Header prommenadskor

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

Oletko kävelemässä asfaltilla, keveillä poluilla vai kallioilla? Meiltä löydät oikean mallin. Testiryhmämme kokeili niin vedenpitäviä kuin mukaviakin malleja.

Monilla meistä on kenkäkaappi, joka on täynnä tyylikkäitä ja mukavia tennareita ja juoksukenkiä. Mutta tiedätkö, että niiden välissä on koko joukko mukavia kävelykenkiä? Kävelykenkää tai vaelluskenkää, kuten malleja usein kutsutaan, voi käyttää pitkillä kävelyillä asfaltilla, poluilla tai metsässä. Vedenkestävyys, iskunvaimennus ja ilmanvaihto ovat tekijöitä, jotka erottavat hyvän kävelykengän huonosta, mutta jos käytät kenkiä päivittäin, muotoilulla voi myös olla suuri rooli. Testiryhmämme käveli  ,  ,  , ja  kävelykengissä. Katso, mitkä mallit nousivat heidän suosikeikseen.

Naisten kävelykengät (alhaalta näet miesten mallit)

Testin tyylikkäin kävelykenkä

W_Walk Ultra 7 DMX Max.png

Malli ja tuotemerkki: ,

Lämpötila: Yläosa on tekstiilien ja nahan välinen seos. Kenkä on lämpimämpi ja sopii parhaiten noin tunnin kävelylle, kun keli on pari astetta plussan puolella.

Pito: Erittäin hyvä pito kaikilla sileillä pinnoilla. Tämä Reebokin saa kiinnikkeen asfaltilla ja hiekalla. Jos poistut polulta, pito heikkenee.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Kenkä on vedenkestävä , mutta kaukana vedenpitävästä. Se pitää tehokkaasti kaiken kastevedestä sateen kastelemaan ruohoon, mutta välttele silti lätäköitä.

Mukavuus ja muotoilu: Mukavuus on tämän kengän paras puoli. Miellyttävyyden vuoksi testiryhmä olisi voinut suositella sitä riippumatta siitä, miltä se näytti ja miten se toimi. Kengät pehmentävät askelta helposti siirtämällä ilmaa kengän etu- ja takaosasta kävellessäsi. Se antaa aivan uuden merkityksen ilmaukselle "kuin pilvien päällä kävelisi". Muotoilultaan malli hivelee silmiä.

Yhteenveto: Erittäin mukava kävelykenkä, joka toimii parhaiten asfaltti-, sora- ja maantiellä pehmeän pehmusteensa ansiosta. Mallissa on sileä ulkopohja. Mukavuuden lisäksi suunnittelun ansiosta testiryhmä ylistää mallin taivaisiin. mallia voit huoletta käyttää arjessa! Koot ovat hiukan suurempia, mutta eivät liian isoja.

Ihanteellinen vauhdikkaalle kesäkävelyllle

W_XA Pro 3D.png

Malli ja tuotemerkki: ,

Lämpötila: Tämän kävelykenkän yläosa on valmistettu verkkokankaasta, joka tuulettaa ja pitää lämpötilan sopivana kengän sisällä. Tämä tekee siitä optimaalisen kaikille kesäkävelyille tai kevään ja syksyn kävelyretkille, jos vauhti on kova.

Pito: Ulkopohjan kuvio on syvä, mikä tekee siitä sopivan myös vaativalle alustalle.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Yläosa on synteettistä materiaalia, joka ei tee siitä täysin vedenpitävää. Tässä kenkä, jossa voit kävellä ja vaeltaa poutasäällä.

Mukavuus ja muotoilu: Urheilullinen muistuttaa Salomonin polkujuoksukenkiä, sekä suorituskyvyn että suunnittelun kannalta. Se istuu kauniisti, tarttuu hyvin ja on kunnolla vakaa. Se ei välttämättä ole paras valinta arkeen, mutta yhdistämällä kengät trikoisiin tai ulkohousuihin malli pääsee oikeuksiinsa.

Yhteenveto: Todella siisti kävelykenkä, jossa on mahtava pohja. Tässä kävelykengässä on Salomonin suunnittelemat supernauhat, mikä on selvä etu. Se tekee istuvuudesta ihanteellisen! Muuten malli on ihanteellisin kesällä, jolloin ilmanvaihto ratkaisee, että jalka ei hikoile liian paljoa. Yläosa tuulettaa täydellisesti ja pitää jalan tarpeeksi kuivana, jotta voit välttää haavaumat.  Kuten useimmat Salomon-kengät, myös tämä malli on kuitenkin hiukan pienempi ko'oltaan. Ota siis kokoa suurempi.

Tennarit ja retkeilykengän sekoitus

W_Integrity ST 2.png

Malli ja merkki: ,

Lämpötila: Tämä Sauconcon kävelykenkä on hiukan lämpimämpi nahkapäällisen ansiosta. Mainio valinta kaikille, jotka haluavat käyttää mallia niin syksyllä kuin keväälläkin.

Pito:  Kenkä sopii parhaiten asfaltille ja hiekalle.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Koska yläosa on valmistettu nahasta, nämä Sauconcon kävelykengät kestävät tihkusadetta ja kohtalaista kosteutta. Kaatosateella malli ei ole ihanteelisin. Muutoin kulutuskestävyys on hyvä.

Mukavuus ja muotoilu: Suunnittelu muistuttaa hieman tennareita. Kukaan ei kohottaisi kulmiaan, vaikka viettäisit näissä päivän kaupungilla. Muutoin malli ylläpitää korkeatasoista mukavuutta, jota aina arvostetaan. Vaimennus on tekijä, jota testiryhmä arvostaa.

Yhteenveto: Mukava . Keveä tennarimainen design sopii hyvin pidemmille kävelyille. Täydellinen kenkä kaupunkiin. Nahkaosan yläpuoli on varustettu joustavalla paneelilla, mikä tarkoittaa, että kenkä sopii sekä kapealle että leveälle jalalle. Toinen plussa on, että kengän droppi on 12 millimetriä (monissa muissa kengissä se on vain 10 millimetriä). Se tarkoittaa mukavampaa vaimennusta. Jos joudut talsimaan pitkiä matkoja, tässä on loistovalinta!

Kävelykenkä, jota haluat pitää joka päivä!

W_Work N Cushion 4.0.png

Malli ja merkki: ,

Lämpötila: Lämmin kävelykenkä, mutta ei liian kuuma. Tämä malli sopii hitaille kävelyille tai ammattilaisille, jos seisot tai kävelet paljon työpäivän aikana esimerkiksi varastossa. 

Pito: Tyylikästä tässä mallissa on, että sen pohja on suunniteltu erityisesti niin, että se ei menetä kiinnikettä, vaikka pohja olisi kuin luistinrata. Kuvion syvyys kengän alaosassa on melko matala, mutta jotenkin tarttuu hyvin pintaan kuin pintaan ja pitää tiukasti.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Tässä ei ole herkkää verkkoa, ja vaikka malli ei olekaan vedenpitävä, yläosa on vedenkestävä toisin kuin mesh-kengissä. Älä kuitenkaan pompi vesilätäkössä.

Mukavuus ja muotoilu: Todella tyylikäs kävelykenkä, joka muistuttaa puhdasta tennaria. Se on myös erittäin mukava jalassa, ainakin testiryhmän mukaan, joka yhtyy tuotekuvaukseen siinä mielessä, että kenkiä voidaan käyttää yhtä helposti töissä kuin kävelyllä.

Yhteenveto: Pieni erityinen kenkä, joka on tarkoitettu sinulle aktiiviseen työhön loistopohjan ansiosta. Malli on hyvä vaihtoehto päiväkävelylle, mutta ole tarkkana ko'on kanssa. ! Tämä malli on istuvuudeltaan suuri, minkä vuoksi saattaa olla syytä valita pienempi koko, jos painit kahden koon kanssa. Lisäksi testiryhmä haluaa kiinnittää huomiota myös suunnitteluun. Iskunvaimennus on toinen asia, joka korostuu osana Work N Cushionin menestysreseptia.

Todella tukeva kävelykenkä

W_Terrex Swift R2 GTX.png

Malli ja merkki: ,

Lämpötila: Hyvä ilmanvaihtokyky, joka tekee kengistä ylivoimaiset kesällä ja pitää lämpötilan mukavana myös syyskävelyillä.

Tartunta: Tämän mallin pito on täysin maksimoitu ulkopinnan suhteellisen syvän kuvion ansiosta. Jos omistat jo entuudestaan Adidaksen kenkäparin, ehkä jo tiedätkin, että Continental-autonrenkaiden valmistajat ovat tarttuvan kumin takana. Tämä kenkä sopii siis parhaiten vaativassa maastossa metsässä ja savisessa maastossa, mutta myös paljaalla maaperällä.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Gore-Tex-päällisen ansiosta kenkä on täysin vedenpitävä. Toisaalta kengän pinta on herkkä teräville oksille, joten pidä varasi.

Mukavuus ja muotoilu: Ei mikään mukavuusunelma, mutta selvästi hyväksytty malli tunnin kävelylle. Suunnittelu on urheilullinen ja johtaa ajatukset polkujuoksuun. Ehkä ei kenkä, jota käytät työssäsi, mutta kiität Adidasta kävelyillä. Lisäksi malli on erittäin vakaa ja sopii niille, joilla on taipumus kompastella vaikeassa maastossa.

Yhteenveto: Erittäin joka pitää sinut kuivana ja mukavana joka säässä. Kengän vedenpitävässä GoreTex-kalvossa voit ilman liiottelua hyppiä vaikka lätäkössä ilman että sinun on vaihdettava sukkia jälkikäteen! Toinen suuri plussa on pito, jonka avulla voit tuntea olosi turvalliseksi kävellessäsi. Miinuspuolelle asettuu malli, joka tuntuu hieman tylsältä verrattuna testin muihin kenkiin. Kengät ovat normaalikokoisia, erittäin kevyitä ja nauhoitettuja ns. pikanauhalla. 

Ominaisuuksien arvostajalle

W_Mone DX.png

Malli ja merkki: ,

Lämpötila: Melko lämmin malli, joka on hyvä alkukevääseen tai syksyyn sekä hitaampaan kävelyyn.

Pito: Lähes täydellinen. Ulkopohjan kuvio on syvä, joten pysyt pystyssä maastossa kuin maastossa. Tämä kenkä toimii myös yhtä hyvin kaupunkiympäristössä kuin metsäkävelyllä, koska kumi kiinnittyy myös asfaltiin ja paljaaseen maanpintaan.

Vedenkestävyys ja kestävyys: on täysin vedenpitävä, joten voit kirmata märällä ruoholla, mudassa ja sateessa. Ainoa asia, joka voi tehdä sukkasi märiksi on se, että valitset väärät housut, jolloin vesi voi tippua sisään. Kestävän materiaalin takia vesi ei imeydy.

Mukavuus ja muotoilu: Mukavuus on huippuluokkaa. Testiryhmä huomaa heti, että pohja on erittäin joustava kävellessäsi, jolloin voit päästä varpaisiisi kuinka jalan luontainen liike soljuu. Tällä tavalla et tunne tarpeettomasti oloasi jäykäksi.

Yhteenveto: Kukkaroystävällinen malli kaikille, jotka arvostavat toimintoa ennen suunnittelua. Koska tämä malli on kestävä, vedenkestävä ja erittäin mukava, se sopii todella kaikille, jotka haluavat kävellä pitkät matkat ilman, että sinun on taisteltava kipeitä leikkauksia vastaan. Kengät sopivat hyvin myös kävely- ja seisomatyötä tekeville. Suunnittelu on urheilullisempi. Kuten Salomon-mallikin, myös Haltin ulkoilukenkä on pienehköä kokoa. Ota siis suurempi, jos painit kahden koon välillä.

Miesten kävelykengät

Vedenpitävät ulkoilukengät, jotka kestävät pitkään

M_Terrex AX3 GTX.png

Malli ja merkki: ,

Lämpötila: Koska Terrax AX3 GTX: ssä päällinen on tehty GoreTex -materiaalista, se hengittää mainiosti. Tämän avulla jalka pysyy viileänä. 

Pito: Tämän kävelykengän pito on yksi niistä asioista, joka todella erottuu. Kuten vastaava naisten malli, ulkopohjan kuvio on syvä ja edistää optimaalista kiinnittymistä käytännöllisesti katsoen kaikkiin alustoihin.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Tämä miesten matala retkeilykenkä on varustettu Gore-Texilla ja on siksi täysin vedenpitävä! Vaikka siinä on verkkomainen yläosa, se on toisaalta erittäin kestävä, koska se on vahvistettu kumilla paikoissa, joissa sora ja oksat voisivat kuluttaa pintaa. 

Mukavuus ja muotoilu: Mukavuus on korkea. Tämä on kävelykenkä, joka sinun tulisi valita, jos haluat mennä pitkälle ja pitkälle. vaimentaa askelta kuinka pitkälle vaellat. Jäykkyys voi olla kiusana aluksi, mutta huomaat sen taipuvan käytössä.

Yhteenveto: Erittäin hyvä kävelykenkä, joka luokitellaan myös retkeilykengäksi. Pito hipoo täydellistä kumitappien ansiosta. Muutoin Gore-Tex-kalvo on ilmeisesti yksi kengän eduista. Tämä antaa ylimääräisen lämmön ja kosteuden vapautua, kun taas sade, kaste ja savi eivät pääse kenkään. Suunnittelu on melko puhdas. Tämän mallin voit helposti yhdistää mihin vain.

Mukava malli säännöllisille kävelyille

M_Work N Cushion 4.0.png

Malli ja merkki: ,

Lämpötila: Lämmin kenkä, joka sopii matalan intensiteetin kävelyille.

Pito: Malli on sovitettu sileille pinnoille, kuten asfaltille tai betonille. Tämä on puhdas malli kaikille, jotka kävelevät paljon kaupungissa, tai heille,  jotka seisovat paljon töissä.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Yläosa, joka on sekoitus nahkaa ja synteettistä materiaalia, suojaa tihkusateella, mutta kenkä ei ole vedenpitävä. Nahkakengät kestävät pitkään, kunhan välttelet terävimpiä kiviä.

Mukavuus ja muotoilu: Tämän mallin etuna on todella mukavuus, joka tukee laajalla rintamalla, mutta myös mukavalla pehmusteella. Jos olet tottunut kävelemään tai työskentelemään tavallisessa lenkkarissa, vaihtaminen tähän malliin on suorastaan ahaa- elämys. Suunnittelu on todella tyylikäs näin mukavaksi kengäksi.

Yhteenveto: Erittäin mukava kenkä, joka soveltuu asfaltilla kävelyille. Kengät eivät ole vedenpitäviä, mutta kestävät kevyttä tihkusadetta. Mukavuus lisää tämän vaelluskengän wow-elämystä, mutta myöskään muotoilu ei jää huomaamatta. Monet kengät, joissa on hyvä iskunvaimennus ja anatomisesti mainio muotoilu, ongelma on, että niillä on taipumus olla hieman kömpelöitä ulkonäöltään. Tässä mallissa sitä ongelmaa ei ole. 

Testin makein ulkoasu

M_Walk Ultra 7 DMX Max.png

Malli ja tuotemerkki: ,

Lämpötila: Melko lämmin kävelykenkä, joka toimii parhaiten keväällä ja syksyllä tai matalan intensiteetin kävelyillä.

Pito:  on melko sileä pohja, mikä tarkoittaa, että se soveltuu parhaiten asfaltille, ja toimii hieman heikommin maastossa. Tämä on yksinkertaisesti kenkä, jonka sinun pitäisi valita kävellessäsi kaupunkiympäristössä.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Ei kannata lähteä kostealle nurmikolle näissä kengissä. Toisaalta tämä malli kestää kosteutta esimerkiksi tihkusateessa tai roiskeina asfaltilta nahasta ja synteettisestä materiaalista tehdyn päällisen ansiosta.

Mukavuus ja muotoilu: Suunnittelu on silti se, mikä tämän mallin erottaa muista. Harvoin on niin toimivaa kenkää, joka on näyttänyt näin hyvältä! näyttää miltä tahansa lenkkarilta, mutta on paljon mukavampi. Välipohja vaimentaa optimaalisesti jokaisen askeleen. 

Yhteenveto: Erittäin viisas valinta kaikille jotka ovat kyllästyneitä kärsimään  jalkakivusta pitkän kävelyn tai koko päivän työn jälkeen, mutta jotka eivät halua tinkiä tyylistä. Reebokin kävelykenkien kaksi suurta hyötyä ovat muotoilu ja mukavuus, mutta myös kulutuskestävyys on selvää plussaa. Nahkapäällinen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, millaisia vaurioita sorat, oksat ja muut asiat, joihin voit vahingossa osua, voivat tehdä. Tämä tekee mallista testin toiseksi parhaimman, huolimatta suhteellisen yksinkertaisesta pohjasta.

Kova kenkä vaativalle pinnalle ja vauhtiin

M_XA Pro 3D.png

Malli ja tuotemerkki: ,

Lämpötila: Tämä Salomonin kenkä on testin viilein, ohuen verkon yläosan ansiosta. Se tekee siitä ihanteellisen korkean intensiteetin kävelylle raskaalla maastolla. Tässä mallissa jalat eivät ylikuumene.

Pito: Upea! Tämän mallin ulkopohja toimii erinomaisesti vaativimmilla alustoilla.Kengän alla on kumitapit, jotka kiinnittyvät kaikkeen!

Vedenkestävyys ja kestävyys: Vedenpitävyys olisi voinut olla parempi. Kengän päällinen on synteettistä materiaalia, joka ei kestä kosteutta, joten valitse tämä malli kuiville kävelyille. Yläosaa on vahvistettu jostain paikoista, jotka tavallisesti kuluvat eniten.

Mukavuus ja muotoilu: Mikä tekee tästä kävelykengästä niin hyvän vaikeassa maastossa, on erityisen kova kantapäänosio, joka varmistaa, takaosa pysyy vakaana. Se myötävaikuttaa myös mukavuuteen. Suunnittelu on erittäin urheilullinen ja muistuttaa patikointia tai polkujuoksemiseen tarkoitettuja kenkiä.

Yhteenveto: On huomattava, että tämä malli ei sovellu parhaiten kävelylle asfaltilla. Mallissa on kumitapit, jotka selviävät metsäympäristöstä, savesta, ja liukkaista oksista. Suunnittelu todistaa myös, että se on enemmän ulkokenkä kuin arkikenkä. on kaikki mitä voit ulkoilukengältä toivoa!

Hyvä valinta kaikkiruokaiselle

M_Exite LE9 Wide.png

Malli ja merkki: ,

Lämpötila: Tämän mallin yläosa on valmistettu nahasta, mikä tekee siitä lämpimämmän. Ihanteellinen rauhallisille ja keskiraskaille kävelyille.

Pito: Ulkopinta muistuttaa auton rengasta. Pito vastaa myös odotuksia. Kuvio on syvä. 

Vedenkestävyys ja kulutuskestävyys: Kenkä kestää hyväksytysti kulutusta. Se ei ole vedenpitävä, mutta kenkä kestää tihkua ja roisketta.

Mukavuus ja muotoilu: Tämä on erityisen leveä, mikä sopii sinulle, joka askeltaa helposti vinoon. Muutoin mukavuus on korkea, ja EVA-mallisessa välipohjassa on loistava iskunvaimennus. Suunnittelu on sekoitus tennaria ja toiminnallisesta retkeilykenkää. Ennen kaikkea se on käytännöllinen.

Yhteenveto: Malli on mainio valinta kaikille, jotka ovat kaikkiruokaisia ja kävelevät helpohkossa maastossa sekä asfaltilla. Tämän kävelykengän pohjassa on karkea kuvio, joka tarttuu pienempiin oksiin, soraan ja muihin asioihin, jotka voivat olla esteenä. Toisaalta vaativammassa maastossa kaipaa jaettua pohjaa, jotta pystyisit kävelemään kuoppien ja kivien yli ilman ongelmia. Testiryhmä ylistää mallin keveyttä, jonka avulla jalat eivät väsy. Iskunvaimennus on loistava.

Edullinen, vedenpitävä ja pitävä kenkä vaikeaan maastoon

M_Mone DX.png

Malli ja merkki: ,

Lämpötila: Tämän kävelykengän yläosa on valmistettu kumista. Tämä tarkoittaa, että se ei tuuleta yhtä hyvin kuin kenkä, jossa on verkko, mutta se ei myöskään ole liian kuuma. Tämä on oikea valinta keväälle ja syksylle, mutta kesällä haluat ehkä mallin, jossa on avoimempi yläosa.

Pito: Erittäin hyvä. Malli soveltuu parhaiten karkealle maastolle. Pohjassa on syvä kuvio ja kumi tuntuu tahmealta, jos kosketat sitä sormin.

Vedenkestävyys ja kestävyys: Parasta tässä mallissa on, että se on täysin vedenpitävä. Voit huoletta hyppiä siinä missä tahansa. Koska yläosa on valmistettu kumista, tämä malli on erittäin kestävä. Saat nähdä vaivaa, että saat siihen reikiä.

Mukavuus ja muotoilu: Malli ei ole paras arkeen. Sen ominaisuuksista ei kuitenkaan ole epäilystäkään. Kenkätyynyjen ansiosta jokainen askel kulkee hienosti ja istuvuus on tiukka, ilman että malli kiristää.

Yhteenveto: Tämä kävelykenkä on täydellinen kaikille, jotka haluavat vaeltaa pitkiä matkoja vaikeassa maastossa. Iskunvaimennus auttaa pitämään kroppasi valmiina ja vesitiiviys varmistaa myös, että mikään sää ei saa sinua jäämään kotiin. Voi olla fiksua perehtyä koko-oppaaseen, koska tämä kenkä on hiukan pieni. Kun olet löytänyt oikean, se on jalassa supermukava.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

5 päivää sitten
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

5 päivää sitten
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

6 päivää sitten
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
Casall tights
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin kannattaa treenata Casallin pehmeissä treenitrikoissa

29 feb 2020
SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

27 feb 2020
fotbollsskor header
Muoti & trendit

Kauden 10 parasta jalkapallokenkää Adidakselta, Nikelta ja Pumalta

25 feb 2020
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

24 feb 2020
Header adidas
Muoti & trendit

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

23 feb 2020
padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

20 feb 2020
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

20 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

19 feb 2020
more news
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit
better bodies tights

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

Paistattele omassa loisteessasi kuntosalilla kiiltävissä trikoissa! Tässä ovat upeimmat kiiltävät trikoot.

16 mar 2020
Muoti & trendit
Padelheader dam

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

Testin parhaat! Kokeilimme kevään parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

13 mar 2020
Muoti & trendit
Padelskor header

Testin parhaat! Padelkengät miehille

Aika viedä padelpeli seuraavalle tasolle! Tässä ovat padelkengät, jotka testipaneelimme valitsi testin parhaiksi.

13 mar 2020
Muoti & trendit
sport bh header

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

Jos sinulla on suuret rinnat, urheilurintaliivit ovat erityisen tärkeitä. Tässä parhaat urheilurintaliivit D-, E-, F- ja G-kupilla.

12 mar 2020
Muoti & trendit
reebok royal turbo header

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

Maaliskuu tarkoittaa uusia lenkkareita! Tutustu Reebokin kevätuutuuksiin!

11 mar 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

Liikunta ilman urheiluliivejä on kuin nukkuminen ilman sänkyä. Toisin sanoen hankalaa! Tässä testipaneelimme mielipiteitä uusista malleista suuressa urheiluliivitestissä.

11 mar 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

Valitse Peak Performance, kun haluat ulkoilla aktiivisesti, patikoida, kiipeillä tai vain katsella kalliolta kaunista kaupunkia. Esittelemme vaatteet, joita et halua missata.

11 mar 2020
Muoti & trendit