header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.  

Testissä: ,

Kari Traa.jpg

Suositushinta: 59,90 euroa

Koko: 27 litraa

Kestävyys:  Materiaali on hieman ohuempaa, mikä tekee laukusta todella joustavan. Pohjassa on vahvisteet, mitkä auttavat kassia kestämään arjessa. 

Tilavuus: Tämä laukku näyttää pieneltä, mutta se kätkee sinäänsä paljon enemmän kuin uskotkaan! Tilaa riittää niin treenivaatteille, vesipullolle, kengille, pyyhkeelle kuin kaikelle muullekin tarpeelliselle. 

Säilytys: Kassin ulkopuolelta löytyy vetoketjullinen, varma tasku, jonne kätket kätevästi kaiken pienen tarpeellisen avaimista salikorttiin. Sisältä löytyy suurempi tasku ja kaksi pienempää taskua esimerkiksi alusvaatteille tai välipalalle.  

Mukavuus: Kassia voi kantaa pienemmällä kantohihnalla tai pidemmällä olkaremmillä. Remmit ovat mukavat eivätkä hierrä. 

Design: Superhieno kassi, jonka kanssa kelpaa mennä myös töihin. Kassi on nätin tummansininen ja punaiset yksityiskohdat erottuvat siististi.

Kommentit: Täydellinen salikassi. Kassi sopii sinulle, jolla on ehkä toinen kassi arkeen ja kaipaat toista kassia treenivaatteille. Kassi on kätevä ja tarpeeksi pieni. 

Testissä: ,

Craft.jpg

Suositushinta: 46,90 euroa

Koko: 30 litraa

Kestävyys: Koko kassi on tehty kestävästä materiaalista, joka kestää treenikassien tavallista kulumista. Pohjassa ei ole erityisiä vahvistuksia, mutta kestävä materiaali sietää lähes kaiken. Laukku kestää myös vettä.  

Tilavuus: Tänne kätket kaiken, mitä treenissä tarvitset.  

Säilytys: Avaimet, lompakko ja puhelin pysyvät tallessa päällystaskussa, jonka saa kiinni vetoketjulla. Sisällä ei ole erillisiä taskuja, joten voit tarvita ehkä ylimääräisen kenkäpussin. Ulkopuolella on kaksi solkea, johon kiinnität kätevästi vaikka joogamaton.  

Mukavuus: Remmit on pehmustettu keskeltä, joten kassi ei hierrä, vaikka tavaraa olisi paljon. Voit valita kantaa kassia lyhyestä kantohihnasta tai sitten pidemmästä olalle saatavasta hihnasta. 

Design:  Kokomusta, pelkistetty design tekee tästä kassista yksinkertaisen, mutta nätin. 

Kommentit: Tämä kassi sopii sinulle, joka treenaat töiden jälkeen. Saat mukaan treenivaatteiden lisäksi pyyhkeen, kaiken tarpeellisen ja vieläpä eväslaatikon. Kassi on tarpeeksi nätti eikä kokomusta ulkoasu varasta huomiota tyyliltäsi.  

Testissä: ,

Puma.jpg

Suositushinta: 54,90 euroa

Koko: 40 litraa

Kestävyyst: Älä anna kiiltävän pinnan hämätä, sillä tämä kassi kestää lähes kaiken. Pohjassa on kunnon vahvistukset, joten voit huoletta laskea kassin lähes mille tahansa pinnalle. Koko kassi on lisäksi huolellisesti päällystetty, joten vaatteet pysyvät turvassa märältä.

Tilavuus: 40 litraan voit kätkeä kätevästi niin parit kengät, treenivaatteet, pyyhkeen kuin vaikkapa tietokoneen. Tilaa on kaikelle. 

Säilytys: Tässä kassissa on monta eri taskua, niin isoja kuin pieniäkin. Hikiset treenivaatteet voi kätkeä omaansa kuten myös likaiset kengät ja eväslaatikotkin. Ulkopuolelta löytyy paikka myös joogamatolle. 

Mukavuus: Kassi on suurehko malli, mutta sitä on helppo kantaa mukana. Pieni kädenpidike toimii hyvin, mutta tarpeen vaatiessa voit vaihtaa sen pidempään, pehmustettuun hihnaan, jonka saa olkapäille.

Design: Musta toimii kaiken kanssa. Söpöt, liilat sävyt tuovat kassiin naisellisen ilmeen. Kiiltävä materiaali saa kassin tuntumaan ylelliseltä. 

Kommentit: Tämä kassi henkii ylellisyyttä, söpöyttä ja naisellisuutta. Tilaa on kaikelle aina joogamattoon asti. Pidämme etenkin kiiltävästä materiaalista, joka vie ajatukset kauas pois hikisestä lätkäkassista ja tylsistä salikasseista.

TESTISSÄ: ,

Adidas.jpg

Suositushinta: 44,90 euroa

Koko: 40 litraa

Kestävyys: Tätä kestävää salikassia voit kantaa hyvällä omallatunnolla ympäriinsä. Malli on TPE-laminoitu alhaalta, joten se kestää kulumista ja kosteutta, vaikka laskisit sen maahan. 

Tilavuus: Tilaa riittää kaikelle, mitä päivittäin tarvitset. Hyvä viikonloppukassi. 

Säilytys: Kassi sopii sinulle, joka tykkäät vain heittää kaiken tarpeellisen mukaan. Suuresta päätaskusta saat kokonaiskuvan sisällöstä. Toisen puolen saa halutessaan auki ja sinne voi kätkeä myös kengät ja kosteat vaatteet. Lisäksi kassissa on pieni tasku, jonne mahtuvat avaimet ja lompakko. 

Mukavuus: Parasta tässä kassissa on, että se taipuu myös repuksi. Lyhyitä remmiä saa pidemmiksi. Lisäksi kassissa on suurempi remmi, jonka avulla kassin saa olkapäälle. 

Design: Design henkii sporttisuutta. Se sopii sinulle, joka haluat korostaa tätä puolta itsessäsi.

Kommentit: Tässä on todellinen salikassi. Tänne voit heittää kaiken tarpeellisen mukaan, ja kaikelle riittää varmasti tilaa. Kassia voi kantaa monella eri tavalla. Täydellinen valinta sinulle, joka et osaa päättää, kannatko kassia olalla vai reppuna. 

Testissä: ,

Under Armour.jpg

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko: 41 litraa

Kestävyys: Kassi on vahvistettu pohjasta ja siinä on kunnon vetoketjut, jotka eivät heti mene rikki. Myös hihnat on vahvistettu. 

Tilavuus: 41 litraa on täydellinen koko sinulle, joka kannat mukana treenivarusteita sekä pyyhettä. Tilaa riittää myös eväslaatikolle ja vaikkapa vaihtovaatteille. 

Säilytys: Tässä kassissa pysyvät tavarat tallessa, sillä taskuja on monia ja eri koossa. Suuremmassa taskussa on myös meshpaneeli, mikä hengittää. Sinne voit kätkeä hikiset treenivaatteesi.

Mukavuus: Kassia voit kantaa pidemmästä olkahihnasta tai lyhyemmistä remmeistä. 

Design:  Design on ennen kaikkea sporttinen, mutta myös tyylipuhdas. Kaiken kaikkiaan laukku on todella nätti ja vaikuttaa todella huolitellulta. 

Kommentit: Parasta laukussa on sen funktionaalisuus, joka on toteutettu tyylistä tinkimättä. Monet, erikokoiset taskut sopivat sinulle, joka pidät järjestyksestä. Plussaa siitä, että löydät nopeasti kaiken etsimäsi. 

Testissä: ,

Blacc.jpg

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: n. 45 litraa

Kestävyys: Pohjassa on vahvistukset, joten voit laskea kassin vaikka märälle alustalle. Kassi kestää kulutusta ja vetoketjut vaikuttavat kunnollisilta. 

Tilavuus: Tämä kassi on todella suuri. Tilaa riittää taatusti kaikelle, mitä mukaan keksit ottaa. Kassi sopii myös pidemmille reissuille vaikka viikonloppulaukuksi.

Säilytys: Kassissa on monta erillistä tilavaa taskua. Voit pakata kaiken mukaan niin, että löydät etsimäsi nopeasti. 

Mukavuus: Lyhyet remmit saa kiinni toisiinsa. Ne on pehmustettu. Voit käyttää myös pidempää olkaremmiä, jos haluat kätesi vapaiksi.

Design: Kokomusta toimii aina. Logo on hyvin pelkistetty. Toisin sanoen kassi sopii sinulle, joka et välttämättä halua erottua joukosta. Se sopii kaiken kanssa yhdistettäväksi. 

Kommentit: Tässä suuressa kassissa riittää tilaa kaikelle. Se sopii sinulle, joka kannat mukanasi useampia kenkäpareja tai erityisvarusteita. Tilaa riittää todellakin kaikelle. Siksi se sopii myös viikonloppulaukuksi. 

Testissä: ,

Casall.jpg

Suositushinta: 89,90 euroa

Koko: n. 37 litraa

Kestävyys: Kassi on kestävä ja sietää myös tuulta ja erilaisia kelejä. Materiaali on vuorattu. 

Tilavuus: Hienointa tässä kassissa on se, että sitä voi laajentaa avaamalla napit sivuilta. Siten siihen saa enemmän tilaa. Kätevää!  

Säilytys: Kassista löytyy ilmavat meshtaskut, joihin voi laittaa vaikkapa alusvaatteet. Ulkopuolelta löytyy vetoketjullinen tasku, jonne kätket kätevästi esimerkiksi avaimet ja kännykän. Ekstraa erillisestä kenkäpussista. 

Mukavuus: Lyhyet kantohihnat voi laittaa yhteen, jolloin kassia on mukava kantaa kädessä. Pidempi olkaremmi on pehmustettu niin, ettei se hierrä olkapäätä. 

Design: Tämä kassi sopii sinulle, joka koet tavalliset treenikassit liian sporttisina. Kassin muoto eroaa tavallisista treenikasseista. 

Kommentit: Söpö, käytännöllinen ja tilava! Tämä kassi sopii myös vaativampaan makuun. Se ei hengi niin paljoa urheilua, joten voit käyttää sitä muuallakin kuin salilla. Parasta kassissa on, että voit laajentaa sitä avaamalla napit. 

Testissä:  ,

Nike.jpg

Suositushinta: 32,90 euroa

Koko: 29 litraa

Kestävyys: Tätä reppua voi käyttää säällä kuin säällä. Sekä vetoketjut että itse kassi kestävät kulutusta, vaikka pakkaisit kassin täyteen. 

Tilavuus: 27 litraa riittää hyvin treenivaatteille, kengille ja juomapullolle. 

Säilytys: Reppu on hyvin suunniteltu ja siitä löytyy erilaisia taskuja. Päätasku on iso ja tilava. Lisäksi erilliseen taskuun voit laittaa vaikka tietokoneen. Edestä löytyy toinen iso tasku kengille tai hikisille treenivaatteille. Taskun alta löytyy vielä ventilaatioreikä, joka päästää ilmaa.

Mukavuus: Olkaimet taipuvat ja ne on pehmustettu. Voit kantaa reppua hyvin ergonomisesti, vaikka se painaisikin paljon. Sinun ei tarvitse pelätä, että hikoaisit selästä, sillä reppu on suunniteltu niin, että ventilaatio toimii myös tältä osin. 

Design: Design on hyvin sporttinen mutta silti minimalistinen ja söpö.  

Kommentit: Tämä kassi on täydellinen sinulle, joka ei tarvitse niin paljoa tavaraa mukaan ja haluaa pitää kädet vapaina. Moni arvostaa myös erillisiä taskuja, joista omansa löytyy myös tietokoneelle. Ventilaatio on niin ikää arvostettava ominaisuus, sillä tänne voit heittää hikiset kamasi heti tunnin jälkeen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 


LUE LISÄÄ:  

 Takaisin

News Feed

Stövlar - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

10 tuntia sitten
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

6 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

6 päivää sitten
Hur tvättar man sneakers?
Muoti & trendit

Video: Kuinka lenkkarit pestään?

02 apr 2020
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

02 apr 2020
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

02 apr 2020
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
more news
Stövlar - Header.jpg

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

Mikään ei ole hauskempaa kuin vesilätäköissä hyppiminen! Meidän suloinen testipaneelimme on kahlannut läpi sateisten leikkipuistojen testatakseen kauden parhaimmat lasten kumisaappaat.

10 tuntia sitten
Muoti & trendit
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar man sneakers?

Video: Kuinka lenkkarit pestään?

Monia mietityttää, miten lenkkarit saa käytön jälkeen taas valkoisiksi? Miten lenkkarit kuuluisi oikeasti puhdistaa? Me selvitimme vastauksen.

02 apr 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

02 apr 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

02 apr 2020
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit