FI Header pendlarjackor

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

Miten sinä taitat työmatkasi? Testasimme parhaat takit, jotka toimivat työmatkalla, pyöräilitpä, kävelitpä tai käytitpä julkisia. Löydä oma suosikkisi!  


Kari Traa FI

Merkki: Kari Traa

Malli: Nora Jacket 

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko on normaali ja pituus juuri sopiva käsistä ja muualta kropasta. Takki on muotoon ommeltu ja naisellinen. Ota tavallinen kokosi, niin takki istuu kuin valettu.  

Lämpötila: Takki on hyvin ohut ja siksi täydellinen kuoritakiksi. Se pitää kuitenkin hyvin tuulta ja toisaalta myös hengittää hyvin, joten sinulle ei tule liian kuuma. Lisäksi takki kuivaa nopeasti. 

Mukavuus: Höyhenenkevyt takki, jossa on hieman korkeampi kaulus. Myös helmaa saa säädeltyä, ja siksi takki suojaa täydellisesti tuulelta. Todella mukava päällä.   

Yhteenveto: Pyöräiletkö tai juoksetko työmatkasi? Siinä tapauksessa Kari Traa Nora Jacket on täydellinen vaihtoehto tuulenpitävine ja nopeasti kuivaavine ominaisuuksineen. Takki istuu nätisti ja joustaa hyvin. Siinä on monia näppäriä yksityiskohtia kuten korkea kaulus ja säädeltävä helma. Takista löytyy kaksi tilavaa vetoketjullista taskua. Takin väri on todellisuudessa hieman voimakkaampi kuin kuvassa.  


Craft Belle FI

Merkki: Craft 

Malli: Belle Rain Jacket 

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani 

Istuvuus: Takki on pienehkö ja se istuu tiukasti. Jos haluat slimmatumman mallin, valitse normaali kokosi, muuten suosittelemme hyppäämistä koon ylemmäs. 

Lämpötila: Ohut ja kevyt kuoritakki täyttää tehtävänsä, sillä se suojelee niin tuulelta kuin vedeltäkin. Takki hengittää hyvin ja siinä on ilma-aukot selässä ja kainaloissa. 

Mukavuus: Takki on joustava ja siinä on helppo liikkua, sillä se ei purista mistään. Malli on edestä lyhyempi kuin takapuolelta, jossa se tulee hieman pepun päälle. 

Yhteenveto: Mainio takki esimerkiksi pyörämatkalle töihin. Takki pitää sinut viileänä ja suojaa samalla kylmältä tuulelta. Selässä on vetoketjullinen tasku, jonne voit pujottaa esimerkiksi avaimet. Jos lämpötila nousee iltapäivällä, voit kätevästi taittaa takin laukkuusi. Yksinkertaisesti tyylipuhdas kuoritakki, jonka väri piristää ankeaa syksyä.  


Wyte Vendela FI

Merkki: Wyte 

Malli: Vendela 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: PU-materiaali

Istuvuus: Takki on hieman isompaa mallia. Voit huoletta mennä koon alaspäin, ja silti alla riittää tilaa paksummallekin puserolle. Nätti istuvuus ja malli.

Lämpötila: Sadetakki ei lämmitä itsessään juurikaan, mutta liikkuessa sinun tulee lämmin. Takissa on kuitenkin ilma-aukot kainaloiden kohdalla, joista ilma pääsee vaihtumaan. 

Mukavuus: Takki istuu todella mukavasti ja tuskin tunnet sitä päälläsi. Huppua ei voi kiristää, mikä häiritsee tuullessa ja laskee hieman kokonaisarvosanaa. Muuta huomautettavaa hyvin tehdyssä takissa ei juuri ole. 

Yhteenveto: Laatuunsa nähden edullinen ja mukava takki sopii mainiosti työmatkalle sateisina päivinä. Takki vaikuttaa trendikkäältä ja mukavan rennolta. Jos palelet, on alla tilaa toisellekin takille. Takissa on mukava, korkea kaulus, joka suojelee sinua hyvin sateelta. Huppu on tilava, mutta sitä ei voi kiristää, minkä vuoksi se voi tuulessa laskeutua alas. Muuten tuuli ei pääse takista läpi. Hihoja voi säädellä.


Tenson Nidingen FI

Merkki: Tenson 

Malli: Nidingen 

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: PU-materiaali

Istuvuus: Mukava ja joustava normaalikokoinen takki. Ota siis tavallinen kokosi. Sinulle jää silti tilaa paksummalle puserolle alle. 

Lämpötila: Klassinen sadetakki, joka ei ole kovin lämmin. Tarvitset siis kunnon puseron alle. Saat hihat kätevästi kiinni napilla, mikäli kaipaat tiukempaa istuvuutta. Voit myös säädellä takin takapuolen alareunaa avaamalla ilma-aukkoja. Ilma-aukot löytyvät myös kainaloiden kohdalta.  

Mukavuus: Takki on todella mukava päällä, mutta ei lämmitä kovin paljoa. Tarvitset siis paksumman kerroksen alle. Takista löytyy vetoketju. Myös huppu on mainio, sillä se kaartuu hieman alaspäin, mikä auttaa suojelemaan sinua sateelta.

Yhteenveto: Moitteeton sadetakki suojelee sinua niin kävelyllä kuin pyörämatkalla töihin ja takaisin. Takkia ei ole pumpattu täyteen eri ominaisuuksilla, mutta siitä löytyy kaikki, mitä sadetakki tarvitseekin. Istuvuus on mainio ja malli nätti. Tilaa on hyvin myös paksummalle kerrokselle. 


Wyte Klara FI

Merkki: Wyte   

Malli: Klara 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: nylon 

Istuvuus: Takki vastaa kokoaan. Se istuu mukavasti, ja sinulla on täysi vapaus taipua kaikenlaisiin liikkeisiin. Takki on pehmeä ja istuu mainiosti ylhäältä, mutta alempaa se on hieman löysempi. Takki on myös hieman pidempi takapuolelta, mistä testaajamme pitävät, sillä se pitää takapuolen lämpimänä. 

Lämpötila:  Kevyt untuvatakki on täydellinen etenkin viileämpinä syyspäivinä. Toisaalta se sopii myös mukavaksi keskikerrokseksi. Takki pitää hyvin lämpöä. 

Mukavuus: Supermukava takki, jossa on kunnollinen huppu. Ainoa miinus on, ettei huppua voi säädellä, mutta muuten se istuu nätisti.

Yhteenveto: Kahdella tilavalla vetoketjullisella taskulla varusteltu hyvä takki, joka sopii täydellisesti hieman viileämpään syyspäivään. Nätti ja trendikäs harmaa väri on helppo yhdistää lähes kaikkeen: se palvelee niin sporttisempaa tyyliä kuin vähän hienompaakin. Takki sopii niin kaupungille, metsään, arkeen kuin työmatkallekin. 


Kari Traa Tove FI


Merkki: Kari Traa 

Malli: Tove Midlayer 

Suositushinta: 159,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa ja tuntuu joustavalta. Istuvuudessa ei ole valittamista.

Lämpötila: Hyvin lämmittävä, kevyt untuvatakki. Samalla takki kuitenkin hengittää hyvin ilmavien osiensa ansiosta. 

Mukavuus:  Todella mukava takki! Takissa on mukava ja lämmittävä kaulus sekä pitkät kädet ja ranteenlämmikkeet, jotka suojaavat erityisen hyvin tuulelta. Ranteenlämmikkeiden ansiosta takki ei mene myöskään mutkalle, vaan istuu hyvin, vaikka käyttäisit sitä välikerroksena.

Yhteenveto: Tämä naisellinen takki lämmittää sinua niin töihin kävellessä kuin pyöräillessäkin. Takista löydät kaksi suurempaa taskua sisäpuolelta ja kaksi vetoketjullista taskua ulkopuolelta. Nätti muoto ja kaunis sininen väri sopivat hyvin syksyyn. Plussaa pehmeistä hihoista ja ranteenlämmikkeistä.


Adidas Varilite FI

Merkki: Adidas 

Malli: Varilite Hood Jacket 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä : 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Takki vastaa kokoaan, valitse siis normaali kokosi. Sporttinen ja nätti takki, joka taipuu hieman sisäänpäin vyötärön kohdalta antaen nätin muodon. 

Lämpötila: Ei kaikista lämpöisin takki, mutta sopii silti täydellisesti hieman lämpimämpään syyspäivään. Sopii myös kuoritakin alle välikerrostakiksi. 

Mukavuus: Todella kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. Täydellinen huppu suojaa sinua kylmältä syysviimalta. Lämpimämpinä päivinä kevyt takki on helppo pakata mukaan reppuun. 

Yhteenveto: Takkia ei ole ehkä viimeistelty ominaisuuksilla, mutta se toimii täydellisesti sporttisessa tyylissä ja kävellen tai pyöräillen taitettavilla työmatkoilla. Tämä Adidaksen takki pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä. Täydellinen sportswear-takki viikon jokaisena päivänä!

BLACC Paseo FI

Merkki: Blacc 

Malli: Paseo 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko on normaali, mutta malli oversize. Jos kaipaat tiukemmin istuvaa takkia, valitse kokoa pienempi.

Lämpötila: Tämä kuoritakki suojaa sinua hyvin tuulelta. Kylminä päivinä se kaipaa kaverikseen kuitenkin jotain lämpimämpää. Takki hengittää hyvin.

Mukavuus: Höyhenenkevyt takki, jossa on mukavat ranteenlämmikkeet. Iso ja mukava huppu on juuri sopivan muotoinen. 

Yhteenveto: Ykkösvalinta sinulle, joka kaipaat rentoa katutyyliä arkeesi. Koska takki on hyvin sporttinen, se sopii mainiosti myös salireissuille. Pidämme kahdesta tilavasta, vetoketjullisesta taskusta, sillä niihin voi kätevästi kätkeä avaimet ja kännykän. Viininpunainen väri on täydellinen kuten myös oversize-malli. 


Röhnisch Thermo FI


Merkki: Röhnisch 

Malli: Thermo Wind Jacket 

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani 

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa ja istuu virheettömästi ylle. Hihat ovat sopivan kokoiset ja ne tulevat mukavasti aina sormiin asti. Takki on hieman pidempi takaa, joten se peittää myös takapuolen. 

Lämpötila: Kevyempi takki, joka on kuitenkin tavallista kuoritakkia paksumpi. Takki pitää sinut lämpimänä myös kylminä päivinä, minkä lisäksi se hengittää hyvin.

Mukavuus: Mukava ja joustava materiaali tekee tästä takista supermukavan, minkä lisäksi se suojaa hyvin tuulta vastaan. Näppärä kaulus pitää sinut lämpimänä ja pitkät hihat estävät tuulta pääsemästä sisään. 

Yhteenveto: Juoksetko tai käveletkö työmatkasi? Thermo Wind Jacket pitää sinut lämpimänä ja suojaa tuulelta. Takissa on vetoketjullinen tasku tärkeimmille tavaroille. Joustava materiaali antaa sinulle täyden liikkumavapauden ja heijastimien avulla näyt hämärässäkin. Plussaa pehmeistä hihoista. 


Adidas Z.N.E FI

Merkki: Adidas  

Malli: Z.N.E Jacket 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: nylon ja elastaani 

Istuvuus: Malli on hieman suorempi ja tulee nätisti takapuolen yli. Hihat voivat tuntua aavistuksen pitkiltä, mutta se on vain mukava. Todella kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi.

Lämpötila: Hyvin hengittävä kangas pitää sinut viileänä. Kylmempinä päivinä tarvitset kuitenkin jotain alle, ettet palele. 

Mukavuus:  Hyvin muotoillut kyynerpäät tekevät liikkumisesta mukavaa. Huppu istuu mukavasti ja nätisti ja sitä voi myös säädellä. 

Yhteenveto: Sporttinen takki sopii mainiosti sinulle, joka juokset, kävelet tai pyöräilet työmatkasi. Takista löytyy kaksi vetoketjullista taskua ulkopuolelta ja kaksi sisätaskua, jonne voit sujauttaa kätevästi vaikka avaimesi tai kännykän. Vettä hylkivä materiaali pitää huolen, ettei ainakaan yläkroppasi kastu kotimatkalla. Freesi valkoinen väri piristää syksyä ja täydentää sporswear-tyylisi. 


Nike Essential FI


Merkki: Nike 

Malli: Essential Jacket 

Suositushinta: 799 kronor 

Finns i färgerna: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko istuu hyvin. Jos olkapääsi ovat leveämmät tai haluat löysemmän mallin, ota kokoa isompi. Mukava malli tulee hieman takapuolen ylle. 

Lämpötila: Ohut kuoritakki suojaa hyvin vedeltä ja tuulelta. Alle tarvitset kuitenkin jotakin lämmintä kylminä päivinä. Selkäpuolelta löydät mukavat ilma-aukot, jotka pitävät sinut viileänä. Lisäksi voit avata neljä pientä nappia molemmilta puolelta, jos haluat lisää ilmaa tai että takki istuu hieman löysemmin.

Mukavuus: Superkevyt, pehmeä ja mukava takki. Takapuoli tulee hieman alemmas, joten se peittää koko selän. Supermukava huppu pitää pääsi kuivana.

Yhteenveto: Tämä takki päällä edes vesisade ei estä taittamasta matkaasi pyöräillen tai juosten. Takki on pehmeä ja superkevyt, joten tuskin tunnet sitä päälläsi. Hyvä huppu suojaa sateelta peittämättä näkymääsi. Takista löytyy kaksi vetoketjullista taskua rinnan alta ja kaksi sivutaskua hieman alempaa. Täydellinen takki työmatkalle, josta taitat osan julkisilla ja osan pyöräillen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

21 tuntia sitten
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

1 päivä sitten
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

1 päivä sitten
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

1 päivä sitten
Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

2 päivää sitten
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

16 oct 2019
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

15 oct 2019
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

15 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

14 oct 2019
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

14 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
more news
Heade boots kids

Testin parhaat: Lasten talvikengät

Pidä lasten jalat kuivana ja lämpimänä ja valitse oikeanlaiset talvikengät. Pieni testiryhmämme hyppi, juoksi ja leikki sesongin parhaat talvikengät jalassa.

21 tuntia sitten
Muoti & trendit
Pulseboost Winterized

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

Adidas Pulseboost on juoksukenkä, joka selviää nopeista suunnanmuutoksista paremmin kuin yksikään kokeilemasi kenkä. Nyt malli on saanut aivan uudenlaisen talveen sopivan pohjan. Tässä tulee Pulseboost Winterized.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
viking-sled.jpg

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

Mistä tiedän, koska lapseni tulisi vaihtaa kengät talvikenkiin? Mikä on lämpimin materiaali ja onko mallin pidettävä vettä? Vikingin tuoteasiantuntija vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Asics reflex

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

Kun lenkkeilet syksyllä ja talvella on tärkeää pukeutua sään mukaan. Sinun tulee myös erottua pimeällä ja helpoiten se käy heijastimien kanssa. Pukeudu näin, niin näyt myös hämärässä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

16 oct 2019
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

15 oct 2019
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

15 oct 2019
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

14 oct 2019
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

14 oct 2019
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

14 oct 2019
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

14 oct 2019
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit