Jackor test

Testin parhaat! 11 ohutta untuvatakkia

Kun lämpötila lähestyy nollaa, on aika vaihtaa päälle ohut untuvatakki. Tai miksipä et investoisi uuteen? Esittelemme 11 suosikkiamme naisille ja miehille.

Naisille:

Testissä:

ADIDAS DAM.jpgMerkki: Adidas 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa 

Saatavilla väreissä:

Materiaali: ankanuntuva

+ Naisellinen muotoilu ja tilavat hihat tekevät tästä takista supermukavan. 

+ Malli istuu mainiosti ylle. Se on hyvin pehmeä ja mukava – siis kaikkea, mitä voit ohuelta untuvatakilta toivoa. 

+ Cool, sporttinen tyyli sekä ilmava toppaus. Jos pidät 90-luvusta, tykkäät myös tästä!  

- Vaikka design kerää kiitosta, ei kiiltävä päällinen miellytä kaikkia testaajiamme. Vanhemmat naiset pitivät mallia liian nuorekkaana.

Yhteenveto: Tämä makea takki istuu hyvin ylle. Se on yksi testin lämpimimmistä. Malli toimii parhaiten, kun sää on parisen lämpöastetta. Mukava huppu ja superkevyt malli. Täydellinen ulkoiluun. 

Testissä:  

FI-SVEA DAM.jpgMerkki: Svea
Malli: 

Suositushinta: 269,90 euroa
Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: ankan untuva

+ Aivan kuten Adidaksenkin malli, kyseessä on lämmin takki, joka toimii parhaiten alkukeväästä.

+ Lissabon-mallissa on kaksi fiksua yksityiskohtaa, jotka testaajamme nostavat ylitse muiden. Yksi on pehmuste kaulan kohdalla, sillä se lämmittää mukavasti ja toinen on piilotettu, joustava säätönaru, joka antaa imartelevan muodon. 

+ Mukavuus on tässä mallissa huipussaan. Takin sisus on hienoa kuin sametti ja toppaus taas ihanan pehmeä ja ilmava.

- Malli on superlyhyt. Se päättyy lantion kohdalle, jos vedät kiristysnyörit kireimmilleen. Se ei välttämättä ole huonoa asia, jos haluat lyhyen mallin, mutta osa testaajistamme koki sen heikkoutena.

Yhteenveto: Kaupunkilaistytön versio ohuesta untuvatakista. Tyylipuhdas, ilmava untuvatoppaus muistuttaa hieman pilottitakkia. Ei ehkä ykkösvalintasi pitkille kävelyille, vaan takki toimii parhaiten matkalla töihin tai kouluun. Nätti takki lämmittää kivasti parilla plussa-asteella ja se on helppo yhdistää tyylikkäisiin aurinkolaseihin.

Testissä: 

2117 DAM.jpgMerkki: 2117 of Sweden 
Malli: 
Suositushinta: 148,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Helppo pakata mukaan. Takki on todella ohut ja superkevyt.  

+ Vallen Jacket toimii mainiona välikerrostakkina. Se lämmittää jonkin verran, muttei samalla tavalla kuin Peak Performancen malli. Parhaiten malli toimii, kun sen yhdistää kuoritakkiin ja aluskerrastoon. 

+ Malli istuu ylle loistavasti. Hihat ovat riittävän pitkät myös pidempien testaajiemme mielestä. Istuvuus on imarteleva kehon muotoon katsomatta.

- Väri kallistuu todellisuudessa hieman neonsävyyn päin. Moni pitikin takkia heijastavana. On mainiota, että erotut myös pimeällä. Väri kuitenkin laski myös kokonaispisteitä, koska se ei kaikkia testaajiamme miellyttänyt. 

Yhteenveto: Aivan kuten Kari Traan mallikin, on tämä täydellinen välikerrostakki. Se on kevyt, ohut ja istuu hyvin ylle. Sen kanssa voi yhdistää monta kerrosta, eikä se tunnu tukalalta. Huppu on hieman tarpeeton, koska sitä ei välikerrostakissa välttämättä kaipaa. 

Testissä: 

PEAK DAM.jpgMerkki: Peak Performance 
Malli: Suositushinta: 259,90 euroa
Saatavilla väreissä:
Materiaali: ankan untuva

+ Ankan untuvasta tehty täyte antaa ihanan ilmavan tunteen. Se lämmittää mainiosti, kun lämpötila on noin nollassa. Takki ei muutu liian painavaksi. 

+ Kestävyys on Helium Hood Jacket -takissa huipussaan. Tämä malli on paitsi kevyt, myös vettä hylkivä. Se pitää tuulta ja sopii arkeen.

+ Todellinen trendikkään valinta. Jos seuraat muotia, tiedät varmaan jo, että Peak Performancen kevyet takit menevät tänä keväänä kuin kuumille kiville. Jos shokeeravan roosa ei ole suosikkivärisi, löytyy joukosta myös hieman pelkistetympiä värejä. 

- Istuvuus on todellista Peakia, toisin sanoen hieman pienehkö koko palvelee parhaiten suoraa vartalon mallia. Jos lantiosi on kovin leveä, voi takki hieman puristaa. 

Yhteenveto: Peak Performance luottaa aina laatuun. Lisäksi tämä malli miellyttää silmää. Se tuntuu sileältä ihoa vasten ja joustaa hyvin. Jos kehotyyppisi on suora, on Helium Hood Jacket suorastaan unelma yllä. Jos taas omaat muotoja, kannattaa ehkä valita kokoa isompi.  

Testissä:

KARI TRAA DAM.jpgMerkki: Kari Traa 

Malli:

Suositushinta: 159,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Naisellinen istuvuus antaa lisää tilaa rinnoille ja lantiolle. Pitkät hihat ja ranteenlämmikkeet lisäävät mukavuutta. 

+ Fleecepaneelit takin sivuilla saavat takin hengittämään eri tavalla kuin muut testin mallit. Pakkaa siis vaellusretkelle mukaasi Tove Midlayer, sillä se toimii mainiosti aluskerraston ja kuoritakin kanssa. 

+ Supermukava takki, joka noudattelee liikkeitäsi. Malli on kevyt ja pehmeä. 

- Testaajiemme oli haastavaa löytää valitettavaa. Osa takista kaipasi designia, joka olisi erottunut myös päällystakkina.

Yhteenveto: Kari Traa on onnistunut jälleen luomaan yhden täydellisen tuotteen. Koska takissa ei ole huppua ja se hengittää mainiosti, toimii se hyvin lämmittelyissä. Mainio välikerrostakki istuu hyvin ylle.  

Testissä:

WYTE DAM.jpgMerkki: Wyte 
Malli: Klara 
Suositushinta: 99,90 euroa
Saatavilla väreissä: , ,  ja 
Materiaali: ankan untuva

+ Pehmeä materiaali antaa ilmavan lopputuloksen. Sisus tuntui pehmeältä kroppaa vasten ja lämmittää täydellisesti parilla plussa-asteella. 

+ Kevyt takki on kevyempi kuin mitä ensisilmäyksellä uskoisi.

+ Tilavahko istuvuus toimii myös leveälantioisilla. Jos kehotyyppisi on kovin suora, voit ottaa kokoa pienemmän mallin. 

- Takista puuttuvat fiksut yksityiskohdat kuten säädeltävä huppu, mikä rajoittaa sen käyttöaluetta. Ultimaattinen valinta pitkille kävelyille. 

Yhteenveto: Testin budjettivaihtoehto. Ohut untuvatakki on klassisen mallinen ja sitä saa hienossa sinisen sävyssä. Tilava malli toimii parhaiten kaupungissa. Ilmava lopputulos keräsi pisteet kotiin testaajiltamme. Täydellinen valinta työmatkalle.

Miehille:

Testissä: 

2117 HERR.jpgMerkki: 2117 of Sweden 

Malli: 
Suositushinta: 149,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Superkevyt takki on tehty ohuesta polyamidista. Täyte on ankan untuvaa. Joudut todella kurkkimaan alapuolelle, onko takki edes ylläsi. 

+ Uskomattoman kevyt malli antaa täyden liikkumavapauden. Sinun ei tarvitse pelätä hiertymiä. Yksi testin viileimmistä takeista pääsee oikeuksiinsa, kun yhdistät sen aluskerrastoon. 

+ Monipuolinen käyttöalue. Vaikka huppu on kuoritakin alla melko tarpeeton, toimii se mainiosti yksinään vaelluksella. 

- Istuvuus ei ole kaikkien testaajiemme mieleen. Malli on tilava, ja tilaa riittää käsille ja vatsalle. Lyhyeeseen selkään ja kapeaan resoriin yhdistettynä saat melko kapean vyötörön, joka kuitenkin istuu väljästi. 

Yhteenveto: Keväinen malli sinulle, joka et ehkä tiedä, ottaako mukaan takki vai ei. Niin kevyt takki on pakata mukaan. Saat kätkettyä koko takin yhteen taskuun. Haittapuolena mainittakoon, että takki voi helposti mennä ryppyyn. Muuten takki on mukava. Se toimii parhaiten yhdistettynä aluskerrastoon ja kuoritakkiin.  

Testissä: 

ADIDAS HERR.jpgMerkki: Adidas 
Malli:

Suositushinta: 129,90 euroa
Saatavilla väreissä: ,  ja 

Materiaali: ankan untuva

+ Supemukava malli, joka tuntuu kevyeltä ja pehmeältä. Ei hierrä. Takki toimii parhaiten 5-10 asteessa.  

+ Kiiltävä lopputulos huokuu sporttisuutta. Tämä takki sopii jalkapallokatsomoon tai athleisure-tyylin faneille.

+Istuvuus muistuttaa muotoon ommeltua. Takki istuu kuin valettu, vaikka olkapääsi olisivat leveämmät ja vyötärö kapeampi.

- Moni testaaja piti huppua liian pienenä. Siksi se menettää käyttötarkoitustaan. 

Yhteenveto: Ulkoiluun Varilite Hood Jacket sopii mainiosti. Ilmavassa takissa on puhdas tyyli, joka erottuu myös kaupungilla. Takki lämmittää täydellisesti noin viidessä lämpöasteessa. Se istuu mukavasti. 

Testissä:

PEAK HERR.jpgMerkki: Peak Performance 
Malli:

Suositushinta: 259,90 euroa
Saatavilla väreissä: , ,  ja  
Materiaali: ankan untuva

+ Slimmattu malli istuu täydellisesti sinulle, jonka vyötärö on kapeahko, joka kuitenkin kaipaat vyötärön kohdalle tilaa. 

+ 90-prosenttisella ankan untuvalla ja 10-prosenttisesti höyhenillä täytetty Helium Hood Jacket lämmittää mukavasti nollakelillä. 

+ Ollaanpa rehellisiä: tämä takki on supernätti ja kerää tyylipisteet siksi kotiin. Ikoninen takki sopii niin urheiluun kuin lauantaipäivälliselle.

- Malli on liian paksu välikerrokseksi vaellusretkelle. Tämä on päällystakki.

Yhteenveto: Fiksu takki on yksi testin lämpimimmistä malleista. Säädeltävän hupun lisäksi hengityskyky kerää pisteet kotiin. Takki suojaa vedeltä ja tuulelta. Jos kaipaat mallia, johon et kyllästy, tässä oiva valinta.

Testissä:

WYTE HERR.jpgMerkki: Wyte
Malli:  
Suositushinta: 99,90 euroa
Saatavilla väreissä: ,  ja 
Materiaali: ankan untuva

+ Kevyt takki, jota tuskin tunnet ylläsi. Ankan untuvasta tehty päällinen antaa ilmavan tunteen ja lämmittää mukavasti, kun lämpötila on noin kymmenen astetta. 

+ Puhdas tyyli toimii lähes kaikessa. Vaatekaapin varma valinta.

+ Tilava istuvuus takaa tilaa niin vatsalle kuin käsillekin. Silti normaalia kokoa.

- Resori olisi nostanut arvosanaa. Jos kehotyyppisi ei ole suora, voi takki olla alapuolelta leveä.

Yhteenveto: Testin budjettivaihtoehto Jonathan on tilava. Se sopii parhaiten leveämmälle vartalolle, sillä siitä puuttuu rannekkeet. Huppu on pienehkö. Päällä takki on kuitenkin todella mukava ja lopputulos on ilmava sekä hieno.

Testissä: 

HAGLÖFS HERR.jpgMerkki: Haglöfs 
Malli:

Suositushinta: 239,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 
Materiaali: kierrätetty polyesteri

+ Ohut ja kevyt synteettinen takki lämmittää yllättävän hyvin. Ulkoilu ei ole koskaan ollut yhtä mukavaa kuin tämän takin kanssa.

+ Fiksuja yksityiskohtia kuten säädeltävä huppu ja muotoonommeltu istuvuus.

+ Takki on tehty kierrätetystä synteettisestä materiaalista.

- Yksityiskohdat ja design toimivat etenkin vaelluksessa. Se kuitenkin rajoittaa käyttöaluetta. Ei ehkä ykkösvalinta kaupungille. 

Yhteenveto: Synteettinen QuadFusion Mimic -täyte lämmittää untuvan tavoin. Yksi testin lämpimimmistä takeista toimii parhaiten aluskerraston ja välikerroksen kanssa nollakelillä. Mahtava valinta metsäretkelle. Palvelee useita vuosia. 

OSTA TÄÄLTÄ:  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

8 tuntia sitten
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

4 päivää sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

5 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

5 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

6 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

6 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

6 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

6 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
more news
Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

8 tuntia sitten
Muoti & trendit
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

6 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit