Header adidas

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

Kaipaatko uutta Adidasta kevääseen? Me testasimme himoitut Ultraboost-kengät,  mainion padelmailan sekä parhaat urheiluvaatteet salille ja arkeen. Älä jätä näitä Adidas-suosikkeja huomioitta. 

Mikään ei ole yhtä ajatonta kuin kolme raitaa. Koristavatpa ne sivuja, lahjetta  yläosaa, yksi asia on varma – emme koskaan kyllästy siihen! Testiryhmämme treenasi Adidaksen suosikkivaatteissa ja -kengissä ja kokeili lisäksi suosittua  -padelmailaa . Tässä tulevat tulokset!

Kauniit shortsit kaikenlaiseen kuntoiluun

adidas shorts

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Kuntosaleilla, sisäliikunnassa, ryhmätunneilla ja jopa juoksussa (ellet mieluummin suosi trikoita)

Koko ja istuvuus: Adidas-shortsit ovat normaalia kokoa ja kuten useimmat treenishortsit, ne istuvat myös löysästi optimaalisen liikkumisvapauden saavuttamiseksi.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihtokyky: Shortsit poistavat kosteuden kosteutta tehokkaasti ja pitävät sinut raikkaana niin kaikessa sisäliikunnassa kuin jalkapallokentälläkin. Niissä ei ole mesh-osia, mutta ne hengittävät silti hyvin ohuen materiaalin ansiosta.

Mukavuus ja muotoilu: Suunnittelu on tyylikäs, ja etenkin lahkeen suuresta logo kerää kiitosta. Shortsit saavat ylimääräisen plussan taskuista, joihin voit laittaa matkapuhelimesi tai muut pienet asiat. Vyötärö on joustava ja tuntuu mukavalta liikkuessa.

Yhteenveto: Tässä klassiset, mutta kätevät , jotka toimivat moneen. Ne tuulettavat upeasti ja varmistavat, että hiki imeytyy iholta. Testiryhmän mukaan parhaat puolet ovat muotoilu, iso logo ja mukavuus. Vyötärö on joustava, mikä tarkoittaa, että se seuraa kehon liikkeitä. Perusmalli, joka toimii joka treenissä.

Tarvitsetko lisää shortseja vaihteluun?  löydät muun tyyppisiä treenihousuja.

Täydellisen toimiva kaikessa yksinkertaisuudessaan

adidas tröja

Malli ja tuotemerkki: ,

Käytetään: Kaikenlaisiin treeneihin ja juoksemiseen. Ulkoharjoittelussa voit käyttää paitaa ohuena keskikerroksena yhdessä aluskerraston ja untuvaliivin kanssa ja kesällä pärjäät pelkällä paidalla.

Koko ja istuvuus: Tämä musta Adidas-harjoituspaita on hiukan suurehko, mutta siinä on suora ja tiukka istuvuus.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihtokyky: Ilmanvaihtokyky ja kosteudenpoisto ovat mallin parhaita asioita. Jopa ne henkilöt, jotka yleensä hikoilevat paljon kuntosalilla, huomaavat paidan olevan korkealaatuinen.

Mukavuus ja muotoilu: Mukavuus on toinen tämän paidan monista eduista. Se istuu ylle tiukasti ilman, että se on liian kapea. Puseron ainoa haittapuoli on, että suunnittelu on aavistuksen tylsähkö. Jotkut testaajat olisivat mieluiten nähneet hieman enemmän väriä tai kuvioita, kun taas toiset korostavat, että yksinkertaisuus on vain siistiä.

Yhteenveto: Kaikessa yksinkertaisuudessaan: musta ohut ! Adidas on päättänyt tehdä puseron selän ohuemmasta kankaasta kuin mitä käytetään edessä, mikä tarjoaa optimaalisen ilmanvaihdon siellä, missä hikoilet eniten. Siksi pusero on täydellinen ulkona juoksemiseen kesällä. Plussaa pituudesta, sillä malli on muita puseroita pidempi. Voit siis kuntosalilla tehdä liikkeitä, joissa nostat käsiäsi pään yli ilman, että vatsasi vilkkuu. Yksinkertainen, tyylikäs ja sopii kenen tahansa kukkarolle.

Älä käytä samaa kuntosalipaita kahta päivää peräkkäin! Katso kaikki  täältä.

Ohut ja toimiva paita kuntosalille tai juoksemiseen

alphaskin tee

Malli ja tuotemerkki:

Käytetään: Todella hikisissä harjoituksissa.

Koko ja istuvuus: On vaikea määrittää, onko tämä paita kooltaan pieni vai vain hyvin ohut. Suurin osa testaajista on sitä mieltä, että ehkä molempia. Tämä on jotain sinulle, joka haluat esitellä kuntosalilla lihaksiasi. Jos haluat löysämmän istuvuuden, ota kokoa suurempi tai valitse toinen malli.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihtokyky: Kaikkien näin tiukasti istuvien vaatteiden on poistettava kosteutta tehokkaasti, jotta vartalo pysyy kuivana tai muuten olo muuttuu epämukavaksi. Onneksi tässä kohtaa Adidas pitää lupauksensa. 

