Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

Jos olet juossut paljon asfaltilla, tiedät varmasti miltä se tuntuu muutaman kilometrin jälkeen. Yhtäkkiä nivelissä ja nilkoissa alkaa tuntua, ja sitten juoksu voikin muuttua heti tuskalliseksi. Tarvitset siis juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus. Testaamme tässä kauden parhaat juoksukengät naisille, jotka juoksevat paljon asfaltilla.

OSTA TÄÄLTÄ:

Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Dam - Nike Joyride Dual Run.jpg

Testissä: ,

Soveltuu: Keskipitkille palautuslenkeille, ja jos tarvitset hieman pronaatiotukea.

Parasta kengässä: Pehmuste kantapään alla - mikä sopii täydellisesti kantapääastujille!

Yhteenveto: On hyvin yleistä niin taitaville juoksijoille kuin kuntoliikkujillekin, että juoksuaskeleessa kantapää on ensimmäinen maahan tullessa. Jos tämä kuulostaa tutulta, Joyride on oikea valinta sinulle, jotta voit nauttia juoksemisesta.

- Suunnittelu on selvästi ensimmäinen asia, johon ihastuin! Pidän siitä, iloinen testaaja toteaa. 

Pohjan sisällä, kantapään alla, on pieni ilmatyyny. Se on täynnä pieniä, pieniä palloja TPU-muovia. Pienet pallot liikkuvat vapaasti tyynyn sisällä ja sopeutuvat askeleeseesi. Tämän ansiosta voit siis laskeutua suoraan kantapäälle ilman, että se tuntuu koko jalassa, koska tyyny on niin pehmeä.

- Jos minun pitäisi sanoa jotain negatiivista, niin en tunne itseäni erityisen nopeaksi näissä kengissä, yksi testaajista kertoo.

Pehmeät pallot vaimentavat iskua optimaalisesti, mutta ne eivät tuota hyvin energiaa seuraavaan askeleeseen, kuten Clifton 6 -mallin pohja. Muuten nämä Niken juoksukengät ovat annetun koon mukaiset Niken mittapuulla. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa saman koon kuin muissa Niken kengissä, mutta muihin tuotemerkkeihin verrattuna se on pieni. Kokeile ottaa yhtä kokoa suurempi kenkä, kuin mitä käytät Adidakselta ja Hoka One Onelta.

- Testasin Joyridea ulkona sekä sisätiloissa juoksumatolla, ja mielestäni se toimi hyvin molemmissa tapauksissa, yksi testipaneelin jäsenistä tiivistää. 

Bonuksena: Jokaiselle löytyy varmasti mieleisensä - Joyride on saatavilla !

Dam - Hoka One One Clifton 6.jpg

Testissä: ,

Soveltuu: Keskipitkille ja pitkille matkoille, neutraalille askeleelle.

Parasta kengässä: Keveys, vaikka kengässä on tehokas iskunvaimennus.

Yhteenveto: Monista juoksukengistä, joissa on kunnon iskunvaimennus, voi tulla melko painavia, mutta ei Clifton 6 -mallista. Välipohja on valmistettu kevyestä EVA-vaahdosta, jonka ansiosta kenkiä tuskin tuntee jalassa. Pääliosa on myös ohut ja ilmanvaihto toimii optimaalisesti kesäkaudella.

- Minusta on tullut riippuvainen tästä kengästä. Vaikka siinä on paljon iskunvaimennusta, se tuntuu sekä kevyeltä että ennen kaikkea näppärältä jalassa. Se ei näytä maratonkengältä, mutta voisin ehdottomasti käyttää sitä kilpailuissa, testaaja sanoo.

Clifton 6 on annetun koon mukainen, joten voit ostaa tavallisen kokosi. Siinä on kuitenkin hieman leveä lesti. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on kapea jalka, joudut kiristämään nauhat kunnolla. Toisaalta niille, jotka haluavat laittaa kenkään pronaatiotuellisen lisäpohjallisen, kenkä on täydellinen. Jalkaholvin kohdalla on paljon tilaa.

- Tässä kengässä on selvästi tehokas iskunvaimennus, mutta ehkä ei aivan yhtä hyvä kuin Niken Joyridessa ja Adidaksen Ultraboostissa. Mielestäni tässä on kuitenkin parempi energiantuotto, kertoo yksi testaajista.

Juostessasi kuormitat kenkiä ja kehoasi nelinkertaisesti omaan painoosi nähden. Jos laskeudut suoraan kantapään päälle, juoksusta voi tulla melko tuskallista, mutta siitä sinun ei tarvitse huolehtia Clifton 6 -mallin kanssa, joka pehmentää joka askeleen.

Vinkki: Onko Clifton 6 -mallin suosikkivärisi loppuunmyyty? Kesäkuun alussa täydennämme varastoa. Pidä silmällä valikoimaa tai klikkaa "muistuta minua" -nappia ja lähetämme sähköpostia, kun kenkä on saatavilla!

renew run nike korrad

Testissä: ,

Soveltuu: Lyhyille tai keskipitkille matkoille asfaltilla, neutraalille askeleelle.

Parasta kengässä: Mukava iskunvaimennus sekä vakaus, joka yllättää näissä neutraaleissa juoksukengissä.

Yhteenveto: Tämä on testin ensimmäinen juoksukenkä, jota paneeli pitää "uskomattoman hyvännäköisenä" - vaalea pääliosa neonvärisillä pinkeillä yksityiskohdilla sopii täydellisesti testipaneelin makuun, mutta sinulla täytyy olla jonkin verran kärsivällisyyttä näiden juoksukenkien kanssa, ainakin testipaneelin mielestä:

- Ensimmäinen tunne kengistä oli, että ne ovat hieman jäykät ja kömpelöt, mutta hetken kuluttua niistä tuli todella mukavat.

Hieman epämukavan sisäänajojakson jälkeen näistä juoksukengistä tulee hyvin mukavat. Jopa ne testaajista, jotka ovat varovaisia pienten kulumisvammojen takia, luottavat Nike Renew Runin iskunvaimennukseen täysin.

- Minulla on aikaisemmin ollut ongelmia penikoiden kanssa, etenkin asfaltilla juostessa, mutta en tunne sitä näissä juoksukengissä!

Muuten kengät saavat hyvät arvosanat ilmanvaihdosta, mikä on täydellinen kesää varten. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, testipaneeli haluaa huomauttaa, että kengät ovat hyvin kohtuullisen hintaiset laatuun nähden, ja jos me jostain pidämme, niin siitä, että hinta-laatusuhde on kohdallaan!

Bonuksena: Täältä löydät tämän erittäin tyylikkään kengän 

Dam - adidas UltraBOOST 20.jpg

Testissä: ,

Soveltuu: Keskipitkille tai pitkille matkoille, neutraalille juoksuaskeleelle.

Parasta kengässä: Yksi sana: iskunvaimennus!

Yhteenveto: Voisiko tämä olla valikoiman suosituin juoksukenkä? Ultraboost on ainakin yhtä suosittu vapaa-ajan lenkkarina kuin juoksupiireissä, mutta uusimpaan versioon on päivityksenä laitettu jäykempi pääliosa. Se tekee siitä vielä paremman juoksemiseen, vaikka mukavuutta ei olekaan peukaloitu.

- Kotonani on aina vähintään yhdet parit Ultraboostia eteisen matolla. Jos käytän ne puhki, ostan heti uudet, yksi testaaja kertoo. 

Iskunvaimennuksen aiheuttamaa testipaneelin hysteeriaa Ultraboostin ympärillä voi verrata Justin Bieberin fanitukseen 2010-luvun alkupuolella, mutta kengän hyvät ominaisuudet eivät lopu siihen. Myös pääliosa on hyvin mukava ja kengässä on sukkamainen istuvuus.

- Minun tuskin tarvitsee edes sitoa niitä. Ne istuvat niin hyvin jaloissani, sanoo yksi testaaja.

Testpaneelin on vaikea keksiä negatiivisia kommentteja, mutta onnistuu kuitenkin tuottamaan ajatuksen, että Ultraboost voi olla hiukan liian pehmeä, aivan kuten Niken Joyride. Se vaimentaa nopeuden tunnetta hieman, mutta ei tarpeeksi, jotta tämä huippuarvosana saataisiin laskemaan.

Bonuksena: Ultraboost on saatavana myös monissa

Dam - Hoka One One W Bondi 6.jpg

Testissä: ,

Soveltuu: Kaikille matkoille sinulle, jolla on vaativampi juoksuaskeleelle.

Parasta kengässä: Se, että se antaa paljon anteeksi. Sinulla ei tarvitse olla täydellistä juoksutekniikkaa juostaksesi pitkiä matkoja näissä kengissä.

Yhteenveto: Bondin sanotaan sopivan niille, joilla on raskaampi askel, mikä tarkoittaa joko sitä, että ihminen painaa hiukan keskivertoa enemmän, tai omaa puutteellisen juoksutekniikan. Bondi ei kuitenkaan ole huono valinta, vaikka juoksuaskel olisi tavallinen, vaan siinä tapauksessa se sopii erityisen hyvin pitkiin matkoihin ja palautumislenkeille.

- Yllätyin tästä juoksutunnusta heti. Harvoin sananparsi "juosta pilvien päällä" pitää yhtä hyvin paikkaansa, kuin näillä kengillä liikkuessa, sanoo yksi testaajista.

Bondi 6 -mallin pohja on erittäin korkea ja erittäin leveä. Tähän kenkään voit laittaa pohjallisen ilman mitään ongelmia. On myös käytännössä mahdotonta astua vinoon. Tässä Hoka One Onen juoksukengässä ei oikeastaan ole pronaatiotukea, mutta se on silti hyvin vakaa.

- Mielestäni siinä on vähän vaivalloista juosta, jos et ole tottunut niin paksuun pohjaan, yksi testaajista haluaa lisätä.

Bondi-malli ja jotkut muut Hoka One Onen juoksukengät saattavat näyttää melko kömpelöiltä, mutta kun olet testannut Hoka-kenkiä, tiedät, ettei se ole totta, sillä erityiseen pohjaan tottuu nopeasti.Ylimitoitetusta rullapohjasta huolimatta Bondi on sekä kevyt että yllättävän näppärä, mutta mikä parasta, iskunvaimennus on hyvin armollinen. 

Vinkki: Onko Bondi jo loppuunmyyty? Kesäkuun alussa täydennämme varastoa. Pidä silmällä valikoimaa tai klikkaa "muistuta minua" -nappia ja lähetämme sähköpostia, kun kenkä on saatavilla!

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

3 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

3 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
nano x header
Muoti & trendit

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

21 apr 2020
Le specs solglasögon
Muoti & trendit

Trendikkäimmät aurinkolasit 2020

20 apr 2020
Asics loparskor
Muoti & trendit

Mitkä Asicsen juoksukengät minun kannattaisi valita?

20 apr 2020
bästsäljare header
Muoti & trendit

Tässä ovat Sportamoren myydyimmät tuotteet - koko lista

16 apr 2020
more news
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit
Mjukisset

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

Tässä on vuoden kuumin trendi, joka on täydellinen sekä kotitoimistolle että ulos piknikille. Tässä on 10 ylellistä verska-asua, joita et halua missata!

13 may 2020
Muoti & trendit
badtofflor plock

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

Pian on aika ottaa käyttöön kesäisemmät jalkineet, kuten suihkusandaalit, pistokkaat ja flipflopit. Tässä ovat vuoden kuumimmat kesäkengät Filalta, Adidakselta ja Birkenstockilta.

13 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

13 may 2020
Muoti & trendit
lisa tellbe header

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

Influensseri Lisa Tellbe rakastaa urheilullista muotia ja näyttää kuinka hän käyttää suosikkivaatteitaan Nikelta.

12 may 2020
Muoti & trendit