Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia. 

Nyrkkisääntö on, että kunnon tukevat urheiluliivit maksavat vain vähän tukevia enemmän. Hyvät urheiluliivit ovat kuitenkin kaiken A ja O treenissä. Testasimme juosta kuudessa eri mallissa. Tässä tulokset.

Testissä:  

Adidas.jpg

Saatavilla väreissä:

Suositushinta: 84,90 euroa

Kupit&toppaukset: Se, että mallissa ei ole erikseen kuppeja, ei yllätä sinua, joka olet jo tutustunut Adidas PrimeKnitiin. Aivan kuten muutkin malliston vaatteet, myös urheiluliivit ovat samaa materiaalia. Mallissa on vähemmän toppausta kuin muissa testin malleissa. Liivit eivät tunnu kuitenkaan liian ohuelta. 

Ympärys&istuvuus:  Liivit kiinnitetään soljin takaa. Näissä ei kuitenkaan ole säädeltäviä olkaimia. Materiaali on pehmeää ja joustavaa. Liivit istuvat kuten valettu, ja ympärys vastaa todella kokoaan.

Mukavuus: Tämä malli on täysin saumaton. Kangas on kaikin tavoin todella mukava. Tätä parempaa mallia et löydä. 

Design: Adidaksen malli on hyvin tyylipuhdas ja yksinkertainen. Simppeli design ei kuitenkaan ole turhan tylsä, sillä sitä piristävät harmaat yksityiskohdat. 

Tuki: Vaikka testaajamme rakastavat näitä liivejä, tarjoavat ne pelkästään keskivahvan tuen. Näitä ei siis kannata käyttää, jos treenissäsi on paljon nopeita käännöksiä ja äkillisiä lähtöjä ja pysähdyksiä. Maantiejuoksuun ne sopivat, jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret.

Säädeltävät olkaimet:  Nej.

Yhteenveto: Ensimmäinen testin kahdesta Adidaksen uudesta PrimeKnit-malliston liiveistä. Mukavuudessa ei ole valittamista. Testaajamme vakuuttuivat materiaalista heti. Se on testin pehmein ja joustavin. Pientä miinusta liivit saavat tuesta. Se sopii lähinnä keskiraskaisiin treeneihin ja kevyehköön hölkkään. Ota toinen malli, jos suunnittelet intensiivisiä intervalleja.

Testissä: ,

Nike - Swoosh SurfTo Sport Bra.jpg

Saatavilla väreissä: .

Suositushinta: 44,90 euroa

Kupit&toppaukset: Mallissa on hieman enemmän toppausta kuin mitä juoksuliiveissä yleensä, mutta se ei silti tunnu painolastilta. Mallissa on normaalit kupit, jotka sopivat keskisuurille rinnoille.

Ympärys&istuvuus:  Istuvuus on lähes täydellinen. Kupit saa tarpeen tullen pois. Ympärys vastaa kokoaan.  

Mukavuus: Liivit istuvat täydellisesti ylle. Mikään ei hierrä tai tee kipeää. Olkaimet tulevat lähele kaulaa. Painolasti jakautuu tasaisesti olkapäille. 

Design: Aivan kuten Adidaksenkin malli, on myös Niken versio tyylipuhdas PrimeKnit Luxin tavoin myös Swoosh Surf to Sports Bra -mallissa on painijanselkä, joka sopii topin alle.

Tuki: Liivien kupit ja ylimääräiset toppaukset pitävät rinnat paikallaan niin joogassa, sali- ja juoksuharjoittelussa.

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Usko tai älä, mutta testiryhmämme on vaikea keksiä negatiivista sanottavaa Niken tyylipuhtaista Swoosh Surf to Sports Bra -urheiluliiveistä. Ne ovat nätit, ja niissä on lähes täydellinen tuki. Vain kaikista suuririntaisimmat testaajamme jäivät kaipaamaan hieman enemmän tukea. Liiveissä ei ole hiertäviä osia eikä ärsyttäviä saumoja. Myös kosteudenpoisto toimii odotetusti.

Testissä: ,

Stay In Place.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Näissä liiveissä on eniten toppausta koko testissä. Jos pidät toppauksista, tämä malli on mainio sinulle. Mitä kuppeihin tulee, High Support Sports Bra sopii parhaiten suuririntaisille. 

Ympärys&istuvuus: Malli istuu lähes täydellisesti ylle. Sekä olkaimia että ympärystä voi säätää. Koosta voi tulla ongelma, jos et ole tarkkana. Koska kupit ovat isot, kannattaa todella paneutua koko-oppaaseen. 

Mukavuus: High Support Sports Bra -liiveissä istuu erityisen tiukasti. Siksi osa testaajista koki, että ensimmäisten lenkkien aikana liivit hiersivät vähän. Muutaman lenkin jälkeen ongelma katosi, eikä ilmaantunut uudelleen. 

Design: Design ei aivan onnistu vakuuttamaan. Stay in Placesin malli jää hieman tylsäksi, ja testaajamme jäivät kaipaamaan lisää yksityiskohtia.

Tuki: Tuessa ei valittamista. Mallissa on säädeltävät olkaimet, toppaukset, kupit ja hakasevat, mitkä todella saavat aikaan sen, että liivit pysyvät paikallaan. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä.

Yhteenveto: Tämä malli on tehty selvästi suuret rinnat omaaville. High Support Sports Bra -liiveissä on sekä toppaukset että hakaset kuten tavallisissa liiveissä. Rintojen välissä oleva osio tulee hieman ylös, mikä takaa mainion tuen ja pitää rinnat paikallaan juostessa. Parasta mallissa on säätelymahdollisuudet. Miinusta malli saa tylsyydestään. Testaajamme jäivät kaipaameen joko lisää värejä tai yksityiskohtia.

Testissä: ,

Nike - Impact Bra.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 49,90 euroa

Kupit&toppaukset: Vaikka Niken malli ei ole erityisen topattu, ei olo jää alastomaksi. Impact Bra -liiveissä ei ole kuppeja, mutta malli ei ole muodoton, vaan myötäilee rintojen muotoja. 

Ympärys&istuvuus: Istuvuus on lähes täydellinen, jos onnistut löytämään oikean koon. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi. Malli voi tuntua tiukahkolta, jos otat liian pienen koon. 

Mukavuus: Impact Bra -liivejä et edes huomaa treenatessa. Ne pitävät kaiken paikallaan. Niistä et löytä hiertäviä saumoja tai pesulappuja. 

Design: Malli ei ole testin värikkäin, mutta älä anna sen hämätä. Ainoa, mikä erottaa Impact Bra -mallin kilpailijoista, on pelkistetty vihreä raita, joka kulkee läpi selän.  

Tuki: Mainio!  Impact Bra toimii myös kipakassa vauhdissa, joten voit huoletta juosta intervalleja ja tehdä nopeita suunnanmuutoksia vaikka jalkapallokentällä. Parhaiten liivit palvelevat pienet ja keskisuuret rinnat omaavia. 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Tyylipuhtaasta designista huolimatta Impact Bra on oikeastaan testin värikkäin. Siinä on painijanselkä, joten malli sopii mainiosti topin alle. Tuki on suunnattu keskisuurille rinnoille. Vaikka kupit puuttuvat, ei kangas ole muodotonta. Impact Bra onnistuu tarjoamaan hyvän tuen litistämättä rintoja. Mallissa on vain vähän toppausta kilpailijoihin verrattuna, mutta älä huoli. Materiaali paikkaa tämän. Täydellinen malli sinulle, joka kaipaat hyvää tukea, mutta et muotoiltuja kuppeja. 

Testissä: ,

Salming.jpg

Saatavilla väreissä:  ja .

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Aivan kuten Niken Impact Bra -mallissa, Salmingin mallissa on vain vähän vaimennusta. Materiaali on ohutta, mutta ei jätä alastomaksi.Grit Support Sports Bra -liiveissä ei ole myöskään kuppeja, mutta malli ei jää muodottomaksi. 

Ympärys&istuvuus: Salmingin mallissa on takana hakaset, joiden avulla voi säädellä ympärystä. 

Mukavuus: Säädeltävästä ympäryksestä huolimatta testaajamme eivät aivan vakuuttuneet Salmingin liiveistä, joiden olkaimet lukeutuvat testin ohuimpiin. Jos rintasi ovat kovin suuret, on riski, että nauha hiertää olkapäitä.  

Design: Grit Support Sports Bra ei myöskään yllätä designillaan, joka on toki tyylipuhdas. Olkaimet saa kuitenkin painijanselälle halutessaan, mikä on hyvä, jos treenaat tietynlaisissa topeissa.

Tuki: Salmingin mallissa on vain keskivahva tuki ainakin testaajiemme mielestä. Tukea voisi olla juoksuliiveissä enemmän. Liivit palvelevat kuitenkin hyvin, kunhan jätät kaikista intensiivisimmät treenit välistä. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä, sekä ympärys että olkaimet. 

Yhteenveto: Malli istuu täydellisesti sinulle, jokka on pienet tai keskisuuret rinnat. Leikkaus on matalahko, mikä imartelee rintojen muotoja. Liivit antavat keskivahvan tuen. Ota toinen malli, jos kaipaat enemmän tukea intensiiviseen treeniin. Testaajamme jäivät lisäksi kaipaamaan hieman lisää mukavuutta. Olkaimet lukeutuvat testin kapeimpiin, joten jos rintasi ovat painavat, ne voivat hiertää. Plussaa siitä, että olkaimet saa myös painijanseläksi. Parasta mallissa on kosteudenpoistokyky, joka pitää sinut kuivana läpi treenin.


Testissä: ,

Abecita.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&vaimennus: Vaikka mallissa on vain vähän toppausta, et tunne oloasi alastomaksi. Mallissa on kupit, mikä tuo lisää tukea.

Ympärys&istuvuus: Abecita Dynamic -mallissa on normaali istuvuus.  

Mukavuus: Liivit erottuvat superpehmeillä olkaimillaan. Jos rintasi ovat painavat, arvostat tätä ominaisuutta. 

Design: Näitä liivejä ei osteta designin vuoksi, mutta väliäkö sillä? Mukavuus on huipussaan.

Tuki: Pehmustetut olkaimet tekevät näistä liiveistä todella mukavat. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä. Lisäksi ympärystä voi säädellä. Olkaimet saa halutessaan painijanselkämaiseksi. 

Yhteenveto: Supermukavat urheiluliivit, jotka tuntuvat todella vankoilta leveiden ja pehmeiden olkaimiensa ansiosta. Mallissa on hakaset takana, joten voit säädellä myös ympärystä. Joskus hakaset saattavat hiertää, mutta ei tässä mallissa. Myös kosteudenpoisto on huipussaan, sillä liiveissä on oma ventilaatio-osionsa, joka päästää ilman kiertämään ja pitää sinut viileänä. Testaajamme jäivät kaipaamaan jotakin piristystä designiin, mutta muuten Abecita Dynamic on jo uusi suosikki. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

5 päivää sitten
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

6 päivää sitten
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

01 jun 2020
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Blacc yoga
Muoti & trendit

Opi tekemään fiksuja valintoja Sportamoren materiaalioppaan avulla

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
more news
Asics GEL-Kayano 27

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

Pronaatiotuellinen kenkä, jossa on erinomainen vakaus ja tehokas iskunvaimennus - onko se edes mahdollista? Sano hei uudelle Asics GEL-Kayano 27 -mallille.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Free metcon 3 header

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

Hypyt, kyykyt, köysikiipeily ja wallball - Metcon 3 pysyy mukana kaikessa. Lue testipaneelin ajatukset uusista treenikengistä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test adidas löparsko supernova

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

Testpaneelin arvio: Korkea laatu halvalla rahalla. Puhumme Adidasin uudesta juoksukenkä Supernovasta!

24 jun 2020
Muoti & trendit
Adidas supernova header

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

Tässä ovat juoksukengät niille, jotka etsivät korkeaa laatua ilman, että lompakkoon jää ammottava aukko! Lue lisää Adidaksen uudesta Supernovasta.

22 jun 2020
Muoti & trendit
charlotte och pär header

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

Selvitimme kahden huippujuoksijan kanssa, mitkä ovat Asicsen parhaat juoksukengät naisille ja miehille. Lue testi, niin saat vastauksen!

17 jun 2020
Muoti & trendit
sandaler header

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

On vihdoin aika testata Birkenstockin, Cruzin ja Axeldan sandaalit. Katso kesän kuumimpien päivien mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

Kesä = kevyet kengät! Ja mikä olisikaan parempi valinta kuin trendikkäät sandaalit tai flipflopit? Katso kauden suosikkimallit miehille!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Test bikini

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

Pyysimme eri vartalotyyppisiä naisia testaamaan Waikani Beachwearin bikineitä. Tätä mieltä he olivat tämän kesän malleista.

11 jun 2020
Muoti & trendit
daddräkt simning

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

Haluatko nostaa uintitreenisi uudelle tasolle? Siinä tapauksessa on aika hankkia tekninen uimapuku. Tässä ovat ammattilaisten parhaat vinkit. Lue vuoden 2020 uimapukutestin tulokset ja selvitä mikä malli sopii sinulle parhaiten.

09 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

Juoksuun tarkoitetun treenitopin ei ole tarkoitus olla vain hyvännäköinen. Sen tehtävä on myös istua hyvin päällä ja pitää sinut viileänä koko lenkin ajan. Tässä ovat testin parhaat topit!

09 jun 2020
Muoti & trendit
Birkenstock

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

Keneltäkään ei ole voinut jäädä huomaamatta Birkenstockin sandaalit, jotka ovat tunnettuja mukavuudestaan ja kestävyydestään. Tässä ovat vuoden 2020 sandaalitrendit!

08 jun 2020
Muoti & trendit
Birkenstock

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

Kesäkenkien hoito on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä ovat Birkenstockin asiantuntijoiden parhaat vinkit siihen, miten pidät sandaaleista hyvää huolta!

08 jun 2020
Muoti & trendit
ub primeblue

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

Nyt Adidasin rakastettu juoksukenkä Ultraboost on saatavana ympäristöystävällisempänä mallina joka on valmistettu 40% kierrätetystä polyesteristä. Lisätietoja täältä!

08 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

Juoksukausi on nyt täällä, joten onkin aika päivittää vaatekaappia uusilla juoksuvaatteilla. Tässä ovat vuoden parhaimmat juoksupaidat, jotka supernopea testipaneelimme laittoi kovaan kokeeseen.

05 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

Jotkut testipaneelin suosikkimalleista ovat tällä hetkellä kesäalennuksessa. Täältä löydät parhaat naisten ja miesten juoksukengät.

04 jun 2020
Muoti & trendit