Mukavuus ja muotoilu: Jos pidät tiukasta istuvuudesta, tämä t-paita on vastaus toiveisiisi. Sama koskee muotoilua.Kaikessa yksinkertaisuudessaan se on erittäin tyylikäs ja sopii kaikkeen.

Yhteenveto: Klassinen jossa on tiukka istuvuus. Testaajat pohtivat, toimiiko se paremmin aluspaitana vai itsenäisen. Toki se palvelee molemmissa, joten saat kaksi kärpästä yhdellä iskussa. Tämä T-paita toimii tiukkojen trikoiden tavoin – voit esitellä lihaksiasi kuntosalilla. Suunnittelu kerää pisteitä innovatiivisuudellaan. 

Toiminnalliset paidat ovat täydellinen vaate kaikenlaiseen intensiiviseen harjoitteluun. löydät lisää malleja.

Trendikäs pehmeä paita

ess crew

Malli ja tuotemerkki: ,

Käytetään: Arjessa ja kuntosalilla lämmittelyissä.

Koko ja istuvuus: Suurehkon ja normaalin väliltä. Tavallisen koon pitäisi toimia, mutta jos valitset kahden välillä, kannattaa ehkä harkita pienemmän valitsemista.

Mukavuus ja muotoilu: Tämä pehmeä pusero on ennen kaikkea viihtyisä ja mukava. Suunnittelu on paidan etu ja tässä komeilevat tutut kolme raitaa, jotka tekevät muuten tylsästä paidasta todellisen kuvakkeen. Yhdistä helposti farkkujen, treenihousujen ja melkein minkä tahansa alaosan kanssa. Viimeistele tyylisi Ultraboost-kengillä (katso alta)!

Yhteenveto: Tiedätkö sen paidan, jota kokeilet kerran etkä enää halua riisua? Paidan, jonka puet heti töistä tultuasi päälle. Joku viikonloppuaamu havahdut ehkä sihen, että suosikkipuserosi on kulunut ja on aika ostaa uusi. Tässä on se paita! Monikäyttöinen, supermukava paita sopii niin kotiin kuin matkalle kuntosalillekin. 

Oletko kuluttanut suosikkimallisi loppuun?  löydät uuden paidan!

Kukista vastustajasi pallonhallinnalla

tour se test

Malli ja tuotemerkki: ,

Sopii sinulle ... joka olet puolustava pelaaja tai ehkä padelurasi alussa ja etsii tarkkuutta tarjoavaa padelmailaa.

Tärkeää: Testiryhmä kiinnittää heti huomiota olemattomaan painoon. Maila on myös hyvä kädessä, ja siksi sillä katsotaan olevan helppo pelata.

Tunne ja tarkkuus: Pari lyöntiä testattuaan testiryhmä huomaa, kuinka pallonhallinta sujuu helposti tämän Adidas-mailan avulla. Padelmaila helpottaa kohdistamista suuren pinta-alan ansiosta.

Yhteenveto: Tämä on maila, joka sopii täydellisesti puolustavaan peliin, mutta jopa ne testiryhmäläiset, jotka näkevät itsensä enemmän hyökkääjinä, voivat nähdä Tour SE: n hyvät puolet. Mailalla on helppo osua pallloon. Adidasin padelmailan pinta on valmistettu lasikuidusta. Lisäksi Tour SE: n osalta voidaan sanoa, että se on todella edullinen padelmailaksi.

Eikö pyöreä  padelmaila sovi sinulle?

Tennarit vai juoksukengät? Miksei molemmat!

Ultraboost 20

Malli ja merkki: ,

Koko ja leveys: Ultraboostin koko on normaalia suurempi. Voit ostaa koon, jota yleensä käytät juoksukengissä tai lenkkarissa. Leveys on myös sovitettu normaaliin leveään jalkaan, mutta sileän yläosan ansiosta kenkä mukautuu jalkaan kuin jalkaan.

Iskunvaimennus: Jos et ole vielä kuullut Adidasin ylistämästä Boost-iskunvaimennuksesta, nyt on korkea aika. Boost, tämän ja muiden Adidas-juoksukenkien välipohja, on niin mukava kuin tyyny vain koskaan  voiolla! 

Vakaus: Ultraboost on neutraali juoksukenkä, mikä tarkoittaa, että se sopii sinulle, jonka jalkaholvi ei vaadi ylimääräistä tukea. Jos etsit juoksukenkiä, joissa on pronaatiotukea, tämä ei ole oikea malli. Katso vaikkapa  samalta brändiltä. Solar Boost on neutraali, mutta antaa entistä vakaamman tunteen. Toinen vaihtoehto on valita Adidas-kengät, joille on annettu nimi, josta löytyvät kirjaimet ST. Se merkisee vakautta. Jos sinulla on kuitenkin neutraali juoksuaskel, Ultraboost on täydellinen! Ultraboost 20 on päivitetty edellisestä mallista ja saanut uuden yläosan vahvisteilla, jotka tekevät siitä entistä vakaamman kuin edellinen versio.

Mukavuus ja muotoilu: Ultraboost tunnetaan parhaiten mukavuudestaan, minkä vuoksi suurin osa kenkiä kokeilevista ihmisistä käyttää sitä myös päivittäin. Testiryhmä on myös yhtä mieltä siitä, että mukavuus on mallin paras puoli. He huomaavat myös suuren eron saman kengän aikaisempiin versioihin verrattuna. Ultraboost 19: ään verrattuna Ultraboost 20 on vakaampi, mutta mukavuus ei ole kuitenkaan kärsinyt. Suunnittelu on huippuluokkaa ja voit hyvin näyttäytyä näissä myös konttorilla.

Yhteenveto: Jos testiryhmä saisi ostaa vain yhden kenkämallin, jota käyttää loppuelämänsä ajan, kohdistuisi valinta todennäköisesti  Ultraboostiin. Siinä on kaikkea mitä suunnittelulta voi toivoa, mikä tarkoittaa, että voit yhdistä kengät niin farkkujen kuin trikoiden kanssa. Juoksetko usein pidempiä matkoja asfaltilla? Valitse Ultraboost. Pitääkö sinun olla jalkeilla koko päivä lenkin jälkeenkin? Käytä Ultraboostia. Etkö löydä tennarimallia, joka on tarpeeksi mukava? Ei hätää, ota ULTRA BOOST!

OSTA TÄÄLTÄ:

Kolme nopeaa kysymystä ja vastausta Adidaksesta?

Mitä Adidas tarkoittaa?

Adidas ei oikeastaan tarkoita mitään. Se on sanamuunnos perustajan nimestä - Adolf Dasslerista, jota kutsuttuun usein lempinimellä Adi. 

Mistä maasta Adidas on kotoisin?

Saksasta! Adidas perustettiin pian toisen maailmansodan jälkeen, mutta Adi Dassler oli valmistanut kenkiä jo kauan ennen sitä. Hän perusti Adidaksen vasta Saksojen hajoamisen jälkeen veljensä Rudolf Dasslerin kanssa, joka oli aiemmin hänen yhtiökumppaninsa.

Voinko pestä Adidas-kenkiä pesukoneessa?

Ihannetapauksessa voit välttää kenkiesi pesemistä koneessa. Yritä sen sijaan laittaa ne pakastimeen poistaaksesi epämiellyttävän hajun. Jos peset kenkiä koneessa, kengän pohjan ja yläosan välinen liima voi irrota. 

Tiesitkö tämän?

Veljesten lähdettyä eri teille syntyi kaksi eri tuotemerkkiä. Rudolf päätti olla matkimatta veljeään, joka kokosi sukunimen ja sukunimen kolme ensimmäistä kirjainta. Sen sijaan, että hän kutsuisi tavaramerkkiään Ruddas, joka olisi vastannut Adidasta, hän päätti nimetä sen suureksi kissaeläimeksi. Näin sai alkunsa  !

LUE LISÄÄ:

https://www.sportamore.fi/magazine/muoti-trendit/testi-kuinka-hyva-on-uusi-adidas-ultraboost-20/

 Takaisin

News Feed

superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

4 päivää sitten
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

5 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
Casall tights
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin kannattaa treenata Casallin pehmeissä treenitrikoissa

29 feb 2020
SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

27 feb 2020
fotbollsskor header
Muoti & trendit

Kauden 10 parasta jalkapallokenkää Adidakselta, Nikelta ja Pumalta

25 feb 2020
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

24 feb 2020
more news
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Kari Traa

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

Säästä riippumatta kaikkien pitäisi voida nauttia keväästä tyylikkäästi. Siksi Kari Traa lanseeraasi uuden pastellimallistonsa ulkoelämään!

16 mar 2020
Muoti & trendit
better bodies tights

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

Paistattele omassa loisteessasi kuntosalilla kiiltävissä trikoissa! Tässä ovat upeimmat kiiltävät trikoot.

16 mar 2020
Muoti & trendit
Padelheader dam

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

Testin parhaat! Kokeilimme kevään parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

13 mar 2020
Muoti & trendit
Padelskor header

Testin parhaat! Padelkengät miehille

Aika viedä padelpeli seuraavalle tasolle! Tässä ovat padelkengät, jotka testipaneelimme valitsi testin parhaiksi.

13 mar 2020
Muoti & trendit