Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia. 

Ei ole tavatonta pelata sisäpelikenkiä tavallisissa juoksukengissä tai X-fit -kengissä. Älä kuitenkaan sorru siihen virheeseen. Liian huonosti vaimennettu tai heikosti tukeva kenkä voi johtaa kulumisen lisäksi muihin akuutteihin vaivoihin, kuten nyrjähdykseen. Sisäpelikengät on tehty kestämään tiukimpiakin haasteita. Testasimme Adidaksen, Unihocin, Hummelin, Salmingin mallit. Lue Sportamoren tiukan raadin kommentit.

Niin nopea joka suuntaan!

Salming dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Etunenässä salibandyyn, mutta toimii myös sulkapallossa, squashissa sekä lentopallossa. 

Koko ja istuvuus: Ensinnäkin on mainittava, että Viper 5 on todella pientä kokoa. Sama koskee suurinta osaa Salmingin sisäpelikengistä. Ota ainakin kokoa isompi. Lisäksi malli on slimmattu, mutta muista kengän tarkoitus. Et saa liukua kenkien sisällä ympäriinsä, vaikka liikut itse nopeasti sivuille.

Parhaat ominaisuudet:  Testaajamme vakuuttuivat näiden kenkien stabiliteetistä. Viper 5 kestää kaikki sivuttaisetkin liikkeet ja istuu jalkaan kuin valettu. Myös vaimennus toimii, etenkin kantapään kohdilla. Jos kärsit polviongelmista tai luukalvontulehduksesta, tästä voi olla hyötyä. Testiryhmä ylistää myös pitoa.

Mikä voisi olla paremmin? Kantapään osio on pehmeä, mutta etujalan osa on aavistuksen tasainen. Se voi tuntea tasaisella alustalla jäykältä lämmitellessä.

Yhteenveto: Viper on perinteinen salibandykenkä, jonka leveä pohja sopii urheilulajin nopeisiin suunnanmuutoksiin. Voit liikkua huoletta myös sivuille. Viperin avulla erotut taatusti joukosta heti kun hyppäät kaukaloon, mutta hieman yksinkertaisempaa tyyliä arvostaville löytyy myös kokonaan valkoinen malli. 

Yhtä kevyt kuin jalkapallokenkä!

Asics dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 59,90 euroa

Urheilu: Etunenässä lentopallo, mutta Upcourt sopii lähes kaikkeen urheiluun.

Koko ja istuvuus: Ero Salmingin malliin on, että Asicsen Upcourt 3 on vähän leveämpi. Jos et solmi kenkää kunnolla, voi jalkasi ajelehtia sisällä ympäriinsä. Se ei ole ongelma, sillä nauhat saa kireälle. Jos jalkasi ovat leveät, tässä loistava vaihtoehto.

Parhaat ominaisuudet: Testiryhmämme korostaa kenkien keveyttä. Huomaa, että Upcourt on tehty lentopalloon. Upcourt on Asicsen mallien tavoin supermukava jalassa. Sama koskee kaikkia tuotemerkin kenkiä.

Mikä voisi olla paremmin? Jos jalkasi ovat kapeat, ota toinen malli. Salming toimii paremmin kapeille jaloille. Leveille jaloille Upcourt on unelma.

Yhteenveto: Upcourt on superkevyt lentopallokenkä, joka hengittää ja jossa on stabiili pohja.  Vaikka Upcourt luokitellaan lentopallokengäksi, voit huoletta käyttää sitä muissakin lajeissa. Se sopii mainiosti salibandyyn ja sulkapalloon, jos kaipaat kevyttä mallia. Muuten Asicsen mallissa on pehmeämpi päällinen kuin muissa testin kengissä. Se saa Upcourtin ventiloimaan paremmin ja pitämään jalkasi freesinä.

Niin raikkaan valkoinen

Unihoc dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Ensisijaisesti salibandyyn. Toimii myös sulkapallossa ja squashissa. Ei sovi lajeihin, joissa on paljon hyppyjä, sillä pohja on tasainen.

Koko ja istuvuus: Kuten Asics-malli, myös tämä Unihocin salibandykenkä on melko suurta kokoa. Ota ehkä kokoa pienempi, jos painit kahden koon välillä. Muista kuitenkin, että jalka turpoaa vähän treenatessa, ja lisäksi tilaa pitäisi riittää paksummalle pelisukalle.

Parhaat ominaisuudet: Parasta Unihocin U4:ssä on ennen kaikkea pito, joka varmistaa, että saat kaiken irti joka askeleella ja suunnanmuutoksissa. Leveä pohja on iso plussa. Jos lukeudut vähintään kerran kaudessa loukkaantumisesta kärsiviin, on tämä Unihocin malli parasta, mitä voit toivoa.  

Mikä voisi olla paremmin? Toisaalta malli on melko tasainen. Ero Salmingin kenkään tulee varsinkin, jos polvinivelesi ovat kovin herkät. Toisaalta U4 Plussassa maakontakti on todella hyvä. Voit tuntea siis olosi joustavaksi kentällä. 

Yhteenveto: Testin toinen salibandykenkä tottelee nimeä U4 Plus. Sen on valmistanut salibandyyn erikoistunut Unihoc. Jos olet pelannut aiemmin Asics-kengillä, huomaat, että pohja on todella tasainen. Jos sinulla on kierukan kanssa ongelmia, etsi toista mallia. Jos taas kaipaat tunnetta, jossa olet yhtä pallon ja mailan kanssa, tässä malli sinulle. Matalan pohjan ansiosta saat täydellisen maakosketuksen, ja testiryhmämme ei voi myöskään olla pitämättä tästä rapeanvalkoisesta väristä. 

Räjähtävää nopeutta ensiaskeleista alkaen

Hummel dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Kenkä on tehty käsipalloon, mutta toimii hyvin myös salibandyssa, lentopallossa ja suklkapallossa. Pohja on riittävän leveä. 

Koko ja istuvuus: Hummelin käsipallokengässä on melko leveä pohja, joka kannattaa pitää mielessä oikeaa kokoa etsiessä. Muuten malli vastaa kokoaan. Nauhat saa kireälle ja pito pitää. 

Parhaat ominaisuudet: Parasta Aerocharge-kengissä on mukava vaimennus. Saat lisäksi energiaa takaisin joka askeleella.  Aerocharge on käsipallokengäksi hyvin kevyt. Tunnet itsesi todella nopeaksi. Muuten testiryhmä ylisti nauhoja, jotka saa kunnolla kireälle. Siten malli sopii myös laajemmalle käyttöryhmälle ja erilaisille pelaajatyypeille.

Mikä voisi olla paremmin: Kengässä ei ole juurikaan negatiivista, mutta päällinen jää jokseenkin pehmeäksi. Malli ei ole myöskään yhtä joustava kuin Unihocin.

Yhteenveto: Tanskalainen Hummel on yksi käsipallokenkien- ja vaatteiden suosituimmista valmistajista. Huomaa, että tuotemerkki on ollut alalla pitkään. Aerocharge suorastaan työntää jalkoja eteenpäin. Hyvin vaimennettu pohja tukee jalkaa laskeutuessa. On vaikea löytää jotakin, minkä pitäisi olla paremmin. Kengät sopivat myös salibandyyn, lentopalloon ja sulkapalloon. 

Tennaria muistuttava sisäpelikenkä

Adidas dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 119,90 euroa

Urheilu: Lähinnä lentopalloon ja käsipalloon. 

Koko ja istuvuus: Tämä Adidas-malli vastaa kokoaan.Ota se koko, mitä suunnittelitkin.

Parhaat ominaisuudet: Parasta Crazyflight-kengissä on niiden mukavuus. Pohjasta löytyy myös ylistetty boost-vaimennus, josta on tullut Adidaksen tavaramerkki. Lisäksi Crazyflight-kengissä on mainio pito, mikä on sisäpelikenkien edellytys. 

Mitä voisi olla paremmin? Testiryhmämme ei löydä valitettavaa. Crazyflight-mallin pohja on kuitenkin kapeampi kuin kilpailijoiden, minkä vuoksi se ei sovi yhtä moneen lajiin kuin kilpailijoiden mallit. 

Yhteenveto: Onkohan Adidas koskaan tehnyt rumaa kenkää? Tuskinpa. Oli kyse juoksukengästä, tennareista tai sisäkengistä, Adidaksen malli on aina näteimpien joukossa. Adidaksen mallin tunnistaa myös erityisestä kankaasta, jota löytyy kantapään osiosta. Saat hyvän pidon etkä liu'u ympäriinsä. Muuten Crazyflight istuu kuten valettu myös täydellisen droppinsa ansiosta.

Monipuolinen kenkä sopii moneen lajiin

Mizuno dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 148,90 euroa

Urheilu: Ennen kaikkea käsipallo, mutta muuten Weave Lightning sopii suurimpaan osaan sisäpeleistä. 

Koko ja istuvuus: Mizuno on aavistuksen pienehkö. Voi olla hyvä valita kokoa suurempi. 

Parhaat ominaisuudet: Weave Lightning erottuu vaimennuksensa ansiosta – vaikea kuvitella, että astuisit vinoon. Kantapää on erityisen vahvistettu, joten jalka istuu kengässä kuten sen pitääkin. 

Mikä voisi olla paremmin? Kantapään osio tuntui joidenkin testaajien mukaan aavistuksen kovalta. Se pehmenee kuitenkin käytön myötä. Voit siis huoletta hyppiä heittäessä. 

Yhteenveto: Tämä japanilaisen Mizunon valmistama sisäpelikenkä on luokiteltu käsipallokengäksi, mutta monien muiden sisäpelikenkien tavoin se sopii myös suurimpaan osaan sisäpeleistä. Weave Lightning-mallissa on korkeampi pohja ja se on aavistuksen jäykempi. Näiltä osin se muistuttaa Unihocin U4-mallia. Korkeampi pohja saa kengän muistuttamaan enemmän normaalia tennaria. Muuten pito on superhyvä. Voit liikkua joka suuntaan.

 Takaisin

News Feed

Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

1 päivä sitten
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

1 päivä sitten
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

2 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

2 päivää sitten
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

3 päivää sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

3 päivää sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

3 päivää sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

6 päivää sitten
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
more news
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Header-skidbyxor.jpg

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

Hiihtoloma lähestyy ja on aika suunnata katse lasketteluvarusteisiin. Esittelemme seitsemän suosittua lasketteluhousumallia naisille ja miehille.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

Onko väärin unelmoida hiekkarannasta? Ehdottomasti ei! Uusi uima-asuihin erikoistunut tuotemerkki Waikani Beachwear vie ajatuksesi suolaisen meriveden, palmujen ja drinkkien äärelle. Tässä on kaikki mitä haluat tietää uudesta tuotemerkistä!

06 feb 2020
Muoti & trendit