Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia. 

Ei ole tavatonta pelata sisäpelikenkiä tavallisissa juoksukengissä tai X-fit -kengissä. Älä kuitenkaan sorru siihen virheeseen. Liian huonosti vaimennettu tai heikosti tukeva kenkä voi johtaa kulumisen lisäksi muihin akuutteihin vaivoihin, kuten nyrjähdykseen. Sisäpelikengät on tehty kestämään tiukimpiakin haasteita. Testasimme Adidaksen, Unihocin, Hummelin, Salmingin mallit. Lue Sportamoren tiukan raadin kommentit.

Niin nopea joka suuntaan!

Salming dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Etunenässä salibandyyn, mutta toimii myös sulkapallossa, squashissa sekä lentopallossa. 

Koko ja istuvuus: Ensinnäkin on mainittava, että Viper 5 on todella pientä kokoa. Sama koskee suurinta osaa Salmingin sisäpelikengistä. Ota ainakin kokoa isompi. Lisäksi malli on slimmattu, mutta muista kengän tarkoitus. Et saa liukua kenkien sisällä ympäriinsä, vaikka liikut itse nopeasti sivuille.

Parhaat ominaisuudet:  Testaajamme vakuuttuivat näiden kenkien stabiliteetistä. Viper 5 kestää kaikki sivuttaisetkin liikkeet ja istuu jalkaan kuin valettu. Myös vaimennus toimii, etenkin kantapään kohdilla. Jos kärsit polviongelmista tai luukalvontulehduksesta, tästä voi olla hyötyä. Testiryhmä ylistää myös pitoa.

Mikä voisi olla paremmin? Kantapään osio on pehmeä, mutta etujalan osa on aavistuksen tasainen. Se voi tuntea tasaisella alustalla jäykältä lämmitellessä.

Yhteenveto: Viper on perinteinen salibandykenkä, jonka leveä pohja sopii urheilulajin nopeisiin suunnanmuutoksiin. Voit liikkua huoletta myös sivuille. Viperin avulla erotut taatusti joukosta heti kun hyppäät kaukaloon, mutta hieman yksinkertaisempaa tyyliä arvostaville löytyy myös kokonaan valkoinen malli. 

Yhtä kevyt kuin jalkapallokenkä!

Asics dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 59,90 euroa

Urheilu: Etunenässä lentopallo, mutta Upcourt sopii lähes kaikkeen urheiluun.

Koko ja istuvuus: Ero Salmingin malliin on, että Asicsen Upcourt 3 on vähän leveämpi. Jos et solmi kenkää kunnolla, voi jalkasi ajelehtia sisällä ympäriinsä. Se ei ole ongelma, sillä nauhat saa kireälle. Jos jalkasi ovat leveät, tässä loistava vaihtoehto.

Parhaat ominaisuudet: Testiryhmämme korostaa kenkien keveyttä. Huomaa, että Upcourt on tehty lentopalloon. Upcourt on Asicsen mallien tavoin supermukava jalassa. Sama koskee kaikkia tuotemerkin kenkiä.

Mikä voisi olla paremmin? Jos jalkasi ovat kapeat, ota toinen malli. Salming toimii paremmin kapeille jaloille. Leveille jaloille Upcourt on unelma.

Yhteenveto: Upcourt on superkevyt lentopallokenkä, joka hengittää ja jossa on stabiili pohja.  Vaikka Upcourt luokitellaan lentopallokengäksi, voit huoletta käyttää sitä muissakin lajeissa. Se sopii mainiosti salibandyyn ja sulkapalloon, jos kaipaat kevyttä mallia. Muuten Asicsen mallissa on pehmeämpi päällinen kuin muissa testin kengissä. Se saa Upcourtin ventiloimaan paremmin ja pitämään jalkasi freesinä.

Niin raikkaan valkoinen

Unihoc dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Ensisijaisesti salibandyyn. Toimii myös sulkapallossa ja squashissa. Ei sovi lajeihin, joissa on paljon hyppyjä, sillä pohja on tasainen.

Koko ja istuvuus: Kuten Asics-malli, myös tämä Unihocin salibandykenkä on melko suurta kokoa. Ota ehkä kokoa pienempi, jos painit kahden koon välillä. Muista kuitenkin, että jalka turpoaa vähän treenatessa, ja lisäksi tilaa pitäisi riittää paksummalle pelisukalle.

Parhaat ominaisuudet: Parasta Unihocin U4:ssä on ennen kaikkea pito, joka varmistaa, että saat kaiken irti joka askeleella ja suunnanmuutoksissa. Leveä pohja on iso plussa. Jos lukeudut vähintään kerran kaudessa loukkaantumisesta kärsiviin, on tämä Unihocin malli parasta, mitä voit toivoa.  

Mikä voisi olla paremmin? Toisaalta malli on melko tasainen. Ero Salmingin kenkään tulee varsinkin, jos polvinivelesi ovat kovin herkät. Toisaalta U4 Plussassa maakontakti on todella hyvä. Voit tuntea siis olosi joustavaksi kentällä. 

Yhteenveto: Testin toinen salibandykenkä tottelee nimeä U4 Plus. Sen on valmistanut salibandyyn erikoistunut Unihoc. Jos olet pelannut aiemmin Asics-kengillä, huomaat, että pohja on todella tasainen. Jos sinulla on kierukan kanssa ongelmia, etsi toista mallia. Jos taas kaipaat tunnetta, jossa olet yhtä pallon ja mailan kanssa, tässä malli sinulle. Matalan pohjan ansiosta saat täydellisen maakosketuksen, ja testiryhmämme ei voi myöskään olla pitämättä tästä rapeanvalkoisesta väristä. 

Räjähtävää nopeutta ensiaskeleista alkaen

Hummel dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Kenkä on tehty käsipalloon, mutta toimii hyvin myös salibandyssa, lentopallossa ja suklkapallossa. Pohja on riittävän leveä. 

Koko ja istuvuus: Hummelin käsipallokengässä on melko leveä pohja, joka kannattaa pitää mielessä oikeaa kokoa etsiessä. Muuten malli vastaa kokoaan. Nauhat saa kireälle ja pito pitää. 

Parhaat ominaisuudet: Parasta Aerocharge-kengissä on mukava vaimennus. Saat lisäksi energiaa takaisin joka askeleella.  Aerocharge on käsipallokengäksi hyvin kevyt. Tunnet itsesi todella nopeaksi. Muuten testiryhmä ylisti nauhoja, jotka saa kunnolla kireälle. Siten malli sopii myös laajemmalle käyttöryhmälle ja erilaisille pelaajatyypeille.

Mikä voisi olla paremmin: Kengässä ei ole juurikaan negatiivista, mutta päällinen jää jokseenkin pehmeäksi. Malli ei ole myöskään yhtä joustava kuin Unihocin.

Yhteenveto: Tanskalainen Hummel on yksi käsipallokenkien- ja vaatteiden suosituimmista valmistajista. Huomaa, että tuotemerkki on ollut alalla pitkään. Aerocharge suorastaan työntää jalkoja eteenpäin. Hyvin vaimennettu pohja tukee jalkaa laskeutuessa. On vaikea löytää jotakin, minkä pitäisi olla paremmin. Kengät sopivat myös salibandyyn, lentopalloon ja sulkapalloon. 

Tennaria muistuttava sisäpelikenkä

Adidas dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 119,90 euroa

Urheilu: Lähinnä lentopalloon ja käsipalloon. 

Koko ja istuvuus: Tämä Adidas-malli vastaa kokoaan.Ota se koko, mitä suunnittelitkin.

Parhaat ominaisuudet: Parasta Crazyflight-kengissä on niiden mukavuus. Pohjasta löytyy myös ylistetty boost-vaimennus, josta on tullut Adidaksen tavaramerkki. Lisäksi Crazyflight-kengissä on mainio pito, mikä on sisäpelikenkien edellytys. 

Mitä voisi olla paremmin? Testiryhmämme ei löydä valitettavaa. Crazyflight-mallin pohja on kuitenkin kapeampi kuin kilpailijoiden, minkä vuoksi se ei sovi yhtä moneen lajiin kuin kilpailijoiden mallit. 

Yhteenveto: Onkohan Adidas koskaan tehnyt rumaa kenkää? Tuskinpa. Oli kyse juoksukengästä, tennareista tai sisäkengistä, Adidaksen malli on aina näteimpien joukossa. Adidaksen mallin tunnistaa myös erityisestä kankaasta, jota löytyy kantapään osiosta. Saat hyvän pidon etkä liu'u ympäriinsä. Muuten Crazyflight istuu kuten valettu myös täydellisen droppinsa ansiosta.

Monipuolinen kenkä sopii moneen lajiin

Mizuno dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 148,90 euroa

Urheilu: Ennen kaikkea käsipallo, mutta muuten Weave Lightning sopii suurimpaan osaan sisäpeleistä. 

Koko ja istuvuus: Mizuno on aavistuksen pienehkö. Voi olla hyvä valita kokoa suurempi. 

Parhaat ominaisuudet: Weave Lightning erottuu vaimennuksensa ansiosta – vaikea kuvitella, että astuisit vinoon. Kantapää on erityisen vahvistettu, joten jalka istuu kengässä kuten sen pitääkin. 

Mikä voisi olla paremmin? Kantapään osio tuntui joidenkin testaajien mukaan aavistuksen kovalta. Se pehmenee kuitenkin käytön myötä. Voit siis huoletta hyppiä heittäessä. 

Yhteenveto: Tämä japanilaisen Mizunon valmistama sisäpelikenkä on luokiteltu käsipallokengäksi, mutta monien muiden sisäpelikenkien tavoin se sopii myös suurimpaan osaan sisäpeleistä. Weave Lightning-mallissa on korkeampi pohja ja se on aavistuksen jäykempi. Näiltä osin se muistuttaa Unihocin U4-mallia. Korkeampi pohja saa kengän muistuttamaan enemmän normaalia tennaria. Muuten pito on superhyvä. Voit liikkua joka suuntaan.

 Takaisin

News Feed

reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

1 päivä sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

2 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

2 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

2 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

3 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

3 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

6 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

6 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

6 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
more news
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 oct 2019
Muoti & trendit