yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.  

Mitkä mallit ovat läpikuultavia? Mitkä eivät poista kosteutta niin kuin niiden tulisi? Kun viikot kuluvat ja kesä lähestyy, asetamme yhä enemmän vaatimuksia treenivaatteillemme ja etenkin niiden hengittävyydelle. Testiryhmämme kokeili kahdeksaa eri joogatrikoomallia, tässä tulevat tulokset.  

,

filippa k

Suositushinta:  74,90 euroa

Koko:  Filippa K:n mallia saa kahdessa eri koossa,  XS/S tai M/L, mutta testaajat eivät kokeneet tätä ongelmana. Trikoot istuvat kuten pitää, sijoituitpa sitten ylä- tai alakanttiin koo'issa. 

Istuvuus: Trikoot ovat löysemmät kuin juoksutrikoot tai tavalliset salitrikoot, mutta eivät löysemmät kuin joogatrikoot yleensä.

Vyötärö: Näissä trikoissa on korkea vyötärö, joka istuu hyvin ylle. 

Paksuus: Kangas on paksua, mutta ole tarkkana alusvaatteiden värivalinnan kanssa, ne voivat nimittäin näkyä läpi. 

Lämpötila: Tässä mallissa materiaali on lämpimämpää kuin tavallisissa juoksutrikoissa. Silti se on riittävän viileää.

Kompressio: Joogatrikoot harvoin ovat tunnettuja kompressiostaan. Näin ei ole myöskään tässä Filippa K -mallissa.

Joustavuus: Nämä trikoot ovat jättipotti, mitä joustavuuteen tulee. Ne noudattelevat kehon jokaista liikettä.  

Kosteudenpoisto: Joogatrikoot eivät yllä muiden trikoiden tasolle kosteudenpoistossa, mutta tämä malli pitää sinut kuivana läpi treenin.

Ventilaatiokyky:  Vaikka kangas on paksua, ovat trikoot silti ilmavat ja ventiloivat hyvin. Kesäisellä, ulkona pidettävällä joogatunnilla tulet olemaan kiitollinen, kuinka tuuli lepattaa läpi kankaan.

Mukavuus: Supermukavat, ei voi muuta sanoa.  

Design: Kaikki testaajat olivat kovin tyytyväisiä näiden Filippa K -trikoiden designiin, mitä väriin ja ennen kaikkea muotoon tulee. Trikoot istuvat kuten valettu.  

Sopii: Joogaan, kävelyille ja lämpimiin kesäiltoihin. 

Yhteenveto: Parasta näissä trikoissa on niiden söpöys, minkä lisäksi ne istuvat hyvin ja antavat kehollesi nätin siluetin. Ne pitävät sinut viileänä läpi tunnin, ne eivät valu ympäriinsä eikä sinun tarvitse koko ajan kiskoa niitä ylös. Ainoa miinus on se, että näissä trikoissa ei tehdä kyykkyjä, sillä kangas on kovin läpikuultavaa. Näitä Filipa K -trikoita tekee mieli kantaa myös arjessa. 

,

nike drifit

Suositushinta: 66,90 euroa

Koko: Dri-Fit Power Studio -trikoot ovat todella pienet, mitä kokoon tulee. Ota jopa kokoa suurempi malli.

Istuvuus: Trikoot ovat hyvin ihoa myötäilevät.  

Vyötärö: Korkea vyötärö antaa kevyen kompression. 

Paksuus: Kangas on melko paksua kuten joogatrikoissa yleensäkin.

Lämpötila: Paksu materiaali tekee trikoista melko lämpöiset. Siksi ne eivät ehkä sovi kesän kuumille ulkoilmatunneille. Viileälle kuntosalille ne sopivat paremmin.

Kompressio: Joogatrikoiksi näissä on paljon kompressiota lähinnä tiukan istuvuuden ansiosta. 

Joustavuus: Korkeasta kompressiosta huolimatta Dri-Fit Power Studio on todella joustava malli, mikä mahdollistaa kaikenlaiset liikkeet.

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoisto saa hyväksytyn arvosanan ja ei kalpene vastustajille.

Ventilaatiokyky: Paksu kangas ja suuri rusetti vyötäröllä tekee näistä trikoista lämpimämmät kuin kilpailijoiden. 

Mukavuus: Testiryhmämme mielipiteet ovat melko yksimieliset siitä, että parempaa mukavuutta saa hakea. 

Design: Nätti ja imarteleva malli. Osa testaajista koki, että rusetti laski arvosanaa.  

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille ja muihin rauhallisempiin lajeihin. 

Yhteenveto: Vaikka nämä trikoot vakuuttivat ennen kaikkea istuvuuden ja mukavuuden vuoksi, on suurin osa testaajista tyytyväinen myös designiin. Vyötärön söpö rusetti voi ensin kummastuttaa, mutta ajan myötä opit arvostamaan sitä. Muuten trikoot ovat pehmeät ja mukavat, mikä tekee Niken Dri-Fit Power Studio Tights -trikoista joka sentin arvoiset. 

,

blacc pose

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: Vastaa kokoaan.

Istuvuus: Pose Yoga Tights istuu tiukemmin vyötäröltä kuin muualta osin.  

Vyötärö:  Malli on melko korkea, mutta muihin malleihin verrattuna eivät ne jännitä suuntaan eivätkä toiseen. 

Paksuus: Materiaali on melko ohutta, mutta silti se on vain vähän läpikuultavaa. 

Lämpötila: Ohuen materiaalin ansiosta trikoot ovat melko viileät. Siksi arvostat näitä, jos kesähelteet tunkeutuvat salille saakka. 

Kompressio: Niken malliin verrattuna tässä Blaccin mallissa ei ole laisinkaan kompressiota. 

Joustavuus: Aivan kuten kunnon joogatrikoiden pitääkin, myös tämä malli noudattelee kaikkia vaiketakin liikkeitäsi ja asentojasi. Trikoot eivät rajoita liikkeitäsi millään lailla. 

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoisto on enemmän kuin hyväksytty.

Ventilaatiokyky: Tässä mallissa ei ole mitään ongelmaa ventilaation kanssa. Trikoissa on sivuilla meshpaneelit, mikä luo freesin vaikutelman.

Mukavuus: Tässä mallissa mukavuus on lähes täydellinen. Pehmeä, ohut kangas tekee trikoista supermukavat myös joogasalin ulkopuolella. 

Design: Myös design vastaa testaajiemme toiveita, joskin trikoot eivät ole yhtä siniset kuin miltä tuotekuvassa näyttävät.

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille ja muuhun rauhalliseen liikuntaan. 

Yhteenveto: Parasta Pose Yoga -trikoissa on niiden uskomaton pehmeys ja mukavuus. Kangas on ohutta ja vyötärö sopivan korkea. Trikoot saavat lisäpisteitä siitä, että niitä voi vetää alaspäin jalansuusta, joten ne tulevat aina kantapään päälle asti. Muuten trikoiden ulkonäkö miellyttää pehmeän sinisen värinsä ja meshpaneeliensa ansiosta. 

,

casall open structure

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Open Structure Tights -trikoot Casallilta ovat aavistuksen suuret. Valitse siis mieluummin pienempi kuin suurempi koko. 

Istuvuus: Tämä malli ei ehkä sovi kaikkein kurvikkaimmille. Osa testaajista koki, että vyötärö voi hieman jäädä väljäksi vyörältä. 

Vyötärö: Jos rakastat korkeavyötäröisiä trikoita, ihastut näihin. Vyötärö tulee jopa navan yli, minkä lisäksi se on kovin pehmeä ja joustava. Jos taas suosit matalaa vyötäröä, voit hieman viikata mallia matalammaksi. 

Paksuus: Kangas huokuu laatua. Materiaali on paksu ja antaa todella ylellisen vaikutelman. Alusvaatteesi eivät taatusti näy alta. 

Lämpötila:  Vaikka kangas on paksua, ei se tunnu liian lämpimältä tai tunkkaiselta. 

Kompressio: Kuten monissa muissakin testin malleissa, kompressiota ei juurikaan ole. 

Joustavuus: Tässä mallissa ei ole mitään ongelmia joustavuuden kanssa. Paksuus ei tee tästä yhtään vähemmän joustavaa.

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoistokaan ei ole Open Structure Tights -trikoille ongelma, vaan ne pitävät sinut freesinä läpi joogatunnin.

Ventilaatiokyky: Näissä trikoissa on mesh-yksityiskohdat, jotka ventiloivat, kuten pitää. 

Mukavuus: Kangas on pehmeää ja joustavaa, joten trikoot tuntuvat supermukavilta yllä. Vyötärö voi tuntua aavistuksen suurelta. 

Design: Mitä designiin tulee, Casalls Open Structure Tights -trikoot tuovat pisteet kotiin. Pohkeiden mesh-yksityiskohdat miellyttivät testaajiamme, kuten myös korkea vyötärö ja imarteleva istuvuus. 

Sopii: Joogaan, pilatekseen ja kävelyille. Koska nämä eivät ole erityisen läpikuultavat, toimivat ne myös salitreenissä. 

Yhteenveto: Todellakin premium-laatua! Casallin trikoot on tehty paksusta materiaalista, joka ei todellakaan ole läpikuultavaa. Tässä mallissa taivut haastavimpiinkin liikkeisiin ilman pelkoa siitä, että alusvaatteet näkyvät alta. Silti trikoot eivät tunnu liian kuumilta.  Open Structure Tights -trikoot poistavat loistavasti kosteutta. Istuvuus on mainio kaikkialta muualta paitsi vyötäröltä, joka voi olla vähän löysähkö. Kaikesta huolimatta Casallin malli ansaitsee hyvät pisteet.

,

better bodies tights

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko: Better Bodies -trikoot ovat aavistuksen pienet, mitä kokoon tulee.

Istuvuus: Trikoot istuvat lähes täydellisesti. 

Vyötärö: Kuten Casallin mallissa, myös tässä vyötärö tulee todella ylös. Sen sijaan Rockaway Tights -malli on todella tiukka, mutta silti mukava.

Paksuus: Materiaali on paksumpaa kuin monissa muissa, mutta ohuempaa kuin Casallin mallissa. Tässä ollaan kuitenkin läpikuultavan rajalla, joten ei kannata tehdä kyykkyjä salilla.

Lämpötila: Mitä lämpötilaan tulee Rockaway Tights ei ole yhtään sen lämpimämpi kuin muutkaan joogatrikoot. 

Kompressio: Tässä mallissa on hieman kompressiota, mutta älä hämmenny. Malli on silti tehty joogaan.  

Joustavuus: Osa testaajista koki, että malli oli aluksi aavistuksen jäykkä. Se kuitenkin häviää pian Myös Rockaway Tights on joustava ja mukava malli. 

Kosteudenpoisto: Ei valittamista. 

Ventilaatiokyky: Jopa pitkällä tunnilla iho pysyy viileänä. Ventilaatio siis toimii.  

Mukavuus: Myös nämä trikoot ovat todella mukavat. Kangas on kuitenkin jokseenkin läpikuultavaa, mikä antaa hieman sukkahousumaisen vaikutelman. 

Design: Better Bodies tarjoaa todella tyylipuhtaat ja yksinkertaiset trikoot, mutta Rockaway tights -mallin voit yhdistää lähes kaiken kanssa. 

Sopii: Joogaan, kävelyille ja mukaviin koti-iltoihin.

Yhteenveto: Testiryhmämme on yksimielinen siitä, että Rockaway Tights on mainio arjessa. Näissä voit nauttia kotioloissa, sillä niin mukavilta ne yllä tuntuvat. Materiaali on hieman liian ohutta osan mielestä, sillä alusvaatteet saattavat näkyä. Silti kokonaisarvosana on melko korkea, lähinnä korkean vyötärön ja miellyttävän designin ansiosta. 

,

röhnish

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Pienehkö koko, joten voit ottaa hyvin suuremman mallin, jos emmit.

Istuvuus: To Hatha Tights Röhnischiltä istuu ylle tiukasti, jopa liian tiukasti lantiolta. Vyötärö istuu kuten pitää.

Vyötärö: Muihin testin malleihin verrattuna tässä on melko matala vyötärö.

Paksuus: Trikoiden kangas on paksua eivätkä edes alusvaatteiden reunat näy.

Lämpötila: Vaikka materiaali on paksua, pysyt silti viileänä niin kesällä ulkona kuin joogasalissa.

Kompressio: Tässä mallissa ei ole erityisen paljon kompressiota.

Joustavuus: Myös To Hatha Tights saa täydet pisteet, mitä joustavuuteen tulee. 

Kosteudenpoisto: Vaikka kangas on paksua eikä sovellu kaikista intensiivisimmille tunneille, tavallinen joogatunti toimii hyvin. 

Ventilaatiokyky: Vaikka kosteudenpoistossa pisteet eivät aivan riitä parhaimpiin, ventilaatio toimii. Etenkin avoimet reiät pohkeissa parantavat sitä entisestään. 

Mukavuus: Juuri tämän mallin mukavuus ei ehkä aivan yllä muiden testitrikoiden tasolle. 

Design: Kuten Better Bodiesin mallissa, myös tässä design on hyvin yksinkertainen. Pohkeiden avoimet osiot tuovat kaivattua lisää. 

Sopii: Jooga, kävelyt, kevyt salitreeni.

Yhteenveto: Vaikka mukavuudessa pisteet eivät yltäneet kilpailijoiden tasolle, ovat To Hatha -trikoot riittävän mukavat esimerkiksi kotona hengailuun. Koska ne ventiloivat hyvin, toimivat ne mainiosti joogatunnilla sekä kevyessä salitreenissä. Trikoiden materiaali vakuutti, sillä se ei ole laisinkaan läpikuultava. Design erottuu miellyttävällä tavalla. 

,

wyte juliet

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: True to size. 

Istuvuus: Nämä Wyten trikoot istuvat tiukasti. Ne ovat täydelliset lähes ensi hetkestä alkaen. Parin pesukerran jälkeen elastisuus kuitenkin hieman kärsii. 

Vyötärö: Oikea unelma, jos pidät korkeasta vyötäröstä. Sama pätee myös toisinpäin – jos suosit matalaa mallia, ota toinen vaihtoehto.

Paksuus: Kangas on melko paksua, mutta koska se hengittää hyvin, ei se häiritse. 

Lämpötila: Juliet Tights ei ole sen viileämpi tai lämpimämpi kuin joogatrikoot yleensäkään. 

Kompressio: Tätä mallia ei kannata ostaa kompressiokykynsä takia. Toisaalta tuki on tässä mallissa hyvä muihin verrattuna. 

Joustavuus: Nämä istuvat kuten toinen iho! Tätä paremmaksi ei voi paljoa mennä.

Kosteudenpoisto: Testissä näitä käytettiin niin joogassa kuin intensiivisessä voimaharjoittelussakin. Hikipisaroista ei jäänyt jälkeäkään.

Ventilaatiokyky: Nämä trikoot toimivat parhaiten kuumina kesäkuukausina. Vaikka materiaali ei ole erityisen ohutta, tunnet silti olosi viileäksi. 

Mukavuus: Jättipotti, jälleen! ”Trikoot, joissa voisin elää!" on vain yksi testaajiemme suusta kuulluista kehuista. 

Design: Design on yksinkertaiseen päin, mutta ei tunnu liian tylsältä. Näitä voit käyttää useamman sesongin ajan, etkä väsy.

Sopii: Joogaan, pilatekseen, barreen, kävelyille, voimaharjoitteluun. 

Yhteenveto: Wyten Juliet Tights on saumaton malli, joka istuu toisen ihon tavoin. Ne on helppo pukea ja riisua. Kangas on paksuudeltaan juuri optimaalinen ja näissä taivut myös vaikeisiin liikkeisiin. Samalla trikoot hengittävät ja poistavat kosteutta. Jos pidät korkeasta vyötäröstä, rakastut tähän malliin, joka istuu hyvin paikallaan. Tästä tuli yksinkertaista ja tyylipuhdasta designia rakastavien testaajiemme suosikki. 

,

under armour tights

Suositushinta: 64,90 euroa

Koko: HG Armour Ankle Crop Print vastaa kokoaan, mutta se ei ehkä sovi parhaiten sinulle, joka olet pidempi kuin 175 cm.

Istuvuus: Jaloista tämä istuu kuin valettu, mutta aivan kuten Casallin malli, voi vyötärö jäädä löysäksi.

Vyötärö: Muuten vyötärö on mukava ja tulee korkealle tässä Under Armourin mallissa, mutta osalla se jäi vähän löysäksi.

Paksuus: Trikoiden materiaali on paksu ja mukava, mutta kaikista vaativimmissa liikkeissä on pieni läpinäkyvyyden riski. 

Lämpötila: Ei liian kuuma eikä liian kylmä. 

Kompressio: Myöskään tässä mallissa ei ole kauheasti kompressiota, mutta se tukee silti sopivasti.

Joustavuus: Kuten suurin osa testin trikoista, myös tämä on superjoustava. Ainoa miinus tulee siitä, että ne voivat liukua joissakin asennoissa. 

Kosteudenpoisto: HG Armour Ankle Crop Print -trikoissa ei ole mitään ongelmia freesiyden kanssa. Pysyt varmasti kuivana läpi joogatunnin. 

Ventilaatiokyky: Nämä hengittävät kuten pitää. Ei valittamista.

Mukavuus: Kuten muutkin testin trikoot, nämäkin ovat hyvin mukavat ja tuntuvat päällä pehmeältä.

Design: Polvien mesh-paneelit ovat paitsi nätit myös arvostettu yksityiskohta. Ne rikkovat trikoiden ulkonäköä ja luovat freesin vaikutelman. Ainoa miinus on, että ne voivat joissakin tapauksissa hiertää.  

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille, saliharjoitteluun.

Yhteenveto: Myöskään tämä malli ei näytä aivan siltä miltä kuvassa. Testiryhmästä väri on kuitenkin todellisuudessa vielä nätimpi. HG Armour Ankle Crop Print on tehty keskipaksusta kankaasta, joka on todella mukava. Ainoa miinus on, että siitä voi vähän näkyä joissakin tapauksissa läpi. 

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

1 päivä sitten
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

3 päivää sitten
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

6 päivää sitten
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
more news
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Nemeziz 19.1

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

Sisäinen Lionel Messisi tulee rakastamaan näitä uusia Nemeziz 19.1 -jalkapallokenkiä. Malli on kevyt, räjähtäävä ja super nätti ja se sopii hyökkäävälle pelaajalle. Tätä mieltä testiryhmämme oli uusista Adidaksen jalkapallokengistä.

24 may 2019
Muoti & trendit
Craft X Vacchi

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

Tämän vuoden tyylikkäin pyöräilykokoelma on rantautunut Sportamorelle! Se on täynnä keltaista, söpöä ja täydellistä pyöräilykulttuuria.

22 may 2019
Muoti & trendit