Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia. 

Nyrkkisääntö on, että kunnon tukevat urheiluliivit maksavat vain vähän tukevia enemmän. Hyvät urheiluliivit ovat kuitenkin kaiken A ja O treenissä. Testasimme juosta kuudessa eri mallissa. Tässä tulokset.

Testissä:  

Adidas.jpg

Saatavilla väreissä:

Suositushinta: 84,90 euroa

Kupit&toppaukset: Se, että mallissa ei ole erikseen kuppeja, ei yllätä sinua, joka olet jo tutustunut Adidas PrimeKnitiin. Aivan kuten muutkin malliston vaatteet, myös urheiluliivit ovat samaa materiaalia. Mallissa on vähemmän toppausta kuin muissa testin malleissa. Liivit eivät tunnu kuitenkaan liian ohuelta. 

Ympärys&istuvuus:  Liivit kiinnitetään soljin takaa. Näissä ei kuitenkaan ole säädeltäviä olkaimia. Materiaali on pehmeää ja joustavaa. Liivit istuvat kuten valettu, ja ympärys vastaa todella kokoaan.

Mukavuus: Tämä malli on täysin saumaton. Kangas on kaikin tavoin todella mukava. Tätä parempaa mallia et löydä. 

Design: Adidaksen malli on hyvin tyylipuhdas ja yksinkertainen. Simppeli design ei kuitenkaan ole turhan tylsä, sillä sitä piristävät harmaat yksityiskohdat. 

Tuki: Vaikka testaajamme rakastavat näitä liivejä, tarjoavat ne pelkästään keskivahvan tuen. Näitä ei siis kannata käyttää, jos treenissäsi on paljon nopeita käännöksiä ja äkillisiä lähtöjä ja pysähdyksiä. Maantiejuoksuun ne sopivat, jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret.

Säädeltävät olkaimet:  Nej.

Yhteenveto: Ensimmäinen testin kahdesta Adidaksen uudesta PrimeKnit-malliston liiveistä. Mukavuudessa ei ole valittamista. Testaajamme vakuuttuivat materiaalista heti. Se on testin pehmein ja joustavin. Pientä miinusta liivit saavat tuesta. Se sopii lähinnä keskiraskaisiin treeneihin ja kevyehköön hölkkään. Ota toinen malli, jos suunnittelet intensiivisiä intervalleja.

Testissä: ,

Nike - Swoosh SurfTo Sport Bra.jpg

Saatavilla väreissä: .

Suositushinta: 44,90 euroa

Kupit&toppaukset: Mallissa on hieman enemmän toppausta kuin mitä juoksuliiveissä yleensä, mutta se ei silti tunnu painolastilta. Mallissa on normaalit kupit, jotka sopivat keskisuurille rinnoille.

Ympärys&istuvuus:  Istuvuus on lähes täydellinen. Kupit saa tarpeen tullen pois. Ympärys vastaa kokoaan.  

Mukavuus: Liivit istuvat täydellisesti ylle. Mikään ei hierrä tai tee kipeää. Olkaimet tulevat lähele kaulaa. Painolasti jakautuu tasaisesti olkapäille. 

Design: Aivan kuten Adidaksenkin malli, on myös Niken versio tyylipuhdas PrimeKnit Luxin tavoin myös Swoosh Surf to Sports Bra -mallissa on painijanselkä, joka sopii topin alle.

Tuki: Liivien kupit ja ylimääräiset toppaukset pitävät rinnat paikallaan niin joogassa, sali- ja juoksuharjoittelussa.

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Usko tai älä, mutta testiryhmämme on vaikea keksiä negatiivista sanottavaa Niken tyylipuhtaista Swoosh Surf to Sports Bra -urheiluliiveistä. Ne ovat nätit, ja niissä on lähes täydellinen tuki. Vain kaikista suuririntaisimmat testaajamme jäivät kaipaamaan hieman enemmän tukea. Liiveissä ei ole hiertäviä osia eikä ärsyttäviä saumoja. Myös kosteudenpoisto toimii odotetusti.

Testissä: ,

Stay In Place.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Näissä liiveissä on eniten toppausta koko testissä. Jos pidät toppauksista, tämä malli on mainio sinulle. Mitä kuppeihin tulee, High Support Sports Bra sopii parhaiten suuririntaisille. 

Ympärys&istuvuus: Malli istuu lähes täydellisesti ylle. Sekä olkaimia että ympärystä voi säätää. Koosta voi tulla ongelma, jos et ole tarkkana. Koska kupit ovat isot, kannattaa todella paneutua koko-oppaaseen. 

Mukavuus: High Support Sports Bra -liiveissä istuu erityisen tiukasti. Siksi osa testaajista koki, että ensimmäisten lenkkien aikana liivit hiersivät vähän. Muutaman lenkin jälkeen ongelma katosi, eikä ilmaantunut uudelleen. 

Design: Design ei aivan onnistu vakuuttamaan. Stay in Placesin malli jää hieman tylsäksi, ja testaajamme jäivät kaipaamaan lisää yksityiskohtia.

Tuki: Tuessa ei valittamista. Mallissa on säädeltävät olkaimet, toppaukset, kupit ja hakasevat, mitkä todella saavat aikaan sen, että liivit pysyvät paikallaan. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä.

Yhteenveto: Tämä malli on tehty selvästi suuret rinnat omaaville. High Support Sports Bra -liiveissä on sekä toppaukset että hakaset kuten tavallisissa liiveissä. Rintojen välissä oleva osio tulee hieman ylös, mikä takaa mainion tuen ja pitää rinnat paikallaan juostessa. Parasta mallissa on säätelymahdollisuudet. Miinusta malli saa tylsyydestään. Testaajamme jäivät kaipaameen joko lisää värejä tai yksityiskohtia.

Testissä: ,

Nike - Impact Bra.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 49,90 euroa

Kupit&toppaukset: Vaikka Niken malli ei ole erityisen topattu, ei olo jää alastomaksi. Impact Bra -liiveissä ei ole kuppeja, mutta malli ei ole muodoton, vaan myötäilee rintojen muotoja. 

Ympärys&istuvuus: Istuvuus on lähes täydellinen, jos onnistut löytämään oikean koon. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi. Malli voi tuntua tiukahkolta, jos otat liian pienen koon. 

Mukavuus: Impact Bra -liivejä et edes huomaa treenatessa. Ne pitävät kaiken paikallaan. Niistä et löytä hiertäviä saumoja tai pesulappuja. 

Design: Malli ei ole testin värikkäin, mutta älä anna sen hämätä. Ainoa, mikä erottaa Impact Bra -mallin kilpailijoista, on pelkistetty vihreä raita, joka kulkee läpi selän.  

Tuki: Mainio!  Impact Bra toimii myös kipakassa vauhdissa, joten voit huoletta juosta intervalleja ja tehdä nopeita suunnanmuutoksia vaikka jalkapallokentällä. Parhaiten liivit palvelevat pienet ja keskisuuret rinnat omaavia. 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Tyylipuhtaasta designista huolimatta Impact Bra on oikeastaan testin värikkäin. Siinä on painijanselkä, joten malli sopii mainiosti topin alle. Tuki on suunnattu keskisuurille rinnoille. Vaikka kupit puuttuvat, ei kangas ole muodotonta. Impact Bra onnistuu tarjoamaan hyvän tuen litistämättä rintoja. Mallissa on vain vähän toppausta kilpailijoihin verrattuna, mutta älä huoli. Materiaali paikkaa tämän. Täydellinen malli sinulle, joka kaipaat hyvää tukea, mutta et muotoiltuja kuppeja. 

Testissä: ,

Salming.jpg

Saatavilla väreissä:  ja .

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Aivan kuten Niken Impact Bra -mallissa, Salmingin mallissa on vain vähän vaimennusta. Materiaali on ohutta, mutta ei jätä alastomaksi.Grit Support Sports Bra -liiveissä ei ole myöskään kuppeja, mutta malli ei jää muodottomaksi. 

Ympärys&istuvuus: Salmingin mallissa on takana hakaset, joiden avulla voi säädellä ympärystä. 

Mukavuus: Säädeltävästä ympäryksestä huolimatta testaajamme eivät aivan vakuuttuneet Salmingin liiveistä, joiden olkaimet lukeutuvat testin ohuimpiin. Jos rintasi ovat kovin suuret, on riski, että nauha hiertää olkapäitä.  

Design: Grit Support Sports Bra ei myöskään yllätä designillaan, joka on toki tyylipuhdas. Olkaimet saa kuitenkin painijanselälle halutessaan, mikä on hyvä, jos treenaat tietynlaisissa topeissa.

Tuki: Salmingin mallissa on vain keskivahva tuki ainakin testaajiemme mielestä. Tukea voisi olla juoksuliiveissä enemmän. Liivit palvelevat kuitenkin hyvin, kunhan jätät kaikista intensiivisimmät treenit välistä. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä, sekä ympärys että olkaimet. 

Yhteenveto: Malli istuu täydellisesti sinulle, jokka on pienet tai keskisuuret rinnat. Leikkaus on matalahko, mikä imartelee rintojen muotoja. Liivit antavat keskivahvan tuen. Ota toinen malli, jos kaipaat enemmän tukea intensiiviseen treeniin. Testaajamme jäivät lisäksi kaipaamaan hieman lisää mukavuutta. Olkaimet lukeutuvat testin kapeimpiin, joten jos rintasi ovat painavat, ne voivat hiertää. Plussaa siitä, että olkaimet saa myös painijanseläksi. Parasta mallissa on kosteudenpoistokyky, joka pitää sinut kuivana läpi treenin.


Testissä: ,

Abecita.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&vaimennus: Vaikka mallissa on vain vähän toppausta, et tunne oloasi alastomaksi. Mallissa on kupit, mikä tuo lisää tukea.

Ympärys&istuvuus: Abecita Dynamic -mallissa on normaali istuvuus.  

Mukavuus: Liivit erottuvat superpehmeillä olkaimillaan. Jos rintasi ovat painavat, arvostat tätä ominaisuutta. 

Design: Näitä liivejä ei osteta designin vuoksi, mutta väliäkö sillä? Mukavuus on huipussaan.

Tuki: Pehmustetut olkaimet tekevät näistä liiveistä todella mukavat. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä. Lisäksi ympärystä voi säädellä. Olkaimet saa halutessaan painijanselkämaiseksi. 

Yhteenveto: Supermukavat urheiluliivit, jotka tuntuvat todella vankoilta leveiden ja pehmeiden olkaimiensa ansiosta. Mallissa on hakaset takana, joten voit säädellä myös ympärystä. Joskus hakaset saattavat hiertää, mutta ei tässä mallissa. Myös kosteudenpoisto on huipussaan, sillä liiveissä on oma ventilaatio-osionsa, joka päästää ilman kiertämään ja pitää sinut viileänä. Testaajamme jäivät kaipaamaan jotakin piristystä designiin, mutta muuten Abecita Dynamic on jo uusi suosikki. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

2 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

2 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
more news
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit