FI Header pendlarjackor

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

Miten sinä taitat työmatkasi? Testasimme parhaat takit, jotka toimivat työmatkalla, pyöräilitpä, kävelitpä tai käytitpä julkisia. Löydä oma suosikkisi!  


Kari Traa FI

Merkki: Kari Traa

Malli: Nora Jacket 

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko on normaali ja pituus juuri sopiva käsistä ja muualta kropasta. Takki on muotoon ommeltu ja naisellinen. Ota tavallinen kokosi, niin takki istuu kuin valettu.  

Lämpötila: Takki on hyvin ohut ja siksi täydellinen kuoritakiksi. Se pitää kuitenkin hyvin tuulta ja toisaalta myös hengittää hyvin, joten sinulle ei tule liian kuuma. Lisäksi takki kuivaa nopeasti. 

Mukavuus: Höyhenenkevyt takki, jossa on hieman korkeampi kaulus. Myös helmaa saa säädeltyä, ja siksi takki suojaa täydellisesti tuulelta. Todella mukava päällä.   

Yhteenveto: Pyöräiletkö tai juoksetko työmatkasi? Siinä tapauksessa Kari Traa Nora Jacket on täydellinen vaihtoehto tuulenpitävine ja nopeasti kuivaavine ominaisuuksineen. Takki istuu nätisti ja joustaa hyvin. Siinä on monia näppäriä yksityiskohtia kuten korkea kaulus ja säädeltävä helma. Takista löytyy kaksi tilavaa vetoketjullista taskua. Takin väri on todellisuudessa hieman voimakkaampi kuin kuvassa.  


Craft Belle FI

Merkki: Craft 

Malli: Belle Rain Jacket 

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani 

Istuvuus: Takki on pienehkö ja se istuu tiukasti. Jos haluat slimmatumman mallin, valitse normaali kokosi, muuten suosittelemme hyppäämistä koon ylemmäs. 

Lämpötila: Ohut ja kevyt kuoritakki täyttää tehtävänsä, sillä se suojelee niin tuulelta kuin vedeltäkin. Takki hengittää hyvin ja siinä on ilma-aukot selässä ja kainaloissa. 

Mukavuus: Takki on joustava ja siinä on helppo liikkua, sillä se ei purista mistään. Malli on edestä lyhyempi kuin takapuolelta, jossa se tulee hieman pepun päälle. 

Yhteenveto: Mainio takki esimerkiksi pyörämatkalle töihin. Takki pitää sinut viileänä ja suojaa samalla kylmältä tuulelta. Selässä on vetoketjullinen tasku, jonne voit pujottaa esimerkiksi avaimet. Jos lämpötila nousee iltapäivällä, voit kätevästi taittaa takin laukkuusi. Yksinkertaisesti tyylipuhdas kuoritakki, jonka väri piristää ankeaa syksyä.  


Wyte Vendela FI

Merkki: Wyte 

Malli: Vendela 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: PU-materiaali

Istuvuus: Takki on hieman isompaa mallia. Voit huoletta mennä koon alaspäin, ja silti alla riittää tilaa paksummallekin puserolle. Nätti istuvuus ja malli.

Lämpötila: Sadetakki ei lämmitä itsessään juurikaan, mutta liikkuessa sinun tulee lämmin. Takissa on kuitenkin ilma-aukot kainaloiden kohdalla, joista ilma pääsee vaihtumaan. 

Mukavuus: Takki istuu todella mukavasti ja tuskin tunnet sitä päälläsi. Huppua ei voi kiristää, mikä häiritsee tuullessa ja laskee hieman kokonaisarvosanaa. Muuta huomautettavaa hyvin tehdyssä takissa ei juuri ole. 

Yhteenveto: Laatuunsa nähden edullinen ja mukava takki sopii mainiosti työmatkalle sateisina päivinä. Takki vaikuttaa trendikkäältä ja mukavan rennolta. Jos palelet, on alla tilaa toisellekin takille. Takissa on mukava, korkea kaulus, joka suojelee sinua hyvin sateelta. Huppu on tilava, mutta sitä ei voi kiristää, minkä vuoksi se voi tuulessa laskeutua alas. Muuten tuuli ei pääse takista läpi. Hihoja voi säädellä.


Tenson Nidingen FI

Merkki: Tenson 

Malli: Nidingen 

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: PU-materiaali

Istuvuus: Mukava ja joustava normaalikokoinen takki. Ota siis tavallinen kokosi. Sinulle jää silti tilaa paksummalle puserolle alle. 

Lämpötila: Klassinen sadetakki, joka ei ole kovin lämmin. Tarvitset siis kunnon puseron alle. Saat hihat kätevästi kiinni napilla, mikäli kaipaat tiukempaa istuvuutta. Voit myös säädellä takin takapuolen alareunaa avaamalla ilma-aukkoja. Ilma-aukot löytyvät myös kainaloiden kohdalta.  

Mukavuus: Takki on todella mukava päällä, mutta ei lämmitä kovin paljoa. Tarvitset siis paksumman kerroksen alle. Takista löytyy vetoketju. Myös huppu on mainio, sillä se kaartuu hieman alaspäin, mikä auttaa suojelemaan sinua sateelta.

Yhteenveto: Moitteeton sadetakki suojelee sinua niin kävelyllä kuin pyörämatkalla töihin ja takaisin. Takkia ei ole pumpattu täyteen eri ominaisuuksilla, mutta siitä löytyy kaikki, mitä sadetakki tarvitseekin. Istuvuus on mainio ja malli nätti. Tilaa on hyvin myös paksummalle kerrokselle. 


Wyte Klara FI

Merkki: Wyte   

Malli: Klara 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: nylon 

Istuvuus: Takki vastaa kokoaan. Se istuu mukavasti, ja sinulla on täysi vapaus taipua kaikenlaisiin liikkeisiin. Takki on pehmeä ja istuu mainiosti ylhäältä, mutta alempaa se on hieman löysempi. Takki on myös hieman pidempi takapuolelta, mistä testaajamme pitävät, sillä se pitää takapuolen lämpimänä. 

Lämpötila:  Kevyt untuvatakki on täydellinen etenkin viileämpinä syyspäivinä. Toisaalta se sopii myös mukavaksi keskikerrokseksi. Takki pitää hyvin lämpöä. 

Mukavuus: Supermukava takki, jossa on kunnollinen huppu. Ainoa miinus on, ettei huppua voi säädellä, mutta muuten se istuu nätisti.

Yhteenveto: Kahdella tilavalla vetoketjullisella taskulla varusteltu hyvä takki, joka sopii täydellisesti hieman viileämpään syyspäivään. Nätti ja trendikäs harmaa väri on helppo yhdistää lähes kaikkeen: se palvelee niin sporttisempaa tyyliä kuin vähän hienompaakin. Takki sopii niin kaupungille, metsään, arkeen kuin työmatkallekin. 


Kari Traa Tove FI


Merkki: Kari Traa 

Malli: Tove Midlayer 

Suositushinta: 159,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa ja tuntuu joustavalta. Istuvuudessa ei ole valittamista.

Lämpötila: Hyvin lämmittävä, kevyt untuvatakki. Samalla takki kuitenkin hengittää hyvin ilmavien osiensa ansiosta. 

Mukavuus:  Todella mukava takki! Takissa on mukava ja lämmittävä kaulus sekä pitkät kädet ja ranteenlämmikkeet, jotka suojaavat erityisen hyvin tuulelta. Ranteenlämmikkeiden ansiosta takki ei mene myöskään mutkalle, vaan istuu hyvin, vaikka käyttäisit sitä välikerroksena.

Yhteenveto: Tämä naisellinen takki lämmittää sinua niin töihin kävellessä kuin pyöräillessäkin. Takista löydät kaksi suurempaa taskua sisäpuolelta ja kaksi vetoketjullista taskua ulkopuolelta. Nätti muoto ja kaunis sininen väri sopivat hyvin syksyyn. Plussaa pehmeistä hihoista ja ranteenlämmikkeistä.


Adidas Varilite FI

Merkki: Adidas 

Malli: Varilite Hood Jacket 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä : 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Takki vastaa kokoaan, valitse siis normaali kokosi. Sporttinen ja nätti takki, joka taipuu hieman sisäänpäin vyötärön kohdalta antaen nätin muodon. 

Lämpötila: Ei kaikista lämpöisin takki, mutta sopii silti täydellisesti hieman lämpimämpään syyspäivään. Sopii myös kuoritakin alle välikerrostakiksi. 

Mukavuus: Todella kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi. Täydellinen huppu suojaa sinua kylmältä syysviimalta. Lämpimämpinä päivinä kevyt takki on helppo pakata mukaan reppuun. 

Yhteenveto: Takkia ei ole ehkä viimeistelty ominaisuuksilla, mutta se toimii täydellisesti sporttisessa tyylissä ja kävellen tai pyöräillen taitettavilla työmatkoilla. Tämä Adidaksen takki pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä. Täydellinen sportswear-takki viikon jokaisena päivänä!

BLACC Paseo FI

Merkki: Blacc 

Malli: Paseo 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko on normaali, mutta malli oversize. Jos kaipaat tiukemmin istuvaa takkia, valitse kokoa pienempi.

Lämpötila: Tämä kuoritakki suojaa sinua hyvin tuulelta. Kylminä päivinä se kaipaa kaverikseen kuitenkin jotain lämpimämpää. Takki hengittää hyvin.

Mukavuus: Höyhenenkevyt takki, jossa on mukavat ranteenlämmikkeet. Iso ja mukava huppu on juuri sopivan muotoinen. 

Yhteenveto: Ykkösvalinta sinulle, joka kaipaat rentoa katutyyliä arkeesi. Koska takki on hyvin sporttinen, se sopii mainiosti myös salireissuille. Pidämme kahdesta tilavasta, vetoketjullisesta taskusta, sillä niihin voi kätevästi kätkeä avaimet ja kännykän. Viininpunainen väri on täydellinen kuten myös oversize-malli. 


Röhnisch Thermo FI


Merkki: Röhnisch 

Malli: Thermo Wind Jacket 

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: polyesteri ja elastaani 

Istuvuus: Takki on normaalia kokoa ja istuu virheettömästi ylle. Hihat ovat sopivan kokoiset ja ne tulevat mukavasti aina sormiin asti. Takki on hieman pidempi takaa, joten se peittää myös takapuolen. 

Lämpötila: Kevyempi takki, joka on kuitenkin tavallista kuoritakkia paksumpi. Takki pitää sinut lämpimänä myös kylminä päivinä, minkä lisäksi se hengittää hyvin.

Mukavuus: Mukava ja joustava materiaali tekee tästä takista supermukavan, minkä lisäksi se suojaa hyvin tuulta vastaan. Näppärä kaulus pitää sinut lämpimänä ja pitkät hihat estävät tuulta pääsemästä sisään. 

Yhteenveto: Juoksetko tai käveletkö työmatkasi? Thermo Wind Jacket pitää sinut lämpimänä ja suojaa tuulelta. Takissa on vetoketjullinen tasku tärkeimmille tavaroille. Joustava materiaali antaa sinulle täyden liikkumavapauden ja heijastimien avulla näyt hämärässäkin. Plussaa pehmeistä hihoista. 


Adidas Z.N.E FI

Merkki: Adidas  

Malli: Z.N.E Jacket 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: nylon ja elastaani 

Istuvuus: Malli on hieman suorempi ja tulee nätisti takapuolen yli. Hihat voivat tuntua aavistuksen pitkiltä, mutta se on vain mukava. Todella kevyt takki, jota tuskin tunnet päälläsi.

Lämpötila: Hyvin hengittävä kangas pitää sinut viileänä. Kylmempinä päivinä tarvitset kuitenkin jotain alle, ettet palele. 

Mukavuus:  Hyvin muotoillut kyynerpäät tekevät liikkumisesta mukavaa. Huppu istuu mukavasti ja nätisti ja sitä voi myös säädellä. 

Yhteenveto: Sporttinen takki sopii mainiosti sinulle, joka juokset, kävelet tai pyöräilet työmatkasi. Takista löytyy kaksi vetoketjullista taskua ulkopuolelta ja kaksi sisätaskua, jonne voit sujauttaa kätevästi vaikka avaimesi tai kännykän. Vettä hylkivä materiaali pitää huolen, ettei ainakaan yläkroppasi kastu kotimatkalla. Freesi valkoinen väri piristää syksyä ja täydentää sporswear-tyylisi. 


Nike Essential FI


Merkki: Nike 

Malli: Essential Jacket 

Suositushinta: 799 kronor 

Finns i färgerna: 

Materiaali: polyesteri

Istuvuus: Koko istuu hyvin. Jos olkapääsi ovat leveämmät tai haluat löysemmän mallin, ota kokoa isompi. Mukava malli tulee hieman takapuolen ylle. 

Lämpötila: Ohut kuoritakki suojaa hyvin vedeltä ja tuulelta. Alle tarvitset kuitenkin jotakin lämmintä kylminä päivinä. Selkäpuolelta löydät mukavat ilma-aukot, jotka pitävät sinut viileänä. Lisäksi voit avata neljä pientä nappia molemmilta puolelta, jos haluat lisää ilmaa tai että takki istuu hieman löysemmin.

Mukavuus: Superkevyt, pehmeä ja mukava takki. Takapuoli tulee hieman alemmas, joten se peittää koko selän. Supermukava huppu pitää pääsi kuivana.

Yhteenveto: Tämä takki päällä edes vesisade ei estä taittamasta matkaasi pyöräillen tai juosten. Takki on pehmeä ja superkevyt, joten tuskin tunnet sitä päälläsi. Hyvä huppu suojaa sateelta peittämättä näkymääsi. Takista löytyy kaksi vetoketjullista taskua rinnan alta ja kaksi sivutaskua hieman alempaa. Täydellinen takki työmatkalle, josta taitat osan julkisilla ja osan pyöräillen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

1 päivä sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

1 päivä sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

6 päivää sitten
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

6 päivää sitten
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
more news
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit