Löparjackor

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

Ennen kesäkuukausia sonnustaudumme juoksutakkiin, joka on tuulisten lenkkien paras ystävä. Testasimme miesten näteimmät ja funktionaalisimman mallit. Ostoksille, mars! 

Testissä:

FI_HERR_NIKE.jpg

Merkki:
  

Malli: 

Suositushinta: 98,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Jokseenkin suurehko koko muistuttaa Blaccin mallia. Ei slimmattu eikä liian pöyhkeä.

Mukavuus: Voit lähes kuvitella juoksevasi ilman takkia. Niin ohutta materiaalia ei edes tunne. Se ei hierrä eikä kiristä. 

Design: Toimii niin jalkapallokentällä lämmittelyissä kuin lenkkipolulla. Design ei ole ehkä innovatiivisin, mutta toimii! 

Yhteenveto: Se, mikä tämän takin erottaa muista, on paino. Jos pidät sitä kädessä, tuskin tunnet edes vaatetta. Täydellinen pakata mukaan siis. Malli on hyvin klassinen designiltaan: siinä on korkea kaulus, taskut napeilla sekä heijastimia. Muuta ei sitten löydykään, mikä jätti osan testaajistamme hieman pettyneeksi. Takki toimii niin kylmää tuulta vastaan kuin pientä sadettakin. Muuten malli toimii täydellisesti juoksussa ja muussa harjoittelussa esimerkiksi lämmittelyjen aikana. Impossible Light Jacket on paitsi mukava yllä myös funktionaalinen. 

Testissä: 

FI_HERR_SALOMON.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 169,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus:  Istuu superhyvin ylle. Mallissa on muotoonommeltu istuvuus, mikä imartelee yllä. Hieman suurehko koko, ei muuta huomautettavaa. 

Mukavuus: Kevyt ja pehmeä takki. Voit siis itse sopeutua lämpötilaan esimerkiksi aluskerrastoa ja välikerrosta säätelemällä. Malli ventiloi hyvin, samalla kun se vastustaa hyvin tuulta ja vettä. 

Design: Puhdas tyyli heijastinyksityiskohtineen. Tämän hankalampaa sen ei tarvitsekaan olla, testaajamme ovat tyytyväisiä! 

Yhteenveto:  Salomon tietää, kuinka tehdään ultimaattinen juoksutakki. Tässäkin takissa keveys erottuu selkeästi. Aivan kuten Impossible Light Jacket Nikelta, on hyvin hankalaa ymmärtää, kuinka takki voi olla niin kevyt. Bonatti Pro Wp Jkt maksaa hieman enemmän, mutta saat rahoillesi vastinetta. Funktionaaliset yksityiskohdat tekevät siitä paremman. Takki ei anna sinun kastua, eikä päästä tuulta läpi. Toisin sanoen se vastustaa kaikkea. Ainoa asia, mikä häiritsi hieman testaajiamme, on joidenkin yksityiskohtien kuten taskujen puuttuminen. Se rajoittaa hieman käyttöä. Muuten juoksutakki vastaa tarkoitustaan. 

Testissä:  

FI_HERR_ADIDAS.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi. Tämä on hieman slimmattuun suuntaan, siinä on pidemmät hihat ja pidempi selkäosio. Se istuukin kuin valettu sinulle, joka olet pitkä tai jonka kroppa on kapeampi. 

Mukavuus: WOW! Todella mukava malli juosta. Materiaali myötäilee kehon liikkeitä eikä kiristä mistään. 

Design: Klassinen design ilman silmille pomppivia yksityiskohtia. Lopputulos on nätti, mutta jäimme kaipaamaan hieman enemmän yksityiskohtia ja funktionaalisia ominaisuuksia parempaan arvosanaan. 

Yhteenveto: Älä anna sään määritellä, milloin juokset. Supernova Jacket on päällystetty vettä pitävällä materiaalilla, joka kestää kevyttä sadetta. Climacool-materiaali pitää sinut viileänä ja kuivana, kun hiki puskee päälle. Siksi malli toimii kevätsäässä, kun lämpötila lähestyy kymmentä lämpöastetta. Kylmemmässä säässä tarvitset alle aluskerraston. Mallista löytyy heijastimet ja rintatasku, jonnet kätket vaikka puhelimesi. Vaikka materiaalia ylistetään, ovat mukavuus ja istuvuus ne osa-alueet, jotka keräävät parhaimmat pisteet. Todella mukava takki.  

Testissä: 

FI_HERR_BLACC.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa 

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Normaalia kokoa, suurehko istuvuus. Slimmattu malli. 

Mukavuus: Todella mukava takki noudattelee liikkeitäsi juostessa. Myös kädet voivat työskennellä vapaina.  

Design: Hyvä malli sinulle, joka vieroksut yksiväristä, mustaa takkia. Täydellinen sekoitus erottuvaa kuviota ja vaimeita sävyjä. Plussaa heijastinyksityiskohdista.  

Yhteenveto:  Blaccin edullinen juoksutakki uudessa, ihanassa kuviossa. Ohut materiaali ja kevyt paino saavat aikaan sen, että tuskin huomaat takkia ylläsi. Niin mukavasti se istuu ylle. Testaajamme pitivät yksityiskohdista, kuten taskusta, ranteenlämmikkeistä ja irroitettavasta hupusta. Jokainen näistä yksityiskohdista on suunniteltu tekemään lenkistäsi vielä astetta mukavampi. Takki ei kestä suurempaa sadetta, mutta pienempiä kuuroja vastaan voit käyttää sitä huoletta. Sen sijaan tuulta takki vastustaa mainiosti. Täydellinen malli kevätlenkille, kunhan puet yllesi funktionaalisen paidan ja hyvät kengät.  

Testissä:   

FI_HERR_NIKE2.jpg

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 142,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Istuvuus: Aavistuksen iso ja tilavat hihat. Täydellinen, jos kätesi ovat pitkät. 

Mukavuus: Osa takista on valmistettu polyesterin ja spandexin sekoituksesta, sillä kyseessä on oikeastaan takin ja paidan sekoitus. Takki on hyvin pehmeä ja joustava ja se istuu ylle kuin valettu.  

Design: Kymppi! Sävy, yksityiskohdat ja materiaali on loppuun asti mietitty.  

Yhteenveto: Tech Pack Sphere Transform Top on, kuten nimikin viittaa, juoksupaidan ja juoksutakin yhdistelmä. Se on ultrakevyt, suojaa hyvin tuulelta ja voit päättää peitätkö koko kropan vai vain puolet. Silloin voit kätkeä osan taskuun. Myös design on tehty trendikkäitä varten. Tästä takista löydät kaikki kaipaamasi yksityiskohdat: Taskut, heijastinyksityiskohdat ja korkea kaulus, joka suojaa hyvin tuulelta. Päällysmateriaali suojaa puolestaan sekä vettä että tuulta vastaan. Todellinen voittajan valinta, jos et halua tinkiä designista ja käyttötarkoituksesta.  

Testissä:  

FI_HERR_ASICS.jpg

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Normaalia kokoa. Malli tulee pepun alapuolelle ja hihat ovat tilavat. Istuvuus on kuitenkin tiukahko kyynärpäiden kohdalta, kun ne ovat ojennettuina.

Mukavuus: Supermukava malli! Täydellinen ylimääräiseksi, tuulelta suojaavaksi kerrokseksi. Voit käyttää tätä myös parin pakkasasteen vallitessa, jos yhdistät sen lämpimään aluskerrastoon. 

Design: Tyylipuhdas malli. Jos logo olisi ollut pienempi, menisi tämä jopa street-takista.

Yhteenveto: Tätä takkia voit käyttää monessa eri tarkoituksessa. Silver Jacket sopii niin kevään lenkeille, sporttiseksi arkitakiksi tai matkalle salilta kotiin. Se suojaa hyvin tuulelta ja hengittää mainiosti. Takissa ei ole älyttömästi funktionaalisia yksityiskohtia, mutta aina se ei ole negatiivista. Ne yksityiskohdat, mitä takista löytyy, ovat kuitenkin tarpeellisimmat ja toimivat hyvin. Suosittelemme takkia sinulle, joka etsit hyvää, nättiä allround-takkia, jota voi käyttää melkein vuoden ympäri. 

Testissä:

FI_HERR_NIKE3.jpg

Merkki:  

Malli: 

Rekommenderat pris: 197,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: True to size.  

Mukavuus: Todella mukava ja joustava takki. Sisus tuntuu hieman tunkkaiselta eikä se tuntunut myöskään testin pehmeimmältä ihoa vasten. Yhdistä takki siis pitkähihaisen paidan kanssa niin vältyt ongelmilta. 

Design: Heijastinyksityiskohdat tekevät takista nätin. Muuten hyvin pelkistetty ja neutraali takki, jota osa testaajista todella arvosti.  

Yhteenveto:  Tämä takki näkyy myös iltalenkillä. Heijastinyksityiskohdat pomppaavatkin välittömästi silmille. Takissa on supermukava juosta. Sen sijaan hikisille kesälenkeille takki ei sovi, koska ventilaatio ei ole aivan huippuluokkaa. Sateelta ja tuulelta se kuitenkin suojaa. Ohut malli toimii parhaiten, kun yhdistät sen aluskerraston ja funktionaalisen paidan kera.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

21 tuntia sitten
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

1 päivä sitten
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

1 päivä sitten
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

1 päivä sitten
Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

2 päivää sitten
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

16 oct 2019
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

15 oct 2019
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

15 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

14 oct 2019
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

14 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
more news
Heade boots kids

Testin parhaat: Lasten talvikengät

Pidä lasten jalat kuivana ja lämpimänä ja valitse oikeanlaiset talvikengät. Pieni testiryhmämme hyppi, juoksi ja leikki sesongin parhaat talvikengät jalassa.

21 tuntia sitten
Muoti & trendit
Pulseboost Winterized

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

Adidas Pulseboost on juoksukenkä, joka selviää nopeista suunnanmuutoksista paremmin kuin yksikään kokeilemasi kenkä. Nyt malli on saanut aivan uudenlaisen talveen sopivan pohjan. Tässä tulee Pulseboost Winterized.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
viking-sled.jpg

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

Mistä tiedän, koska lapseni tulisi vaihtaa kengät talvikenkiin? Mikä on lämpimin materiaali ja onko mallin pidettävä vettä? Vikingin tuoteasiantuntija vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Asics reflex

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

Kun lenkkeilet syksyllä ja talvella on tärkeää pukeutua sään mukaan. Sinun tulee myös erottua pimeällä ja helpoiten se käy heijastimien kanssa. Pukeudu näin, niin näyt myös hämärässä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

16 oct 2019
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

15 oct 2019
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

15 oct 2019
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

14 oct 2019
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

14 oct 2019
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

14 oct 2019
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

14 oct 2019
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit