header icebug

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

Icebug tunnetaan korkean suorituskyvyn polkujuoksukengistään. Siksi ei ole ihme, että myös heidän talvijuoksukengät tekevät vaikutuksen. Sportamoren testiryhmä kokeili neljä kuuminta mallia naisille ja miehille.

Jotta löydät juuri sinun tarpeillesi, tasollesi ja maastoillesi sopivan mallin, sinun on uskallettava asettaa vaatimuksia välineillesi. Sportamoren kokenut juoksijoiden testiryhmä on laittoi neljä mallia koetukselle lumen peittämässä hiihtokeskus Åressa. Alta pääset lukemaan, mitä he miettivät  Oribi, Rover, Newrun ja Pytho -malleista.

Icebug naisten talvijuoksukengät

Korkea suorituskyky!

Oribi 5 BUGrip dam

Malli:

Merkki:

Gore-Tex: Ei

Teräsnastat? Kyllä

Koko ja istuvuus: Kuten monet Icebugin kenkämalleista, myös Oribi on hiukan pientä kokoa. Jos et pidä tiukoista juoksukengistä, suosittelemme valitsemaan noin puolta kokoa suuremmat. Istuvuus on normaali.

Sopii sinulle, joka... olet melko kokenut juoksija, joka juoksee ehkä jopa kilpatasolta. Oribi tuntuu erittäin kevyeltä jalassa, mikä luo tunteen, että liidät jo toisen sekunnin jälkeen.

Yhteenveto: Tämä on selvä suosikki testissä, jos kysyt Sportamoren testiryhmältä! Oribilla on yksi miinus ja se on, että malli on suhteellisen alhainen. Seurauksena on, että lumi valuu joskus jopa nilkkaan. Muuten kengät ovat vaatimusten mukaisia, ne painavat vain vähän ja istuvat mukavasti jalkaan. Testiryhmä huomauttaa myös, että tämä juoksukenkä saa hyväksyttyä paremman arvosanan lämmönpitävyytensä suhteen – kun puet alle ohuet villasukat, selviää se myös Åren kylmästä ilmastosta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Oribillä on myös todella hyvä pito jäällä ja lumessa!

Niin mukavat!

Newrun bugrip dam

Malli:

Merkki:

Gore-Tex: Kyllä

Teräsnastat? Ei.

Koko ja istuvuus: Newrun on myös hiukan pientä kokoa, mutta toisaalta istuvuus on leveä ja varvasosio korkea.

Sopii sinulle, joka ... haluat hyvän talvikengän. Tämä on ehdottomasti enemmän aloittelijalle kuin eliittiurheilijalle, koska se tarjoaa jonkin verran ketterämmän juoksukokemuksen kuin edellä mainittu malli.

Yhteenveto: Tämä on erittäin mukava ja lämmin kenkä, joka toimii hyvin kylmässäkin lämpötilassa. Huomionarvoista on myös se, että Newrun on nauhoitettu Icebugin omalla pikanauhalla, jonka avulla voit säätää istuvuutta juoksemisen aikana ilman, että sinun täytyy pysähtyä. Nopea nauha myös suojaa sinua ikäviltä yllätyksiltä, joita voi tarttua kenkiin metsässä juostessa. Tämä kenkä sopii sinulle, joka pidät pitkistä lenkeistä, sillä se on supermukava jalassa ja sen iskunvaimennuskyky on huippuluokkaa. Myös tässä pito peilijäällä on mitä mainioin. 

Tekniseen maastoon

Pytho w bugrip

Malli:

Merkki:

GoreTex: Ei

Teräsnastat? Kyllä

Koko ja istuvuus: Hieman pientä kokoa, mutta ei niin pientä, että sinun tarvitsisi ottaa kokoa suuremmat. Jos kuitenkin valitset kahden koon välillä, suositelemme suurempaa. Istuvuuden suhteen Pytho on normaali.

Sopii sinulle, joka ... on kokenut juoksija. Verrattuna testin muihin kenkiin Pythossa on melko vähän iskunvaimennusta.Tämä on juoksukenkä, jonka haluat ottaa mukaasi todella tekniseen maastoon, sillä sen suorituskyky on todella korkea. 

Yhteenveto: Pytholla on melko kova pohja, joka sopii erinomaisesti hiukan ankarampaan maastoon, jossa sinun on pystyttävä vakauttamaan askeleesi. Siksi siinä on myös suhteellisen vähän vaimennusta ja ainoa miinus on, että se ei sovellu aloittelijoille niin hyvin. Muutoin kokeneessa testiryhmässämme on vain hyviä asioita sanottavaa Pythonista. Leveydeltään se on normaali juoksukenkä, vaikka koko onkin vähän pieni. Parasta tässä mallissa on, että se on niin kevyt ja antaa siksi sileän tunteen.

Luotettava ja uskollinen palvelija

Rover women

Malli:

Merkki:

GoreTex: Kyllä

Teräsnastat? Ei

Koko ja istuvuus: Pientä kokoa, mutta normaali istuvuus.

Soveltuu sinulle, joka ... aloittelijana etsit vakaata ja uskollista kenkää lumisille metsäreiteille ja maastopoluille. Rover toimii myös hyvin kävelykenkänä.

Yhteenveto: Parasta Icebugin mallissa on, että se on niin mukava ja luotettava. Vahvan  ja pehmeän tyynyn ansiosta se toimii yhtä hyvin vaelluksella kuin metsäpolullekin. Niille, jotka suunnistavat mieluiten metsäpoluille, tämä ei kuitenkaan välttämättä ole paras vaihtoehto. Vahvan rakenteensa vuoksi on nimittäin vaarana, että se tuntuu jalassa oudolta, jos olet tottunut todella laadukkaisiin juoksukenkiin. Muutoin suunnittelu on tyylikäs, hienovarainen ja varsin himmeä. Tämä juoksukenkä saa myös suuren plussan pidostaan, joka toimii lähes kaikilla alustoilla aina kosteasta asfaltista lumeen ja jäähän. 

Icebugin miesten talvijuoksukengät 

Minimalistinen malli tarjoaa juoksunautintoa

oribi herr

Malli:

Merkki:

GoreTex: Ei

Teräsnastat: Kyllä

Koko ja istuvuus: Istuvuus on normaali, mutta koko, kuten muissakin testin kengissä, on hiukan pieni. Se ei kuitenkaan ole pienempi kuin mitä Icebug-juoksukengät yleensä ovat. Joten jos olet törmännyt heidän malleihinsa aiemmin, voit ostaa normaalikokoiset kengät.

Sopii sinulle, joka ... et ole aloittelija. Testiryhmämme mielestä Oribit sopivat, aivan kuten naisten mallikin, hieman kokeneemmalle juoksijalle. 

Yhteenveto : Oribissä Icebug on vähentänyt sekä iskunvaimennusta että vakautta. Tavalliselle juoksijalle se merkitsee puhdasta juoksuhalua juosta tällaisissa minimalistisissa kengissä, jolla on korkea suorituskyky  jäällä, lumella ja märillä pinnoilla. Ainoa miinus, jonka testiryhmä löytää, on se, ettei malli sovi kaikista leveimmille jaloille. Toisaalta pohja on erittäin mukava eikä liian kimpoisa. 

Suositellaan kaikille

newrun herr

Malli:

Merkki:

Goretex: Ei.

Teräsnastat? Kyllä

Koko ja istuvuus: Tämä juoksukenkä on hiukan suurempi kuin mitä Icebugin juoksukengät yleensä ovat, mutta suunnilleen yhtä suuri kuin muu mallisto yleensäkin. Voit ostaa normaalikokoiset kengät. Sovitusta suositellaan muuten melkein kaikille!

Sopii niille, jotka ... haluavat kengän, joka toimii niin jäisillä maateillä, jalkakäytävillä kuin asfaltillakin.

Yhteenveto: Tämä on miesten selkeä suosikki testissä. Varpaiden osio on korkea ja tilava, mikä muodostaa kengän sisälle eristävän ilmakerroksen, joka myös lämpenee mukavasti. Pohja on ylivoimaisesti vaimein koko testissä. Testaajat ylistävät kengän designia, joka huokuu urheilullisuutta ja tuntuu hyvältä jalassa. Tämän juoksukengän mukana tulee myös Icebugin Boa Fit -järjestelmä, jonka avulla kenkä mukautuu juoksijan jalkaan - kuinka kätevää!

Tavalliselle juoksijalle

Pytho herr

Malli:

Merkki:

GoreTex: Ei

Teräsnastat? Kyllä

Koko ja istuvuus: Normaali Icebug-koko, mutta kapea istuvuus.

Soveltuu sinulle, joka ... on kokenut juoksija, joka ei vaadi paljon iskunvaimennusta.

Yhteenveto: Pythonin pohja on melko kova, minkä vuoksi se ei sovellu kovin hyvin aloittelijoille tai asfalttille. Toisaalta kova maasto on  juurikin se, missä tämä juoksukenkä toimii parhaiten! Koska pohja on niin kova, se on myös erittäin jäykkä, mitä vaaditaan todella vaikeissa maastoissa. Tämä on juoksukenkä, joka tarjoaa parhaan suosituskyvyn, vaikka maa olisi märkä, kalteva tai kylmä. Testiryhmä antaa myös plussapisteitä Pytholle, joka vastustaa hyvin kylmää. 

Monipuolinen suosikkimalli

Rover herr

Malli:

Merkki:

GoreTex: Kyllä

Teräsnastat: Kyllä

Koko ja istuvuus: Hyvä istuvuus ja lähes normaali koko sopii sinulle, jonka askel ei kierrä kumpaankaan suuntaan. Koska koko on Icebug-kokoa suurempi, voit hyvin ottaa tavallisen koon. 

Soveltuu niille, jotka.... haluavat käyttää samoja kenkiä juoksemiseen, patikointiin ja säännöllisiin kävelyretkiin.

Yhteenveto: Tämä on todella monipuolinen kenkä, joka vääntöpohjan ja maksimaalisen pitovoiman ansiosta sopii kaikkiin sääolosuhteisiin ja monipuoliseen maastoon. Testiryhmätykkää mallista, joka on hiukan vähemmän urheilullinen kuin muut mallit – voit siis sovittaa sen sekä retkeilyvaatteisiin että arkityyliisi viedessäsi koiraa ulos. Tämä ei kuitenkaan ole haluamasi juoksukenkä, jos tavoittelet omaa ennätysaikaasi, mutta vakaata mallia etsivälle se sopii.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

ENG_W.png
Muoti & trendit

Suuri urheilukellotesti!

1 päivä sitten
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

2 päivää sitten
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

4 päivää sitten
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

5 päivää sitten
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

6 päivää sitten
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
underställ kari traa
Muoti & trendit

9 parasta Black Friday -löytöä

22 nov 2019
header black fridayfynd
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

22 nov 2019
nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Icon Clash

21 nov 2019
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

18 nov 2019
header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

18 nov 2019
Test av goggles header
Muoti & trendit

Testin parhaat laskettelulasit

17 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

09 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Muoti & trendit

Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella

24 oct 2019
Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

22 oct 2019
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

22 oct 2019
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

22 oct 2019
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

22 oct 2019
more news
ENG_W.png

Suuri urheilukellotesti!

Eikö olisi hienoa, että kantaisit omaa Personal Traineria kädessä? Se seuraisi sinua mukanasi kuntosalille ja lenkille. Urheilukello kädessä se on mahdollista. Testaajamme ovat kokeilleet Garminin, Suunton ja Polarin sykekelloja.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Vinterkängor Icebug

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

Etkö tiedä mitä ostaa äidille, isälle, poikakaverille tai parhaalle ystävälle joululahjaksi? Älä huoli – meillä on loistava vinkki! Mikä olisi parempi lahja Pohjolan kylmään talveen kuin arvostetut ja lämpimät talvisaappaat?

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike See my style

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

Pimeällä näkyvyys on yksi tärkeimmistä yksityiskohdista. Mutta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen eteen. Stylisti Isabelle Håwi osaa yhdistää turvallisuuden ja trendikkyyden.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
header icebug

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

Icebug tunnetaan korkean suorituskyvyn polkujuoksukengistään. Siksi ei ole ihme, että myös heidän talvijuoksukengät tekevät vaikutuksen. Sportamoren testiryhmä kokeili neljä kuuminta mallia naisille ja miehille.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
ryggskydd

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

Selkäsuoja on fiksu sijoitus turvallisuuteen, laskitpa suksilla tai laudalla. Pohdi tätä ennen seuraavaa laskureissua.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
icebug

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

Älä lopeta ulkona juoksua vain siksi, että maa on liukas ja luminen. Osta juoksukenkä, jossa on nastat, niin voit jatkaa juoksua turvallisesti kevään saapumiseen saakka.

28 nov 2019
Muoti & trendit
skidhandskar test header

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

Sukset ja sauvat voit vuokrata paikan päällä, mutta hiihtohanskojen kanssa on haastavampaa. Jotta ostotapahtuma olisi sinulle helpompi, laski Sportamoren testiryhmä kauden parhaimmissa malleissa. Tätä mieltä testiryhmä on Helly Hansenin, Peak Performancen, Wear Colourin, Bulan ja Kombin hiihtohansikkaista.

28 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas Ultraboost 20

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2019 Adidas Ultraboostin suosittu versio on vihdoin täällä ja me pääsimme kurkistamaan tuotteeseen ennakkoon! Tässä tulee kaikki, mitä haluat tietää juoksukengistä, jotka ovat vähintään yhtä rakastettuja kuin tennarit.

27 nov 2019
Muoti & trendit
Header reflexplagg

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

On erittäin tärkeää, että erotut liikenteestä juostessasi pimeällä. Siksi testasimme kauden parhaat heijastavat vaatteemme ja juoksuvarusteemme – enää pimeys ei ole tekosyy jättää lenkkiä väliin.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Babolat

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

Vuoden hauskin perjantai on pian täällä! Black Friday on mainio päivä klikata kotiin kaikki, mitä toivelistalla lukee. Esittelemme 7 suosikkilöytöä miehille.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Skidjacka

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

Laskettelutakki on paljon enemmän kuin vain takki, jota käytät rinteessä. Sinun tulisi etsiä erilaisia yksityiskohtia ja malleja riippuen siitä, missä lasket. Keräsimme yhteen artikkeliin kaiken, mitä sinun tulee tietää laskettelutakeista.

24 nov 2019
Muoti & trendit
Black Friday

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

Ensi viikolla vietetään jälleen Black Friday – kymmenen päivää kestävää tarjousten ja diilien juhlaa, jota et halua missata. Tässä vuoden 2019 Black Friday pähkinänkuoressa.

24 nov 2019
Muoti & trendit
garmin forerunner

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

Black Friday -viikon aikana on mahdotonta olla tekemättä löytöjä. Nämä 10 tuotetta klikkaat mielellään kotiin (ennen kuin ne loppuvat).

24 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas tights

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

Vuoden suurimpana shoppailupäivänä hankimme mielellään löytöjä, joita olemme himoinneet koko vuoden. Tässä 8 Black Fridayn löytöä naisille.

23 nov 2019
Muoti & trendit
Nike Metcon 5

7 mustaa Black Friday -diiliä

7 suosikkia 7 huippumerkiltä. Klikkaa kotiin nämä mustat suosikit Black Friday -viikonlopun kunniaksi!

22 nov 2019
Muoti & trendit