Löparjackor

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

Ennen kesäkuukausia sonnustaudumme juoksutakkiin, joka on tuulisten lenkkien paras ystävä. Testasimme miesten näteimmät ja funktionaalisimman mallit. Ostoksille, mars! 

Testissä:

FI_HERR_NIKE.jpg

Merkki:
  

Malli: 

Suositushinta: 98,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Jokseenkin suurehko koko muistuttaa Blaccin mallia. Ei slimmattu eikä liian pöyhkeä.

Mukavuus: Voit lähes kuvitella juoksevasi ilman takkia. Niin ohutta materiaalia ei edes tunne. Se ei hierrä eikä kiristä. 

Design: Toimii niin jalkapallokentällä lämmittelyissä kuin lenkkipolulla. Design ei ole ehkä innovatiivisin, mutta toimii! 

Yhteenveto: Se, mikä tämän takin erottaa muista, on paino. Jos pidät sitä kädessä, tuskin tunnet edes vaatetta. Täydellinen pakata mukaan siis. Malli on hyvin klassinen designiltaan: siinä on korkea kaulus, taskut napeilla sekä heijastimia. Muuta ei sitten löydykään, mikä jätti osan testaajistamme hieman pettyneeksi. Takki toimii niin kylmää tuulta vastaan kuin pientä sadettakin. Muuten malli toimii täydellisesti juoksussa ja muussa harjoittelussa esimerkiksi lämmittelyjen aikana. Impossible Light Jacket on paitsi mukava yllä myös funktionaalinen. 

Testissä: 

FI_HERR_SALOMON.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 169,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus:  Istuu superhyvin ylle. Mallissa on muotoonommeltu istuvuus, mikä imartelee yllä. Hieman suurehko koko, ei muuta huomautettavaa. 

Mukavuus: Kevyt ja pehmeä takki. Voit siis itse sopeutua lämpötilaan esimerkiksi aluskerrastoa ja välikerrosta säätelemällä. Malli ventiloi hyvin, samalla kun se vastustaa hyvin tuulta ja vettä. 

Design: Puhdas tyyli heijastinyksityiskohtineen. Tämän hankalampaa sen ei tarvitsekaan olla, testaajamme ovat tyytyväisiä! 

Yhteenveto:  Salomon tietää, kuinka tehdään ultimaattinen juoksutakki. Tässäkin takissa keveys erottuu selkeästi. Aivan kuten Impossible Light Jacket Nikelta, on hyvin hankalaa ymmärtää, kuinka takki voi olla niin kevyt. Bonatti Pro Wp Jkt maksaa hieman enemmän, mutta saat rahoillesi vastinetta. Funktionaaliset yksityiskohdat tekevät siitä paremman. Takki ei anna sinun kastua, eikä päästä tuulta läpi. Toisin sanoen se vastustaa kaikkea. Ainoa asia, mikä häiritsi hieman testaajiamme, on joidenkin yksityiskohtien kuten taskujen puuttuminen. Se rajoittaa hieman käyttöä. Muuten juoksutakki vastaa tarkoitustaan. 

Testissä:  

FI_HERR_ADIDAS.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi. Tämä on hieman slimmattuun suuntaan, siinä on pidemmät hihat ja pidempi selkäosio. Se istuukin kuin valettu sinulle, joka olet pitkä tai jonka kroppa on kapeampi. 

Mukavuus: WOW! Todella mukava malli juosta. Materiaali myötäilee kehon liikkeitä eikä kiristä mistään. 

Design: Klassinen design ilman silmille pomppivia yksityiskohtia. Lopputulos on nätti, mutta jäimme kaipaamaan hieman enemmän yksityiskohtia ja funktionaalisia ominaisuuksia parempaan arvosanaan. 

Yhteenveto: Älä anna sään määritellä, milloin juokset. Supernova Jacket on päällystetty vettä pitävällä materiaalilla, joka kestää kevyttä sadetta. Climacool-materiaali pitää sinut viileänä ja kuivana, kun hiki puskee päälle. Siksi malli toimii kevätsäässä, kun lämpötila lähestyy kymmentä lämpöastetta. Kylmemmässä säässä tarvitset alle aluskerraston. Mallista löytyy heijastimet ja rintatasku, jonnet kätket vaikka puhelimesi. Vaikka materiaalia ylistetään, ovat mukavuus ja istuvuus ne osa-alueet, jotka keräävät parhaimmat pisteet. Todella mukava takki.  

Testissä: 

FI_HERR_BLACC.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa 

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Normaalia kokoa, suurehko istuvuus. Slimmattu malli. 

Mukavuus: Todella mukava takki noudattelee liikkeitäsi juostessa. Myös kädet voivat työskennellä vapaina.  

Design: Hyvä malli sinulle, joka vieroksut yksiväristä, mustaa takkia. Täydellinen sekoitus erottuvaa kuviota ja vaimeita sävyjä. Plussaa heijastinyksityiskohdista.  

Yhteenveto:  Blaccin edullinen juoksutakki uudessa, ihanassa kuviossa. Ohut materiaali ja kevyt paino saavat aikaan sen, että tuskin huomaat takkia ylläsi. Niin mukavasti se istuu ylle. Testaajamme pitivät yksityiskohdista, kuten taskusta, ranteenlämmikkeistä ja irroitettavasta hupusta. Jokainen näistä yksityiskohdista on suunniteltu tekemään lenkistäsi vielä astetta mukavampi. Takki ei kestä suurempaa sadetta, mutta pienempiä kuuroja vastaan voit käyttää sitä huoletta. Sen sijaan tuulta takki vastustaa mainiosti. Täydellinen malli kevätlenkille, kunhan puet yllesi funktionaalisen paidan ja hyvät kengät.  

Testissä:   

FI_HERR_NIKE2.jpg

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 142,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Istuvuus: Aavistuksen iso ja tilavat hihat. Täydellinen, jos kätesi ovat pitkät. 

Mukavuus: Osa takista on valmistettu polyesterin ja spandexin sekoituksesta, sillä kyseessä on oikeastaan takin ja paidan sekoitus. Takki on hyvin pehmeä ja joustava ja se istuu ylle kuin valettu.  

Design: Kymppi! Sävy, yksityiskohdat ja materiaali on loppuun asti mietitty.  

Yhteenveto: Tech Pack Sphere Transform Top on, kuten nimikin viittaa, juoksupaidan ja juoksutakin yhdistelmä. Se on ultrakevyt, suojaa hyvin tuulelta ja voit päättää peitätkö koko kropan vai vain puolet. Silloin voit kätkeä osan taskuun. Myös design on tehty trendikkäitä varten. Tästä takista löydät kaikki kaipaamasi yksityiskohdat: Taskut, heijastinyksityiskohdat ja korkea kaulus, joka suojaa hyvin tuulelta. Päällysmateriaali suojaa puolestaan sekä vettä että tuulta vastaan. Todellinen voittajan valinta, jos et halua tinkiä designista ja käyttötarkoituksesta.  

Testissä:  

FI_HERR_ASICS.jpg

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Normaalia kokoa. Malli tulee pepun alapuolelle ja hihat ovat tilavat. Istuvuus on kuitenkin tiukahko kyynärpäiden kohdalta, kun ne ovat ojennettuina.

Mukavuus: Supermukava malli! Täydellinen ylimääräiseksi, tuulelta suojaavaksi kerrokseksi. Voit käyttää tätä myös parin pakkasasteen vallitessa, jos yhdistät sen lämpimään aluskerrastoon. 

Design: Tyylipuhdas malli. Jos logo olisi ollut pienempi, menisi tämä jopa street-takista.

Yhteenveto: Tätä takkia voit käyttää monessa eri tarkoituksessa. Silver Jacket sopii niin kevään lenkeille, sporttiseksi arkitakiksi tai matkalle salilta kotiin. Se suojaa hyvin tuulelta ja hengittää mainiosti. Takissa ei ole älyttömästi funktionaalisia yksityiskohtia, mutta aina se ei ole negatiivista. Ne yksityiskohdat, mitä takista löytyy, ovat kuitenkin tarpeellisimmat ja toimivat hyvin. Suosittelemme takkia sinulle, joka etsit hyvää, nättiä allround-takkia, jota voi käyttää melkein vuoden ympäri. 

Testissä:

FI_HERR_NIKE3.jpg

Merkki:  

Malli: 

Rekommenderat pris: 197,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: True to size.  

Mukavuus: Todella mukava ja joustava takki. Sisus tuntuu hieman tunkkaiselta eikä se tuntunut myöskään testin pehmeimmältä ihoa vasten. Yhdistä takki siis pitkähihaisen paidan kanssa niin vältyt ongelmilta. 

Design: Heijastinyksityiskohdat tekevät takista nätin. Muuten hyvin pelkistetty ja neutraali takki, jota osa testaajista todella arvosti.  

Yhteenveto:  Tämä takki näkyy myös iltalenkillä. Heijastinyksityiskohdat pomppaavatkin välittömästi silmille. Takissa on supermukava juosta. Sen sijaan hikisille kesälenkeille takki ei sovi, koska ventilaatio ei ole aivan huippuluokkaa. Sateelta ja tuulelta se kuitenkin suojaa. Ohut malli toimii parhaiten, kun yhdistät sen aluskerraston ja funktionaalisen paidan kera.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

juuri nyt
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

3 päivää sitten
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

4 päivää sitten
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
Didriksssons
Muoti & trendit

Näin tiedät, onko takkisi vedenpitävä

29 apr 2019
Nike Free 5.0
Muoti & trendit

TESTI: Tältä tuntuvat uudet Nike Free Run 5.0 -juoksukengät

26 apr 2019
Hoka One One header
Muoti & trendit

Rakastu Hoka One Onen uutuuksiin

26 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Muoti & trendit

Duffelbag – sesongin trendikkäin laukku

24 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Muoti & trendit

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

22 apr 2019
Löparskor dam 2019
Muoti & trendit

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

19 apr 2019
Asics löparskor
Muoti & trendit

Tervehdi Asicsen uusia pastellinvärisiä juoksukenkiä

17 apr 2019
Elvine
Muoti & trendit

Kevään miesten takkitrendit

17 apr 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

16 apr 2019
Adidas sneakers
Muoti & trendit

Adidaksen kevään tennaritrendit

16 apr 2019
Test
Muoti & trendit

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

16 apr 2019
Adidas Primeknit
Muoti & trendit

Adidaksen saumaton treenimallisto vihdoin Sportamorella!

14 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Muoti & trendit

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

12 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Muoti & trendit

Sesongin selviytymispaketti miehille

11 apr 2019
TESTBILD
Muoti & trendit

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

11 apr 2019
New Balance löparskor
Muoti & trendit

Mitkä ovat New Balancen juoksukenkien erot?

11 apr 2019
Adidas UB19
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset useat juoksukengät

10 apr 2019
Wyte
Muoti & trendit

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

09 apr 2019
Nike Free
Muoti & trendit

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

03 apr 2019
more news
Sporta stilen

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

Lavalla seisominen ja tanssiminen vaatii tunteita, rohkeutta ja ennen kaikkea makean tyylin. Adjani Hjert Goli kertoo, kuinka hän selättää ramppikuumeen ja tuntee lavalla olonsa mukavaksi.

juuri nyt
Muoti & trendit
Birkenstock Sandalheader

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

Tarvitsitpa sandaalit rantahiekkaan tai yksinkertaiset kengät kruunaamaan tyylisi kuumana kesäpäivänä, sandaalit ovat aina varma valinta. Esittelemme vuoden 2019 sandaalitrendit.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Dasia Starlily Bow

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

Jos etsit uusia, ihania kenkiä, jotka ovat todella todella söpöt, kurkkaa tänne. Dasian tennarit ovat saapuneet myös meille Sportamorelle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header löpartröjor dam

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

Purista itsestäsi viimeisetkin irti, ja ota avuksi kunnon juoksupaita. Testasimme viisi trendikästä juoksupaitaa naisille.

09 may 2019
Muoti & trendit
Nike Tech pack

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

Futuristisia yksityiskohtia, erityisen ohuita materiaaleja ja kehon liikkeitä myötäilevä design. Näistä on Niken uusi Tech Pack -mallisto tehty.

09 may 2019
Muoti & trendit
Test av regnjackor

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

Älä anna sateen yllättää. Tässä tulevat miesten sadetakkimallit, jotka pitävät sinut kuivana läpi kesän.

09 may 2019
Muoti & trendit
Fotbollsskor header

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

Jalkapallosesonki on käynnissä. Ehkä lapsesi on aika saada uudet jalkapallokengät, kun vanhat ovat alkaneet kiristää. Anna junioritestaajiemme auttaa.

09 may 2019
Muoti & trendit
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

Mitä olisikaan kesä ilman kunnon aurinkolaseja? Vältä silmävammat ja viimeistele tyylisi näillä sesongin suosituimmilla laseilla.

08 may 2019
Muoti & trendit
Peak Performance skaljackor

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

Teknisiä, käytännöllisiä ja söpöjä samalla kertaa. Esittelemme muutaman Peak Performancen vedenpitävän suosikin, jotka toimivat niin kaupungissa kuin ulkona seikkaillessa.

07 may 2019
Muoti & trendit
Adidas trailskor

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

Kaipaatko mukavia polkujuoksukenkiä? Kurkkaa nämä Adidaksen uudet polkujuoksukengät. Lajin asiantuntijat Elisabeth Hansson ja David Andersson Trailrunning Swedeniltä testasivat uutuudet.

06 may 2019
Muoti & trendit
Epic React

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

Kaipaatko uusia juoksukenkiä? Tarkasta nämä Niken supersuositut Epic React Flyknit 2 -kengät, jotka ovat saaneet sesongin mukaisen uuden sävyn.

06 may 2019
Muoti & trendit
Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia.

06 may 2019
Muoti & trendit
Nike Icon Clash

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

Yhdistä surffityyli ja Niken uunituore mallisto! Esittelemme uudet, väreillä koreilevat treenivaatteet, joihin haluat sonnustautua rannalla.

05 may 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.jpg

Testin parhaat sadetakit

Sateen jälkeen tulee aurinko, vai onko se toisinpäin? Joka tapauksessa nyt on korkea aika hankkia sadetakki, jonka avulla voit välttää kesäsateen. Testasimme neljä naisten mallia.

03 may 2019
Muoti & trendit
Header-baddräkter.jpg

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

Onko aika siirtää uimatreenisi syvempiin vesiin? Asiantuntijamme testasivat sesongin parhaat uimapuvut, jotta löytäisit parhaan funktionaalisen mallin.

02 may 2019
Muoti & trendit