yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.  

Mitkä mallit ovat läpikuultavia? Mitkä eivät poista kosteutta niin kuin niiden tulisi? Kun viikot kuluvat ja kesä lähestyy, asetamme yhä enemmän vaatimuksia treenivaatteillemme ja etenkin niiden hengittävyydelle. Testiryhmämme kokeili kahdeksaa eri joogatrikoomallia, tässä tulevat tulokset.  

,

filippa k

Suositushinta:  74,90 euroa

Koko:  Filippa K:n mallia saa kahdessa eri koossa,  XS/S tai M/L, mutta testaajat eivät kokeneet tätä ongelmana. Trikoot istuvat kuten pitää, sijoituitpa sitten ylä- tai alakanttiin koo'issa. 

Istuvuus: Trikoot ovat löysemmät kuin juoksutrikoot tai tavalliset salitrikoot, mutta eivät löysemmät kuin joogatrikoot yleensä.

Vyötärö: Näissä trikoissa on korkea vyötärö, joka istuu hyvin ylle. 

Paksuus: Kangas on paksua, mutta ole tarkkana alusvaatteiden värivalinnan kanssa, ne voivat nimittäin näkyä läpi. 

Lämpötila: Tässä mallissa materiaali on lämpimämpää kuin tavallisissa juoksutrikoissa. Silti se on riittävän viileää.

Kompressio: Joogatrikoot harvoin ovat tunnettuja kompressiostaan. Näin ei ole myöskään tässä Filippa K -mallissa.

Joustavuus: Nämä trikoot ovat jättipotti, mitä joustavuuteen tulee. Ne noudattelevat kehon jokaista liikettä.  

Kosteudenpoisto: Joogatrikoot eivät yllä muiden trikoiden tasolle kosteudenpoistossa, mutta tämä malli pitää sinut kuivana läpi treenin.

Ventilaatiokyky:  Vaikka kangas on paksua, ovat trikoot silti ilmavat ja ventiloivat hyvin. Kesäisellä, ulkona pidettävällä joogatunnilla tulet olemaan kiitollinen, kuinka tuuli lepattaa läpi kankaan.

Mukavuus: Supermukavat, ei voi muuta sanoa.  

Design: Kaikki testaajat olivat kovin tyytyväisiä näiden Filippa K -trikoiden designiin, mitä väriin ja ennen kaikkea muotoon tulee. Trikoot istuvat kuten valettu.  

Sopii: Joogaan, kävelyille ja lämpimiin kesäiltoihin. 

Yhteenveto: Parasta näissä trikoissa on niiden söpöys, minkä lisäksi ne istuvat hyvin ja antavat kehollesi nätin siluetin. Ne pitävät sinut viileänä läpi tunnin, ne eivät valu ympäriinsä eikä sinun tarvitse koko ajan kiskoa niitä ylös. Ainoa miinus on se, että näissä trikoissa ei tehdä kyykkyjä, sillä kangas on kovin läpikuultavaa. Näitä Filipa K -trikoita tekee mieli kantaa myös arjessa. 

,

nike drifit

Suositushinta: 66,90 euroa

Koko: Dri-Fit Power Studio -trikoot ovat todella pienet, mitä kokoon tulee. Ota jopa kokoa suurempi malli.

Istuvuus: Trikoot ovat hyvin ihoa myötäilevät.  

Vyötärö: Korkea vyötärö antaa kevyen kompression. 

Paksuus: Kangas on melko paksua kuten joogatrikoissa yleensäkin.

Lämpötila: Paksu materiaali tekee trikoista melko lämpöiset. Siksi ne eivät ehkä sovi kesän kuumille ulkoilmatunneille. Viileälle kuntosalille ne sopivat paremmin.

Kompressio: Joogatrikoiksi näissä on paljon kompressiota lähinnä tiukan istuvuuden ansiosta. 

Joustavuus: Korkeasta kompressiosta huolimatta Dri-Fit Power Studio on todella joustava malli, mikä mahdollistaa kaikenlaiset liikkeet.

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoisto saa hyväksytyn arvosanan ja ei kalpene vastustajille.

Ventilaatiokyky: Paksu kangas ja suuri rusetti vyötäröllä tekee näistä trikoista lämpimämmät kuin kilpailijoiden. 

Mukavuus: Testiryhmämme mielipiteet ovat melko yksimieliset siitä, että parempaa mukavuutta saa hakea. 

Design: Nätti ja imarteleva malli. Osa testaajista koki, että rusetti laski arvosanaa.  

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille ja muihin rauhallisempiin lajeihin. 

Yhteenveto: Vaikka nämä trikoot vakuuttivat ennen kaikkea istuvuuden ja mukavuuden vuoksi, on suurin osa testaajista tyytyväinen myös designiin. Vyötärön söpö rusetti voi ensin kummastuttaa, mutta ajan myötä opit arvostamaan sitä. Muuten trikoot ovat pehmeät ja mukavat, mikä tekee Niken Dri-Fit Power Studio Tights -trikoista joka sentin arvoiset. 

,

blacc pose

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: Vastaa kokoaan.

Istuvuus: Pose Yoga Tights istuu tiukemmin vyötäröltä kuin muualta osin.  

Vyötärö:  Malli on melko korkea, mutta muihin malleihin verrattuna eivät ne jännitä suuntaan eivätkä toiseen. 

Paksuus: Materiaali on melko ohutta, mutta silti se on vain vähän läpikuultavaa. 

Lämpötila: Ohuen materiaalin ansiosta trikoot ovat melko viileät. Siksi arvostat näitä, jos kesähelteet tunkeutuvat salille saakka. 

Kompressio: Niken malliin verrattuna tässä Blaccin mallissa ei ole laisinkaan kompressiota. 

Joustavuus: Aivan kuten kunnon joogatrikoiden pitääkin, myös tämä malli noudattelee kaikkia vaiketakin liikkeitäsi ja asentojasi. Trikoot eivät rajoita liikkeitäsi millään lailla. 

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoisto on enemmän kuin hyväksytty.

Ventilaatiokyky: Tässä mallissa ei ole mitään ongelmaa ventilaation kanssa. Trikoissa on sivuilla meshpaneelit, mikä luo freesin vaikutelman.

Mukavuus: Tässä mallissa mukavuus on lähes täydellinen. Pehmeä, ohut kangas tekee trikoista supermukavat myös joogasalin ulkopuolella. 

Design: Myös design vastaa testaajiemme toiveita, joskin trikoot eivät ole yhtä siniset kuin miltä tuotekuvassa näyttävät.

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille ja muuhun rauhalliseen liikuntaan. 

Yhteenveto: Parasta Pose Yoga -trikoissa on niiden uskomaton pehmeys ja mukavuus. Kangas on ohutta ja vyötärö sopivan korkea. Trikoot saavat lisäpisteitä siitä, että niitä voi vetää alaspäin jalansuusta, joten ne tulevat aina kantapään päälle asti. Muuten trikoiden ulkonäkö miellyttää pehmeän sinisen värinsä ja meshpaneeliensa ansiosta. 

,

casall open structure

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Open Structure Tights -trikoot Casallilta ovat aavistuksen suuret. Valitse siis mieluummin pienempi kuin suurempi koko. 

Istuvuus: Tämä malli ei ehkä sovi kaikkein kurvikkaimmille. Osa testaajista koki, että vyötärö voi hieman jäädä väljäksi vyörältä. 

Vyötärö: Jos rakastat korkeavyötäröisiä trikoita, ihastut näihin. Vyötärö tulee jopa navan yli, minkä lisäksi se on kovin pehmeä ja joustava. Jos taas suosit matalaa vyötäröä, voit hieman viikata mallia matalammaksi. 

Paksuus: Kangas huokuu laatua. Materiaali on paksu ja antaa todella ylellisen vaikutelman. Alusvaatteesi eivät taatusti näy alta. 

Lämpötila:  Vaikka kangas on paksua, ei se tunnu liian lämpimältä tai tunkkaiselta. 

Kompressio: Kuten monissa muissakin testin malleissa, kompressiota ei juurikaan ole. 

Joustavuus: Tässä mallissa ei ole mitään ongelmia joustavuuden kanssa. Paksuus ei tee tästä yhtään vähemmän joustavaa.

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoistokaan ei ole Open Structure Tights -trikoille ongelma, vaan ne pitävät sinut freesinä läpi joogatunnin.

Ventilaatiokyky: Näissä trikoissa on mesh-yksityiskohdat, jotka ventiloivat, kuten pitää. 

Mukavuus: Kangas on pehmeää ja joustavaa, joten trikoot tuntuvat supermukavilta yllä. Vyötärö voi tuntua aavistuksen suurelta. 

Design: Mitä designiin tulee, Casalls Open Structure Tights -trikoot tuovat pisteet kotiin. Pohkeiden mesh-yksityiskohdat miellyttivät testaajiamme, kuten myös korkea vyötärö ja imarteleva istuvuus. 

Sopii: Joogaan, pilatekseen ja kävelyille. Koska nämä eivät ole erityisen läpikuultavat, toimivat ne myös salitreenissä. 

Yhteenveto: Todellakin premium-laatua! Casallin trikoot on tehty paksusta materiaalista, joka ei todellakaan ole läpikuultavaa. Tässä mallissa taivut haastavimpiinkin liikkeisiin ilman pelkoa siitä, että alusvaatteet näkyvät alta. Silti trikoot eivät tunnu liian kuumilta.  Open Structure Tights -trikoot poistavat loistavasti kosteutta. Istuvuus on mainio kaikkialta muualta paitsi vyötäröltä, joka voi olla vähän löysähkö. Kaikesta huolimatta Casallin malli ansaitsee hyvät pisteet.

,

better bodies tights

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko: Better Bodies -trikoot ovat aavistuksen pienet, mitä kokoon tulee.

Istuvuus: Trikoot istuvat lähes täydellisesti. 

Vyötärö: Kuten Casallin mallissa, myös tässä vyötärö tulee todella ylös. Sen sijaan Rockaway Tights -malli on todella tiukka, mutta silti mukava.

Paksuus: Materiaali on paksumpaa kuin monissa muissa, mutta ohuempaa kuin Casallin mallissa. Tässä ollaan kuitenkin läpikuultavan rajalla, joten ei kannata tehdä kyykkyjä salilla.

Lämpötila: Mitä lämpötilaan tulee Rockaway Tights ei ole yhtään sen lämpimämpi kuin muutkaan joogatrikoot. 

Kompressio: Tässä mallissa on hieman kompressiota, mutta älä hämmenny. Malli on silti tehty joogaan.  

Joustavuus: Osa testaajista koki, että malli oli aluksi aavistuksen jäykkä. Se kuitenkin häviää pian Myös Rockaway Tights on joustava ja mukava malli. 

Kosteudenpoisto: Ei valittamista. 

Ventilaatiokyky: Jopa pitkällä tunnilla iho pysyy viileänä. Ventilaatio siis toimii.  

Mukavuus: Myös nämä trikoot ovat todella mukavat. Kangas on kuitenkin jokseenkin läpikuultavaa, mikä antaa hieman sukkahousumaisen vaikutelman. 

Design: Better Bodies tarjoaa todella tyylipuhtaat ja yksinkertaiset trikoot, mutta Rockaway tights -mallin voit yhdistää lähes kaiken kanssa. 

Sopii: Joogaan, kävelyille ja mukaviin koti-iltoihin.

Yhteenveto: Testiryhmämme on yksimielinen siitä, että Rockaway Tights on mainio arjessa. Näissä voit nauttia kotioloissa, sillä niin mukavilta ne yllä tuntuvat. Materiaali on hieman liian ohutta osan mielestä, sillä alusvaatteet saattavat näkyä. Silti kokonaisarvosana on melko korkea, lähinnä korkean vyötärön ja miellyttävän designin ansiosta. 

,

röhnish

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Pienehkö koko, joten voit ottaa hyvin suuremman mallin, jos emmit.

Istuvuus: To Hatha Tights Röhnischiltä istuu ylle tiukasti, jopa liian tiukasti lantiolta. Vyötärö istuu kuten pitää.

Vyötärö: Muihin testin malleihin verrattuna tässä on melko matala vyötärö.

Paksuus: Trikoiden kangas on paksua eivätkä edes alusvaatteiden reunat näy.

Lämpötila: Vaikka materiaali on paksua, pysyt silti viileänä niin kesällä ulkona kuin joogasalissa.

Kompressio: Tässä mallissa ei ole erityisen paljon kompressiota.

Joustavuus: Myös To Hatha Tights saa täydet pisteet, mitä joustavuuteen tulee. 

Kosteudenpoisto: Vaikka kangas on paksua eikä sovellu kaikista intensiivisimmille tunneille, tavallinen joogatunti toimii hyvin. 

Ventilaatiokyky: Vaikka kosteudenpoistossa pisteet eivät aivan riitä parhaimpiin, ventilaatio toimii. Etenkin avoimet reiät pohkeissa parantavat sitä entisestään. 

Mukavuus: Juuri tämän mallin mukavuus ei ehkä aivan yllä muiden testitrikoiden tasolle. 

Design: Kuten Better Bodiesin mallissa, myös tässä design on hyvin yksinkertainen. Pohkeiden avoimet osiot tuovat kaivattua lisää. 

Sopii: Jooga, kävelyt, kevyt salitreeni.

Yhteenveto: Vaikka mukavuudessa pisteet eivät yltäneet kilpailijoiden tasolle, ovat To Hatha -trikoot riittävän mukavat esimerkiksi kotona hengailuun. Koska ne ventiloivat hyvin, toimivat ne mainiosti joogatunnilla sekä kevyessä salitreenissä. Trikoiden materiaali vakuutti, sillä se ei ole laisinkaan läpikuultava. Design erottuu miellyttävällä tavalla. 

,

wyte juliet

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: True to size. 

Istuvuus: Nämä Wyten trikoot istuvat tiukasti. Ne ovat täydelliset lähes ensi hetkestä alkaen. Parin pesukerran jälkeen elastisuus kuitenkin hieman kärsii. 

Vyötärö: Oikea unelma, jos pidät korkeasta vyötäröstä. Sama pätee myös toisinpäin – jos suosit matalaa mallia, ota toinen vaihtoehto.

Paksuus: Kangas on melko paksua, mutta koska se hengittää hyvin, ei se häiritse. 

Lämpötila: Juliet Tights ei ole sen viileämpi tai lämpimämpi kuin joogatrikoot yleensäkään. 

Kompressio: Tätä mallia ei kannata ostaa kompressiokykynsä takia. Toisaalta tuki on tässä mallissa hyvä muihin verrattuna. 

Joustavuus: Nämä istuvat kuten toinen iho! Tätä paremmaksi ei voi paljoa mennä.

Kosteudenpoisto: Testissä näitä käytettiin niin joogassa kuin intensiivisessä voimaharjoittelussakin. Hikipisaroista ei jäänyt jälkeäkään.

Ventilaatiokyky: Nämä trikoot toimivat parhaiten kuumina kesäkuukausina. Vaikka materiaali ei ole erityisen ohutta, tunnet silti olosi viileäksi. 

Mukavuus: Jättipotti, jälleen! ”Trikoot, joissa voisin elää!" on vain yksi testaajiemme suusta kuulluista kehuista. 

Design: Design on yksinkertaiseen päin, mutta ei tunnu liian tylsältä. Näitä voit käyttää useamman sesongin ajan, etkä väsy.

Sopii: Joogaan, pilatekseen, barreen, kävelyille, voimaharjoitteluun. 

Yhteenveto: Wyten Juliet Tights on saumaton malli, joka istuu toisen ihon tavoin. Ne on helppo pukea ja riisua. Kangas on paksuudeltaan juuri optimaalinen ja näissä taivut myös vaikeisiin liikkeisiin. Samalla trikoot hengittävät ja poistavat kosteutta. Jos pidät korkeasta vyötäröstä, rakastut tähän malliin, joka istuu hyvin paikallaan. Tästä tuli yksinkertaista ja tyylipuhdasta designia rakastavien testaajiemme suosikki. 

,

under armour tights

Suositushinta: 64,90 euroa

Koko: HG Armour Ankle Crop Print vastaa kokoaan, mutta se ei ehkä sovi parhaiten sinulle, joka olet pidempi kuin 175 cm.

Istuvuus: Jaloista tämä istuu kuin valettu, mutta aivan kuten Casallin malli, voi vyötärö jäädä löysäksi.

Vyötärö: Muuten vyötärö on mukava ja tulee korkealle tässä Under Armourin mallissa, mutta osalla se jäi vähän löysäksi.

Paksuus: Trikoiden materiaali on paksu ja mukava, mutta kaikista vaativimmissa liikkeissä on pieni läpinäkyvyyden riski. 

Lämpötila: Ei liian kuuma eikä liian kylmä. 

Kompressio: Myöskään tässä mallissa ei ole kauheasti kompressiota, mutta se tukee silti sopivasti.

Joustavuus: Kuten suurin osa testin trikoista, myös tämä on superjoustava. Ainoa miinus tulee siitä, että ne voivat liukua joissakin asennoissa. 

Kosteudenpoisto: HG Armour Ankle Crop Print -trikoissa ei ole mitään ongelmia freesiyden kanssa. Pysyt varmasti kuivana läpi joogatunnin. 

Ventilaatiokyky: Nämä hengittävät kuten pitää. Ei valittamista.

Mukavuus: Kuten muutkin testin trikoot, nämäkin ovat hyvin mukavat ja tuntuvat päällä pehmeältä.

Design: Polvien mesh-paneelit ovat paitsi nätit myös arvostettu yksityiskohta. Ne rikkovat trikoiden ulkonäköä ja luovat freesin vaikutelman. Ainoa miinus on, että ne voivat joissakin tapauksissa hiertää.  

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille, saliharjoitteluun.

Yhteenveto: Myöskään tämä malli ei näytä aivan siltä miltä kuvassa. Testiryhmästä väri on kuitenkin todellisuudessa vielä nätimpi. HG Armour Ankle Crop Print on tehty keskipaksusta kankaasta, joka on todella mukava. Ainoa miinus on, että siitä voi vähän näkyä joissakin tapauksissa läpi. 

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

3 päivää sitten
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
more news
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Trender

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

Safarilook, eri vuosikymmenten sekoitus ja kalastajahattu – esittelemme kuumimmat uutuudet, joita et halua ohittaa.

30 jul 2019
Muoti & trendit
Haglöfs_lim

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

Miten pidennät kuorivaatteiden elinikää? Omaksu nämä vinkit, joiden avulla kuorivaatteesi selviävät useammasta seikkailusta.

29 jul 2019
Muoti & trendit
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
Tights Puma

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

Ei epäilystäkään, etteikö neon olisi tämän syksyn juttu. Puma on lanseeranut kolmet uudet treenitrikoot, jotka komeilevat näissä kauniissa yksityiskohdissa. Testiryhmämme kokeili, miten trikoot selviävät salilla ja lenkkipolulla.

27 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didriksons

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

Erittäin hyvä kuoritakki on pakollinen kevään leikeissä ja aktiviteeteissa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee ennen ostospäätöstä pohtia.

24 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit
Handskar

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

Mikä tekee hanskoista niin hyvät? Sportamoren oppaan avulla löydät parhaat mahdolliset hanskat, joissa yhdistyvät niin lämpö, toiminnot kuin kestävyyskin.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Säkert grepp

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

Miten vähentää riskiä liukastua jäällä ja lumella juostessa? Oikeilla varusteilla tietysti. Jos juoksukengissäsi on nastat pohjissa, saat varman pidon myös syksyllä ja talvella.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Shepherd

Näin pidät tohvelisi freesinä

Sisätohvelit ovat kylmällä yhtä varma valinta kuin rantavaatteet kesällä. Shepherd tietää, kuinka tohveleiden tulee istua jalkaan ja kuinka ne pysyvät freesinä.

22 jul 2019
Muoti & trendit