header icebug

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

Icebug tunnetaan korkean suorituskyvyn polkujuoksukengistään. Siksi ei ole ihme, että myös heidän talvijuoksukengät tekevät vaikutuksen. Sportamoren testiryhmä kokeili neljä kuuminta mallia naisille ja miehille.

Jotta löydät juuri sinun tarpeillesi, tasollesi ja maastoillesi sopivan mallin, sinun on uskallettava asettaa vaatimuksia välineillesi. Sportamoren kokenut juoksijoiden testiryhmä on laittoi neljä mallia koetukselle lumen peittämässä hiihtokeskus Åressa. Alta pääset lukemaan, mitä he miettivät  Oribi, Rover, Newrun ja Pytho -malleista.

Icebug naisten talvijuoksukengät

Korkea suorituskyky!

Oribi 5 BUGrip dam

Malli:

Merkki:

Gore-Tex: Ei

Teräsnastat? Kyllä

Koko ja istuvuus: Kuten monet Icebugin kenkämalleista, myös Oribi on hiukan pientä kokoa. Jos et pidä tiukoista juoksukengistä, suosittelemme valitsemaan noin puolta kokoa suuremmat. Istuvuus on normaali.

Sopii sinulle, joka... olet melko kokenut juoksija, joka juoksee ehkä jopa kilpatasolta. Oribi tuntuu erittäin kevyeltä jalassa, mikä luo tunteen, että liidät jo toisen sekunnin jälkeen.

Yhteenveto: Tämä on selvä suosikki testissä, jos kysyt Sportamoren testiryhmältä! Oribilla on yksi miinus ja se on, että malli on suhteellisen alhainen. Seurauksena on, että lumi valuu joskus jopa nilkkaan. Muuten kengät ovat vaatimusten mukaisia, ne painavat vain vähän ja istuvat mukavasti jalkaan. Testiryhmä huomauttaa myös, että tämä juoksukenkä saa hyväksyttyä paremman arvosanan lämmönpitävyytensä suhteen – kun puet alle ohuet villasukat, selviää se myös Åren kylmästä ilmastosta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Oribillä on myös todella hyvä pito jäällä ja lumessa!

Niin mukavat!

Newrun bugrip dam

Malli:

Merkki:

Gore-Tex: Kyllä

Teräsnastat? Ei.

Koko ja istuvuus: Newrun on myös hiukan pientä kokoa, mutta toisaalta istuvuus on leveä ja varvasosio korkea.

Sopii sinulle, joka ... haluat hyvän talvikengän. Tämä on ehdottomasti enemmän aloittelijalle kuin eliittiurheilijalle, koska se tarjoaa jonkin verran ketterämmän juoksukokemuksen kuin edellä mainittu malli.

Yhteenveto: Tämä on erittäin mukava ja lämmin kenkä, joka toimii hyvin kylmässäkin lämpötilassa. Huomionarvoista on myös se, että Newrun on nauhoitettu Icebugin omalla pikanauhalla, jonka avulla voit säätää istuvuutta juoksemisen aikana ilman, että sinun täytyy pysähtyä. Nopea nauha myös suojaa sinua ikäviltä yllätyksiltä, joita voi tarttua kenkiin metsässä juostessa. Tämä kenkä sopii sinulle, joka pidät pitkistä lenkeistä, sillä se on supermukava jalassa ja sen iskunvaimennuskyky on huippuluokkaa. Myös tässä pito peilijäällä on mitä mainioin. 

Tekniseen maastoon

Pytho w bugrip

Malli:

Merkki:

GoreTex: Ei

Teräsnastat? Kyllä

Koko ja istuvuus: Hieman pientä kokoa, mutta ei niin pientä, että sinun tarvitsisi ottaa kokoa suuremmat. Jos kuitenkin valitset kahden koon välillä, suositelemme suurempaa. Istuvuuden suhteen Pytho on normaali.

Sopii sinulle, joka ... on kokenut juoksija. Verrattuna testin muihin kenkiin Pythossa on melko vähän iskunvaimennusta.Tämä on juoksukenkä, jonka haluat ottaa mukaasi todella tekniseen maastoon, sillä sen suorituskyky on todella korkea. 

Yhteenveto: Pytholla on melko kova pohja, joka sopii erinomaisesti hiukan ankarampaan maastoon, jossa sinun on pystyttävä vakauttamaan askeleesi. Siksi siinä on myös suhteellisen vähän vaimennusta ja ainoa miinus on, että se ei sovellu aloittelijoille niin hyvin. Muutoin kokeneessa testiryhmässämme on vain hyviä asioita sanottavaa Pythonista. Leveydeltään se on normaali juoksukenkä, vaikka koko onkin vähän pieni. Parasta tässä mallissa on, että se on niin kevyt ja antaa siksi sileän tunteen.

Luotettava ja uskollinen palvelija

Rover women

Malli:

Merkki:

GoreTex: Kyllä

Teräsnastat? Ei

Koko ja istuvuus: Pientä kokoa, mutta normaali istuvuus.

Soveltuu sinulle, joka ... aloittelijana etsit vakaata ja uskollista kenkää lumisille metsäreiteille ja maastopoluille. Rover toimii myös hyvin kävelykenkänä.

Yhteenveto: Parasta Icebugin mallissa on, että se on niin mukava ja luotettava. Vahvan  ja pehmeän tyynyn ansiosta se toimii yhtä hyvin vaelluksella kuin metsäpolullekin. Niille, jotka suunnistavat mieluiten metsäpoluille, tämä ei kuitenkaan välttämättä ole paras vaihtoehto. Vahvan rakenteensa vuoksi on nimittäin vaarana, että se tuntuu jalassa oudolta, jos olet tottunut todella laadukkaisiin juoksukenkiin. Muutoin suunnittelu on tyylikäs, hienovarainen ja varsin himmeä. Tämä juoksukenkä saa myös suuren plussan pidostaan, joka toimii lähes kaikilla alustoilla aina kosteasta asfaltista lumeen ja jäähän. 

Icebugin miesten talvijuoksukengät 

Minimalistinen malli tarjoaa juoksunautintoa

oribi herr

Malli:

Merkki:

GoreTex: Ei

Teräsnastat: Kyllä

Koko ja istuvuus: Istuvuus on normaali, mutta koko, kuten muissakin testin kengissä, on hiukan pieni. Se ei kuitenkaan ole pienempi kuin mitä Icebug-juoksukengät yleensä ovat. Joten jos olet törmännyt heidän malleihinsa aiemmin, voit ostaa normaalikokoiset kengät.

Sopii sinulle, joka ... et ole aloittelija. Testiryhmämme mielestä Oribit sopivat, aivan kuten naisten mallikin, hieman kokeneemmalle juoksijalle. 

Yhteenveto : Oribissä Icebug on vähentänyt sekä iskunvaimennusta että vakautta. Tavalliselle juoksijalle se merkitsee puhdasta juoksuhalua juosta tällaisissa minimalistisissa kengissä, jolla on korkea suorituskyky  jäällä, lumella ja märillä pinnoilla. Ainoa miinus, jonka testiryhmä löytää, on se, ettei malli sovi kaikista leveimmille jaloille. Toisaalta pohja on erittäin mukava eikä liian kimpoisa. 

Suositellaan kaikille

newrun herr

Malli:

Merkki:

Goretex: Ei.

Teräsnastat? Kyllä

Koko ja istuvuus: Tämä juoksukenkä on hiukan suurempi kuin mitä Icebugin juoksukengät yleensä ovat, mutta suunnilleen yhtä suuri kuin muu mallisto yleensäkin. Voit ostaa normaalikokoiset kengät. Sovitusta suositellaan muuten melkein kaikille!

Sopii niille, jotka ... haluavat kengän, joka toimii niin jäisillä maateillä, jalkakäytävillä kuin asfaltillakin.

Yhteenveto: Tämä on miesten selkeä suosikki testissä. Varpaiden osio on korkea ja tilava, mikä muodostaa kengän sisälle eristävän ilmakerroksen, joka myös lämpenee mukavasti. Pohja on ylivoimaisesti vaimein koko testissä. Testaajat ylistävät kengän designia, joka huokuu urheilullisuutta ja tuntuu hyvältä jalassa. Tämän juoksukengän mukana tulee myös Icebugin Boa Fit -järjestelmä, jonka avulla kenkä mukautuu juoksijan jalkaan - kuinka kätevää!

Tavalliselle juoksijalle

Pytho herr

Malli:

Merkki:

GoreTex: Ei

Teräsnastat? Kyllä

Koko ja istuvuus: Normaali Icebug-koko, mutta kapea istuvuus.

Soveltuu sinulle, joka ... on kokenut juoksija, joka ei vaadi paljon iskunvaimennusta.

Yhteenveto: Pythonin pohja on melko kova, minkä vuoksi se ei sovellu kovin hyvin aloittelijoille tai asfalttille. Toisaalta kova maasto on  juurikin se, missä tämä juoksukenkä toimii parhaiten! Koska pohja on niin kova, se on myös erittäin jäykkä, mitä vaaditaan todella vaikeissa maastoissa. Tämä on juoksukenkä, joka tarjoaa parhaan suosituskyvyn, vaikka maa olisi märkä, kalteva tai kylmä. Testiryhmä antaa myös plussapisteitä Pytholle, joka vastustaa hyvin kylmää. 

Monipuolinen suosikkimalli

Rover herr

Malli:

Merkki:

GoreTex: Kyllä

Teräsnastat: Kyllä

Koko ja istuvuus: Hyvä istuvuus ja lähes normaali koko sopii sinulle, jonka askel ei kierrä kumpaankaan suuntaan. Koska koko on Icebug-kokoa suurempi, voit hyvin ottaa tavallisen koon. 

Soveltuu niille, jotka.... haluavat käyttää samoja kenkiä juoksemiseen, patikointiin ja säännöllisiin kävelyretkiin.

Yhteenveto: Tämä on todella monipuolinen kenkä, joka vääntöpohjan ja maksimaalisen pitovoiman ansiosta sopii kaikkiin sääolosuhteisiin ja monipuoliseen maastoon. Testiryhmätykkää mallista, joka on hiukan vähemmän urheilullinen kuin muut mallit – voit siis sovittaa sen sekä retkeilyvaatteisiin että arkityyliisi viedessäsi koiraa ulos. Tämä ei kuitenkaan ole haluamasi juoksukenkä, jos tavoittelet omaa ennätysaikaasi, mutta vakaata mallia etsivälle se sopii.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

Stövlar - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

11 tuntia sitten
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

6 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

6 päivää sitten
Hur tvättar man sneakers?
Muoti & trendit

Video: Kuinka lenkkarit pestään?

02 apr 2020
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

02 apr 2020
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

02 apr 2020
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
more news
Stövlar - Header.jpg

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

Mikään ei ole hauskempaa kuin vesilätäköissä hyppiminen! Meidän suloinen testipaneelimme on kahlannut läpi sateisten leikkipuistojen testatakseen kauden parhaimmat lasten kumisaappaat.

11 tuntia sitten
Muoti & trendit
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar man sneakers?

Video: Kuinka lenkkarit pestään?

Monia mietityttää, miten lenkkarit saa käytön jälkeen taas valkoisiksi? Miten lenkkarit kuuluisi oikeasti puhdistaa? Me selvitimme vastauksen.

02 apr 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

02 apr 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

02 apr 2020
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit