FI Header pendlarjackor

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

Miten sinä taitat työmatkasi? Testasimme parhaat takit, jotka toimivat työmatkalla, pyöräilitpä, kävelitpä tai käytitpä julkisia. Löydä oma suosikkisi!  


Kari Traa FI

Merkki: Kari Traa

Malli: Nora Jacket 

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko on normaali ja pituus juuri sopiva käsistä ja muualta kropasta. Takki on muotoon ommeltu ja naisellinen. Ota tavallinen kokosi, niin takki istuu kuin valettu.  

Lämpötila: Takki on hyvin ohut ja siksi täydellinen kuoritakiksi. Se pitää kuitenkin hyvin tuulta ja toisaalta myös hengittää hyvin, joten sinulle ei tule liian kuuma. Lisäksi takki kuivaa nopeasti. 

Mukavuus: Höyhenenkevyt takki, jossa on hieman korkeampi kaulus. Myös helmaa saa säädeltyä, ja siksi takki suojaa täydellisesti tuulelta. Todella mukava päällä.   

Yhteenveto: Pyöräiletkö tai juoksetko työmatkasi? Siinä tapauksessa Kari Traa Nora Jacket on täydellinen vaihtoehto tuulenpitävine ja nopeasti kuivaavine ominaisuuksineen. Takki istuu nätisti ja joustaa hyvin. Siinä on monia näppäriä yksityiskohtia kuten korkea kaulus ja säädeltävä helma. Takista löytyy kaksi tilavaa vetoketjullista taskua. Takin väri on todellisuudessa hieman voimakkaampi kuin kuvassa.  


Craft Belle FI

Merkki: Craft 

Malli: Belle Rain Jacket 

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani 

Istuvuus: Takki on pienehkö ja se istuu tiukasti. Jos haluat slimmatumman mallin, valitse normaali kokosi, muuten suosittelemme hyppäämistä koon ylemmäs. 

Lämpötila: Ohut ja kevyt kuoritakki täyttää tehtävänsä, sillä se suojelee niin tuulelta kuin vedeltäkin. Takki hengittää hyvin ja siinä on ilma-aukot selässä ja kainaloissa. 

Mukavuus: Takki on joustava ja siinä on helppo liikkua, sillä se ei purista mistään. Malli on edestä lyhyempi kuin takapuolelta, jossa se tulee hieman pepun päälle. 

Yhteenveto: Mainio takki esimerkiksi pyörämatkalle töihin. Takki pitää sinut viileänä ja suojaa samalla kylmältä tuulelta. Selässä on vetoketjullinen tasku, jonne voit pujottaa esimerkiksi avaimet. Jos lämpötila nousee iltapäivällä, voit kätevästi taittaa takin laukkuusi. Yksinkertaisesti tyylipuhdas kuoritakki, jonka väri piristää ankeaa syksyä.  


Wyte Vendela FI

Merkki: Wyte 

Malli: Vendela 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: PU-materiaali

Istuvuus: Takki on hieman isompaa mallia. Voit huoletta mennä koon alaspäin, ja silti alla riittää tilaa paksummallekin puserolle. Nätti istuvuus ja malli.

Lämpötila: Sadetakki ei lämmitä itsessään juurikaan, mutta liikkuessa sinun tulee lämmin. Takissa on kuitenkin ilma-aukot kainaloiden kohdalla, joista ilma pääsee vaihtumaan. 

Mukavuus: Takki istuu todella mukavasti ja tuskin tunnet sitä päälläsi. Huppua ei voi kiristää, mikä häiritsee tuullessa ja laskee hieman kokonaisarvosanaa. Muuta huomautettavaa hyvin tehdyssä takissa ei juuri ole. 

Yhteenveto: Laatuunsa nähden edullinen ja mukava takki sopii mainiosti työmatkalle sateisina päivinä. Takki vaikuttaa trendikkäältä ja mukavan rennolta. Jos palelet, on alla tilaa toisellekin takille. Takissa on mukava, korkea kaulus, joka suojelee sinua hyvin sateelta. Huppu on tilava, mutta sitä ei voi kiristää, minkä vuoksi se voi tuulessa laskeutua alas. Muuten tuuli ei pääse takista läpi. Hihoja voi säädellä.


Tenson Nidingen FI

Merkki: Tenson 

Malli: Nidingen 

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: PU-materiaali

Istuvuus: Mukava ja joustava normaalikokoinen takki. Ota siis tavallinen kokosi. Sinulle jää silti tilaa paksummalle puserolle alle. 

Lämpötila: Klassinen sadetakki, joka ei ole kovin lämmin. Tarvitset siis kunnon puseron alle. Saat hihat kätevästi kiinni napilla, mikäli kaipaat tiukempaa istuvuutta. Voit myös säädellä takin takapuolen alareunaa avaamalla ilma-aukkoja. Ilma-aukot löytyvät myös kainaloiden kohdalta.  

Mukavuus: Takki on todella mukava päällä, mutta ei lämmitä kovin paljoa. Tarvitset siis paksumman kerroksen alle. Takista löytyy vetoketju. Myös huppu on mainio, sillä se kaartuu hieman alaspäin, mikä auttaa suojelemaan sinua sateelta.

Yhteenveto: Moitteeton sadetakki suojelee sinua niin kävelyllä kuin pyörämatkalla töihin ja takaisin. Takkia ei ole pumpattu täyteen eri ominaisuuksilla, mutta siitä löytyy kaikki, mitä sadetakki tarvitseekin. Istuvuus on mainio ja malli nätti. Tilaa on hyvin myös paksummalle kerrokselle. 


Wyte Klara FI

Merkki: Wyte   

Malli: Klara 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: nylon 

Istuvuus: Takki vastaa kokoaan. Se istuu mukavasti, ja sinulla on täysi vapaus taipua kaikenlaisiin liikkeisiin. Takki on pehmeä ja istuu mainiosti ylhäältä, mutta alempaa se on hieman löysempi. Takki on myös hieman pidempi takapuolelta, mistä testaajamme pitävät, sillä se pitää takapuolen lämpimänä. 

Lämpötila:  Kevyt untuvatakki on täydellinen etenkin viileämpinä syyspäivinä. Toisaalta se sopii myös mukavaksi keskikerrokseksi. Takki pitää hyvin lämpöä. 

Mukavuus: Supermukava takki, jossa on kunnollinen huppu. Ainoa miinus on, ettei huppua voi säädellä, mutta muuten se istuu nätisti.

Yhteenveto: Kahdella tilavalla vetoketjullisella taskulla varusteltu hyvä takki, joka sopii täydellisesti hieman viileämpään syyspäivään. Nätti ja trendikäs harmaa väri on helppo yhdistää lähes kaikkeen: se palvelee niin sporttisempaa tyyliä kuin vähän hienompaakin. Takki sopii niin kaupungille, metsään, arkeen kuin työmatkallekin. 


Kari Traa Tove FI


Merkki: Kari Traa 

Malli: Tove Midlayer 

Suositushinta: 159,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa ja tuntuu joustavalta. Istuvuudessa ei ole valittamista.

Lämpötila: Hyvin lämmittävä, kevyt untuvatakki. Samalla takki kuitenkin hengittää hyvin ilmavien osiensa ansiosta. 

Mukavuus:  Todella mukava takki! Takissa on mukava ja lämmittävä kaulus sekä pitkät kädet ja ranteenlämmikkeet, jotka suojaavat erityisen hyvin tuulelta. Ranteenlämmikkeiden ansiosta takki ei mene myöskään mutkalle, vaan istuu hyvin, vaikka käyttäisit sitä välikerroksena.

Yhteenveto: Tämä naisellinen takki lämmittää sinua niin töihin kävellessä kuin pyöräillessäkin. Takista löydät kaksi suurempaa taskua sisäpuolelta ja kaksi vetoketjullista taskua ulkopuolelta. Nätti muoto ja kaunis sininen väri sopivat hyvin syksyyn. Plussaa pehmeistä hihoista ja ranteenlämmikkeistä.


Adidas Varilite FI

Merkki: Adidas 

Malli: Varilite Hood Jacket 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä : 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Takki vastaa kokoaan, valitse siis normaali kokosi. Sporttinen ja nätti takki, joka taipuu hieman sisäänpäin vyötärön kohdalta antaen nätin muodon. 

Lämpötila: Ei kaikista lämpöisin takki, mutta sopii silti täydellisesti hieman lämpimämpään syyspäivään. Sopii myös kuoritakin alle välikerrostakiksi. 

Mukavuus: Todella kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. Täydellinen huppu suojaa sinua kylmältä syysviimalta. Lämpimämpinä päivinä kevyt takki on helppo pakata mukaan reppuun. 

Yhteenveto: Takkia ei ole ehkä viimeistelty ominaisuuksilla, mutta se toimii täydellisesti sporttisessa tyylissä ja kävellen tai pyöräillen taitettavilla työmatkoilla. Tämä Adidaksen takki pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä. Täydellinen sportswear-takki viikon jokaisena päivänä!

BLACC Paseo FI

Merkki: Blacc 

Malli: Paseo 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko on normaali, mutta malli oversize. Jos kaipaat tiukemmin istuvaa takkia, valitse kokoa pienempi.

Lämpötila: Tämä kuoritakki suojaa sinua hyvin tuulelta. Kylminä päivinä se kaipaa kaverikseen kuitenkin jotain lämpimämpää. Takki hengittää hyvin.

Mukavuus: Höyhenenkevyt takki, jossa on mukavat ranteenlämmikkeet. Iso ja mukava huppu on juuri sopivan muotoinen. 

Yhteenveto: Ykkösvalinta sinulle, joka kaipaat rentoa katutyyliä arkeesi. Koska takki on hyvin sporttinen, se sopii mainiosti myös salireissuille. Pidämme kahdesta tilavasta, vetoketjullisesta taskusta, sillä niihin voi kätevästi kätkeä avaimet ja kännykän. Viininpunainen väri on täydellinen kuten myös oversize-malli. 


Röhnisch Thermo FI


Merkki: Röhnisch 

Malli: Thermo Wind Jacket 

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani 

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa ja istuu virheettömästi ylle. Hihat ovat sopivan kokoiset ja ne tulevat mukavasti aina sormiin asti. Takki on hieman pidempi takaa, joten se peittää myös takapuolen. 

Lämpötila: Kevyempi takki, joka on kuitenkin tavallista kuoritakkia paksumpi. Takki pitää sinut lämpimänä myös kylminä päivinä, minkä lisäksi se hengittää hyvin.

Mukavuus: Mukava ja joustava materiaali tekee tästä takista supermukavan, minkä lisäksi se suojaa hyvin tuulta vastaan. Näppärä kaulus pitää sinut lämpimänä ja pitkät hihat estävät tuulta pääsemästä sisään. 

Yhteenveto: Juoksetko tai käveletkö työmatkasi? Thermo Wind Jacket pitää sinut lämpimänä ja suojaa tuulelta. Takissa on vetoketjullinen tasku tärkeimmille tavaroille. Joustava materiaali antaa sinulle täyden liikkumavapauden ja heijastimien avulla näyt hämärässäkin. Plussaa pehmeistä hihoista. 


Adidas Z.N.E FI

Merkki: Adidas  

Malli: Z.N.E Jacket 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: nylon ja elastaani 

Istuvuus: Malli on hieman suorempi ja tulee nätisti takapuolen yli. Hihat voivat tuntua aavistuksen pitkiltä, mutta se on vain mukava. Todella kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi.

Lämpötila: Hyvin hengittävä kangas pitää sinut viileänä. Kylmempinä päivinä tarvitset kuitenkin jotain alle, ettet palele. 

Mukavuus:  Hyvin muotoillut kyynerpäät tekevät liikkumisesta mukavaa. Huppu istuu mukavasti ja nätisti ja sitä voi myös säädellä. 

Yhteenveto: Sporttinen takki sopii mainiosti sinulle, joka juokset, kävelet tai pyöräilet työmatkasi. Takista löytyy kaksi vetoketjullista taskua ulkopuolelta ja kaksi sisätaskua, jonne voit sujauttaa kätevästi vaikka avaimesi tai kännykän. Vettä hylkivä materiaali pitää huolen, ettei ainakaan yläkroppasi kastu kotimatkalla. Freesi valkoinen väri piristää syksyä ja täydentää sporswear-tyylisi. 


Nike Essential FI


Merkki: Nike 

Malli: Essential Jacket 

Suositushinta: 799 kronor 

Finns i färgerna: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko istuu hyvin. Jos olkapääsi ovat leveämmät tai haluat löysemmän mallin, ota kokoa isompi. Mukava malli tulee hieman takapuolen ylle. 

Lämpötila: Ohut kuoritakki suojaa hyvin vedeltä ja tuulelta. Alle tarvitset kuitenkin jotakin lämmintä kylminä päivinä. Selkäpuolelta löydät mukavat ilma-aukot, jotka pitävät sinut viileänä. Lisäksi voit avata neljä pientä nappia molemmilta puolelta, jos haluat lisää ilmaa tai että takki istuu hieman löysemmin.

Mukavuus: Superkevyt, pehmeä ja mukava takki. Takapuoli tulee hieman alemmas, joten se peittää koko selän. Supermukava huppu pitää pääsi kuivana.

Yhteenveto: Tämä takki päällä edes vesisade ei estä taittamasta matkaasi pyöräillen tai juosten. Takki on pehmeä ja superkevyt, joten tuskin tunnet sitä päälläsi. Hyvä huppu suojaa sateelta peittämättä näkymääsi. Takista löytyy kaksi vetoketjullista taskua rinnan alta ja kaksi sivutaskua hieman alempaa. Täydellinen takki työmatkalle, josta taitat osan julkisilla ja osan pyöräillen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

16 tuntia sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

3 päivää sitten
Header adidas
Muoti & trendit

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

4 päivää sitten
padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

20 feb 2020
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

20 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

19 feb 2020
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

18 feb 2020
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

18 feb 2020
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

17 feb 2020
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

16 feb 2020
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

16 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

16 feb 2020
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
header tennisskor
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

12 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
more news
SL20

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

Kevät on pian täällä! Sen kunniaksi Adidas tuo markkinoille upouuden juoksukengän, joka sopii nopeille pyrähdyksille. Opi kaikki SL20: stä!

16 tuntia sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

Sopivuus, materiaalivalinta, koko ja vuodenaikaan sopiva malli – selvitämme kaikki kysymykset, jotka mieltäsi askarruttavat liittyen Adidaksen lasten kenkiin.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header adidas

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

Kaipaatko uutta Adidasta kevääseen? Me testasimme himoitut Ultraboost-kengät, mainion padelmailan sekä parhaat urheiluvaatteet salille ja arkeen. Älä jätä näitä Adidas-suosikkeja huomioitta.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

20 feb 2020
Muoti & trendit
Header dam adidas

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

Kolme raitaa ei petä koskaan. Testiryhmämme arvioi Adidaksen viittä suosituinta vaatetta.

20 feb 2020
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

19 feb 2020
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

18 feb 2020
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

18 feb 2020
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

17 feb 2020
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

16 feb 2020
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

16 feb 2020
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

16 feb 2020
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
header tennisskor

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

12 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit