Herr-Header.jpg

Testi: Pronaatiotuelliset kengät miehille 2020

Monet käyttävät pronaatiotuellisia juoksukenkiä, eli tuettuja kenkiä, joissa on kiinnitetty huomiota ylipronaation korjaamiseen. Tässä ovat vuoden parhaat mallit.

Liika pronaatio juoksemisen aikana on hyvin yleistä. Saatat siis tarvita juoksukengät, jotka tukevat jalkaa ja nilkkaa. Joten mitkä ovat parhaat pronaatiotuelliset kengät miehille? Testipaneelimme päätti selvittää tämän ja lähti lenkille New Balancen, Adidaksen, Sauconyn, Asicsen, Niken ja Hoka One Onen juoksukengillä.

OSTA TÄÄLTÄ:

HERR - New Balance FreshFoam Vong V4.jpg Malli:

Merkki:

Parasta kengässä: Iskunvaimennus, kenkä on samaan aikaan vakaa ja joustava.

Testpaneeli kommentoi: Erittäin mukava ja vakaa kenkä, jossa on tehokas iskunvaimennus. Jos sinulla on korkea jalankaari, kengän pukeminen saattaa olla vaikeaa, ja se voi myös painaa jalankaarta. Toisaalta et tule edes tuntemaan tätä, jos sinulla on matalampi jalankaari. Kenkä istuu kuin sukka, mikä on hyvin mukavaa.

- Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen tässä kengässä on iskunvaimennus. Se on aivan uskomaton. Hyvin hellävarainen nilkoille ja polville. Paksumpaa välipohjaa voi verrata Hoka One One-merkin malleihin, joissa on todella mukava juosta, yksi testaajista sanoo.

Jos juokset paljon asfaltilla, tämä kenkä on erinomainen valinta. Itseasiassa kenkä on niin vakaa, että sitä voi käyttää hyvin myös pururadalla tai muilla pehmeä alustaisilla reiteillä. Kenkä voi tuntua hieman painavammalta kuin mitä se todellisuudessa on, mikä tekee tästä mallista täydellisen palautumistreeniin tai rentoon lenkkeilyyn. Nopea tempoisiin harjoituksiin ja etäisyyksille, joista otetaan aikaa, sinun kannattaa valita kevyempi ja sirompi malli.

- Tämä on erittäin kestävä  niille, joilla on ylipronaatiota tai vanhoja polvi- ja lonkkavammoja. Kenkä tarjoaa hyvän stabiliteetin, jolloin laskeudut pehmeästi ja oikeaan asentoon joka askeleella, toinen testaaja toteaa.


HERR - Hoka One One Gaviota 2.jpg Malli:

Merkki:

Parasta kengässä: Mukavuus, vau!

Testpaneeli kommentoi: Ennen kaikkea testipaneeli ylistää tämän Hoka-kengän mukavuutta!

- Tämä on luultavasti mukavin juoksukenkä, jota olen koskaan kokeillut. Ja haluaisin lisätä, että olen käyttänyt useita eri malleja useilta eri tuotemerkeiltä, kertoo iloinen testaaja.

Välipohja ei tarjoa ainoastaan hyvää iskunvaimennusta, vaan pohja reagoi liikkeeseen ja tuo energiaa seuraavaan askeleeseen. Istuvuudeltaan kenkä on leveämpi, jota useat testaajat arvostavat, ja lisäksi kenkä on erittäin joustava.

- Niissä on vain niin mukava juosta, toinen testipaneelin jäsen toteaa.

Hoka One One -kenkä rullaa askelta eteenpäin ja tuntuu erittäin kevyeltä jalassa. Kenkä suoriutuu yhtä hyvin niin soratiellä kuin asfaltillakin.

- Minulla on usein ongelmia jalkojen lihaskalvojen kanssa, mutta näissä kengissä en kokenut yhtään kipua tai ärsytystä. Suosittelisinkin  niille, joilla on hieman taipumusta pronaatioon ja haluavat loistavat juoksukengät, yksi testaajista tiivistää.


HERR - adidas Solar Glide ST 19.jpg Malli:

Merkki:

Parasta kengässä: Kantapää! Se on niin mukautuvainen, että se tuntuu tohvelilta.

Testpaneeli kommentoi: Tätä kenkämallia ei tarvitse ajaa sisään, testipaneeli on vaikuttunut siitä miten hyvin kantapää on tehty. Tässä mallissa hiertymiä ei tule. Sen lisäksi, että kenkä itsessään on vakaa, testipaneeli kokee pohjan ohueksi ja tämän ansiosta juoksija saa hyvän kosketuksen alustaan.

- Olin hieman yllättynyt siitä, että tämä kenkä luokiteltiin tukevaksi kengäksi ennen kuin kokeilin sitä jalkaani. Kokemukseni mukaan tukikengät ovat yleensä isompaa, ronskimpaa ja kestävämpää mallia, vähän niin kuin olisi monot jalassa.  -malli on kaukana monoista, testaaja sanoo.

Pohja on stabiili ja antaa sinun rentoutua joka askeleella. Toisaalta useat testipaneelin jäsenet ajattelevat, että kenkä sopii parhaiten kokeneemmalle juoksijalle.

- Iskunvaimennus on hieman "mykkä", joten jos sinulla ei ole voimakasta juoksuaskelta ja tekniikkaa ajaa askelta eteenpäin, kannattaa sinun todennäköisesti katsoa toista mallia, jossa on hieman enemmän iskunvaimennusta.

Lenkkipolulla juokseminen sopii kengälle täydellisesti. Asfaltilla voi myös juosta, jos et tarvitse erityisen tehokasta iskunvaimennusta.


HERR - Saucony Guide 13.jpg Malli:

Merkki:

Parasta kengässä: Istuvuus, kenkä istuu hyvin kantapäästä varpaisiin.

Testpaneeli kommentoi: Tämä on melko kevyt ja siro kenkä. Useampi testipaneelin jäsen kokee mallin olevan kevyempi kuin muut pronaatiotuelliset kengät. Malli on normaali sekä leveydeltään että pituudeltaan, joten kenkä sopii monille. Se saa itseasiassa täydet pisteet mukavuudesta!

- Näissä kengissä voit juosta sekä pidempiä että lyhyempiä matkoja. Ne ovat erittäin mukavat jalassa, sanoo yksi testaajista.

Kantapään muotoilua pidetään täydellisenä, ja kenkä kietoutuu hyvin jalan keski- ja etuosan ympärille. Tämä tarjoaa hyvän stabiliteetin, testipaneeli toteaa.

- Olen juossut kengissä sekä sukkien kanssa että ilman, molemmat vaihtoehdot toimivat täydellisesti, yksi testaajista kertoo.

ilmanvaihto toimii hyvin myös pidemmillä etäisyyksillä. Malli on pehmeä, taipuisa ja se tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen riippumatta siitä, juoksetko asfaltilla, soratiellä tai pehmeässä maastossa.


HERR - ASICSGT-1000 9.jpg Malli:

Merkki:

Parasta kengässä: Iskunvaimennus, joka on loistava kaikilla eri alustoilla.

Testpaneeli kommentoi: Ensinnäkin testipaneeli haluaa huomauttaa, että tämä Asicsin malli on kooltaan pienempi kuin mitä annetusta koosta voisi päätellä. Voit siis todennäköisesti ottaa kokoa (tai puolikasta kokoa) isommat kengät ilman mitään ongelmia. Kenkä on myös hieman kapea etuosasta, joka voi aiheuttaa ongelmia, jos sinulla on litteä jalka. Mallissa on tuki jalankaarelle ja erittäin mukava iskunvaimennus.

- Voin suositella näitä kenkiä helposti asfalttireitille tai muille kovemmille alustoille, sillä iskunvaimennus on upea, sanoo yksi testaaja.

Lisäksi kenkä on erittäin ohut ja ilmanvaihto on optimaalinen. Plussapisteitä tulee myös kannan korkeudesta.

- Sen ansiosta voin laittaa omat pohjalliseni kenkiin ilman, että jalkapöytä nousee liian korkealle kengässä, mikä tapahtuu helposti muiden mallien kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että testipaneelin mielestä tämä on hyvä, klassinen . Jos olet juossut Asicsen kengissä aiemmin, et ylläty siitä, että tämä juoksukenkä on erittäin mukava ja hyvin vakaa. Tässä on hinta-laatusuhde kohdillaan!

HERR - NikeAir Zoom Structure 22.jpg Malli:

Merkki:

Parasta kengässä: Istuvuus, se istuu kuin nakutettu ja käyttömukavuus on korkea.

Testipaneeli kommentoi: Tämä Niken malli ei ole kovin joustava testipaneelin mielestä. Mutta kun kyse on vakaudesta, Air Zoom Structure 22 toimii niin hyvin, että se tekee ehdottomasti nimelleen kunniaa. Tämä on stabiili kenkä. Iskunvaimennus on erittäin tehokas ja varmistaa, että laskeudut pehmeästi jalalle joka askeleella. Kenkä istuu hyvin jalkaan ja mukavuus on melkein täydellinen. Tämä on hyvin mukava juoksukenkä.

- Se on hiukan leveämpi etuosasta verrattuna muihin juoksukenkiin, mikä on hyvä juttu, jos haluaa vähän lisää tilaa varpaiden ympärille, yksi testaajista toteaa.

on erittäin miellyttävä juoksukenkä, joka istuu kuin nakutettu jalkaan, tosin mukautuminen vaatii muutaman juoksulenkin ensin. Ne testipaneelin jäsenistä, jotka tunsivat kengän ennestään, haluavat lisätä, että tästä mallista tulee aina vain kevyempi ja kevyempi uusien versioiden myötä, mikä on mahtava juttu! 

OSTA NYT:

LUE LISÄÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

1 päivä sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

3 päivää sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

6 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit