header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.  

Testissä: ,

Kari Traa.jpg

Suositushinta: 59,90 euroa

Koko: 27 litraa

Kestävyys:  Materiaali on hieman ohuempaa, mikä tekee laukusta todella joustavan. Pohjassa on vahvisteet, mitkä auttavat kassia kestämään arjessa. 

Tilavuus: Tämä laukku näyttää pieneltä, mutta se kätkee sinäänsä paljon enemmän kuin uskotkaan! Tilaa riittää niin treenivaatteille, vesipullolle, kengille, pyyhkeelle kuin kaikelle muullekin tarpeelliselle. 

Säilytys: Kassin ulkopuolelta löytyy vetoketjullinen, varma tasku, jonne kätket kätevästi kaiken pienen tarpeellisen avaimista salikorttiin. Sisältä löytyy suurempi tasku ja kaksi pienempää taskua esimerkiksi alusvaatteille tai välipalalle.  

Mukavuus: Kassia voi kantaa pienemmällä kantohihnalla tai pidemmällä olkaremmillä. Remmit ovat mukavat eivätkä hierrä. 

Design: Superhieno kassi, jonka kanssa kelpaa mennä myös töihin. Kassi on nätin tummansininen ja punaiset yksityiskohdat erottuvat siististi.

Kommentit: Täydellinen salikassi. Kassi sopii sinulle, jolla on ehkä toinen kassi arkeen ja kaipaat toista kassia treenivaatteille. Kassi on kätevä ja tarpeeksi pieni. 

Testissä: ,

Craft.jpg

Suositushinta: 46,90 euroa

Koko: 30 litraa

Kestävyys: Koko kassi on tehty kestävästä materiaalista, joka kestää treenikassien tavallista kulumista. Pohjassa ei ole erityisiä vahvistuksia, mutta kestävä materiaali sietää lähes kaiken. Laukku kestää myös vettä.  

Tilavuus: Tänne kätket kaiken, mitä treenissä tarvitset.  

Säilytys: Avaimet, lompakko ja puhelin pysyvät tallessa päällystaskussa, jonka saa kiinni vetoketjulla. Sisällä ei ole erillisiä taskuja, joten voit tarvita ehkä ylimääräisen kenkäpussin. Ulkopuolella on kaksi solkea, johon kiinnität kätevästi vaikka joogamaton.  

Mukavuus: Remmit on pehmustettu keskeltä, joten kassi ei hierrä, vaikka tavaraa olisi paljon. Voit valita kantaa kassia lyhyestä kantohihnasta tai sitten pidemmästä olalle saatavasta hihnasta. 

Design:  Kokomusta, pelkistetty design tekee tästä kassista yksinkertaisen, mutta nätin. 

Kommentit: Tämä kassi sopii sinulle, joka treenaat töiden jälkeen. Saat mukaan treenivaatteiden lisäksi pyyhkeen, kaiken tarpeellisen ja vieläpä eväslaatikon. Kassi on tarpeeksi nätti eikä kokomusta ulkoasu varasta huomiota tyyliltäsi.  

Testissä: ,

Puma.jpg

Suositushinta: 54,90 euroa

Koko: 40 litraa

Kestävyyst: Älä anna kiiltävän pinnan hämätä, sillä tämä kassi kestää lähes kaiken. Pohjassa on kunnon vahvistukset, joten voit huoletta laskea kassin lähes mille tahansa pinnalle. Koko kassi on lisäksi huolellisesti päällystetty, joten vaatteet pysyvät turvassa märältä.

Tilavuus: 40 litraan voit kätkeä kätevästi niin parit kengät, treenivaatteet, pyyhkeen kuin vaikkapa tietokoneen. Tilaa on kaikelle. 

Säilytys: Tässä kassissa on monta eri taskua, niin isoja kuin pieniäkin. Hikiset treenivaatteet voi kätkeä omaansa kuten myös likaiset kengät ja eväslaatikotkin. Ulkopuolelta löytyy paikka myös joogamatolle. 

Mukavuus: Kassi on suurehko malli, mutta sitä on helppo kantaa mukana. Pieni kädenpidike toimii hyvin, mutta tarpeen vaatiessa voit vaihtaa sen pidempään, pehmustettuun hihnaan, jonka saa olkapäille.

Design: Musta toimii kaiken kanssa. Söpöt, liilat sävyt tuovat kassiin naisellisen ilmeen. Kiiltävä materiaali saa kassin tuntumaan ylelliseltä. 

Kommentit: Tämä kassi henkii ylellisyyttä, söpöyttä ja naisellisuutta. Tilaa on kaikelle aina joogamattoon asti. Pidämme etenkin kiiltävästä materiaalista, joka vie ajatukset kauas pois hikisestä lätkäkassista ja tylsistä salikasseista.

TESTISSÄ: ,

Adidas.jpg

Suositushinta: 44,90 euroa

Koko: 40 litraa

Kestävyys: Tätä kestävää salikassia voit kantaa hyvällä omallatunnolla ympäriinsä. Malli on TPE-laminoitu alhaalta, joten se kestää kulumista ja kosteutta, vaikka laskisit sen maahan. 

Tilavuus: Tilaa riittää kaikelle, mitä päivittäin tarvitset. Hyvä viikonloppukassi. 

Säilytys: Kassi sopii sinulle, joka tykkäät vain heittää kaiken tarpeellisen mukaan. Suuresta päätaskusta saat kokonaiskuvan sisällöstä. Toisen puolen saa halutessaan auki ja sinne voi kätkeä myös kengät ja kosteat vaatteet. Lisäksi kassissa on pieni tasku, jonne mahtuvat avaimet ja lompakko. 

Mukavuus: Parasta tässä kassissa on, että se taipuu myös repuksi. Lyhyitä remmiä saa pidemmiksi. Lisäksi kassissa on suurempi remmi, jonka avulla kassin saa olkapäälle. 

Design: Design henkii sporttisuutta. Se sopii sinulle, joka haluat korostaa tätä puolta itsessäsi.

Kommentit: Tässä on todellinen salikassi. Tänne voit heittää kaiken tarpeellisen mukaan, ja kaikelle riittää varmasti tilaa. Kassia voi kantaa monella eri tavalla. Täydellinen valinta sinulle, joka et osaa päättää, kannatko kassia olalla vai reppuna. 

Testissä: ,

Under Armour.jpg

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko: 41 litraa

Kestävyys: Kassi on vahvistettu pohjasta ja siinä on kunnon vetoketjut, jotka eivät heti mene rikki. Myös hihnat on vahvistettu. 

Tilavuus: 41 litraa on täydellinen koko sinulle, joka kannat mukana treenivarusteita sekä pyyhettä. Tilaa riittää myös eväslaatikolle ja vaikkapa vaihtovaatteille. 

Säilytys: Tässä kassissa pysyvät tavarat tallessa, sillä taskuja on monia ja eri koossa. Suuremmassa taskussa on myös meshpaneeli, mikä hengittää. Sinne voit kätkeä hikiset treenivaatteesi.

Mukavuus: Kassia voit kantaa pidemmästä olkahihnasta tai lyhyemmistä remmeistä. 

Design:  Design on ennen kaikkea sporttinen, mutta myös tyylipuhdas. Kaiken kaikkiaan laukku on todella nätti ja vaikuttaa todella huolitellulta. 

Kommentit: Parasta laukussa on sen funktionaalisuus, joka on toteutettu tyylistä tinkimättä. Monet, erikokoiset taskut sopivat sinulle, joka pidät järjestyksestä. Plussaa siitä, että löydät nopeasti kaiken etsimäsi. 

Testissä: ,

Blacc.jpg

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: n. 45 litraa

Kestävyys: Pohjassa on vahvistukset, joten voit laskea kassin vaikka märälle alustalle. Kassi kestää kulutusta ja vetoketjut vaikuttavat kunnollisilta. 

Tilavuus: Tämä kassi on todella suuri. Tilaa riittää taatusti kaikelle, mitä mukaan keksit ottaa. Kassi sopii myös pidemmille reissuille vaikka viikonloppulaukuksi.

Säilytys: Kassissa on monta erillistä tilavaa taskua. Voit pakata kaiken mukaan niin, että löydät etsimäsi nopeasti. 

Mukavuus: Lyhyet remmit saa kiinni toisiinsa. Ne on pehmustettu. Voit käyttää myös pidempää olkaremmiä, jos haluat kätesi vapaiksi.

Design: Kokomusta toimii aina. Logo on hyvin pelkistetty. Toisin sanoen kassi sopii sinulle, joka et välttämättä halua erottua joukosta. Se sopii kaiken kanssa yhdistettäväksi. 

Kommentit: Tässä suuressa kassissa riittää tilaa kaikelle. Se sopii sinulle, joka kannat mukanasi useampia kenkäpareja tai erityisvarusteita. Tilaa riittää todellakin kaikelle. Siksi se sopii myös viikonloppulaukuksi. 

Testissä: ,

Casall.jpg

Suositushinta: 89,90 euroa

Koko: n. 37 litraa

Kestävyys: Kassi on kestävä ja sietää myös tuulta ja erilaisia kelejä. Materiaali on vuorattu. 

Tilavuus: Hienointa tässä kassissa on se, että sitä voi laajentaa avaamalla napit sivuilta. Siten siihen saa enemmän tilaa. Kätevää!  

Säilytys: Kassista löytyy ilmavat meshtaskut, joihin voi laittaa vaikkapa alusvaatteet. Ulkopuolelta löytyy vetoketjullinen tasku, jonne kätket kätevästi esimerkiksi avaimet ja kännykän. Ekstraa erillisestä kenkäpussista. 

Mukavuus: Lyhyet kantohihnat voi laittaa yhteen, jolloin kassia on mukava kantaa kädessä. Pidempi olkaremmi on pehmustettu niin, ettei se hierrä olkapäätä. 

Design: Tämä kassi sopii sinulle, joka koet tavalliset treenikassit liian sporttisina. Kassin muoto eroaa tavallisista treenikasseista. 

Kommentit: Söpö, käytännöllinen ja tilava! Tämä kassi sopii myös vaativampaan makuun. Se ei hengi niin paljoa urheilua, joten voit käyttää sitä muuallakin kuin salilla. Parasta kassissa on, että voit laajentaa sitä avaamalla napit. 

Testissä:  ,

Nike.jpg

Suositushinta: 32,90 euroa

Koko: 29 litraa

Kestävyys: Tätä reppua voi käyttää säällä kuin säällä. Sekä vetoketjut että itse kassi kestävät kulutusta, vaikka pakkaisit kassin täyteen. 

Tilavuus: 27 litraa riittää hyvin treenivaatteille, kengille ja juomapullolle. 

Säilytys: Reppu on hyvin suunniteltu ja siitä löytyy erilaisia taskuja. Päätasku on iso ja tilava. Lisäksi erilliseen taskuun voit laittaa vaikka tietokoneen. Edestä löytyy toinen iso tasku kengille tai hikisille treenivaatteille. Taskun alta löytyy vielä ventilaatioreikä, joka päästää ilmaa.

Mukavuus: Olkaimet taipuvat ja ne on pehmustettu. Voit kantaa reppua hyvin ergonomisesti, vaikka se painaisikin paljon. Sinun ei tarvitse pelätä, että hikoaisit selästä, sillä reppu on suunniteltu niin, että ventilaatio toimii myös tältä osin. 

Design: Design on hyvin sporttinen mutta silti minimalistinen ja söpö.  

Kommentit: Tämä kassi on täydellinen sinulle, joka ei tarvitse niin paljoa tavaraa mukaan ja haluaa pitää kädet vapaina. Moni arvostaa myös erillisiä taskuja, joista omansa löytyy myös tietokoneelle. Ventilaatio on niin ikää arvostettava ominaisuus, sillä tänne voit heittää hikiset kamasi heti tunnin jälkeen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 


LUE LISÄÄ:  

 Takaisin

News Feed

Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

1 päivä sitten
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

3 päivää sitten
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

6 päivää sitten
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
more news
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Nemeziz 19.1

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

Sisäinen Lionel Messisi tulee rakastamaan näitä uusia Nemeziz 19.1 -jalkapallokenkiä. Malli on kevyt, räjähtäävä ja super nätti ja se sopii hyökkäävälle pelaajalle. Tätä mieltä testiryhmämme oli uusista Adidaksen jalkapallokengistä.

24 may 2019
Muoti & trendit
Craft X Vacchi

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

Tämän vuoden tyylikkäin pyöräilykokoelma on rantautunut Sportamorelle! Se on täynnä keltaista, söpöä ja täydellistä pyöräilykulttuuria.

22 may 2019
Muoti & trendit