Header adidas

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

Kaipaatko uutta Adidasta kevääseen? Me testasimme himoitut Ultraboost-kengät,  mainion padelmailan sekä parhaat urheiluvaatteet salille ja arkeen. Älä jätä näitä Adidas-suosikkeja huomioitta. 

Mikään ei ole yhtä ajatonta kuin kolme raitaa. Koristavatpa ne sivuja, lahjetta  yläosaa, yksi asia on varma – emme koskaan kyllästy siihen! Testiryhmämme treenasi Adidaksen suosikkivaatteissa ja -kengissä ja kokeili lisäksi suosittua  -padelmailaa . Tässä tulevat tulokset!

Kauniit shortsit kaikenlaiseen kuntoiluun

adidas shorts

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Kuntosaleilla, sisäliikunnassa, ryhmätunneilla ja jopa juoksussa (ellet mieluummin suosi trikoita)

Koko ja istuvuus: Adidas-shortsit ovat normaalia kokoa ja kuten useimmat treenishortsit, ne istuvat myös löysästi optimaalisen liikkumisvapauden saavuttamiseksi.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihtokyky: Shortsit poistavat kosteuden kosteutta tehokkaasti ja pitävät sinut raikkaana niin kaikessa sisäliikunnassa kuin jalkapallokentälläkin. Niissä ei ole mesh-osia, mutta ne hengittävät silti hyvin ohuen materiaalin ansiosta.

Mukavuus ja muotoilu: Suunnittelu on tyylikäs, ja etenkin lahkeen suuresta logo kerää kiitosta. Shortsit saavat ylimääräisen plussan taskuista, joihin voit laittaa matkapuhelimesi tai muut pienet asiat. Vyötärö on joustava ja tuntuu mukavalta liikkuessa.

Yhteenveto: Tässä klassiset, mutta kätevät , jotka toimivat moneen. Ne tuulettavat upeasti ja varmistavat, että hiki imeytyy iholta. Testiryhmän mukaan parhaat puolet ovat muotoilu, iso logo ja mukavuus. Vyötärö on joustava, mikä tarkoittaa, että se seuraa kehon liikkeitä. Perusmalli, joka toimii joka treenissä.

Tarvitsetko lisää shortseja vaihteluun?  löydät muun tyyppisiä treenihousuja.

Täydellisen toimiva kaikessa yksinkertaisuudessaan

adidas tröja

Malli ja tuotemerkki: ,

Käytetään: Kaikenlaisiin treeneihin ja juoksemiseen. Ulkoharjoittelussa voit käyttää paitaa ohuena keskikerroksena yhdessä aluskerraston ja untuvaliivin kanssa ja kesällä pärjäät pelkällä paidalla.

Koko ja istuvuus: Tämä musta Adidas-harjoituspaita on hiukan suurehko, mutta siinä on suora ja tiukka istuvuus.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihtokyky: Ilmanvaihtokyky ja kosteudenpoisto ovat mallin parhaita asioita. Jopa ne henkilöt, jotka yleensä hikoilevat paljon kuntosalilla, huomaavat paidan olevan korkealaatuinen.

Mukavuus ja muotoilu: Mukavuus on toinen tämän paidan monista eduista. Se istuu ylle tiukasti ilman, että se on liian kapea. Puseron ainoa haittapuoli on, että suunnittelu on aavistuksen tylsähkö. Jotkut testaajat olisivat mieluiten nähneet hieman enemmän väriä tai kuvioita, kun taas toiset korostavat, että yksinkertaisuus on vain siistiä.

Yhteenveto: Kaikessa yksinkertaisuudessaan: musta ohut ! Adidas on päättänyt tehdä puseron selän ohuemmasta kankaasta kuin mitä käytetään edessä, mikä tarjoaa optimaalisen ilmanvaihdon siellä, missä hikoilet eniten. Siksi pusero on täydellinen ulkona juoksemiseen kesällä. Plussaa pituudesta, sillä malli on muita puseroita pidempi. Voit siis kuntosalilla tehdä liikkeitä, joissa nostat käsiäsi pään yli ilman, että vatsasi vilkkuu. Yksinkertainen, tyylikäs ja sopii kenen tahansa kukkarolle.

Älä käytä samaa kuntosalipaita kahta päivää peräkkäin! Katso kaikki  täältä.

Ohut ja toimiva paita kuntosalille tai juoksemiseen

alphaskin tee

Malli ja tuotemerkki:

Käytetään: Todella hikisissä harjoituksissa.

Koko ja istuvuus: On vaikea määrittää, onko tämä paita kooltaan pieni vai vain hyvin ohut. Suurin osa testaajista on sitä mieltä, että ehkä molempia. Tämä on jotain sinulle, joka haluat esitellä kuntosalilla lihaksiasi. Jos haluat löysämmän istuvuuden, ota kokoa suurempi tai valitse toinen malli.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihtokyky: Kaikkien näin tiukasti istuvien vaatteiden on poistettava kosteutta tehokkaasti, jotta vartalo pysyy kuivana tai muuten olo muuttuu epämukavaksi. Onneksi tässä kohtaa Adidas pitää lupauksensa. 

Mukavuus ja muotoilu: Jos pidät tiukasta istuvuudesta, tämä t-paita on vastaus toiveisiisi. Sama koskee muotoilua.Kaikessa yksinkertaisuudessaan se on erittäin tyylikäs ja sopii kaikkeen.

Yhteenveto: Klassinen jossa on tiukka istuvuus. Testaajat pohtivat, toimiiko se paremmin aluspaitana vai itsenäisen. Toki se palvelee molemmissa, joten saat kaksi kärpästä yhdellä iskussa. Tämä T-paita toimii tiukkojen trikoiden tavoin – voit esitellä lihaksiasi kuntosalilla. Suunnittelu kerää pisteitä innovatiivisuudellaan. 

Toiminnalliset paidat ovat täydellinen vaate kaikenlaiseen intensiiviseen harjoitteluun. löydät lisää malleja.

Trendikäs pehmeä paita

ess crew

Malli ja tuotemerkki: ,

Käytetään: Arjessa ja kuntosalilla lämmittelyissä.

Koko ja istuvuus: Suurehkon ja normaalin väliltä. Tavallisen koon pitäisi toimia, mutta jos valitset kahden välillä, kannattaa ehkä harkita pienemmän valitsemista.

Mukavuus ja muotoilu: Tämä pehmeä pusero on ennen kaikkea viihtyisä ja mukava. Suunnittelu on paidan etu ja tässä komeilevat tutut kolme raitaa, jotka tekevät muuten tylsästä paidasta todellisen kuvakkeen. Yhdistä helposti farkkujen, treenihousujen ja melkein minkä tahansa alaosan kanssa. Viimeistele tyylisi Ultraboost-kengillä (katso alta)!

Yhteenveto: Tiedätkö sen paidan, jota kokeilet kerran etkä enää halua riisua? Paidan, jonka puet heti töistä tultuasi päälle. Joku viikonloppuaamu havahdut ehkä sihen, että suosikkipuserosi on kulunut ja on aika ostaa uusi. Tässä on se paita! Monikäyttöinen, supermukava paita sopii niin kotiin kuin matkalle kuntosalillekin. 

Oletko kuluttanut suosikkimallisi loppuun?  löydät uuden paidan!

Kukista vastustajasi pallonhallinnalla

tour se test

Malli ja tuotemerkki: ,

Sopii sinulle ... joka olet puolustava pelaaja tai ehkä padelurasi alussa ja etsii tarkkuutta tarjoavaa padelmailaa.

Tärkeää: Testiryhmä kiinnittää heti huomiota olemattomaan painoon. Maila on myös hyvä kädessä, ja siksi sillä katsotaan olevan helppo pelata.

Tunne ja tarkkuus: Pari lyöntiä testattuaan testiryhmä huomaa, kuinka pallonhallinta sujuu helposti tämän Adidas-mailan avulla. Padelmaila helpottaa kohdistamista suuren pinta-alan ansiosta.

Yhteenveto: Tämä on maila, joka sopii täydellisesti puolustavaan peliin, mutta jopa ne testiryhmäläiset, jotka näkevät itsensä enemmän hyökkääjinä, voivat nähdä Tour SE: n hyvät puolet. Mailalla on helppo osua pallloon. Adidasin padelmailan pinta on valmistettu lasikuidusta. Lisäksi Tour SE: n osalta voidaan sanoa, että se on todella edullinen padelmailaksi.

Eikö pyöreä  padelmaila sovi sinulle?

Tennarit vai juoksukengät? Miksei molemmat!

Ultraboost 20

Malli ja merkki: ,

Koko ja leveys: Ultraboostin koko on normaalia suurempi. Voit ostaa koon, jota yleensä käytät juoksukengissä tai lenkkarissa. Leveys on myös sovitettu normaaliin leveään jalkaan, mutta sileän yläosan ansiosta kenkä mukautuu jalkaan kuin jalkaan.

Iskunvaimennus: Jos et ole vielä kuullut Adidasin ylistämästä Boost-iskunvaimennuksesta, nyt on korkea aika. Boost, tämän ja muiden Adidas-juoksukenkien välipohja, on niin mukava kuin tyyny vain koskaan  voiolla! 

Vakaus: Ultraboost on neutraali juoksukenkä, mikä tarkoittaa, että se sopii sinulle, jonka jalkaholvi ei vaadi ylimääräistä tukea. Jos etsit juoksukenkiä, joissa on pronaatiotukea, tämä ei ole oikea malli. Katso vaikkapa  samalta brändiltä. Solar Boost on neutraali, mutta antaa entistä vakaamman tunteen. Toinen vaihtoehto on valita Adidas-kengät, joille on annettu nimi, josta löytyvät kirjaimet ST. Se merkisee vakautta. Jos sinulla on kuitenkin neutraali juoksuaskel, Ultraboost on täydellinen! Ultraboost 20 on päivitetty edellisestä mallista ja saanut uuden yläosan vahvisteilla, jotka tekevät siitä entistä vakaamman kuin edellinen versio.

Mukavuus ja muotoilu: Ultraboost tunnetaan parhaiten mukavuudestaan, minkä vuoksi suurin osa kenkiä kokeilevista ihmisistä käyttää sitä myös päivittäin. Testiryhmä on myös yhtä mieltä siitä, että mukavuus on mallin paras puoli. He huomaavat myös suuren eron saman kengän aikaisempiin versioihin verrattuna. Ultraboost 19: ään verrattuna Ultraboost 20 on vakaampi, mutta mukavuus ei ole kuitenkaan kärsinyt. Suunnittelu on huippuluokkaa ja voit hyvin näyttäytyä näissä myös konttorilla.

Yhteenveto: Jos testiryhmä saisi ostaa vain yhden kenkämallin, jota käyttää loppuelämänsä ajan, kohdistuisi valinta todennäköisesti  Ultraboostiin. Siinä on kaikkea mitä suunnittelulta voi toivoa, mikä tarkoittaa, että voit yhdistä kengät niin farkkujen kuin trikoiden kanssa. Juoksetko usein pidempiä matkoja asfaltilla? Valitse Ultraboost. Pitääkö sinun olla jalkeilla koko päivä lenkin jälkeenkin? Käytä Ultraboostia. Etkö löydä tennarimallia, joka on tarpeeksi mukava? Ei hätää, ota ULTRA BOOST!

OSTA TÄÄLTÄ:

Kolme nopeaa kysymystä ja vastausta Adidaksesta?

Mitä Adidas tarkoittaa?

Adidas ei oikeastaan tarkoita mitään. Se on sanamuunnos perustajan nimestä - Adolf Dasslerista, jota kutsuttuun usein lempinimellä Adi. 

Mistä maasta Adidas on kotoisin?

Saksasta! Adidas perustettiin pian toisen maailmansodan jälkeen, mutta Adi Dassler oli valmistanut kenkiä jo kauan ennen sitä. Hän perusti Adidaksen vasta Saksojen hajoamisen jälkeen veljensä Rudolf Dasslerin kanssa, joka oli aiemmin hänen yhtiökumppaninsa.

Voinko pestä Adidas-kenkiä pesukoneessa?

Ihannetapauksessa voit välttää kenkiesi pesemistä koneessa. Yritä sen sijaan laittaa ne pakastimeen poistaaksesi epämiellyttävän hajun. Jos peset kenkiä koneessa, kengän pohjan ja yläosan välinen liima voi irrota. 

Tiesitkö tämän?

Veljesten lähdettyä eri teille syntyi kaksi eri tuotemerkkiä. Rudolf päätti olla matkimatta veljeään, joka kokosi sukunimen ja sukunimen kolme ensimmäistä kirjainta. Sen sijaan, että hän kutsuisi tavaramerkkiään Ruddas, joka olisi vastannut Adidasta, hän päätti nimetä sen suureksi kissaeläimeksi. Näin sai alkunsa  !

LUE LISÄÄ:

https://www.sportamore.fi/magazine/muoti-trendit/testi-kuinka-hyva-on-uusi-adidas-ultraboost-20/

 Takaisin

News Feed

craft header
Muoti & trendit

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

23 tuntia sitten
Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

2 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

4 päivää sitten
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

15 oct 2020
Kari Traa underställ
Muoti & trendit

Valitse oikea aluskerrasto

14 oct 2020
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
more news
craft header

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

Lenkkeily ei kuulu ainoastaan kesään, oikeilla varusteilla voit juosta ulkona vuoden ympäri. Autamme sinua sen täydellisen talvijuoksutakin löytämisessä.

23 tuntia sitten
Muoti & trendit
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

15 oct 2020
Muoti & trendit
Kari Traa underställ

Valitse oikea aluskerrasto

Kaikki puhuvat villaisista aluskerrastoista, mutta joskus synteettiset materiaalit ovat tosin parempia. Lue milloin olisi hyvä valita polyesteri merinovillan sijaan.

14 oct 2020
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit