Jackor test

Testin parhaat! 11 ohutta untuvatakkia

Kun lämpötila lähestyy nollaa, on aika vaihtaa päälle ohut untuvatakki. Tai miksipä et investoisi uuteen? Esittelemme 11 suosikkiamme naisille ja miehille.

Naisille:

Testissä:

ADIDAS DAM.jpgMerkki: Adidas 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa 

Saatavilla väreissä:

Materiaali: ankanuntuva

+ Naisellinen muotoilu ja tilavat hihat tekevät tästä takista supermukavan. 

+ Malli istuu mainiosti ylle. Se on hyvin pehmeä ja mukava – siis kaikkea, mitä voit ohuelta untuvatakilta toivoa. 

+ Cool, sporttinen tyyli sekä ilmava toppaus. Jos pidät 90-luvusta, tykkäät myös tästä!  

- Vaikka design kerää kiitosta, ei kiiltävä päällinen miellytä kaikkia testaajiamme. Vanhemmat naiset pitivät mallia liian nuorekkaana.

Yhteenveto: Tämä makea takki istuu hyvin ylle. Se on yksi testin lämpimimmistä. Malli toimii parhaiten, kun sää on parisen lämpöastetta. Mukava huppu ja superkevyt malli. Täydellinen ulkoiluun. 

Testissä:  

FI-SVEA DAM.jpgMerkki: Svea
Malli: 

Suositushinta: 269,90 euroa
Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: ankan untuva

+ Aivan kuten Adidaksenkin malli, kyseessä on lämmin takki, joka toimii parhaiten alkukeväästä.

+ Lissabon-mallissa on kaksi fiksua yksityiskohtaa, jotka testaajamme nostavat ylitse muiden. Yksi on pehmuste kaulan kohdalla, sillä se lämmittää mukavasti ja toinen on piilotettu, joustava säätönaru, joka antaa imartelevan muodon. 

+ Mukavuus on tässä mallissa huipussaan. Takin sisus on hienoa kuin sametti ja toppaus taas ihanan pehmeä ja ilmava.

- Malli on superlyhyt. Se päättyy lantion kohdalle, jos vedät kiristysnyörit kireimmilleen. Se ei välttämättä ole huonoa asia, jos haluat lyhyen mallin, mutta osa testaajistamme koki sen heikkoutena.

Yhteenveto: Kaupunkilaistytön versio ohuesta untuvatakista. Tyylipuhdas, ilmava untuvatoppaus muistuttaa hieman pilottitakkia. Ei ehkä ykkösvalintasi pitkille kävelyille, vaan takki toimii parhaiten matkalla töihin tai kouluun. Nätti takki lämmittää kivasti parilla plussa-asteella ja se on helppo yhdistää tyylikkäisiin aurinkolaseihin.

Testissä: 

2117 DAM.jpgMerkki: 2117 of Sweden 
Malli: 
Suositushinta: 148,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Helppo pakata mukaan. Takki on todella ohut ja superkevyt.  

+ Vallen Jacket toimii mainiona välikerrostakkina. Se lämmittää jonkin verran, muttei samalla tavalla kuin Peak Performancen malli. Parhaiten malli toimii, kun sen yhdistää kuoritakkiin ja aluskerrastoon. 

+ Malli istuu ylle loistavasti. Hihat ovat riittävän pitkät myös pidempien testaajiemme mielestä. Istuvuus on imarteleva kehon muotoon katsomatta.

- Väri kallistuu todellisuudessa hieman neonsävyyn päin. Moni pitikin takkia heijastavana. On mainiota, että erotut myös pimeällä. Väri kuitenkin laski myös kokonaispisteitä, koska se ei kaikkia testaajiamme miellyttänyt. 

Yhteenveto: Aivan kuten Kari Traan mallikin, on tämä täydellinen välikerrostakki. Se on kevyt, ohut ja istuu hyvin ylle. Sen kanssa voi yhdistää monta kerrosta, eikä se tunnu tukalalta. Huppu on hieman tarpeeton, koska sitä ei välikerrostakissa välttämättä kaipaa. 

Testissä: 

PEAK DAM.jpgMerkki: Peak Performance 
Malli: Suositushinta: 259,90 euroa
Saatavilla väreissä:
Materiaali: ankan untuva

+ Ankan untuvasta tehty täyte antaa ihanan ilmavan tunteen. Se lämmittää mainiosti, kun lämpötila on noin nollassa. Takki ei muutu liian painavaksi. 

+ Kestävyys on Helium Hood Jacket -takissa huipussaan. Tämä malli on paitsi kevyt, myös vettä hylkivä. Se pitää tuulta ja sopii arkeen.

+ Todellinen trendikkään valinta. Jos seuraat muotia, tiedät varmaan jo, että Peak Performancen kevyet takit menevät tänä keväänä kuin kuumille kiville. Jos shokeeravan roosa ei ole suosikkivärisi, löytyy joukosta myös hieman pelkistetympiä värejä. 

- Istuvuus on todellista Peakia, toisin sanoen hieman pienehkö koko palvelee parhaiten suoraa vartalon mallia. Jos lantiosi on kovin leveä, voi takki hieman puristaa. 

Yhteenveto: Peak Performance luottaa aina laatuun. Lisäksi tämä malli miellyttää silmää. Se tuntuu sileältä ihoa vasten ja joustaa hyvin. Jos kehotyyppisi on suora, on Helium Hood Jacket suorastaan unelma yllä. Jos taas omaat muotoja, kannattaa ehkä valita kokoa isompi.  

Testissä:

KARI TRAA DAM.jpgMerkki: Kari Traa 

Malli:

Suositushinta: 159,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Naisellinen istuvuus antaa lisää tilaa rinnoille ja lantiolle. Pitkät hihat ja ranteenlämmikkeet lisäävät mukavuutta. 

+ Fleecepaneelit takin sivuilla saavat takin hengittämään eri tavalla kuin muut testin mallit. Pakkaa siis vaellusretkelle mukaasi Tove Midlayer, sillä se toimii mainiosti aluskerraston ja kuoritakin kanssa. 

+ Supermukava takki, joka noudattelee liikkeitäsi. Malli on kevyt ja pehmeä. 

- Testaajiemme oli haastavaa löytää valitettavaa. Osa takista kaipasi designia, joka olisi erottunut myös päällystakkina.

Yhteenveto: Kari Traa on onnistunut jälleen luomaan yhden täydellisen tuotteen. Koska takissa ei ole huppua ja se hengittää mainiosti, toimii se hyvin lämmittelyissä. Mainio välikerrostakki istuu hyvin ylle.  

Testissä:

WYTE DAM.jpgMerkki: Wyte 
Malli: Klara 
Suositushinta: 99,90 euroa
Saatavilla väreissä: , ,  ja 
Materiaali: ankan untuva

+ Pehmeä materiaali antaa ilmavan lopputuloksen. Sisus tuntui pehmeältä kroppaa vasten ja lämmittää täydellisesti parilla plussa-asteella. 

+ Kevyt takki on kevyempi kuin mitä ensisilmäyksellä uskoisi.

+ Tilavahko istuvuus toimii myös leveälantioisilla. Jos kehotyyppisi on kovin suora, voit ottaa kokoa pienemmän mallin. 

- Takista puuttuvat fiksut yksityiskohdat kuten säädeltävä huppu, mikä rajoittaa sen käyttöaluetta. Ultimaattinen valinta pitkille kävelyille. 

Yhteenveto: Testin budjettivaihtoehto. Ohut untuvatakki on klassisen mallinen ja sitä saa hienossa sinisen sävyssä. Tilava malli toimii parhaiten kaupungissa. Ilmava lopputulos keräsi pisteet kotiin testaajiltamme. Täydellinen valinta työmatkalle.

Miehille:

Testissä: 

2117 HERR.jpgMerkki: 2117 of Sweden 

Malli: 
Suositushinta: 149,90 euroa
Saatavilla väreissä: 
Materiaali: ankan untuva

+ Superkevyt takki on tehty ohuesta polyamidista. Täyte on ankan untuvaa. Joudut todella kurkkimaan alapuolelle, onko takki edes ylläsi. 

+ Uskomattoman kevyt malli antaa täyden liikkumavapauden. Sinun ei tarvitse pelätä hiertymiä. Yksi testin viileimmistä takeista pääsee oikeuksiinsa, kun yhdistät sen aluskerrastoon. 

+ Monipuolinen käyttöalue. Vaikka huppu on kuoritakin alla melko tarpeeton, toimii se mainiosti yksinään vaelluksella. 

- Istuvuus ei ole kaikkien testaajiemme mieleen. Malli on tilava, ja tilaa riittää käsille ja vatsalle. Lyhyeeseen selkään ja kapeaan resoriin yhdistettynä saat melko kapean vyötörön, joka kuitenkin istuu väljästi. 

Yhteenveto: Keväinen malli sinulle, joka et ehkä tiedä, ottaako mukaan takki vai ei. Niin kevyt takki on pakata mukaan. Saat kätkettyä koko takin yhteen taskuun. Haittapuolena mainittakoon, että takki voi helposti mennä ryppyyn. Muuten takki on mukava. Se toimii parhaiten yhdistettynä aluskerrastoon ja kuoritakkiin.  

Testissä: 

ADIDAS HERR.jpgMerkki: Adidas 
Malli:

Suositushinta: 129,90 euroa
Saatavilla väreissä: ,  ja 

Materiaali: ankan untuva

+ Supemukava malli, joka tuntuu kevyeltä ja pehmeältä. Ei hierrä. Takki toimii parhaiten 5-10 asteessa.  

+ Kiiltävä lopputulos huokuu sporttisuutta. Tämä takki sopii jalkapallokatsomoon tai athleisure-tyylin faneille.

+Istuvuus muistuttaa muotoon ommeltua. Takki istuu kuin valettu, vaikka olkapääsi olisivat leveämmät ja vyötärö kapeampi.

- Moni testaaja piti huppua liian pienenä. Siksi se menettää käyttötarkoitustaan. 

Yhteenveto: Ulkoiluun Varilite Hood Jacket sopii mainiosti. Ilmavassa takissa on puhdas tyyli, joka erottuu myös kaupungilla. Takki lämmittää täydellisesti noin viidessä lämpöasteessa. Se istuu mukavasti. 

Testissä:

PEAK HERR.jpgMerkki: Peak Performance 
Malli:

Suositushinta: 259,90 euroa
Saatavilla väreissä: , ,  ja  
Materiaali: ankan untuva

+ Slimmattu malli istuu täydellisesti sinulle, jonka vyötärö on kapeahko, joka kuitenkin kaipaat vyötärön kohdalle tilaa. 

+ 90-prosenttisella ankan untuvalla ja 10-prosenttisesti höyhenillä täytetty Helium Hood Jacket lämmittää mukavasti nollakelillä. 

+ Ollaanpa rehellisiä: tämä takki on supernätti ja kerää tyylipisteet siksi kotiin. Ikoninen takki sopii niin urheiluun kuin lauantaipäivälliselle.

- Malli on liian paksu välikerrokseksi vaellusretkelle. Tämä on päällystakki.

Yhteenveto: Fiksu takki on yksi testin lämpimimmistä malleista. Säädeltävän hupun lisäksi hengityskyky kerää pisteet kotiin. Takki suojaa vedeltä ja tuulelta. Jos kaipaat mallia, johon et kyllästy, tässä oiva valinta.

Testissä:

WYTE HERR.jpgMerkki: Wyte
Malli:  
Suositushinta: 99,90 euroa
Saatavilla väreissä: ,  ja 
Materiaali: ankan untuva

+ Kevyt takki, jota tuskin tunnet ylläsi. Ankan untuvasta tehty päällinen antaa ilmavan tunteen ja lämmittää mukavasti, kun lämpötila on noin kymmenen astetta. 

+ Puhdas tyyli toimii lähes kaikessa. Vaatekaapin varma valinta.

+ Tilava istuvuus takaa tilaa niin vatsalle kuin käsillekin. Silti normaalia kokoa.

- Resori olisi nostanut arvosanaa. Jos kehotyyppisi ei ole suora, voi takki olla alapuolelta leveä.

Yhteenveto: Testin budjettivaihtoehto Jonathan on tilava. Se sopii parhaiten leveämmälle vartalolle, sillä siitä puuttuu rannekkeet. Huppu on pienehkö. Päällä takki on kuitenkin todella mukava ja lopputulos on ilmava sekä hieno.

Testissä: 

HAGLÖFS HERR.jpgMerkki: Haglöfs 
Malli:

Suositushinta: 239,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 
Materiaali: kierrätetty polyesteri

+ Ohut ja kevyt synteettinen takki lämmittää yllättävän hyvin. Ulkoilu ei ole koskaan ollut yhtä mukavaa kuin tämän takin kanssa.

+ Fiksuja yksityiskohtia kuten säädeltävä huppu ja muotoonommeltu istuvuus.

+ Takki on tehty kierrätetystä synteettisestä materiaalista.

- Yksityiskohdat ja design toimivat etenkin vaelluksessa. Se kuitenkin rajoittaa käyttöaluetta. Ei ehkä ykkösvalinta kaupungille. 

Yhteenveto: Synteettinen QuadFusion Mimic -täyte lämmittää untuvan tavoin. Yksi testin lämpimimmistä takeista toimii parhaiten aluskerraston ja välikerroksen kanssa nollakelillä. Mahtava valinta metsäretkelle. Palvelee useita vuosia. 

OSTA TÄÄLTÄ:  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

2 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

2 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
more news
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit