header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

Kun pitkän vapaan kesän jälkeen on taas treenien aika, mikä motivoisikaan paremmin kuin uudet treenikengät? Testasimme parhaat mallit tuotemerkeiltä Nike, Adidas, Under Armour sekä Puma.

NAISTEN TREENIKENGÄT (SKROLLAA ALAS MIESTEN MALLEIHIN)

, (naiset)

UA tribase fi

Suositushinta: 129,90 euroa

Koko& leveys: TriBase Reign on normaalilevyinen malli. Voit ottaa oman tutun kokosi. 

Pito: Kaikki testin mallit pärjäsivät melko hyvin, mitä pitoon tulee, mutta TriBase Reign jää hieman kilpailijoistaan, joista osa sai täyden kympin.  

Ilmavuus: Tässä Under Armour -mallissa on erityisen ohut pintamateriaali. Se pitää jalat freesinä läpi treenin. 

Mukavuus:  Mitä mukavuuteen tulee, TriBase Reign pärjäsi testissä mainiosti. Vain kaksi mallia meni näiden ohi. 

Joustavuus: Ei mikään supermukava kenkä, mutta saa kuitenkin hyväksytyn arvosanan.  Materiaali on kestävämpää kuin monessa pehmeämmässä mallissa. 

Stabiliteetti: TriBase Reign on varma valinta sinulle, joka etsit vankkaa kenkää. Ohut pohja takaa hyvän maakontaktin, mikä on toivottavaa raskaita painoja nostaessa. 

Iskunvaimennus: Ohuesta pohjasta huolimatta laskeudut kevyespi. Sitä ei ensisilmäyksellä uskoisi. 

Yhteenveto: Kaikkiaan mainio treenikenkä. Mukava, superjoustava malli antaa hyvän maakontaktin raskaita painoja nostaessa. Sinun ei tarvitse pelätä, että astuisit vinoon. Koska vaimennus saa enemmän kuin hyväksytyn arvosanan, sopii Under Armourin TriBase Reign kaikenlaiseen treeniin CrossFitista salille ja kiertoharjoitteluun. 

,  (naiset)

puma weave fi

Suositushinta: 74,90 euroa

Koko & leveys: Puman Weave XT on melko pieni ja erityisen kapea. Sopii kapeille jaloille. 

Pito: Kuten edeltävässä mallissa, myös tässä Puman mallissa on hyvä pohja. Burpeet sujuvat näissä ongelmitta. 

Ventilaatio: Weave XT -kengät hengittävät sopivasti. 

Mukavuus:  Nämä Pumat kengät ovat kyllä mukavat, mutta eivät pärjää silti Under Armourin mallille. 

Joustavuus: Tässä Weave XT -kengät erottuvat paremmin. Niin naisten kuin miesten mallissa joustavuus tuo pisteet kotiin.

Stabiliteetti: Kenkä on erityisen joustava, joten Puma on ratkaissut asian tinkimällä stabiliteetista. Tämä ei täytä kaikkien testaajien standardeja, jotka ovat todella korkealla. Sopii siis paremmin tanssitunnille kuin raskaisiin nostoihin. 

Iskunvaimennus:  Jo korkeudenkin takia vaimennus on mainio. Kengät sopivat paljon hyppyjä sisältäviin harjoituksiin ja lyhyisiin spurtteihin kiertoharjoittelussa.  

Yhteenveto: Melko edulliset Weave XT -kengät ovat joustavat treenikengät, jotka toimivat parhaiten liikkuvissa treeneissä, missä tarvitaan niin pitoa kuin vaimennustakin. Nämä sopivat myös intensiiviselle X-fit -tunnille, joskin ventilaatiossa on parantamisen varaa. Ainoa ongelma on koko, joka on melko pieni. Se kannattaa pitää ostoksilla mielessä. Bonuksena malli on todella nätti. Weave XT muistuttaa vähän tennaria etenkin pohjansa ansiosta, mikä miellytti testaajiamme.

,  (naiset)

Metcon 5 dam fi

Suositushinta: 142,90 euroa

Koko & leveys: Istuvuus on mainio, vaikka tämä on aavistuksen leveämpi kuin aiemmat Metcon.mallit. Vastaa kokoaan. 

Pito: Aiempiin malleihin verrattuna Metcon 5 sopii paremmin raskaisiin nostoihin. 

Ventilaatio: Ventilaationsa puolesta kengät saavat hyväksytyn arvosanan. Näiltä olisi kuitenkin voinut odottaa enemmänkin. 

Mukavuus: Tätä mukavammaksi eivät kengät juuri muutu. Metconissa on hieman enemmän vaimennusta kantapään kohdalla, joten jalat pysyvät pehmeinä läpi treenin. 

Joustavuus: Verrattuna edeltäjiinsä on Metcon 5  stabiilimpi, mutta silti joustava. 

Stabiliteetti: Stabiliteetti on se, mikä erottuu Metcon 5 -mallissa. Mukana on erityinen pohjallinen, jota voi käyttää nostaessa raskaita painoja. Jopa ilman tätä pohjallista Metcon on todella stabiili X-fit -kengäksi. 

Iskunvaimennus: Koska uusi versio rakastetusta mallista sopii etenkin raskaisin nostoihin paremmin kuin hyppyisin, on vaimennusta suhteellisen vähän. Siksi hypyt ja juoksut voivat tuntua vähän epämukavilta. Näissä ei tee mieli juosta kilometri tolkulla.

Yhteenveto: ”Metcon” -käsite viittaa X-fit -tunnille, missä treenataan kuntoa. Uudessa mallissa ei ole yhtä paljoa iskunvaimennusta ja joustavuutta.Vuodet eivät ole Metcon 5 -mallia huonontaneet. Malli saa hyvän arvosanan testaajiltamme, jotka pitävät mallia erinomaisena vaihtoehtona niin X-fit -tunnille kuin salitreeniinkin.

,  (naiset)

alphabounce dam fi

Suositushinta: 99,90 euroa 

Koko & leveys: Superleveä kenkä, mutta vastaa silti kokoaan. 

Pito:  AlphaBounce Trainer -mallissa on pohja, jossa on mainio pito alustaan katsomatta. Täydet kymmenen pistettä! 

Ventilaatio: Uuden pintamateriaalinsa ansiosta AlphaBounce hengittää mainiosti, ja jalat pysyvät freesinä läpi treenin. 

Mukavuus: Tämä Adidas-malli on supermukava. Takaa löyty erillinen pehmuste ja koska malli on erityisen leveä, se ei hierrä mistään. 

Joustavuus: Superpehmeä treenikenkä, vaikka se on myös stabiili – ja myös todella joustava!  

Stabiliteetti: Näin leveällä pohjalla on vaikea epäonnistua stabiliteetin kanssa. Nilkat eivät taatusti väänny. Testiryhmä piti etenkin bulgarialaisten kyykkyjen ja muiden tasapainoa vaativien liikkeiden tekemisestä.  

Iskunvaimennus: Tässä mallissa on mainio vaimennus stabiliteetin lisäksi, mikä tekee tästä monipuolisen valinnan. Hypyt ja lyhyet spurtit onnistuvat mainiosti.

Yhteenveto: Adidas AlphaBounce Trainer on täydellinen malli sinulle, joka tykkäät treenata vähän kaikkea mahdollista. Jos olet usein taittanut jalkasi, on leveä pohja oikea kultakaivos. Mainiosti se toimii myös burpeissa ja askelkyykyissä. Toisaalta leveyden vuoksi myös käveleminen voi tuntua hassulta. Leveys tekee kuitenkin nostoista ja muista helpompia. 

,  (naiset)

renew in season fi

Suositushinta: 82,90 euroa

Koko & leveys: Renew In Season TR 9 vastaa kokoaan. Se ei ole tavallista treenikenkää leveämpi. 

Pito: Malli sopii niin ryhmäliikuntaan kuin lyhyille lenkeillekin. Pito toimii.

Ventilaatio: Valitettavasti juuri tämä Nike-malli ei ole niin hyvin ventiloiva kuin testaajamme toivoivat. Todella hikiseen treeniin olisi kaivannut hengittävämpiä kenkiä. Käytä oikeita treenisukkia.

Mukavuus: Testin mukavimmat kengät yhdessä Puman Weave XT -mallin kanssa. Istuvuus on juuri sopiva ja pehmeä. 

Joustavuus: Ei se ominaisuus, joka erottaa Renew In Seasonin muista. Sopiva salitreeniin. 

Stabiliteetti: Sama koskee stabiliteettiä. Riittävän vankat kengät, mutta ei mitään yllättävää. Täydellinen allround-kenkä. 

Iskunvaimennus: Eftersom Renew In Season on tehty toimimaan lyhyillä lenkeillä. Melko pehmeä treenikengäksi. Plussaa etenkin ryhmäliikuntatunneilla, joihin sisältyy lyhyitä juoksupätkiä.  

Yhteenveto:  Näillä Niken treenikengillä selviät tunnista kuin tunnista. Kuten Adidaksen AlphaBouncetkin, myös nämä selviävät niin burpeista kuin juoksupyrähdyksistäkin. Leveä resori näyttää antavan tiukemman istuvuuden, mutta on todellisuudessa vain nätti yksityiskohta. Testaajamme jäivät kaipaamaan hieman ventiloivampaa mallia.

MIESTEN TREENIKENGÄT

,  (miehet)

metcon 5 herr fi

Suositushinta: 142,90 euroa

Koko & leveys: Vastaa kokoaan. Miehistä malli tuntui jokseenkin leveältä.

Pito: Myöskään miesten mielestä Metconin pidossa ei ollut mitään valittamista. Täydellinen burpee-liikkeeseen.

Ventilaatio: Tämä erosi eniten naisten mallista. Miesten mielestä jalat eivät pysyneet freesinä läpi treenin.

Mukavuus: Yksi Metconin eduista. Ei mitään valittamista. 

Joustavuus:  Metcon on suunniteltu nimenomaan CrossFitiin, joten se on X-fit -kengäksi melko joustava. Se ei kuitenkaan ole niin joustava kuin treenikengät yleensä. Jos etsit pehmeää ja joustavaa mallia, katso muita vaihtoehtoja.   

Stabiliteetti: Paras uudistus, mitä Metcon 5 -mallista löytyy. Stabiliteetti on lähes ilmiömäinen. Mukana tuleva lisäpohjallinen tekee painavista nostoista turvallisia.

Iskunvaimennus: Ei mikään hitti. Jos kaipaat mallia, joka tukee kipeitä polvia, katso muita vaihtoehtoja. Tässä stabiliteetti on keskiössä, ei vaimennus.  

Yhteenveto: Osa testaajista koki, että tämä on testin paras kenkä, kun osa jäi kaipaamaan lisää vaimennusta. Kaikesta huolimatta Metcon 5 on oikein pidetty malli, joka toimii parhaiten raskaissa nostoissa ja Xfit -tunnilla. Ainoa miinus on, että Metcon 5 ei ole paras valinta lyhyille spurteille, kuten edeltäjänsä. 

,  (miehet)

renew retaliation fi

Suositushinta: 82,90 euroa

Koko & leveys: Renew Retaliation TR vastaa kokoaan. Istuvuus on superleveä. Jos jalkasi ovat kapeat, katso muita malleja. 

Pito: Ihan hyvä, mutta ei vedä vertoja vaikkapa Metconille. 

Ventilaatio: Renew Retaliationsin suurin miinus on, ettei ventilaatio ole paras mahdollinen. Tämä Nike-malli imee hikeä pikemminkin kuin kuljettaa sitä pois. 

Mukavuus: Mukavuus on tämän mallin suurin plussa. Samaa mieltä olivat naistestaajat. 

Joustavuus: Tässä osiossa Renew Retaliation TR ei loista erityisesti, vaikka suhteellisen joustava kenkä onkin.

Stabiliteetti: Malli on melko vankka, muttei mitenkään erityisen vankka. Jos haluat superstabiilin kenhän, suosi Metconia. 

Iskunvaimennus: Renew Retaliation TR -mallia testattiin niin nyrkkeilyssä, kevyellä juoksulenkillä kuin salitreenissäkin. Vaimennus toimi kaikissa. 

Yhteenveto: Nike itse kutsuu mallia monipuoliseksi treenikengäksi ja siitä ovat samaa mieltä myös testaajamme. Vaimennus, pito ja stabiliteetti toimivat. Renew Retaliation TR on hyvä valinta, jos kaipaat vain yhtä mallia treeniin. Lisäksi hinta hellii kukkaroa. Malli on myös melko nätti arjessa käytettäväksi. 

,  (miehet)

alpha bounce herr fi

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko & leveys: AlphaBounce Trainer on normaalia kokoa. Kuten naisten mallissa, myös tässä riittää leveyttä. 

Pito: Pohja pitää täydellisesti.

Ventilaatio: Kuten naisten malli, myös tämä on ilmava ja jalat pysyvät freeseinä. 

Mukavuus: Tämä eroaa naisten mallista. Miesten Adidas AlphaBounce on mukava, muttei herätä ihastuksen henkäyksiä.

Joustavuus: AlphaBounce ei ole miestestaajiemme mielestä erityisen joustava. Moni muu testin malli taipui paremmin.

Stabiliteetti: Ilmiömäinen. AlphaBounce on testin ainoa kenkä, joka pystyy haastamaan stabiliteetissä Metconin. Seisot vankasti ja voit tehdä turvallisesti myös nostoja.

Iskunvaimennus: Valitettavasti miesten malli ei ole yhtä vakuuttava kuin naisten. Pehmeä ja joustava malli vaimentaa kyllä, mutta ei kuten vaikkapa Adidaksen Boost-sarja.  

Yhteenveto: Jos kaipaat stabiileja, mutta pehmeitä kenkiä salille tai ryhmäliikuntaan, olet löytänyt etsimäsi. AlphaBounce on leveä treenikenkä, joka mukavan vaimennuksensa ansiosta toimii myös lyhyillä juoksupätkillä. Näillä voit myös nostaa raskaampiakin painoja.

,  (MIEHET)

puma lqdcell fi

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko & leveys: Puman LQDCELL Tension vastaa kokoaan, mutta malli on superleveä. Tämä on tehty intensiiviseen treeniin, jolloin tilaa myös tarvitaan. 

Pito: Todella hyvä, kuten odottaa saattaa. 

Ventilaatio: Vastaa odotuksia, mitä intensiiviseen treeniin tehdyiltä kengiltä voi vaatia. Jalat pysyvät freeseinä läpi treenin. 

Mukavuus: Ensimmäinen asia, mikä testaajien huomion kiinnittää. Pohja on superleveä, mikä ei ole ongelma.

Joustavuus: LQDCELL Tension -kengässä on melko ohut pohja ja päällinen, mikä tekee siitä joustavan ja kevyen mallin.  

Stabiliteetti: Kaikesta huolimatta Puma ei ole tinkinyt vankkuudesta. Ohut pohja luo maanläheisen tunteen.  Testiryhmä ylistää kenkien monipuolisuutta. 

Iskunvaimennus:  Pohja on ohut, mutta vaimennusta riittää etenkin kantapään kohdilla. Muuten vaimennusta ei juurikaan ole, mikä sopi testaajillemme.

Yhteenveto LQDCELL Tension on treenikenkä, joka toimii hyvin intensiivisessä treenissä sinulle, joka kaipaat vähän ylimääräistä tilaa. Hypyt ja kevyt juoksu ei ole ehkä toimivin valinta näissä, sillä pohja on niin ohut. Painavissa nostoissa se sen sijaan toimii, sillä maakontakti on niin mainio.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

4 tuntia sitten
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

1 päivä sitten
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

2 päivää sitten
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

2 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

3 päivää sitten
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

4 päivää sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

4 päivää sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

4 päivää sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
more news
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

4 tuntia sitten
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Header-skidbyxor.jpg

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

Hiihtoloma lähestyy ja on aika suunnata katse lasketteluvarusteisiin. Esittelemme seitsemän suosittua lasketteluhousumallia naisille ja miehille.

07 feb 2020
Muoti & trendit