Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia. 

Nyrkkisääntö on, että kunnon tukevat urheiluliivit maksavat vain vähän tukevia enemmän. Hyvät urheiluliivit ovat kuitenkin kaiken A ja O treenissä. Testasimme juosta kuudessa eri mallissa. Tässä tulokset.

Testissä:  

Adidas.jpg

Saatavilla väreissä:

Suositushinta: 84,90 euroa

Kupit&toppaukset: Se, että mallissa ei ole erikseen kuppeja, ei yllätä sinua, joka olet jo tutustunut Adidas PrimeKnitiin. Aivan kuten muutkin malliston vaatteet, myös urheiluliivit ovat samaa materiaalia. Mallissa on vähemmän toppausta kuin muissa testin malleissa. Liivit eivät tunnu kuitenkaan liian ohuelta. 

Ympärys&istuvuus:  Liivit kiinnitetään soljin takaa. Näissä ei kuitenkaan ole säädeltäviä olkaimia. Materiaali on pehmeää ja joustavaa. Liivit istuvat kuten valettu, ja ympärys vastaa todella kokoaan.

Mukavuus: Tämä malli on täysin saumaton. Kangas on kaikin tavoin todella mukava. Tätä parempaa mallia et löydä. 

Design: Adidaksen malli on hyvin tyylipuhdas ja yksinkertainen. Simppeli design ei kuitenkaan ole turhan tylsä, sillä sitä piristävät harmaat yksityiskohdat. 

Tuki: Vaikka testaajamme rakastavat näitä liivejä, tarjoavat ne pelkästään keskivahvan tuen. Näitä ei siis kannata käyttää, jos treenissäsi on paljon nopeita käännöksiä ja äkillisiä lähtöjä ja pysähdyksiä. Maantiejuoksuun ne sopivat, jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret.

Säädeltävät olkaimet:  Nej.

Yhteenveto: Ensimmäinen testin kahdesta Adidaksen uudesta PrimeKnit-malliston liiveistä. Mukavuudessa ei ole valittamista. Testaajamme vakuuttuivat materiaalista heti. Se on testin pehmein ja joustavin. Pientä miinusta liivit saavat tuesta. Se sopii lähinnä keskiraskaisiin treeneihin ja kevyehköön hölkkään. Ota toinen malli, jos suunnittelet intensiivisiä intervalleja.

Testissä: ,

Nike - Swoosh SurfTo Sport Bra.jpg

Saatavilla väreissä: .

Suositushinta: 44,90 euroa

Kupit&toppaukset: Mallissa on hieman enemmän toppausta kuin mitä juoksuliiveissä yleensä, mutta se ei silti tunnu painolastilta. Mallissa on normaalit kupit, jotka sopivat keskisuurille rinnoille.

Ympärys&istuvuus:  Istuvuus on lähes täydellinen. Kupit saa tarpeen tullen pois. Ympärys vastaa kokoaan.  

Mukavuus: Liivit istuvat täydellisesti ylle. Mikään ei hierrä tai tee kipeää. Olkaimet tulevat lähele kaulaa. Painolasti jakautuu tasaisesti olkapäille. 

Design: Aivan kuten Adidaksenkin malli, on myös Niken versio tyylipuhdas PrimeKnit Luxin tavoin myös Swoosh Surf to Sports Bra -mallissa on painijanselkä, joka sopii topin alle.

Tuki: Liivien kupit ja ylimääräiset toppaukset pitävät rinnat paikallaan niin joogassa, sali- ja juoksuharjoittelussa.

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Usko tai älä, mutta testiryhmämme on vaikea keksiä negatiivista sanottavaa Niken tyylipuhtaista Swoosh Surf to Sports Bra -urheiluliiveistä. Ne ovat nätit, ja niissä on lähes täydellinen tuki. Vain kaikista suuririntaisimmat testaajamme jäivät kaipaamaan hieman enemmän tukea. Liiveissä ei ole hiertäviä osia eikä ärsyttäviä saumoja. Myös kosteudenpoisto toimii odotetusti.

Testissä: ,

Stay In Place.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Näissä liiveissä on eniten toppausta koko testissä. Jos pidät toppauksista, tämä malli on mainio sinulle. Mitä kuppeihin tulee, High Support Sports Bra sopii parhaiten suuririntaisille. 

Ympärys&istuvuus: Malli istuu lähes täydellisesti ylle. Sekä olkaimia että ympärystä voi säätää. Koosta voi tulla ongelma, jos et ole tarkkana. Koska kupit ovat isot, kannattaa todella paneutua koko-oppaaseen. 

Mukavuus: High Support Sports Bra -liiveissä istuu erityisen tiukasti. Siksi osa testaajista koki, että ensimmäisten lenkkien aikana liivit hiersivät vähän. Muutaman lenkin jälkeen ongelma katosi, eikä ilmaantunut uudelleen. 

Design: Design ei aivan onnistu vakuuttamaan. Stay in Placesin malli jää hieman tylsäksi, ja testaajamme jäivät kaipaamaan lisää yksityiskohtia.

Tuki: Tuessa ei valittamista. Mallissa on säädeltävät olkaimet, toppaukset, kupit ja hakasevat, mitkä todella saavat aikaan sen, että liivit pysyvät paikallaan. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä.

Yhteenveto: Tämä malli on tehty selvästi suuret rinnat omaaville. High Support Sports Bra -liiveissä on sekä toppaukset että hakaset kuten tavallisissa liiveissä. Rintojen välissä oleva osio tulee hieman ylös, mikä takaa mainion tuen ja pitää rinnat paikallaan juostessa. Parasta mallissa on säätelymahdollisuudet. Miinusta malli saa tylsyydestään. Testaajamme jäivät kaipaameen joko lisää värejä tai yksityiskohtia.

Testissä: ,

Nike - Impact Bra.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 49,90 euroa

Kupit&toppaukset: Vaikka Niken malli ei ole erityisen topattu, ei olo jää alastomaksi. Impact Bra -liiveissä ei ole kuppeja, mutta malli ei ole muodoton, vaan myötäilee rintojen muotoja. 

Ympärys&istuvuus: Istuvuus on lähes täydellinen, jos onnistut löytämään oikean koon. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi. Malli voi tuntua tiukahkolta, jos otat liian pienen koon. 

Mukavuus: Impact Bra -liivejä et edes huomaa treenatessa. Ne pitävät kaiken paikallaan. Niistä et löytä hiertäviä saumoja tai pesulappuja. 

Design: Malli ei ole testin värikkäin, mutta älä anna sen hämätä. Ainoa, mikä erottaa Impact Bra -mallin kilpailijoista, on pelkistetty vihreä raita, joka kulkee läpi selän.  

Tuki: Mainio!  Impact Bra toimii myös kipakassa vauhdissa, joten voit huoletta juosta intervalleja ja tehdä nopeita suunnanmuutoksia vaikka jalkapallokentällä. Parhaiten liivit palvelevat pienet ja keskisuuret rinnat omaavia. 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Tyylipuhtaasta designista huolimatta Impact Bra on oikeastaan testin värikkäin. Siinä on painijanselkä, joten malli sopii mainiosti topin alle. Tuki on suunnattu keskisuurille rinnoille. Vaikka kupit puuttuvat, ei kangas ole muodotonta. Impact Bra onnistuu tarjoamaan hyvän tuen litistämättä rintoja. Mallissa on vain vähän toppausta kilpailijoihin verrattuna, mutta älä huoli. Materiaali paikkaa tämän. Täydellinen malli sinulle, joka kaipaat hyvää tukea, mutta et muotoiltuja kuppeja. 

Testissä: ,

Salming.jpg

Saatavilla väreissä:  ja .

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Aivan kuten Niken Impact Bra -mallissa, Salmingin mallissa on vain vähän vaimennusta. Materiaali on ohutta, mutta ei jätä alastomaksi.Grit Support Sports Bra -liiveissä ei ole myöskään kuppeja, mutta malli ei jää muodottomaksi. 

Ympärys&istuvuus: Salmingin mallissa on takana hakaset, joiden avulla voi säädellä ympärystä. 

Mukavuus: Säädeltävästä ympäryksestä huolimatta testaajamme eivät aivan vakuuttuneet Salmingin liiveistä, joiden olkaimet lukeutuvat testin ohuimpiin. Jos rintasi ovat kovin suuret, on riski, että nauha hiertää olkapäitä.  

Design: Grit Support Sports Bra ei myöskään yllätä designillaan, joka on toki tyylipuhdas. Olkaimet saa kuitenkin painijanselälle halutessaan, mikä on hyvä, jos treenaat tietynlaisissa topeissa.

Tuki: Salmingin mallissa on vain keskivahva tuki ainakin testaajiemme mielestä. Tukea voisi olla juoksuliiveissä enemmän. Liivit palvelevat kuitenkin hyvin, kunhan jätät kaikista intensiivisimmät treenit välistä. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä, sekä ympärys että olkaimet. 

Yhteenveto: Malli istuu täydellisesti sinulle, jokka on pienet tai keskisuuret rinnat. Leikkaus on matalahko, mikä imartelee rintojen muotoja. Liivit antavat keskivahvan tuen. Ota toinen malli, jos kaipaat enemmän tukea intensiiviseen treeniin. Testaajamme jäivät lisäksi kaipaamaan hieman lisää mukavuutta. Olkaimet lukeutuvat testin kapeimpiin, joten jos rintasi ovat painavat, ne voivat hiertää. Plussaa siitä, että olkaimet saa myös painijanseläksi. Parasta mallissa on kosteudenpoistokyky, joka pitää sinut kuivana läpi treenin.


Testissä: ,

Abecita.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&vaimennus: Vaikka mallissa on vain vähän toppausta, et tunne oloasi alastomaksi. Mallissa on kupit, mikä tuo lisää tukea.

Ympärys&istuvuus: Abecita Dynamic -mallissa on normaali istuvuus.  

Mukavuus: Liivit erottuvat superpehmeillä olkaimillaan. Jos rintasi ovat painavat, arvostat tätä ominaisuutta. 

Design: Näitä liivejä ei osteta designin vuoksi, mutta väliäkö sillä? Mukavuus on huipussaan.

Tuki: Pehmustetut olkaimet tekevät näistä liiveistä todella mukavat. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä. Lisäksi ympärystä voi säädellä. Olkaimet saa halutessaan painijanselkämaiseksi. 

Yhteenveto: Supermukavat urheiluliivit, jotka tuntuvat todella vankoilta leveiden ja pehmeiden olkaimiensa ansiosta. Mallissa on hakaset takana, joten voit säädellä myös ympärystä. Joskus hakaset saattavat hiertää, mutta ei tässä mallissa. Myös kosteudenpoisto on huipussaan, sillä liiveissä on oma ventilaatio-osionsa, joka päästää ilman kiertämään ja pitää sinut viileänä. Testaajamme jäivät kaipaamaan jotakin piristystä designiin, mutta muuten Abecita Dynamic on jo uusi suosikki. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

juuri nyt
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

18 tuntia sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

19 tuntia sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

1 päivä sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

1 päivä sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

1 päivä sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

4 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

4 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

5 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

5 päivää sitten
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

6 päivää sitten
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

6 päivää sitten
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

6 päivää sitten
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

6 päivää sitten
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

6 päivää sitten
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

6 päivää sitten
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

6 päivää sitten
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
more news
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

juuri nyt
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

18 tuntia sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

19 tuntia sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

6 päivää sitten
Muoti & trendit