Header.png

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Tässä testissä testiryhmä kokeili lukuisia malleja löytääkseen parhaan.

Vaatekaapissa on aina tilaa uusille  Trikoot ovat erittäin hyödylliset, sillä niitä voit käyttää joka lajissa. Mutta ei siinä vielä kaikki. Trikoita voi käyttää myös rennon tyylin viimeistelyyn, kun yhdistät ne viileän hupparin ja tennareiden kanssa. Testiryhmämme treenasi ja hikoili Niken Adidaksen, Blaccin ja Casallin trikoissa. Tätä mieltä he olivat. 

Pehmeä ja yhteensopiva 

Nike_NewProTight.pngMalli:

Merkki:

Sopii: Säännölliseen kuntosaliharjoitteluun, kaikkiin erittäin intensiivisiin harjoituksiin.

Erityisen hyvää: Malli tarjoaa täydellisen liikkumavapauden kaikkiin suuntiin. Kangas sopii hyvin yhteen lähes minkä tahansa kanssa, ja lisäksi malli on hyvin pehmeä.

Yhteenveto: Nämä trikoot erottuvat joukosta siinä, että ne ovat uskomattoman mukavat yllä. Kangas on pehmeää ja suhteellisen ohutta. Kankaassa ei periaatteessa ole kompressiota, mutta istuvuus on hyvin vartalonmyötäinen ja tasoittaa muotojasi. Ainoa asia, joka voi häiritä jotain, on tasainen elastinen nauha vyötäröllä. Nauha tuntuu osasta turhan kovalta. Muuten myös muotoilu saa korkean arvosanan.

– Ne ovat siistit ja erittäin yksinkertaiset, mutta eivät lainkaan tylsät. Vyötärönnauha piristää ulkoasua, sanoo yksi testaaja.

Nämä trikoot ovat hyvä vaihtoehto heille, jotka haluavat mustat trikoot, mutta vähän ylimääräistä. Testaajat kiittelevät myös  optimaalista ilmanvaihtoa ja kosteuden poistamista, joka toimii juuri, kuten pitää. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, näissä voit kyykätä vapaasti ilman pelkoa siitä, että alushoususi vilkkuvat, vaikka kangas on ohutta.

Uusi klassinen täyspotti

Nike_OneTightClub.pngMalli:

Merkki:

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin: joogaan, intensiiviseen treeniin, juoksuun. 

Erityisen hyvää: Trikoiden istuvuus on niin hyvä, että ne pysyvät paikoillaan lajista ja kovuudesta huolimatta.

Yhteenveto: Vau, miten mukavat trikoot! Nike One -trikoilla on maine "kauneimpina trikoina", mikä pitää myös testiryhmän mukaan paikkansa. Kangas tuntuu vartalolla uskomattoman pehmeältä ja mukavalta, mutta ilman, että istuvuus kärsii. Kangas kiristää juuri oikeista paikoista.

– Rakastan sitä, että trikoot tuntuvat ohuilta, mikä on hienoa, kun hikinen treeni tapahtuu lämpimässä, iloitsee eräs testaaja.

– Minulla on melko lyhyet jalat ja luulen yleensä, että Niken malli on liian pitkä minulle. Mutta tämä 7/8-osainen malli sopii täydellisesti. Suosittelen! toinen sanoo.

Tässä trikoomallissa on melko korkea vyötärö. Malli on yllä supermukava.  Myös burpeet, seinäpallon heittäminen ja vastaavat harjoitukset sujuvat ongelmitta. Testiryhmä kehaisee trikoita myös siitä, että ne imartelevat kehon muotoja. Muotoilu on tyylikäs, ja erottuu joukosta hyvällä tavalla.Tarjolla on myös  .

Kompressiotrikoot edullisesti

Blacc_LavaComp.pngMalli:

Merkki:

Sopii: Korkean intensiteetin harjoitteluun ja juoksuun.

Erityisen hyvää: Puristusvoima. Trikoot istuvat täydellisesti päälle.

Yhteenveto: Nämä kompressiotrikoot toimivat niin juoksussa kuin haastavammassa treenissäkin.Testiryhmämme kokeili näitä toiminallisessa treenissä, ja ne istuivat paikoillaan koko harjoituksen ajan ilman, että niitä piti koko ajan korjata. Heille, joiden jalat ovat lyhyempiä kuin mallin leikkaus, trikoot voivat olla aavistuksen liian pitkät. Jos olet kuitenkin keskipitkä, ei sinulla ole ongelmaa. 

– Materiaali voi tuntua vähän hölmöltä aluksi, mutta sitten se helpottaa. Hiki kulkee nopeasti pois keholta ja pitää sinut kuivana ja viileänä, sanoo yksi testaaja.

– Suosittelen näitä trikoita kaikille ystävilleni. Ne ovat täydelliset juoksemiseen tai harjoitteluun, missä vaatteiden tulisi pysyä paikallaan, eikä häiritä. 

Trikoot istuvat tiukemmin kuin tavalliset trikoot. Design kerää kiitosta heijastavien yksityiskohtien ja hiukan kiiltävän kankaan ansiosta, joka on siisti ja tyylikäs. Testiryhmä jakaa pisteitä myös siitä, että mallia saa peräti seitsemässä värissä.

Suorituskykyiset supertrikoot

Röhnisch_ShapeCurved.pngMalli:

Merkki:

Soveltuu: Kaikenlaiseen treeniin, mutta ennen kaikkea int

Erityisen hyvää: Trikoot ulottuvat selvästi navan yläpuolelle. 

Yhteenveto: Nämä ovat erittäin tiukat kompressiotrikoot. Tunnet suuremman liikkumisvapauden reideissä ja pakarassa, mutta vyötäröltä ne istuvat tiukasti. Ne eivät ole ohuet eivätkä paksut, ja toimivat etenkin syksyllä treenatessa. Trikoot eivät tule tiellesi, harjoittelitpa venymistä spagattiin tai treenasitpa burpeita. Trikoot sulautuvat mukavasti kehoosi ja niiden kyky poistaa kosteutta on ilmiömäinen. 

– Näissä tunnet olosi viileäksi, vaikka hikoisitkin enemmän. Erittäin hengittävät kompressiotrikoot, eräs testaaja iloitsee.

Nämä ovat todellakin premium-laatua, ja saat todella vastinetta rahalle. Trikoissa on monia mukavia ominaisuuksia, kuten teipatut saumat ja heijastava teippi, joka lisää näkyvyyttä pimeällä. Säädettävät vyöt vyötäröllä ja vetoketjutasku ovat muita ominaisuuksia, jotka ilahduttavat testaajiamme. Vyötärö on superkorkealla ja myös se kerää kiitosta. Sopivuus, ilmanvaihto, kosteudenpoisto – tästä mallista löytyy kaikki!

Mahtavan veistokselliset trikoot

Casall_Sculpture.pngMalli:

Merkki:

Sopii: kuntosaliharjoitteluun ja jossain määrin myös juoksuun.

Erityisen hyvää: Parasta näissä Casall-trikoissa on sopivuus: kuinka ne imartelevat kehosi muotoja. Lisäksi ne puristavat kevyesti. 

Yhteenveto: Nämä trikoot ovat muotoilultaan erittäin tyylikkäät, ja niissä on vain muutama kiiltävä musta yksityiskohta (mallista riippuen tätä saa myös kultaisena ja hopeana). Siksi ne ovat täydelliset sinulle, joka et halua varastaa kaikkea huomiota salilla.

– Upeat trikoot! Haluan pukea nämä jalkaani joka ainoa päivä, yksi testaaja riemuitsee.

Korkea vyötärö antaa mukavan istuvuuden ja pysyy paikallaan, kuten pitää. Testaajat arvostavat mukavuuden tässä mallissa erittäin korkealle. Tämä ei ehkä ole paras malli venyttelyyn ja joogaan, mutta kaikenlaisissa nostoissa ne tarjoavat mukavan paineen lihaksille. Kangas on ohutta, mutta kuitenkin tiheää.

Monipuoliset trikoot ja tyylikäs muotoilu

BB_CatalinaTights.pngMalli:

Merkki:

Sopii: kuntosaliharjoitteluun, joogaan, juoksemiseen.

Erittäin hyvää: Trikoon ominaisuudet ja se, että nämä trikoot pysyvät paikallaan läpi treenin. 

Yhteenveto: Testiryhmä ei voi olla ylistämättä tätä mallia. Heti housut jalkaan puettuaan testaajamme uhkuvat todellista harjoittelun iloa. Koko jalkaa pitkin kulkeva logo on väriltään muuntuva, eli sateenkaaren värisenä hohtava metalli. Lisäksi logo toimii myös heijastimena, jos käytät trikoita pimeässä. Se on iso plussa, jos suunnittelet treenaavasi ulkona.

– Nämä trikoot ovat niin mukavat, että haluan aloittaa harjoittelun heti! eräs testaaja hihkuu.

Trikoot ovat pituudeltaan 7/8, mikä sopii erinomaisesti lyhyemmille. Trikoissa on riittävän suuri tasku puhelimelle, mikä riemastutti testaajiamme. Trikoot istuvat hyvin ylle, leveä joustava vyötärö pysyy hyvin yllä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että trikoot liukuvat alaspäin. Näissä voit kyykätä myös huoletta ilman pelkoa siitä, että alushousut vilkkuisivat alta.

– Nämä superhienot trikoot istuvat hyvin ja reagoivat kaikkeen! eräs testaaja päättää.

Klassinen, mutta monipuolinen pakkaus

Adidas_D2M.pngMalli:

Merkki:

Soveltuu: kaikkeen hikisestä kuntosaliharjoittelusta joogaan. Riittävän vakaa malli jopa juoksuun.

Erityisen hyvää: Pehmeät ja monipuoliset trikoot sopivat monille. Turvallinen valinta sinulle, joka painit eri mallien välillä. 

Yhteenveto: Suunnittelu on klassista Adidasta: musta väri höystettynä kolmella valkoisella raidalla. Trikoot ovat ulkonäöltään yksinkertaiset ja erittäin mukavat. Kangas on pehmeää, ja täyttää vaatimukset. Sopii myös lyhyemmille. Koko on kuitenkin aavistuksen suurehko. Voit siis ottaa pienemmän koon, jos haluat, että malli on vartaloa lähellä. Vyötärö tulee korkealle.

– Vaikka kangas on paksumpaa, sopivat trikoot monenlaiseen treeniin, etenkin kovaan harjoitteluun, eräs testaaja sanoo. 

Kosteuden poisto toimii laadukkaasti, joten pysyt kuivana läpi treenin. Trikoissa on tasku, jonne kätket kätevästi vaikkapa kuntosalin kaapin avaimen.

Perustrikoot, jotka jokaisen tulisi omistaa

Asics_SilverTights.pngMalli:

Merkki:

Soveltuu: Condo-harjoitteluun, kuten juoksemiseen, mutta myös moneen muuhun.

Erityisen hyvää: Trikoiden alla oleva vetoketju. 

Yhteenveto: Näiden trikoiden muotoilu on hyvin hienovarainen ja klassinen, ja testiryhmän mukaan malli sopiikin yhteen kaiken kanssa, mitä treenikaapistasi löytyy. Trikoot ovat ohuet ja mukavat, ja ne poistavat kosteutta tehokkaasti. Testiryhmän hiukan pidempien henkilöiden trikoot olivat pikemminkin kokoa 7/8, eivätkä siis täysipitkiä. Vyötäröllä on kiristysnauha, jonka avulla voi helposti säätää kokoa mielensä mukaan. Se parantaa istuvuutta. Trikoissa on piilotettu tasku, jonne kätket kätevästi tärkeimmät aarteesi.

– Kangas on hieman ohuempaa, joten tämä malli toimii intensiivisessä treenissä, eräs testaaja iloitsee.

– Jokainen tarvitsee perustrikoot, jotka sopivat kaikkien vaatteiden kanssa, ja nämä ovat siihen hyvä vaihtoehto,  eräs toinen päättää.

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

1 päivä sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

1 päivä sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

1 päivä sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

4 päivää sitten
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

6 päivää sitten
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

6 päivää sitten
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

19 dec 2019
Nike Metcon
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

19 dec 2019
Handskar barn
Muoti & trendit

Opas: Löydä lapsellesi sopivat käsineet

19 dec 2019
more news
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride 2 on täydellinen sinulle!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Header-skidbyxor.jpg

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

Hiihtoloma lähestyy ja on aika suunnata katse lasketteluvarusteisiin. Esittelemme seitsemän suosittua lasketteluhousumallia naisille ja miehille.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

Onko väärin unelmoida hiekkarannasta? Ehdottomasti ei! Uusi uima-asuihin erikoistunut tuotemerkki Waikani Beachwear vie ajatuksesi suolaisen meriveden, palmujen ja drinkkien äärelle. Tässä on kaikki mitä haluat tietää uudesta tuotemerkistä!

06 feb 2020
Muoti & trendit
virvelvind uv plagg

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

Haluatko lapsesi käyttävän sekä käytännöllisiä, mukavia että värikkäitä vaatteita - mutta et halua maksaa omaisuuksia vaatteista, jotka jäävät pian pieniksi? Jatka sitten lukemista. Löydät nyt yksinoikeudella Sportamorelta uuden merkkituotteen lapsille: Virvelvind!

06 feb 2020
Muoti & trendit
Under Armour sport-bh

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

Under Armour Mid Crossback Bra on paitsi supertreenaajien ja joogaajien suosiossa, myös ihan tavallisten kuntoilijoiden suosikki. Me selvitimme, miksi malli miellyttää.

05 feb 2020
Muoti & trendit
Sneakers kids

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

Löydä lapsellesi täydelliset lenkkarit Sportamoren superneuvojen avulla.

05 feb 2020
Muoti & trendit
Kari Traa underställ header

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

Kari Traa on todellinen aluskerrastojen asiantuntija. Norjalainen tuotemerkki valmistaa korkealaatuisia housuja ja villapaitoja synteettisestä materiaalista, villasta ja villasekoituksesta. Testasimme useita malleja ja poimimme joukosta parhaat.

05 feb 2020
Muoti & trendit