Löparjackor

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

Ennen kesäkuukausia sonnustaudumme juoksutakkiin, joka on tuulisten lenkkien paras ystävä. Testasimme miesten näteimmät ja funktionaalisimman mallit. Ostoksille, mars! 

Testissä:

FI_HERR_NIKE.jpg

Merkki:
  

Malli: 

Suositushinta: 98,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Jokseenkin suurehko koko muistuttaa Blaccin mallia. Ei slimmattu eikä liian pöyhkeä.

Mukavuus: Voit lähes kuvitella juoksevasi ilman takkia. Niin ohutta materiaalia ei edes tunne. Se ei hierrä eikä kiristä. 

Design: Toimii niin jalkapallokentällä lämmittelyissä kuin lenkkipolulla. Design ei ole ehkä innovatiivisin, mutta toimii! 

Yhteenveto: Se, mikä tämän takin erottaa muista, on paino. Jos pidät sitä kädessä, tuskin tunnet edes vaatetta. Täydellinen pakata mukaan siis. Malli on hyvin klassinen designiltaan: siinä on korkea kaulus, taskut napeilla sekä heijastimia. Muuta ei sitten löydykään, mikä jätti osan testaajistamme hieman pettyneeksi. Takki toimii niin kylmää tuulta vastaan kuin pientä sadettakin. Muuten malli toimii täydellisesti juoksussa ja muussa harjoittelussa esimerkiksi lämmittelyjen aikana. Impossible Light Jacket on paitsi mukava yllä myös funktionaalinen. 

Testissä: 

FI_HERR_SALOMON.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 169,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus:  Istuu superhyvin ylle. Mallissa on muotoonommeltu istuvuus, mikä imartelee yllä. Hieman suurehko koko, ei muuta huomautettavaa. 

Mukavuus: Kevyt ja pehmeä takki. Voit siis itse sopeutua lämpötilaan esimerkiksi aluskerrastoa ja välikerrosta säätelemällä. Malli ventiloi hyvin, samalla kun se vastustaa hyvin tuulta ja vettä. 

Design: Puhdas tyyli heijastinyksityiskohtineen. Tämän hankalampaa sen ei tarvitsekaan olla, testaajamme ovat tyytyväisiä! 

Yhteenveto:  Salomon tietää, kuinka tehdään ultimaattinen juoksutakki. Tässäkin takissa keveys erottuu selkeästi. Aivan kuten Impossible Light Jacket Nikelta, on hyvin hankalaa ymmärtää, kuinka takki voi olla niin kevyt. Bonatti Pro Wp Jkt maksaa hieman enemmän, mutta saat rahoillesi vastinetta. Funktionaaliset yksityiskohdat tekevät siitä paremman. Takki ei anna sinun kastua, eikä päästä tuulta läpi. Toisin sanoen se vastustaa kaikkea. Ainoa asia, mikä häiritsi hieman testaajiamme, on joidenkin yksityiskohtien kuten taskujen puuttuminen. Se rajoittaa hieman käyttöä. Muuten juoksutakki vastaa tarkoitustaan. 

Testissä:  

FI_HERR_ADIDAS.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi. Tämä on hieman slimmattuun suuntaan, siinä on pidemmät hihat ja pidempi selkäosio. Se istuukin kuin valettu sinulle, joka olet pitkä tai jonka kroppa on kapeampi. 

Mukavuus: WOW! Todella mukava malli juosta. Materiaali myötäilee kehon liikkeitä eikä kiristä mistään. 

Design: Klassinen design ilman silmille pomppivia yksityiskohtia. Lopputulos on nätti, mutta jäimme kaipaamaan hieman enemmän yksityiskohtia ja funktionaalisia ominaisuuksia parempaan arvosanaan. 

Yhteenveto: Älä anna sään määritellä, milloin juokset. Supernova Jacket on päällystetty vettä pitävällä materiaalilla, joka kestää kevyttä sadetta. Climacool-materiaali pitää sinut viileänä ja kuivana, kun hiki puskee päälle. Siksi malli toimii kevätsäässä, kun lämpötila lähestyy kymmentä lämpöastetta. Kylmemmässä säässä tarvitset alle aluskerraston. Mallista löytyy heijastimet ja rintatasku, jonnet kätket vaikka puhelimesi. Vaikka materiaalia ylistetään, ovat mukavuus ja istuvuus ne osa-alueet, jotka keräävät parhaimmat pisteet. Todella mukava takki.  

Testissä: 

FI_HERR_BLACC.jpg

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa 

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Normaalia kokoa, suurehko istuvuus. Slimmattu malli. 

Mukavuus: Todella mukava takki noudattelee liikkeitäsi juostessa. Myös kädet voivat työskennellä vapaina.  

Design: Hyvä malli sinulle, joka vieroksut yksiväristä, mustaa takkia. Täydellinen sekoitus erottuvaa kuviota ja vaimeita sävyjä. Plussaa heijastinyksityiskohdista.  

Yhteenveto:  Blaccin edullinen juoksutakki uudessa, ihanassa kuviossa. Ohut materiaali ja kevyt paino saavat aikaan sen, että tuskin huomaat takkia ylläsi. Niin mukavasti se istuu ylle. Testaajamme pitivät yksityiskohdista, kuten taskusta, ranteenlämmikkeistä ja irroitettavasta hupusta. Jokainen näistä yksityiskohdista on suunniteltu tekemään lenkistäsi vielä astetta mukavampi. Takki ei kestä suurempaa sadetta, mutta pienempiä kuuroja vastaan voit käyttää sitä huoletta. Sen sijaan tuulta takki vastustaa mainiosti. Täydellinen malli kevätlenkille, kunhan puet yllesi funktionaalisen paidan ja hyvät kengät.  

Testissä:   

FI_HERR_NIKE2.jpg

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 142,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Istuvuus: Aavistuksen iso ja tilavat hihat. Täydellinen, jos kätesi ovat pitkät. 

Mukavuus: Osa takista on valmistettu polyesterin ja spandexin sekoituksesta, sillä kyseessä on oikeastaan takin ja paidan sekoitus. Takki on hyvin pehmeä ja joustava ja se istuu ylle kuin valettu.  

Design: Kymppi! Sävy, yksityiskohdat ja materiaali on loppuun asti mietitty.  

Yhteenveto: Tech Pack Sphere Transform Top on, kuten nimikin viittaa, juoksupaidan ja juoksutakin yhdistelmä. Se on ultrakevyt, suojaa hyvin tuulelta ja voit päättää peitätkö koko kropan vai vain puolet. Silloin voit kätkeä osan taskuun. Myös design on tehty trendikkäitä varten. Tästä takista löydät kaikki kaipaamasi yksityiskohdat: Taskut, heijastinyksityiskohdat ja korkea kaulus, joka suojaa hyvin tuulelta. Päällysmateriaali suojaa puolestaan sekä vettä että tuulta vastaan. Todellinen voittajan valinta, jos et halua tinkiä designista ja käyttötarkoituksesta.  

Testissä:  

FI_HERR_ASICS.jpg

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Normaalia kokoa. Malli tulee pepun alapuolelle ja hihat ovat tilavat. Istuvuus on kuitenkin tiukahko kyynärpäiden kohdalta, kun ne ovat ojennettuina.

Mukavuus: Supermukava malli! Täydellinen ylimääräiseksi, tuulelta suojaavaksi kerrokseksi. Voit käyttää tätä myös parin pakkasasteen vallitessa, jos yhdistät sen lämpimään aluskerrastoon. 

Design: Tyylipuhdas malli. Jos logo olisi ollut pienempi, menisi tämä jopa street-takista.

Yhteenveto: Tätä takkia voit käyttää monessa eri tarkoituksessa. Silver Jacket sopii niin kevään lenkeille, sporttiseksi arkitakiksi tai matkalle salilta kotiin. Se suojaa hyvin tuulelta ja hengittää mainiosti. Takissa ei ole älyttömästi funktionaalisia yksityiskohtia, mutta aina se ei ole negatiivista. Ne yksityiskohdat, mitä takista löytyy, ovat kuitenkin tarpeellisimmat ja toimivat hyvin. Suosittelemme takkia sinulle, joka etsit hyvää, nättiä allround-takkia, jota voi käyttää melkein vuoden ympäri. 

Testissä:

FI_HERR_NIKE3.jpg

Merkki:  

Malli: 

Rekommenderat pris: 197,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: True to size.  

Mukavuus: Todella mukava ja joustava takki. Sisus tuntuu hieman tunkkaiselta eikä se tuntunut myöskään testin pehmeimmältä ihoa vasten. Yhdistä takki siis pitkähihaisen paidan kanssa niin vältyt ongelmilta. 

Design: Heijastinyksityiskohdat tekevät takista nätin. Muuten hyvin pelkistetty ja neutraali takki, jota osa testaajista todella arvosti.  

Yhteenveto:  Tämä takki näkyy myös iltalenkillä. Heijastinyksityiskohdat pomppaavatkin välittömästi silmille. Takissa on supermukava juosta. Sen sijaan hikisille kesälenkeille takki ei sovi, koska ventilaatio ei ole aivan huippuluokkaa. Sateelta ja tuulelta se kuitenkin suojaa. Ohut malli toimii parhaiten, kun yhdistät sen aluskerraston ja funktionaalisen paidan kera.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

2 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

2 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
more news
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit