Header-tights.jpg

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

Monet ihmiset rakastavat korkeavyötäröisiä trikoita niiden mukavuuden ja muotoja korostavan muotoilun vuoksi, mutta myös siksi, että ne ovat niin käytännölliset. Esittelemme naisten parhaat treenitrikoot vuonna 2020. 

Kuka ei rakastaisi korkeavyötäröisiä trikoita? Trikoot ovat joka treenivaatekaapin perusta ja niitä rakastetaan siksi, että ne ovat niin tyylikkäät, mutta myös siksi, että ne ovat niin mukavat ja takaavat täydellisen liikkumavapauden. Tässä tulevat testin parhaat korkeavyötäröiset trikoot.

OSTA TÄÄLTÄ:

Tyylikkäästi muotoillut trikoot

Röhnisch.jpg Malli:

Merkki:

Sopii: Matalan intensiteetin harjoituksiin, kuten voimaharjoitteluun tai pilatekseen tai joogaan. 

Tämä oli erityisen hyvää: Suunnittelu! Se erottuu joukosta ja saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.

Testiryhmän kommentit: Ensimmäiseksi testiryhmä ylistää uskomattoman hienoja yksityiskohtia. Suoran jalan ja suoran vyötärön sijasta näissä trikoissa on "aaltoileva" leikkaus, joka antaa suunnittelulle pisteet kotiin. Testaajat tuntuvat yksinkertaisesti olonsa erittäin mukaviksi trikoissa. Pinkki, violetti väri on myös pidetty.

Jos valitset kahden koon välillä, kannattaa ehdottomasti tilata kotiin suuremmat, koska nämä trikoot ovat pienikokoisia. Erityisesti vyötäröltä ja lahkeista ne saattavat tuntua erityisen tiukalta, jos et ole valinnut oikeaa kokoa. Kun trikootovat paikoillaan ja oikeassa koossa, ne istuvat kuin valettu koko harjoituksen ajan. Trikoiden takapuolelle on piilotettu sisätasku avaimille tai korteille. Niissä on myös tyylikkäät ja hengittävät mesh-yksityiskohdat lahkeissa.

– Nämä trikoot sopivat rauhalliseen tai keskiraskaaseen liikuntaa, sillä materiaali on paksumpaa. Hiki näkyy intensiivisissä harjoituksissa, mutta kaikki eivät tietenkään välitä siitä, sanoo yksi testaaja.

Parasta näissä trikoissa on selvästi yksityiskohdat, muotoilu ja vaatimusten mukainen materiaali!

Trendikäs korkea vyötärö ja harmaa väri

Better_Bodies.jpg Malli:

Merkki:

Sopii: Melkein kaikkeen. Jooga, voimaharjoittelu, mutta myös HIIT-treenit menevät kevyesti näissä trikoissa.

Tämä oli erityisen hyvää: Istuvuus. Trikoot istuvat paikoillaan olematta liian tiukkoja tai löysiä. Täydellisesti!

Testiryhmän kommentit: Testiryhmä on harvinaisen yksimielinen näiden ihanuudesta. Harmaan värin lisäksi niitä on saatavana myös trendikkäinä ja vaihtoehtoina. Istuvuus on optimaalinen, sanovat testaajat, jotka joskus ajattelevat, että trikoot ovat liian tiukkoja vyötäröllä tai että ne istuvat liian löysästi ja jäävät roikkumaan. Mutta eivät nämä trikoot!

– Uurretut osat ovat erittäin imartelevia jaloille ja saan kuulla kohteliaisuuksia aina, kun minulla on trikoot, sanoo yksi testaaja.

Materiaali on uskomattoman pehmeää ja yhteensopivaa, samalla kun istuu tiukasti.

– Olin hieman huolissani siitä, että hiki ilmestyisi kankaan läpi ja alkaisi näkyä, kun sukkahousut ovat harmaassa melangissa, mutta mitään ei ilmestynyt. Ei edes raskaimpien harjoitusten aikana!

Yhteenvetona voidaan todeta, että Better Bodies -housut ovat tyylikkäät, mukavat ja hoitavat hommansa treeniin katsomatta. Lisäksi voit yhdistää ne

Monitoimihousut, joissa on hienoja yksityiskohtia

Nike_One_Lux.jpg Malli:

Merkki:

Sopii: Täydellinen HIIT-harjoituksiin ja muihin toiminnallisiin harjoituksiin.

Tämä oli erityisen hyvää: Erittäin pehmeä ja joustava materiaali, joka hengittää hyvin.

Testpaneeli ajattelee: Nämä Niken hienot trikoot erottuvat joukosta. Juhlavat elastiset yksityiskohdat tekevät niistä todella ainutlaatuisia.

– Rakastan ehdottomasti näiden trikoiden designia, eräs testaaja riemuitsee. 

Materiaali koetaan erittäin pehmeäksi ja sopivaksi optimaaliseen kosteudenpoistoon. Voit tehdä todella hikisiä harjoituksia tuntematta oloasi märäksi.

– Suuri trikoiden etu on on leveä joustava vyötärö, joka antaa mukavan tunteen ja varmistaa, että trikoot istuvat hyvin ylle ja eivät valu alas harjoittelun aikana.

Trikoissa on takana myös tasku, johon mahtuu matkapuhelin, sekä sivutasku, joka sopii täydellisesti avaimelle ja kuntosalikortille. Vinkki! Näitä trikoita on saatavana myös .

Yhteensopivat trikoot HIIT-treeniin

Tommy_Sport.jpg Malli:

Merkki:

Sopii: Sekä matalan intensiteetin harjoituksiin että raskaaseen treeniin.

Tämä oli poikkeuksellisen hyvä: Kangas on erittäin vaatimusten mukainen ja antaa sinulle täydellisen liikkumisvapauden.

Testiryhmän kommentit: Nämä Tommy Hilfiger Sport -treenitrikoot ovat yllä pehmeät ja mukavat. Ne ovat erittäin sopivat, koska materiaali on erittäin joustavaa. Tälläiset treenitrikoot ovat erittäin kätevät harjoituksissa, joissa liikut paljon ja nopeasti, kuten HIIT-harjoituksissa. 

– Olen tehnyt burpeita ja muita räjähtäviä harjoituksia näissä trikoissa ja ne pysyvät paikoillaan riippumatta siitä, mitä teen. Edes korkea vyötärö ei liiku, sanoo testaaja.

Huomion arvoista on, että koko tuntuu isommalta kuin esimerkiksi Niken ja Puman trikoissa, joten tavallinen kokosi voi olla suurehko. Yksi vinkki on ottaa kokoa pienemmät.

– Olen yleensä kokoa M, mutta minulla on S tässä mallissa ja ne sopivat täydellisesti!

Trikoissa on erittäin hyvä kosteudenpoisto ja ilmanvaihto, ja jalkojen takana olevalla verkkomaisella kankaalla varustetut paneelit auttavat sinua pysymään viileänä.

Saumattomat, supermukavat trikoot!

Hummel.jpg Malli:

Merkki:

Soveltuu: Voimaharjoitteluun ja erityyppisiin harjoituksiin sekä intensiivisiin että rauhallisiin.

Tämä oli poikkeuksellisen hyvää: Trikoot ovat erittäin pehmeät saumattoman materiaalin ansiosta.

Testiryhmän kommentit: Saumaton malli on kerrassaan mahtava! Trikoot on varusteltu korkealla vyötäröllä, mikä tekee niistä erittäin mukavat.

–  Vaikka vyötärö on korkea, se ei valu alas, vaan istuu hienosti ylle, vaikka tekisit burpeita. Muut erittäin korkeat vyötäröhousut voivat tuntua rajoittavilta joissakin harjoituksissa, mutta nämä ovat superpehmeät.

Suunnittelu korostaa kehon muotoja ja trikoot on helppo sovittaa muihin treenivaatteisiin. Parasta trikoissa on pehmeys, korkea vyötärö ja se, että ne ovat ohuet, mutta eivät silti paljasta alushousuja kyykätessä.

– Käytän näitä yhtä paljon kotona pehmeiden housujen sijasta, niin mukavat (ja tyylikkäät!) ne ovat!

Hummel ansaitsee onnittelut siitä, että on onnistunut luomaan näin nätit, tyylikkäät trikoot tälle vuodelle!

Kevyet, kiiltävät trikoot 

Filippa_K.jpg Malli:

Tuotemerkki:

Sopii: Matalan intensiteetin harjoitteluun, kuten joogaan, pilatekseen, barreen ja kävelyyn.

Tämä oli erityisen hyvää: Että he ovat niin hyvännäköiset ja että ne istuvat mukavasti vatsan yli.

Testiryhmän kommentit: Ensinnäkin testiryhmä haluaa antaa kiitosta näiden Filippa K:n trikoiden ilmeelle.

– Kukapa ei haluaisi tuntea oloaan hyväksi? Näissä trikoissa riittää loistoa! Design on yksinkertainen ja ajaton, mikä on Filippa K: n tyylin mukainen ja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat täyttää vaatekaapin vaatteilla, jotka voidaan helposti sovittaa yhteen muiden vaatteiden kanssa, testaaja sanoo.

Trikoot sopivat siis yhtä hyvin kaupungille kuin matalan intensiteetin harjoitteluun. Jos painit kahden koon välillä, testaaja suosittelee kokeilemaan kahta kokoa ja katsoa mikä sopii, koska niiden katsotaan olevan pienikokoiset. Yksi testaaja joogasi trikoissa ja on vaikuttunut siitä, kuinka hyvin trikoot seuraavat kaikkia liikkeitä ja pysyvät silti ylhäällä.

– Ne istuivat hyvin ylle kiristämättä. Trikoot ovat korkeat ja istuvat mukavasti vatsan päälle, mikä sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat ylimääräistä tukea vatsan päälle.

Testiryhmän mukaan näiden ylellisten sukkahousujen kolme parasta puolta on, että ne ovat todella tyylikkäät, niissä on ylellinen, kiiltävä tunnelma ja että ne istuvat paikoillaan liikkuvien harjoitusten aikana. Saatavana myös lyhyempänä versiona , ja  värisenä .

Kyykkyjä kestävät trikoot tukevat kuntoa

Nike_One_Tight.jpg Malli:

Merkki:

Sopii: Erityisesti voimaharjoitteluun ja kuntoharjoitteluun.

Tämä oli erityisen hyvää: Että ne ovat niin monipuoliset ja sopivat lähes kaikkeen.

Testiryhmän kommentit: Kaikki, jotka eivät ole asuneet kallion alla viimeisen kuuden kuukauden ajan, tietävät, että Tight on Niken suosituin trikoomalli. Trikoot soveltuvat kaikenlaiseen liikuntaan, istuvat mukavasti ja niissä on kaikki toiminnot, joita voit trikoilta toivoa. Tällä uudella variantilla on 7/8-osainen pituus ja erilainen muotoilu kuin aikaisemmissa malleissa.

– Koska olen uskollinen Niken trikoiden käyttäjä, en ole yllättynyt siitä, että minäkin arvostan mallia. 7/8-mallista saan minulle täydellisen pituuden, joka on 1,60 senttimetriä ja korkea vyötärö istuu paikoillaan koko harjoituksen ajan, tyytyväinen testaaja riemuitsee.

Materiaali on pehmeää ja tuntuu päällä ylelliseltä. Jos et ole harjoitellut trikoissa, joissa on saumat reiden päällä, saatat joutua totuttelemaan siihen, koska saumat ovat himmeämpiä kuin itse kangas. 

– Trikoita testattiin sekä voimaharjoitteluun että kuntoharjoitteluun, ja mielestäni ne toimivat molemmissa täydellisesti, eräs testaaja iloitsee.

Testiryhmä haluaa myös lisätä, että trikoot toimivat kyykyissä upeasti ja antavat vartalolle tiukan tunteen ja imartelevan ilmeen. Näitä trikoita on saatavana myös .

Saumattomat trikoot matalan intensiteetin harjoitteluun

Blacc.jpg Malli:

Merkki:

Sopii: Matalan intensiteetin harjoitteluun, kuten joogaan, voimaharjoitteluun tai rauhallisempaan lenkkeilyyn.

Tämä oli poikkeuksellisen hyvää: Suunnittelu on erittäin mukava! 

Testiryhmän kommentit: Trikoot ovat supertiukat ja imartelevat vartalon muotoja. Niissä on korkea ja mukava vyötärö. Materiaalissa sitä vastoin ei ole puristusta. Testaajien mukaan parasta näissä trikoissa on, että ne ovat uskomattoman mukavat käytännössä olemattomien ommelten kanssa.

– Pidän saumattomasta kankaasta eniten siitä, että se on niin joustava ja istuu todella paikoillaan koko harjoituksen ajan. Materiaali saa aikaan sen, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että trikoot liukuvat alas, mikä on parasta kyykkyjä ja vastavia liikkeitä tehdessä, joissa taivutat lonkkaasi, sanoo yksi testaaja.

Kangas kestää kyykkyjä, toisin kuin läpinäkyvä kangas. Se on melko paksu intensiiviseen treeniin, sanoo testaaja, joka uskoo, että trikoot ovat vähän kuumat. Muuten ne ovat erittäin hyödylliset. Mallia on saatavana myös  värissä .

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

https://www.sportamore.fi/magazine/muoti-trendit/11-trikoot-jotka-sopivat-taydellisesti-juoksemiseen/

 Takaisin

News Feed

Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

5 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

5 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

6 päivää sitten
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

6 päivää sitten
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
more news
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit