Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.


Annoimme suuren testiryhmämme kokeiltavaksi tukun  ja tehtävän arvioida vaatteiden toiminnallisuutta, istuvuutta, muotoilua ja muita treenivaatteille tärkeitä ominaisuuksia. Tätä mieltä he olivat.

Tiukka monipuolinen pusero

Nike Pro Top LS - HERR.jpg

Malli: .

Saatavana väreissä: ,  

Soveltuu: Kaikenlaiseen treeniin viileällä säällä: juoksemiseen, pyöräilyyn, aluspaidaksi hiihtoon tai lumilautailuun. 

Tämä oli poikkeuksellisen hyvä: Materiaali on suorastaan täydellinen: se lämmittää tarvittaessa, viilentää tarvittaessa ja antaa jonkin verran kompressiota.

Yhteenveto: Tämä on todella monipuolinen pusero, jota testiryhmä ylistää taivaisiin. Se tuulettaa ja hengittää hyvin. Se pitää lämpöä kun pysyt paikallasi, ja tiheä kangas suojaa jonkin verran tuulelta, mutta kun alat hikoilla treenin aikana niin paita auttaa sinua jäähtymään hyvän ilmanvaihdon avulla. Paitaa voi käyttää yksinään tai ohuemman puseron tai takin kanssa. Malli on tiukka, mutta erittäin joustava, minkä vuoksi se ei rajoita liikkeitäsii. Paita sopii myös sisäharjoitteluun, mikä yllätti testipaneelin.

– Ajattelin että se päällä tulisi liian lämmin, koska se on tehty viileämpiin ulkolämpötiloihin, mutta päinvastoin. Malli sopii mainiosti myös sisälle, eräs testaaja iloitsee.

– Vaikuttaa siltä että Nike on löytänyt täydellisen tasapainon kompressiovaatteissa jotka pitävät myös lämpöä. Jos saisin vielä housut ja sukat samasta kankaasta, minun ei  tarvitsisi koskaan käyttää mitään muuta, sanoo toinen.

Pomppufiilis! 

Nike_JoyrideRunDual.png

Malli:  

Saatavana väreinä: ,  

Soveltuu: 10 kilometrin lenkeille ja kuntoilijalle.

Tämä oli erityisen hyvä: Malli sopii sekä juoksukengäksi että lenkkareiksi arkeen.

Yhteenveto: Joyride Dual Run -kengissä on pieniä vaahtopalloja sekä kantapäässä että keskikohdalla erityisen hyvän iskunvaimennuksen aikaansaamiseksi, joka mukautuu juuri sinun jalkaasi. Testiryhmän mielestä kengät ovat erittäin mukavat ja juokseminen tuntuu kuin pilvien päällä liitelisi. Kengät istuvat mainiosti jalan ympärille ja tukevat hyvin.

– Kenkä atuntuu todella hyvältä, vähän kuin React-malli, sanoo testaaja.

Yläosa koostuu mesh-verkosta, jossa on hyvin ilmaa kierrättäviä reikiä.. Ne voivat tuntua jopa liian viileiltä jos juokset kylmässä säässä. Voit helposti ratkaista tämän ongelman lämpimillä juoksusukilla, eräs testaaja vinkkaa. Kantapäässä on silmukka, jonka avulla kenkä on helppo pukea jalkaan ja monet testaajamme arvostivat tätä ominaisuutta. Joyride sopii kaikille, jotka eivät treenaa maratonin mittaisille matkoille, vaan juoksevat vasta-alkajana tai keskitasolla tai parantelevat vanhaa vammaa. 

– Tämä on täydellinen kenkä jokaiselle, joka haluaa aloittaa juoksemisen ja sopii myös kuntoliikkujalle. Se sopii myös kaikille, jotka haluavat todella mukavan kengän, jota käyttää päivittäin – näillä on nimittäin myös mukava kävellä, eräs testaaja sanoo.

Sporttinen tennari

Nike Revolution 5 - HERR.jpg

Testi:
 Revolution 5 

Saatavina väreissä:  ja 

Soveltuu: Kävelylle, töihin, arkipäiviin ja kevyempään juoksuun. 

Tämä oli erityisen hyvää: Tyyli! Testipaneelin mielestä kengät ovat erityisen tyylikkäät ja ne on saatavilla useissa väreissä. 

Yhteenveto: Nike on keskittynyt mukavuuteen luodessaan Revolution 5 – täydellinen yhdistelmä juoksukenkää ja lenkkaria. Jos olet aiemmin omistanut Tanjunit niin tunnet tämän tyyppisen yhdistelmakengän. Kuten sanottu, tämän kengän parhaisiin puoliin kuuluu mukavuus sekä pehmeä vaimennus ja sisäpohja.

– En sanoisi tätä superhyväksi juoksukengäksi mutta se toimii lyhyillä matkoilla rennolla tahdilla, jos olet vaikka lomalla ja unohtanut juoksukengät kotiin, sanoo eräs testaaja.

Toisin sanoen kengät eivät ole yhtä tekniset kuin Niken Pegasus tai Infinity, mutta ne hoitavat hommansa jos sinulla ei ole muita juoksukenkiä. Parhaiten ne sopivat niille jotka kävelevät paljon työssään tai tykkäävät tehdä pitkiä kävelylenkkejä. Parhaimmat arvosanon sai kenkien ulkonäkö. Sopivat loistavasti sekä Street-lookiin, farkkujen kanssa tai jopa puvun kanssa! 

Stabiili ja kestävä treenikenkä 

Nike Metcon 5 - HERR.jpg

Testi:
 Metcon 5  

Saatavana väreissä:  ja .

Soveltuu: Intensiiviseen treeniin jossa on paljon hyppyjä, samoin raskaisiin painonnostoihin. 

Tämä oli erityisen hyvää: Kaikki pienet yksityiskohdat joidan avulla voit tehdä kaikkia X-fit:iin kuuluvia harjoituksia.   

Yhteenveto: Metcon on Niken ylpeydenaihe kun puhutaan korkea intensiivisestä treenistä. Kenkä on luotu sitä varten että voit tehdä kaikki treeniin kuuluvat hypyt ja burpeet sekä kiipeilyt, käsilläseisonta push-upit ja nostot samat kengät jalassa.

– Voit tottakai käyttää Metcon 6-kenkiä myös tavallisessa voimaharjoittelussa, mutta kenkä saa näytettyä kaikki parhaat puolensa juuri HIIT-treenissä, sanoo eräs testaaja. 

Kengän mukana saat lisäpohjallisen, jonka avulla kenkä muuttuu painonnostokengäksi. Osa testaajosta olisi toivonut korkeampaa kantakappaletta, sillä se tuntuu hieman lyhyeltä sen jälkeen kun asetat lisäpohjallisen paikalleen. Muita kengän ominaisuuksia ovat kengän sivuilla olevat vahvikkeet, joidan ansioista voit kiipeillä köysissä kuluttamatta kenkiä. Kannassa on on pohjassa pieni kohoama, jonka avulla käsilläseisonta push-upit liukuvat pitkin seinää. Koko on Niken tavallinen, joten jos käytät tavallisesti muun merkkisiä kenkiä niin valitse yhtä suurempi koko. Istuvuus on normaalista hieman leveään. Lyhyesti sanottuna stabiili ja kestävä treenikenkä jokaisen vaatevarastoon.

Tyylikäs ja ilmava t-paita 

Nike Dry Miler Top SS - HERR.jpg

Testi: 
Dry Miler Top SS

Saatavana väreissä:  ja 

Materiaali: 100% polyesteri. 

Soveltuu: Juoksu ja kaikentyyppinen salitreeni. 

Tämä oli erityisen hyvää: Ilmanvaihto. Paita tuulettaa erityisen hyvin sillä siinä on mesh-verkkoja olkapäillä ja suuressa osassa koko selkää. Voi hikoilla paljon tuntematta oloasi märäksi tai kuumaksi. 

Yhteenveto: Täydellinen juoksupaita joka hengittää ja kuljettaa kosteutta pois iholta tehokkaasti. Tämä Niken t-paita on suunniteltu juoksua ajatellen, mutta sopii aivan yhtä lailla salille. Voit käyttää sitä vuoden ympäri, joten se on täydellinen t-paita treenivaatteeksi. Pisteitä laskeva seikka on synteettinen materiaali joka imee hikeä ja haisee reippaasti treenin jälkeen. Makukysymys joka ei juuri vaivaa treenin aikana vaan lähinnä seuraavassa treenissä jos treenaat sama paita päällä useamman kerran ennen sen pesua. Viimeisenä paita saa kahtiajakaantuneet mielipiteet tyylipuhtaasta lookistaan. Nike näyttää että jopa minimalistinen paita näyttää modernilta hartioissa olevien valikoitujen yksityiskohtien avulla, mutta samalla osa testaajista piti tyyliä hieman liian tavallisena.  

Joustavat perustrikoot 

Nike Pro Tights - HERR.jpg

Testi: 
Pro Tights 

Saatavilla värissä: .

Materiaali: 90% polyesteriä ja 10% elastaania. 

Soveltuu: Kaiken tyyppiseen treeniin, jopa juoksuun vaikka trikoissa ei olekaan taskua.

Tämä oli erityisen hyvää: Hyvin istuvat perustrikoot jotka sopivat sekä shortsien alle tai ihan vaan alaosaksi.

Yhteenveto: Klassiset trikoot jotka täyttävät niille asetetut odotukset, ei enempää eikä vähempää. Testipaneeli haluaa nostaa esiin tarkoin asetellut saumat jotka vähentävät hankausta ja ihoärsytystä. Kuten materiaalivalinnasta voi arvata niin trikoot ovat erittäin joustavat ja ihonmyötäiset.

– Paneelien joustava kangas saa aikaan sen etteivät trikoot ole koskaan tiellä treenatessasi aktiivisesti. Ne sopivat hyvin myös shortsien alle jos tykkäät pukeutua niin, sanoo yksi testaaja.

Vyötärö on juuri sopivalla korkeudella eikä jätä rakoa trikoiden ja t-paidan välille tehdessäsi esimerkiksi kyykkyjä. Trkoissa voi myös juosta, mutta muista että tässä mallissa ei ole taskua puhelinta tai avaimia varten. Toisaalta nämä ohuet, mustat trikoot on helppo yhdistää muihin vaatteisiin riisutun tyylinsä vuoksi. Jos haluat olla trendikäs ja näkyä, niin voit kiinnittää huomion muilla vaatteilla ja asusteilla.

Tyylipuhdas ja mukava huppari 

Nike Club Hoodie - HERR.jpg

Testi: 
Club Hoodie 

Saatavina väreissä:  ja 

Materiaali: 80% puuvilla ja 20% polyesteri.

Soveltuu: Arkeen, kun kuljet salille tai kotiin sekä töihin (jos töissäsi ei ole erityistä pukukoodia tai varusteita).

Tämä oli erityisen hyvää: Erityisen pehmeä sisäpuoli jonka takia haluat viettää tässä paidassa 24/7. 

Yhteenveto: Klassikko Nike-hoodie jonka sisäpinta on harjattua fleecea. Ja kyllä, se tuntuu juuri yhtä ihanalta kuin ajattelit lukiessasi "sisäpinta on harjattua fleeceä". Sisäpinta on erityisen sileä ihoa vasten eikä sinulla tarvitse olla (tai oikeastaan et halua) mitään vaatetta hupparin alle. Hupapri on mukava päällä ilmankin.

Hupparin istuvuus on loose fit, ja koko on iso verrattuna vastaaviin huppareihin. Jos siis mietit kahden koon välillä etkä halua erityisesti suurta hupparia niin voit valita pienemmän. Paidassa on kengurutasku jossa on sama pehmeä vuori kuin hupparissa, sekä säädettävä huppu jossa pehmeää harjattua fleece-kangasta ei ole. Tämä on perusvaate ja suosikki, jota on saatavana monissa väreissä, toisaalta malli on melko riisuttu. Tyyliltään huppari olisi voinut olla hauskempi vaikka se onkin arkiasu. Kysymys kuuluukin, minkä värisen paidan sinä klikkaat kotiin?

Täydelliset harmaat housut 

Nike Nsw Club Jogger - HERR.jpg

Testi:
 Nsw Club Jogger

Saatavana väreissä:  ja 

Materiaali: 80% puuvilla ja 20% polyesteri.

Soveltuu: Arkeen ja matkoihin salille ja kotiin. 

Tämä oli erityisen hyvää: Malli istui hyvin koko testipaneelille!

Yhteenveto: Jos googlaat "harmaat olohousut" ovat nämä juuri sellaiset jotka saat hakutuloksena. Nsw Club Jogger on klassikkomalli, ja ne ovat istuvuudeltaan ja kooltaan normaalit. Lahkeensuissa on resorit ja vyötäröllä on kiristysnauha. Lahkeet ovat suorat.

– Tämä on klassisin malli jonka voit saada. Positiivista on että se sopii todellakin sopii kaikille eri kehoille, sanoo eräs testaaja.

Materiaali on puuvilla-polyesteri-sekoitetta. Mutta yllä olevaan huppariin verrattuna näissä ei ole harjattua fleece-sisusta, ja osa testaajista jäi kaipaamaan sitä. Toisten mielestä se on vain hyvä, sillä fleece voi saada sinut hikoamaan etkä välttämättä halua siksi fleeceä housuihin. Harmaa väri on hieno, mutta osa testaajista olisi toivonut housuilta hieman enemmän uusia ideoita, jotka olisivat saaneet ne näyttämään trendikkäiltä ja 2020-luvulle kuuluvilta. Toisaalta nämä ovat lyhyesti ja ytimekkäästi tyylipuhtaat housut jotka hoitavat hommansa. ne eivät sovi treeniin, mutta voit tottakai pukeutua näihin kun kuljet salille ja palaat kotiin.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

18 tuntia sitten
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

5 päivää sitten
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

06 aug 2020
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
more news
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

18 tuntia sitten
Muoti & trendit
nike superrep header

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

Niken laajan treenikenkävalikoiman avulla on helppo löytää oikea malli sinulle ja treenillesi. Me opastamme sinua valitsemaan oikein.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Tvätta din dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

11 sep 2020
Muoti & trendit
innebandylubbor

Suuri testi: Salibandymailat

Lapa, grippi ja paino vaikuttavat salibandymailan laatuun. Olemme testanneet tämän syksyn suosikit!

11 sep 2020
Muoti & trendit
Test tights med fickor

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

Musiikin kuunteleminen puhelimesta voimaharjoittelun aikana on suosittua ja yleistä. Tämän vuoksi testipaneelimme laittoikin testiin uudet treenitrikoot, joissa on isot taskut.

10 sep 2020
Muoti & trendit
Nike

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

Niken laajan valikoiman edessä voi olla vaikeaa löytää itselle sopivat kengät. Ei hätää, tässä tulee parhaat vinkkimme!

09 sep 2020
Muoti & trendit
Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 sep 2020
Muoti & trendit
Adidas

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

Treenasitpa sitten 35 asteen lämmössä auringossa, kaatosateessa tai pakkaskelillä, Adidakselta löydät treenivaatteet joka säähän. Lue kaikki heidän uudesta Ready-konseptistaan täältä!

08 sep 2020
Muoti & trendit
virvelvind

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

Leikkimistä ja ulkonaoloa varten suunniteltujen laadukkaiden lastenvaatteiden ei tulisi maksaa omaisuuksia. Tässä on Virvelvindin uusin kokoelma.

07 sep 2020
Muoti & trendit
header

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

Olemme juosseet, käyneet salilla ja treenanneet syksyn kauneimmissa pitkähihaisissa treenipaidoissa. Tässä ovat muun muassa Casallin, Röhnischin ja Niken mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

04 sep 2020
Muoti & trendit
långärmade träningströjor test

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

Lenkillä, kuntosalilla ja muussa treenissä voi joskus olla mukava käyttää pitkähihaista treenipaitaa. Testipaneelimme otti tehtäväkseen hikoilla juurikin tässä treenivaatteessa. Tutustu miesten treenipaitoihin, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

04 sep 2020
Muoti & trendit
Blacc fitness

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

Vihdoinkin! Enää ei tarvitse etsiä: edulliset trikoot, joista ei kuulla läpi, ovat nyt täällä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Blaccin uuden treenivaatekokoelman.

04 sep 2020
Muoti & trendit
test svarta tights

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimatreeniin, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Testipaneelimme kokeili lukuisia malleja löytääkseen valikoiman parhaat trikoot.

01 sep 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

On aika nostaa treenin tasoa uusilla sisäliikuntaan soveltuvilla treenikengillä. Tässä ovat kauden parhaat miesten treenikengät.

30 aug 2020
Muoti & trendit
Nike Metcon Release

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

Nike Metcon -treenikenkä on vallannut kuntosalit myrskyn lailla ja kiitos tästä kuuluu sille, että kenkä on riittävän joustava korkeaintensiivisiin treeneihin sekä juuri sopivan vakaa painavien nostojen suorittamiseen. Sano hei Nike Metcon 6 -kengälle!

26 aug 2020
Muoti & trendit