Header-HERR-2.jpg

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

Tavoittele kauden parasta aikaasi uusien juoksukenkien kanssa! Esittelemme sesongin uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä. 

Testissä: ,

HERR-ADIDAS.jpgHERR-ADIDAS.jpg

Suositushinta: 159,90 euroa

Paino: 226 g

Sopii sinulle, joka: haluaa responsiivisella vaimennuksella varustellun juoksukengän ja jolla on normaali jalkaholvi. Adizero on suunniteltu pitkille matkoille, mutta toimii myös intervalleissa ja lyhyillä lenkeillä.

Erottuvat ominaisuudet: Supekevyt, hyvä ventilaatio, mainio vaimennus. 

Koko ja istuvuus: Istuvuus imartelee jalkoja, lähes vastaa kokoaan.

Mukavuus: Adizero on mukava ja kevyt kenkä, ja keskipohjassa on hyvä Boost-vaimennus. Kenkä tarjoaa hyvän tuen ja antaa hyvin voimaa ponnistaessa.

Design: Tämä kenkä pitää todella lupauksensa. Designiin testiryhmämme olisi toivonut enemmän värejä. 

Yhteenveto: Adidas Adizero on suunniteltu japanilaisen kengänvalmistaja Omorin toimesta. Sitä suunniteltaessa on ajateltu etenkin maratonjuoksijoita. Siksi ei ole ihme, että kenkä on suunniteltu juuri pitkiä matkoja varten. Ensimmäisellä lenkillä kengät voivat tuntua aavistuksen jäykiltä, mutta tunne häviää hetken juoksemisen jälkeen. Eniten testiryhmä arvostaa 10 mm droppia, joka auttaa ponnistuksessa. Myöskään istuvuus ei jätä pettyneeksi. 

Testissä: ,

HERR-ASICS.jpg

Suositushinta: 119,90 euroa

Paino: 265 g

Sopii sinulle, joka: Kaipaat nopeaa, neutraalia juoksukenkää, joka sopii monenlaiseen juoksutreeniin.  

Erottuvat ominaisuudet: Keveys ja vaimennus, joka antaa lisää potkua joka askeleelle. 

Koko ja istuvuus: Sopii täydellisesti sinulle, jolla on hieman leveämmät jalat. 

Mukavuus: Todella mukava ja joustava kenkä niin intervalleissa kuin pitkän matkan juoksussa.

Design: Tumma ja hienohko ulkoasu, jota hienot yksityiskohdat koristavat. 

Yhteenveto: Asics Roadhawk on kenkä sinulle, joka suosit neutraalia ja monipuolista kenkää ja haluat käyttää juoksukenkiäsi erilaisilla lenkeillä. Tyylipuhdas punainen design on trendikäs. Päällinen on hyvin ventiloivaa meshiä, joka muotoutuu jalan ympärille. Sopii myös kovalle alustalle.  

Testissä: ,

HERR-REEBOK.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Erityisen leveä, hyvä istuvuus ja nätti, yksinkertainen design.

Paino: 249 g

Sopii sinulle, joka: Etsit hyvää hinta-laatusuhdetta ja neutraalia, pitkille lenkeille sopivia kenkiä. 

Koko ja istuvuus: Kenkä on melko leveä. Jos olet tottunut hiertymiin varpaissa, voit huokaista helpotuksesta – näissä kengissä et niitä saa! 

Mukavuus: Todella mukavat kengät, joissa riittää stabiliteettiä. Kengät eivät ole niin joustavat kuin monet muut saman genren kengät, mutta ne puutteet kompensoi istuvuus.

Design: Nätti kenkä ja intensiivisen punainen väri vangitsee katseen. Et ehkä yhdistä Forever Floatridea työvaatteiden kanssa, mutta lenkkityylisi se viimeistelee. 

Yhteenveto: Forever Floatride Energy on supermukava heti alusta alkaen. Sopii täydellisesti lenkeille kovalla alustalla kaupungissa, mutta toisaalta myös metsäpoluille. Sopii myös nopeille kävelyille. Malli toimii kevyissä intervalleissa, mutta parhaiten keskipitkillä matkoilla. Hinta-laatusuhde on mainio ja neutraalin pohjan ansiosta kenkä sopii lähes kaikille. 

Testissä: ,

HERR-UNDER ARMOUR.jpg

Suositushinta: 159,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Hovr Infinite -kengän mukana saat mainioita lisätyökaluja, esimerkiksi voit yhdistää sen treenisovellukseen. Tällä tavoin pääset käsiksi juoksulenkiltäsi keräämään tietoon eikä sinun tarvitse sijoittaa rahoja treenikelloon.

Paino: 306 g

Sopii sinulle, joka: Jolla on normaali jalkaholvi ja joka ei tarvitse mitään erityistä tukea. 

Koko ja istuvuus: Hovr Infinite -kengissä on lähes täydellinen istuvuus. Kengät eivät ole liian tiukat eivätkä liian leveät. Kengät vastaavat kokoaan. 

Mukavuus: Aluksi osa koki kengät liian pehmeiksi. Sekä vaimennus että niiden tuki vastasivat kuitenkin sitä, mitä juoksukengiltä toivoo. 

Design: Hovr Infinite -kengissä on futuristinen design, mikä miellytti testaajiamme. Design vakuutti tyylikkyydellään.

Yhteenveto: Jo ensimmäisellä juoksuaskeleella tunnet, kuinka kengät työntävät sinua eteenpäin. Vaimennuksessa ja kenkien kyvyssä työntää sinua eteenpäin ei ole kerta kaikkiaan mitään valittamista. Hovr Infinite on täydellinen kenkä kaupunkiympäristöön ja asfaltille. Ne tuntuvat pehmeältä haastavasta alustasta huolimatta. Designiltaan ne erottuvat todella joukosta ja meillä ei ole mukavuuden puolesta kerrassaan mitään valittamista. Kengät ovat niin mukavat, että niitä tekee mieli käyttää myös arjessa.  

Testissä: ,

HERR-HOKA ONE ONE.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Arehi on kaiken kaikkiaan mainio kenkä. Se ansaitsee korkeat pisteet niin ventilaatiosta kuin vaimennuksesta ja mukavuudestaankin. 

Paino: 261 g

Sopii sinulle joka: Tarvitset hieman erityistä tukea ja vankkuutta lenkillä.

Koko ja istuvuus: Normaali, vastaa kokoaan. Leveähkö pohja.

Mukavuus: Kengät ovat melko jäykät ensimmäisellä lenkillä, mutta ne antavat pian myöten. Aivan kuten useimmat Hoka One Onen malleista, myös tässä on vankkuudeltaan kaikki, mitä kengältä voi toivoa.

Design: Yksinkertainen mutta tyylillä. Hoka One Onen mallit näyttävät yleensä hieman kömpelöiltä paksuine pohjineen, mutta ei Arehi.

Yhteenveto:  Vaikka testaajamme olivat aluksi hieman epäileviä Arehin suhteen, vakuutti kenkä pian testaajamme. Arehi yllättää olemalla samaan aikaan kevyt ja hyvin varusteltu. Jos olet kärsinyt paljon loukkaantumisista ja askeleesi on raskas, sopii Arehi hyvin sinulle.

Testissä: ,

HERR-SALMING.jpg

Suositushinta: 168,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Kengillä on mainio kyky selviytyä kovillakin alustoilla. Ne kestävät kylmää paremmin kuin monet muut juoksukengät. 

Paino: 278 g

Sopii sinulle, joka: Juokset pitkiä matkoja kovilla alustoilla. 

Koko ja istuvuus: Grayhound-kengät muistuttavat sukkaa. Ne puristavat jalkaa sukan tavoin. 

Mukavuus: Ensimmäisellä käyttökerralla kengät tuntuvat tasaiasilta ja muodottomilta, mutta muutaman lenkin jälkeen huomaat eron. Supermukava, pehmeä vaimennus antaa voimaa joka askeleelle.

Design: Tyylipuhdas harmaa, aivan kuten nimi viittaa. 

Yhteenveto: Grayhound tarvitsee hieman lämmittelylenkkejä ennen kuin se pääsee oikeuksiinsa. Tämän jälkeen kenkä on aivan ykkönen. Se on kehitetty etenkin koville alustoille. Päällinen on kestävää meshiä, joka pitää hyvin kosteutta. Sen on ilmoitettu olevan 25-prosenttia vahvempi kuin Salmingin aiemmin käyttämä materiaali. 

Testissä: ,

HERR-NEW BALANCE.jpg

Suositushinta: 138,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Keveys, ventilaatio, mukavuus. 

Paino: 225 g

Sopii sinulle, joka: Juokset mielellään kengillä, missä on tukea kantapäässä.  

Koko ja istuvuus: Kengät istuvat mukavasti jalkaan meshpäällisen ansiosta. Hankalalla alustalla on olemassa riski, että jalka liukastuu vähän, sillä kangas antaa myöten enemmän kuin sen pitäisi. 

Mukavuus: Supermukava kenkä, jossa on hyvä vaimennus ja stabiliteetti.

Design: Salmingin ja Under Armourin vanavedessä myös New Balance on panostanut väriin, joka kestää. Näihin harmaisiin söpöläisiin et tule väsymään, vaan ne kestävät sesongista toiseen. 

Yhteenveto:  Näihin kenkiin testaajamme rakastuivat heti! New Balance 890GG7 on kevyt kenkä, joka tarjoaa kaiken, mitä vaimennukselta odottaa saattaa. Päällinen on mukavaa meshiä, joka ventiloi hyvin. Täydellinen valinta lämpimiin päiviin. Designista plussaa!

Testissä: ,

HERR-NIKE.jpg

Suositushinta: 154,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Air Zoom Vomero vie responsiivisen vaimennuksen uusiin sfääreihin.

Paino: 308 g

Sopii sinulle, joka: Haluaa hyvät, monipuoliset kengät korkealla dropilla.

Koko ja istuvuus: Kantapään vaimennukset saavat kengän istumaan jalassa. Vastaa kokoaan, ota tavallinen kokosi.

Mukavuus: Tästä mukavammaksi ei kenkä muutu. Nike Air Zoom Vomero saa täyden pistepotin.

Design: Yksinkertaisuus on kaunista. Emme koskaan kyllästy kokomustaan vaihtoehtoon. Kenkää saa myös muissa värivaihtoehdoissa. 

Yhteenveto: Tämän kengän etu on myös sen heikkous! Pohjan pehmeys toimii parhaiten kovalla alustalla, mutta voi aiheuttaa ongelmia maastossa. Asfaltilla pidossa eikä vaimennuksessa ole valittamista. Air Zoom Vomero ei muutu epämukavaksi, vaan säilyttää istuvuutensa. 

Testissä: ,

HERR-SAUCONY.jpg

Suositushinta: 148,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Uskomattoman keveä, hyvä istuvuus ja pehmeä pohja –eikä puhettakaan designista!  

Paino: 221 g

Sopii sinulle, joka: Olet jo tottunut pitkänmatkan juoksija, joka kaipaa keveitä kenkiä tai kuntoilija, joka pitää neuraalista juoksuaskeleesta. 

Koko ja istuvuus: Tiukka istuvuus syleilee jalkaa mukavalla tavalla. Ei paina tai purista.

Mukavuus: Kinvara on mukava kenkä, joka istuu hyvin jalkaan heti ensimmäisestä lenkistä lähtien. Pohja pitää hyvin pehmeyden. 

Design: Tämä on loistava kenkä sinulle, joka haluat erottua. Luonnollisesti Kinvaraa saa myös rohkeammissa värisävyissä. 

Yhteenveto:  Nämä kengät sopivat sinulle, jolla on neutraali askel.  Kinvaran ensisijainen ominaisuus on keveys, joka mahdollistaa vapaat askeleet – kuin lentäisit lenkkipolulla. Sisäpohja on melko keveä ja sitä ei suositella sinulle, jonka jalat kaipaavat jotain ekstraa. Pohja tuntuu superkeveältä. 

Testissä: ,

HERR-PUMA.jpg

Suositushinta: 77,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: Puma Hybrid NX on street stylen ja mainion suorityskyvyn sekoitus. Melko halpa huippuluokan juoksukengäksi. 

Paino: 318 g

Sopii sinulle, joka: Suosit lyhyehköjä matkoja. Kengät saa solmittua myös kapeille jaloille. 

Koko ja istuvuus: Melko kapea malli voi tuntua tiukalta, jos olet tottunut leveisiin kenkiin.

Mukavuus: Pohjat tarjoavat kimpoisan tunteen.

Design: Juoksukenkä kohtaa tennarin. Klassinen värimaailma sinistä, punaista ja valkoista.  

Yhteenveto:  Onko tämä juoksukenkä saanut vaikutteita tennarista vai päinvastoin? Puman juoksukengän ja tennarin yhdistelmä on huomattavasti kovempi ja jäykempi kuin kilpailijoidensa sekä hieman paksumpi. Kenkää ei suositella pitkille matkoille, vaan sitä tulisi käyttää lyhyillä pätkillä. Se sopii mainiosti myös lomalle, jos haluat vain yhdet kengät mukaan. Kovuudesta huolimatta pohja on kimpoisa ja hyvin vaimennettu.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

header träningsskor
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikengät 2019

1 päivä sitten
adidas ultimafusion female
Muoti & trendit

Valitse oikeat treenikengät

4 päivää sitten
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

6 päivää sitten
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
more news
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Trender

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

Safarilook, eri vuosikymmenten sekoitus ja kalastajahattu – esittelemme kuumimmat uutuudet, joita et halua ohittaa.

30 jul 2019
Muoti & trendit
Haglöfs_lim

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

Miten pidennät kuorivaatteiden elinikää? Omaksu nämä vinkit, joiden avulla kuorivaatteesi selviävät useammasta seikkailusta.

29 jul 2019
Muoti & trendit
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
Tights Puma

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

Ei epäilystäkään, etteikö neon olisi tämän syksyn juttu. Puma on lanseeranut kolmet uudet treenitrikoot, jotka komeilevat näissä kauniissa yksityiskohdissa. Testiryhmämme kokeili, miten trikoot selviävät salilla ja lenkkipolulla.

27 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didriksons

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

Erittäin hyvä kuoritakki on pakollinen kevään leikeissä ja aktiviteeteissa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee ennen ostospäätöstä pohtia.

24 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit
Handskar

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

Mikä tekee hanskoista niin hyvät? Sportamoren oppaan avulla löydät parhaat mahdolliset hanskat, joissa yhdistyvät niin lämpö, toiminnot kuin kestävyyskin.

22 jul 2019
Muoti & trendit