Mellandagarnas bästa tights

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

Et voi mennä kuntosalille tai juoksuradalle törmäämättä näihin trendikkäisiin housuihin – trikoisiin. Tässä on kymmenen vuoden parasta mallia, jotka pärjäsivät testissämme.

Haluatpa sitten korkealla vyötäröllä varustellut trikoot, saumattoman mallin tai kompressiota sisältävät trikoot, löydät uuden suosikkisi taatusti tästä testistä. Tässä on kymmenen suosituinta mallia tuotemerkeiltä  , , , ja ja monta muuta!

,

Rock Away Tights Better Bodies

Saatavana väreissä: , , , , , ja .

Sopii: Joogaan, kuntosalille, kävelylle ja kotitreeniin

Parhaat ominaisuudet: Ehdottomasti parasta on, että trikoot ovat niin pehmeät ja istuvat niin hyvin ylle. Jotkut testipaneelissa väittävät, että Rockaway Tights on aivan yhtä hyvä kuntosalilla kuin kotisohvalla.

Parannettavaa: Materiaali on melko ohutta, mikä tarkoittaa, että et ehkä halua käyttää näitä trikoita syväkyykyissä. Pakarasi ovat väärässä näkyä, sillä trikoot ovat hieman läpikuultavat.

Yhteenveto: Tämä malli on todella jotain sinulle, joka suosit korkeita trikoita.  istuvat korkealle ja tuntuvat mukavilta. Ne on varustettu leveällä vyötärönauhalla, joka istuu naarmuuntumatta ylle. Muuten ne täyttävät vaatimukset ja ovat ihanan pehmeät – täydelliset joogaan rauhoittumiselle, mutta myös erinomaisia heille, jotka haluavat täydellisen liikkumisvapauden kuntosalilla. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, testiryhmä haluaa myös korostaa, että mallia on saatavana monissa eri väreissä (vaikka tämä testattu tummanpunainen malli on selvästi mukavin!).

,

Nike One Tights

Saatavana väreissä: ja .

Sopii: Liikuntaan, kevyempiin joogamuotoihin ja urheilulliseen asuun kaupungilla.

Parhaat ominaisuudet: Mukavuus on ehdottomasti parasta näissä Niken trikoissa. Sen lisäksi, että kangas sopii superhyvin ylle, se on myös erittäin pehmeää ja sileää.

Parannettavaa: Testiryhmä toivoo, että jalkojen tuetut osat olisivat tasapuolisia sen sijaan, että istuisivat eri korkeuksilla. Muuten designissa ei ole paljon huomautettavaa – erittäin mukava malli!

Yhteenveto: No, se ei ole uutinen, että tekee tämän myös trikoissa. One Tight 7/8 trikoissa voit tehdä huoletta myös kyykkyjä. Korkea vyötärö on erittäin mukava ominaisuus, joka nostaa jo korkeaa kokonaisarvosanaa vielä enemmän. Lisäksi testiryhmämme mielestä trikoot ovat niin tyylikkäät, että ne voi hyvin yhdistää myös sporttiseen arkiasuun. 

,

Blacc joy

Saatavana väreissä: , , , , , , ja .

Sopii: Juoksuun ja kuntosalilla harjoitteluun.

Parhaat ominaisuudet: Design on paras näissä , joita on saatavana kahdeksassa eri värissä, joista osa erottuu toisia paremmin. Tässä on ainakin yksi väri, jota suositella.

Parannettavaa: Testiryhmä olisi toivonut, että materiaali olisi hiukan vahvempaa, mutta kangas ei todellakaan ole niin jäykkä, että se häiritsisi sinua juoksun aikana.

Yhteenveto: Nämä ovat mukavat, tyylikkäät trikoot, jotka soveltuvat pääasiassa juoksemiseen, mutta joita voidaan käyttää myös kuntosalilla. Trikoissa on normaalinkorkuinen, leveä vyötärö, joka istuu tiukasti ja mukavasti. Vyötärönnyörin avulla voit säätää istuvuuden mieleiseksesi. Jos kaipaat kireyttä intervallitreeniin, voit kiristää trikoot niin, että ne eivät taatusti tipu. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, testiryhmä haluaa kiinnittää huomiota myös hintaan. Tässä on paljon trikoota rahalle!

,

Kari Traa Louise

Saatavana väreissä:  , , , , , , ja .

Sopii: juoksemiseen, kuntosalille ja kaikkiin korkean intensiteetin harjoituksiin,

Parhaat ominaisuudet: Trikoot ovat täydelliset! Lahkeissa on vetoketjut, jotta trikoisiin on  helppo päästä sisään.

Parannettavaa: Testiryhmä jäi toivomaan laajempaa resoria, mutta se on vähän makuasia. 

Yhteenveto: ovat todellinen jättipotti heille, jotka etsivät mukavia trikoita lenkille tai kuntosalille. Älykkäiden ominaisuuksien, kuten silikoninauhojen ja vetoketjujen ansiosta ne toimivat todella hyvin korkean intensiteetin treenissä. Hyvää on myös se, että joissain trikoiden väreissä on heijastavia yksityiskohtia. Tällä tavoin varmistat, että näyt pimeällä lenkkeillessäkin.

,

Adidas tights

Saatavana väreinä:  

Sopii: kuntosaliharjoitteluun ja kevyeeseen joogaan.

Parhaat ominaisuudet: Paras näissä trikoissa on, että ne ovat niin joustavat ja mukavat. Vaikka ne soveltuvat ensisijaisesti kuntosaliharjoitteluun, sopivat ne joustavuutensa ansiosta myös kevyeeseen joogaan.

Parannettavaa: Tämä ei ole malli sinulle, joka suosit yksityiskohtia ja kirkkaita värejä. Trikoot ovat toki tyylikkäät ja koristeltu klassisella kolmella raidalla. Kuinka niihin voisi kyllästyä?

Yhteenveto: Nämä Adidas-trikoot ovat suosikkimalli vuosien takaa. Kangas ei itsessään juuri purista, ja siksi se sopii parhaiten salille voimaharjoitteluun. Malli poistaa tehokkaasti kosteutta ja hengittävyys toimii optimaalisesti, mistä olet kiitollinen, kun hikoilet HIIT-harjoituksessa tai nostat raskaita painoja. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä testiryhmä kiittelee designia. Näissä kelpaa viilettää niin kaupungilla kuin kuntosalillakin. Kolme raitaa eivät mene koskaan muodista.

,

Nike Power Tights

Saatavana väreissä: ja .

Sopii: Kuntosalille ja kaupungille. Olet ehdottomasti oikeassa paikassa, kun puet nämä  trikoot mukavien lenkkareiden ja ylimittaisen hupparin kera.

Parhaat ominaisuudet: Design on todennäköisesti parasta tässä mallissa.

Parannettavaa: Trikoot ovat todellakin täydelliset, kunhan ostat oikean koon. Jos painit kahden koon välillä, ota isommat. 

Yhteenveto: Kuten Niken testaama One Tight, tämä saman merkin malli on niin mukava kuin mahdollista. Leveä, korkea vyötärö varmistaa, että malli ei leikkaa ikävästi vatsan kohdalla. Muuten trikoot ovat siistit ja kosteudenpoisto toimii. erittäin siistijä ja kantavat kosteutta aivan kuin pitäisi. Jos erotat mieluummin kuin sulautuvat, niitä on saatavana myös silmäänpistävällä sinisellä sävyllä, mikä varmasti menestyy ensi vuoden alussa, kun värikkäämmän värivalikoiman odotetaan olevan trendikäs!

,

Mid Rise compression tights 2xu

Saatavana väreissä:  , , ja .

Sopii: juoksemiseen, kuntosaliin ja kaikkiin matalan intensiteetin harjoituksiin.

Parhaat ominaisuudet: Asteikolla varustettu paketti vakuuttaa aina! 2XU on tunnettu korkealaatuisista kompressiotrikoista, ja tälläkään kertaa testiryhmämme ei pety.

Parannettavaa: Trikoot ovat hieman lyhyet lahkeista. Jos olet keskimääräistä pidempi, on riski sille, että koet ne 7/8: na täysipitkän mallin sijasta.

Yhteenveto: Malli maksaa, mutta laatu maksaa.  sanoo, että niiden trikoiden kompressio on niin edennyt, että pari astetta voi skaalata satoja mailia mailia kohti – aivan yhtä tarkkoja testiryhmässämme ei olla, mutta kompressio on mukava lisä. Kuten useimmat kompressiotrikoot, myös Print Mid-Rise Compression -trikoot ovat hieman hankala pukea ylle. Mutta kun olet onnistunut saamaan ne päällesi, ne ovat sataprosenttisesti mukavat jalassa. Muuten ne hengittävät erittäin hyvin ja pitävät sinut kuivana jopa todella hikisen HIIT-ohituksen aikana.

,

Casall sculpture tights

Saatavana väreinä: , ja .

Sopii: kuntosaliharjoitteluun ja jossain määrin myös juoksuun.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on, kuinka ne imartelevat muotojasi. Kuten nimestä voi päätellä, ne muotoilevat vartaloasi kevyen puristuksen ansiosta.

Parannettavaa: Koot ovat vähän hankalia. Jos valitset kahden koon välillä, sinun tulisi valita suurempi, koska Sculpture 7/8 Tights on hiukan pienehkö.

Yhteenveto: Nämä trikoot ovat muotoilussaan erittäin tyylikkäät, mallista riippuen niissä on vain muutamia kultaisia tai hopeisia yksityiskohtia. Siksi ne ovat juuri sopivia ja eivät varasta kaikkea huomiota salilla. Muutoin testiryhmä ylistää korkeaa vyötäröä, mikä antaa mukavan istuvuuden ja imartelee muotoja. Muuten trikoot saavat pisteet kotiin myös mukavuudesta. Tämä ei ehkä ole haluamasi malli silloin kun teet venytysharjoitteita ja joogaa, mutta kaikentyyppisissä nostamisissa ne tarjoavat mukavan paineen lihaksille.

,

power tights blacc

Saatavana väreinä: , , , , , , , ja .

Sopii: Harjoitteluun tai chilliin kotona sohvalla.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on pehmeys ja joustavuus. Vahvemman vyötärönauhan ansiosta istuvuus on lähellä vartaloa ja lähes täydellinen.

Parannettavaa: Osa testiryhmäläisistä kokee -trikoot hieman läpikuultaviksi. Älä siis ota liian pientä kokoa.

Yhteenveto: Tässä testin kenties edullisin malli. Toinen selvä etu on, että mallia on saatavana niin monissa väreissä. Power Tights -sarjaa on saatavana kaikkiaan yhdeksässä eri värissä, joten jokainen voi löytää ainakin yhden värin, joka sopii ylle. Muuten ne ovat erittäin mukavat ja joustavat, mikä tarkoittaa, että voit liikkua täysin vapaasti tarvitsematta huolehtia kankaan estämisestä. Lisäksi ne hengittävät hyvin ja pitävät sinut kuivana harjoituksen aikana. Superlike, jos kysyt meiltä!

,

Fast Lane winter tights blacc

Saatavana väreinä: ja .

Sopii: Juoksemiseen syksyllä, talvella ja varhaiskeväällä.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on se, että ne ovat harjatut sisäpuolelta, mikä tarkoittaa, että ne pitävät sinut lämpimänä myös talvella. Siksi ne sopivat myös sydäntalveen.

Parannettavaa: Testiryhmässä on vaikea löytää virheitä näistä trikoista. Leveämpi nauha vyötäröllä olisi voinut olla parempi. 

Yhteenveto: Nämä ovat testin ainoat talvitrikoot ja selkeä valinta niille, jotka etsivät uusia juoksuhaasteita. Sen lisäksi, että Fast Lane Winter -housut ovat viihtyisät ja lämpimät harjatun sisäosan ansiosta, niissä on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, joita testiryhmä ylistää. Pieniä esineitä varten on muun muassa kaksi taskua, joissa molemmissa on vetoketjut - yksi sylissä takana ja toinen lantion sivussa. Lisäksi trikoissa on reiden sivuilla runsaasti heijastavia yksityiskohtia, jotka auttavat sinua erottumaan pimeässä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, litteät saumat tekevät näistä supermukavat! 

Etsitkö jotain erityistä? Täältä löydät  mallin sekä trikoot.  

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

2 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

5 päivää sitten
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
nano x header
Muoti & trendit

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

21 apr 2020
Le specs solglasögon
Muoti & trendit

Trendikkäimmät aurinkolasit 2020

20 apr 2020
Asics loparskor
Muoti & trendit

Mitkä Asicsen juoksukengät minun kannattaisi valita?

20 apr 2020
bästsäljare header
Muoti & trendit

Tässä ovat Sportamoren myydyimmät tuotteet - koko lista

16 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat pronaatiotuelliset kengät naisille

16 apr 2020
more news
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit
Mjukisset

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

Tässä on vuoden kuumin trendi, joka on täydellinen sekä kotitoimistolle että ulos piknikille. Tässä on 10 ylellistä verska-asua, joita et halua missata!

13 may 2020
Muoti & trendit
badtofflor plock

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

Pian on aika ottaa käyttöön kesäisemmät jalkineet, kuten suihkusandaalit, pistokkaat ja flipflopit. Tässä ovat vuoden kuumimmat kesäkengät Filalta, Adidakselta ja Birkenstockilta.

13 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

13 may 2020
Muoti & trendit
lisa tellbe header

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

Influensseri Lisa Tellbe rakastaa urheilullista muotia ja näyttää kuinka hän käyttää suosikkivaatteitaan Nikelta.

12 may 2020
Muoti & trendit
Saucony Freedom Iso 3

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

Laskeudutko juostessa jalan keski- tai etuosaan? Siinä tapauksessa uusi Saucony Freedom 3 -juoksukenkä neljän millimetrin pudotuksella saattaa olla juuri sinulle sopiva!

12 may 2020
Muoti & trendit