header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

Kun pitkän vapaan kesän jälkeen on taas treenien aika, mikä motivoisikaan paremmin kuin uudet treenikengät? Testasimme parhaat mallit tuotemerkeiltä Nike, Adidas, Under Armour sekä Puma.

NAISTEN TREENIKENGÄT (SKROLLAA ALAS MIESTEN MALLEIHIN)

, (naiset)

UA tribase fi

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko& leveys: TriBase Reign on normaalilevyinen malli. Voit ottaa oman tutun kokosi. 

Pito: Kaikki testin mallit pärjäsivät melko hyvin, mitä pitoon tulee, mutta TriBase Reign jää hieman kilpailijoistaan, joista osa sai täyden kympin.  

Ilmavuus: Tässä Under Armour -mallissa on erityisen ohut pintamateriaali. Se pitää jalat freesinä läpi treenin. 

Mukavuus:  Mitä mukavuuteen tulee, TriBase Reign pärjäsi testissä mainiosti. Vain kaksi mallia meni näiden ohi. 

Joustavuus: Ei mikään supermukava kenkä, mutta saa kuitenkin hyväksytyn arvosanan.  Materiaali on kestävämpää kuin monessa pehmeämmässä mallissa. 

Stabiliteetti: TriBase Reign on varma valinta sinulle, joka etsit vankkaa kenkää. Ohut pohja takaa hyvän maakontaktin, mikä on toivottavaa raskaita painoja nostaessa. 

Iskunvaimennus: Ohuesta pohjasta huolimatta laskeudut kevyespi. Sitä ei ensisilmäyksellä uskoisi. 

Yhteenveto: Kaikkiaan mainio treenikenkä. Mukava, superjoustava malli antaa hyvän maakontaktin raskaita painoja nostaessa. Sinun ei tarvitse pelätä, että astuisit vinoon. Koska vaimennus saa enemmän kuin hyväksytyn arvosanan, sopii Under Armourin TriBase Reign kaikenlaiseen treeniin CrossFitista salille ja kiertoharjoitteluun. 

,  (naiset)

puma weave fi

Suositushinta: 74,90 euroa

Koko & leveys: Puman Weave XT on melko pieni ja erityisen kapea. Sopii kapeille jaloille. 

Pito: Kuten edeltävässä mallissa, myös tässä Puman mallissa on hyvä pohja. Burpeet sujuvat näissä ongelmitta. 

Ventilaatio: Weave XT -kengät hengittävät sopivasti. 

Mukavuus:  Nämä Pumat kengät ovat kyllä mukavat, mutta eivät pärjää silti Under Armourin mallille. 

Joustavuus: Tässä Weave XT -kengät erottuvat paremmin. Niin naisten kuin miesten mallissa joustavuus tuo pisteet kotiin.

Stabiliteetti: Kenkä on erityisen joustava, joten Puma on ratkaissut asian tinkimällä stabiliteetista. Tämä ei täytä kaikkien testaajien standardeja, jotka ovat todella korkealla. Sopii siis paremmin tanssitunnille kuin raskaisiin nostoihin. 

Iskunvaimennus:  Jo korkeudenkin takia vaimennus on mainio. Kengät sopivat paljon hyppyjä sisältäviin harjoituksiin ja lyhyisiin spurtteihin kiertoharjoittelussa.  

Yhteenveto: Melko edulliset Weave XT -kengät ovat joustavat treenikengät, jotka toimivat parhaiten liikkuvissa treeneissä, missä tarvitaan niin pitoa kuin vaimennustakin. Nämä sopivat myös intensiiviselle X-fit -tunnille, joskin ventilaatiossa on parantamisen varaa. Ainoa ongelma on koko, joka on melko pieni. Se kannattaa pitää ostoksilla mielessä. Bonuksena malli on todella nätti. Weave XT muistuttaa vähän tennaria etenkin pohjansa ansiosta, mikä miellytti testaajiamme.

,  (naiset)

Metcon 5 dam fi

Suositushinta: 142,90 euroa

Koko & leveys: Istuvuus on mainio, vaikka tämä on aavistuksen leveämpi kuin aiemmat Metcon.mallit. Vastaa kokoaan. 

Pito: Aiempiin malleihin verrattuna Metcon 5 sopii paremmin raskaisiin nostoihin. 

Ventilaatio: Ventilaationsa puolesta kengät saavat hyväksytyn arvosanan. Näiltä olisi kuitenkin voinut odottaa enemmänkin. 

Mukavuus: Tätä mukavammaksi eivät kengät juuri muutu. Metconissa on hieman enemmän vaimennusta kantapään kohdalla, joten jalat pysyvät pehmeinä läpi treenin. 

Joustavuus: Verrattuna edeltäjiinsä on Metcon 5  stabiilimpi, mutta silti joustava. 

Stabiliteetti: Stabiliteetti on se, mikä erottuu Metcon 5 -mallissa. Mukana on erityinen pohjallinen, jota voi käyttää nostaessa raskaita painoja. Jopa ilman tätä pohjallista Metcon on todella stabiili X-fit -kengäksi. 

Iskunvaimennus: Koska uusi versio rakastetusta mallista sopii etenkin raskaisin nostoihin paremmin kuin hyppyisin, on vaimennusta suhteellisen vähän. Siksi hypyt ja juoksut voivat tuntua vähän epämukavilta. Näissä ei tee mieli juosta kilometri tolkulla.

Yhteenveto: ”Metcon” -käsite viittaa X-fit -tunnille, missä treenataan kuntoa. Uudessa mallissa ei ole yhtä paljoa iskunvaimennusta ja joustavuutta.Vuodet eivät ole Metcon 5 -mallia huonontaneet. Malli saa hyvän arvosanan testaajiltamme, jotka pitävät mallia erinomaisena vaihtoehtona niin X-fit -tunnille kuin salitreeniinkin.

,  (naiset)

alphabounce dam fi

Suositushinta: 99,90 euroa 

Koko & leveys: Superleveä kenkä, mutta vastaa silti kokoaan. 

Pito:  AlphaBounce Trainer -mallissa on pohja, jossa on mainio pito alustaan katsomatta. Täydet kymmenen pistettä! 

Ventilaatio: Uuden pintamateriaalinsa ansiosta AlphaBounce hengittää mainiosti, ja jalat pysyvät freesinä läpi treenin. 

Mukavuus: Tämä Adidas-malli on supermukava. Takaa löyty erillinen pehmuste ja koska malli on erityisen leveä, se ei hierrä mistään. 

Joustavuus: Superpehmeä treenikenkä, vaikka se on myös stabiili – ja myös todella joustava!  

Stabiliteetti: Näin leveällä pohjalla on vaikea epäonnistua stabiliteetin kanssa. Nilkat eivät taatusti väänny. Testiryhmä piti etenkin bulgarialaisten kyykkyjen ja muiden tasapainoa vaativien liikkeiden tekemisestä.  

Iskunvaimennus: Tässä mallissa on mainio vaimennus stabiliteetin lisäksi, mikä tekee tästä monipuolisen valinnan. Hypyt ja lyhyet spurtit onnistuvat mainiosti.

Yhteenveto: Adidas AlphaBounce Trainer on täydellinen malli sinulle, joka tykkäät treenata vähän kaikkea mahdollista. Jos olet usein taittanut jalkasi, on leveä pohja oikea kultakaivos. Mainiosti se toimii myös burpeissa ja askelkyykyissä. Toisaalta leveyden vuoksi myös käveleminen voi tuntua hassulta. Leveys tekee kuitenkin nostoista ja muista helpompia. 

,  (naiset)

renew in season fi

Suositushinta: 82,90 euroa

Koko & leveys: Renew In Season TR 9 vastaa kokoaan. Se ei ole tavallista treenikenkää leveämpi. 

Pito: Malli sopii niin ryhmäliikuntaan kuin lyhyille lenkeillekin. Pito toimii.

Ventilaatio: Valitettavasti juuri tämä Nike-malli ei ole niin hyvin ventiloiva kuin testaajamme toivoivat. Todella hikiseen treeniin olisi kaivannut hengittävämpiä kenkiä. Käytä oikeita treenisukkia.

Mukavuus: Testin mukavimmat kengät yhdessä Puman Weave XT -mallin kanssa. Istuvuus on juuri sopiva ja pehmeä. 

Joustavuus: Ei se ominaisuus, joka erottaa Renew In Seasonin muista. Sopiva salitreeniin. 

Stabiliteetti: Sama koskee stabiliteettiä. Riittävän vankat kengät, mutta ei mitään yllättävää. Täydellinen allround-kenkä. 

Iskunvaimennus: Eftersom Renew In Season on tehty toimimaan lyhyillä lenkeillä. Melko pehmeä treenikengäksi. Plussaa etenkin ryhmäliikuntatunneilla, joihin sisältyy lyhyitä juoksupätkiä.  

Yhteenveto:  Näillä Niken treenikengillä selviät tunnista kuin tunnista. Kuten Adidaksen AlphaBouncetkin, myös nämä selviävät niin burpeista kuin juoksupyrähdyksistäkin. Leveä resori näyttää antavan tiukemman istuvuuden, mutta on todellisuudessa vain nätti yksityiskohta. Testaajamme jäivät kaipaamaan hieman ventiloivampaa mallia.

MIESTEN TREENIKENGÄT

,  (miehet)

metcon 5 herr fi

Suositushinta: 142,90 euroa

Koko & leveys: Vastaa kokoaan. Miehistä malli tuntui jokseenkin leveältä.

Pito: Myöskään miesten mielestä Metconin pidossa ei ollut mitään valittamista. Täydellinen burpee-liikkeeseen.

Ventilaatio: Tämä erosi eniten naisten mallista. Miesten mielestä jalat eivät pysyneet freesinä läpi treenin.

Mukavuus: Yksi Metconin eduista. Ei mitään valittamista. 

Joustavuus:  Metcon on suunniteltu nimenomaan CrossFitiin, joten se on X-fit -kengäksi melko joustava. Se ei kuitenkaan ole niin joustava kuin treenikengät yleensä. Jos etsit pehmeää ja joustavaa mallia, katso muita vaihtoehtoja.   

Stabiliteetti: Paras uudistus, mitä Metcon 5 -mallista löytyy. Stabiliteetti on lähes ilmiömäinen. Mukana tuleva lisäpohjallinen tekee painavista nostoista turvallisia.

Iskunvaimennus: Ei mikään hitti. Jos kaipaat mallia, joka tukee kipeitä polvia, katso muita vaihtoehtoja. Tässä stabiliteetti on keskiössä, ei vaimennus.  

Yhteenveto: Osa testaajista koki, että tämä on testin paras kenkä, kun osa jäi kaipaamaan lisää vaimennusta. Kaikesta huolimatta Metcon 5 on oikein pidetty malli, joka toimii parhaiten raskaissa nostoissa ja Xfit -tunnilla. Ainoa miinus on, että Metcon 5 ei ole paras valinta lyhyille spurteille, kuten edeltäjänsä. 

,  (miehet)

renew retaliation fi

Suositushinta: 82,90 euroa

Koko & leveys: Renew Retaliation TR vastaa kokoaan. Istuvuus on superleveä. Jos jalkasi ovat kapeat, katso muita malleja. 

Pito: Ihan hyvä, mutta ei vedä vertoja vaikkapa Metconille. 

Ventilaatio: Renew Retaliationsin suurin miinus on, ettei ventilaatio ole paras mahdollinen. Tämä Nike-malli imee hikeä pikemminkin kuin kuljettaa sitä pois. 

Mukavuus: Mukavuus on tämän mallin suurin plussa. Samaa mieltä olivat naistestaajat. 

Joustavuus: Tässä osiossa Renew Retaliation TR ei loista erityisesti, vaikka suhteellisen joustava kenkä onkin.

Stabiliteetti: Malli on melko vankka, muttei mitenkään erityisen vankka. Jos haluat superstabiilin kenhän, suosi Metconia. 

Iskunvaimennus: Renew Retaliation TR -mallia testattiin niin nyrkkeilyssä, kevyellä juoksulenkillä kuin salitreenissäkin. Vaimennus toimi kaikissa. 

Yhteenveto: Nike itse kutsuu mallia monipuoliseksi treenikengäksi ja siitä ovat samaa mieltä myös testaajamme. Vaimennus, pito ja stabiliteetti toimivat. Renew Retaliation TR on hyvä valinta, jos kaipaat vain yhtä mallia treeniin. Lisäksi hinta hellii kukkaroa. Malli on myös melko nätti arjessa käytettäväksi. 

,  (miehet)

alpha bounce herr fi

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko & leveys: AlphaBounce Trainer on normaalia kokoa. Kuten naisten mallissa, myös tässä riittää leveyttä. 

Pito: Pohja pitää täydellisesti.

Ventilaatio: Kuten naisten malli, myös tämä on ilmava ja jalat pysyvät freeseinä. 

Mukavuus: Tämä eroaa naisten mallista. Miesten Adidas AlphaBounce on mukava, muttei herätä ihastuksen henkäyksiä.

Joustavuus: AlphaBounce ei ole miestestaajiemme mielestä erityisen joustava. Moni muu testin malli taipui paremmin.

Stabiliteetti: Ilmiömäinen. AlphaBounce on testin ainoa kenkä, joka pystyy haastamaan stabiliteetissä Metconin. Seisot vankasti ja voit tehdä turvallisesti myös nostoja.

Iskunvaimennus: Valitettavasti miesten malli ei ole yhtä vakuuttava kuin naisten. Pehmeä ja joustava malli vaimentaa kyllä, mutta ei kuten vaikkapa Adidaksen Boost-sarja.  

Yhteenveto: Jos kaipaat stabiileja, mutta pehmeitä kenkiä salille tai ryhmäliikuntaan, olet löytänyt etsimäsi. AlphaBounce on leveä treenikenkä, joka mukavan vaimennuksensa ansiosta toimii myös lyhyillä juoksupätkillä. Näillä voit myös nostaa raskaampiakin painoja.

,  (MIEHET)

puma lqdcell fi

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko & leveys: Puman LQDCELL Tension vastaa kokoaan, mutta malli on superleveä. Tämä on tehty intensiiviseen treeniin, jolloin tilaa myös tarvitaan. 

Pito: Todella hyvä, kuten odottaa saattaa. 

Ventilaatio: Vastaa odotuksia, mitä intensiiviseen treeniin tehdyiltä kengiltä voi vaatia. Jalat pysyvät freeseinä läpi treenin. 

Mukavuus: Ensimmäinen asia, mikä testaajien huomion kiinnittää. Pohja on superleveä, mikä ei ole ongelma.

Joustavuus: LQDCELL Tension -kengässä on melko ohut pohja ja päällinen, mikä tekee siitä joustavan ja kevyen mallin.  

Stabiliteetti: Kaikesta huolimatta Puma ei ole tinkinyt vankkuudesta. Ohut pohja luo maanläheisen tunteen.  Testiryhmä ylistää kenkien monipuolisuutta. 

Iskunvaimennus:  Pohja on ohut, mutta vaimennusta riittää etenkin kantapään kohdilla. Muuten vaimennusta ei juurikaan ole, mikä sopi testaajillemme.

Yhteenveto LQDCELL Tension on treenikenkä, joka toimii hyvin intensiivisessä treenissä sinulle, joka kaipaat vähän ylimääräistä tilaa. Hypyt ja kevyt juoksu ei ole ehkä toimivin valinta näissä, sillä pohja on niin ohut. Painavissa nostoissa se sen sijaan toimii, sillä maakontakti on niin mainio.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

1 päivä sitten
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

2 päivää sitten
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
header träningsskor
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikengät 2019

20 aug 2019
adidas ultimafusion female
Muoti & trendit

Valitse oikeat treenikengät

17 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

15 aug 2019
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
more news
My shelter

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

My Shelter on Adidaksen uusin sadetakki. Aivan kuten nimikin sen jo kertoo, se suojaa sinua säältä kuin säältä. Tätä mieltä urheilu- ja seikkailuvalokuvaaja Sophie Odelberg takista on.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

Oikeiden vaatteiden löytäminen kouluun ei ole aina haastavaa. Sää voi vaihtua nopeasti: yhtenä päivänä on lämmin, kun seuraavana sää voi muistuttaa talvea. Kyselimme asiantuntijalta, kuin pitää lapsi lämpimänä ja kuivana syysruskassa.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Asics Gel-Rocket 8

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

Gel-Rocket 8 -sisäkenkä on ykkösvalinta talven sisäpeleihin. Tässä urheiluhullun raatimme tuomio, kuinka kenkä toimii lentopallossa ja salibandyssa.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

Sitä, mitä ei ole päässä, voi olla kellossa! Testiryhmämme testasi Garmin Fenix 6 Sapphire -kellon hienoudet. Tässä tulee heidän mielipiteensä siitä, kuinka kello toimii niin juoksussa, spinningissä kuin kuntosalillakin.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

05 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok träningstrender

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

Muotitietoisille vesiväreillä maalattua pehmeää maastokuviota, kokomustaa ajattomille atleeteille tai mukavutta maanläheisistä sävyistä - asiantuntijat kertovat kuinka käytät kauden kuumimpia treenivaatteita sekä salilla että sen ulkopuolella!

04 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok Nano header

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

Vuosi ei ole tehnyt treenikenkä Nanosta yhtään huonompaa! Tässä tulee yhdeksäs versio Reebokin huippusuosituista treeni- ja CrossFit-kengästä.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Nike Joyride Run Flyknit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

Vaimennus, joka koostuu pienistä kuulista, jotka muotoutuvat jalan alla ja tarjoavat aivan uniikin istuvuuden. Kuulostaako houkuttelevalta? Annoimme juoksufanaattisten testaajiemme kokeilla uudet, hypetetyt Niken juoksukengät.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

Nyt voit ladata pattereita myös silloin, kun kello on kädessäsi. Garminin uusi, päivitetty Fenix 6-sarja aurinkosoluilla varustellulla näytöllä on vihdoin täällä!

29 aug 2019
Muoti & trendit
Viking header

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

Syvät vesilammikot ja kuravelli saavat lapset pitämään syksystä. Kaikista aikuisista savessa telmiminen ei ole yhtä hauskaa. Sportamoren junioripaneeli testasi Vikingin kumisaappaat ja tässä tulevat testivoittajat.

26 aug 2019
Muoti & trendit
blacc running

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

Blacc tekee sen taas – nyt uusi juoksumallisto on saapunut. Vaatteet ovat paitsi funktionaalisia ja trendikkäitä, myös kaikenlaisille juoksijoille sopivia. Juoksitpa sitten kolme kilometriä tai kolmekymmentä, kurkkaa tämä testi.

26 aug 2019
Muoti & trendit
höstens hetaste tights

Suuri testi: treenitrikoot

Korkea vyötärö, eläinkuviota vai klassista mustaa? Testiryhmämme hikoili Adidaksen, Casallin, Blaccin ja Röhnischin treenitrikoissa.

24 aug 2019
Muoti & trendit
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

20 aug 2019
Muoti & trendit
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

17 aug 2019
Muoti & trendit
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

15 aug 2019
Muoti & trendit