Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa. 

Kun lämpötila lähestyy– ja menee yli – 20 asteen, alkaa kaivata hyvin hengittäviä juoksushortseja, jotka kestävät kulutusta. Pelkän ventilaatiokyvyn vaatiminen ei enää riitä. Ehkä etsit kevyellä kompressiolla varusteltuja shortseja tai sisäänrakennettuja trikoita shortsien alle? Tai ehkäpä kaivaat hieman pidempää mallia? Sportamoren testiryhmä kokeili juoksushortseja merkeiltä Puma, Nike, Adidas ja Blacc. Tässä tulee heidän tuomionsa. 

Miesten juoksushortsit

,

FI_HERR_ADI.jpg

Suositushinta: 27,90 euroa

Istuvuus: Näiden Adidaksen juoksushortsien istuvuus on normaali. Ne eivät istu liian tiukasti, vaan juuri kuten voit miesten juoksushortseilta odottaa. 

Pituus: Miesten malliksi melko pitkät, mikä toimii etenkin alkukesästä.

Paino: Run It Camo Shortsit ovat kevyet juoksushortseiksi, mikä tekee kymmenen kilometrin lenkistä helpomman.

Joustavuus: Ainoa osio, joka olisi voinut olla parempi. Nämä shortsit ovat melko jäykät muihin malleihin verrattuna.

Ventilaatiokyky: Kuten muissakin kesäisissä juoksushortseissa, myös Run It Camo Shortseissa on mainio ventilaatiokyky. Shortsit pitävät sinut freesinä ja viileänä läpi lenkin.

Mukavuus: Myös mukavuudeltaan nämä shortsit lähentelevät täydellisyyttä. Juoksushortsit istuvat ylle mainiosti ja ovat todella pehmeät ja mukavat.

Sammanfattning: Tätä Adidaksen mallia voi todellakin suositella. Hieman pidempää mallia suosivat juoksijat myöntävät, että tämä malli pitää mittansa. Materiaali on ohutta, kevyttä ja ilmavaa, mutta shortsit eivät nouse ylös juostessa, vaan istuvat hyvin yllä läpi lenkin. Ainoa miinus on, että Run It Camo Shortseja saa vain yhdessä värissä.

,

FI_HERR_NIKE.jpg

Suositushinta: 32,90 euroa

Saatavilla väreissä: Musta, harmaa, sininen

Istuvuus: Ero Adidaksen malliin on, että tämä Nike istuu melko suuresti ylle. Siksi malli on ilmavamman oloinen kuin mitä juoksushortsit yleensä ovat.

Pituus: Challanger 5in Shortsit erottuvat myös pituudeltaan. Kuten nimi antaa olettaa, malli on lyhyempi kuin normaalit juoksushortsit.

Paino: Niken malli on aivan yhtä siro kuin Run It Camo shortsitkin. 

Joustavuus:  Challanger 5in Shortsien ilmavuus tekee mallista liikkuvan. Muuten kankaassa ei ole juurikaan stretchiä.

Ventilaatiokyky: Näissä juoksushortseissa on näppärät meshpaneelit, jotka laittavat ilman kiertämään. Samalla ne sopivat mainiosti kuumaan kesäpäivään.  

Mukavuus: Jos suosit mukavia malleja, tässä uusi paras ystäväsi etenkin jos suosit lyhyitä shortseja.  

Yhteenveto: Challanger 5in shortsit ovat mainiot juoksushortsit jotka sopivat niin lenkille kuin salillekin. Ne ovat kuitenkin melko leveät samaan aikaan kun malli on melko lyhyt. Siksi alle kannattaa ehkä sujauttaa lyhyet trikoot, jos et halua paljastaa liikaa reittä. Testiryhmämme kiitti myös mainioita taskuja, jonne kätkee kätevästi vaikka maksukortin. Enemmän pisteitä olisi rapissut, jos taskut olisi saanut suljettua vetoketjulla. Lisäksi shortseja saa kolmessa eri värissä. 

