Jackor test

Testin parhaat! 11 ohutta untuvatakkia

Kun lämpötila lähestyy nollaa, on aika vaihtaa päälle ohut untuvatakki. Tai miksipä et investoisi uuteen? Esittelemme 11 suosikkiamme naisille ja miehille.

Naisille:

Testissä:

ADIDAS DAM.jpgMerkki: Adidas 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa 

Saatavilla väreissä:

Materiaali: ankanuntuva

+ Naisellinen muotoilu ja tilavat hihat tekevät tästä takista supermukavan. 

+ Malli istuu mainiosti ylle. Se on hyvin pehmeä ja mukava – siis kaikkea, mitä voit ohuelta untuvatakilta toivoa. 

+ Cool, sporttinen tyyli sekä ilmava toppaus. Jos pidät 90-luvusta, tykkäät myös tästä!  

- Vaikka design kerää kiitosta, ei kiiltävä päällinen miellytä kaikkia testaajiamme. Vanhemmat naiset pitivät mallia liian nuorekkaana.

Yhteenveto: Tämä makea takki istuu hyvin ylle. Se on yksi testin lämpimimmistä. Malli toimii parhaiten, kun sää on parisen lämpöastetta. Mukava huppu ja superkevyt malli. Täydellinen ulkoiluun. 

Testissä:  

FI-SVEA DAM.jpgMerkki: Svea
Malli: 

Suositushinta: 269,90 euroa
Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: ankan untuva

+ Aivan kuten Adidaksenkin malli, kyseessä on lämmin takki, joka toimii parhaiten alkukeväästä.

+ Lissabon-mallissa on kaksi fiksua yksityiskohtaa, jotka testaajamme nostavat ylitse muiden. Yksi on pehmuste kaulan kohdalla, sillä se lämmittää mukavasti ja toinen on piilotettu, joustava säätönaru, joka antaa imartelevan muodon. 

+ Mukavuus on tässä mallissa huipussaan. Takin sisus on hienoa kuin sametti ja toppaus taas ihanan pehmeä ja ilmava.

- Malli on superlyhyt. Se päättyy lantion kohdalle, jos vedät kiristysnyörit kireimmilleen. Se ei välttämättä ole huonoa asia, jos haluat lyhyen mallin, mutta osa testaajistamme koki sen heikkoutena.

Yhteenveto: Kaupunkilaistytön versio ohuesta untuvatakista. Tyylipuhdas, ilmava untuvatoppaus muistuttaa hieman pilottitakkia. Ei ehkä ykkösvalintasi pitkille kävelyille, vaan takki toimii parhaiten matkalla töihin tai kouluun. Nätti takki lämmittää kivasti parilla plussa-asteella ja se on helppo yhdistää tyylikkäisiin aurinkolaseihin.

Testissä: 

2117 DAM.jpgMerkki: 2117 of Sweden 
Malli: 
Suositushinta: 148,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Helppo pakata mukaan. Takki on todella ohut ja superkevyt.  

+ Vallen Jacket toimii mainiona välikerrostakkina. Se lämmittää jonkin verran, muttei samalla tavalla kuin Peak Performancen malli. Parhaiten malli toimii, kun sen yhdistää kuoritakkiin ja aluskerrastoon. 

+ Malli istuu ylle loistavasti. Hihat ovat riittävän pitkät myös pidempien testaajiemme mielestä. Istuvuus on imarteleva kehon muotoon katsomatta.

- Väri kallistuu todellisuudessa hieman neonsävyyn päin. Moni pitikin takkia heijastavana. On mainiota, että erotut myös pimeällä. Väri kuitenkin laski myös kokonaispisteitä, koska se ei kaikkia testaajiamme miellyttänyt. 

Yhteenveto: Aivan kuten Kari Traan mallikin, on tämä täydellinen välikerrostakki. Se on kevyt, ohut ja istuu hyvin ylle. Sen kanssa voi yhdistää monta kerrosta, eikä se tunnu tukalalta. Huppu on hieman tarpeeton, koska sitä ei välikerrostakissa välttämättä kaipaa. 

Testissä: 

PEAK DAM.jpgMerkki: Peak Performance 
Malli: Suositushinta: 259,90 euroa
Saatavilla väreissä:
Materiaali: ankan untuva

+ Ankan untuvasta tehty täyte antaa ihanan ilmavan tunteen. Se lämmittää mainiosti, kun lämpötila on noin nollassa. Takki ei muutu liian painavaksi. 

+ Kestävyys on Helium Hood Jacket -takissa huipussaan. Tämä malli on paitsi kevyt, myös vettä hylkivä. Se pitää tuulta ja sopii arkeen.

+ Todellinen trendikkään valinta. Jos seuraat muotia, tiedät varmaan jo, että Peak Performancen kevyet takit menevät tänä keväänä kuin kuumille kiville. Jos shokeeravan roosa ei ole suosikkivärisi, löytyy joukosta myös hieman pelkistetympiä värejä. 

- Istuvuus on todellista Peakia, toisin sanoen hieman pienehkö koko palvelee parhaiten suoraa vartalon mallia. Jos lantiosi on kovin leveä, voi takki hieman puristaa. 

Yhteenveto: Peak Performance luottaa aina laatuun. Lisäksi tämä malli miellyttää silmää. Se tuntuu sileältä ihoa vasten ja joustaa hyvin. Jos kehotyyppisi on suora, on Helium Hood Jacket suorastaan unelma yllä. Jos taas omaat muotoja, kannattaa ehkä valita kokoa isompi.  

Testissä:

KARI TRAA DAM.jpgMerkki: Kari Traa 

Malli:

Suositushinta: 159,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Naisellinen istuvuus antaa lisää tilaa rinnoille ja lantiolle. Pitkät hihat ja ranteenlämmikkeet lisäävät mukavuutta. 

+ Fleecepaneelit takin sivuilla saavat takin hengittämään eri tavalla kuin muut testin mallit. Pakkaa siis vaellusretkelle mukaasi Tove Midlayer, sillä se toimii mainiosti aluskerraston ja kuoritakin kanssa. 

+ Supermukava takki, joka noudattelee liikkeitäsi. Malli on kevyt ja pehmeä. 

- Testaajiemme oli haastavaa löytää valitettavaa. Osa takista kaipasi designia, joka olisi erottunut myös päällystakkina.

Yhteenveto: Kari Traa on onnistunut jälleen luomaan yhden täydellisen tuotteen. Koska takissa ei ole huppua ja se hengittää mainiosti, toimii se hyvin lämmittelyissä. Mainio välikerrostakki istuu hyvin ylle.  

Testissä:

WYTE DAM.jpgMerkki: Wyte 
Malli: Klara 
Suositushinta: 99,90 euroa
Saatavilla väreissä: , ,  ja 
Materiaali: ankan untuva

+ Pehmeä materiaali antaa ilmavan lopputuloksen. Sisus tuntui pehmeältä kroppaa vasten ja lämmittää täydellisesti parilla plussa-asteella. 

+ Kevyt takki on kevyempi kuin mitä ensisilmäyksellä uskoisi.

+ Tilavahko istuvuus toimii myös leveälantioisilla. Jos kehotyyppisi on kovin suora, voit ottaa kokoa pienemmän mallin. 

- Takista puuttuvat fiksut yksityiskohdat kuten säädeltävä huppu, mikä rajoittaa sen käyttöaluetta. Ultimaattinen valinta pitkille kävelyille. 

Yhteenveto: Testin budjettivaihtoehto. Ohut untuvatakki on klassisen mallinen ja sitä saa hienossa sinisen sävyssä. Tilava malli toimii parhaiten kaupungissa. Ilmava lopputulos keräsi pisteet kotiin testaajiltamme. Täydellinen valinta työmatkalle.

Miehille:

Testissä: 

2117 HERR.jpgMerkki: 2117 of Sweden 

Malli: 
Suositushinta: 149,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Superkevyt takki on tehty ohuesta polyamidista. Täyte on ankan untuvaa. Joudut todella kurkkimaan alapuolelle, onko takki edes ylläsi. 

+ Uskomattoman kevyt malli antaa täyden liikkumavapauden. Sinun ei tarvitse pelätä hiertymiä. Yksi testin viileimmistä takeista pääsee oikeuksiinsa, kun yhdistät sen aluskerrastoon. 

+ Monipuolinen käyttöalue. Vaikka huppu on kuoritakin alla melko tarpeeton, toimii se mainiosti yksinään vaelluksella. 

- Istuvuus ei ole kaikkien testaajiemme mieleen. Malli on tilava, ja tilaa riittää käsille ja vatsalle. Lyhyeeseen selkään ja kapeaan resoriin yhdistettynä saat melko kapean vyötörön, joka kuitenkin istuu väljästi. 

Yhteenveto: Keväinen malli sinulle, joka et ehkä tiedä, ottaako mukaan takki vai ei. Niin kevyt takki on pakata mukaan. Saat kätkettyä koko takin yhteen taskuun. Haittapuolena mainittakoon, että takki voi helposti mennä ryppyyn. Muuten takki on mukava. Se toimii parhaiten yhdistettynä aluskerrastoon ja kuoritakkiin.  

Testissä: 

ADIDAS HERR.jpgMerkki: Adidas 
Malli:

Suositushinta: 129,90 euroa
Saatavilla väreissä: ,  ja 

Materiaali: ankan untuva

+ Supemukava malli, joka tuntuu kevyeltä ja pehmeältä. Ei hierrä. Takki toimii parhaiten 5-10 asteessa.  

+ Kiiltävä lopputulos huokuu sporttisuutta. Tämä takki sopii jalkapallokatsomoon tai athleisure-tyylin faneille.

+Istuvuus muistuttaa muotoon ommeltua. Takki istuu kuin valettu, vaikka olkapääsi olisivat leveämmät ja vyötärö kapeampi.

- Moni testaaja piti huppua liian pienenä. Siksi se menettää käyttötarkoitustaan. 

Yhteenveto: Ulkoiluun Varilite Hood Jacket sopii mainiosti. Ilmavassa takissa on puhdas tyyli, joka erottuu myös kaupungilla. Takki lämmittää täydellisesti noin viidessä lämpöasteessa. Se istuu mukavasti. 

Testissä:

PEAK HERR.jpgMerkki: Peak Performance 
Malli:

Suositushinta: 259,90 euroa
Saatavilla väreissä: , ,  ja  
Materiaali: ankan untuva

+ Slimmattu malli istuu täydellisesti sinulle, jonka vyötärö on kapeahko, joka kuitenkin kaipaat vyötärön kohdalle tilaa. 

+ 90-prosenttisella ankan untuvalla ja 10-prosenttisesti höyhenillä täytetty Helium Hood Jacket lämmittää mukavasti nollakelillä. 

+ Ollaanpa rehellisiä: tämä takki on supernätti ja kerää tyylipisteet siksi kotiin. Ikoninen takki sopii niin urheiluun kuin lauantaipäivälliselle.

- Malli on liian paksu välikerrokseksi vaellusretkelle. Tämä on päällystakki.

Yhteenveto: Fiksu takki on yksi testin lämpimimmistä malleista. Säädeltävän hupun lisäksi hengityskyky kerää pisteet kotiin. Takki suojaa vedeltä ja tuulelta. Jos kaipaat mallia, johon et kyllästy, tässä oiva valinta.

Testissä:

WYTE HERR.jpgMerkki: Wyte
Malli:  
Suositushinta: 99,90 euroa
Saatavilla väreissä: ,  ja 
Materiaali: ankan untuva

+ Kevyt takki, jota tuskin tunnet ylläsi. Ankan untuvasta tehty päällinen antaa ilmavan tunteen ja lämmittää mukavasti, kun lämpötila on noin kymmenen astetta. 

+ Puhdas tyyli toimii lähes kaikessa. Vaatekaapin varma valinta.

+ Tilava istuvuus takaa tilaa niin vatsalle kuin käsillekin. Silti normaalia kokoa.

- Resori olisi nostanut arvosanaa. Jos kehotyyppisi ei ole suora, voi takki olla alapuolelta leveä.

Yhteenveto: Testin budjettivaihtoehto Jonathan on tilava. Se sopii parhaiten leveämmälle vartalolle, sillä siitä puuttuu rannekkeet. Huppu on pienehkö. Päällä takki on kuitenkin todella mukava ja lopputulos on ilmava sekä hieno.

Testissä: 

HAGLÖFS HERR.jpgMerkki: Haglöfs 
Malli:

Suositushinta: 239,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 
Materiaali: kierrätetty polyesteri

+ Ohut ja kevyt synteettinen takki lämmittää yllättävän hyvin. Ulkoilu ei ole koskaan ollut yhtä mukavaa kuin tämän takin kanssa.

+ Fiksuja yksityiskohtia kuten säädeltävä huppu ja muotoonommeltu istuvuus.

+ Takki on tehty kierrätetystä synteettisestä materiaalista.

- Yksityiskohdat ja design toimivat etenkin vaelluksessa. Se kuitenkin rajoittaa käyttöaluetta. Ei ehkä ykkösvalinta kaupungille. 

Yhteenveto: Synteettinen QuadFusion Mimic -täyte lämmittää untuvan tavoin. Yksi testin lämpimimmistä takeista toimii parhaiten aluskerraston ja välikerroksen kanssa nollakelillä. Mahtava valinta metsäretkelle. Palvelee useita vuosia. 

OSTA TÄÄLTÄ:  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

2 päivää sitten
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

4 päivää sitten
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
Didriksssons
Muoti & trendit

Näin tiedät, onko takkisi vedenpitävä

29 apr 2019
Nike Free 5.0
Muoti & trendit

TESTI: Tältä tuntuvat uudet Nike Free Run 5.0 -juoksukengät

26 apr 2019
Hoka One One header
Muoti & trendit

Rakastu Hoka One Onen uutuuksiin

26 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Muoti & trendit

Duffelbag – sesongin trendikkäin laukku

24 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Muoti & trendit

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

22 apr 2019
Löparskor dam 2019
Muoti & trendit

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

19 apr 2019
Asics löparskor
Muoti & trendit

Tervehdi Asicsen uusia pastellinvärisiä juoksukenkiä

17 apr 2019
Elvine
Muoti & trendit

Kevään miesten takkitrendit

17 apr 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

16 apr 2019
Adidas sneakers
Muoti & trendit

Adidaksen kevään tennaritrendit

16 apr 2019
Test
Muoti & trendit

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

16 apr 2019
Adidas Primeknit
Muoti & trendit

Adidaksen saumaton treenimallisto vihdoin Sportamorella!

14 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Muoti & trendit

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

12 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Muoti & trendit

Sesongin selviytymispaketti miehille

11 apr 2019
TESTBILD
Muoti & trendit

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

11 apr 2019
New Balance löparskor
Muoti & trendit

Mitkä ovat New Balancen juoksukenkien erot?

11 apr 2019
Adidas UB19
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset useat juoksukengät

10 apr 2019
Wyte
Muoti & trendit

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

09 apr 2019
Nike Free
Muoti & trendit

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

03 apr 2019
Cykelbyxor
Muoti & trendit

TESTI! Pyöräilyshortsit naisille ja miehille

03 apr 2019
more news
Birkenstock Sandalheader

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

Tarvitsitpa sandaalit rantahiekkaan tai yksinkertaiset kengät kruunaamaan tyylisi kuumana kesäpäivänä, sandaalit ovat aina varma valinta. Esittelemme vuoden 2019 sandaalitrendit.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Dasia Starlily Bow

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

Jos etsit uusia, ihania kenkiä, jotka ovat todella todella söpöt, kurkkaa tänne. Dasian tennarit ovat saapuneet myös meille Sportamorelle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header löpartröjor dam

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

Purista itsestäsi viimeisetkin irti, ja ota avuksi kunnon juoksupaita. Testasimme viisi trendikästä juoksupaitaa naisille.

09 may 2019
Muoti & trendit
Nike Tech pack

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

Futuristisia yksityiskohtia, erityisen ohuita materiaaleja ja kehon liikkeitä myötäilevä design. Näistä on Niken uusi Tech Pack -mallisto tehty.

09 may 2019
Muoti & trendit
Test av regnjackor

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

Älä anna sateen yllättää. Tässä tulevat miesten sadetakkimallit, jotka pitävät sinut kuivana läpi kesän.

09 may 2019
Muoti & trendit
Fotbollsskor header

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

Jalkapallosesonki on käynnissä. Ehkä lapsesi on aika saada uudet jalkapallokengät, kun vanhat ovat alkaneet kiristää. Anna junioritestaajiemme auttaa.

09 may 2019
Muoti & trendit
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

Mitä olisikaan kesä ilman kunnon aurinkolaseja? Vältä silmävammat ja viimeistele tyylisi näillä sesongin suosituimmilla laseilla.

08 may 2019
Muoti & trendit
Peak Performance skaljackor

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

Teknisiä, käytännöllisiä ja söpöjä samalla kertaa. Esittelemme muutaman Peak Performancen vedenpitävän suosikin, jotka toimivat niin kaupungissa kuin ulkona seikkaillessa.

07 may 2019
Muoti & trendit
Adidas trailskor

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

Kaipaatko mukavia polkujuoksukenkiä? Kurkkaa nämä Adidaksen uudet polkujuoksukengät. Lajin asiantuntijat Elisabeth Hansson ja David Andersson Trailrunning Swedeniltä testasivat uutuudet.

06 may 2019
Muoti & trendit
Epic React

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

Kaipaatko uusia juoksukenkiä? Tarkasta nämä Niken supersuositut Epic React Flyknit 2 -kengät, jotka ovat saaneet sesongin mukaisen uuden sävyn.

06 may 2019
Muoti & trendit
Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia.

06 may 2019
Muoti & trendit
Nike Icon Clash

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

Yhdistä surffityyli ja Niken uunituore mallisto! Esittelemme uudet, väreillä koreilevat treenivaatteet, joihin haluat sonnustautua rannalla.

05 may 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.jpg

Testin parhaat sadetakit

Sateen jälkeen tulee aurinko, vai onko se toisinpäin? Joka tapauksessa nyt on korkea aika hankkia sadetakki, jonka avulla voit välttää kesäsateen. Testasimme neljä naisten mallia.

03 may 2019
Muoti & trendit
Header-baddräkter.jpg

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

Onko aika siirtää uimatreenisi syvempiin vesiin? Asiantuntijamme testasivat sesongin parhaat uimapuvut, jotta löytäisit parhaan funktionaalisen mallin.

02 may 2019
Muoti & trendit
Craft Essence

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

Pyöräiletkö putkisukissa? Lopeta heti! Anna stylisti Roberto Vacchin neuvoa sinulle pyöräilyn kirjoittamattomat säännöt.

30 apr 2019
Muoti & trendit