header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.  

Testissä: ,

Kari Traa.jpg

Suositushinta: 59,90 euroa

Koko: 27 litraa

Kestävyys:  Materiaali on hieman ohuempaa, mikä tekee laukusta todella joustavan. Pohjassa on vahvisteet, mitkä auttavat kassia kestämään arjessa. 

Tilavuus: Tämä laukku näyttää pieneltä, mutta se kätkee sinäänsä paljon enemmän kuin uskotkaan! Tilaa riittää niin treenivaatteille, vesipullolle, kengille, pyyhkeelle kuin kaikelle muullekin tarpeelliselle. 

Säilytys: Kassin ulkopuolelta löytyy vetoketjullinen, varma tasku, jonne kätket kätevästi kaiken pienen tarpeellisen avaimista salikorttiin. Sisältä löytyy suurempi tasku ja kaksi pienempää taskua esimerkiksi alusvaatteille tai välipalalle.  

Mukavuus: Kassia voi kantaa pienemmällä kantohihnalla tai pidemmällä olkaremmillä. Remmit ovat mukavat eivätkä hierrä. 

Design: Superhieno kassi, jonka kanssa kelpaa mennä myös töihin. Kassi on nätin tummansininen ja punaiset yksityiskohdat erottuvat siististi.

Kommentit: Täydellinen salikassi. Kassi sopii sinulle, jolla on ehkä toinen kassi arkeen ja kaipaat toista kassia treenivaatteille. Kassi on kätevä ja tarpeeksi pieni. 

Testissä: ,

Craft.jpg

Suositushinta: 46,90 euroa

Koko: 30 litraa

Kestävyys: Koko kassi on tehty kestävästä materiaalista, joka kestää treenikassien tavallista kulumista. Pohjassa ei ole erityisiä vahvistuksia, mutta kestävä materiaali sietää lähes kaiken. Laukku kestää myös vettä.  

Tilavuus: Tänne kätket kaiken, mitä treenissä tarvitset.  

Säilytys: Avaimet, lompakko ja puhelin pysyvät tallessa päällystaskussa, jonka saa kiinni vetoketjulla. Sisällä ei ole erillisiä taskuja, joten voit tarvita ehkä ylimääräisen kenkäpussin. Ulkopuolella on kaksi solkea, johon kiinnität kätevästi vaikka joogamaton.  

Mukavuus: Remmit on pehmustettu keskeltä, joten kassi ei hierrä, vaikka tavaraa olisi paljon. Voit valita kantaa kassia lyhyestä kantohihnasta tai sitten pidemmästä olalle saatavasta hihnasta. 

Design:  Kokomusta, pelkistetty design tekee tästä kassista yksinkertaisen, mutta nätin. 

Kommentit: Tämä kassi sopii sinulle, joka treenaat töiden jälkeen. Saat mukaan treenivaatteiden lisäksi pyyhkeen, kaiken tarpeellisen ja vieläpä eväslaatikon. Kassi on tarpeeksi nätti eikä kokomusta ulkoasu varasta huomiota tyyliltäsi.  

Testissä: ,

Puma.jpg

Suositushinta: 54,90 euroa

Koko: 40 litraa

Kestävyyst: Älä anna kiiltävän pinnan hämätä, sillä tämä kassi kestää lähes kaiken. Pohjassa on kunnon vahvistukset, joten voit huoletta laskea kassin lähes mille tahansa pinnalle. Koko kassi on lisäksi huolellisesti päällystetty, joten vaatteet pysyvät turvassa märältä.

Tilavuus: 40 litraan voit kätkeä kätevästi niin parit kengät, treenivaatteet, pyyhkeen kuin vaikkapa tietokoneen. Tilaa on kaikelle. 

Säilytys: Tässä kassissa on monta eri taskua, niin isoja kuin pieniäkin. Hikiset treenivaatteet voi kätkeä omaansa kuten myös likaiset kengät ja eväslaatikotkin. Ulkopuolelta löytyy paikka myös joogamatolle. 

Mukavuus: Kassi on suurehko malli, mutta sitä on helppo kantaa mukana. Pieni kädenpidike toimii hyvin, mutta tarpeen vaatiessa voit vaihtaa sen pidempään, pehmustettuun hihnaan, jonka saa olkapäille.

Design: Musta toimii kaiken kanssa. Söpöt, liilat sävyt tuovat kassiin naisellisen ilmeen. Kiiltävä materiaali saa kassin tuntumaan ylelliseltä. 

Kommentit: Tämä kassi henkii ylellisyyttä, söpöyttä ja naisellisuutta. Tilaa on kaikelle aina joogamattoon asti. Pidämme etenkin kiiltävästä materiaalista, joka vie ajatukset kauas pois hikisestä lätkäkassista ja tylsistä salikasseista.

TESTISSÄ: ,

Adidas.jpg

Suositushinta: 44,90 euroa

Koko: 40 litraa

Kestävyys: Tätä kestävää salikassia voit kantaa hyvällä omallatunnolla ympäriinsä. Malli on TPE-laminoitu alhaalta, joten se kestää kulumista ja kosteutta, vaikka laskisit sen maahan. 

Tilavuus: Tilaa riittää kaikelle, mitä päivittäin tarvitset. Hyvä viikonloppukassi. 

Säilytys: Kassi sopii sinulle, joka tykkäät vain heittää kaiken tarpeellisen mukaan. Suuresta päätaskusta saat kokonaiskuvan sisällöstä. Toisen puolen saa halutessaan auki ja sinne voi kätkeä myös kengät ja kosteat vaatteet. Lisäksi kassissa on pieni tasku, jonne mahtuvat avaimet ja lompakko. 

Mukavuus: Parasta tässä kassissa on, että se taipuu myös repuksi. Lyhyitä remmiä saa pidemmiksi. Lisäksi kassissa on suurempi remmi, jonka avulla kassin saa olkapäälle. 

Design: Design henkii sporttisuutta. Se sopii sinulle, joka haluat korostaa tätä puolta itsessäsi.

Kommentit: Tässä on todellinen salikassi. Tänne voit heittää kaiken tarpeellisen mukaan, ja kaikelle riittää varmasti tilaa. Kassia voi kantaa monella eri tavalla. Täydellinen valinta sinulle, joka et osaa päättää, kannatko kassia olalla vai reppuna. 

Testissä: ,

Under Armour.jpg

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko: 41 litraa

Kestävyys: Kassi on vahvistettu pohjasta ja siinä on kunnon vetoketjut, jotka eivät heti mene rikki. Myös hihnat on vahvistettu. 

Tilavuus: 41 litraa on täydellinen koko sinulle, joka kannat mukana treenivarusteita sekä pyyhettä. Tilaa riittää myös eväslaatikolle ja vaikkapa vaihtovaatteille. 

Säilytys: Tässä kassissa pysyvät tavarat tallessa, sillä taskuja on monia ja eri koossa. Suuremmassa taskussa on myös meshpaneeli, mikä hengittää. Sinne voit kätkeä hikiset treenivaatteesi.

Mukavuus: Kassia voit kantaa pidemmästä olkahihnasta tai lyhyemmistä remmeistä. 

Design:  Design on ennen kaikkea sporttinen, mutta myös tyylipuhdas. Kaiken kaikkiaan laukku on todella nätti ja vaikuttaa todella huolitellulta. 

Kommentit: Parasta laukussa on sen funktionaalisuus, joka on toteutettu tyylistä tinkimättä. Monet, erikokoiset taskut sopivat sinulle, joka pidät järjestyksestä. Plussaa siitä, että löydät nopeasti kaiken etsimäsi. 

Testissä: ,

Blacc.jpg

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: n. 45 litraa

Kestävyys: Pohjassa on vahvistukset, joten voit laskea kassin vaikka märälle alustalle. Kassi kestää kulutusta ja vetoketjut vaikuttavat kunnollisilta. 

Tilavuus: Tämä kassi on todella suuri. Tilaa riittää taatusti kaikelle, mitä mukaan keksit ottaa. Kassi sopii myös pidemmille reissuille vaikka viikonloppulaukuksi.

Säilytys: Kassissa on monta erillistä tilavaa taskua. Voit pakata kaiken mukaan niin, että löydät etsimäsi nopeasti. 

Mukavuus: Lyhyet remmit saa kiinni toisiinsa. Ne on pehmustettu. Voit käyttää myös pidempää olkaremmiä, jos haluat kätesi vapaiksi.

Design: Kokomusta toimii aina. Logo on hyvin pelkistetty. Toisin sanoen kassi sopii sinulle, joka et välttämättä halua erottua joukosta. Se sopii kaiken kanssa yhdistettäväksi. 

Kommentit: Tässä suuressa kassissa riittää tilaa kaikelle. Se sopii sinulle, joka kannat mukanasi useampia kenkäpareja tai erityisvarusteita. Tilaa riittää todellakin kaikelle. Siksi se sopii myös viikonloppulaukuksi. 

Testissä: ,

Casall.jpg

Suositushinta: 89,90 euroa

Koko: n. 37 litraa

Kestävyys: Kassi on kestävä ja sietää myös tuulta ja erilaisia kelejä. Materiaali on vuorattu. 

Tilavuus: Hienointa tässä kassissa on se, että sitä voi laajentaa avaamalla napit sivuilta. Siten siihen saa enemmän tilaa. Kätevää!  

Säilytys: Kassista löytyy ilmavat meshtaskut, joihin voi laittaa vaikkapa alusvaatteet. Ulkopuolelta löytyy vetoketjullinen tasku, jonne kätket kätevästi esimerkiksi avaimet ja kännykän. Ekstraa erillisestä kenkäpussista. 

Mukavuus: Lyhyet kantohihnat voi laittaa yhteen, jolloin kassia on mukava kantaa kädessä. Pidempi olkaremmi on pehmustettu niin, ettei se hierrä olkapäätä. 

Design: Tämä kassi sopii sinulle, joka koet tavalliset treenikassit liian sporttisina. Kassin muoto eroaa tavallisista treenikasseista. 

Kommentit: Söpö, käytännöllinen ja tilava! Tämä kassi sopii myös vaativampaan makuun. Se ei hengi niin paljoa urheilua, joten voit käyttää sitä muuallakin kuin salilla. Parasta kassissa on, että voit laajentaa sitä avaamalla napit. 

Testissä:  ,

Nike.jpg

Suositushinta: 32,90 euroa

Koko: 29 litraa

Kestävyys: Tätä reppua voi käyttää säällä kuin säällä. Sekä vetoketjut että itse kassi kestävät kulutusta, vaikka pakkaisit kassin täyteen. 

Tilavuus: 27 litraa riittää hyvin treenivaatteille, kengille ja juomapullolle. 

Säilytys: Reppu on hyvin suunniteltu ja siitä löytyy erilaisia taskuja. Päätasku on iso ja tilava. Lisäksi erilliseen taskuun voit laittaa vaikka tietokoneen. Edestä löytyy toinen iso tasku kengille tai hikisille treenivaatteille. Taskun alta löytyy vielä ventilaatioreikä, joka päästää ilmaa.

Mukavuus: Olkaimet taipuvat ja ne on pehmustettu. Voit kantaa reppua hyvin ergonomisesti, vaikka se painaisikin paljon. Sinun ei tarvitse pelätä, että hikoaisit selästä, sillä reppu on suunniteltu niin, että ventilaatio toimii myös tältä osin. 

Design: Design on hyvin sporttinen mutta silti minimalistinen ja söpö.  

Kommentit: Tämä kassi on täydellinen sinulle, joka ei tarvitse niin paljoa tavaraa mukaan ja haluaa pitää kädet vapaina. Moni arvostaa myös erillisiä taskuja, joista omansa löytyy myös tietokoneelle. Ventilaatio on niin ikää arvostettava ominaisuus, sillä tänne voit heittää hikiset kamasi heti tunnin jälkeen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 


LUE LISÄÄ:  

 Takaisin

News Feed

ENG_W.png
Muoti & trendit

Suuri urheilukellotesti!

2 päivää sitten
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

2 päivää sitten
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

5 päivää sitten
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

6 päivää sitten
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
underställ kari traa
Muoti & trendit

9 parasta Black Friday -löytöä

22 nov 2019
header black fridayfynd
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

22 nov 2019
nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Icon Clash

21 nov 2019
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

18 nov 2019
header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

18 nov 2019
Test av goggles header
Muoti & trendit

Testin parhaat laskettelulasit

17 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

09 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Muoti & trendit

Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella

24 oct 2019
Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

22 oct 2019
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

22 oct 2019
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

22 oct 2019
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

22 oct 2019
more news
ENG_W.png

Suuri urheilukellotesti!

Eikö olisi hienoa, että kantaisit omaa Personal Traineria kädessä? Se seuraisi sinua mukanasi kuntosalille ja lenkille. Urheilukello kädessä se on mahdollista. Testaajamme ovat kokeilleet Garminin, Suunton ja Polarin sykekelloja.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Vinterkängor Icebug

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

Etkö tiedä mitä ostaa äidille, isälle, poikakaverille tai parhaalle ystävälle joululahjaksi? Älä huoli – meillä on loistava vinkki! Mikä olisi parempi lahja Pohjolan kylmään talveen kuin arvostetut ja lämpimät talvisaappaat?

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike See my style

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

Pimeällä näkyvyys on yksi tärkeimmistä yksityiskohdista. Mutta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen eteen. Stylisti Isabelle Håwi osaa yhdistää turvallisuuden ja trendikkyyden.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
header icebug

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

Icebug tunnetaan korkean suorituskyvyn polkujuoksukengistään. Siksi ei ole ihme, että myös heidän talvijuoksukengät tekevät vaikutuksen. Sportamoren testiryhmä kokeili neljä kuuminta mallia naisille ja miehille.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
ryggskydd

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

Selkäsuoja on fiksu sijoitus turvallisuuteen, laskitpa suksilla tai laudalla. Pohdi tätä ennen seuraavaa laskureissua.

01 dec 2019
Muoti & trendit
icebug

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

Älä lopeta ulkona juoksua vain siksi, että maa on liukas ja luminen. Osta juoksukenkä, jossa on nastat, niin voit jatkaa juoksua turvallisesti kevään saapumiseen saakka.

28 nov 2019
Muoti & trendit
skidhandskar test header

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

Sukset ja sauvat voit vuokrata paikan päällä, mutta hiihtohanskojen kanssa on haastavampaa. Jotta ostotapahtuma olisi sinulle helpompi, laski Sportamoren testiryhmä kauden parhaimmissa malleissa. Tätä mieltä testiryhmä on Helly Hansenin, Peak Performancen, Wear Colourin, Bulan ja Kombin hiihtohansikkaista.

28 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas Ultraboost 20

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2019 Adidas Ultraboostin suosittu versio on vihdoin täällä ja me pääsimme kurkistamaan tuotteeseen ennakkoon! Tässä tulee kaikki, mitä haluat tietää juoksukengistä, jotka ovat vähintään yhtä rakastettuja kuin tennarit.

27 nov 2019
Muoti & trendit
Header reflexplagg

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

On erittäin tärkeää, että erotut liikenteestä juostessasi pimeällä. Siksi testasimme kauden parhaat heijastavat vaatteemme ja juoksuvarusteemme – enää pimeys ei ole tekosyy jättää lenkkiä väliin.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Babolat

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

Vuoden hauskin perjantai on pian täällä! Black Friday on mainio päivä klikata kotiin kaikki, mitä toivelistalla lukee. Esittelemme 7 suosikkilöytöä miehille.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Skidjacka

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

Laskettelutakki on paljon enemmän kuin vain takki, jota käytät rinteessä. Sinun tulisi etsiä erilaisia yksityiskohtia ja malleja riippuen siitä, missä lasket. Keräsimme yhteen artikkeliin kaiken, mitä sinun tulee tietää laskettelutakeista.

24 nov 2019
Muoti & trendit
Black Friday

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

Ensi viikolla vietetään jälleen Black Friday – kymmenen päivää kestävää tarjousten ja diilien juhlaa, jota et halua missata. Tässä vuoden 2019 Black Friday pähkinänkuoressa.

24 nov 2019
Muoti & trendit
garmin forerunner

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

Black Friday -viikon aikana on mahdotonta olla tekemättä löytöjä. Nämä 10 tuotetta klikkaat mielellään kotiin (ennen kuin ne loppuvat).

24 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas tights

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

Vuoden suurimpana shoppailupäivänä hankimme mielellään löytöjä, joita olemme himoinneet koko vuoden. Tässä 8 Black Fridayn löytöä naisille.

23 nov 2019
Muoti & trendit
Nike Metcon 5

7 mustaa Black Friday -diiliä

7 suosikkia 7 huippumerkiltä. Klikkaa kotiin nämä mustat suosikit Black Friday -viikonlopun kunniaksi!

22 nov 2019
Muoti & trendit