Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia. 

Nyrkkisääntö on, että kunnon tukevat urheiluliivit maksavat vain vähän tukevia enemmän. Hyvät urheiluliivit ovat kuitenkin kaiken A ja O treenissä. Testasimme juosta kuudessa eri mallissa. Tässä tulokset.

Testissä:  

Adidas.jpg

Saatavilla väreissä:

Suositushinta: 84,90 euroa

Kupit&toppaukset: Se, että mallissa ei ole erikseen kuppeja, ei yllätä sinua, joka olet jo tutustunut Adidas PrimeKnitiin. Aivan kuten muutkin malliston vaatteet, myös urheiluliivit ovat samaa materiaalia. Mallissa on vähemmän toppausta kuin muissa testin malleissa. Liivit eivät tunnu kuitenkaan liian ohuelta. 

Ympärys&istuvuus:  Liivit kiinnitetään soljin takaa. Näissä ei kuitenkaan ole säädeltäviä olkaimia. Materiaali on pehmeää ja joustavaa. Liivit istuvat kuten valettu, ja ympärys vastaa todella kokoaan.

Mukavuus: Tämä malli on täysin saumaton. Kangas on kaikin tavoin todella mukava. Tätä parempaa mallia et löydä. 

Design: Adidaksen malli on hyvin tyylipuhdas ja yksinkertainen. Simppeli design ei kuitenkaan ole turhan tylsä, sillä sitä piristävät harmaat yksityiskohdat. 

Tuki: Vaikka testaajamme rakastavat näitä liivejä, tarjoavat ne pelkästään keskivahvan tuen. Näitä ei siis kannata käyttää, jos treenissäsi on paljon nopeita käännöksiä ja äkillisiä lähtöjä ja pysähdyksiä. Maantiejuoksuun ne sopivat, jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret.

Säädeltävät olkaimet:  Nej.

Yhteenveto: Ensimmäinen testin kahdesta Adidaksen uudesta PrimeKnit-malliston liiveistä. Mukavuudessa ei ole valittamista. Testaajamme vakuuttuivat materiaalista heti. Se on testin pehmein ja joustavin. Pientä miinusta liivit saavat tuesta. Se sopii lähinnä keskiraskaisiin treeneihin ja kevyehköön hölkkään. Ota toinen malli, jos suunnittelet intensiivisiä intervalleja.

Testissä: ,

Nike - Swoosh SurfTo Sport Bra.jpg

Saatavilla väreissä: .

Suositushinta: 44,90 euroa

Kupit&toppaukset: Mallissa on hieman enemmän toppausta kuin mitä juoksuliiveissä yleensä, mutta se ei silti tunnu painolastilta. Mallissa on normaalit kupit, jotka sopivat keskisuurille rinnoille.

Ympärys&istuvuus:  Istuvuus on lähes täydellinen. Kupit saa tarpeen tullen pois. Ympärys vastaa kokoaan.  

Mukavuus: Liivit istuvat täydellisesti ylle. Mikään ei hierrä tai tee kipeää. Olkaimet tulevat lähele kaulaa. Painolasti jakautuu tasaisesti olkapäille. 

Design: Aivan kuten Adidaksenkin malli, on myös Niken versio tyylipuhdas PrimeKnit Luxin tavoin myös Swoosh Surf to Sports Bra -mallissa on painijanselkä, joka sopii topin alle.

Tuki: Liivien kupit ja ylimääräiset toppaukset pitävät rinnat paikallaan niin joogassa, sali- ja juoksuharjoittelussa.

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Usko tai älä, mutta testiryhmämme on vaikea keksiä negatiivista sanottavaa Niken tyylipuhtaista Swoosh Surf to Sports Bra -urheiluliiveistä. Ne ovat nätit, ja niissä on lähes täydellinen tuki. Vain kaikista suuririntaisimmat testaajamme jäivät kaipaamaan hieman enemmän tukea. Liiveissä ei ole hiertäviä osia eikä ärsyttäviä saumoja. Myös kosteudenpoisto toimii odotetusti.

Testissä: ,

Stay In Place.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Näissä liiveissä on eniten toppausta koko testissä. Jos pidät toppauksista, tämä malli on mainio sinulle. Mitä kuppeihin tulee, High Support Sports Bra sopii parhaiten suuririntaisille. 

Ympärys&istuvuus: Malli istuu lähes täydellisesti ylle. Sekä olkaimia että ympärystä voi säätää. Koosta voi tulla ongelma, jos et ole tarkkana. Koska kupit ovat isot, kannattaa todella paneutua koko-oppaaseen. 

Mukavuus: High Support Sports Bra -liiveissä istuu erityisen tiukasti. Siksi osa testaajista koki, että ensimmäisten lenkkien aikana liivit hiersivät vähän. Muutaman lenkin jälkeen ongelma katosi, eikä ilmaantunut uudelleen. 

Design: Design ei aivan onnistu vakuuttamaan. Stay in Placesin malli jää hieman tylsäksi, ja testaajamme jäivät kaipaamaan lisää yksityiskohtia.

Tuki: Tuessa ei valittamista. Mallissa on säädeltävät olkaimet, toppaukset, kupit ja hakasevat, mitkä todella saavat aikaan sen, että liivit pysyvät paikallaan. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä.

Yhteenveto: Tämä malli on tehty selvästi suuret rinnat omaaville. High Support Sports Bra -liiveissä on sekä toppaukset että hakaset kuten tavallisissa liiveissä. Rintojen välissä oleva osio tulee hieman ylös, mikä takaa mainion tuen ja pitää rinnat paikallaan juostessa. Parasta mallissa on säätelymahdollisuudet. Miinusta malli saa tylsyydestään. Testaajamme jäivät kaipaameen joko lisää värejä tai yksityiskohtia.

Testissä: ,

Nike - Impact Bra.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 49,90 euroa

Kupit&toppaukset: Vaikka Niken malli ei ole erityisen topattu, ei olo jää alastomaksi. Impact Bra -liiveissä ei ole kuppeja, mutta malli ei ole muodoton, vaan myötäilee rintojen muotoja. 

Ympärys&istuvuus: Istuvuus on lähes täydellinen, jos onnistut löytämään oikean koon. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi. Malli voi tuntua tiukahkolta, jos otat liian pienen koon. 

Mukavuus: Impact Bra -liivejä et edes huomaa treenatessa. Ne pitävät kaiken paikallaan. Niistä et löytä hiertäviä saumoja tai pesulappuja. 

Design: Malli ei ole testin värikkäin, mutta älä anna sen hämätä. Ainoa, mikä erottaa Impact Bra -mallin kilpailijoista, on pelkistetty vihreä raita, joka kulkee läpi selän.  

Tuki: Mainio!  Impact Bra toimii myös kipakassa vauhdissa, joten voit huoletta juosta intervalleja ja tehdä nopeita suunnanmuutoksia vaikka jalkapallokentällä. Parhaiten liivit palvelevat pienet ja keskisuuret rinnat omaavia. 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Tyylipuhtaasta designista huolimatta Impact Bra on oikeastaan testin värikkäin. Siinä on painijanselkä, joten malli sopii mainiosti topin alle. Tuki on suunnattu keskisuurille rinnoille. Vaikka kupit puuttuvat, ei kangas ole muodotonta. Impact Bra onnistuu tarjoamaan hyvän tuen litistämättä rintoja. Mallissa on vain vähän toppausta kilpailijoihin verrattuna, mutta älä huoli. Materiaali paikkaa tämän. Täydellinen malli sinulle, joka kaipaat hyvää tukea, mutta et muotoiltuja kuppeja. 

Testissä: ,

Salming.jpg

Saatavilla väreissä:  ja .

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Aivan kuten Niken Impact Bra -mallissa, Salmingin mallissa on vain vähän vaimennusta. Materiaali on ohutta, mutta ei jätä alastomaksi.Grit Support Sports Bra -liiveissä ei ole myöskään kuppeja, mutta malli ei jää muodottomaksi. 

Ympärys&istuvuus: Salmingin mallissa on takana hakaset, joiden avulla voi säädellä ympärystä. 

Mukavuus: Säädeltävästä ympäryksestä huolimatta testaajamme eivät aivan vakuuttuneet Salmingin liiveistä, joiden olkaimet lukeutuvat testin ohuimpiin. Jos rintasi ovat kovin suuret, on riski, että nauha hiertää olkapäitä.  

Design: Grit Support Sports Bra ei myöskään yllätä designillaan, joka on toki tyylipuhdas. Olkaimet saa kuitenkin painijanselälle halutessaan, mikä on hyvä, jos treenaat tietynlaisissa topeissa.

Tuki: Salmingin mallissa on vain keskivahva tuki ainakin testaajiemme mielestä. Tukea voisi olla juoksuliiveissä enemmän. Liivit palvelevat kuitenkin hyvin, kunhan jätät kaikista intensiivisimmät treenit välistä. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä, sekä ympärys että olkaimet. 

Yhteenveto: Malli istuu täydellisesti sinulle, jokka on pienet tai keskisuuret rinnat. Leikkaus on matalahko, mikä imartelee rintojen muotoja. Liivit antavat keskivahvan tuen. Ota toinen malli, jos kaipaat enemmän tukea intensiiviseen treeniin. Testaajamme jäivät lisäksi kaipaamaan hieman lisää mukavuutta. Olkaimet lukeutuvat testin kapeimpiin, joten jos rintasi ovat painavat, ne voivat hiertää. Plussaa siitä, että olkaimet saa myös painijanseläksi. Parasta mallissa on kosteudenpoistokyky, joka pitää sinut kuivana läpi treenin.


Testissä: ,

Abecita.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&vaimennus: Vaikka mallissa on vain vähän toppausta, et tunne oloasi alastomaksi. Mallissa on kupit, mikä tuo lisää tukea.

Ympärys&istuvuus: Abecita Dynamic -mallissa on normaali istuvuus.  

Mukavuus: Liivit erottuvat superpehmeillä olkaimillaan. Jos rintasi ovat painavat, arvostat tätä ominaisuutta. 

Design: Näitä liivejä ei osteta designin vuoksi, mutta väliäkö sillä? Mukavuus on huipussaan.

Tuki: Pehmustetut olkaimet tekevät näistä liiveistä todella mukavat. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä. Lisäksi ympärystä voi säädellä. Olkaimet saa halutessaan painijanselkämaiseksi. 

Yhteenveto: Supermukavat urheiluliivit, jotka tuntuvat todella vankoilta leveiden ja pehmeiden olkaimiensa ansiosta. Mallissa on hakaset takana, joten voit säädellä myös ympärystä. Joskus hakaset saattavat hiertää, mutta ei tässä mallissa. Myös kosteudenpoisto on huipussaan, sillä liiveissä on oma ventilaatio-osionsa, joka päästää ilman kiertämään ja pitää sinut viileänä. Testaajamme jäivät kaipaamaan jotakin piristystä designiin, mutta muuten Abecita Dynamic on jo uusi suosikki. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

16 tuntia sitten
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

4 päivää sitten
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

5 päivää sitten
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

6 päivää sitten
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
Didriksssons
Muoti & trendit

Näin tiedät, onko takkisi vedenpitävä

29 apr 2019
Nike Free 5.0
Muoti & trendit

TESTI: Tältä tuntuvat uudet Nike Free Run 5.0 -juoksukengät

26 apr 2019
Hoka One One header
Muoti & trendit

Rakastu Hoka One Onen uutuuksiin

26 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Muoti & trendit

Duffelbag – sesongin trendikkäin laukku

24 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Muoti & trendit

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

22 apr 2019
Löparskor dam 2019
Muoti & trendit

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

19 apr 2019
Asics löparskor
Muoti & trendit

Tervehdi Asicsen uusia pastellinvärisiä juoksukenkiä

17 apr 2019
Elvine
Muoti & trendit

Kevään miesten takkitrendit

17 apr 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

16 apr 2019
Adidas sneakers
Muoti & trendit

Adidaksen kevään tennaritrendit

16 apr 2019
Test
Muoti & trendit

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

16 apr 2019
Adidas Primeknit
Muoti & trendit

Adidaksen saumaton treenimallisto vihdoin Sportamorella!

14 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Muoti & trendit

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

12 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Muoti & trendit

Sesongin selviytymispaketti miehille

11 apr 2019
TESTBILD
Muoti & trendit

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

11 apr 2019
New Balance löparskor
Muoti & trendit

Mitkä ovat New Balancen juoksukenkien erot?

11 apr 2019
Adidas UB19
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset useat juoksukengät

10 apr 2019
Wyte
Muoti & trendit

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

09 apr 2019
more news
Sporta stilen

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

Lavalla seisominen ja tanssiminen vaatii tunteita, rohkeutta ja ennen kaikkea makean tyylin. Adjani Hjert Goli kertoo, kuinka hän selättää ramppikuumeen ja tuntee lavalla olonsa mukavaksi.

16 tuntia sitten
Muoti & trendit
Birkenstock Sandalheader

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

Tarvitsitpa sandaalit rantahiekkaan tai yksinkertaiset kengät kruunaamaan tyylisi kuumana kesäpäivänä, sandaalit ovat aina varma valinta. Esittelemme vuoden 2019 sandaalitrendit.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Dasia Starlily Bow

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

Jos etsit uusia, ihania kenkiä, jotka ovat todella todella söpöt, kurkkaa tänne. Dasian tennarit ovat saapuneet myös meille Sportamorelle!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treenitrikoot taskuilla

Älä ikinä aliarvioi hyvien taskujen merkitystä! Kun haluat mukaasi vain tärkeimmät, on tavarat helppo kätkeä treenihousujen taskuun. Esittelemme näteimmät treenitrikoomme taskuilla.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header löpartröjor dam

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

Purista itsestäsi viimeisetkin irti, ja ota avuksi kunnon juoksupaita. Testasimme viisi trendikästä juoksupaitaa naisille.

09 may 2019
Muoti & trendit
Nike Tech pack

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

Futuristisia yksityiskohtia, erityisen ohuita materiaaleja ja kehon liikkeitä myötäilevä design. Näistä on Niken uusi Tech Pack -mallisto tehty.

09 may 2019
Muoti & trendit
Test av regnjackor

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

Älä anna sateen yllättää. Tässä tulevat miesten sadetakkimallit, jotka pitävät sinut kuivana läpi kesän.

09 may 2019
Muoti & trendit
Fotbollsskor header

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

Jalkapallosesonki on käynnissä. Ehkä lapsesi on aika saada uudet jalkapallokengät, kun vanhat ovat alkaneet kiristää. Anna junioritestaajiemme auttaa.

09 may 2019
Muoti & trendit
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

Mitä olisikaan kesä ilman kunnon aurinkolaseja? Vältä silmävammat ja viimeistele tyylisi näillä sesongin suosituimmilla laseilla.

08 may 2019
Muoti & trendit
Peak Performance skaljackor

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

Teknisiä, käytännöllisiä ja söpöjä samalla kertaa. Esittelemme muutaman Peak Performancen vedenpitävän suosikin, jotka toimivat niin kaupungissa kuin ulkona seikkaillessa.

07 may 2019
Muoti & trendit
Adidas trailskor

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

Kaipaatko mukavia polkujuoksukenkiä? Kurkkaa nämä Adidaksen uudet polkujuoksukengät. Lajin asiantuntijat Elisabeth Hansson ja David Andersson Trailrunning Swedeniltä testasivat uutuudet.

06 may 2019
Muoti & trendit
Epic React

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

Kaipaatko uusia juoksukenkiä? Tarkasta nämä Niken supersuositut Epic React Flyknit 2 -kengät, jotka ovat saaneet sesongin mukaisen uuden sävyn.

06 may 2019
Muoti & trendit
Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia.

06 may 2019
Muoti & trendit
Nike Icon Clash

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

Yhdistä surffityyli ja Niken uunituore mallisto! Esittelemme uudet, väreillä koreilevat treenivaatteet, joihin haluat sonnustautua rannalla.

05 may 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.jpg

Testin parhaat sadetakit

Sateen jälkeen tulee aurinko, vai onko se toisinpäin? Joka tapauksessa nyt on korkea aika hankkia sadetakki, jonka avulla voit välttää kesäsateen. Testasimme neljä naisten mallia.

03 may 2019
Muoti & trendit