Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia. 

Ei ole tavatonta pelata sisäpelikenkiä tavallisissa juoksukengissä tai X-fit -kengissä. Älä kuitenkaan sorru siihen virheeseen. Liian huonosti vaimennettu tai heikosti tukeva kenkä voi johtaa kulumisen lisäksi muihin akuutteihin vaivoihin, kuten nyrjähdykseen. Sisäpelikengät on tehty kestämään tiukimpiakin haasteita. Testasimme Adidaksen, Unihocin, Hummelin, Salmingin mallit. Lue Sportamoren tiukan raadin kommentit.

Niin nopea joka suuntaan!

Salming dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Etunenässä salibandyyn, mutta toimii myös sulkapallossa, squashissa sekä lentopallossa. 

Koko ja istuvuus: Ensinnäkin on mainittava, että Viper 5 on todella pientä kokoa. Sama koskee suurinta osaa Salmingin sisäpelikengistä. Ota ainakin kokoa isompi. Lisäksi malli on slimmattu, mutta muista kengän tarkoitus. Et saa liukua kenkien sisällä ympäriinsä, vaikka liikut itse nopeasti sivuille.

Parhaat ominaisuudet:  Testaajamme vakuuttuivat näiden kenkien stabiliteetistä. Viper 5 kestää kaikki sivuttaisetkin liikkeet ja istuu jalkaan kuin valettu. Myös vaimennus toimii, etenkin kantapään kohdilla. Jos kärsit polviongelmista tai luukalvontulehduksesta, tästä voi olla hyötyä. Testiryhmä ylistää myös pitoa.

Mikä voisi olla paremmin? Kantapään osio on pehmeä, mutta etujalan osa on aavistuksen tasainen. Se voi tuntea tasaisella alustalla jäykältä lämmitellessä.

Yhteenveto: Viper on perinteinen salibandykenkä, jonka leveä pohja sopii urheilulajin nopeisiin suunnanmuutoksiin. Voit liikkua huoletta myös sivuille. Viperin avulla erotut taatusti joukosta heti kun hyppäät kaukaloon, mutta hieman yksinkertaisempaa tyyliä arvostaville löytyy myös kokonaan valkoinen malli. 

Yhtä kevyt kuin jalkapallokenkä!

Asics dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 59,90 euroa

Urheilu: Etunenässä lentopallo, mutta Upcourt sopii lähes kaikkeen urheiluun.

Koko ja istuvuus: Ero Salmingin malliin on, että Asicsen Upcourt 3 on vähän leveämpi. Jos et solmi kenkää kunnolla, voi jalkasi ajelehtia sisällä ympäriinsä. Se ei ole ongelma, sillä nauhat saa kireälle. Jos jalkasi ovat leveät, tässä loistava vaihtoehto.

Parhaat ominaisuudet: Testiryhmämme korostaa kenkien keveyttä. Huomaa, että Upcourt on tehty lentopalloon. Upcourt on Asicsen mallien tavoin supermukava jalassa. Sama koskee kaikkia tuotemerkin kenkiä.

Mikä voisi olla paremmin? Jos jalkasi ovat kapeat, ota toinen malli. Salming toimii paremmin kapeille jaloille. Leveille jaloille Upcourt on unelma.

Yhteenveto: Upcourt on superkevyt lentopallokenkä, joka hengittää ja jossa on stabiili pohja.  Vaikka Upcourt luokitellaan lentopallokengäksi, voit huoletta käyttää sitä muissakin lajeissa. Se sopii mainiosti salibandyyn ja sulkapalloon, jos kaipaat kevyttä mallia. Muuten Asicsen mallissa on pehmeämpi päällinen kuin muissa testin kengissä. Se saa Upcourtin ventiloimaan paremmin ja pitämään jalkasi freesinä.

Niin raikkaan valkoinen

Unihoc dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Ensisijaisesti salibandyyn. Toimii myös sulkapallossa ja squashissa. Ei sovi lajeihin, joissa on paljon hyppyjä, sillä pohja on tasainen.

Koko ja istuvuus: Kuten Asics-malli, myös tämä Unihocin salibandykenkä on melko suurta kokoa. Ota ehkä kokoa pienempi, jos painit kahden koon välillä. Muista kuitenkin, että jalka turpoaa vähän treenatessa, ja lisäksi tilaa pitäisi riittää paksummalle pelisukalle.

Parhaat ominaisuudet: Parasta Unihocin U4:ssä on ennen kaikkea pito, joka varmistaa, että saat kaiken irti joka askeleella ja suunnanmuutoksissa. Leveä pohja on iso plussa. Jos lukeudut vähintään kerran kaudessa loukkaantumisesta kärsiviin, on tämä Unihocin malli parasta, mitä voit toivoa.  

Mikä voisi olla paremmin? Toisaalta malli on melko tasainen. Ero Salmingin kenkään tulee varsinkin, jos polvinivelesi ovat kovin herkät. Toisaalta U4 Plussassa maakontakti on todella hyvä. Voit tuntea siis olosi joustavaksi kentällä. 

Yhteenveto: Testin toinen salibandykenkä tottelee nimeä U4 Plus. Sen on valmistanut salibandyyn erikoistunut Unihoc. Jos olet pelannut aiemmin Asics-kengillä, huomaat, että pohja on todella tasainen. Jos sinulla on kierukan kanssa ongelmia, etsi toista mallia. Jos taas kaipaat tunnetta, jossa olet yhtä pallon ja mailan kanssa, tässä malli sinulle. Matalan pohjan ansiosta saat täydellisen maakosketuksen, ja testiryhmämme ei voi myöskään olla pitämättä tästä rapeanvalkoisesta väristä. 

Räjähtävää nopeutta ensiaskeleista alkaen

Hummel dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 129,90 euroa

Urheilu: Kenkä on tehty käsipalloon, mutta toimii hyvin myös salibandyssa, lentopallossa ja suklkapallossa. Pohja on riittävän leveä. 

Koko ja istuvuus: Hummelin käsipallokengässä on melko leveä pohja, joka kannattaa pitää mielessä oikeaa kokoa etsiessä. Muuten malli vastaa kokoaan. Nauhat saa kireälle ja pito pitää. 

Parhaat ominaisuudet: Parasta Aerocharge-kengissä on mukava vaimennus. Saat lisäksi energiaa takaisin joka askeleella.  Aerocharge on käsipallokengäksi hyvin kevyt. Tunnet itsesi todella nopeaksi. Muuten testiryhmä ylisti nauhoja, jotka saa kunnolla kireälle. Siten malli sopii myös laajemmalle käyttöryhmälle ja erilaisille pelaajatyypeille.

Mikä voisi olla paremmin: Kengässä ei ole juurikaan negatiivista, mutta päällinen jää jokseenkin pehmeäksi. Malli ei ole myöskään yhtä joustava kuin Unihocin.

Yhteenveto: Tanskalainen Hummel on yksi käsipallokenkien- ja vaatteiden suosituimmista valmistajista. Huomaa, että tuotemerkki on ollut alalla pitkään. Aerocharge suorastaan työntää jalkoja eteenpäin. Hyvin vaimennettu pohja tukee jalkaa laskeutuessa. On vaikea löytää jotakin, minkä pitäisi olla paremmin. Kengät sopivat myös salibandyyn, lentopalloon ja sulkapalloon. 

Tennaria muistuttava sisäpelikenkä

Adidas dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 119,90 euroa

Urheilu: Lähinnä lentopalloon ja käsipalloon. 

Koko ja istuvuus: Tämä Adidas-malli vastaa kokoaan.Ota se koko, mitä suunnittelitkin.

Parhaat ominaisuudet: Parasta Crazyflight-kengissä on niiden mukavuus. Pohjasta löytyy myös ylistetty boost-vaimennus, josta on tullut Adidaksen tavaramerkki. Lisäksi Crazyflight-kengissä on mainio pito, mikä on sisäpelikenkien edellytys. 

Mitä voisi olla paremmin? Testiryhmämme ei löydä valitettavaa. Crazyflight-mallin pohja on kuitenkin kapeampi kuin kilpailijoiden, minkä vuoksi se ei sovi yhtä moneen lajiin kuin kilpailijoiden mallit. 

Yhteenveto: Onkohan Adidas koskaan tehnyt rumaa kenkää? Tuskinpa. Oli kyse juoksukengästä, tennareista tai sisäkengistä, Adidaksen malli on aina näteimpien joukossa. Adidaksen mallin tunnistaa myös erityisestä kankaasta, jota löytyy kantapään osiosta. Saat hyvän pidon etkä liu'u ympäriinsä. Muuten Crazyflight istuu kuten valettu myös täydellisen droppinsa ansiosta.

Monipuolinen kenkä sopii moneen lajiin

Mizuno dam FI.jpg

Malli: ,

Suositushinta: 148,90 euroa

Urheilu: Ennen kaikkea käsipallo, mutta muuten Weave Lightning sopii suurimpaan osaan sisäpeleistä. 

Koko ja istuvuus: Mizuno on aavistuksen pienehkö. Voi olla hyvä valita kokoa suurempi. 

Parhaat ominaisuudet: Weave Lightning erottuu vaimennuksensa ansiosta – vaikea kuvitella, että astuisit vinoon. Kantapää on erityisen vahvistettu, joten jalka istuu kengässä kuten sen pitääkin. 

Mikä voisi olla paremmin? Kantapään osio tuntui joidenkin testaajien mukaan aavistuksen kovalta. Se pehmenee kuitenkin käytön myötä. Voit siis huoletta hyppiä heittäessä. 

Yhteenveto: Tämä japanilaisen Mizunon valmistama sisäpelikenkä on luokiteltu käsipallokengäksi, mutta monien muiden sisäpelikenkien tavoin se sopii myös suurimpaan osaan sisäpeleistä. Weave Lightning-mallissa on korkeampi pohja ja se on aavistuksen jäykempi. Näiltä osin se muistuttaa Unihocin U4-mallia. Korkeampi pohja saa kengän muistuttamaan enemmän normaalia tennaria. Muuten pito on superhyvä. Voit liikkua joka suuntaan.

 Takaisin

News Feed

Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

6 päivää sitten
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

01 jun 2020
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
more news
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit
Skolstart Hummel

Tarkistuslista ennen koulun alkua

Kesälomat ovat kovassa vauhdissa, mutta koulunpenkki odottaa koululaisia elokuussa. Tässä on luettelo asioista, jotka on hyvä löytyä lapsen kaapista tavallisten vaatteiden ja kenkien lisäksi ennen uutta lukuvuotta. Tulosta lista ja hoida homma kotiin!

14 jul 2020
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

14 jul 2020
Muoti & trendit
adidas

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

Maksimoi juoksukokemus oikeilla juoksukengillä! Ole hyvä, tässä on opas, jolla voit löytää juuri oikean mallin Adidaksen suuresta juoksukenkävalikoimasta.

13 jul 2020
Muoti & trendit
Saucony Triumph 18

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

Iskuja vaimentava välipohja, napakka kantapää ja kaiken voittava juoksutunne - tässä ovat perustelut sille, miksi sinun pitäisi juosta Sauconyn uusilla Triumph 18 -juoksukengillä.

08 jul 2020
Muoti & trendit
Test_loparskorherr_2020.png

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

Kauden parhaat juoksukengät ovat täällä! Testipaneelimme kokeili eri matkoille sopivia malleja. Tässä tulevat testivoittajat.

08 jul 2020
Muoti & trendit
Test löparskor dam

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

Minkälaiset juoksukengät minulla pitäisi olla? Lähes kaikki kysyvät itseltään tämän kysymyksen ennen kesän juoksutreeniä. Testipaneelimme auttaa sinut alkuun - tässä ovat testin parhaat juoksukengät!

08 jul 2020
Muoti & trendit
jenny freed

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

Urheiluliivien valinta voi olla haastavaa. Jenny Svedberg Freéd, koulutettu liivi-asiantuntija, auttaa sinua.

06 jul 2020
Muoti & trendit