underställ_ 2017_finland

Testin kymmenen parasta aluskerrastoa!

Lämmintä ja mukavaa vai hienkestävää ja ilmavaa? Testipaneelimme opastaa sinua kauden villa- ja synteettikerrastojen maailmassa. Tässä testin kymmenen parasta aluskerrastoa naisille!

Hyvä aluskerrasto on pakollinen vaate talveksi. Ihoa lähin vaatekerros, joka pitää sinut lämpimänä ja kuivana.

Aluskerrastoa valitessa on tärkeä keskityyä materiaaliin, koska niiden ominaisuudet eroavat huomattavasti. Mitä intensiivisempi treeni, sitä synteettisempi materiaali. Juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn sopii parhaiten synteettinen materiaali, kun taas kävelyille ja rauhalliseen hiihtoon sopii lämmittävä villa.

Ajattele näin: Synteettinen materiaali auttaa kehoa säätelemään lämpöä ja siirtää tehokkaasti kosteutta ja hikeä iholta. Villa pitää sinut puolestaan lämpimänä jopa hikoillessa. Haluatko, että aluskerrasto viilentää - valitse ohut synteettinen aluskerrasto. Haluatko puolestaan lämmittävän kerraston - valitse paksu villainen aluskerrasto. Näistä syistä voi olla hyvä, että vaatekaapista löytyy sekä villainen että synteettinen aluskerrasto. Testipaneelimme opastaa sinua!

SYNTEETTI

Hintansa arvoista!

wyte

Testissä: Wyte,  och 

Suos. hinta: 29,90€/yläosa ja 24,90€/alaosa

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Tämä ihoa myötäilevä malli istuu kuin nakutettu! Kaula-aukon vetoketju suojaa kylmyydeltä ja toimii hengitysaukkona kuumuudeen yllättäessä. Paidasta on olemassa malli ilman vetoketjua, mikäli et pidä vetoketjuista ja korkeasta kauluksesta.

Kosteuden siirto:

Hengittää ja siirtää hikeä iholta tehokkaasti. Sopii korkeatempoisiin ja myös rauhallisempaan treeniin.

Mukavuus:

Koko testin mukavin aluskerrasto. Pehmeä ja joustava materiaali, sekä sileät saumat luovat täydellisen aluskerraston. Kätevät silikoninauhat paidan sisäpuolella ja alaosan vyötäröllä tekevät kerrastosta sopivan kaikenlaisiin aktiviteetteihin.

Lämpö:

Tämä kerrasto lämmittää synteetistä huolimatta. Kangas on aika paksua, eikä ollenkaan läpinäkyvää.

Tiivistelmä:

Todellinen budjettisuosikki! Materiaali on ihanaa ja hihat, sekä lahkeet ovat täydellisen pituiset. Joustavan kankaan ansiosta sekä kurvikkaat että kapeat ihmiset kehuvat aluskerraston istuvuutta. Tässä yhdistyy toimiva materiaali ja lämpö edulliseen hintaan.

Tuntuu kuin toiselta iholta

Odlo

Testissä: Odlo,  ja 

Suos. hinta: 78,90€/yläosa ja 78,90€/alaosa

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Tämä on täydellinen lila väri, jos sellainen on olemassa. Ihana ja tyylipuhdas väri.

Kosteuden siirto:

Tämä synteettinen aluskerrasto lämmittää ja hengittää, kun hikoilet. Fiksusti ommeltu!

Mukavuus:

Istuvuus on tiukka, mutta seamless-kankaan ansiosta todella joustavaa. Litteät saumat eivät hankaa.

Lämpö:

Poikkeuksellisen lämmin synteettinen aluskerrasto. Sopii täydellisesti intensiiviseen treeniin kylminä päivinä.

Tiivistelmä:

Vau, millainen aluskerrasto! Materiaali on todella mukavaa ja venyvää. Tiukasti istuva käsivarsista ja rinnasta, mutta tuntuu kuin toiselta iholta. Täydellisen pituiset hihat ja lahkeet. Todella toimiva, nopeasti kuivuva ja täydellinen sinulle, joka juokset tai pyöräilet kylmällä säällä.

Siirtää hien pois iholta

craft

Testissä: Craft,  och 

Suos. hinta: 39,90€/yläosa ja 39,90€/alaosa 

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Hieno, värikäs suunnittelu monessa eri värissä. Moni koki tämän roosan värin liikana. Tunnet olosi katkaravuksi, kun pukeudet tähän.

Kosteuden siirto:

Säätelee lämpötilaa tehokkaasti ja pitää sinut kuivana hikisestä aktiviteetista huolimatta.

Mukavuus:

Todella mukava! Vyötärö on korkea ja leveällä, mukavalla resorilla varustettu. Kangas venyvää, mukavaa ja pehmeää. 

Lämpö:

Lämmön sijaan tämä pitää sinut kuivana. Pysyt tottakai myös lämpöisenä tehokkaan kuivumisen ansiosta, kun hikoilet, kastut tai palelet. Tämä aluskerrasto vaatii päälleen välikerraston, esimerkiksi fleecen, jotta se lämmittää.

Tiivistelmä:

Craft Active Comfort on monen suosikki ja se on helppo ymmärtää. Saat rahallesi hyvän vastineen, kun ostat tämän synteettisen aluskerraston. Hyvä kosteuden siirto tekee siitä täydellisen maastohiihtoon ja sykettä nostavaan juoksuun. Huonona puolena koettiin kerraston liian pitkät hihat ja lahkeet. Testipaneeli jäi kaipaamaan kerrastolta jotain.

Kuvioitua!

eivy

Testissä: Eivy,  ja 

Suos. hinta: 64,90€/yläosa ja 59,90€/alaosa

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Ruotsalainen tuotemerkki Eivy on luonut oman synteettisen materiaalinsa tyylikkäällä kuvioinnilla. Täydellinen kevääksi!

Kosteuden siirto:

Tämä kangas imee kaiken kosteuden iholta, pitääkseen sinut kuivana. 

Mukavuus:

Oi, mikä ihana kangas! Tuntuu kuin silkiltä ihoa vasten. Korkeakauluksinen paita on vuorattu fleecellä. Ainut miinus on reiden yksityiskohta, joka puristaa hieman.

Lämpö:

Tunnet olosi viileäksi, kun treenaat tässä aluskerrastossa, mutta se lämmittää myös hieman.

Tiivistelmä:

Kuinka hieno aluskerraston kuuluukaan olla? Tunnet olosi niin tyylikkääksi tässä aluskerrastossa. Voit ilman muuta kulkea samppanjalasi kädessä afterskiissä. Lisäksi se on todella toimiva. Hihat ovat aika pitkät, mutta peukaloreijillä varustettu. Peukku ylös!

Intensiiviseen treeniin

helly hansen

Testissä: Helly Hansen, och 

Suos. hinta: 39,90€/yläosa ja 39,90€/alaosa

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Suunnittelu on hieman retro ja muistuttaa klassista, urheilullista aluskerrastoa. Testipaneeli rakastaa vyötärön leveää, korallinroosaa ja hienoa resoria. Ihanat syysvärit ja valkoinen tuntuvat hyvällä tavalla hillityltä. Paita on täydellisen pituinen ja litteät saumat pienentävät hiertymien riskiä.

Kosteuden siirto: 

Todella hyvä! Voit jopa nähdä mikroskooppiset reijät kankaassa, jotka mahdollistavat se hengittävyyden. Aktiviteetista riippumatta pysyt aina kuivana.

Mukavuus: 

Kangas ei ole pehmein mahdollinen, mutta ei epämukavakaan. Huomattavissa on 100 prosenttinen toimivuuteen keskittyminen. Paita on hyvin istuva ja hieman löysä, kun taas housut istuvat tiukasti ja ovat pientä kokoa. 

Lämpö:

Tämä ei lämmittä kylmänä talvipäivänä. Käytä tätä kerrastoa, kun kaipaat hyvää hengittävyyttä ja kosteuden siirtoa. 

Tiivistelmä:

Synteettinen materiaali hengittää todella hyvin. Sopii täydellisesti intensiiviseen treeniin, kuten juoksuun. Voidaan käyttää kylmällä säällä, mutta vaatii lämpimän välikerraston. Suuren takapuolen omaavat voivat harkita suuremman koon valitsemista.

VILLA

Täydellinen 0-asteiseen säähän

icebreaker

Testissä: Icebreaker, 

Suos. hinta: 144,90€/setti

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Tämä on oiva valinta tyylipuhtiasta perusvaatteista pitävälle. Koko kerrasto on musta/valkoinen, joka ei erotu joukosta. Hihat ovat hieman pitkät, kun taas lahkeet normaalit.

Kosteuden siirto:

Pitää sinut raikkaana ja hengittää hyvin. Itseasiassa yksi vapaaehtoisistamme koki kankaan hajuttomana pidempään, mikäli skippaat deodorantin. 

Mukavuus:

Ei kutita ollenkaan. Herkimmätkään testaajat eivät saaneet reaktioita allergiasta.

Lämpö:

Kangas on todella ohutta ja hieman läpinäkyvää, vaikka se lämmittää ongelmitta. Täydellinen aluskerrasto 0-asteiseen säähän.

Tiivistelmä:

Etsitkö ohutta ja villaista aluskerrastoa? Olet löydänyt oikean. Merino ei kutita ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Aluskerrasto on monipuolinen ja toimii niin laskettelurinteeseen kuin vaellukselle.

Hyvä peruskerrasto

smartwool

Testissä: Smartwool, Light 200 Crew ja Light 200 Bottom

Suos. hinta: 

Testipaneelin arvio:

Suunnittelu:

Joidenkin mielestä kokomusta aluskerrasto on tylsä, kun taas muiden mielestä se on kätevä ja kaiken kanssa sopiva. Se on sitä paitsi hyvin ommeltu. Istuvuus on hyvä ja housujen vyötärö korkea.

Kosteuden siirto:

Merinovillan ansiosta materiaali on hengittävää. Se on niin ohutta, että materiaali on jopa osittain läpinäkyvää. Pysyt kuivana aktiviteetista riippumatta. 

Mukavuus:

Useimpien mielestä tämä on todella mukava aluskerrasto. Muutaman mielestä se on hieman pistelevä villan takia. Suhteellisen pitkät hihat ja lahkeet. 

Lämpö:

Ohut villakerrasto lämmittää mukavasti kylmällä säällä. Hyvän kosteuden siirron ansiosta pysyt lämpimänä ja kuivana.

Tiivistelmä:

Tästä on hyvä aloittaa, mikäli vaatekaapistasi ei vielä löydy villakerrastoa. Se on hitusen lämpimämpi kuin synteettinen kerrasto, mutta vaatii kuitenkin päälleen välikerraston kylmällä säällä. Se on yhtä itsestään selvä juoksulenkille sään kylmetessä kuin Italian Alpeilla Prosecco-lasi kädessä. Ainut huono puoli on hinta. 

Joukosta erottuva oversize-aluskerrasto

mons royale

Testissä: Mons Royale,  och 

Suos. hinta: 89,90€/yläosa ja 79,90€/alaosa

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Istuvuus on oversized. Hienot värit yhdistettynä kovempaan suunnitteluun. 

Kosteuden siirto:

Synteettistä kerrastoa hitusen huonompi kosteuden siirrossa. Todella hyvä villakerrasto!

Mukavuus:

Mons Royalen aluskerrasto tuntuu hieman kuin pyjamalta. Tämä saattaa kutista hieman, jos olet villalle herkkä. 

Lämpö:

Ohuesta materiaalista huolimatta se lämmittää hyvin. Täydellinen, kun haluat rinteeseen nostamaan sykettä ja sen jälkeen hissiin istuskelemaan.

Tiivistelmä: 

Joukosta erottuvaa on kerraston hyvä istuvuus. Paita yltää takapuolen yli ja leveät hihat ovat peukaloreijillä varustetut. Housuissa normaali istuvuus. Tämä on paras ystäväsi hiihtolomalla.

Loistava villakerrasto 

kari traa

Testissä: Kari Traa,  och 

Suos. hinta: 88,90€/yläosa ja 88,90€/alaosa

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Todella tyylikäs aluskerrasto, jota testipaneelimme rakastaa. Istuvuus on täydellinen kaiken mallisille kehoille.

Kosteuden siirto:

Paksusta villasta huolimatta hengittävyys on hyvä. Voit ongelmitta lähteä juoksulenkille tämä päällä.

Mukavuus:

Herkempikään ei koe tätä kerrastoa kutisevana. Tuntuu ihanalta ja mukavalta ihoa vasten. 

Lämpö:

Testin lämpöisin aluskerrasto – täydellinen kylmyyteen!

Tiivistelmä: 

Todella imarteleva, mukava ja toimiva. Suunnitteluun on panostettu ja aluskerrasto on sopivan tiukka. Käytä tätä kerrastoa kylminä talvipäivinä rinteessä tai kotona sohvalla löhöillessä. 

Uusi verkkoinen kerrasto!

björn

Testissä: Bjørn Dæhlie, och 

Suos. hinta: 89,90€/yläosa ja 79,90€/alaosa

Testipaneelin arviot:

Suunnittelu:

Jännittävä uutuus – verkko-kerrasto! Muista, että aluskerraston päälle puetaan aina jotain, kun takapuolesi ei näytä parhaalta mahdolliselta näissä housuissa. Kerrasto istuu kuin nakutettu, eikä testipaneeli ole ikinä löytänyt toista villaista aluskerrastoa, joka istuu näin hyvin. 

Kosteuden siirto:

Todella hyvä! Täydellinen hikoilevalle, joka tästä huolimatta haluaa merinovillaisen aluskerraston. 

Mukavuus:

Slim-fit on aliarvio, tämä istuu todella napakasti. Se on suunniteltu paljon treenaaville ihmisille, jotka rakastavat maastohiihtoa. Valitse suurempi koko, mikäli olet kahden vaiheilla. 

Lämpö:

Viileämpää villakerrastoa et löydä. Merinovilla lämmittää, kun tarvitset sitä, mutta ilmastointi on hyvä verkon ansiosta.

Tiivistelmä:

“Mikä tämä on?” kysyi testipaneeli, kun he näkivät Bjørn Dæhlie -verkkokerraston ensimmäistä kertaa. Tämä kerrasto on kätevä ja sopii sinulle, joka haluat välttää synteettisen materiaalin käyttöä. Osta basic kerrasto, mikäli suunnitelmissasi on ostaa vain yksi.

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 tuntia sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

1 päivä sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

2 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

3 päivää sitten
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

6 päivää sitten
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
more news
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

13 tuntia sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit
Skolstart Hummel

Tarkistuslista ennen koulun alkua

Kesälomat ovat kovassa vauhdissa, mutta koulunpenkki odottaa koululaisia elokuussa. Tässä on luettelo asioista, jotka on hyvä löytyä lapsen kaapista tavallisten vaatteiden ja kenkien lisäksi ennen uutta lukuvuotta. Tulosta lista ja hoida homma kotiin!

14 jul 2020
Muoti & trendit