Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia. 

Nyrkkisääntö on, että kunnon tukevat urheiluliivit maksavat vain vähän tukevia enemmän. Hyvät urheiluliivit ovat kuitenkin kaiken A ja O treenissä. Testasimme juosta kuudessa eri mallissa. Tässä tulokset.

Testissä:  

Adidas.jpg

Saatavilla väreissä:

Suositushinta: 84,90 euroa

Kupit&toppaukset: Se, että mallissa ei ole erikseen kuppeja, ei yllätä sinua, joka olet jo tutustunut Adidas PrimeKnitiin. Aivan kuten muutkin malliston vaatteet, myös urheiluliivit ovat samaa materiaalia. Mallissa on vähemmän toppausta kuin muissa testin malleissa. Liivit eivät tunnu kuitenkaan liian ohuelta. 

Ympärys&istuvuus:  Liivit kiinnitetään soljin takaa. Näissä ei kuitenkaan ole säädeltäviä olkaimia. Materiaali on pehmeää ja joustavaa. Liivit istuvat kuten valettu, ja ympärys vastaa todella kokoaan.

Mukavuus: Tämä malli on täysin saumaton. Kangas on kaikin tavoin todella mukava. Tätä parempaa mallia et löydä. 

Design: Adidaksen malli on hyvin tyylipuhdas ja yksinkertainen. Simppeli design ei kuitenkaan ole turhan tylsä, sillä sitä piristävät harmaat yksityiskohdat. 

Tuki: Vaikka testaajamme rakastavat näitä liivejä, tarjoavat ne pelkästään keskivahvan tuen. Näitä ei siis kannata käyttää, jos treenissäsi on paljon nopeita käännöksiä ja äkillisiä lähtöjä ja pysähdyksiä. Maantiejuoksuun ne sopivat, jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret.

Säädeltävät olkaimet:  Nej.

Yhteenveto: Ensimmäinen testin kahdesta Adidaksen uudesta PrimeKnit-malliston liiveistä. Mukavuudessa ei ole valittamista. Testaajamme vakuuttuivat materiaalista heti. Se on testin pehmein ja joustavin. Pientä miinusta liivit saavat tuesta. Se sopii lähinnä keskiraskaisiin treeneihin ja kevyehköön hölkkään. Ota toinen malli, jos suunnittelet intensiivisiä intervalleja.

Testissä: ,

Nike - Swoosh SurfTo Sport Bra.jpg

Saatavilla väreissä: .

Suositushinta: 44,90 euroa

Kupit&toppaukset: Mallissa on hieman enemmän toppausta kuin mitä juoksuliiveissä yleensä, mutta se ei silti tunnu painolastilta. Mallissa on normaalit kupit, jotka sopivat keskisuurille rinnoille.

Ympärys&istuvuus:  Istuvuus on lähes täydellinen. Kupit saa tarpeen tullen pois. Ympärys vastaa kokoaan.  

Mukavuus: Liivit istuvat täydellisesti ylle. Mikään ei hierrä tai tee kipeää. Olkaimet tulevat lähele kaulaa. Painolasti jakautuu tasaisesti olkapäille. 

Design: Aivan kuten Adidaksenkin malli, on myös Niken versio tyylipuhdas PrimeKnit Luxin tavoin myös Swoosh Surf to Sports Bra -mallissa on painijanselkä, joka sopii topin alle.

Tuki: Liivien kupit ja ylimääräiset toppaukset pitävät rinnat paikallaan niin joogassa, sali- ja juoksuharjoittelussa.

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Usko tai älä, mutta testiryhmämme on vaikea keksiä negatiivista sanottavaa Niken tyylipuhtaista Swoosh Surf to Sports Bra -urheiluliiveistä. Ne ovat nätit, ja niissä on lähes täydellinen tuki. Vain kaikista suuririntaisimmat testaajamme jäivät kaipaamaan hieman enemmän tukea. Liiveissä ei ole hiertäviä osia eikä ärsyttäviä saumoja. Myös kosteudenpoisto toimii odotetusti.

Testissä: ,

Stay In Place.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Näissä liiveissä on eniten toppausta koko testissä. Jos pidät toppauksista, tämä malli on mainio sinulle. Mitä kuppeihin tulee, High Support Sports Bra sopii parhaiten suuririntaisille. 

Ympärys&istuvuus: Malli istuu lähes täydellisesti ylle. Sekä olkaimia että ympärystä voi säätää. Koosta voi tulla ongelma, jos et ole tarkkana. Koska kupit ovat isot, kannattaa todella paneutua koko-oppaaseen. 

Mukavuus: High Support Sports Bra -liiveissä istuu erityisen tiukasti. Siksi osa testaajista koki, että ensimmäisten lenkkien aikana liivit hiersivät vähän. Muutaman lenkin jälkeen ongelma katosi, eikä ilmaantunut uudelleen. 

Design: Design ei aivan onnistu vakuuttamaan. Stay in Placesin malli jää hieman tylsäksi, ja testaajamme jäivät kaipaamaan lisää yksityiskohtia.

Tuki: Tuessa ei valittamista. Mallissa on säädeltävät olkaimet, toppaukset, kupit ja hakasevat, mitkä todella saavat aikaan sen, että liivit pysyvät paikallaan. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä.

Yhteenveto: Tämä malli on tehty selvästi suuret rinnat omaaville. High Support Sports Bra -liiveissä on sekä toppaukset että hakaset kuten tavallisissa liiveissä. Rintojen välissä oleva osio tulee hieman ylös, mikä takaa mainion tuen ja pitää rinnat paikallaan juostessa. Parasta mallissa on säätelymahdollisuudet. Miinusta malli saa tylsyydestään. Testaajamme jäivät kaipaameen joko lisää värejä tai yksityiskohtia.

Testissä: ,

Nike - Impact Bra.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 49,90 euroa

Kupit&toppaukset: Vaikka Niken malli ei ole erityisen topattu, ei olo jää alastomaksi. Impact Bra -liiveissä ei ole kuppeja, mutta malli ei ole muodoton, vaan myötäilee rintojen muotoja. 

Ympärys&istuvuus: Istuvuus on lähes täydellinen, jos onnistut löytämään oikean koon. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi. Malli voi tuntua tiukahkolta, jos otat liian pienen koon. 

Mukavuus: Impact Bra -liivejä et edes huomaa treenatessa. Ne pitävät kaiken paikallaan. Niistä et löytä hiertäviä saumoja tai pesulappuja. 

Design: Malli ei ole testin värikkäin, mutta älä anna sen hämätä. Ainoa, mikä erottaa Impact Bra -mallin kilpailijoista, on pelkistetty vihreä raita, joka kulkee läpi selän.  

Tuki: Mainio!  Impact Bra toimii myös kipakassa vauhdissa, joten voit huoletta juosta intervalleja ja tehdä nopeita suunnanmuutoksia vaikka jalkapallokentällä. Parhaiten liivit palvelevat pienet ja keskisuuret rinnat omaavia. 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Yhteenveto: Tyylipuhtaasta designista huolimatta Impact Bra on oikeastaan testin värikkäin. Siinä on painijanselkä, joten malli sopii mainiosti topin alle. Tuki on suunnattu keskisuurille rinnoille. Vaikka kupit puuttuvat, ei kangas ole muodotonta. Impact Bra onnistuu tarjoamaan hyvän tuen litistämättä rintoja. Mallissa on vain vähän toppausta kilpailijoihin verrattuna, mutta älä huoli. Materiaali paikkaa tämän. Täydellinen malli sinulle, joka kaipaat hyvää tukea, mutta et muotoiltuja kuppeja. 

Testissä: ,

Salming.jpg

Saatavilla väreissä:  ja .

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&toppaukset: Aivan kuten Niken Impact Bra -mallissa, Salmingin mallissa on vain vähän vaimennusta. Materiaali on ohutta, mutta ei jätä alastomaksi.Grit Support Sports Bra -liiveissä ei ole myöskään kuppeja, mutta malli ei jää muodottomaksi. 

Ympärys&istuvuus: Salmingin mallissa on takana hakaset, joiden avulla voi säädellä ympärystä. 

Mukavuus: Säädeltävästä ympäryksestä huolimatta testaajamme eivät aivan vakuuttuneet Salmingin liiveistä, joiden olkaimet lukeutuvat testin ohuimpiin. Jos rintasi ovat kovin suuret, on riski, että nauha hiertää olkapäitä.  

Design: Grit Support Sports Bra ei myöskään yllätä designillaan, joka on toki tyylipuhdas. Olkaimet saa kuitenkin painijanselälle halutessaan, mikä on hyvä, jos treenaat tietynlaisissa topeissa.

Tuki: Salmingin mallissa on vain keskivahva tuki ainakin testaajiemme mielestä. Tukea voisi olla juoksuliiveissä enemmän. Liivit palvelevat kuitenkin hyvin, kunhan jätät kaikista intensiivisimmät treenit välistä. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä, sekä ympärys että olkaimet. 

Yhteenveto: Malli istuu täydellisesti sinulle, jokka on pienet tai keskisuuret rinnat. Leikkaus on matalahko, mikä imartelee rintojen muotoja. Liivit antavat keskivahvan tuen. Ota toinen malli, jos kaipaat enemmän tukea intensiiviseen treeniin. Testaajamme jäivät lisäksi kaipaamaan hieman lisää mukavuutta. Olkaimet lukeutuvat testin kapeimpiin, joten jos rintasi ovat painavat, ne voivat hiertää. Plussaa siitä, että olkaimet saa myös painijanseläksi. Parasta mallissa on kosteudenpoistokyky, joka pitää sinut kuivana läpi treenin.


Testissä: ,

Abecita.jpg

Saatavilla väreissä: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Kupit&vaimennus: Vaikka mallissa on vain vähän toppausta, et tunne oloasi alastomaksi. Mallissa on kupit, mikä tuo lisää tukea.

Ympärys&istuvuus: Abecita Dynamic -mallissa on normaali istuvuus.  

Mukavuus: Liivit erottuvat superpehmeillä olkaimillaan. Jos rintasi ovat painavat, arvostat tätä ominaisuutta. 

Design: Näitä liivejä ei osteta designin vuoksi, mutta väliäkö sillä? Mukavuus on huipussaan.

Tuki: Pehmustetut olkaimet tekevät näistä liiveistä todella mukavat. 

Säädeltävät olkaimet: Kyllä. Lisäksi ympärystä voi säädellä. Olkaimet saa halutessaan painijanselkämaiseksi. 

Yhteenveto: Supermukavat urheiluliivit, jotka tuntuvat todella vankoilta leveiden ja pehmeiden olkaimiensa ansiosta. Mallissa on hakaset takana, joten voit säädellä myös ympärystä. Joskus hakaset saattavat hiertää, mutta ei tässä mallissa. Myös kosteudenpoisto on huipussaan, sillä liiveissä on oma ventilaatio-osionsa, joka päästää ilman kiertämään ja pitää sinut viileänä. Testaajamme jäivät kaipaamaan jotakin piristystä designiin, mutta muuten Abecita Dynamic on jo uusi suosikki. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

2 päivää sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

4 päivää sitten
Header adidas
Muoti & trendit

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

5 päivää sitten
padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

20 feb 2020
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

20 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

19 feb 2020
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

18 feb 2020
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

18 feb 2020
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

17 feb 2020
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

16 feb 2020
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

16 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

16 feb 2020
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
header tennisskor
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

12 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
more news
SL20

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

Kevät on pian täällä! Sen kunniaksi Adidas tuo markkinoille upouuden juoksukengän, joka sopii nopeille pyrähdyksille. Opi kaikki SL20: stä!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

Sopivuus, materiaalivalinta, koko ja vuodenaikaan sopiva malli – selvitämme kaikki kysymykset, jotka mieltäsi askarruttavat liittyen Adidaksen lasten kenkiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header adidas

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

Kaipaatko uutta Adidasta kevääseen? Me testasimme himoitut Ultraboost-kengät, mainion padelmailan sekä parhaat urheiluvaatteet salille ja arkeen. Älä jätä näitä Adidas-suosikkeja huomioitta.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

20 feb 2020
Muoti & trendit
Header dam adidas

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

Kolme raitaa ei petä koskaan. Testiryhmämme arvioi Adidaksen viittä suosituinta vaatetta.

20 feb 2020
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

19 feb 2020
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

18 feb 2020
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

18 feb 2020
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

17 feb 2020
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

16 feb 2020
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

16 feb 2020
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

16 feb 2020
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
header tennisskor

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

12 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit