header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.  

Testissä: ,

Kari Traa.jpg

Suositushinta: 59,90 euroa

Koko: 27 litraa

Kestävyys:  Materiaali on hieman ohuempaa, mikä tekee laukusta todella joustavan. Pohjassa on vahvisteet, mitkä auttavat kassia kestämään arjessa. 

Tilavuus: Tämä laukku näyttää pieneltä, mutta se kätkee sinäänsä paljon enemmän kuin uskotkaan! Tilaa riittää niin treenivaatteille, vesipullolle, kengille, pyyhkeelle kuin kaikelle muullekin tarpeelliselle. 

Säilytys: Kassin ulkopuolelta löytyy vetoketjullinen, varma tasku, jonne kätket kätevästi kaiken pienen tarpeellisen avaimista salikorttiin. Sisältä löytyy suurempi tasku ja kaksi pienempää taskua esimerkiksi alusvaatteille tai välipalalle.  

Mukavuus: Kassia voi kantaa pienemmällä kantohihnalla tai pidemmällä olkaremmillä. Remmit ovat mukavat eivätkä hierrä. 

Design: Superhieno kassi, jonka kanssa kelpaa mennä myös töihin. Kassi on nätin tummansininen ja punaiset yksityiskohdat erottuvat siististi.

Kommentit: Täydellinen salikassi. Kassi sopii sinulle, jolla on ehkä toinen kassi arkeen ja kaipaat toista kassia treenivaatteille. Kassi on kätevä ja tarpeeksi pieni. 

Testissä: ,

Craft.jpg

Suositushinta: 46,90 euroa

Koko: 30 litraa

Kestävyys: Koko kassi on tehty kestävästä materiaalista, joka kestää treenikassien tavallista kulumista. Pohjassa ei ole erityisiä vahvistuksia, mutta kestävä materiaali sietää lähes kaiken. Laukku kestää myös vettä.  

Tilavuus: Tänne kätket kaiken, mitä treenissä tarvitset.  

Säilytys: Avaimet, lompakko ja puhelin pysyvät tallessa päällystaskussa, jonka saa kiinni vetoketjulla. Sisällä ei ole erillisiä taskuja, joten voit tarvita ehkä ylimääräisen kenkäpussin. Ulkopuolella on kaksi solkea, johon kiinnität kätevästi vaikka joogamaton.  

Mukavuus: Remmit on pehmustettu keskeltä, joten kassi ei hierrä, vaikka tavaraa olisi paljon. Voit valita kantaa kassia lyhyestä kantohihnasta tai sitten pidemmästä olalle saatavasta hihnasta. 

Design:  Kokomusta, pelkistetty design tekee tästä kassista yksinkertaisen, mutta nätin. 

Kommentit: Tämä kassi sopii sinulle, joka treenaat töiden jälkeen. Saat mukaan treenivaatteiden lisäksi pyyhkeen, kaiken tarpeellisen ja vieläpä eväslaatikon. Kassi on tarpeeksi nätti eikä kokomusta ulkoasu varasta huomiota tyyliltäsi.  

Testissä: ,

Puma.jpg

Suositushinta: 54,90 euroa

Koko: 40 litraa

Kestävyyst: Älä anna kiiltävän pinnan hämätä, sillä tämä kassi kestää lähes kaiken. Pohjassa on kunnon vahvistukset, joten voit huoletta laskea kassin lähes mille tahansa pinnalle. Koko kassi on lisäksi huolellisesti päällystetty, joten vaatteet pysyvät turvassa märältä.

Tilavuus: 40 litraan voit kätkeä kätevästi niin parit kengät, treenivaatteet, pyyhkeen kuin vaikkapa tietokoneen. Tilaa on kaikelle. 

Säilytys: Tässä kassissa on monta eri taskua, niin isoja kuin pieniäkin. Hikiset treenivaatteet voi kätkeä omaansa kuten myös likaiset kengät ja eväslaatikotkin. Ulkopuolelta löytyy paikka myös joogamatolle. 

Mukavuus: Kassi on suurehko malli, mutta sitä on helppo kantaa mukana. Pieni kädenpidike toimii hyvin, mutta tarpeen vaatiessa voit vaihtaa sen pidempään, pehmustettuun hihnaan, jonka saa olkapäille.

Design: Musta toimii kaiken kanssa. Söpöt, liilat sävyt tuovat kassiin naisellisen ilmeen. Kiiltävä materiaali saa kassin tuntumaan ylelliseltä. 

Kommentit: Tämä kassi henkii ylellisyyttä, söpöyttä ja naisellisuutta. Tilaa on kaikelle aina joogamattoon asti. Pidämme etenkin kiiltävästä materiaalista, joka vie ajatukset kauas pois hikisestä lätkäkassista ja tylsistä salikasseista.

TESTISSÄ: ,

Adidas.jpg

Suositushinta: 44,90 euroa

Koko: 40 litraa

Kestävyys: Tätä kestävää salikassia voit kantaa hyvällä omallatunnolla ympäriinsä. Malli on TPE-laminoitu alhaalta, joten se kestää kulumista ja kosteutta, vaikka laskisit sen maahan. 

Tilavuus: Tilaa riittää kaikelle, mitä päivittäin tarvitset. Hyvä viikonloppukassi. 

Säilytys: Kassi sopii sinulle, joka tykkäät vain heittää kaiken tarpeellisen mukaan. Suuresta päätaskusta saat kokonaiskuvan sisällöstä. Toisen puolen saa halutessaan auki ja sinne voi kätkeä myös kengät ja kosteat vaatteet. Lisäksi kassissa on pieni tasku, jonne mahtuvat avaimet ja lompakko. 

Mukavuus: Parasta tässä kassissa on, että se taipuu myös repuksi. Lyhyitä remmiä saa pidemmiksi. Lisäksi kassissa on suurempi remmi, jonka avulla kassin saa olkapäälle. 

Design: Design henkii sporttisuutta. Se sopii sinulle, joka haluat korostaa tätä puolta itsessäsi.

Kommentit: Tässä on todellinen salikassi. Tänne voit heittää kaiken tarpeellisen mukaan, ja kaikelle riittää varmasti tilaa. Kassia voi kantaa monella eri tavalla. Täydellinen valinta sinulle, joka et osaa päättää, kannatko kassia olalla vai reppuna. 

Testissä: ,

Under Armour.jpg

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko: 41 litraa

Kestävyys: Kassi on vahvistettu pohjasta ja siinä on kunnon vetoketjut, jotka eivät heti mene rikki. Myös hihnat on vahvistettu. 

Tilavuus: 41 litraa on täydellinen koko sinulle, joka kannat mukana treenivarusteita sekä pyyhettä. Tilaa riittää myös eväslaatikolle ja vaikkapa vaihtovaatteille. 

Säilytys: Tässä kassissa pysyvät tavarat tallessa, sillä taskuja on monia ja eri koossa. Suuremmassa taskussa on myös meshpaneeli, mikä hengittää. Sinne voit kätkeä hikiset treenivaatteesi.

Mukavuus: Kassia voit kantaa pidemmästä olkahihnasta tai lyhyemmistä remmeistä. 

Design:  Design on ennen kaikkea sporttinen, mutta myös tyylipuhdas. Kaiken kaikkiaan laukku on todella nätti ja vaikuttaa todella huolitellulta. 

Kommentit: Parasta laukussa on sen funktionaalisuus, joka on toteutettu tyylistä tinkimättä. Monet, erikokoiset taskut sopivat sinulle, joka pidät järjestyksestä. Plussaa siitä, että löydät nopeasti kaiken etsimäsi. 

Testissä: ,

Blacc.jpg

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: n. 45 litraa

Kestävyys: Pohjassa on vahvistukset, joten voit laskea kassin vaikka märälle alustalle. Kassi kestää kulutusta ja vetoketjut vaikuttavat kunnollisilta. 

Tilavuus: Tämä kassi on todella suuri. Tilaa riittää taatusti kaikelle, mitä mukaan keksit ottaa. Kassi sopii myös pidemmille reissuille vaikka viikonloppulaukuksi.

Säilytys: Kassissa on monta erillistä tilavaa taskua. Voit pakata kaiken mukaan niin, että löydät etsimäsi nopeasti. 

Mukavuus: Lyhyet remmit saa kiinni toisiinsa. Ne on pehmustettu. Voit käyttää myös pidempää olkaremmiä, jos haluat kätesi vapaiksi.

Design: Kokomusta toimii aina. Logo on hyvin pelkistetty. Toisin sanoen kassi sopii sinulle, joka et välttämättä halua erottua joukosta. Se sopii kaiken kanssa yhdistettäväksi. 

Kommentit: Tässä suuressa kassissa riittää tilaa kaikelle. Se sopii sinulle, joka kannat mukanasi useampia kenkäpareja tai erityisvarusteita. Tilaa riittää todellakin kaikelle. Siksi se sopii myös viikonloppulaukuksi. 

Testissä: ,

Casall.jpg

Suositushinta: 89,90 euroa

Koko: n. 37 litraa

Kestävyys: Kassi on kestävä ja sietää myös tuulta ja erilaisia kelejä. Materiaali on vuorattu. 

Tilavuus: Hienointa tässä kassissa on se, että sitä voi laajentaa avaamalla napit sivuilta. Siten siihen saa enemmän tilaa. Kätevää!  

Säilytys: Kassista löytyy ilmavat meshtaskut, joihin voi laittaa vaikkapa alusvaatteet. Ulkopuolelta löytyy vetoketjullinen tasku, jonne kätket kätevästi esimerkiksi avaimet ja kännykän. Ekstraa erillisestä kenkäpussista. 

Mukavuus: Lyhyet kantohihnat voi laittaa yhteen, jolloin kassia on mukava kantaa kädessä. Pidempi olkaremmi on pehmustettu niin, ettei se hierrä olkapäätä. 

Design: Tämä kassi sopii sinulle, joka koet tavalliset treenikassit liian sporttisina. Kassin muoto eroaa tavallisista treenikasseista. 

Kommentit: Söpö, käytännöllinen ja tilava! Tämä kassi sopii myös vaativampaan makuun. Se ei hengi niin paljoa urheilua, joten voit käyttää sitä muuallakin kuin salilla. Parasta kassissa on, että voit laajentaa sitä avaamalla napit. 

Testissä:  ,

Nike.jpg

Suositushinta: 32,90 euroa

Koko: 29 litraa

Kestävyys: Tätä reppua voi käyttää säällä kuin säällä. Sekä vetoketjut että itse kassi kestävät kulutusta, vaikka pakkaisit kassin täyteen. 

Tilavuus: 27 litraa riittää hyvin treenivaatteille, kengille ja juomapullolle. 

Säilytys: Reppu on hyvin suunniteltu ja siitä löytyy erilaisia taskuja. Päätasku on iso ja tilava. Lisäksi erilliseen taskuun voit laittaa vaikka tietokoneen. Edestä löytyy toinen iso tasku kengille tai hikisille treenivaatteille. Taskun alta löytyy vielä ventilaatioreikä, joka päästää ilmaa.

Mukavuus: Olkaimet taipuvat ja ne on pehmustettu. Voit kantaa reppua hyvin ergonomisesti, vaikka se painaisikin paljon. Sinun ei tarvitse pelätä, että hikoaisit selästä, sillä reppu on suunniteltu niin, että ventilaatio toimii myös tältä osin. 

Design: Design on hyvin sporttinen mutta silti minimalistinen ja söpö.  

Kommentit: Tämä kassi on täydellinen sinulle, joka ei tarvitse niin paljoa tavaraa mukaan ja haluaa pitää kädet vapaina. Moni arvostaa myös erillisiä taskuja, joista omansa löytyy myös tietokoneelle. Ventilaatio on niin ikää arvostettava ominaisuus, sillä tänne voit heittää hikiset kamasi heti tunnin jälkeen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 


LUE LISÄÄ:  

 Takaisin

News Feed

Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

3 päivää sitten
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
more news
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Trender

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

Safarilook, eri vuosikymmenten sekoitus ja kalastajahattu – esittelemme kuumimmat uutuudet, joita et halua ohittaa.

30 jul 2019
Muoti & trendit
Haglöfs_lim

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

Miten pidennät kuorivaatteiden elinikää? Omaksu nämä vinkit, joiden avulla kuorivaatteesi selviävät useammasta seikkailusta.

29 jul 2019
Muoti & trendit
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
Tights Puma

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

Ei epäilystäkään, etteikö neon olisi tämän syksyn juttu. Puma on lanseeranut kolmet uudet treenitrikoot, jotka komeilevat näissä kauniissa yksityiskohdissa. Testiryhmämme kokeili, miten trikoot selviävät salilla ja lenkkipolulla.

27 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didriksons

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

Erittäin hyvä kuoritakki on pakollinen kevään leikeissä ja aktiviteeteissa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee ennen ostospäätöstä pohtia.

24 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit
Handskar

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

Mikä tekee hanskoista niin hyvät? Sportamoren oppaan avulla löydät parhaat mahdolliset hanskat, joissa yhdistyvät niin lämpö, toiminnot kuin kestävyyskin.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Säkert grepp

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

Miten vähentää riskiä liukastua jäällä ja lumella juostessa? Oikeilla varusteilla tietysti. Jos juoksukengissäsi on nastat pohjissa, saat varman pidon myös syksyllä ja talvella.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Shepherd

Näin pidät tohvelisi freesinä

Sisätohvelit ovat kylmällä yhtä varma valinta kuin rantavaatteet kesällä. Shepherd tietää, kuinka tohveleiden tulee istua jalkaan ja kuinka ne pysyvät freesinä.

22 jul 2019
Muoti & trendit