Header-HERR-2.jpg

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

Tavoittele kauden parasta aikaasi uusien juoksukenkien kanssa! Esittelemme sesongin uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä. 

Testissä: ,

HERR-ADIDAS.jpg

Suositushinta: 159,90 euroa

Paino: 226 g

Sopii sinulle, joka: haluaa responsiivisella vaimennuksella varustellun juoksukengän ja jolla on normaali jalkaholvi. Adizero on suunniteltu pitkille matkoille, mutta toimii myös intervalleissa ja lyhyillä lenkeillä.

Erottuvat ominaisuudet: Supekevyt, hyvä ventilaatio, mainio vaimennus. 

Koko ja istuvuus: Istuvuus imartelee jalkoja, lähes vastaa kokoaan.

Mukavuus: Adizero on mukava ja kevyt kenkä, ja keskipohjassa on hyvä Boost-vaimennus. Kenkä tarjoaa hyvän tuen ja antaa hyvin voimaa ponnistaessa.

Design: Tämä kenkä pitää todella lupauksensa. Designiin testiryhmämme olisi toivonut enemmän värejä. 

Yhteenveto: Adidas Adizero on suunniteltu japanilaisen kengänvalmistaja Omorin toimesta. Sitä suunniteltaessa on ajateltu etenkin maratonjuoksijoita. Siksi ei ole ihme, että kenkä on suunniteltu juuri pitkiä matkoja varten. Ensimmäisellä lenkillä kengät voivat tuntua aavistuksen jäykiltä, mutta tunne häviää hetken juoksemisen jälkeen. Eniten testiryhmä arvostaa 10 mm droppia, joka auttaa ponnistuksessa. Myöskään istuvuus ei jätä pettyneeksi. 

Testissä: ,

HERR-ASICS.jpg

Suositushinta: 119,90 euroa

Paino: 265 g

Sopii sinulle, joka: Kaipaat nopeaa, neutraalia juoksukenkää, joka sopii monenlaiseen juoksutreeniin.  

Erottuvat ominaisuudet: Keveys ja vaimennus, joka antaa lisää potkua joka askeleelle. 

Koko ja istuvuus: Sopii täydellisesti sinulle, jolla on hieman leveämmät jalat. 

Mukavuus: Todella mukava ja joustava kenkä niin intervalleissa kuin pitkän matkan juoksussa.

Design: Tumma ja hienohko ulkoasu, jota hienot yksityiskohdat koristavat. 

Yhteenveto: Asics Roadhawk on kenkä sinulle, joka suosit neutraalia ja monipuolista kenkää ja haluat käyttää juoksukenkiäsi erilaisilla lenkeillä. Tyylipuhdas punainen design on trendikäs. Päällinen on hyvin ventiloivaa meshiä, joka muotoutuu jalan ympärille. Sopii myös kovalle alustalle.  

Testissä: ,

HERR-REEBOK.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Erityisen leveä, hyvä istuvuus ja nätti, yksinkertainen design.

Paino: 249 g

Sopii sinulle, joka: Etsit hyvää hinta-laatusuhdetta ja neutraalia, pitkille lenkeille sopivia kenkiä. 

Koko ja istuvuus: Kenkä on melko leveä. Jos olet tottunut hiertymiin varpaissa, voit huokaista helpotuksesta – näissä kengissä et niitä saa! 

Mukavuus: Todella mukavat kengät, joissa riittää stabiliteettiä. Kengät eivät ole niin joustavat kuin monet muut saman genren kengät, mutta ne puutteet kompensoi istuvuus.

Design: Nätti kenkä ja intensiivisen punainen väri vangitsee katseen. Et ehkä yhdistä Forever Floatridea työvaatteiden kanssa, mutta lenkkityylisi se viimeistelee. 

Yhteenveto: Forever Floatride Energy on supermukava heti alusta alkaen. Sopii täydellisesti lenkeille kovalla alustalla kaupungissa, mutta toisaalta myös metsäpoluille. Sopii myös nopeille kävelyille. Malli toimii kevyissä intervalleissa, mutta parhaiten keskipitkillä matkoilla. Hinta-laatusuhde on mainio ja neutraalin pohjan ansiosta kenkä sopii lähes kaikille. 

Testissä: ,

HERR-UNDER ARMOUR.jpg

Suositushinta: 159,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Hovr Infinite -kengän mukana saat mainioita lisätyökaluja, esimerkiksi voit yhdistää sen treenisovellukseen. Tällä tavoin pääset käsiksi juoksulenkiltäsi keräämään tietoon eikä sinun tarvitse sijoittaa rahoja treenikelloon.

Paino: 306 g

Sopii sinulle, joka: Jolla on normaali jalkaholvi ja joka ei tarvitse mitään erityistä tukea. 

Koko ja istuvuus: Hovr Infinite -kengissä on lähes täydellinen istuvuus. Kengät eivät ole liian tiukat eivätkä liian leveät. Kengät vastaavat kokoaan. 

Mukavuus: Aluksi osa koki kengät liian pehmeiksi. Sekä vaimennus että niiden tuki vastasivat kuitenkin sitä, mitä juoksukengiltä toivoo. 

Design: Hovr Infinite -kengissä on futuristinen design, mikä miellytti testaajiamme. Design vakuutti tyylikkyydellään.

Yhteenveto: Jo ensimmäisellä juoksuaskeleella tunnet, kuinka kengät työntävät sinua eteenpäin. Vaimennuksessa ja kenkien kyvyssä työntää sinua eteenpäin ei ole kerta kaikkiaan mitään valittamista. Hovr Infinite on täydellinen kenkä kaupunkiympäristöön ja asfaltille. Ne tuntuvat pehmeältä haastavasta alustasta huolimatta. Designiltaan ne erottuvat todella joukosta ja meillä ei ole mukavuuden puolesta kerrassaan mitään valittamista. Kengät ovat niin mukavat, että niitä tekee mieli käyttää myös arjessa.  

Testissä: ,

HERR-HOKA ONE ONE.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Arehi on kaiken kaikkiaan mainio kenkä. Se ansaitsee korkeat pisteet niin ventilaatiosta kuin vaimennuksesta ja mukavuudestaankin. 

Paino: 261 g

Sopii sinulle joka: Tarvitset hieman erityistä tukea ja vankkuutta lenkillä.

Koko ja istuvuus: Normaali, vastaa kokoaan. Leveähkö pohja.

Mukavuus: Kengät ovat melko jäykät ensimmäisellä lenkillä, mutta ne antavat pian myöten. Aivan kuten useimmat Hoka One Onen malleista, myös tässä on vankkuudeltaan kaikki, mitä kengältä voi toivoa.

Design: Yksinkertainen mutta tyylillä. Hoka One Onen mallit näyttävät yleensä hieman kömpelöiltä paksuine pohjineen, mutta ei Arehi.

Yhteenveto:  Vaikka testaajamme olivat aluksi hieman epäileviä Arehin suhteen, vakuutti kenkä pian testaajamme. Arehi yllättää olemalla samaan aikaan kevyt ja hyvin varusteltu. Jos olet kärsinyt paljon loukkaantumisista ja askeleesi on raskas, sopii Arehi hyvin sinulle.

Testissä: ,

HERR-SALMING.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Kengillä on mainio kyky selviytyä kovillakin alustoilla. Ne kestävät kylmää paremmin kuin monet muut juoksukengät. 

Paino: 278 g

Sopii sinulle, joka: Juokset pitkiä matkoja kovilla alustoilla. 

Koko ja istuvuus: Grayhound-kengät muistuttavat sukkaa. Ne puristavat jalkaa sukan tavoin. 

Mukavuus: Ensimmäisellä käyttökerralla kengät tuntuvat tasaiasilta ja muodottomilta, mutta muutaman lenkin jälkeen huomaat eron. Supermukava, pehmeä vaimennus antaa voimaa joka askeleelle.

Design: Tyylipuhdas harmaa, aivan kuten nimi viittaa. 

Yhteenveto: Grayhound tarvitsee hieman lämmittelylenkkejä ennen kuin se pääsee oikeuksiinsa. Tämän jälkeen kenkä on aivan ykkönen. Se on kehitetty etenkin koville alustoille. Päällinen on kestävää meshiä, joka pitää hyvin kosteutta. Sen on ilmoitettu olevan 25-prosenttia vahvempi kuin Salmingin aiemmin käyttämä materiaali. 

Testissä: ,

HERR-NEW BALANCE.jpg

Suositushinta: 138,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, ventilaatio, mukavuus. 

Paino: 225 g

Sopii sinulle, joka: Juokset mielellään kengillä, missä on tukea kantapäässä.  

Koko ja istuvuus: Kengät istuvat mukavasti jalkaan meshpäällisen ansiosta. Hankalalla alustalla on olemassa riski, että jalka liukastuu vähän, sillä kangas antaa myöten enemmän kuin sen pitäisi. 

Mukavuus: Supermukava kenkä, jossa on hyvä vaimennus ja stabiliteetti.

Design: Salmingin ja Under Armourin vanavedessä myös New Balance on panostanut väriin, joka kestää. Näihin harmaisiin söpöläisiin et tule väsymään, vaan ne kestävät sesongista toiseen. 

Yhteenveto:  Näihin kenkiin testaajamme rakastuivat heti! New Balance 890GG7 on kevyt kenkä, joka tarjoaa kaiken, mitä vaimennukselta odottaa saattaa. Päällinen on mukavaa meshiä, joka ventiloi hyvin. Täydellinen valinta lämpimiin päiviin. Designista plussaa!

Testissä: ,

HERR-NIKE.jpg

Suositushinta: 154,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Air Zoom Vomero vie responsiivisen vaimennuksen uusiin sfääreihin.

Paino: 308 g

Sopii sinulle, joka: Haluaa hyvät, monipuoliset kengät korkealla dropilla.

Koko ja istuvuus: Kantapään vaimennukset saavat kengän istumaan jalassa. Vastaa kokoaan, ota tavallinen kokosi.

Mukavuus: Tästä mukavammaksi ei kenkä muutu. Nike Air Zoom Vomero saa täyden pistepotin.

Design: Yksinkertaisuus on kaunista. Emme koskaan kyllästy kokomustaan vaihtoehtoon. Kenkää saa myös muissa värivaihtoehdoissa. 

Yhteenveto: Tämän kengän etu on myös sen heikkous! Pohjan pehmeys toimii parhaiten kovalla alustalla, mutta voi aiheuttaa ongelmia maastossa. Asfaltilla pidossa eikä vaimennuksessa ole valittamista. Air Zoom Vomero ei muutu epämukavaksi, vaan säilyttää istuvuutensa. 

Testissä: ,

HERR-SAUCONY.jpg

Suositushinta: 148,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Uskomattoman keveä, hyvä istuvuus ja pehmeä pohja –eikä puhettakaan designista!  

Paino: 221 g

Sopii sinulle, joka: Olet jo tottunut pitkänmatkan juoksija, joka kaipaa keveitä kenkiä tai kuntoilija, joka pitää neuraalista juoksuaskeleesta. 

Koko ja istuvuus: Tiukka istuvuus syleilee jalkaa mukavalla tavalla. Ei paina tai purista.

Mukavuus: Kinvara on mukava kenkä, joka istuu hyvin jalkaan heti ensimmäisestä lenkistä lähtien. Pohja pitää hyvin pehmeyden. 

Design: Tämä on loistava kenkä sinulle, joka haluat erottua. Luonnollisesti Kinvaraa saa myös rohkeammissa värisävyissä. 

Yhteenveto:  Nämä kengät sopivat sinulle, jolla on neutraali askel.  Kinvaran ensisijainen ominaisuus on keveys, joka mahdollistaa vapaat askeleet – kuin lentäisit lenkkipolulla. Sisäpohja on melko keveä ja sitä ei suositella sinulle, jonka jalat kaipaavat jotain ekstraa. Pohja tuntuu superkeveältä. 

Testissä: ,

HERR-PUMA.jpg

Suositushinta: 77,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Puma Hybrid NX on street stylen ja mainion suorityskyvyn sekoitus. Melko halpa huippuluokan juoksukengäksi. 

Paino: 318 g

Sopii sinulle, joka: Suosit lyhyehköjä matkoja. Kengät saa solmittua myös kapeille jaloille. 

Koko ja istuvuus: Melko kapea malli voi tuntua tiukalta, jos olet tottunut leveisiin kenkiin.

Mukavuus: Pohjat tarjoavat kimpoisan tunteen.

Design: Juoksukenkä kohtaa tennarin. Klassinen värimaailma sinistä, punaista ja valkoista.  

Yhteenveto:  Onko tämä juoksukenkä saanut vaikutteita tennarista vai päinvastoin? Puman juoksukengän ja tennarin yhdistelmä on huomattavasti kovempi ja jäykempi kuin kilpailijoidensa sekä hieman paksumpi. Kenkää ei suositella pitkille matkoille, vaan sitä tulisi käyttää lyhyillä pätkillä. Se sopii mainiosti myös lomalle, jos haluat vain yhdet kengät mukaan. Kovuudesta huolimatta pohja on kimpoisa ja hyvin vaimennettu.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

2 tuntia sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

2 päivää sitten
Header adidas
Muoti & trendit

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

3 päivää sitten
padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

6 päivää sitten
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

6 päivää sitten
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

19 feb 2020
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

18 feb 2020
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

18 feb 2020
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

17 feb 2020
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

16 feb 2020
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

16 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

16 feb 2020
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
more news
SL20

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

Kevät on pian täällä! Sen kunniaksi Adidas tuo markkinoille upouuden juoksukengän, joka sopii nopeille pyrähdyksille. Opi kaikki SL20: stä!

2 tuntia sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

Sopivuus, materiaalivalinta, koko ja vuodenaikaan sopiva malli – selvitämme kaikki kysymykset, jotka mieltäsi askarruttavat liittyen Adidaksen lasten kenkiin.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Header adidas

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

Kaipaatko uutta Adidasta kevääseen? Me testasimme himoitut Ultraboost-kengät, mainion padelmailan sekä parhaat urheiluvaatteet salille ja arkeen. Älä jätä näitä Adidas-suosikkeja huomioitta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header dam adidas

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

Kolme raitaa ei petä koskaan. Testiryhmämme arvioi Adidaksen viittä suosituinta vaatetta.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

19 feb 2020
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

18 feb 2020
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

18 feb 2020
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

17 feb 2020
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

16 feb 2020
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

16 feb 2020
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

16 feb 2020
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit