taskuun. Haittapuolena mainittakoon, että takki voi helposti mennä ryppyyn. Muuten takki on mukava. Se toimii parhaiten yhdistettynä aluskerrastoon ja kuoritakkiin.  

Testissä: 

ADIDAS HERR.jpgMerkki: Adidas 
Malli:

Suositushinta: 129,90 euroa
Saatavilla väreissä: ,  ja 

Materiaali: ankan untuva

+ Supemukava malli, joka tuntuu kevyeltä ja pehmeältä. Ei hierrä. Takki toimii parhaiten 5-10 asteessa.  

+ Kiiltävä lopputulos huokuu sporttisuutta. Tämä takki sopii jalkapallokatsomoon tai athleisure-tyylin faneille.

+Istuvuus muistuttaa muotoon ommeltua. Takki istuu kuin valettu, vaikka olkapääsi olisivat leveämmät ja vyötärö kapeampi.

- Moni testaaja piti huppua liian pienenä. Siksi se menettää käyttötarkoitustaan. 

Yhteenveto: Ulkoiluun Varilite Hood Jacket sopii mainiosti. Ilmavassa takissa on puhdas tyyli, joka erottuu myös kaupungilla. Takki lämmittää täydellisesti noin viidessä lämpöasteessa. Se istuu mukavasti. 

Testissä:

PEAK HERR.jpgMerkki: Peak Performance 
Malli:

Suositushinta: 259,90 euroa
Saatavilla väreissä: , ,  ja  
Materiaali: ankan untuva

+ Slimmattu malli istuu täydellisesti sinulle, jonka vyötärö on kapeahko, joka kuitenkin kaipaat vyötärön kohdalle tilaa. 

+ 90-prosenttisella ankan untuvalla ja 10-prosenttisesti höyhenillä täytetty Helium Hood Jacket lämmittää mukavasti nollakelillä. 

+ Ollaanpa rehellisiä: tämä takki on supernätti ja kerää tyylipisteet siksi kotiin. Ikoninen takki sopii niin urheiluun kuin lauantaipäivälliselle.

- Malli on liian paksu välikerrokseksi vaellusretkelle. Tämä on päällystakki.

Yhteenveto: Fiksu takki on yksi testin lämpimimmistä malleista. Säädeltävän hupun lisäksi hengityskyky kerää pisteet kotiin. Takki suojaa vedeltä ja tuulelta. Jos kaipaat mallia, johon et kyllästy, tässä oiva valinta.

Testissä:

WYTE HERR.jpgMerkki: Wyte
Malli:  
Suositushinta: 99,90 euroa
Saatavilla väreissä: ,  ja 
Materiaali: ankan untuva

+ Kevyt takki, jota tuskin tunnet ylläsi. Ankan untuvasta tehty päällinen antaa ilmavan tunteen ja lämmittää mukavasti, kun lämpötila on noin kymmenen astetta. 

+ Puhdas tyyli toimii lähes kaikessa. Vaatekaapin varma valinta.

+ Tilava istuvuus takaa tilaa niin vatsalle kuin käsillekin. Silti normaalia kokoa.

- Resori olisi nostanut arvosanaa. Jos kehotyyppisi ei ole suora, voi takki olla alapuolelta leveä.

Yhteenveto: Testin budjettivaihtoehto Jonathan on tilava. Se sopii parhaiten leveämmälle vartalolle, sillä siitä puuttuu rannekkeet. Huppu on pienehkö. Päällä takki on kuitenkin todella mukava ja lopputulos on ilmava sekä hieno.

Testissä: 

HAGLÖFS HERR.jpgMerkki: Haglöfs 
Malli:

Suositushinta: 239,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 
Materiaali: kierrätetty polyesteri

+ Ohut ja kevyt synteettinen takki lämmittää yllättävän hyvin. Ulkoilu ei ole koskaan ollut yhtä mukavaa kuin tämän takin kanssa.

+ Fiksuja yksityiskohtia kuten säädeltävä huppu ja muotoonommeltu istuvuus.

+ Takki on tehty kierrätetystä synteettisestä materiaalista.

- Yksityiskohdat ja design toimivat etenkin vaelluksessa. Se kuitenkin rajoittaa käyttöaluetta. Ei ehkä ykkösvalinta kaupungille. 

Yhteenveto: Synteettinen QuadFusion Mimic -täyte lämmittää untuvan tavoin. Yksi testin lämpimimmistä takeista toimii parhaiten aluskerraston ja välikerroksen kanssa nollakelillä. Mahtava valinta metsäretkelle. Palvelee useita vuosia. 

OSTA TÄÄLTÄ:  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Löparjackor Test
Muoti & trendit

TESTI! Kevään parhaat naisten juoksutakit

5 päivää sitten
Löparjackor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

5 päivää sitten
Saucony Triumph Iso 5
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat juoksukengät vuonna 2019

18 mar 2019
Header.png
Muoti & trendit

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

18 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg
Muoti & trendit

8 miesten kevään 2019 tennarimallia

18 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy
Muoti & trendit

Reebokin uudet Forever Floatride Energy -juoksukengät nyt Sportamorella

18 mar 2019
888407667480_001_1a753126fcce44449137e611c201d05a.jpg
Muoti & trendit

Näitä et halua ohittaa – 11 Niken kevätuutuutta

15 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg
Muoti & trendit

Sesongin 12 parasta Adidas-uutuutta

14 mar 2019
Nike Tanjun
Muoti & trendit

9 nättiä naisten tennarimallia vuodelle 2019

14 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää Haglöfsin Grym Evo -kuoritakista

11 mar 2019
Header-HERR.jpg
Muoti & trendit

TESTI! Miesten uudet treenikengät vuonna 2019

06 mar 2019
Puma Cilia.jpg
Muoti & trendit

Kevään 2019 kuumimmat tennarit

06 mar 2019
Träningsskor henne
Muoti & trendit

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

04 mar 2019
Header.jpg
Muoti & trendit

TESTI: Mama by Blacc kevät 2019

03 mar 2019
Superdry
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Superdry Sport

01 mar 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg
Muoti & trendit

Paina Nike Icon Clash mieleesi!

01 mar 2019
Header_SE.png
Muoti & trendit

Suuri testi! Sesongin uudet juoksukengät miehille

25 feb 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten uudet juoksukengät kaudelle 2019

25 feb 2019
Jackor test
Muoti & trendit

Testin parhaat! 11 ohutta untuvatakkia

25 feb 2019
Kompressionsstrumpor
Muoti & trendit

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

21 feb 2019
Header-ultraboost.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

21 feb 2019
Filippa K Soft sport.png
Muoti & trendit

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

20 feb 2019
Saucony.png
Muoti & trendit

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

19 feb 2019
Blacc yoga
Muoti & trendit

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

18 feb 2019
TommySport
Muoti & trendit

Hei Tommy Sport!

18 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Muoti & trendit

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

18 feb 2019
Adidas UltraBoost 19
Muoti & trendit

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

18 feb 2019
Puma Jaab XT
Muoti & trendit

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

18 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Muoti & trendit

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

16 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 feb 2019
Seamlesstights
Muoti & trendit

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

15 feb 2019
Miniband
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

13 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Muoti & trendit

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

11 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Muoti & trendit

12 punaista löytöä ystävänpäivään

04 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Muoti & trendit

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

03 feb 2019
JR BLACKBURN
Muoti & trendit

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

03 feb 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

03 feb 2019
adidas quarterstrike.jpg
Muoti & trendit

8 löytöä miehille

01 feb 2019
FI_adidas_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

31 jan 2019
more news
Löparjackor Test

TESTI! Kevään parhaat naisten juoksutakit

Yksi varma kevään merkki on, että ulkona juokseminen on jälleen hauskaa. Kun ilma on vielä viileä, tarvitset suojaksi juoksutakin. Tässä tulevat testiryhmämme suosikit kevääksi 2019.

Muoti & trendit
Löparjackor

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

Ennen kesäkuukausia sonnustaudumme juoksutakkiin, joka on tuulisten lenkkien paras ystävä. Testasimme miesten näteimmät ja funktionaalisimman mallit. Ostoksille, mars!

Muoti & trendit
Saucony Triumph Iso 5

Näin valitset oikeat juoksukengät vuonna 2019

Pidätkö eniten hyvin vaimennetuista juoksukengistä? Mitä dropilla oikeastaan tarkoitetaan? Juoksukenkäasiantuntija Agne Karlsson tekee oikeiden juoksukenkien valitsemisesta helpompaa.

Muoti & trendit
Header.png

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

15 testattua mallia aina kevyestä tuesta hyvin tukeviin liiveihin. Meiltä löydät vaihtoehdot niin perusväreissä kuin kevään trendisävyissä. Tässä tulevat kevään hittimallit.

Muoti & trendit
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 miesten kevään 2019 tennarimallia

Kevät on pian täällä! Juhlista valoisia ja lämpimämpiä päiviä uusien tennareiden kera. Esittelemme kahdeksan miesten mallia, jotka ansaitsevat erityishuomion.

Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy

Reebokin uudet Forever Floatride Energy -juoksukengät nyt Sportamorella

Tee tilaa Reebokin uusille Forever Floatride Energy -juoksukengille. Kyseessä on neutraali juoksukenkä heille, jotka juoksevat joka ikinen päivä.

Muoti & trendit
888407667480_001_1a753126fcce44449137e611c201d05a.jpg

Näitä et halua ohittaa – 11 Niken kevätuutuutta

Niken keväiset treenivaatteet eivät ole koskaan huti. Kokosimme yhteen 11 kevätuutuutta naisille ja miehille.

Muoti & trendit
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sesongin 12 parasta Adidas-uutuutta

Korallia, armeijanvihreää ja saumattomia materiaaleja – tässä tulevat Adidaksen kevätuutuudet, joita et halua ohittaa.

Muoti & trendit
Nike Tanjun

9 nättiä naisten tennarimallia vuodelle 2019

Olet valmis hylkäämään talvikengät kenkäkaapin pohjille? Esittelemme yhdeksän naisten suosikkimallia.

Muoti & trendit
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Kaikki, mitä haluat tietää Haglöfsin Grym Evo -kuoritakista

Ei ole sattumaa, että Haglöfsin uuden kuoritakin nimi grym tarkoittaa ruotsiksi raakaa. Takki on nimittäin tehty Pohjolan armotonta säätä varten, minkä vuoksi se on ehdottomasti vaeltajien uusi suosikki.

Muoti & trendit
Header-HERR.jpg

TESTI! Miesten uudet treenikengät vuonna 2019

Vuoden treeniuutuudet ovat saapuneet nyt myös meille Sportamorelle. Testasimme kuudet uudet kevään treenikengät. Tässä tulevat testin parhaat.

Muoti & trendit
Puma Cilia.jpg

Kevään 2019 kuumimmat tennarit

Käytännölliset, upeat ja retroa huokuvat. Tässä tulevat kevään 2019 kuumimmat trendit.

Muoti & trendit
Träningsskor henne

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

Salilla käynti ei koskaan ole niin suosittua kuin vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Yhdistä uusi treenirutiinisi uusiin treenikenkiin – tässä tulevat kevään suosikit.

Muoti & trendit
Header.jpg

TESTI: Mama by Blacc kevät 2019

Oletko raskaana ja kaipaat uusia treenivaatteita? Me testasimme Blaccin uuden treenimalliston Mama by Blacc.

Muoti & trendit
Superdry

Uutta Sportamorella: Superdry Sport

Superdry Sportin mukavissa, tyylikkäissä perusvaatteita ja funktionaalisissa treenivaatteissa muoti kohtaa urheilun. Nyt mallistoa saa myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit