Padelheader dam

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

Testin parhaat! Kokeilemme kauden parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

Padeltennis on suhteellisen uusi, mutta nopeasti kasvava urheilulaji. Siksi ei ole harvinaista, että näet edelleen tenniskenkiä käytössä padelkentällä. Toisaalta, jos olet yksi niistä, jotka pelaavat tenniskengissä, sinulla on monta hyvää syytä vaihtaa ne pariin padelkenkiä!

Valmiina ostoksille?

Pikafaktat padelkengistä

  1. Padelkenkien pääominaisuudet ovat vakaus ja että ne on suunniteltu erityisesti padelkenttien alustaa ajatellen. 
  2. Se, mikä erottaa eri mallit ja valmistajat toisistaan, voi olla mitä tahansa alkaen vakaudesta - tosin jotkut pelaajat arvostavat enemmän liikkumisen helppoutta kuin tasapainoa - kenkien pitoon, sillä monet haluavat pystyä liukumaan hieman pelikentällä, kun taas toiset haluavat pysähtyä varmasti ja nopeasti.
  3. Padelkengät eroavat tenniskengistä vakauden ja pidon vuoksi. Se johtuu erilaisesta pelialustasta ja lajien ainutlaatuisista liikkumistavoista. Tennisessä sinulla on taipumus liikkua sivulinjalta toiselle, kun taas padelissa työskentelet enemmän edestakaisin verkon ja seinämän välillä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että padelkenkiä ei tarvitse vahvistaa kokonaan. Siksi ne ovat yleensä kevyempiä kuin tenniskengät.
  4. Padelkenkien tulisi istua tiukasti , mutta ne eivät niin tiukasti, että ne ovat epämukavat. Koko on hieman makukysymys, mutta jos jalka liukuu kengän sisällä kun pelaat, ovat kengät liian suuret.  kenkien ei myöskään kuulu ahdistaa varpaiden kohdalta, silloin ne ovat liian pienet. 

Testaamme vuoden parhaita malleja

Etsitkö uusia padelkenkiä? Tässä on opas vuoden 2020 neljään kuumimpaan malliin!

Testi: ,

adidas - Stycon Clay.jpg

Saatavana väreinä:

Yhteenveto: Vakaa padelkenkä, kiitos korkean nilkan, vahvistetun kantapään ja kengän sisällä resorin, joka pitää jalan paikallaan.

Testipaneeli ajattelee:

Tämä on jotain uutta, sekä tyylin että tuntuman suhteen! Tämä Adidaksen innovatiivinen padelkenkä erottuu muista malleista korkean vartensa vuoksi, mutta myös kengännauhojen puuttumisen takia.

- Kenkä tuntuu erittäin vakaalta. Olin hieman huolissani, koska nauhoitus puuttui, mutta kengän sisällä olevat resorit saavat kengän istumaan hyvin vakaasti ja kantapää on myös vahvistettu, sanoo padelkenkätestaaja.

Muutoin kenkä istuu tiukasti jalassa. Kuten kuvasta voidaan nähdä, tässä adidaksen padelkengässä on ns. sukkarakenne, mikä tarkoittaa, että yläosa on neuletta ja siksi joustava. Toisin sanoen, yläosa mukautuu sinun jalkoihisi sopivaksi.

- Aluksi ajattelin sen tuntuvan hieman kömpelöltä, mutta kun pelasin ja totuin kenkiin, pelistä tuli ketterämpää. Se oli ehdottomasti joustavan yläosan ansiota! 

Muuten pohja on hyvin minimalistinen, mikä sopii erinomaisesti padelpeleihin. Tämä antaa hyvän kontaktin alustaan. Vaimennusta ei ole erityisen paljon, mutta sillä ei ole suurta merkitystä kun pelaat keinonurmikolla, jota varten tämä kenkä on tarkoitettu.

- Olen positiivisesti yllättynyt tästä padelkengästä, mutta haluaisin lisätä, että se on melko pientä kokoa. Haluat ehkä valita omaa kokoasi puolta numeroa suuremman koon. 

Testi: ,

Asics - Gel-Lima Padel 2.jpg

Saatavana väreinä: ,

Yhteenveto: Klassinen padelkenkä, jossa on hyvä vakaus ja hyvä pito. Sopii kapeammille jaloille.

Testipaneeli ajattelee:

Vaikka monet muut valikoimamme padelkengät ovat melko värikkäitä ja ovat joissain tapauksissa suorastaan loistavia, Asics on suunnitellut aavistuksen himmeämmän mallin joka sopii sinulle, joka et ole vielä siirtynyt supervärikkääseen padelmuotiin (vaikka kengissä hieman väriä onkin). Sen lisäksi kenkien pohja on huomionarvoinen.

- Minusta tuntuu, että voin luottaa näihin kenkiin sataprosenttisesti. Niissä on hyvä pito, mutta ne myös irtoavat alustasta  oikeissa asennoissa, jotta en jää ja loukkaa niveliä, testaaja sanoo.

Yleisest ottaen kengät ovat vakaat - mikään sivuttaisliike ei ole liikaa tälle mallille, jossa on kapeasta lestistä huolimatta leveä pohja.

- Mielestäni tämä padelkenkä sopii kaikentyyppisille pelaajille. Voit luottaa siihen ja sen ominaisuuksiin ilman että joudut valitsemaan minkään välillä.. Se on vakaa, mutta tuntuu silti hyvältä ohuen yläosan ansiosta.

Yläosa on myös se, joka antaa mallille hyvät arvosanat sekä ilmanvaihdon että mukavuuden osalta. Sinun ei tarvitse pelätä että  saisit hiertymiä liian märissä sukissa., kunhan olet valinnut oikeasta materiaalista valmistetut sukat - pelaathan synteettisissä sukissa, etkä puuvillaisissa?

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä voimme mainita että kyseessä on sama malli, jolla Brasilian padelmestari  pelaa.

- Se fakta, että Pablo Lima pelaa näillä kengillä, pitäisi olla riittävän hyvä arvostelu sekä aloittelijalle että kokeneelle padelpelaajalle, toteaa iloinen testaaja.

Testi: ,

Babolat - Jet Team Padel.jpg

Saatavana väreinä:

Yhteenveto: Kevyt ja nopea padelkenkä niille, joilla on aggressiivinen pelityyli.

  • Testipaneeli ajattelee:

Tämän kengän kohadalla Babolat on antanut vakauden siirtyä syrjään sujuvan liikkeen tieltä, mikä onkin tämän padelkengän ehdoton vahvuus. Jos olet aloittelija, tämä ei ehkä ole sinulle sopiva malli. Mutta jos olet padelkentällä kuin kotonasi niin sinun kannattaa tutustua tähän malliin!

- Niissä on todella helppo liikkua! Erittäin siistit ja kevyet jalassa, testaaja huomauttaa jo ensimmäisen käytön jälkeen.

Kenkien malli on yksi niistä asioista, jonka muut testaajat nostavat esiin hyvässä mielessä. Yläosa on istuu tiukasti, ilman löysiä kohtia. Toinen plussa on kontakti jonka kengillä saa pelialustaan.

- Pohja on suhteellisen tasainen, mikä tarkoittaa, että työskentelet "lähellä maata", mistä pidän. Se antaa tunteen joustavuudesta, mutta ei ole kovin vakaa.

Muuten kengästä voidaan sanoa sen olevan kapeanpuoleinen, mutta ei paljoa. Istuvuutta voidaan myös säätää helposti nauhojen avulla.

- Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, myös pohjan pito mallikelpoinen ja se tekee mielestäni kengistä  lähes täydelliset, päättää eräs panelistimme.

Testi: ,

Nike - Air Max Wildcard Clay.jpg

Saatavana väreinä: , ,

Yhteenveto: Turvallinen malli niille, jotka etsivät vakaata, nilkkaatukevaa padelkenkää 

Testipaneeli ajattelee:

Nike ei ehkä ole ensimmäinen tuotemerkki, joka tulee mieleen ajatellessasi padelia mutta nyt on hyvä aika päivittää ajatukset! Tämä on suorituskyvyn kannalta melko klassinen padelkenkä, mutta Nike antaa sille modernin ilmeen Air Max-tyylin muodossa.

- Se muistuttaa tavallista mustaa lenkkaria, mutta siinä on naisellisia yksityiskohtia ja pohja on tehty todellisessa Niken hengessä. Toisaalta minusta tuntuu, että malli tuntuu hiukan kömpelöltä verrattuna muihin padelkenkiin.

Makuasia, mutta jos haluat padelkengän, joka näyttää mahdollisimman paljon  vapaa-ajan kengältä, niin tämä on oikea valinta. Muutoin testipaneelissa oli huomautettavaa vain yhdestä asiasta.

- Aluksi kenkä istuu aavistuksen tiukasti jalan leveimmällä osalla, mutta se helpottuu kun olet pelannut kengillä jonkin aikaa,  kuten kaikkien kenkien kanssa tavallisesti käy, sanoo testaaja.

Mielenkiintoinen asia tässä Niken padelkengässä on, että siinä on hieman ylimääräinen koroketta kantapään kohdalla. Se tarjoaa pehmeän, mukavan iskunvaimennuksen ja eteenpäin kallistuvan asennon kengän sisällä.

- Uskon ehdottomasti, että tämä kenkä on pelaajalle, joka tarvitsee vakautta ja vaimennusta, ehkä painon takia tai sinulla on kipua polvessa. Tämä malli lisää ehdottomasti suurta luottamusta liikkeeseen, toteaa testaaja.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:  

 Takaisin

News Feed

Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

5 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

5 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

6 päivää sitten
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

6 päivää sitten
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
more news
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit