Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa. 

Kun lämpötila lähestyy– ja menee yli – 20 asteen, alkaa kaivata hyvin hengittäviä juoksushortseja, jotka kestävät kulutusta. Pelkän ventilaatiokyvyn vaatiminen ei enää riitä. Ehkä etsit kevyellä kompressiolla varusteltuja shortseja tai sisäänrakennettuja trikoita shortsien alle? Tai ehkäpä kaivaat hieman pidempää mallia? Sportamoren testiryhmä kokeili juoksushortseja merkeiltä Puma, Nike, Adidas ja Blacc. Tässä tulee heidän tuomionsa. 

Miesten juoksushortsit

,

FI_HERR_ADI.jpg

Suositushinta: 27,90 euroa

Istuvuus: Näiden Adidaksen juoksushortsien istuvuus on normaali. Ne eivät istu liian tiukasti, vaan juuri kuten voit miesten juoksushortseilta odottaa. 

Pituus: Miesten malliksi melko pitkät, mikä toimii etenkin alkukesästä.

Paino: Run It Camo Shortsit ovat kevyet juoksushortseiksi, mikä tekee kymmenen kilometrin lenkistä helpomman.

Joustavuus: Ainoa osio, joka olisi voinut olla parempi. Nämä shortsit ovat melko jäykät muihin malleihin verrattuna.

Ventilaatiokyky: Kuten muissakin kesäisissä juoksushortseissa, myös Run It Camo Shortseissa on mainio ventilaatiokyky. Shortsit pitävät sinut freesinä ja viileänä läpi lenkin.

Mukavuus: Myös mukavuudeltaan nämä shortsit lähentelevät täydellisyyttä. Juoksushortsit istuvat ylle mainiosti ja ovat todella pehmeät ja mukavat.

Sammanfattning: Tätä Adidaksen mallia voi todellakin suositella. Hieman pidempää mallia suosivat juoksijat myöntävät, että tämä malli pitää mittansa. Materiaali on ohutta, kevyttä ja ilmavaa, mutta shortsit eivät nouse ylös juostessa, vaan istuvat hyvin yllä läpi lenkin. Ainoa miinus on, että Run It Camo Shortseja saa vain yhdessä värissä.

,

FI_HERR_NIKE.jpg

Suositushinta: 32,90 euroa

Saatavilla väreissä: Musta, harmaa, sininen

Istuvuus: Ero Adidaksen malliin on, että tämä Nike istuu melko suuresti ylle. Siksi malli on ilmavamman oloinen kuin mitä juoksushortsit yleensä ovat.

Pituus: Challanger 5in Shortsit erottuvat myös pituudeltaan. Kuten nimi antaa olettaa, malli on lyhyempi kuin normaalit juoksushortsit.

Paino: Niken malli on aivan yhtä siro kuin Run It Camo shortsitkin. 

Joustavuus:  Challanger 5in Shortsien ilmavuus tekee mallista liikkuvan. Muuten kankaassa ei ole juurikaan stretchiä.

Ventilaatiokyky: Näissä juoksushortseissa on näppärät meshpaneelit, jotka laittavat ilman kiertämään. Samalla ne sopivat mainiosti kuumaan kesäpäivään.  

Mukavuus: Jos suosit mukavia malleja, tässä uusi paras ystäväsi etenkin jos suosit lyhyitä shortseja.  

Yhteenveto: Challanger 5in shortsit ovat mainiot juoksushortsit jotka sopivat niin lenkille kuin salillekin. Ne ovat kuitenkin melko leveät samaan aikaan kun malli on melko lyhyt. Siksi alle kannattaa ehkä sujauttaa lyhyet trikoot, jos et halua paljastaa liikaa reittä. Testiryhmämme kiitti myös mainioita taskuja, jonne kätkee kätevästi vaikka maksukortin. Enemmän pisteitä olisi rapissut, jos taskut olisi saanut suljettua vetoketjulla. Lisäksi shortseja saa kolmessa eri värissä. 

,

FI_HERR_ADI2.jpg

Suositushinta: 49,90 euroa

Saatavilla väreissä: Vihreä, musta, sininen, harmaa

Istuvuus: Pure Parley Short on muihin shortseihin verrattuna todella suurta kokoa. Jos et pidä liian tiukkaan istuvista ja vartaloa myötäilevistä shortseista, ihastut tähän malliin nopeasti. 

Pituus: Malli on huomattavasti muita testin malleja pidempi – pidempi kuin miltä shortsit kuvassa näyttävät. 

Paino: Kuten molemmat Adidaksen mallit ja Niken shortsit, myöskään Pure Parley Short ei juurikaan paina mitään. Shortsit ovat ehkä aavistuksen kilpailijoitaan painavammat.

Joustavuus: Mitä joustavuuteen tulee, eivät shortsit ole erityisen joustavat eivätkä erityisen jäykät. Saat siis suurehkon mallin ansiosta liikuttaa jalkojasi täysin vapaasti. 

Venilaatiokyky: Juoksushortsit ilman hyvää ilmanvaihtoa olisivat katastrofi, mutta  Pure Parley Shortsit eivät petä, vaan ilma vaihtuu kuten voit odottaa. 

Mukavuus: Kuten ei muidenkaan mallien kanssa, myöskään tässä mallissa ei mukavuus tuota ongelmia. Materiaali on ohutta, kiiltävää eikä lainkaan muovista. 

Yhteenveto; Pure Parley Shortsit istuvat ylle hyvin eivätkä liu'u alas. Ventilaatio toimii ja materiaali on niin ohutta, että tuskin edes ehdit kastua. Muutenkin materiaali on shortsien paras ominaisuus eikä pelkästään vain sen pehmeyden ja mukavuuden vuoksi. Kuten muutkin Parley-malliston vaatteet on myös nämä shortsit ommeltu ympäristöystävällisestä kankaasta, joka on tehty kierrätetystä muovista. Ikään kuin se ei riittäisi syyksi klikata kotiin näitä makeita shortseja, näistä löytyy lisäksi taskut ulkopuolelta sekä vetoketjullinen sisätasku. 

,

FI_HERR_PUMA.jpg

Suositushinta: 34,90 euroa

Istuvuus: Tämä Puman malli ei ole liian suuri eikä liian pieni, vaan istuu kuten juoksushortsien pitää.

Pituus:  Pituudeltaan tämä vastaa paljon Niken mallia, mikä sopii etenkin sinulle, joka et halua vilauttaa liikaa reittä. Adidaksen Parleyn mallin pituuteen nämä eivät kuitenkaan yllä. 

Paino: Painoltaan nämä ovat Niken ja Adidaksen shortseja painavampia – eivät kuitenkaan liian painavat. Jos olet tottunut urheilushortseihin, koet Ignite 7’ Shortsit edelleen kovin keveinä.

Joustavuus: Jos haluat täyden liikkuvuuden, tässä sinulle mainiot shortsit. Puman juoksushortsit on nimittäin ommeltu strechmateriaalista. 

Ventilaatiokyky: Puman shortsit ovat todella ilmavat ja freesit ja toimivat myös kesän kuumilla lenkeillä.

Mukavuus: Myös mukavuudeltaan nämä Puman shortsit lähentelevät täydellistä. Ne on ommeltu pehmeästä strechmateriaalista, minkä ansiosta shortsit ovat niin pehmeät.

Yhteenveto: Ignite’ 7 Shortsit ovat todella klassiset juoksushortsit. Ne ovat hieman pidemmät kuin mitä juoksushortsit yleensä. Materiaali on kevyttä, ilmavaa ja mukavaa eikä se ime itseensä liikaa vettä sateen sattuessa. Näissä shortseissa on vain yksi ongelma, mikä on yksi ainoa tasku, joka löytyy oikean reiden edestä. Taskussa on vetoketju, mutta ei ole kauhean mukavaa juosta puhelin reittä vasten.Siksi kannattaa ottaa mukaan erillinen kännykänpidike tai juosta kännykkä kädessä.

Naisten juoksushortsit

,

FI_DAM_ADI.jpg

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: Sininen, vihreä ja musta

Istuvuus: Saturday Shortsit ovat todella normaalinkokoiset eivätkä erotu istuvuutensa osin mitenkään erityisesti. 

Pituus: Muiden naisten mallien tavoin pituudeltaan nämä jäävät lyhyemmiksi kuin miesten juoksushortsit. Muihin naisten shortseihin verrattuna pituus ei kuitenkaan erotu. 

Paino: Myöskään painoltaan nämä eivät erotu joukosta. Ne ovat kevyet ja saat juosta hyvin vapaasti. 

Joustavuus: Saturday Shortsit ovat todella joustavat materiaaliltaan, joten voit huoletta juosta intervalleja ja mäkivetoja.  

Ventilaatiokyky: Tämä malli ventiloi mainiosti. Leveä istuvuus mahdollistaa ilman virtauksen sisään, mutta toisaalta osa jäi kaipaamaan vieläkin enemmän meshpaneeleja. Vyötäröltä shortsit voivat nimittäin tuntua vähän lämpimältä. 

Mukavuus: Mukavuudelta ei voi enempää toivoa – Saturday Short istuu ylle mainiosti ja tuntuu supermukavalta päällä.

Yhteenveto: Adidaksen juoksushortsit ovat pehmeät, joustavat ja supermukavat. Ison plussan saavat lahkeet, jotka mahdollistavat jalan liikkuvuuden. Testaajat arvostivat myös vyötärön vetonyöriä. Malli on hyvin lyhyt, mutta et tunne oloasi alastomaksi, sillä Saturday Shortsit kätkevät sisäänsä sisäshortsit. Taskuja olisi mallissa voinut olla enemmänkin, jotta niihin saisi kätkettyä vaikka kännykän. 

,

FI_DAM_NIKE.jpg

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä: Roosa, musta & persikka

Istuvuus: Elevated Track Short vastaa kokoaan ja istuu ylle hyvin.  

Pituus: Tämä malli on lyhyt jopa naisten juoksushortseiksi. Sivuilla on leikkaukset, jotka luovat yhä alastomamman vaikutelman.

Paino: Elevated Track Shortsit eivät paina juuri mitään. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan nämä shortsit ovat mainiot. Sivuleikkaukset mahdollistavat myös isot askeleet – tässä Niken mallissa kelpaa spurtata. 

Ventilaatiokyky: Niin materiaali kuin istuvuuskin on hyvin ilmava. Siksi shortsit sopivat myös kesähelteille.

Mukavuus: Jos pidät lyhyitä shortseja sisäänrakennetuilla housuilla mukavana, tässä malli sinulle. Jos taas suosit pidempää mallia, kannattaa kääntyä toisen mallin puoleen.

Yhteenveto: Jos kaipaat hyvin hengittäviä shortseja ulkomaanreissulle, pidä Elevated Track Shortsit mielessä. Korkea leikkaus, lyhyt malli ja ilmava istuvuus luovat nopean tunteen. Shortsit pitävät sinut viileinä kesän kuumimpinakin päivinä. Tästä mallista uupuu ainoastaan vetoketjullinen tasku. Muuten Niken shortsit ovat mainio valinta. 

,

FI_DAM_NIKE_2.jpg

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä: Turkoosi, harmaa ja musta/valkoinen 

Istuvuus Air Shortsit ovat hieman tavallisia juoksushortseja suuremmat, mutta eivät paljoa.

Pituus: Shortsit ovat huomattavasti edeltäviä malleja pidemmät, mutta eivät häiritsevästi.

Paino: Kuten nimestä voi päätellä, Nike Air Shortsit eivät paina juuri mitään. Sen huomaa matkalla juoksulenkiltä kotiin. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan Air Shortsit ovat jättipotti. Voit juosta intervalleja ongelmitta.

Ventilaatiokyky: Myöskään ventilaatio ei aiheuta tälle mallille ongelmia. 

Mukavuus: Mukavuudeltaan shortsit lähenevät täydellistä. Ei valittamista. 

Yhteenveto: Niken Air Shortsit ovat ohuet, viileät ja täydelliset kuumaan kesäpäivään. Lisäksi ne ovat pehmeät ja istuvat yllä läpi treenin ilman, että mikään sauma hiertää. Testryhmä antaa ekstrapisteitä sisätaskusta, jonne kätkee kätevästi vaikka avaimen. Muutenkin testaajat olivat malliin tyytyväisiä, mutta ainoastaan vaalea väri ja ohut kangas saavat pohtimaan, mitä alusvaatteita alle valitsee. Shortseissa on kuitenkin myös sisäänrakennetut trikoot. 

,

FI_DAM_ADI2.jpg

Suositushinta: 27,90 euroa

Saatavilla väreissä: Monivärinen, harmaa/valkoinen, sininen, oranssi, punainen, musta, musta/valkoinen, valkoinen/musta

Istuvuus: M20 Shortsit ovat melko suurehkot, mutta eivät valtavat.

Pituus: Selvästi muita malleja pidemmät, mutta eivät lähellekään miesten malleja.

Paino: Tuskin tunnet näitä ylläsi. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan M20 on oikea unelma, voit huoletta juosta intervalleja.  

Ventilaatiokyky: Ventilaatiokyvyltään nämä eivät ihan yllä muiden mallien tasolle, mutta muuten ei valittamista. Tavallisena kesäpäivänä shortsit toimivat hyvin.

Mukavuus: M20 Shortsit eivät aivan yllä mukavuudeltaan muiden juoksushortsien tasolle. Ne ovat edelleen todella hyvät silti. 

Yhteenveto: Adidaksen juoksushortsit ovat todella kevyet ja ilmavat treenishortsit.Ne on tehty pehmeästä ja mukavasta kankaasta, mutta mitään wow-elämystä ne eivät kuitenkaan tarjoile. M20 istuu ylle mainiosti eikä nouse juostessa. Testiryhmämme antoi lisäpisteitä designista, joka tekee näistä juoksushortseista lenkkipolun tyylikkäimmät.

,

FI_DAM_BLACC.jpg

Suositushinta: 24,90 euroa

Saatavilla väreissä: Musta&liila

Istuvuus: Rush 2,0 vastaa kokoaan ja istuu vyötäröltä hyvin. Muuten nämä istuvat ylle ilmavasti.  

Pituus: Muiden mallien tavoin nämä jäävät melko lyhyiksi, mutta eivät kuitenkaan lyhyemmiksi kuin miltä kuvassa näyttää.

Paino: Todella kevyet shortsit, joita tuskin tunnet ylläsi. 

Joustavuus: Rush 2,0 on erityisen joustava malli, joka takaa sinulle täyden liikkuvuuden.

Ventilaatiokyky: Ei valittamista. Pysyt freesinä läpi lenkin.

Mukavuus: Kovin usein Sportamoren testiryhmä ei anna täysiä pisteitä, mutta Rush 2,0  -shortsien kohdalla on tehtävä poikkeus. Näitä mukavampia juoksushortseja saat etsiä. 

Yhteenveto: Blaccin shortseissa on hyvin imarteleva istuvuus. Design muistuttaa vähän tennishametta. Materiaali on superkevyttä ja sivuilla on meshkangasta, joka ventiloi mukavasti. Vyötärön reunus on todella leveä, mikä tekee shortseista nätit. Se myös lisää mukavuutta entisestään kuten myös vyötärönnyöri.  Rush 2,0 -mallissa ei ole vetoketjullista taskua, mutta muuten mallissa ei ole valittamista.

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

21 tuntia sitten
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

1 päivä sitten
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

1 päivä sitten
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

1 päivä sitten
Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

2 päivää sitten
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

16 oct 2019
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

15 oct 2019
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

15 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

14 oct 2019
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

14 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
more news
Heade boots kids

Testin parhaat: Lasten talvikengät

Pidä lasten jalat kuivana ja lämpimänä ja valitse oikeanlaiset talvikengät. Pieni testiryhmämme hyppi, juoksi ja leikki sesongin parhaat talvikengät jalassa.

21 tuntia sitten
Muoti & trendit
Pulseboost Winterized

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

Adidas Pulseboost on juoksukenkä, joka selviää nopeista suunnanmuutoksista paremmin kuin yksikään kokeilemasi kenkä. Nyt malli on saanut aivan uudenlaisen talveen sopivan pohjan. Tässä tulee Pulseboost Winterized.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
viking-sled.jpg

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

Mistä tiedän, koska lapseni tulisi vaihtaa kengät talvikenkiin? Mikä on lämpimin materiaali ja onko mallin pidettävä vettä? Vikingin tuoteasiantuntija vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Asics reflex

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

Kun lenkkeilet syksyllä ja talvella on tärkeää pukeutua sään mukaan. Sinun tulee myös erottua pimeällä ja helpoiten se käy heijastimien kanssa. Pukeudu näin, niin näyt myös hämärässä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

16 oct 2019
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

15 oct 2019
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

15 oct 2019
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

14 oct 2019
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

14 oct 2019
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

14 oct 2019
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

14 oct 2019
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit