Löpartights test

Testasimme sesongin parhaat juoksutrikoot miehille

Olipa se sitten aamuvarhaisella, lounaan jälkeen tai ennen iltakiireitä – juoksulenkki on aina yhtä hyvä ratkaisu. Esittelemme viisi miesten parasta mallia. 

Testissä:

HERR Puma Ignite Long Tight.jpgMerkki: 
Malli: 

Suositushinta: 49,90 euroa

Koko ja istuvuus:  Normaalia kokoa. Istuvuus on hyvä. Ota oma tuttu kokosi, niin nämä istuvat täydellisesti. Kangas on ohutta ja siinä on kevyt kompressio. 

Parhaat ominaisuudet: 
 • Ohut materiaali ja mainiosti asetellut mesh-yksityiskohdat ventiloivat hyvin. Toisin sanoen voit painaa täysillä. Täydellinen valinta intervalleihin.passet.
 • Hyvä hinta-laatusuhde. Melko vähällä rahalla saat klassiset, mustat trikoot, jotka toimivat myös monessa muussa treenimuodossa.
 • Trikoot istuvat mainiosti ylle. Ne ovat pehmeät ja joustavat. Plussaa ventiloivasta materiaalista, joka ei kutita. Pohkeista löytyvät vetoketjut, jotka tekevät trikoiden pukemisesta ja riisumisesta helppoa. 

Huonot ominaisuudet: Jos olet ammattiurheilija, joka juoksee pitkiä matkoja, tarvitset enemmän kompressiota. Nämä ovat pikemminkin mukavat ja joustavat trikoot, vaikka ne tiukasti ylle istuvatkin.

Design: Mustat, yksinkertaiset trikoot eivät erotu joukosta. Trikoot sopivat siis sinulle, joka haluat treenata pelkistetyssä tyylissä. Heijastimet voisivat olla suuremmat.

Yhteenveto: Nämä yksinkertaiset trikoot sopivat kaikille miehille, jotka eivät tarvitse hirveästi kompressiota. Hyvin basic-malli ilman suuria hienouksia, mutta ei sen tarvitse tämän vaikeampaa ollakaan. Mukavat trikoot sopivat täydellisesti juoksemiseen. Ne ventiloivat hyvin ja poistavat ylimääräistä hikeä. Tätä mallia voit käyttää myös muussa treenissä kuten bootcampissa. 


Testissä: 

HERR adidas Own The Run Cam.jpgMerkki: 
Malli:

Suositushinta: 54,90 euroa

Koko ja istuvuus: Nämä trikoot ovat normaalia kokoa. Niissä on korkeahko vyötärö, joka on testin korkein. Ne saa vedettyä ylemmäs kuin miltä kuvassa näyttää. Istuvuus on myös tiukahko ja ne tuntuvat toiselta iholta.

Parhaat ominaisuudet:

 • Malli on hyvin joustava ja materiaalista 17 prosenttia on elastaania. Siksi ne joustavat hyvin myös juostessa.
 • Korkea vyötärö istuu hyvin ylle. Ei pelkoakaan siitä, että nämä valuisivat kesken lenkin. 
 • Fiksut yksityiskohdat kuten vetoketjut lahkeissa tekevät pukemisesta helppoa. Myös heijastimista ja hienkestävistä taskuista plussaa. 
Huonot ominaisuudet: Testaajillamme oli vaikeuksia löytää näistä juoksulegginsseistä heikkouksia. Ne ovat kuitenkin liian kuumat käytettäväksi esimerkiksi HIIT-treenissä. Juoksulenkille ne sopivat oivasti.

Design: Pelkistetty tyyli sopii minimalistille. Mustaa yksinkertaista designia koristelee camo-kuvio. Pohkeen suurehkot heijastimet ovat mainiot. 

Yhteenveto:  Kaipaatko ohuita juoksutrikoita, jotka istuvat ylle toisen ihon tavoin? Olet löytänyt etsimäsi! Adidaksen malli on hyvin elastinen, mikä tekee siitä joustavan. Se painaa vain 170 grammaa, joten tuskin tunnet vaatetta ylläsi. Parhaiten trikoot sopivat lenkille, kun lämpötila on noin viiden plussa-asteen tienoilla. Sopii niin kuntoilijalle kuin kilpailijallekin. 

Testissä: 

HERR Asics Silver Tight.jpgMerkki: 
Malli:

Suositushinta: 39,90 euroa

Koko ja istuvuus: Normaalia kokoa. Materiaali ei jousta yhtä hyvin kuin esimerkiksi Adidaksen malli tässä testissä. Siksi pukeminen voi olla haastavampaa. 

Parhaat ominaisuudet:

 • Trikoot kestävät melko hyvin vettä. Vaikka juoksisit kevyessä sateessa, materiaali kuivaa melko nopeasti. Et siis ehdi palelemaan.
 • Materiaali on paksuhko ja kompaktimpi kuin muissa testin trikoissa. Siksi ne toimivat parhaiten, kun lämpötila on vain parin plussa-asteen tienoilla. 
 • Vyötärön käytännöllinen kiristysnauha takaa, että nämä pysyvät juostessa yllä. 

Huonot ominaisuudet: Koska trikoot eivät ole superjoustavat, eivät ne ole yhtä mukavat kuin osa malleista. Ne eivät kiristä, mutta eivät myötäile liikkeitäsi joidenkin toisten trikoiden tavoin.

Design: Musta, yksinkertainen design sopii sinulle, joka et turhia koristeita kaipaa. Miinukseksi laskemme heijastimien puutteen.

Yhteenveto: Erotuksena muihin joustaviin trikoomalleihin, jotka sopivat niin joogaan kuin juoksuun, tämä pari on täysin vastakohta. Ne eivät kuitenkaan ole jäykät, ja niissä voi mainiosti juosta.  Kangas olisi paksumpaa, jos siinä olisi enemmän spandexia Mitä sitten sanomme Silver Tight -trikoista? Malli on jykevä, ja se selviää säästä kuin säästä. Sadekaan ei ole ongelma ja malli vastustaa myös tuulta. Trikoot eivät mene heti ensimmäisellä käyttökerralla rikki, joten voit juosta niillä vaikkapa metsässä. 

Testissä:

HERR Nike Tech Power Tight gx.jpgMerkki: 
Malli:

Suositushinta: 109,90 euroa 

Koko ja istuvuus: Ota oma kokosi, niin saat trikoot, jotka ovat tiukahkot, mutta eivät liian. Vyötärön kireyttä voit säädellä kiristysnyörillä. 

Parhaat ominaisuudet:

 • Supermukavat trikoot, jotka tuntuvat pehmeiltä moniin muihin verrattuna. Näissä juokseminen tuntuu kuin olohousuissa juoksisi. 
 • Tyyli ei ole vain erottuva. Silikonikuviot on sijoitettu hyvin pohkeiden ja reisien kohdalle, missä ne painavat ja syleilevät mukavasti lihaksia juostessa. 
 • Joustavuus on huipussaan. Saat liikkua täysin vapaasti näissä trikoissa. 

Huonot ominaisuudet: Materiaalivalinta on mukava, mutta ei paras pitkille matkoille tai ammattijuoksijoille. Trikoot saavat hyväksytyn arvosanan myös kosteudenpoistokyvystään sekä ventilaatiostaan, vaikka huippuarvosanoihin ne eivät ylläkään. 

Design: Nätti kuvio erottuu joukosta, mutta ei liikaa. Cool!

Yhteenveto: Testin kuvioitu malli, joka on mukavaa vaihtelua kokomustille malleille. Nämä trikoot on osaksi tehty spandexista, mikä antaa todella mukavan tunteen kropalle. Muita ylistettäviä asioita on istuvuus ja joustavuus. Trikoot istuvat ylle kuten pitää. Ventilaatio ja kosteudenpoisto olisivat voineet olla hieman parempiakin, joten kannattaa välttää näitä helteellä. Syksyyn ja kevääseen trikoot sopivat hyvin. Näissä trikoissa yhdistyy muoti ja ominaisuudet, ja siksi ne ovat täydelliset myös kaupunkiin. 

Testissä:  

HERR 2XU Mcs Run Compression Tights.jpgMerkki:  
Malli:
Suositushinta: 139,90 euroa

Koko ja istuvuus: Aivan kuten testin muutkin mallit, tämä on normaalia kokoa. Muista, että malli on supertiukka, sillä kompressiota riittää. Älä kuitenkin ota kokoa isompaa, näiden tuleekin istua tiukasti.

Parhaat ominaisuudet: 

 • Reiden ja pohkeen kompressio tekee mallista täydellisen valinnan pitkille lenkeille. Kompressiosta huolimatta trikoot joustavat paljon.
 • Trikoot istuvat todella hyvin ylle. Kun saat kiskottua trikoot yllesi, istuvat ne kuin valettu.  Yksikään sauma ei hierrä. 
 • Mallissa on kolme pientä taskua. Niihin voit sujauttaa puhelimen tai avaimet.

Huonot ominaisuudet: Tästä hieman kalliimmasta mallista löytyy lukuisia eri ominaisuuksia. Jos olet pelkästään kuntoilija, voi edullisempi vaihtoehto täyttää kaikki tarpeesi. 

Design: 2XU:n X-logot reidessä ovat jo lähes trendi itsessään. Voitko edes kuvitella trikoita ilman logoa? Samalla ne heijastavat, joten voit juosta huoletta myös pimeällä. 

Yhteenveto: 2XU on tunnettu kompressiostaan. Koska trikoissa ei ole vetoketjua lahkeissa, on niiden pukeminen hieman haasteellista. Toisaalta vetoketjujen puute tuo lisää mukavuutta. Trikoot eivät tiukkuudesta huolimatta hierrä mistään. Trikoot istuvat täydellisesti ylle, ne poistavat joka ainoan hikipisaran ja pitävät sinut kuivana ja mukavana läpi lenkin. Nämä trikoot sopivat ahkeralle juoksijalle, joka kaipaa hieman lisää ja on valmis maksamaan laadusta. Trikoot toimivat parhaiten noin 10-15 lämpöasteen tietämillä. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

juuri nyt
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

18 tuntia sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

19 tuntia sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

1 päivä sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

1 päivä sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

1 päivä sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

4 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

4 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

5 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

5 päivää sitten
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

6 päivää sitten
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

6 päivää sitten
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

6 päivää sitten
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

6 päivää sitten
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

6 päivää sitten
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

6 päivää sitten
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

6 päivää sitten
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
more news
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

juuri nyt
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

18 tuntia sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

19 tuntia sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

6 päivää sitten
Muoti & trendit