Header-HERR-2.jpg

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

Tavoittele kauden parasta aikaasi uusien juoksukenkien kanssa! Esittelemme sesongin uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä. 

Testissä: ,

HERR-ADIDAS.jpgHERR-ADIDAS.jpg

Suositushinta: 159,90 euroa

Paino: 226 g

Sopii sinulle, joka: haluaa responsiivisella vaimennuksella varustellun juoksukengän ja jolla on normaali jalkaholvi. Adizero on suunniteltu pitkille matkoille, mutta toimii myös intervalleissa ja lyhyillä lenkeillä.

Erottuvat ominaisuudet: Supekevyt, hyvä ventilaatio, mainio vaimennus. 

Koko ja istuvuus: Istuvuus imartelee jalkoja, lähes vastaa kokoaan.

Mukavuus: Adizero on mukava ja kevyt kenkä, ja keskipohjassa on hyvä Boost-vaimennus. Kenkä tarjoaa hyvän tuen ja antaa hyvin voimaa ponnistaessa.

Design: Tämä kenkä pitää todella lupauksensa. Designiin testiryhmämme olisi toivonut enemmän värejä. 

Yhteenveto: Adidas Adizero on suunniteltu japanilaisen kengänvalmistaja Omorin toimesta. Sitä suunniteltaessa on ajateltu etenkin maratonjuoksijoita. Siksi ei ole ihme, että kenkä on suunniteltu juuri pitkiä matkoja varten. Ensimmäisellä lenkillä kengät voivat tuntua aavistuksen jäykiltä, mutta tunne häviää hetken juoksemisen jälkeen. Eniten testiryhmä arvostaa 10 mm droppia, joka auttaa ponnistuksessa. Myöskään istuvuus ei jätä pettyneeksi. 

Testissä: ,

HERR-ASICS.jpg

Suositushinta: 119,90 euroa

Paino: 265 g

Sopii sinulle, joka: Kaipaat nopeaa, neutraalia juoksukenkää, joka sopii monenlaiseen juoksutreeniin.  

Erottuvat ominaisuudet: Keveys ja vaimennus, joka antaa lisää potkua joka askeleelle. 

Koko ja istuvuus: Sopii täydellisesti sinulle, jolla on hieman leveämmät jalat. 

Mukavuus: Todella mukava ja joustava kenkä niin intervalleissa kuin pitkän matkan juoksussa.

Design: Tumma ja hienohko ulkoasu, jota hienot yksityiskohdat koristavat. 

Yhteenveto: Asics Roadhawk on kenkä sinulle, joka suosit neutraalia ja monipuolista kenkää ja haluat käyttää juoksukenkiäsi erilaisilla lenkeillä. Tyylipuhdas punainen design on trendikäs. Päällinen on hyvin ventiloivaa meshiä, joka muotoutuu jalan ympärille. Sopii myös kovalle alustalle.  

Testissä: ,

HERR-REEBOK.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Erityisen leveä, hyvä istuvuus ja nätti, yksinkertainen design.

Paino: 249 g

Sopii sinulle, joka: Etsit hyvää hinta-laatusuhdetta ja neutraalia, pitkille lenkeille sopivia kenkiä. 

Koko ja istuvuus: Kenkä on melko leveä. Jos olet tottunut hiertymiin varpaissa, voit huokaista helpotuksesta – näissä kengissä et niitä saa! 

Mukavuus: Todella mukavat kengät, joissa riittää stabiliteettiä. Kengät eivät ole niin joustavat kuin monet muut saman genren kengät, mutta ne puutteet kompensoi istuvuus.

Design: Nätti kenkä ja intensiivisen punainen väri vangitsee katseen. Et ehkä yhdistä Forever Floatridea työvaatteiden kanssa, mutta lenkkityylisi se viimeistelee. 

Yhteenveto: Forever Floatride Energy on supermukava heti alusta alkaen. Sopii täydellisesti lenkeille kovalla alustalla kaupungissa, mutta toisaalta myös metsäpoluille. Sopii myös nopeille kävelyille. Malli toimii kevyissä intervalleissa, mutta parhaiten keskipitkillä matkoilla. Hinta-laatusuhde on mainio ja neutraalin pohjan ansiosta kenkä sopii lähes kaikille. 

Testissä: ,

HERR-UNDER ARMOUR.jpg

Suositushinta: 159,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Hovr Infinite -kengän mukana saat mainioita lisätyökaluja, esimerkiksi voit yhdistää sen treenisovellukseen. Tällä tavoin pääset käsiksi juoksulenkiltäsi keräämään tietoon eikä sinun tarvitse sijoittaa rahoja treenikelloon.

Paino: 306 g

Sopii sinulle, joka: Jolla on normaali jalkaholvi ja joka ei tarvitse mitään erityistä tukea. 

Koko ja istuvuus: Hovr Infinite -kengissä on lähes täydellinen istuvuus. Kengät eivät ole liian tiukat eivätkä liian leveät. Kengät vastaavat kokoaan. 

Mukavuus: Aluksi osa koki kengät liian pehmeiksi. Sekä vaimennus että niiden tuki vastasivat kuitenkin sitä, mitä juoksukengiltä toivoo. 

Design: Hovr Infinite -kengissä on futuristinen design, mikä miellytti testaajiamme. Design vakuutti tyylikkyydellään.

Yhteenveto: Jo ensimmäisellä juoksuaskeleella tunnet, kuinka kengät työntävät sinua eteenpäin. Vaimennuksessa ja kenkien kyvyssä työntää sinua eteenpäin ei ole kerta kaikkiaan mitään valittamista. Hovr Infinite on täydellinen kenkä kaupunkiympäristöön ja asfaltille. Ne tuntuvat pehmeältä haastavasta alustasta huolimatta. Designiltaan ne erottuvat todella joukosta ja meillä ei ole mukavuuden puolesta kerrassaan mitään valittamista. Kengät ovat niin mukavat, että niitä tekee mieli käyttää myös arjessa.  

Testissä: ,

HERR-HOKA ONE ONE.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Arehi on kaiken kaikkiaan mainio kenkä. Se ansaitsee korkeat pisteet niin ventilaatiosta kuin vaimennuksesta ja mukavuudestaankin. 

Paino: 261 g

Sopii sinulle joka: Tarvitset hieman erityistä tukea ja vankkuutta lenkillä.

Koko ja istuvuus: Normaali, vastaa kokoaan. Leveähkö pohja.

Mukavuus: Kengät ovat melko jäykät ensimmäisellä lenkillä, mutta ne antavat pian myöten. Aivan kuten useimmat Hoka One Onen malleista, myös tässä on vankkuudeltaan kaikki, mitä kengältä voi toivoa.

Design: Yksinkertainen mutta tyylillä. Hoka One Onen mallit näyttävät yleensä hieman kömpelöiltä paksuine pohjineen, mutta ei Arehi.

Yhteenveto:  Vaikka testaajamme olivat aluksi hieman epäileviä Arehin suhteen, vakuutti kenkä pian testaajamme. Arehi yllättää olemalla samaan aikaan kevyt ja hyvin varusteltu. Jos olet kärsinyt paljon loukkaantumisista ja askeleesi on raskas, sopii Arehi hyvin sinulle.

Testissä: ,

HERR-SALMING.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Kengillä on mainio kyky selviytyä kovillakin alustoilla. Ne kestävät kylmää paremmin kuin monet muut juoksukengät. 

Paino: 278 g

Sopii sinulle, joka: Juokset pitkiä matkoja kovilla alustoilla. 

Koko ja istuvuus: Grayhound-kengät muistuttavat sukkaa. Ne puristavat jalkaa sukan tavoin. 

Mukavuus: Ensimmäisellä käyttökerralla kengät tuntuvat tasaiasilta ja muodottomilta, mutta muutaman lenkin jälkeen huomaat eron. Supermukava, pehmeä vaimennus antaa voimaa joka askeleelle.

Design: Tyylipuhdas harmaa, aivan kuten nimi viittaa. 

Yhteenveto: Grayhound tarvitsee hieman lämmittelylenkkejä ennen kuin se pääsee oikeuksiinsa. Tämän jälkeen kenkä on aivan ykkönen. Se on kehitetty etenkin koville alustoille. Päällinen on kestävää meshiä, joka pitää hyvin kosteutta. Sen on ilmoitettu olevan 25-prosenttia vahvempi kuin Salmingin aiemmin käyttämä materiaali. 

Testissä: ,

HERR-NEW BALANCE.jpg

Suositushinta: 138,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, ventilaatio, mukavuus. 

Paino: 225 g

Sopii sinulle, joka: Juokset mielellään kengillä, missä on tukea kantapäässä.  

Koko ja istuvuus: Kengät istuvat mukavasti jalkaan meshpäällisen ansiosta. Hankalalla alustalla on olemassa riski, että jalka liukastuu vähän, sillä kangas antaa myöten enemmän kuin sen pitäisi. 

Mukavuus: Supermukava kenkä, jossa on hyvä vaimennus ja stabiliteetti.

Design: Salmingin ja Under Armourin vanavedessä myös New Balance on panostanut väriin, joka kestää. Näihin harmaisiin söpöläisiin et tule väsymään, vaan ne kestävät sesongista toiseen. 

Yhteenveto:  Näihin kenkiin testaajamme rakastuivat heti! New Balance 890GG7 on kevyt kenkä, joka tarjoaa kaiken, mitä vaimennukselta odottaa saattaa. Päällinen on mukavaa meshiä, joka ventiloi hyvin. Täydellinen valinta lämpimiin päiviin. Designista plussaa!

Testissä: ,

HERR-NIKE.jpg

Suositushinta: 154,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Air Zoom Vomero vie responsiivisen vaimennuksen uusiin sfääreihin.

Paino: 308 g

Sopii sinulle, joka: Haluaa hyvät, monipuoliset kengät korkealla dropilla.

Koko ja istuvuus: Kantapään vaimennukset saavat kengän istumaan jalassa. Vastaa kokoaan, ota tavallinen kokosi.

Mukavuus: Tästä mukavammaksi ei kenkä muutu. Nike Air Zoom Vomero saa täyden pistepotin.

Design: Yksinkertaisuus on kaunista. Emme koskaan kyllästy kokomustaan vaihtoehtoon. Kenkää saa myös muissa värivaihtoehdoissa. 

Yhteenveto: Tämän kengän etu on myös sen heikkous! Pohjan pehmeys toimii parhaiten kovalla alustalla, mutta voi aiheuttaa ongelmia maastossa. Asfaltilla pidossa eikä vaimennuksessa ole valittamista. Air Zoom Vomero ei muutu epämukavaksi, vaan säilyttää istuvuutensa. 

Testissä: ,

HERR-SAUCONY.jpg

Suositushinta: 148,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Uskomattoman keveä, hyvä istuvuus ja pehmeä pohja –eikä puhettakaan designista!  

Paino: 221 g

Sopii sinulle, joka: Olet jo tottunut pitkänmatkan juoksija, joka kaipaa keveitä kenkiä tai kuntoilija, joka pitää neuraalista juoksuaskeleesta. 

Koko ja istuvuus: Tiukka istuvuus syleilee jalkaa mukavalla tavalla. Ei paina tai purista.

Mukavuus: Kinvara on mukava kenkä, joka istuu hyvin jalkaan heti ensimmäisestä lenkistä lähtien. Pohja pitää hyvin pehmeyden. 

Design: Tämä on loistava kenkä sinulle, joka haluat erottua. Luonnollisesti Kinvaraa saa myös rohkeammissa värisävyissä. 

Yhteenveto:  Nämä kengät sopivat sinulle, jolla on neutraali askel.  Kinvaran ensisijainen ominaisuus on keveys, joka mahdollistaa vapaat askeleet – kuin lentäisit lenkkipolulla. Sisäpohja on melko keveä ja sitä ei suositella sinulle, jonka jalat kaipaavat jotain ekstraa. Pohja tuntuu superkeveältä. 

Testissä: ,

HERR-PUMA.jpg

Suositushinta: 77,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Puma Hybrid NX on street stylen ja mainion suorityskyvyn sekoitus. Melko halpa huippuluokan juoksukengäksi. 

Paino: 318 g

Sopii sinulle, joka: Suosit lyhyehköjä matkoja. Kengät saa solmittua myös kapeille jaloille. 

Koko ja istuvuus: Melko kapea malli voi tuntua tiukalta, jos olet tottunut leveisiin kenkiin.

Mukavuus: Pohjat tarjoavat kimpoisan tunteen.

Design: Juoksukenkä kohtaa tennarin. Klassinen värimaailma sinistä, punaista ja valkoista.  

Yhteenveto:  Onko tämä juoksukenkä saanut vaikutteita tennarista vai päinvastoin? Puman juoksukengän ja tennarin yhdistelmä on huomattavasti kovempi ja jäykempi kuin kilpailijoidensa sekä hieman paksumpi. Kenkää ei suositella pitkille matkoille, vaan sitä tulisi käyttää lyhyillä pätkillä. Se sopii mainiosti myös lomalle, jos haluat vain yhdet kengät mukaan. Kovuudesta huolimatta pohja on kimpoisa ja hyvin vaimennettu.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

4 tuntia sitten
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

3 päivää sitten
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

5 päivää sitten
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
more news
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

4 tuntia sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

09 jun 2019
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Nemeziz 19.1

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

Sisäinen Lionel Messisi tulee rakastamaan näitä uusia Nemeziz 19.1 -jalkapallokenkiä. Malli on kevyt, räjähtäävä ja super nätti ja se sopii hyökkäävälle pelaajalle. Tätä mieltä testiryhmämme oli uusista Adidaksen jalkapallokengistä.

24 may 2019
Muoti & trendit