,

FI_HERR_ADI2.jpg

Suositushinta: 49,90 euroa

Saatavilla väreissä: Vihreä, musta, sininen, harmaa

Istuvuus: Pure Parley Short on muihin shortseihin verrattuna todella suurta kokoa. Jos et pidä liian tiukkaan istuvista ja vartaloa myötäilevistä shortseista, ihastut tähän malliin nopeasti. 

Pituus: Malli on huomattavasti muita testin malleja pidempi – pidempi kuin miltä shortsit kuvassa näyttävät. 

Paino: Kuten molemmat Adidaksen mallit ja Niken shortsit, myöskään Pure Parley Short ei juurikaan paina mitään. Shortsit ovat ehkä aavistuksen kilpailijoitaan painavammat.

Joustavuus: Mitä joustavuuteen tulee, eivät shortsit ole erityisen joustavat eivätkä erityisen jäykät. Saat siis suurehkon mallin ansiosta liikuttaa jalkojasi täysin vapaasti. 

Venilaatiokyky: Juoksushortsit ilman hyvää ilmanvaihtoa olisivat katastrofi, mutta  Pure Parley Shortsit eivät petä, vaan ilma vaihtuu kuten voit odottaa. 

Mukavuus: Kuten ei muidenkaan mallien kanssa, myöskään tässä mallissa ei mukavuus tuota ongelmia. Materiaali on ohutta, kiiltävää eikä lainkaan muovista. 

Yhteenveto; Pure Parley Shortsit istuvat ylle hyvin eivätkä liu'u alas. Ventilaatio toimii ja materiaali on niin ohutta, että tuskin edes ehdit kastua. Muutenkin materiaali on shortsien paras ominaisuus eikä pelkästään vain sen pehmeyden ja mukavuuden vuoksi. Kuten muutkin Parley-malliston vaatteet on myös nämä shortsit ommeltu ympäristöystävällisestä kankaasta, joka on tehty kierrätetystä muovista. Ikään kuin se ei riittäisi syyksi klikata kotiin näitä makeita shortseja, näistä löytyy lisäksi taskut ulkopuolelta sekä vetoketjullinen sisätasku. 

,

FI_HERR_PUMA.jpg

Suositushinta: 34,90 euroa

Istuvuus: Tämä Puman malli ei ole liian suuri eikä liian pieni, vaan istuu kuten juoksushortsien pitää.

Pituus:  Pituudeltaan tämä vastaa paljon Niken mallia, mikä sopii etenkin sinulle, joka et halua vilauttaa liikaa reittä. Adidaksen Parleyn mallin pituuteen nämä eivät kuitenkaan yllä. 

Paino: Painoltaan nämä ovat Niken ja Adidaksen shortseja painavampia – eivät kuitenkaan liian painavat. Jos olet tottunut urheilushortseihin, koet Ignite 7’ Shortsit edelleen kovin keveinä.

Joustavuus: Jos haluat täyden liikkuvuuden, tässä sinulle mainiot shortsit. Puman juoksushortsit on nimittäin ommeltu strechmateriaalista. 

Ventilaatiokyky: Puman shortsit ovat todella ilmavat ja freesit ja toimivat myös kesän kuumilla lenkeillä.

Mukavuus: Myös mukavuudeltaan nämä Puman shortsit lähentelevät täydellistä. Ne on ommeltu pehmeästä strechmateriaalista, minkä ansiosta shortsit ovat niin pehmeät.

Yhteenveto: Ignite’ 7 Shortsit ovat todella klassiset juoksushortsit. Ne ovat hieman pidemmät kuin mitä juoksushortsit yleensä. Materiaali on kevyttä, ilmavaa ja mukavaa eikä se ime itseensä liikaa vettä sateen sattuessa. Näissä shortseissa on vain yksi ongelma, mikä on yksi ainoa tasku, joka löytyy oikean reiden edestä. Taskussa on vetoketju, mutta ei ole kauhean mukavaa juosta puhelin reittä vasten.Siksi kannattaa ottaa mukaan erillinen kännykänpidike tai juosta kännykkä kädessä.

Naisten juoksushortsit

,

FI_DAM_ADI.jpg

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: Sininen, vihreä ja musta

Istuvuus: Saturday Shortsit ovat todella normaalinkokoiset eivätkä erotu istuvuutensa osin mitenkään erityisesti. 

Pituus: Muiden naisten mallien tavoin pituudeltaan nämä jäävät lyhyemmiksi kuin miesten juoksushortsit. Muihin naisten shortseihin verrattuna pituus ei kuitenkaan erotu. 

Paino: Myöskään painoltaan nämä eivät erotu joukosta. Ne ovat kevyet ja saat juosta hyvin vapaasti. 

Joustavuus: Saturday Shortsit ovat todella joustavat materiaaliltaan, joten voit huoletta juosta intervalleja ja mäkivetoja.  

Ventilaatiokyky: Tämä malli ventiloi mainiosti. Leveä istuvuus mahdollistaa ilman virtauksen sisään, mutta toisaalta osa jäi kaipaamaan vieläkin enemmän meshpaneeleja. Vyötäröltä shortsit voivat nimittäin tuntua vähän lämpimältä. 

Mukavuus: Mukavuudelta ei voi enempää toivoa – Saturday Short istuu ylle mainiosti ja tuntuu supermukavalta päällä.

Yhteenveto: Adidaksen juoksushortsit ovat pehmeät, joustavat ja supermukavat. Ison plussan saavat lahkeet, jotka mahdollistavat jalan liikkuvuuden. Testaajat arvostivat myös vyötärön vetonyöriä. Malli on hyvin lyhyt, mutta et tunne oloasi alastomaksi, sillä Saturday Shortsit kätkevät sisäänsä sisäshortsit. Taskuja olisi mallissa voinut olla enemmänkin, jotta niihin saisi kätkettyä vaikka kännykän. 

,

FI_DAM_NIKE.jpg

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä: Roosa, musta & persikka

Istuvuus: Elevated Track Short vastaa kokoaan ja istuu ylle hyvin.  

Pituus: Tämä malli on lyhyt jopa naisten juoksushortseiksi. Sivuilla on leikkaukset, jotka luovat yhä alastomamman vaikutelman.

Paino: Elevated Track Shortsit eivät paina juuri mitään. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan nämä shortsit ovat mainiot. Sivuleikkaukset mahdollistavat myös isot askeleet – tässä Niken mallissa kelpaa spurtata. 

Ventilaatiokyky: Niin materiaali kuin istuvuuskin on hyvin ilmava. Siksi shortsit sopivat myös kesähelteille.

Mukavuus: Jos pidät lyhyitä shortseja sisäänrakennetuilla housuilla mukavana, tässä malli sinulle. Jos taas suosit pidempää mallia, kannattaa kääntyä toisen mallin puoleen.

Yhteenveto: Jos kaipaat hyvin hengittäviä shortseja ulkomaanreissulle, pidä Elevated Track Shortsit mielessä. Korkea leikkaus, lyhyt malli ja ilmava istuvuus luovat nopean tunteen. Shortsit pitävät sinut viileinä kesän kuumimpinakin päivinä. Tästä mallista uupuu ainoastaan vetoketjullinen tasku. Muuten Niken shortsit ovat mainio valinta. 

,

FI_DAM_NIKE_2.jpg

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä: Turkoosi, harmaa ja musta/valkoinen 

Istuvuus Air Shortsit ovat hieman tavallisia juoksushortseja suuremmat, mutta eivät paljoa.

Pituus: Shortsit ovat huomattavasti edeltäviä malleja pidemmät, mutta eivät häiritsevästi.

Paino: Kuten nimestä voi päätellä, Nike Air Shortsit eivät paina juuri mitään. Sen huomaa matkalla juoksulenkiltä kotiin. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan Air Shortsit ovat jättipotti. Voit juosta intervalleja ongelmitta.

Ventilaatiokyky: Myöskään ventilaatio ei aiheuta tälle mallille ongelmia. 

Mukavuus: Mukavuudeltaan shortsit lähenevät täydellistä. Ei valittamista. 

Yhteenveto: Niken Air Shortsit ovat ohuet, viileät ja täydelliset kuumaan kesäpäivään. Lisäksi ne ovat pehmeät ja istuvat yllä läpi treenin ilman, että mikään sauma hiertää. Testryhmä antaa ekstrapisteitä sisätaskusta, jonne kätkee kätevästi vaikka avaimen. Muutenkin testaajat olivat malliin tyytyväisiä, mutta ainoastaan vaalea väri ja ohut kangas saavat pohtimaan, mitä alusvaatteita alle valitsee. Shortseissa on kuitenkin myös sisäänrakennetut trikoot. 

,

FI_DAM_ADI2.jpg

Suositushinta: 27,90 euroa

Saatavilla väreissä: Monivärinen, harmaa/valkoinen, sininen, oranssi, punainen, musta, musta/valkoinen, valkoinen/musta

Istuvuus: M20 Shortsit ovat melko suurehkot, mutta eivät valtavat.

Pituus: Selvästi muita malleja pidemmät, mutta eivät lähellekään miesten malleja.

Paino: Tuskin tunnet näitä ylläsi. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan M20 on oikea unelma, voit huoletta juosta intervalleja.  

Ventilaatiokyky: Ventilaatiokyvyltään nämä eivät ihan yllä muiden mallien tasolle, mutta muuten ei valittamista. Tavallisena kesäpäivänä shortsit toimivat hyvin.

Mukavuus: M20 Shortsit eivät aivan yllä mukavuudeltaan muiden juoksushortsien tasolle. Ne ovat edelleen todella hyvät silti. 

Yhteenveto: Adidaksen juoksushortsit ovat todella kevyet ja ilmavat treenishortsit.Ne on tehty pehmeästä ja mukavasta kankaasta, mutta mitään wow-elämystä ne eivät kuitenkaan tarjoile. M20 istuu ylle mainiosti eikä nouse juostessa. Testiryhmämme antoi lisäpisteitä designista, joka tekee näistä juoksushortseista lenkkipolun tyylikkäimmät.

,

FI_DAM_BLACC.jpg

Suositushinta: 24,90 euroa

Saatavilla väreissä: Musta&liila

Istuvuus: Rush 2,0 vastaa kokoaan ja istuu vyötäröltä hyvin. Muuten nämä istuvat ylle ilmavasti.  

Pituus: Muiden mallien tavoin nämä jäävät melko lyhyiksi, mutta eivät kuitenkaan lyhyemmiksi kuin miltä kuvassa näyttää.

Paino: Todella kevyet shortsit, joita tuskin tunnet ylläsi. 

Joustavuus: Rush 2,0 on erityisen joustava malli, joka takaa sinulle täyden liikkuvuuden.

Ventilaatiokyky: Ei valittamista. Pysyt freesinä läpi lenkin.

Mukavuus: Kovin usein Sportamoren testiryhmä ei anna täysiä pisteitä, mutta Rush 2,0  -shortsien kohdalla on tehtävä poikkeus. Näitä mukavampia juoksushortseja saat etsiä. 

Yhteenveto: Blaccin shortseissa on hyvin imarteleva istuvuus. Design muistuttaa vähän tennishametta. Materiaali on superkevyttä ja sivuilla on meshkangasta, joka ventiloi mukavasti. Vyötärön reunus on todella leveä, mikä tekee shortseista nätit. Se myös lisää mukavuutta entisestään kuten myös vyötärönnyöri.  Rush 2,0 -mallissa ei ole vetoketjullista taskua, mutta muuten mallissa ei ole valittamista.

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

1 päivä sitten
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

5 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

5 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

6 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
more news
Nike Air Zoom SuperRep

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go ja SuperRep Cycle - selvitämme eron Niken kolmen treenikengän välillä!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

04 aug 2020
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

03 aug 2020
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit