Test bikini

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

Pyysimme eri vartalotyyppisiä naisia testaamaan Waikani Beachwearin bikineitä. Tätä mieltä he olivat tämän kesän malleista.

Bikinit, jotka ovat kuin unelma kaverisi päällä, voivat istua huonosti päälläsi ja hiertää ikävästi, tai päinvastoin. Tässä testissä naiset, joilla on erityyppiset vartalot - suora, tiimalasi ja kurvikas - testaavat samat bikinit.

Näin tiedät, minkälainen vartalotyyppi sinulla on:

  • Suora vartalotyyppi: Kapea lantio ja kapeat hartiat. Usein suoraan vartalotyyppiin kuuuluu pienempi povi. Valitse bikinit, jotka korostavat takapuolta ja rintoja. Korkeavyötäröiset vaatteet istuvat erinomaisesti sinulle!
  • Tiimalasivartalo: Leveä lantio, kapea vyötärö ja leveät hartiat. Naisilla, joilla on tiimalasin muotoinen vartalo, rinnat ovat usein isommat, mutta ei aina. Sidottavat bikinit toimivat hyvin, jolloin voit säätää istuvuutta lantion leveyden mukaan.
  • Kurvikas vartalotyyppi: Leveä lantio, leveät hartiat ja isot rinnat. Monet kurvikkaat naiset kokevat halterneck-mallin epämiellyttäväksi, sillä kapeat nauhat painavat niskan ihoa ikävästi. Sama pätee sidottaviin malleihin. Panosta leveisiin nauhoihin hyvän käyttömukavuuden takaamiseksi.

OSTA TÄÄLTÄ:

Säädettävät kolmiomaiset bikinit 

triangle ruffle

Testissä: +

Merkki:

Yhteenveto: Klassiset, kolmionmuotoiset bikinit kesäisellä kuviolla varustettuna. Sopii niille, jotka haluavat säädellä istuvuutta, mutta ei paras valinta niille, joilla on isot rinnat. Kapeat hihnat voivat painaa ihoa, jos sinulla on raskas povi. Nämä ovat melko pienet bikinit, jotka jättävät suuren osan vartaloa paljaiksi. Jos pidät siitä tyylistä, tässä on sinulle erinomainen vaihtoehto!

Testaajien ajatuksia yläosasta:

- Mielestäni se istuu hyvin. Reunat ovat rypytetyt, mikä saa poven näyttämään hieman täyteläisemmältä. En yleensä valitsisi tällaista yläosaa, mutta pidän siitä, sanoo suoraa vartalotyyppiä edustava testaaja, kun taas tiimalasivartaloinen testaajamme ei ole yhtä vakuuttunut.

- Se saa minut tuntemaan oloni hieman alastomaksi. Toki se istuu hyvin ja niin edelleen, mutta minulle, jolla on isot rinnat, kaulaaukko tuntuu isolta ja rintoja näkyy likaa myös sivuilta.

Kurvikas testaajamme on samaa mieltä.

- Halterneck-malli tuo mukanaan mielestäni sekä hyvää että huonoa. Voit sitoa sen niin, että se sopii täydellisesti, mutta isoilla rinnoilla tämä malli voi olla tuskallinen, koska nauhat painavat niskaa koko ajan. 

Testaajien ajatuksia alaosasta:

Kaiken kaikkiaan tämä on alaosa, joka saa suurin piirtein samanlaisen lausunnon kaikilta testaajiltamme. Ensimmäinen kommentti tulee suoran vartalotyypin omaavalta testaajalta.

- Tämä on melko pieni alaosa. Se istuu minulle hyvin. Vyötärö on alempana ja nauhat tulevat lantion keskelle, mikä korostaa niitä.

- Minulle on tärkeää, että pystyn sitomaan alaosan, koska lantio levein kohtani. Muutoin bikinit hiertävät helposti. Joten pidän tästä mallista, mutta se istuu hyvin alhaalla päälläni, sanoo tiimalasivartaloinen testaaja, joka saa välitöntä tukea kurvikkaalta testaajalta.

- Pidän tästä alaosasta. Se, että sen saa sidottua haluamallaan tavalla, on kaiken A ja O! 

Klassiset bandeau-bikinit pieni rintaisille

bikini bandeau

Testissä: +

Merkki:

Yläosa saatavilla väreissä: ,

Alaosa saatavilla väreissä: , ,

Yhteenveto: Tyylikäs bikinisetti, joka koostuu klassisesta bandeau-topista sekä sivuilta sidottavasta alaosasta. Mukana toimitetaan olkaimet, mutta ne saa irti. Yläosan reunassa on silikoninauha, joka pitää bikinit ylhäällä. Ihanteellinen niille, joilla on pienemmät rinnat, jotka eivät tarvitse olkaimia rintojen paikoillaan pitämiseksi.

Testaajien ajatuksia yläosasta:

- Tämän mallin valitsen yleensä bikinien yläosaksi, sanoo testaajamme, jolla on suora vartalotyyppi ja jatkaa:

- Se peittää hyvin rinnat ja antaa hienon rusketusken, koska olkaimia ei ole. Tunnen itseni aina varmemmaksi tällaisessa yläosassa. Täydellinen, kun haluan pelata rantalentopalloa tai tehdä jotain muuta aktiivista.

Tosin tiimalasivartaloinen testaajamme ei ole yhtä vakuuttunut.

- Tämä ei ole minulle sopiva yläosa, ja se ei istu mukavasti tai imartele vartaloani. Rintani ovat liian raskaat tähän malliin, enkä saa niille laisinkaan tukea. Yläosan silikoninauhan tekee myös sen, että koko rintojen paino ikään kuin roikkuu ja vetää mallia alaspäin.

Kurvikas testaajamme ei sitä vastoin ole lainkaan samaa mieltä, mutta on nopeasti iloisesti yllättynyt.

- Tämä malli on paljon parempi, kuin mitä ensin luulin. Se on tukeva jopa ilman olkaimia ja mielestäni sekä malli että väri ovat hienot. Se on myös helppo yhdistää mustien alaosien kanssa, niin aionkin tehdä. 

Testaajien ajatuksia alaosasta:

Suoran vartalotyypin omaavat testaajat ovat täysin tyytyväisiä malliin, mutta huomioi kuitenkin, että alaosa on hyvin matala. Toiset testaajat sen sijaan eivät ole yhtä myönteisiä sen suhteen, kuinka tämä malli toimii heidän varatlotyypilleen.

- Voin suoraan sanoa, että tämä alaosa on hiukan liian matala minun makuuni. Koska takapuoleni täyttää kankaan takana, minun on tasoitettava sitä edestä, jotta se peittäisi koko takapuolen, mikä taas saa olon hiukan alastomaksi, kertoo tiimalasivartaloinen testaajamme ja saa kannustavia nyökkäyksiä.

- Nämä bikinit peittävät vähän liian vähän, jotta minulla olisi itsevarma olo. Suosittelen, että tilaat kokoa isomman mallin. 

Deluxe - trendivaroitus

Malie slim bikini

Testissä: +

Merkki:

Yläosa saatavilla väreissä: ,

Alaosa saatavilla väreissä: ,

Yhteenveto: Todella trendikkäät bikinit, joiden yläosa on hiukan urheilullisempi. Mallia ei voi säädellä, joten ole huolellinen kokoa valittaessa. Nämä bikinit ovat täydelliset niille, jotka haluavat nauttia vesiurheilusta ja muista rannan aktiviteeteista ilman, että tarvitsee murehtia päätyvänsä puolialastomaksi! Olkaimien pituutta voi säätää, mutta niitä ei saa irroitettua.

Testaajien ajatuksia yläosasta:

- Rakastan tätä yläosaa! Se tuntuu todella trendikkäältä, sekä väriltään että malliltaan. Se ei ole kuitenkaan ole paras mahdollinen valinta minulle, sillä se peittää rintani melkein kokonaan, toteaa suoran vartalotyypin omaava testaajaa (ja tilaa heti samat bikinit toisessa värissä itselleen).

Yläosa pääsee myös muiden testaajien suosioon.

- Olen samaa mieltä. Se tuntuu todella Instagram-ystävälliseltä. Se istuu myös erittäin hyvin päälleni ja tarjoaa selvästi parhaan tuen rinnoille, tiimalasivartaloinen testaaja sanoo ja jatkaa:

- Sanoisin, että se sopii hyvin vartalotyyppiini. Se on melko syvään leikattu, ja vaikka se peittää paljon, antaa se rinnoille aika pyöreän muodon.

Kurvikkaat testaajat ovat samalla aaltopituudella.

- Kyllä, pidän myös etosasta, joka on mukava ja korostaa povea hyvin. Ainoa miinus on takaosa, joka on minimaalinen. Tuntuu siltä, että se voi mennä rikki milloin tahansa. Olisin halunnut sen olevan hieman tukevampi.

Testaajien ajatuksia alaosasta:

- Täydellinen päästä varpaisiin, ylistää suora vartalotyyppinen testaaja, jolla on vain hyvää sanottavaa tästä mallista. 

- Minulla on heti ongelmia tämän tyyppisissä alaosissa, sanoo tiimalasivartaloinen testaaja ja selittää:

- Saumat painavat takapuolen sivuja erittäin epämiellyttävällä tavalla. Lantioni on liian leveä, mikä on sääli, koska pidän tämän setin yläosasta erittäin paljon. Tilaan yläosaan toiset Waikanin alaosat, jotka voi sitoa sivuilta!

Leveä lantio eivät näytä olevan hyvä yhdistelmä tämän alaosan kanssa.

- Tämä ei ole minun juttuni. Malli hiertää sivuilta epämukavalla tavalla, kertoo kurvikas testaajamme.

Täydellinen isolle povelle

evie bikini

Testissä: +

Merkki:

Yläosa saatavilla väreissä:

Alaosa saatavilla väreissä:

Yhteenveto: Toiset erittäin trendikkäät bikinit, joissa on korkeavyötärö, joka ulottuu melkein napaan asti. Näiden bikinien tärkein etu on mukavuus, kun taas huonona puolena on erikoinen rusketus. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka ovat kurvikkaita ja joilla on isommat rinnat, sillä olkaimet ovat leveät, samoin kun rintakehän nauha.

Testaajien ajatuksia yläosasta:

Suoran vartalotyypin testaaja ei ihastele tätä mallia laisinkaan.

- En ole täysin vakuuttunut. Olo on hieman tätimäinen ja se peittää vähän liikaa. Mielestäni myös selkä on hiukan outo suorien olkaimien vuoksi.

Tiimalasivartalolle se on kuitenkin itse täydellisyys.

- Tämä on loistavaa! Se istuu kuin nakutettu. Tästä saan vihdoin etsimäni tuen rintojen alla kulkevan leveän nauhan ansiosta, hän sanoo ja jatkaa:

- Tämä on testin ensimmäinen yläosa, jossa mielestäni olisin voinut pelata rantapingistä tai rantalentopalloa, ilman että minun tarvitsee olla huolissani siitä, kuinka yläosa istuu liikkumisen jälkeen.

Sama koskee kurvikkaita testaajia.

- Huippupisteet! Se on kauniin värinen ja voin luottaa siihen, että se istuu paikoillaan. 

Testaajien ajatuksia alaosasta:

Alaosa jakaa testipaneelin mielipiteet - huonoimman arvosanan se saa tiimalasivartaloisilta testaajiltamme, kun taas kaksi muuta ryhmää ovat yhtä mieltä siitä, että tämä on suosikki!

- Alaosa istuu nätisti päälläni ja korostaa lantiota ja takapuolta. Erittäin hyvännäköinen, kertoo suoran vartalotyypin omaava testaaja ja yksi kurvikkaista testaajista on heti samaa mieltä:

- Se istuu minulle todella hyvin. Voin liikkua miten haluan ilman, että alaosa liukuu alas, mikä todella kannustaa liikkumaan rannalla!

Jos sinulla on leveä lantio ja isompi takapuoli, tämä malli ei ehkä ole paras valinta.

- Nyt kävikin niin, että tällä kertaa se olen minä, joka ei ole niin vakuuttunut, mikä on sääli, koska rakastan setin yläosaa. Mutta jos ostan sellaisen koon, joka sopii hyvin vyötärölle, alaosa hiertää lantion kohdalta, ja päinvastoin.

Tie upeaan rusketukseen

Olina push up

Testissä: +

Merkki:

Yläosa saatavilla väreissä:

Yhteenveto: Tyylikkäät push-up-bikinit kaarituella. Olkaimet ovat kapeat ja kuppien muoto on sama kuin tavallisissa rintaliiveissä, mikä antaa loistavan rusketuksen. Alaosa on koreavyötäröinen, mutta se on suunniteltu taitettaviksi, kun otat aurinkoa makuulla. Turkoosi väri on edukseen tummemman ihonsävyn kanssa.

Testaajien ajatuksia yläosasta:

Tässä on yksi tiimalasivartaloisista testaajistamme reagoi ensimmäisenä:

- Vau, okei, tämä on yläosa, joka sinun pitäisi valita, jos haluat tehdä vaikutuksen johonkin rantabaarissa, hän nauraa, mutta lisää:

- Se istuu hyvin, mutta jos sinulla on iso povi, on tärkeää, että sinulle on ok näyttää vähän ylimääräistä.

Yksi suoran vartalotyypin testaaja on samaa mieltä.

- Olen samaa mieltä siitä, että se antaa suuren kohotuksen. Ehkä se sopii paremmin hieman vanhemmalle naiselle tai pienemmille rinnoille, joihin toivotaan vähän lisää push-uppia.

Kurvikas testaajamme ovat myös jaettu.

- Minusta se on hieman epämiellyttävä vähän kaikkialta ja hiertää jostain, varsinkin jos vertaa sitä tummanpunaiseen bikiniin. Mutta se peittää kaiken, jonka haluan peittää, joten siinä suhteessa se on hyvä. 

Testaajien ajatuksia alaosasta:

- Täydellinen niille, jotka haluavat korkeanvyötärön, mutta jotka ovat silti kiinnostuneita kauniista rusketuksesta. Voit yksinkertaisesti taittaa vyötäröosan alas, kun makaat lepotuolissa, sanoo suoran vartalotyypin testaaja. 

Testaajat näyttävät taas olevan eri mieltä.

- Voin sanoa suoraan, että tämä ei ole minun mallini. Taitettavan osan ja alaosan toisen puolen välinen liitos on melko kova ja päätyy takapuoleni keskelle, joka on vähintäänkin hassun näköinen, sanoo nainen, jolla on tiimalasin muotoinen vartalo.

Kurvikkaille malli istuu kuitenkin paremmin.

- Minulla ei ole sitä ongelmaa. Liitos istuu niin kuin sen pitäisikin takapuolen yläpuolella, ja pidän taitettavasta osiosta. Sen avulla voin peittää vatsani, jos haluan, testaaja sanoo ja jatkaa:

- Mielestäni se on mukava ja peittää juuri sen, minkä haluankin peittää!

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

12 tuntia sitten
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

6 päivää sitten
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

6 päivää sitten
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

6 päivää sitten
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

01 jun 2020
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Blacc yoga
Muoti & trendit

Opi tekemään fiksuja valintoja Sportamoren materiaalioppaan avulla

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
more news
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

12 tuntia sitten
Muoti & trendit
Saucony Triumph 18

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

Iskuja vaimentava välipohja, napakka kantapää ja kaiken voittava juoksutunne - tässä ovat perustelut sille, miksi sinun pitäisi juosta Sauconyn uusilla Triumph 18 -juoksukengillä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test_loparskorherr_2020.png

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

Kauden parhaat juoksukengät ovat täällä! Testipaneelimme kokeili eri matkoille sopivia malleja. Tässä tulevat testivoittajat.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test löparskor dam

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

Minkälaiset juoksukengät minulla pitäisi olla? Lähes kaikki kysyvät itseltään tämän kysymyksen ennen kesän juoksutreeniä. Testipaneelimme auttaa sinut alkuun - tässä ovat testin parhaat juoksukengät!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
jenny freed

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

Urheiluliivien valinta voi olla haastavaa. Jenny Svedberg Freéd, koulutettu liivi-asiantuntija, auttaa sinua.

06 jul 2020
Muoti & trendit
Asics GEL-Kayano 27

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

Pronaatiotuellinen kenkä, jossa on erinomainen vakaus ja tehokas iskunvaimennus - onko se edes mahdollista? Sano hei uudelle Asics GEL-Kayano 27 -mallille.

02 jul 2020
Muoti & trendit
Free metcon 3 header

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

Hypyt, kyykyt, köysikiipeily ja wallball - Metcon 3 pysyy mukana kaikessa. Lue testipaneelin ajatukset uusista treenikengistä.

01 jul 2020
Muoti & trendit
Test adidas löparsko supernova

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

Testpaneelin arvio: Korkea laatu halvalla rahalla. Puhumme Adidasin uudesta juoksukenkä Supernovasta!

24 jun 2020
Muoti & trendit
Adidas supernova header

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

Tässä ovat juoksukengät niille, jotka etsivät korkeaa laatua ilman, että lompakkoon jää ammottava aukko! Lue lisää Adidaksen uudesta Supernovasta.

22 jun 2020
Muoti & trendit
charlotte och pär header

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

Selvitimme kahden huippujuoksijan kanssa, mitkä ovat Asicsen parhaat juoksukengät naisille ja miehille. Lue testi, niin saat vastauksen!

17 jun 2020
Muoti & trendit
sandaler header

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

On vihdoin aika testata Birkenstockin, Cruzin ja Axeldan sandaalit. Katso kesän kuumimpien päivien mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

Kesä = kevyet kengät! Ja mikä olisikaan parempi valinta kuin trendikkäät sandaalit tai flipflopit? Katso kauden suosikkimallit miehille!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Test bikini

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

Pyysimme eri vartalotyyppisiä naisia testaamaan Waikani Beachwearin bikineitä. Tätä mieltä he olivat tämän kesän malleista.

11 jun 2020
Muoti & trendit
daddräkt simning

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

Haluatko nostaa uintitreenisi uudelle tasolle? Siinä tapauksessa on aika hankkia tekninen uimapuku. Tässä ovat ammattilaisten parhaat vinkit. Lue vuoden 2020 uimapukutestin tulokset ja selvitä mikä malli sopii sinulle parhaiten.

09 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

Juoksuun tarkoitetun treenitopin ei ole tarkoitus olla vain hyvännäköinen. Sen tehtävä on myös istua hyvin päällä ja pitää sinut viileänä koko lenkin ajan. Tässä ovat testin parhaat topit!

09 jun 2020
Muoti & trendit