Mellandagarnas bästa tights

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

Et voi mennä kuntosalille tai juoksuradalle törmäämättä näihin trendikkäisiin housuihin – trikoisiin. Tässä on kymmenen vuoden parasta mallia, jotka pärjäsivät testissämme.

Haluatpa sitten korkealla vyötäröllä varustellut trikoot, saumattoman mallin tai kompressiota sisältävät trikoot, löydät uuden suosikkisi taatusti tästä testistä. Tässä on kymmenen suosituinta mallia tuotemerkeiltä  , , , ja ja monta muuta!

,

Rock Away Tights Better Bodies

Saatavana väreissä: , , , , , ja .

Sopii: Joogaan, kuntosalille, kävelylle ja kotitreeniin

Parhaat ominaisuudet: Ehdottomasti parasta on, että trikoot ovat niin pehmeät ja istuvat niin hyvin ylle. Jotkut testipaneelissa väittävät, että Rockaway Tights on aivan yhtä hyvä kuntosalilla kuin kotisohvalla.

Parannettavaa: Materiaali on melko ohutta, mikä tarkoittaa, että et ehkä halua käyttää näitä trikoita syväkyykyissä. Pakarasi ovat väärässä näkyä, sillä trikoot ovat hieman läpikuultavat.

Yhteenveto: Tämä malli on todella jotain sinulle, joka suosit korkeita trikoita.  istuvat korkealle ja tuntuvat mukavilta. Ne on varustettu leveällä vyötärönauhalla, joka istuu naarmuuntumatta ylle. Muuten ne täyttävät vaatimukset ja ovat ihanan pehmeät – täydelliset joogaan rauhoittumiselle, mutta myös erinomaisia heille, jotka haluavat täydellisen liikkumisvapauden kuntosalilla. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, testiryhmä haluaa myös korostaa, että mallia on saatavana monissa eri väreissä (vaikka tämä testattu tummanpunainen malli on selvästi mukavin!).

,

Nike One Tights

Saatavana väreissä: ja .

Sopii: Liikuntaan, kevyempiin joogamuotoihin ja urheilulliseen asuun kaupungilla.

Parhaat ominaisuudet: Mukavuus on ehdottomasti parasta näissä Niken trikoissa. Sen lisäksi, että kangas sopii superhyvin ylle, se on myös erittäin pehmeää ja sileää.

Parannettavaa: Testiryhmä toivoo, että jalkojen tuetut osat olisivat tasapuolisia sen sijaan, että istuisivat eri korkeuksilla. Muuten designissa ei ole paljon huomautettavaa – erittäin mukava malli!

Yhteenveto: No, se ei ole uutinen, että tekee tämän myös trikoissa. One Tight 7/8 trikoissa voit tehdä huoletta myös kyykkyjä. Korkea vyötärö on erittäin mukava ominaisuus, joka nostaa jo korkeaa kokonaisarvosanaa vielä enemmän. Lisäksi testiryhmämme mielestä trikoot ovat niin tyylikkäät, että ne voi hyvin yhdistää myös sporttiseen arkiasuun. 

,

Blacc joy

Saatavana väreissä: , , , , , , ja .

Sopii: Juoksuun ja kuntosalilla harjoitteluun.

Parhaat ominaisuudet: Design on paras näissä , joita on saatavana kahdeksassa eri värissä, joista osa erottuu toisia paremmin. Tässä on ainakin yksi väri, jota suositella.

Parannettavaa: Testiryhmä olisi toivonut, että materiaali olisi hiukan vahvempaa, mutta kangas ei todellakaan ole niin jäykkä, että se häiritsisi sinua juoksun aikana.

Yhteenveto: Nämä ovat mukavat, tyylikkäät trikoot, jotka soveltuvat pääasiassa juoksemiseen, mutta joita voidaan käyttää myös kuntosalilla. Trikoissa on normaalinkorkuinen, leveä vyötärö, joka istuu tiukasti ja mukavasti. Vyötärönnyörin avulla voit säätää istuvuuden mieleiseksesi. Jos kaipaat kireyttä intervallitreeniin, voit kiristää trikoot niin, että ne eivät taatusti tipu. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, testiryhmä haluaa kiinnittää huomiota myös hintaan. Tässä on paljon trikoota rahalle!

,

Kari Traa Louise

Saatavana väreissä:  , , , , , , ja .

Sopii: juoksemiseen, kuntosalille ja kaikkiin korkean intensiteetin harjoituksiin,

Parhaat ominaisuudet: Trikoot ovat täydelliset! Lahkeissa on vetoketjut, jotta trikoisiin on  helppo päästä sisään.

Parannettavaa: Testiryhmä jäi toivomaan laajempaa resoria, mutta se on vähän makuasia. 

Yhteenveto: ovat todellinen jättipotti heille, jotka etsivät mukavia trikoita lenkille tai kuntosalille. Älykkäiden ominaisuuksien, kuten silikoninauhojen ja vetoketjujen ansiosta ne toimivat todella hyvin korkean intensiteetin treenissä. Hyvää on myös se, että joissain trikoiden väreissä on heijastavia yksityiskohtia. Tällä tavoin varmistat, että näyt pimeällä lenkkeillessäkin.

,

Adidas tights

Saatavana väreinä:  

Sopii: kuntosaliharjoitteluun ja kevyeeseen joogaan.

Parhaat ominaisuudet: Paras näissä trikoissa on, että ne ovat niin joustavat ja mukavat. Vaikka ne soveltuvat ensisijaisesti kuntosaliharjoitteluun, sopivat ne joustavuutensa ansiosta myös kevyeeseen joogaan.

Parannettavaa: Tämä ei ole malli sinulle, joka suosit yksityiskohtia ja kirkkaita värejä. Trikoot ovat toki tyylikkäät ja koristeltu klassisella kolmella raidalla. Kuinka niihin voisi kyllästyä?

Yhteenveto: Nämä Adidas-trikoot ovat suosikkimalli vuosien takaa. Kangas ei itsessään juuri purista, ja siksi se sopii parhaiten salille voimaharjoitteluun. Malli poistaa tehokkaasti kosteutta ja hengittävyys toimii optimaalisesti, mistä olet kiitollinen, kun hikoilet HIIT-harjoituksessa tai nostat raskaita painoja. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä testiryhmä kiittelee designia. Näissä kelpaa viilettää niin kaupungilla kuin kuntosalillakin. Kolme raitaa eivät mene koskaan muodista.

,

Nike Power Tights

Saatavana väreissä: ja .

Sopii: Kuntosalille ja kaupungille. Olet ehdottomasti oikeassa paikassa, kun puet nämä  trikoot mukavien lenkkareiden ja ylimittaisen hupparin kera.

Parhaat ominaisuudet: Design on todennäköisesti parasta tässä mallissa.

Parannettavaa: Trikoot ovat todellakin täydelliset, kunhan ostat oikean koon. Jos painit kahden koon välillä, ota isommat. 

Yhteenveto: Kuten Niken testaama One Tight, tämä saman merkin malli on niin mukava kuin mahdollista. Leveä, korkea vyötärö varmistaa, että malli ei leikkaa ikävästi vatsan kohdalla. Muuten trikoot ovat siistit ja kosteudenpoisto toimii. erittäin siistijä ja kantavat kosteutta aivan kuin pitäisi. Jos erotat mieluummin kuin sulautuvat, niitä on saatavana myös silmäänpistävällä sinisellä sävyllä, mikä varmasti menestyy ensi vuoden alussa, kun värikkäämmän värivalikoiman odotetaan olevan trendikäs!

,

Mid Rise compression tights 2xu

Saatavana väreissä:  , , ja .

Sopii: juoksemiseen, kuntosaliin ja kaikkiin matalan intensiteetin harjoituksiin.

Parhaat ominaisuudet: Asteikolla varustettu paketti vakuuttaa aina! 2XU on tunnettu korkealaatuisista kompressiotrikoista, ja tälläkään kertaa testiryhmämme ei pety.

Parannettavaa: Trikoot ovat hieman lyhyet lahkeista. Jos olet keskimääräistä pidempi, on riski sille, että koet ne 7/8: na täysipitkän mallin sijasta.

Yhteenveto: Malli maksaa, mutta laatu maksaa.  sanoo, että niiden trikoiden kompressio on niin edennyt, että pari astetta voi skaalata satoja mailia mailia kohti – aivan yhtä tarkkoja testiryhmässämme ei olla, mutta kompressio on mukava lisä. Kuten useimmat kompressiotrikoot, myös Print Mid-Rise Compression -trikoot ovat hieman hankala pukea ylle. Mutta kun olet onnistunut saamaan ne päällesi, ne ovat sataprosenttisesti mukavat jalassa. Muuten ne hengittävät erittäin hyvin ja pitävät sinut kuivana jopa todella hikisen HIIT-ohituksen aikana.

,

Casall sculpture tights

Saatavana väreinä: , ja .

Sopii: kuntosaliharjoitteluun ja jossain määrin myös juoksuun.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on, kuinka ne imartelevat muotojasi. Kuten nimestä voi päätellä, ne muotoilevat vartaloasi kevyen puristuksen ansiosta.

Parannettavaa: Koot ovat vähän hankalia. Jos valitset kahden koon välillä, sinun tulisi valita suurempi, koska Sculpture 7/8 Tights on hiukan pienehkö.

Yhteenveto: Nämä trikoot ovat muotoilussaan erittäin tyylikkäät, mallista riippuen niissä on vain muutamia kultaisia tai hopeisia yksityiskohtia. Siksi ne ovat juuri sopivia ja eivät varasta kaikkea huomiota salilla. Muutoin testiryhmä ylistää korkeaa vyötäröä, mikä antaa mukavan istuvuuden ja imartelee muotoja. Muuten trikoot saavat pisteet kotiin myös mukavuudesta. Tämä ei ehkä ole haluamasi malli silloin kun teet venytysharjoitteita ja joogaa, mutta kaikentyyppisissä nostamisissa ne tarjoavat mukavan paineen lihaksille.

,

power tights blacc

Saatavana väreinä: , , , , , , , ja .

Sopii: Harjoitteluun tai chilliin kotona sohvalla.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on pehmeys ja joustavuus. Vahvemman vyötärönauhan ansiosta istuvuus on lähellä vartaloa ja lähes täydellinen.

Parannettavaa: Osa testiryhmäläisistä kokee -trikoot hieman läpikuultaviksi. Älä siis ota liian pientä kokoa.

Yhteenveto: Tässä testin kenties edullisin malli. Toinen selvä etu on, että mallia on saatavana niin monissa väreissä. Power Tights -sarjaa on saatavana kaikkiaan yhdeksässä eri värissä, joten jokainen voi löytää ainakin yhden värin, joka sopii ylle. Muuten ne ovat erittäin mukavat ja joustavat, mikä tarkoittaa, että voit liikkua täysin vapaasti tarvitsematta huolehtia kankaan estämisestä. Lisäksi ne hengittävät hyvin ja pitävät sinut kuivana harjoituksen aikana. Superlike, jos kysyt meiltä!

,

Fast Lane winter tights blacc

Saatavana väreinä: ja .

Sopii: Juoksemiseen syksyllä, talvella ja varhaiskeväällä.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on se, että ne ovat harjatut sisäpuolelta, mikä tarkoittaa, että ne pitävät sinut lämpimänä myös talvella. Siksi ne sopivat myös sydäntalveen.

Parannettavaa: Testiryhmässä on vaikea löytää virheitä näistä trikoista. Leveämpi nauha vyötäröllä olisi voinut olla parempi. 

Yhteenveto: Nämä ovat testin ainoat talvitrikoot ja selkeä valinta niille, jotka etsivät uusia juoksuhaasteita. Sen lisäksi, että Fast Lane Winter -housut ovat viihtyisät ja lämpimät harjatun sisäosan ansiosta, niissä on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, joita testiryhmä ylistää. Pieniä esineitä varten on muun muassa kaksi taskua, joissa molemmissa on vetoketjut - yksi sylissä takana ja toinen lantion sivussa. Lisäksi trikoissa on reiden sivuilla runsaasti heijastavia yksityiskohtia, jotka auttavat sinua erottumaan pimeässä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, litteät saumat tekevät näistä supermukavat! 

Etsitkö jotain erityistä? Täältä löydät  mallin sekä trikoot.  

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

4 tuntia sitten
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

6 päivää sitten
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

6 päivää sitten
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

19 dec 2019
Nike Metcon
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

19 dec 2019
Handskar barn
Muoti & trendit

Opas: Löydä lapsellesi sopivat käsineet

19 dec 2019
Eva sjöholm header
Muoti & trendit

Treenitrendit 2020: Näin me harjoittelemme ensi vuonna

16 dec 2019
ENG_W.png
Muoti & trendit

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

13 dec 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testasimme: parhaat miesten laskettelutakit

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Muoti & trendit

Kävele turvallisesti Icebug-nastakengillä

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Liukumattomat talvikengät nastoilla

10 dec 2019
test tofflor header
Muoti & trendit

Testi: Mukavimmat naisten ja miesten tohvelit

09 dec 2019
header julbild
Muoti & trendit

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

09 dec 2019
ENG_W.png
Muoti & trendit

Testien parhaat sykekellot!

06 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

05 dec 2019
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

03 dec 2019
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

02 dec 2019
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
more news
Header-3.jpg

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

4 tuntia sitten
Muoti & trendit
Test av träningsskor för damer

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

Mitä uusi vuosi tuo treenikenkämarkkinoille? Kokosimme viisi vuoden 2020 parasta mallia sisäharjoitteluun kuntosalille tai muuhun sisäliikuntaan.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Tvätta träningsskor

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

Myös kuntosalikengät kaipaavat happea treenin päätteeksi. Mutta se ei ole ainoa asia, mitä kengät tarvitsevat, jotta ne pysyvät freeseinä mahdollisimman pitkään. Esittelemme asiantuntijan parhaat vinkit.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Träningsskor test header

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

Uusi vuosi on jo alkanut, ja jos et vielä ole aloittanut salitreenejä, nyt on korkea aika aloittaa. Toteuta uudenvuodenlupauksesi uusien kenkien kanssa. Esittelemme vuoden parhaat mallit niin Nikeltä, Reebokilta kuin Under Armouriltakin.

20 jan 2020
Muoti & trendit
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

Kaikista urheilurintaliivistä löytyy lukuisia erilaisia malleja sen mukaan, mitä sinä ja kehosi tarvitsette, mutta jotkut mallit ovat erityisen suosittuja. Yksi niistä on Niken Swoosh Sports Bra. Nyt se on saanut innovatiivisen päivityksen, jota et halua ohittaa.

19 jan 2020
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Tässä testissä testiryhmä kokeili lukuisia malleja löytääkseen parhaan.

16 jan 2020
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

Kuntosali on tuttu paikka treenamiseen. Mutta miten kannat sinne treenikamasi? Tutustu suureen urheilukassitestiimme.

15 jan 2020
Muoti & trendit
Guide 13 header Saucony

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

Vuoden 2020 kynnyksellä kenkävalmistaja Saucony päätti tuoda vakaisiin juoksukenkiinsä jotakin uutta. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä uudesta innovaatiosta ja miksi sinun pitäisi päivittää juoksukenkäkaappiasi!

14 jan 2020
Muoti & trendit
Nytt hos Sportamore - NOUN

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

Yhteensopiva oloasu sohvalle vai vain mukavia vaatteita arkeen? Tilanteeseen katsomatta löydät päälle aina jotain söpöä ja ennen kaikkea mukavaa tältä Sportamoren uutuusmerkiltä: Nounilta!

09 jan 2020
Muoti & trendit
frontier header

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

Pukeudu kauniisti, mukavasti ja edullisesti Frontieriin – uuteen miesten vaatemerkkiimme. Tässä tuoteasiantuntija paljastaa kaiken, mitä haluat tietää valikoimasta, tyyli-inspiraatiosta ja vaatekoo'ista.

09 jan 2020
Muoti & trendit
Tvätta träningskläder

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

Toiminnallisten vaatteiden oikeaoppinen pesu vähentää hienhajua ja pidentää vaatteiden käyttöikää. Neuvomme sinulle parhaat temppumme.

08 jan 2020
Muoti & trendit
petite pirouette rosa

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

Lapset rakastavat leikkiä ja liikkumista, ja siksi on hyvä, että valitset lapsillesi oikeanlaiset vaatteet. Nyt Sportamorella on ilo toivottaa tervetulleeksi uusi tuotemerkki pienille tytöille ja pojille, jotka rakastavat tanssia ja voimistelua: Petite Pirouette!

08 jan 2020
Muoti & trendit
nike superrep header

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

Aloita uusi vuosi räjähtävästi! Nike on nyt julkaissut uuden harjoituskenkänsä kaikille heille, jotka rakastavat intensiivistä ryhmäharjoittelua. Lue lisää tutustuaksesi paremmin SuperRep-superkenkään ja tutustu osaavan testiryhmämme arvioon.

03 jan 2020
Muoti & trendit
Asics löparskor 2020

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

Jos olet väsynyt talveen ja odotat jo innolla kevään ensimmäisiä juoksulenkkejä, olet taatusti jo ihaillut uusia malleja. Tässä tulevat vuoden kuumimmat mallit.

29 dec 2019
Muoti & trendit
Mellandagarnas bästa tights

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

Et voi mennä kuntosalille tai juoksuradalle törmäämättä näihin trendikkäisiin housuihin – trikoisiin. Tässä on kymmenen vuoden parasta mallia, jotka pärjäsivät testissämme.

25 dec 2019
Muoti & trendit