Testasimme hienompia tennareita kesäjuhliin

Hieman nätimmät tennarit ovat kompromissi juhlakenkien ja salitossujen välillä. Testiryhmämme kertoo, mitkä malleista ovat mukavimmat ja näteimmät kesäkeleillä.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

Rakastamme aina tennareita, mutta kaikkiin tilanteisiin eivät klassiset Conversetkaan käy. Hieman hienommasta materiaalista valmistetut juhlavammat tennarit ovat kuitenkin ratkaisu sinulle, joka et halua laittaa avokkaita tai korkokenkiä juhliin. Skrollaa alas ja lue testaajiemme mielipiteet 12 kesän 2018 uudesta mallista.

Miesten juhlavat tennarit (skrollaa alaspäin naisten malleihin)

FI_LACOSTE_HERR.jpg

Merkki: Lacoste

Malli: Endliner

Suositushinta: 128,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Kantapäiden ja varpaiden osa on vahvistettu synteettisillä materiaaleilla, mutta reunoilla on puolestaan ilmavaa kangasta. Pidämme materiaalista, mutta olisimme kaivanneet oikeaa nahkaa, jotta vaikutelma olisi entistä ylellisempi. Toisaalta nyt kengät on helppo puhdistaa.  

Istuvuus: Koko on lähes true to size, mutta toisaalta kangasta on sivuilla hieman liikaa, mikä saa ne tuntumaan isohkoilta. Siksi kengät ovat hieman kuohkeat, vaikke ne eivät liian leveiltä tunnukaan.  

Mukavuus: Pohja on melko paksu ja tuntuu kimpoisalta. Pehmeä vuori saa aikaan sen, että kengät soveltuvat pitkillekin kävelyille.  

Design: Jos kengät olisivat valmistettu nahasta, olisi designkin saanut paremman arvosanan, sillä nyt vaikutelma jää jokseenkin muoviseksi. Toisaalta kyseessä on klassinen tennari, jonka voit yhdistää lähes kaiken kanssa. Plussaa myös yksinkertaisesta mutta tyylikkäästä Lacoste-logosta.  

Yhteenveto: Pidämme todella tästä klassisesta tennarimallista, joka on paitsi mukava myös nätti. Mikäli kangas olisi istunut tiukasti koko kengän ympäri (ja ennen kaikkea ollut nahkaa) olisi arvosanakin huippuluokkaa. Mkäli etsit perinteisiä kenkiä, jotka voi helposti yhdistää kesävaatteiden kanssa ilman pelkoa siitä, että valinta osuu pieleen, tässä hyvä ja varma kenkä. Väri on kuitenkin pikemminkin munan valkoinen kuin liidunvalkea, mikä ei ehkä välity kuvasta. 

FI_GANT_HERR_1.jpg

Merkki Gant

Malli: Hero

Suositushinta: 108,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Kangaskenkä, jonka sisäpohja on nahkaa. 

Istuvuus: Hieman kapeahko, mutta muuten true to size. Istuu mainiosti jalkaan.

Mukavuus: Jos ei lasketa jalkapöydän yli kulkevaa saumaa, joka paikoitellen puristaa, on kenkä todella mukava. Vaimennus on parempi kuin converseissa, mutta toisaalta kenkä ei ole kaikista kimpoisin. 

Design: Canvaskenkä, josta välittyy purjehduksen tunne. Pidämme myös pelkistetyistä yksityiskohdista kuten oranssista nahkavuoresta, mikä tuo leikkisyyttä muuten puhtaaseen designiin. 

Yhteenveto: Jos olet menossa puutarhajuhliin tai aiot viettää aikaa purjeveneellä, Hero on varma valinta. Klassiset ja yksinkertaiset kengät voit yhdistää lähes minkä tahansa kanssa osumatta väärään. Turvallinen valinta kaikenikäisille miehille. Mikäli jalkasi ovat kovin leveät, voivat kengät tuntua vähän kapealta. 

FI_GANT_HERR_2.jpg

Merkki: Gant

Malli: Hero Slip-On

Suositushinta: 108,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: Joustava, pehmeä puuvillakangas sekä kunnon kumipohja.  

Istuvuus: Kooltaan juuri, mitä pitääkin. Istuu älyttömän hyvin.

Mukavuus: Supermukavat kengät, joihin käy ilma sidottavia kenkiä paremmin. Ei purista mistään, minkä lisäksi kangas on hieman joustava, minkä vuoksi niiden jalkaan saaminen ja pois riisuminen on helppoa. Suvereenit! 

Design: Nätit klassikkokengät, jotka ovat kuitenkin hieman jännittävämmät kuin sidottavat vastaavat. Plussaa tyylipuhtaudesta, sillä nämä eivät tunnu myöskään tylsiltä.  

Yhteenveto: Nämä kengät eivät yllätä vaan ovat hyvin klassiset slip-onit, jotka vastaavat odotuksia. Todella mukavat kesäkengät, jotka ovat hyvä haastaja purjehduskengille. Voit hyvin käyttää näitä ilman sukkia, eivätkä jalkasi silti tunnu liian kuumilta. Odotamme jo kesäiltoja näiden kanssa!

FI_BB_HERR_1.jpg

Merkki: Björn Borg

Malli: Geoff Chapa

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Yläpuoli mokkaa ja canvasia. Kumipohja.

Istuvuus: Koko on täydellinen. Kaiken kaikkiaan mainiosti istuva kenkä, johon testiryhmämme on hyvin tyytyväinen.  

Mukavuus: Jos haluat mukavat kengät, eivät Geoffit jätä sinua pettyneeksi. Sporttinen design menee melkein jumppakengistä.  

Design: Hyvä vaihtoehto logojen ystäville, sillä Björn Borgia ei voi olla huomaamatta. Väri on hieno ja menee hyvin yhteen monien kesävaatteiden kanssa, joskin malli on sporttisempi kuin monet testin muut kengät. Mokkayksityiskohta on tyylikäs, mutta se vaikuttaa melko aralta. 

Yhteenveto: Valoiset kesätennarit sinulle, joka et välttämättä etsi hienoja tennareita, mutta haluat hieman nätimmän vaihtoehdon jumppatossuille. Logot jakavat mielipiteitä, osa tykkää, osa ei. Joka tapauksessa kokonaisvaikutelma on sporttinen ja voit huoletta viilettää kaupungilla tunteja ilman, että jalkasi tuntuvat aroilta. Herkkä väri yhdistettynä mokkaisiin yksityiskohtiin ei tee näistä parasta vaihtoehtoa sinulle, joka ajaudut usein soraan tai nurmelle. 

FI_LYLE_HERR.jpg


Merkki: Lyle & Scott

Malli: Teviot Twill

Suositushinta: 64,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: Canvas ja kunnon kumipohja. 

Istuvuus: Kädessä kangas tuntuu jokseenkin jäykältä, mutta ei kuitenkaan ole kova, vaan vaatii muutaman tunnin käytön ennen kuin se pehmenee kunnolla. Runsas malli, jossa salat saavat tilaa. 

Mukavuus:  Melko mukavat ja yllättävän pehmeät. Kantapäätä puristaa hieman, mutta se helpottaa parin käyttökerran jälkeen. 

Design: Nauhat ovat hieman pyöreät ja melko silmiinpistävät, mikä eroaa muista tavallisista kengistä. Nämä klassikkokengät sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja lähes kaikille. Loistava esimerkki siitä, ettei voittajakonseptia kannata vaihtaa.  

Yhteenveto: Jos kaipaat tennareita, jotka käyvät niin arkeen kuin iltatilaisuuksiin ja jotka voi yhdistää farkkujen tai puvunhousujen kanssa, pidä Teviot Twill mielessä. Ne ovat siistit ja hienot, mutteivat liian juhlavat ja ne on helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Tämä malli on tilavahko, mistä testiryhmämme piti ja se on lisäksi valmistettu ohuemmasta canvaskankaasta, mikä tekee kengistä mukavat ja viileät. Näistä klassikkokengistä on hankala löytää huonoja puolia! 

FI_BB_HERR_2.jpg

Merkki: Björn Borg

Malli: Coltrane

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Nahkaa sisä- ja ulkopuolelta. Kumipohja.

Istuvuus: Tämä tennari on todellakin true to size eikä purista mistään. Kengät istuvat mainiosti jalkaan. 

Mukavuus: Nahka on pehmeää ja tuntuu mukavalta jalkaa vasten. Tosin se on myös astetta paksumpaa kuin muissa testin kengissä ja siksi myös lämpimämpää. Kengät ovat kevyet ja niillä voi kävellä mukavasti vaikka koko päivän.

Design: Ruskean eri vivahteista tulee hieman syksyinen fiilis, mutta pohjan ansiosta kengät tuntuvat myös hieman kesäisiltä. Osa testaajista koki, että ruskean sävyjä on jopa liikaa, mutta mikäli pidät tummemmista sävyistä, tämä kesäkenkä on sinun makuusi. 

Yhteenveto: Ulkoilmaihmisen vaihtoehto funktionaalisille sandaaleille: tennarit, jotka ovat paitsi nätit mutta myös mukavat. Kengät tuntuvat melko luotettavilta ja ne sopivat helposti jalkaan esimerkiksi kesäfestareille, sillä väri ja materiaali kestävät hieman likaa. Liidunvalkeat tennarit toimivat aina, mutta välillä on piristävää pitää jalassaan tennareita, jotka eivät näytä samalta kuin kaikilla muilla.   

Naisten siistit tennarit

FI_SUPER_DAM_1.jpg


Merkki: Superga

Malli: Velvet Chenille 

Suositushinta: 88,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: Yläpuoli samettia ja pohja kumia. 

Istuvuus: Oikean koon löytäminen on hieman haastavaa. Tavanomainen koko tuntuu supersuurelta, jopa yli koon liian isolta, kun taas kokoa liian pienet kengät puristavat hieman varpaita. Lisäksi kengät ovat melko leveät.

Mukavuus: Nämä kengät puet jalkaasi vain tyylin vuoksi. Mikäli jalkasi ovat kovin arat, voi reuna hieman hiertää. Mukavuus kärsii, kun oikean koon löytäminen on niin haastavaa. Eivät yhtä mukavat kengät kuin tavalliset matalammat Supergat. 

Design: Malli kerää tyylikkyydestä pisteet kotiin. Sametti on paitsi söpöä myös mukavaa pukea päälle. Kumipohja on erityisen korkea ja antaa hieman sävyä muuten niin söpöön tyyliin.  

Yhteenveto: Harmillista, että koon etsiminen on niin hankalaa sillä kengät ovat supernätit! Haluat vain napsia instagramiin kuvia kengät jalassa. Ne ovat samaan aikaan söpöt ja makeat, minkä lisäksi pohjat tuovat sinulle hieman lisää pituutta. Kengät sopivat niin farkkujen, hameen kuin mekonkin kanssa niin päivään kuin iltaan. 

FI_SUPER_DAM_2.jpg

Merkki: Superga

Malli: Lamew

Suositushinta: 78,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja  

Materiaali: Glitterimäinen canvas ja kumipohja. 

Istuvuus: Istuu kuin valettu. Hieman tilava, mutta kuitenkin true to size.

Mukavuus:  Glitterkangas on hieman jäykempää kuin klassinen kangas, mutta muutaman käyttökerran jälkeen sekin pehmenee. Mukavat kengät, joilla voit tallustaa pitkiäkin matkoja. Herkimmät jalat voivat hieman aristaa yläpuolen metallirenkaita. Jos kärsit vaivaisen luusta, voivat kengät hieman kiristää. Muuten supermukavat! 

Design: Niin nätit! Kankaassa on sopivan paljon glitteriä ja kiiltoa. Malli on klassinen eikä jätä sinua pettyneeksi. 

Yhteenveto: Superga on aina ollut varma valinta varsinkin ennen kesää, mutta nytkin on sopiva hetki. Siisti vaihtoehto tavallisille kengille, ja kimalteleva kangas sopii myös hienompiin iltatilaisuuksiin. Ainut asia, mitä kannattaa pohtia ennen kotiin tilaamista, on kankaan kovuus. 

FI_GANT_DAM.jpg

Merkki: Gant

Malli: Zoe

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: Puuvillainen kenkä kumipohjalla.  

Istuvuus: True to size, minkä lisäksi kenkä istuu jalkaan todella mukavasti. 

Mukavuus: Silmukat eivät paina Superga-kenkien tavoin, mikä on etu. Todella mukava kangaskenkä, joka tuntuu viileältä ja kevyeltä jalassa. 

Design: Nätti ja kesäinen design. Pehmeämpi vaihtoehto klassisille canvaskengille. Yhtä mukava kuin miltä näyttää. 

Yhteenveto: Pehmeästä puuvillasta valmistetut söpöt kesätennarit. Kengät tuntuvat sekä viileiltä että näyttävät näteiltä jalassa.  De både känns svala och ser nätta ut på foten. Superga-kenkiin verrattuna huomattavasti naisellisemmat kengät, joissa on ohuempi pohja sekä hieman herkempi kangas. Sopii niin kesän päivällisille kuin töihin tai kaupunkilomalle.

FI_SVEA_DAM_1.jpg


Merkki: Svea

Malli: Anna Knot

Suositushinta: 85,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Materiaali: Päällikangas puuvillaa ja pohja paksua kumia. 

Istuvuus: Kenkä vastaa kokoaan ja istuu kuten pitääkin. 

Mukavuus: Todella pehmeä kenkä, missä on pehmustettu kieli sekä kantapään osio. Kenkä on valmistettu paksusta kankaasta, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten, mutta kankaan paksuuden vuoksi kengät ovat melko lämpimät helteellä. Hyvä korkeus ja vaimennus, joka tekee niistä mukavat, vaikka kävelisit kaupungilla pitkän päivän. Osa testaajista koki, että kengät puristivat hieman jalkapöytää. 

Design: Pesty puuvilla antaa mukavan ja rennon fiiliksen. Ei ehkä kaikkein tyylikkäin kenkä iltatilaisuuksiin, mutta päivällä kenkä pääsee hyvin oikeuksiinsa. 

Yhteenveto: Jos kaipaat pehmeää kenkää, joka tuntuu jalassa tohveleilta, tässä on oikea valinta sinulle. Anna Knot -kengät on tehty leikkipuiston äideille, jotka kaipaavat kunnon vaimennusta ja kengät, joilla pääsee nopeasti lasten perään. Yläpuolen solmu erottuu muista kengistä ja vaikuttaa jännittävältä, mutta koska kangas on paksua, voi lämpötilan noustessa kuumuus yllättää.  

FI_SVEA_DAM_2.jpg

Merkki: Svea

Malli: Charlie

Suositushinta: 96,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Päällikangas ja pohja polyesteriä. 

Istuvuus: Koko on hieman suurehko, mutta muuten kengät istuvat todella hyvin. 

Mukavuus: Hieman isot ja kömpelöt. Siksi myöskään mukavuus ei ole huippuluokkaa, mutta toisaalta tilavuus yhdistettynä kunnon kumipohjaan tekee kengistä joka tapauksessa mukavat. Hieman miinusta materiaalista, joka saa jalat hikoamaan. Sivuilta löytyy ilma-aukkoja, mutta se ei riitä.

Design: Testiryhmämme sai sekä futuristisia että 90-luvun viboja näistä valkoisista kengistä. Muovinen tunne ei edes häiritse, vaan oikeastaan tekee tyylille hyvää. Plussaa valkoisesta väristä. 

Yhteenveto: Nämä kengät jalassa voit tuntea itsesi japanilaiseksi malliksi tai tuntea olevasi 90-lukua ylistävissä juhlissa. Rakastamme näitä! Svea on todellakin panostanut sairaalan valkoiseen väriin sekä hieman kömpelöhköön designiin. Materiaali tekee kengistä hieman lämpimät, mutta nahkaisina ne eivät olisi läheskään yhtä makeat. Jos kengät eivät olisi niin lämpimät, käyttäisimme näitä joka päivä!  

FI_SNEAKY_DAM.jpg

Merkki: Sneaky Steve

Malli: Jerome

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Mokkaa, sisävuori mikrokuituja ja pohja kumia. 

Istuvuus: Kengät puristavat hieman varpaista, mutta ovat suurehkot kantapään kohdalta. 

Mukavuus: Se, että varpaat puristuvat yhteen, laskee mukavuuspisteitä. Lisäksi kengät ovat melko kovat. Mikäli jalkasi ovat oikein arat, kannattaa varautua rakkolaastareihin.  

Design: Kuin pitäisi aurinkolaseja jalassa! Väri on valoisampi todellisuudessa kun kuvassa.  Muovipohja tuo kenkiin hieman asennetta ja sopii myös sinulle, joka et herttaisesta tyylistä välitä. 

Yhteenveto: Hienosta mokasta valmistetut kesäiset tennarit, jotka vaikuttavat kuitenkin melko herkiltä. Roosa mokka on todella söpö, muttei liian imelä. Koska kengät ovat sisäpuolelta kovat, ne täytyy kävellä sisään ja silloin kannattaa myös käyttää sukkia, jotteivat ne hierrä. Testiryhmä varoittaa, että varpaille voi tulla ahdasta. Leveille jaloille nämä kengät eivät sovi.  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

4 päivää sitten
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

5 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
Casall tights
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin kannattaa treenata Casallin pehmeissä treenitrikoissa

29 feb 2020
SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

27 feb 2020
fotbollsskor header
Muoti & trendit

Kauden 10 parasta jalkapallokenkää Adidakselta, Nikelta ja Pumalta

25 feb 2020
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

24 feb 2020
more news
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Kari Traa

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

Säästä riippumatta kaikkien pitäisi voida nauttia keväästä tyylikkäästi. Siksi Kari Traa lanseeraasi uuden pastellimallistonsa ulkoelämään!

16 mar 2020
Muoti & trendit
better bodies tights

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

Paistattele omassa loisteessasi kuntosalilla kiiltävissä trikoissa! Tässä ovat upeimmat kiiltävät trikoot.

16 mar 2020
Muoti & trendit
Padelheader dam

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

Testin parhaat! Kokeilimme kevään parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

13 mar 2020
Muoti & trendit
Padelskor header

Testin parhaat! Padelkengät miehille

Aika viedä padelpeli seuraavalle tasolle! Tässä ovat padelkengät, jotka testipaneelimme valitsi testin parhaiksi.

13 mar 2020
Muoti & trendit