Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa. 

Kun lämpötila lähestyy– ja menee yli – 20 asteen, alkaa kaivata hyvin hengittäviä juoksushortseja, jotka kestävät kulutusta. Pelkän ventilaatiokyvyn vaatiminen ei enää riitä. Ehkä etsit kevyellä kompressiolla varusteltuja shortseja tai sisäänrakennettuja trikoita shortsien alle? Tai ehkäpä kaivaat hieman pidempää mallia? Sportamoren testiryhmä kokeili juoksushortseja merkeiltä Puma, Nike, Adidas ja Blacc. Tässä tulee heidän tuomionsa. 

Miesten juoksushortsit

,

FI_HERR_ADI.jpg

Suositushinta: 27,90 euroa

Istuvuus: Näiden Adidaksen juoksushortsien istuvuus on normaali. Ne eivät istu liian tiukasti, vaan juuri kuten voit miesten juoksushortseilta odottaa. 

Pituus: Miesten malliksi melko pitkät, mikä toimii etenkin alkukesästä.

Paino: Run It Camo Shortsit ovat kevyet juoksushortseiksi, mikä tekee kymmenen kilometrin lenkistä helpomman.

Joustavuus: Ainoa osio, joka olisi voinut olla parempi. Nämä shortsit ovat melko jäykät muihin malleihin verrattuna.

Ventilaatiokyky: Kuten muissakin kesäisissä juoksushortseissa, myös Run It Camo Shortseissa on mainio ventilaatiokyky. Shortsit pitävät sinut freesinä ja viileänä läpi lenkin.

Mukavuus: Myös mukavuudeltaan nämä shortsit lähentelevät täydellisyyttä. Juoksushortsit istuvat ylle mainiosti ja ovat todella pehmeät ja mukavat.

Sammanfattning: Tätä Adidaksen mallia voi todellakin suositella. Hieman pidempää mallia suosivat juoksijat myöntävät, että tämä malli pitää mittansa. Materiaali on ohutta, kevyttä ja ilmavaa, mutta shortsit eivät nouse ylös juostessa, vaan istuvat hyvin yllä läpi lenkin. Ainoa miinus on, että Run It Camo Shortseja saa vain yhdessä värissä.

,

FI_HERR_NIKE.jpg

Suositushinta: 32,90 euroa

Saatavilla väreissä: Musta, harmaa, sininen

Istuvuus: Ero Adidaksen malliin on, että tämä Nike istuu melko suuresti ylle. Siksi malli on ilmavamman oloinen kuin mitä juoksushortsit yleensä ovat.

Pituus: Challanger 5in Shortsit erottuvat myös pituudeltaan. Kuten nimi antaa olettaa, malli on lyhyempi kuin normaalit juoksushortsit.

Paino: Niken malli on aivan yhtä siro kuin Run It Camo shortsitkin. 

Joustavuus:  Challanger 5in Shortsien ilmavuus tekee mallista liikkuvan. Muuten kankaassa ei ole juurikaan stretchiä.

Ventilaatiokyky: Näissä juoksushortseissa on näppärät meshpaneelit, jotka laittavat ilman kiertämään. Samalla ne sopivat mainiosti kuumaan kesäpäivään.  

Mukavuus: Jos suosit mukavia malleja, tässä uusi paras ystäväsi etenkin jos suosit lyhyitä shortseja.  

Yhteenveto: Challanger 5in shortsit ovat mainiot juoksushortsit jotka sopivat niin lenkille kuin salillekin. Ne ovat kuitenkin melko leveät samaan aikaan kun malli on melko lyhyt. Siksi alle kannattaa ehkä sujauttaa lyhyet trikoot, jos et halua paljastaa liikaa reittä. Testiryhmämme kiitti myös mainioita taskuja, jonne kätkee kätevästi vaikka maksukortin. Enemmän pisteitä olisi rapissut, jos taskut olisi saanut suljettua vetoketjulla. Lisäksi shortseja saa kolmessa eri värissä. 

,

FI_HERR_ADI2.jpg

Suositushinta: 49,90 euroa

Saatavilla väreissä: Vihreä, musta, sininen, harmaa

Istuvuus: Pure Parley Short on muihin shortseihin verrattuna todella suurta kokoa. Jos et pidä liian tiukkaan istuvista ja vartaloa myötäilevistä shortseista, ihastut tähän malliin nopeasti. 

Pituus: Malli on huomattavasti muita testin malleja pidempi – pidempi kuin miltä shortsit kuvassa näyttävät. 

Paino: Kuten molemmat Adidaksen mallit ja Niken shortsit, myöskään Pure Parley Short ei juurikaan paina mitään. Shortsit ovat ehkä aavistuksen kilpailijoitaan painavammat.

Joustavuus: Mitä joustavuuteen tulee, eivät shortsit ole erityisen joustavat eivätkä erityisen jäykät. Saat siis suurehkon mallin ansiosta liikuttaa jalkojasi täysin vapaasti. 

Venilaatiokyky: Juoksushortsit ilman hyvää ilmanvaihtoa olisivat katastrofi, mutta  Pure Parley Shortsit eivät petä, vaan ilma vaihtuu kuten voit odottaa. 

Mukavuus: Kuten ei muidenkaan mallien kanssa, myöskään tässä mallissa ei mukavuus tuota ongelmia. Materiaali on ohutta, kiiltävää eikä lainkaan muovista. 

Yhteenveto; Pure Parley Shortsit istuvat ylle hyvin eivätkä liu'u alas. Ventilaatio toimii ja materiaali on niin ohutta, että tuskin edes ehdit kastua. Muutenkin materiaali on shortsien paras ominaisuus eikä pelkästään vain sen pehmeyden ja mukavuuden vuoksi. Kuten muutkin Parley-malliston vaatteet on myös nämä shortsit ommeltu ympäristöystävällisestä kankaasta, joka on tehty kierrätetystä muovista. Ikään kuin se ei riittäisi syyksi klikata kotiin näitä makeita shortseja, näistä löytyy lisäksi taskut ulkopuolelta sekä vetoketjullinen sisätasku. 

,

FI_HERR_PUMA.jpg

Suositushinta: 34,90 euroa

Istuvuus: Tämä Puman malli ei ole liian suuri eikä liian pieni, vaan istuu kuten juoksushortsien pitää.

Pituus:  Pituudeltaan tämä vastaa paljon Niken mallia, mikä sopii etenkin sinulle, joka et halua vilauttaa liikaa reittä. Adidaksen Parleyn mallin pituuteen nämä eivät kuitenkaan yllä. 

Paino: Painoltaan nämä ovat Niken ja Adidaksen shortseja painavampia – eivät kuitenkaan liian painavat. Jos olet tottunut urheilushortseihin, koet Ignite 7’ Shortsit edelleen kovin keveinä.

Joustavuus: Jos haluat täyden liikkuvuuden, tässä sinulle mainiot shortsit. Puman juoksushortsit on nimittäin ommeltu strechmateriaalista. 

Ventilaatiokyky: Puman shortsit ovat todella ilmavat ja freesit ja toimivat myös kesän kuumilla lenkeillä.

Mukavuus: Myös mukavuudeltaan nämä Puman shortsit lähentelevät täydellistä. Ne on ommeltu pehmeästä strechmateriaalista, minkä ansiosta shortsit ovat niin pehmeät.

Yhteenveto: Ignite’ 7 Shortsit ovat todella klassiset juoksushortsit. Ne ovat hieman pidemmät kuin mitä juoksushortsit yleensä. Materiaali on kevyttä, ilmavaa ja mukavaa eikä se ime itseensä liikaa vettä sateen sattuessa. Näissä shortseissa on vain yksi ongelma, mikä on yksi ainoa tasku, joka löytyy oikean reiden edestä. Taskussa on vetoketju, mutta ei ole kauhean mukavaa juosta puhelin reittä vasten.Siksi kannattaa ottaa mukaan erillinen kännykänpidike tai juosta kännykkä kädessä.

Naisten juoksushortsit

,

FI_DAM_ADI.jpg

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: Sininen, vihreä ja musta

Istuvuus: Saturday Shortsit ovat todella normaalinkokoiset eivätkä erotu istuvuutensa osin mitenkään erityisesti. 

Pituus: Muiden naisten mallien tavoin pituudeltaan nämä jäävät lyhyemmiksi kuin miesten juoksushortsit. Muihin naisten shortseihin verrattuna pituus ei kuitenkaan erotu. 

Paino: Myöskään painoltaan nämä eivät erotu joukosta. Ne ovat kevyet ja saat juosta hyvin vapaasti. 

Joustavuus: Saturday Shortsit ovat todella joustavat materiaaliltaan, joten voit huoletta juosta intervalleja ja mäkivetoja.  

Ventilaatiokyky: Tämä malli ventiloi mainiosti. Leveä istuvuus mahdollistaa ilman virtauksen sisään, mutta toisaalta osa jäi kaipaamaan vieläkin enemmän meshpaneeleja. Vyötäröltä shortsit voivat nimittäin tuntua vähän lämpimältä. 

Mukavuus: Mukavuudelta ei voi enempää toivoa – Saturday Short istuu ylle mainiosti ja tuntuu supermukavalta päällä.

Yhteenveto: Adidaksen juoksushortsit ovat pehmeät, joustavat ja supermukavat. Ison plussan saavat lahkeet, jotka mahdollistavat jalan liikkuvuuden. Testaajat arvostivat myös vyötärön vetonyöriä. Malli on hyvin lyhyt, mutta et tunne oloasi alastomaksi, sillä Saturday Shortsit kätkevät sisäänsä sisäshortsit. Taskuja olisi mallissa voinut olla enemmänkin, jotta niihin saisi kätkettyä vaikka kännykän. 

,

FI_DAM_NIKE.jpg

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä: Roosa, musta & persikka

Istuvuus: Elevated Track Short vastaa kokoaan ja istuu ylle hyvin.  

Pituus: Tämä malli on lyhyt jopa naisten juoksushortseiksi. Sivuilla on leikkaukset, jotka luovat yhä alastomamman vaikutelman.

Paino: Elevated Track Shortsit eivät paina juuri mitään. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan nämä shortsit ovat mainiot. Sivuleikkaukset mahdollistavat myös isot askeleet – tässä Niken mallissa kelpaa spurtata. 

Ventilaatiokyky: Niin materiaali kuin istuvuuskin on hyvin ilmava. Siksi shortsit sopivat myös kesähelteille.

Mukavuus: Jos pidät lyhyitä shortseja sisäänrakennetuilla housuilla mukavana, tässä malli sinulle. Jos taas suosit pidempää mallia, kannattaa kääntyä toisen mallin puoleen.

Yhteenveto: Jos kaipaat hyvin hengittäviä shortseja ulkomaanreissulle, pidä Elevated Track Shortsit mielessä. Korkea leikkaus, lyhyt malli ja ilmava istuvuus luovat nopean tunteen. Shortsit pitävät sinut viileinä kesän kuumimpinakin päivinä. Tästä mallista uupuu ainoastaan vetoketjullinen tasku. Muuten Niken shortsit ovat mainio valinta. 

,

FI_DAM_NIKE_2.jpg

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä: Turkoosi, harmaa ja musta/valkoinen 

Istuvuus Air Shortsit ovat hieman tavallisia juoksushortseja suuremmat, mutta eivät paljoa.

Pituus: Shortsit ovat huomattavasti edeltäviä malleja pidemmät, mutta eivät häiritsevästi.

Paino: Kuten nimestä voi päätellä, Nike Air Shortsit eivät paina juuri mitään. Sen huomaa matkalla juoksulenkiltä kotiin. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan Air Shortsit ovat jättipotti. Voit juosta intervalleja ongelmitta.

Ventilaatiokyky: Myöskään ventilaatio ei aiheuta tälle mallille ongelmia. 

Mukavuus: Mukavuudeltaan shortsit lähenevät täydellistä. Ei valittamista. 

Yhteenveto: Niken Air Shortsit ovat ohuet, viileät ja täydelliset kuumaan kesäpäivään. Lisäksi ne ovat pehmeät ja istuvat yllä läpi treenin ilman, että mikään sauma hiertää. Testryhmä antaa ekstrapisteitä sisätaskusta, jonne kätkee kätevästi vaikka avaimen. Muutenkin testaajat olivat malliin tyytyväisiä, mutta ainoastaan vaalea väri ja ohut kangas saavat pohtimaan, mitä alusvaatteita alle valitsee. Shortseissa on kuitenkin myös sisäänrakennetut trikoot. 

,

FI_DAM_ADI2.jpg

Suositushinta: 27,90 euroa

Saatavilla väreissä: Monivärinen, harmaa/valkoinen, sininen, oranssi, punainen, musta, musta/valkoinen, valkoinen/musta

Istuvuus: M20 Shortsit ovat melko suurehkot, mutta eivät valtavat.

Pituus: Selvästi muita malleja pidemmät, mutta eivät lähellekään miesten malleja.

Paino: Tuskin tunnet näitä ylläsi. 

Joustavuus: Myös joustavuudeltaan M20 on oikea unelma, voit huoletta juosta intervalleja.  

Ventilaatiokyky: Ventilaatiokyvyltään nämä eivät ihan yllä muiden mallien tasolle, mutta muuten ei valittamista. Tavallisena kesäpäivänä shortsit toimivat hyvin.

Mukavuus: M20 Shortsit eivät aivan yllä mukavuudeltaan muiden juoksushortsien tasolle. Ne ovat edelleen todella hyvät silti. 

Yhteenveto: Adidaksen juoksushortsit ovat todella kevyet ja ilmavat treenishortsit.Ne on tehty pehmeästä ja mukavasta kankaasta, mutta mitään wow-elämystä ne eivät kuitenkaan tarjoile. M20 istuu ylle mainiosti eikä nouse juostessa. Testiryhmämme antoi lisäpisteitä designista, joka tekee näistä juoksushortseista lenkkipolun tyylikkäimmät.

,

FI_DAM_BLACC.jpg

Suositushinta: 24,90 euroa

Saatavilla väreissä: Musta&liila

Istuvuus: Rush 2,0 vastaa kokoaan ja istuu vyötäröltä hyvin. Muuten nämä istuvat ylle ilmavasti.  

Pituus: Muiden mallien tavoin nämä jäävät melko lyhyiksi, mutta eivät kuitenkaan lyhyemmiksi kuin miltä kuvassa näyttää.

Paino: Todella kevyet shortsit, joita tuskin tunnet ylläsi. 

Joustavuus: Rush 2,0 on erityisen joustava malli, joka takaa sinulle täyden liikkuvuuden.

Ventilaatiokyky: Ei valittamista. Pysyt freesinä läpi lenkin.

Mukavuus: Kovin usein Sportamoren testiryhmä ei anna täysiä pisteitä, mutta Rush 2,0  -shortsien kohdalla on tehtävä poikkeus. Näitä mukavampia juoksushortseja saat etsiä. 

Yhteenveto: Blaccin shortseissa on hyvin imarteleva istuvuus. Design muistuttaa vähän tennishametta. Materiaali on superkevyttä ja sivuilla on meshkangasta, joka ventiloi mukavasti. Vyötärön reunus on todella leveä, mikä tekee shortseista nätit. Se myös lisää mukavuutta entisestään kuten myös vyötärönnyöri.  Rush 2,0 -mallissa ei ole vetoketjullista taskua, mutta muuten mallissa ei ole valittamista.

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

1 päivä sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

1 päivä sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

6 päivää sitten
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

6 päivää sitten
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
more news
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit