yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.  

Mitkä mallit ovat läpikuultavia? Mitkä eivät poista kosteutta niin kuin niiden tulisi? Kun viikot kuluvat ja kesä lähestyy, asetamme yhä enemmän vaatimuksia treenivaatteillemme ja etenkin niiden hengittävyydelle. Testiryhmämme kokeili kahdeksaa eri joogatrikoomallia, tässä tulevat tulokset.  

,

filippa k

Suositushinta:  74,90 euroa

Koko:  Filippa K:n mallia saa kahdessa eri koossa,  XS/S tai M/L, mutta testaajat eivät kokeneet tätä ongelmana. Trikoot istuvat kuten pitää, sijoituitpa sitten ylä- tai alakanttiin koo'issa. 

Istuvuus: Trikoot ovat löysemmät kuin juoksutrikoot tai tavalliset salitrikoot, mutta eivät löysemmät kuin joogatrikoot yleensä.

Vyötärö: Näissä trikoissa on korkea vyötärö, joka istuu hyvin ylle. 

Paksuus: Kangas on paksua, mutta ole tarkkana alusvaatteiden värivalinnan kanssa, ne voivat nimittäin näkyä läpi. 

Lämpötila: Tässä mallissa materiaali on lämpimämpää kuin tavallisissa juoksutrikoissa. Silti se on riittävän viileää.

Kompressio: Joogatrikoot harvoin ovat tunnettuja kompressiostaan. Näin ei ole myöskään tässä Filippa K -mallissa.

Joustavuus: Nämä trikoot ovat jättipotti, mitä joustavuuteen tulee. Ne noudattelevat kehon jokaista liikettä.  

Kosteudenpoisto: Joogatrikoot eivät yllä muiden trikoiden tasolle kosteudenpoistossa, mutta tämä malli pitää sinut kuivana läpi treenin.

Ventilaatiokyky:  Vaikka kangas on paksua, ovat trikoot silti ilmavat ja ventiloivat hyvin. Kesäisellä, ulkona pidettävällä joogatunnilla tulet olemaan kiitollinen, kuinka tuuli lepattaa läpi kankaan.

Mukavuus: Supermukavat, ei voi muuta sanoa.  

Design: Kaikki testaajat olivat kovin tyytyväisiä näiden Filippa K -trikoiden designiin, mitä väriin ja ennen kaikkea muotoon tulee. Trikoot istuvat kuten valettu.  

Sopii: Joogaan, kävelyille ja lämpimiin kesäiltoihin. 

Yhteenveto: Parasta näissä trikoissa on niiden söpöys, minkä lisäksi ne istuvat hyvin ja antavat kehollesi nätin siluetin. Ne pitävät sinut viileänä läpi tunnin, ne eivät valu ympäriinsä eikä sinun tarvitse koko ajan kiskoa niitä ylös. Ainoa miinus on se, että näissä trikoissa ei tehdä kyykkyjä, sillä kangas on kovin läpikuultavaa. Näitä Filipa K -trikoita tekee mieli kantaa myös arjessa. 

,

nike drifit

Suositushinta: 66,90 euroa

Koko: Dri-Fit Power Studio -trikoot ovat todella pienet, mitä kokoon tulee. Ota jopa kokoa suurempi malli.

Istuvuus: Trikoot ovat hyvin ihoa myötäilevät.  

Vyötärö: Korkea vyötärö antaa kevyen kompression. 

Paksuus: Kangas on melko paksua kuten joogatrikoissa yleensäkin.

Lämpötila: Paksu materiaali tekee trikoista melko lämpöiset. Siksi ne eivät ehkä sovi kesän kuumille ulkoilmatunneille. Viileälle kuntosalille ne sopivat paremmin.

Kompressio: Joogatrikoiksi näissä on paljon kompressiota lähinnä tiukan istuvuuden ansiosta. 

Joustavuus: Korkeasta kompressiosta huolimatta Dri-Fit Power Studio on todella joustava malli, mikä mahdollistaa kaikenlaiset liikkeet.

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoisto saa hyväksytyn arvosanan ja ei kalpene vastustajille.

Ventilaatiokyky: Paksu kangas ja suuri rusetti vyötäröllä tekee näistä trikoista lämpimämmät kuin kilpailijoiden. 

Mukavuus: Testiryhmämme mielipiteet ovat melko yksimieliset siitä, että parempaa mukavuutta saa hakea. 

Design: Nätti ja imarteleva malli. Osa testaajista koki, että rusetti laski arvosanaa.  

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille ja muihin rauhallisempiin lajeihin. 

Yhteenveto: Vaikka nämä trikoot vakuuttivat ennen kaikkea istuvuuden ja mukavuuden vuoksi, on suurin osa testaajista tyytyväinen myös designiin. Vyötärön söpö rusetti voi ensin kummastuttaa, mutta ajan myötä opit arvostamaan sitä. Muuten trikoot ovat pehmeät ja mukavat, mikä tekee Niken Dri-Fit Power Studio Tights -trikoista joka sentin arvoiset. 

,

blacc pose

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: Vastaa kokoaan.

Istuvuus: Pose Yoga Tights istuu tiukemmin vyötäröltä kuin muualta osin.  

Vyötärö:  Malli on melko korkea, mutta muihin malleihin verrattuna eivät ne jännitä suuntaan eivätkä toiseen. 

Paksuus: Materiaali on melko ohutta, mutta silti se on vain vähän läpikuultavaa. 

Lämpötila: Ohuen materiaalin ansiosta trikoot ovat melko viileät. Siksi arvostat näitä, jos kesähelteet tunkeutuvat salille saakka. 

Kompressio: Niken malliin verrattuna tässä Blaccin mallissa ei ole laisinkaan kompressiota. 

Joustavuus: Aivan kuten kunnon joogatrikoiden pitääkin, myös tämä malli noudattelee kaikkia vaiketakin liikkeitäsi ja asentojasi. Trikoot eivät rajoita liikkeitäsi millään lailla. 

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoisto on enemmän kuin hyväksytty.

Ventilaatiokyky: Tässä mallissa ei ole mitään ongelmaa ventilaation kanssa. Trikoissa on sivuilla meshpaneelit, mikä luo freesin vaikutelman.

Mukavuus: Tässä mallissa mukavuus on lähes täydellinen. Pehmeä, ohut kangas tekee trikoista supermukavat myös joogasalin ulkopuolella. 

Design: Myös design vastaa testaajiemme toiveita, joskin trikoot eivät ole yhtä siniset kuin miltä tuotekuvassa näyttävät.

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille ja muuhun rauhalliseen liikuntaan. 

Yhteenveto: Parasta Pose Yoga -trikoissa on niiden uskomaton pehmeys ja mukavuus. Kangas on ohutta ja vyötärö sopivan korkea. Trikoot saavat lisäpisteitä siitä, että niitä voi vetää alaspäin jalansuusta, joten ne tulevat aina kantapään päälle asti. Muuten trikoiden ulkonäkö miellyttää pehmeän sinisen värinsä ja meshpaneeliensa ansiosta. 

,

casall open structure

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Open Structure Tights -trikoot Casallilta ovat aavistuksen suuret. Valitse siis mieluummin pienempi kuin suurempi koko. 

Istuvuus: Tämä malli ei ehkä sovi kaikkein kurvikkaimmille. Osa testaajista koki, että vyötärö voi hieman jäädä väljäksi vyörältä. 

Vyötärö: Jos rakastat korkeavyötäröisiä trikoita, ihastut näihin. Vyötärö tulee jopa navan yli, minkä lisäksi se on kovin pehmeä ja joustava. Jos taas suosit matalaa vyötäröä, voit hieman viikata mallia matalammaksi. 

Paksuus: Kangas huokuu laatua. Materiaali on paksu ja antaa todella ylellisen vaikutelman. Alusvaatteesi eivät taatusti näy alta. 

Lämpötila:  Vaikka kangas on paksua, ei se tunnu liian lämpimältä tai tunkkaiselta. 

Kompressio: Kuten monissa muissakin testin malleissa, kompressiota ei juurikaan ole. 

Joustavuus: Tässä mallissa ei ole mitään ongelmia joustavuuden kanssa. Paksuus ei tee tästä yhtään vähemmän joustavaa.

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoistokaan ei ole Open Structure Tights -trikoille ongelma, vaan ne pitävät sinut freesinä läpi joogatunnin.

Ventilaatiokyky: Näissä trikoissa on mesh-yksityiskohdat, jotka ventiloivat, kuten pitää. 

Mukavuus: Kangas on pehmeää ja joustavaa, joten trikoot tuntuvat supermukavilta yllä. Vyötärö voi tuntua aavistuksen suurelta. 

Design: Mitä designiin tulee, Casalls Open Structure Tights -trikoot tuovat pisteet kotiin. Pohkeiden mesh-yksityiskohdat miellyttivät testaajiamme, kuten myös korkea vyötärö ja imarteleva istuvuus. 

Sopii: Joogaan, pilatekseen ja kävelyille. Koska nämä eivät ole erityisen läpikuultavat, toimivat ne myös salitreenissä. 

Yhteenveto: Todellakin premium-laatua! Casallin trikoot on tehty paksusta materiaalista, joka ei todellakaan ole läpikuultavaa. Tässä mallissa taivut haastavimpiinkin liikkeisiin ilman pelkoa siitä, että alusvaatteet näkyvät alta. Silti trikoot eivät tunnu liian kuumilta.  Open Structure Tights -trikoot poistavat loistavasti kosteutta. Istuvuus on mainio kaikkialta muualta paitsi vyötäröltä, joka voi olla vähän löysähkö. Kaikesta huolimatta Casallin malli ansaitsee hyvät pisteet.

,

better bodies tights

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko: Better Bodies -trikoot ovat aavistuksen pienet, mitä kokoon tulee.

Istuvuus: Trikoot istuvat lähes täydellisesti. 

Vyötärö: Kuten Casallin mallissa, myös tässä vyötärö tulee todella ylös. Sen sijaan Rockaway Tights -malli on todella tiukka, mutta silti mukava.

Paksuus: Materiaali on paksumpaa kuin monissa muissa, mutta ohuempaa kuin Casallin mallissa. Tässä ollaan kuitenkin läpikuultavan rajalla, joten ei kannata tehdä kyykkyjä salilla.

Lämpötila: Mitä lämpötilaan tulee Rockaway Tights ei ole yhtään sen lämpimämpi kuin muutkaan joogatrikoot. 

Kompressio: Tässä mallissa on hieman kompressiota, mutta älä hämmenny. Malli on silti tehty joogaan.  

Joustavuus: Osa testaajista koki, että malli oli aluksi aavistuksen jäykkä. Se kuitenkin häviää pian Myös Rockaway Tights on joustava ja mukava malli. 

Kosteudenpoisto: Ei valittamista. 

Ventilaatiokyky: Jopa pitkällä tunnilla iho pysyy viileänä. Ventilaatio siis toimii.  

Mukavuus: Myös nämä trikoot ovat todella mukavat. Kangas on kuitenkin jokseenkin läpikuultavaa, mikä antaa hieman sukkahousumaisen vaikutelman. 

Design: Better Bodies tarjoaa todella tyylipuhtaat ja yksinkertaiset trikoot, mutta Rockaway tights -mallin voit yhdistää lähes kaiken kanssa. 

Sopii: Joogaan, kävelyille ja mukaviin koti-iltoihin.

Yhteenveto: Testiryhmämme on yksimielinen siitä, että Rockaway Tights on mainio arjessa. Näissä voit nauttia kotioloissa, sillä niin mukavilta ne yllä tuntuvat. Materiaali on hieman liian ohutta osan mielestä, sillä alusvaatteet saattavat näkyä. Silti kokonaisarvosana on melko korkea, lähinnä korkean vyötärön ja miellyttävän designin ansiosta. 

,

röhnish

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Pienehkö koko, joten voit ottaa hyvin suuremman mallin, jos emmit.

Istuvuus: To Hatha Tights Röhnischiltä istuu ylle tiukasti, jopa liian tiukasti lantiolta. Vyötärö istuu kuten pitää.

Vyötärö: Muihin testin malleihin verrattuna tässä on melko matala vyötärö.

Paksuus: Trikoiden kangas on paksua eivätkä edes alusvaatteiden reunat näy.

Lämpötila: Vaikka materiaali on paksua, pysyt silti viileänä niin kesällä ulkona kuin joogasalissa.

Kompressio: Tässä mallissa ei ole erityisen paljon kompressiota.

Joustavuus: Myös To Hatha Tights saa täydet pisteet, mitä joustavuuteen tulee. 

Kosteudenpoisto: Vaikka kangas on paksua eikä sovellu kaikista intensiivisimmille tunneille, tavallinen joogatunti toimii hyvin. 

Ventilaatiokyky: Vaikka kosteudenpoistossa pisteet eivät aivan riitä parhaimpiin, ventilaatio toimii. Etenkin avoimet reiät pohkeissa parantavat sitä entisestään. 

Mukavuus: Juuri tämän mallin mukavuus ei ehkä aivan yllä muiden testitrikoiden tasolle. 

Design: Kuten Better Bodiesin mallissa, myös tässä design on hyvin yksinkertainen. Pohkeiden avoimet osiot tuovat kaivattua lisää. 

Sopii: Jooga, kävelyt, kevyt salitreeni.

Yhteenveto: Vaikka mukavuudessa pisteet eivät yltäneet kilpailijoiden tasolle, ovat To Hatha -trikoot riittävän mukavat esimerkiksi kotona hengailuun. Koska ne ventiloivat hyvin, toimivat ne mainiosti joogatunnilla sekä kevyessä salitreenissä. Trikoiden materiaali vakuutti, sillä se ei ole laisinkaan läpikuultava. Design erottuu miellyttävällä tavalla. 

,

wyte juliet

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: True to size. 

Istuvuus: Nämä Wyten trikoot istuvat tiukasti. Ne ovat täydelliset lähes ensi hetkestä alkaen. Parin pesukerran jälkeen elastisuus kuitenkin hieman kärsii. 

Vyötärö: Oikea unelma, jos pidät korkeasta vyötäröstä. Sama pätee myös toisinpäin – jos suosit matalaa mallia, ota toinen vaihtoehto.

Paksuus: Kangas on melko paksua, mutta koska se hengittää hyvin, ei se häiritse. 

Lämpötila: Juliet Tights ei ole sen viileämpi tai lämpimämpi kuin joogatrikoot yleensäkään. 

Kompressio: Tätä mallia ei kannata ostaa kompressiokykynsä takia. Toisaalta tuki on tässä mallissa hyvä muihin verrattuna. 

Joustavuus: Nämä istuvat kuten toinen iho! Tätä paremmaksi ei voi paljoa mennä.

Kosteudenpoisto: Testissä näitä käytettiin niin joogassa kuin intensiivisessä voimaharjoittelussakin. Hikipisaroista ei jäänyt jälkeäkään.

Ventilaatiokyky: Nämä trikoot toimivat parhaiten kuumina kesäkuukausina. Vaikka materiaali ei ole erityisen ohutta, tunnet silti olosi viileäksi. 

Mukavuus: Jättipotti, jälleen! ”Trikoot, joissa voisin elää!" on vain yksi testaajiemme suusta kuulluista kehuista. 

Design: Design on yksinkertaiseen päin, mutta ei tunnu liian tylsältä. Näitä voit käyttää useamman sesongin ajan, etkä väsy.

Sopii: Joogaan, pilatekseen, barreen, kävelyille, voimaharjoitteluun. 

Yhteenveto: Wyten Juliet Tights on saumaton malli, joka istuu toisen ihon tavoin. Ne on helppo pukea ja riisua. Kangas on paksuudeltaan juuri optimaalinen ja näissä taivut myös vaikeisiin liikkeisiin. Samalla trikoot hengittävät ja poistavat kosteutta. Jos pidät korkeasta vyötäröstä, rakastut tähän malliin, joka istuu hyvin paikallaan. Tästä tuli yksinkertaista ja tyylipuhdasta designia rakastavien testaajiemme suosikki. 

,

under armour tights

Suositushinta: 64,90 euroa

Koko: HG Armour Ankle Crop Print vastaa kokoaan, mutta se ei ehkä sovi parhaiten sinulle, joka olet pidempi kuin 175 cm.

Istuvuus: Jaloista tämä istuu kuin valettu, mutta aivan kuten Casallin malli, voi vyötärö jäädä löysäksi.

Vyötärö: Muuten vyötärö on mukava ja tulee korkealle tässä Under Armourin mallissa, mutta osalla se jäi vähän löysäksi.

Paksuus: Trikoiden materiaali on paksu ja mukava, mutta kaikista vaativimmissa liikkeissä on pieni läpinäkyvyyden riski. 

Lämpötila: Ei liian kuuma eikä liian kylmä. 

Kompressio: Myöskään tässä mallissa ei ole kauheasti kompressiota, mutta se tukee silti sopivasti.

Joustavuus: Kuten suurin osa testin trikoista, myös tämä on superjoustava. Ainoa miinus tulee siitä, että ne voivat liukua joissakin asennoissa. 

Kosteudenpoisto: HG Armour Ankle Crop Print -trikoissa ei ole mitään ongelmia freesiyden kanssa. Pysyt varmasti kuivana läpi joogatunnin. 

Ventilaatiokyky: Nämä hengittävät kuten pitää. Ei valittamista.

Mukavuus: Kuten muutkin testin trikoot, nämäkin ovat hyvin mukavat ja tuntuvat päällä pehmeältä.

Design: Polvien mesh-paneelit ovat paitsi nätit myös arvostettu yksityiskohta. Ne rikkovat trikoiden ulkonäköä ja luovat freesin vaikutelman. Ainoa miinus on, että ne voivat joissakin tapauksissa hiertää.  

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille, saliharjoitteluun.

Yhteenveto: Myöskään tämä malli ei näytä aivan siltä miltä kuvassa. Testiryhmästä väri on kuitenkin todellisuudessa vielä nätimpi. HG Armour Ankle Crop Print on tehty keskipaksusta kankaasta, joka on todella mukava. Ainoa miinus on, että siitä voi vähän näkyä joissakin tapauksissa läpi. 

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

ENG_W.png
Muoti & trendit

Suuri urheilukellotesti!

2 päivää sitten
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

2 päivää sitten
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

5 päivää sitten
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

6 päivää sitten
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
underställ kari traa
Muoti & trendit

9 parasta Black Friday -löytöä

22 nov 2019
header black fridayfynd
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

22 nov 2019
nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Icon Clash

21 nov 2019
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

18 nov 2019
header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

18 nov 2019
Test av goggles header
Muoti & trendit

Testin parhaat laskettelulasit

17 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

09 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Muoti & trendit

Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella

24 oct 2019
Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

22 oct 2019
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

22 oct 2019
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

22 oct 2019
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

22 oct 2019
more news
ENG_W.png

Suuri urheilukellotesti!

Eikö olisi hienoa, että kantaisit omaa Personal Traineria kädessä? Se seuraisi sinua mukanasi kuntosalille ja lenkille. Urheilukello kädessä se on mahdollista. Testaajamme ovat kokeilleet Garminin, Suunton ja Polarin sykekelloja.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Vinterkängor Icebug

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

Etkö tiedä mitä ostaa äidille, isälle, poikakaverille tai parhaalle ystävälle joululahjaksi? Älä huoli – meillä on loistava vinkki! Mikä olisi parempi lahja Pohjolan kylmään talveen kuin arvostetut ja lämpimät talvisaappaat?

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike See my style

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

Pimeällä näkyvyys on yksi tärkeimmistä yksityiskohdista. Mutta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen eteen. Stylisti Isabelle Håwi osaa yhdistää turvallisuuden ja trendikkyyden.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
header icebug

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

Icebug tunnetaan korkean suorituskyvyn polkujuoksukengistään. Siksi ei ole ihme, että myös heidän talvijuoksukengät tekevät vaikutuksen. Sportamoren testiryhmä kokeili neljä kuuminta mallia naisille ja miehille.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
ryggskydd

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

Selkäsuoja on fiksu sijoitus turvallisuuteen, laskitpa suksilla tai laudalla. Pohdi tätä ennen seuraavaa laskureissua.

01 dec 2019
Muoti & trendit
icebug

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

Älä lopeta ulkona juoksua vain siksi, että maa on liukas ja luminen. Osta juoksukenkä, jossa on nastat, niin voit jatkaa juoksua turvallisesti kevään saapumiseen saakka.

28 nov 2019
Muoti & trendit
skidhandskar test header

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

Sukset ja sauvat voit vuokrata paikan päällä, mutta hiihtohanskojen kanssa on haastavampaa. Jotta ostotapahtuma olisi sinulle helpompi, laski Sportamoren testiryhmä kauden parhaimmissa malleissa. Tätä mieltä testiryhmä on Helly Hansenin, Peak Performancen, Wear Colourin, Bulan ja Kombin hiihtohansikkaista.

28 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas Ultraboost 20

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2019 Adidas Ultraboostin suosittu versio on vihdoin täällä ja me pääsimme kurkistamaan tuotteeseen ennakkoon! Tässä tulee kaikki, mitä haluat tietää juoksukengistä, jotka ovat vähintään yhtä rakastettuja kuin tennarit.

27 nov 2019
Muoti & trendit
Header reflexplagg

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

On erittäin tärkeää, että erotut liikenteestä juostessasi pimeällä. Siksi testasimme kauden parhaat heijastavat vaatteemme ja juoksuvarusteemme – enää pimeys ei ole tekosyy jättää lenkkiä väliin.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Babolat

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

Vuoden hauskin perjantai on pian täällä! Black Friday on mainio päivä klikata kotiin kaikki, mitä toivelistalla lukee. Esittelemme 7 suosikkilöytöä miehille.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Skidjacka

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

Laskettelutakki on paljon enemmän kuin vain takki, jota käytät rinteessä. Sinun tulisi etsiä erilaisia yksityiskohtia ja malleja riippuen siitä, missä lasket. Keräsimme yhteen artikkeliin kaiken, mitä sinun tulee tietää laskettelutakeista.

24 nov 2019
Muoti & trendit
Black Friday

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

Ensi viikolla vietetään jälleen Black Friday – kymmenen päivää kestävää tarjousten ja diilien juhlaa, jota et halua missata. Tässä vuoden 2019 Black Friday pähkinänkuoressa.

24 nov 2019
Muoti & trendit
garmin forerunner

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

Black Friday -viikon aikana on mahdotonta olla tekemättä löytöjä. Nämä 10 tuotetta klikkaat mielellään kotiin (ennen kuin ne loppuvat).

24 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas tights

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

Vuoden suurimpana shoppailupäivänä hankimme mielellään löytöjä, joita olemme himoinneet koko vuoden. Tässä 8 Black Fridayn löytöä naisille.

23 nov 2019
Muoti & trendit
Nike Metcon 5

7 mustaa Black Friday -diiliä

7 suosikkia 7 huippumerkiltä. Klikkaa kotiin nämä mustat suosikit Black Friday -viikonlopun kunniaksi!

22 nov 2019
Muoti & trendit