yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.  

Mitkä mallit ovat läpikuultavia? Mitkä eivät poista kosteutta niin kuin niiden tulisi? Kun viikot kuluvat ja kesä lähestyy, asetamme yhä enemmän vaatimuksia treenivaatteillemme ja etenkin niiden hengittävyydelle. Testiryhmämme kokeili kahdeksaa eri joogatrikoomallia, tässä tulevat tulokset.  

,

filippa k

Suositushinta:  74,90 euroa

Koko:  Filippa K:n mallia saa kahdessa eri koossa,  XS/S tai M/L, mutta testaajat eivät kokeneet tätä ongelmana. Trikoot istuvat kuten pitää, sijoituitpa sitten ylä- tai alakanttiin koo'issa. 

Istuvuus: Trikoot ovat löysemmät kuin juoksutrikoot tai tavalliset salitrikoot, mutta eivät löysemmät kuin joogatrikoot yleensä.

Vyötärö: Näissä trikoissa on korkea vyötärö, joka istuu hyvin ylle. 

Paksuus: Kangas on paksua, mutta ole tarkkana alusvaatteiden värivalinnan kanssa, ne voivat nimittäin näkyä läpi. 

Lämpötila: Tässä mallissa materiaali on lämpimämpää kuin tavallisissa juoksutrikoissa. Silti se on riittävän viileää.

Kompressio: Joogatrikoot harvoin ovat tunnettuja kompressiostaan. Näin ei ole myöskään tässä Filippa K -mallissa.

Joustavuus: Nämä trikoot ovat jättipotti, mitä joustavuuteen tulee. Ne noudattelevat kehon jokaista liikettä.  

Kosteudenpoisto: Joogatrikoot eivät yllä muiden trikoiden tasolle kosteudenpoistossa, mutta tämä malli pitää sinut kuivana läpi treenin.

Ventilaatiokyky:  Vaikka kangas on paksua, ovat trikoot silti ilmavat ja ventiloivat hyvin. Kesäisellä, ulkona pidettävällä joogatunnilla tulet olemaan kiitollinen, kuinka tuuli lepattaa läpi kankaan.

Mukavuus: Supermukavat, ei voi muuta sanoa.  

Design: Kaikki testaajat olivat kovin tyytyväisiä näiden Filippa K -trikoiden designiin, mitä väriin ja ennen kaikkea muotoon tulee. Trikoot istuvat kuten valettu.  

Sopii: Joogaan, kävelyille ja lämpimiin kesäiltoihin. 

Yhteenveto: Parasta näissä trikoissa on niiden söpöys, minkä lisäksi ne istuvat hyvin ja antavat kehollesi nätin siluetin. Ne pitävät sinut viileänä läpi tunnin, ne eivät valu ympäriinsä eikä sinun tarvitse koko ajan kiskoa niitä ylös. Ainoa miinus on se, että näissä trikoissa ei tehdä kyykkyjä, sillä kangas on kovin läpikuultavaa. Näitä Filipa K -trikoita tekee mieli kantaa myös arjessa. 

,

nike drifit

Suositushinta: 66,90 euroa

Koko: Dri-Fit Power Studio -trikoot ovat todella pienet, mitä kokoon tulee. Ota jopa kokoa suurempi malli.

Istuvuus: Trikoot ovat hyvin ihoa myötäilevät.  

Vyötärö: Korkea vyötärö antaa kevyen kompression. 

Paksuus: Kangas on melko paksua kuten joogatrikoissa yleensäkin.

Lämpötila: Paksu materiaali tekee trikoista melko lämpöiset. Siksi ne eivät ehkä sovi kesän kuumille ulkoilmatunneille. Viileälle kuntosalille ne sopivat paremmin.

Kompressio: Joogatrikoiksi näissä on paljon kompressiota lähinnä tiukan istuvuuden ansiosta. 

Joustavuus: Korkeasta kompressiosta huolimatta Dri-Fit Power Studio on todella joustava malli, mikä mahdollistaa kaikenlaiset liikkeet.

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoisto saa hyväksytyn arvosanan ja ei kalpene vastustajille.

Ventilaatiokyky: Paksu kangas ja suuri rusetti vyötäröllä tekee näistä trikoista lämpimämmät kuin kilpailijoiden. 

Mukavuus: Testiryhmämme mielipiteet ovat melko yksimieliset siitä, että parempaa mukavuutta saa hakea. 

Design: Nätti ja imarteleva malli. Osa testaajista koki, että rusetti laski arvosanaa.  

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille ja muihin rauhallisempiin lajeihin. 

Yhteenveto: Vaikka nämä trikoot vakuuttivat ennen kaikkea istuvuuden ja mukavuuden vuoksi, on suurin osa testaajista tyytyväinen myös designiin. Vyötärön söpö rusetti voi ensin kummastuttaa, mutta ajan myötä opit arvostamaan sitä. Muuten trikoot ovat pehmeät ja mukavat, mikä tekee Niken Dri-Fit Power Studio Tights -trikoista joka sentin arvoiset. 

,

blacc pose

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: Vastaa kokoaan.

Istuvuus: Pose Yoga Tights istuu tiukemmin vyötäröltä kuin muualta osin.  

Vyötärö:  Malli on melko korkea, mutta muihin malleihin verrattuna eivät ne jännitä suuntaan eivätkä toiseen. 

Paksuus: Materiaali on melko ohutta, mutta silti se on vain vähän läpikuultavaa. 

Lämpötila: Ohuen materiaalin ansiosta trikoot ovat melko viileät. Siksi arvostat näitä, jos kesähelteet tunkeutuvat salille saakka. 

Kompressio: Niken malliin verrattuna tässä Blaccin mallissa ei ole laisinkaan kompressiota. 

Joustavuus: Aivan kuten kunnon joogatrikoiden pitääkin, myös tämä malli noudattelee kaikkia vaiketakin liikkeitäsi ja asentojasi. Trikoot eivät rajoita liikkeitäsi millään lailla. 

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoisto on enemmän kuin hyväksytty.

Ventilaatiokyky: Tässä mallissa ei ole mitään ongelmaa ventilaation kanssa. Trikoissa on sivuilla meshpaneelit, mikä luo freesin vaikutelman.

Mukavuus: Tässä mallissa mukavuus on lähes täydellinen. Pehmeä, ohut kangas tekee trikoista supermukavat myös joogasalin ulkopuolella. 

Design: Myös design vastaa testaajiemme toiveita, joskin trikoot eivät ole yhtä siniset kuin miltä tuotekuvassa näyttävät.

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille ja muuhun rauhalliseen liikuntaan. 

Yhteenveto: Parasta Pose Yoga -trikoissa on niiden uskomaton pehmeys ja mukavuus. Kangas on ohutta ja vyötärö sopivan korkea. Trikoot saavat lisäpisteitä siitä, että niitä voi vetää alaspäin jalansuusta, joten ne tulevat aina kantapään päälle asti. Muuten trikoiden ulkonäkö miellyttää pehmeän sinisen värinsä ja meshpaneeliensa ansiosta. 

,

casall open structure

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Open Structure Tights -trikoot Casallilta ovat aavistuksen suuret. Valitse siis mieluummin pienempi kuin suurempi koko. 

Istuvuus: Tämä malli ei ehkä sovi kaikkein kurvikkaimmille. Osa testaajista koki, että vyötärö voi hieman jäädä väljäksi vyörältä. 

Vyötärö: Jos rakastat korkeavyötäröisiä trikoita, ihastut näihin. Vyötärö tulee jopa navan yli, minkä lisäksi se on kovin pehmeä ja joustava. Jos taas suosit matalaa vyötäröä, voit hieman viikata mallia matalammaksi. 

Paksuus: Kangas huokuu laatua. Materiaali on paksu ja antaa todella ylellisen vaikutelman. Alusvaatteesi eivät taatusti näy alta. 

Lämpötila:  Vaikka kangas on paksua, ei se tunnu liian lämpimältä tai tunkkaiselta. 

Kompressio: Kuten monissa muissakin testin malleissa, kompressiota ei juurikaan ole. 

Joustavuus: Tässä mallissa ei ole mitään ongelmia joustavuuden kanssa. Paksuus ei tee tästä yhtään vähemmän joustavaa.

Kosteudenpoisto: Kosteudenpoistokaan ei ole Open Structure Tights -trikoille ongelma, vaan ne pitävät sinut freesinä läpi joogatunnin.

Ventilaatiokyky: Näissä trikoissa on mesh-yksityiskohdat, jotka ventiloivat, kuten pitää. 

Mukavuus: Kangas on pehmeää ja joustavaa, joten trikoot tuntuvat supermukavilta yllä. Vyötärö voi tuntua aavistuksen suurelta. 

Design: Mitä designiin tulee, Casalls Open Structure Tights -trikoot tuovat pisteet kotiin. Pohkeiden mesh-yksityiskohdat miellyttivät testaajiamme, kuten myös korkea vyötärö ja imarteleva istuvuus. 

Sopii: Joogaan, pilatekseen ja kävelyille. Koska nämä eivät ole erityisen läpikuultavat, toimivat ne myös salitreenissä. 

Yhteenveto: Todellakin premium-laatua! Casallin trikoot on tehty paksusta materiaalista, joka ei todellakaan ole läpikuultavaa. Tässä mallissa taivut haastavimpiinkin liikkeisiin ilman pelkoa siitä, että alusvaatteet näkyvät alta. Silti trikoot eivät tunnu liian kuumilta.  Open Structure Tights -trikoot poistavat loistavasti kosteutta. Istuvuus on mainio kaikkialta muualta paitsi vyötäröltä, joka voi olla vähän löysähkö. Kaikesta huolimatta Casallin malli ansaitsee hyvät pisteet.

,

better bodies tights

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko: Better Bodies -trikoot ovat aavistuksen pienet, mitä kokoon tulee.

Istuvuus: Trikoot istuvat lähes täydellisesti. 

Vyötärö: Kuten Casallin mallissa, myös tässä vyötärö tulee todella ylös. Sen sijaan Rockaway Tights -malli on todella tiukka, mutta silti mukava.

Paksuus: Materiaali on paksumpaa kuin monissa muissa, mutta ohuempaa kuin Casallin mallissa. Tässä ollaan kuitenkin läpikuultavan rajalla, joten ei kannata tehdä kyykkyjä salilla.

Lämpötila: Mitä lämpötilaan tulee Rockaway Tights ei ole yhtään sen lämpimämpi kuin muutkaan joogatrikoot. 

Kompressio: Tässä mallissa on hieman kompressiota, mutta älä hämmenny. Malli on silti tehty joogaan.  

Joustavuus: Osa testaajista koki, että malli oli aluksi aavistuksen jäykkä. Se kuitenkin häviää pian Myös Rockaway Tights on joustava ja mukava malli. 

Kosteudenpoisto: Ei valittamista. 

Ventilaatiokyky: Jopa pitkällä tunnilla iho pysyy viileänä. Ventilaatio siis toimii.  

Mukavuus: Myös nämä trikoot ovat todella mukavat. Kangas on kuitenkin jokseenkin läpikuultavaa, mikä antaa hieman sukkahousumaisen vaikutelman. 

Design: Better Bodies tarjoaa todella tyylipuhtaat ja yksinkertaiset trikoot, mutta Rockaway tights -mallin voit yhdistää lähes kaiken kanssa. 

Sopii: Joogaan, kävelyille ja mukaviin koti-iltoihin.

Yhteenveto: Testiryhmämme on yksimielinen siitä, että Rockaway Tights on mainio arjessa. Näissä voit nauttia kotioloissa, sillä niin mukavilta ne yllä tuntuvat. Materiaali on hieman liian ohutta osan mielestä, sillä alusvaatteet saattavat näkyä. Silti kokonaisarvosana on melko korkea, lähinnä korkean vyötärön ja miellyttävän designin ansiosta. 

,

röhnish

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Pienehkö koko, joten voit ottaa hyvin suuremman mallin, jos emmit.

Istuvuus: To Hatha Tights Röhnischiltä istuu ylle tiukasti, jopa liian tiukasti lantiolta. Vyötärö istuu kuten pitää.

Vyötärö: Muihin testin malleihin verrattuna tässä on melko matala vyötärö.

Paksuus: Trikoiden kangas on paksua eivätkä edes alusvaatteiden reunat näy.

Lämpötila: Vaikka materiaali on paksua, pysyt silti viileänä niin kesällä ulkona kuin joogasalissa.

Kompressio: Tässä mallissa ei ole erityisen paljon kompressiota.

Joustavuus: Myös To Hatha Tights saa täydet pisteet, mitä joustavuuteen tulee. 

Kosteudenpoisto: Vaikka kangas on paksua eikä sovellu kaikista intensiivisimmille tunneille, tavallinen joogatunti toimii hyvin. 

Ventilaatiokyky: Vaikka kosteudenpoistossa pisteet eivät aivan riitä parhaimpiin, ventilaatio toimii. Etenkin avoimet reiät pohkeissa parantavat sitä entisestään. 

Mukavuus: Juuri tämän mallin mukavuus ei ehkä aivan yllä muiden testitrikoiden tasolle. 

Design: Kuten Better Bodiesin mallissa, myös tässä design on hyvin yksinkertainen. Pohkeiden avoimet osiot tuovat kaivattua lisää. 

Sopii: Jooga, kävelyt, kevyt salitreeni.

Yhteenveto: Vaikka mukavuudessa pisteet eivät yltäneet kilpailijoiden tasolle, ovat To Hatha -trikoot riittävän mukavat esimerkiksi kotona hengailuun. Koska ne ventiloivat hyvin, toimivat ne mainiosti joogatunnilla sekä kevyessä salitreenissä. Trikoiden materiaali vakuutti, sillä se ei ole laisinkaan läpikuultava. Design erottuu miellyttävällä tavalla. 

,

wyte juliet

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: True to size. 

Istuvuus: Nämä Wyten trikoot istuvat tiukasti. Ne ovat täydelliset lähes ensi hetkestä alkaen. Parin pesukerran jälkeen elastisuus kuitenkin hieman kärsii. 

Vyötärö: Oikea unelma, jos pidät korkeasta vyötäröstä. Sama pätee myös toisinpäin – jos suosit matalaa mallia, ota toinen vaihtoehto.

Paksuus: Kangas on melko paksua, mutta koska se hengittää hyvin, ei se häiritse. 

Lämpötila: Juliet Tights ei ole sen viileämpi tai lämpimämpi kuin joogatrikoot yleensäkään. 

Kompressio: Tätä mallia ei kannata ostaa kompressiokykynsä takia. Toisaalta tuki on tässä mallissa hyvä muihin verrattuna. 

Joustavuus: Nämä istuvat kuten toinen iho! Tätä paremmaksi ei voi paljoa mennä.

Kosteudenpoisto: Testissä näitä käytettiin niin joogassa kuin intensiivisessä voimaharjoittelussakin. Hikipisaroista ei jäänyt jälkeäkään.

Ventilaatiokyky: Nämä trikoot toimivat parhaiten kuumina kesäkuukausina. Vaikka materiaali ei ole erityisen ohutta, tunnet silti olosi viileäksi. 

Mukavuus: Jättipotti, jälleen! ”Trikoot, joissa voisin elää!" on vain yksi testaajiemme suusta kuulluista kehuista. 

Design: Design on yksinkertaiseen päin, mutta ei tunnu liian tylsältä. Näitä voit käyttää useamman sesongin ajan, etkä väsy.

Sopii: Joogaan, pilatekseen, barreen, kävelyille, voimaharjoitteluun. 

Yhteenveto: Wyten Juliet Tights on saumaton malli, joka istuu toisen ihon tavoin. Ne on helppo pukea ja riisua. Kangas on paksuudeltaan juuri optimaalinen ja näissä taivut myös vaikeisiin liikkeisiin. Samalla trikoot hengittävät ja poistavat kosteutta. Jos pidät korkeasta vyötäröstä, rakastut tähän malliin, joka istuu hyvin paikallaan. Tästä tuli yksinkertaista ja tyylipuhdasta designia rakastavien testaajiemme suosikki. 

,

under armour tights

Suositushinta: 64,90 euroa

Koko: HG Armour Ankle Crop Print vastaa kokoaan, mutta se ei ehkä sovi parhaiten sinulle, joka olet pidempi kuin 175 cm.

Istuvuus: Jaloista tämä istuu kuin valettu, mutta aivan kuten Casallin malli, voi vyötärö jäädä löysäksi.

Vyötärö: Muuten vyötärö on mukava ja tulee korkealle tässä Under Armourin mallissa, mutta osalla se jäi vähän löysäksi.

Paksuus: Trikoiden materiaali on paksu ja mukava, mutta kaikista vaativimmissa liikkeissä on pieni läpinäkyvyyden riski. 

Lämpötila: Ei liian kuuma eikä liian kylmä. 

Kompressio: Myöskään tässä mallissa ei ole kauheasti kompressiota, mutta se tukee silti sopivasti.

Joustavuus: Kuten suurin osa testin trikoista, myös tämä on superjoustava. Ainoa miinus tulee siitä, että ne voivat liukua joissakin asennoissa. 

Kosteudenpoisto: HG Armour Ankle Crop Print -trikoissa ei ole mitään ongelmia freesiyden kanssa. Pysyt varmasti kuivana läpi joogatunnin. 

Ventilaatiokyky: Nämä hengittävät kuten pitää. Ei valittamista.

Mukavuus: Kuten muutkin testin trikoot, nämäkin ovat hyvin mukavat ja tuntuvat päällä pehmeältä.

Design: Polvien mesh-paneelit ovat paitsi nätit myös arvostettu yksityiskohta. Ne rikkovat trikoiden ulkonäköä ja luovat freesin vaikutelman. Ainoa miinus on, että ne voivat joissakin tapauksissa hiertää.  

Sopii: Joogaan, pilatekseen, kävelyille, saliharjoitteluun.

Yhteenveto: Myöskään tämä malli ei näytä aivan siltä miltä kuvassa. Testiryhmästä väri on kuitenkin todellisuudessa vielä nätimpi. HG Armour Ankle Crop Print on tehty keskipaksusta kankaasta, joka on todella mukava. Ainoa miinus on, että siitä voi vähän näkyä joissakin tapauksissa läpi. 

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Stövlar - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

10 tuntia sitten
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

6 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

6 päivää sitten
Hur tvättar man sneakers?
Muoti & trendit

Video: Kuinka lenkkarit pestään?

02 apr 2020
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

02 apr 2020
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

02 apr 2020
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
more news
Stövlar - Header.jpg

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

Mikään ei ole hauskempaa kuin vesilätäköissä hyppiminen! Meidän suloinen testipaneelimme on kahlannut läpi sateisten leikkipuistojen testatakseen kauden parhaimmat lasten kumisaappaat.

10 tuntia sitten
Muoti & trendit
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar man sneakers?

Video: Kuinka lenkkarit pestään?

Monia mietityttää, miten lenkkarit saa käytön jälkeen taas valkoisiksi? Miten lenkkarit kuuluisi oikeasti puhdistaa? Me selvitimme vastauksen.

02 apr 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

02 apr 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

02 apr 2020
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit