test svarta tights

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimatreeniin, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Testipaneelimme kokeili lukuisia malleja löytääkseen valikoiman parhaat trikoot.

Vaatekaapissa on aina tilaa uusille  Trikoot ovat erittäin monikäyttöiset, oli lajisi mikä tahansa! Mutta ei siinä vielä kaikki. Trikoita voi käyttää myös rennon tyylin viimeistelyyn, kun yhdistät ne tyylikkään hupparin ja tennareiden kanssa. Testipaneelimme treenasi ja hikoili Niken, Adidaksen, Blaccin ja Casallin trikoissa. Tätä mieltä he olivat. 

Pehmeät ja jostavat trikoot pienellä lisämausteella

Nike - New Pro Tight.jpgMalli:

Merkki:

Sopii: Tavalliseen kuntosaliharjoitteluun, kaikkiin erittäin intensiivisiin harjoituksiin.

Erityisen hyvää: Malli tarjoaa täydellisen liikkumavapauden kaikkiin suuntiin. Joustava ja miellyttävä kangas.

Yhteenveto: Nämä trikoot erottuvat joukosta siinä, että ne ovat uskomattoman mukavat päällä. Kangas on pehmeää ja suhteellisen ohutta. Kankaassa ei oikeastaan ole kompressiota, mutta istuvuus on hyvin vartalonmyötäinen ja korostaa muotojasi. Ainoa asia, joka voi häiritä, on tasainen vyötärönauha, sillä sen voi kokea hieman liian kovana. Muuten suunnittelu saa korkean arvosanan.

– Ne ovat siistit ja erittäin yksinkertaiset, mutta eivät lainkaan tylsät. Vyötärönauha piristää ulkoasua, sanoo yksi testaaja.

Tässä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat mustat trikoot pienellä mausteella. Testaajat kiittelevät myös  optimaalista ilmanvaihtoa ja kosteudenpoistoa, joka toimii juuri niin kuin pitääkin. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, näissä voit kyykätä vapaasti ilman pelkoa siitä, että alushoususi näkyvät läpi, vaikka kangas on ohutta.

Napakymppi klassikolle

Nike One TightMalli:

Merkki:

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin: joogaan, intensiiviseen treeniin, juoksuun. Eli todella monipuoliset trikoot!

Erityisen hyvää: Trikoiden istuvuus on niin hyvä, että ne pysyvät paikoillaan lajista ja intensiteetistä huolimatta.

Yhteenveto: Vau, miten ihanat trikoot! Nike One -trikoilla on maine "kaikkein mukavimpina trikoina", mikä pitää myös testipaneelin mukaan paikkansa. Kangas tuntuu uskomattoman pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten, mutta ilman, että istuvuus kärsii. Kangas kiristää juuri oikeista paikoista.

– Rakastan sitä, että trikoot tuntuvat ohuilta, mikä on erityisen miellyttävää hikisen treenin aikana, iloitsee eräs testaaja.

– Minulla on melko lyhyet jalat ja yleensä Niken mallit on liian pitkiä minulle. Mutta tämä malli sopii täydellisesti. Suosittelen lämpimästi! toinen sanoo.

Tässä mallissa on melko korkea vyötärö, ja ne istuvat mukavasti päällä. Myös burpeet, wallballsit ja vastaavat korkean intensiteetin harjoitteet sujuvat ongelmitta. Testipaneeli kehuu trikoita myös siitä, että ne imartelevat kehon muotoja. Suunnittelu on tyylikäs, ja se erottuu joukosta hyvällä tavalla. Saatavilla myös .

Edulliset kompressiotrikoot

BLACC - Lava Compression tights.jpgMalli:

Merkki:

Sopii: Korkean intensiteetin harjoitteluun ja juoksuun.

Erityisen hyvää: Kompressio ja se, että trikoot istuvat kuin nakuettu.

Yhteenveto: Nämä kompressiotrikoot toimivat erinomaisesti niin juoksussa kuin haastavammassa treenissäkin.Testipaneelimme kokeili näitä toiminallisessa treenissä, ja ne istuivat paikoillaan koko harjoittelun ajan ilman, että niitä piti koko ajan korjailla. Jos olet hieman lyhyempi, trikoot voivat tuntua aavistuksen liian pitkiltä. Jos olet kuitenkin keskipitkä, ei sinulla ole tätä ongelmaa. 

– Materiaali voi tuntua vähän jäykältä aluksi, mutta sitten se antaa periksi. Hiki kulkee nopeasti pois iholta ja pitää sinut kuivana ja viileänä, sanoo yksi testaajista.

– Suosittelen näitä trikoita kaikille ystävilleni. Ne ovat täydelliset juoksemiseen tai treeniin, jossa vaatteiden tulisi pysyä paikallaan, eikä häiritä ollenkaan tekemistä. 

Trikoot istuvat tiukemmin kuin tavalliset trikoot. Suunnittelu kerää kiitosta heijastavien yksityiskohtien ja hiukan kiiltävän kankaan ansiosta, joka on siisti ja tyylikäs. Testipaneeli jakaa pisteitä myös siitä, että mallia saa peräti seitsemässä eri värissä.

Näyttävien muotojen trikoot

Casall - Sculpture 7-8 Tights.jpgMalli:

Merkki:

Sopii: Kuntosaliharjoitteluun ja jossain määrin myös juoksuun.

Erityisen hyvää: Parasta näissä Casallin trikoissa on se miten ne korostavat kehosi muotoja. Nimensä mukaisesti ne tarjoavat kevyen kompression. 

Yhteenveto: Nämä trikoot ovat muotoilultaan erittäin tyylikkäät, ja niissä on vain muutama kiiltävän musta yksityiskohta (mallista riippuen saatavilla myös kultaisena ja hopeana). Siksi ne ovat täydelliset sinulle, joka et halua varastaa kaikkea huomiota salilla.

– Upeat trikoot! Haluan pukea nämä jalkaani joka päivä, yksi testaajista riemuitsee.

Korkea vyötärö antaa mukavan istuvuuden ja pysyy paikoillaan juuri niin kuin pitääkin. Myös mukavuus saa korkeat pisteet. Tämä ei ehkä ole paras malli venyttelyyn ja joogaan, mutta kaikenlaisissa nostoissa ne tarjoavat mukavan tukevan paineen lihaksille. Kangas on ohutta, mutta kuitenkin "tiheää" sekä jämäkkää.

Monipuolinen klassikko

adidas - D2M HR L 3S.jpgMalli:

Merkki:

Sopii: Kaikkeen hikisestä kuntosalitreenistä joogaan. Riittävän joustava malli jopa lenkille.

Erityisen hyvää: Pehmeät ja monipuoliset trikoot, jotka sopivat kaikille. Turvallinen valinta sinulle, joka mietit eri mallien välillä. 

Yhteenveto: Suunnittelu on klassista Adidasta: musta väri höystettynä kolmella valkoisella raidalla. Trikoot ovat ulkonäöltään yksinkertaiset ja erittäin mukavat päällä. Malli käy myös lyhyemmille testipaneelin jäsenille, sillä myös heidän päällään lahkeiden pituus on sopiva. Testipaneeli haluaa kuitenkin varoittaa: koko on hieman suurehko. Voit siis valita pienemmän koon, jos haluat napakasti istuvat trikoot. Niille, jotka pitävät korkeistä vyötäröistä, tässä on todellinen napakymppi.

– Vaikka kangas on paksumpaa, trikoot sopivat monenlaiseen treeniin, etenkin kovaan harjoitteluun, eräs testaaja sanoo. 

Kosteudenpoisto toimii erinomaisesti, joten pysyt kuivana läpi treenin. Trikoissa on tasku, jonne kätket kätevästi vaikkapa kuntosalin kaapin avaimen.

Perustrikoot, jotka pitäisi löytyä kaikkien kaapista

ASICS - Silver Tight.jpgMalli:

Merkki:

Sopii: Kuntotreeniin, kuten juoksemiseen, mutta myös moneen muuhun.

Erityisen hyvää: Lahkeiden päissä olevat vetoketjut, joiden ansiosta trikoot istuvat napakasti myös pohkeiden ja nilkkojen kohdalta. 

Yhteenveto: Näiden trikoiden suunnittelu on hyvin hienovarainen ja klassinen, ja testipaneelin mukaan malli sopiikin yhteen kaikkien muiden treenivaatteiden kanssa, mitä ikinä kaapistasi sattuukin löytymään. Trikoot ovat ohuet ja mukavat, ja ne poistavat kosteutta tehokkaasti. Testipaneelin pidempien testaajien mukaan trikoista tuli heille täyspitkien sijaan 7/8-malli. Vyötäröllä on kiristysnauha, jonka avulla voi helposti säätää kokoa mielensä mukaan, mikä parantaa istuvuutta huomattavasti. Trikoissa on piilotettu tasku, jonne piilotat kätevästi tärkeimmät aarteesi.

– Kangas on hieman ohuempaa, joten tämä malli toimii intensiivisessä treenissä, eräs testaaja kertoo hymyillen.

– Jokainen tarvitsee perustrikoot, jotka sopivat kaikkien vaatteiden kanssa, ja tässä on siihen täydellinen vaihtoehto, toinen testaaja päättää.

Uusi suosikki, joka yllättää testipaneelin 

Better BodiesMalli:

Merkki:

Sopii: Juoksuun, treeniin ja powerwalkeille. 

Erityisen hyvää: Korkea vyötärö ja kompressio. 

Yhteenveto: Better Bodiesin treenivaatteet sopivat kaikille: olit sitten kiven kova salilla kävijä tai vasta-alkaja. Tosin heidän ensisijainen kohderyhmänsä on ensiksi mainitut superliikkujat.

– Minulla oli kovat ennakkoluulot Better Bodiesia kohtaan, sillä se tuntui niin hardcore-treenimerkiltä, mutta nyt täytyy sanoa, ihastuin tähän malliin täysin! Trikoot muuntavat kaikki taikinamaiset kehonosat lihaksiksi, jonka lisäksi ne kiinteyttävät ja muovaavat sekä ovat todella käytännölliset! tyytyväinen testaaja kertoo.

Materiaali poistaa kosteutta iholta tehokkaasti ja se selviää kunnialla myös kaikkein hikisimmistä treeneistä. Tosin trikoot ovat hieman pienet kooltaan, etenkin vyötäröltä, mutta myös takapuolen kohdalta. Tämä on erityisen selvää, jos valitset jonkin toisen värin kuin mustan.

– Ne antavat hieman periksi pesun jälkeen, joten jos saat trikoot päälle ilman, että vyötäröltä repeää sauma, kun hivutat niitä lantion kohdalla ylöspäin, ne voivat istua kuin nakutettu muutaman pesun jälkeen.

Pituus on täydellinen ja vyötärö nousee todella korkealle, mistä testaajamme pitävät erityisesti. Trikoot tarjoavat miellyttävän tuen.

– Valitsen  nämä trikoot kerta toisensa jälkeen siksi, että niissä on suuri puhelintasku reiden kohdalla, jonne saan iPhone plus -puhelimen ongelmitta. Se on suuri etu, koska mielestäni on ihana lähteä kävelylle ilman laukkua.

Uutuus erilaisesta materiaalista

Röhnisch - Nora Lasting High Waist Tights.jpgMalli:

Merkki:  

Sopii: Treeniin, juoksuun ja joogaan. 

Erityisen hyvää: Keskikorkea vyötärö, joka pysyy paikoillaan treenimuodosta tai joogan asennosta riippumatta. 

Yhteenveto: Nämä trikoot näyttävät hieman ratsastushousuilta, sillä niissä on takapuolen ylittävä sauma (jota voi olla vaikea nähdä kuvasta). Myös kangas on hieman erilainen muihin treenitrikoisiin verrattuna.

– Ne eivät ole erityisen pehmeät tai kiiltävät kuten muut trikoot, vaan enemmänkin jäykän oloiset. Myönteinen ominaisuus on tiheä kangas, josta ei näy läpi sekä se, että kangas on kierrätysmateriaaleista valmistettu, yksi testaajista sanoo ja toinen lisää:

– Treenatessa voi luottaa, että nämä trikoot pysyvät ylhäällä. Ne eivät valu yhtään. Vyötäröllä on pieni vetoketju, mutta se on itseasiassa täysin tarpeeton, trikoot pysyvät ylhäällä ilmankin. Trikoot eivät hievahtaneetkaan edes haastavan vinyasa-tunnin aikana kaikissa mahdollisissa eri asennoissa.

Röhnisch on joidenkin mallien kohdalla hieman suuren puoleinen, mutta tämä malli on annetun koon mukainen. M vastaa kokoa 38/40, pikemminkin kuin kokoa 40/42. Vyötärö nousee keskipitkää testaajaa napaan asti.

– Isoin plussa on, että se sopii lähes kaikkiin treenimuotoihin. Isoin miinus taas on se, että trikoot keräävät helposti pölyä ja reisien väliin kankaaseen saattaa muodostua nukkaa.

Trikoista löytyy myös avaintasku, jonne avaimen saa varmaan säilytykseen treenin ajaksi. (Itseasiassa piilo on niin varma, että yksi testaajista joutui pyytämään salin henkilökuntaa rikkomaan säilytyskaapin riippulukon ennen kuin hän tajusi, että avain olikin trikoiden pienessä taskussa, hehe).

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

06 aug 2020
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2020
more news
Tvätta din dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

11 sep 2020
Muoti & trendit
innebandylubbor

Suuri testi: Salibandymailat

Lapa, grippi ja paino vaikuttavat salibandymailan laatuun. Olemme testanneet tämän syksyn suosikit!

11 sep 2020
Muoti & trendit
Test tights med fickor

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

Musiikin kuunteleminen puhelimesta voimaharjoittelun aikana on suosittua ja yleistä. Tämän vuoksi testipaneelimme laittoikin testiin uudet treenitrikoot, joissa on isot taskut.

10 sep 2020
Muoti & trendit
Nike

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

Niken laajan valikoiman edessä voi olla vaikeaa löytää itselle sopivat kengät. Ei hätää, tässä tulee parhaat vinkkimme!

09 sep 2020
Muoti & trendit
Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 sep 2020
Muoti & trendit
Adidas

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

Treenasitpa sitten 35 asteen lämmössä auringossa, kaatosateessa tai pakkaskelillä, Adidakselta löydät treenivaatteet joka säähän. Lue kaikki heidän uudesta Ready-konseptistaan täältä!

08 sep 2020
Muoti & trendit
virvelvind

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

Leikkimistä ja ulkonaoloa varten suunniteltujen laadukkaiden lastenvaatteiden ei tulisi maksaa omaisuuksia. Tässä on Virvelvindin uusin kokoelma.

07 sep 2020
Muoti & trendit
header

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

Olemme juosseet, käyneet salilla ja treenanneet syksyn kauneimmissa pitkähihaisissa treenipaidoissa. Tässä ovat muun muassa Casallin, Röhnischin ja Niken mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

04 sep 2020
Muoti & trendit
långärmade träningströjor test

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

Lenkillä, kuntosalilla ja muussa treenissä voi joskus olla mukava käyttää pitkähihaista treenipaitaa. Testipaneelimme otti tehtäväkseen hikoilla juurikin tässä treenivaatteessa. Tutustu miesten treenipaitoihin, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

04 sep 2020
Muoti & trendit
Blacc fitness

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

Vihdoinkin! Enää ei tarvitse etsiä: edulliset trikoot, joista ei kuulla läpi, ovat nyt täällä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Blaccin uuden treenivaatekokoelman.

04 sep 2020
Muoti & trendit
test svarta tights

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimatreeniin, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Testipaneelimme kokeili lukuisia malleja löytääkseen valikoiman parhaat trikoot.

01 sep 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

On aika nostaa treenin tasoa uusilla sisäliikuntaan soveltuvilla treenikengillä. Tässä ovat kauden parhaat miesten treenikengät.

30 aug 2020
Muoti & trendit
Nike Metcon Release

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

Nike Metcon -treenikenkä on vallannut kuntosalit myrskyn lailla ja kiitos tästä kuuluu sille, että kenkä on riittävän joustava korkeaintensiivisiin treeneihin sekä juuri sopivan vakaa painavien nostojen suorittamiseen. Sano hei Nike Metcon 6 -kengälle!

26 aug 2020
Muoti & trendit
Test av träningsskor för damer

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

Mitä tämä vuosi onkaan tuonut mukanaan treenikenkämarkkinoille? Laitoimme testiin viisi vuoden 2020 parasta mallia salitreeniin ja muuhun sisäliikuntaan.

25 aug 2020
Muoti & trendit
nike metcon 6

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

Metcon paranee vielä entisestään! Nyt testipaneelimme kokeilee Niken suositun treenikengän kuudetta painosta.

24 aug 2020
Muoti & trendit