Padelskor dam

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

Testin parhaat! Kokeilimme kauden parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

Padeltennis on suhteellisen uusi, mutta nopeasti kasvava urheilulaji. Siksi onkin aika yleistä nähdä tenniskenkiä käytössä padel-kentällä. Toisaalta, jos olet yksi niistä, jotka pelaavat tenniskengissä, sinulla on monta hyvää syytä vaihtaa ne pariin padelkenkiä!

Valmiina ostoksille?

Pikafaktat padel-kengistä

  1. Padel-kenkien pääominaisuudet ovat vakaus ja se, että ne on suunniteltu erityisesti padel-kenttien pintaa ajatellen. 
  2. Se, mikä erottaa eri mallit ja valmistajat toisistaan, voi olla mitä tahansa alkaen vakaudesta - tosin jotkut pelaajat arvostavat enemmän liikkumisen helppoutta kuin tasapainoa - kenkien pitoon, sillä monet haluavat pystyä liukumaan hieman pelikentällä, kun taas toiset haluavat pysähtyä varmasti ja nopeasti.
  3. Padel-kengät eroavat tenniskengistä vakauden ja pidon osalta. Se johtuu erilaisesta pelialustasta ja lajien ainutlaatuisista liikkumistavoista. Tennisessä sinulla on taipumus liikkua sivulinjalta toiselle, kun taas padelissa liike on enemmän edestakaista verkon ja seinämän välillä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että padel-kenkiä ei tarvitse vahvistaa kokonaan. Siksi ne ovat yleensä kevyempiä kuin tenniskengät.
  4. Padel-kenkien tulisi istua tiukasti, mutta ei niin tiukasti, että ne ovat epämukavat. Koko on hieman makukysymys, mutta jos jalka liukuu kengän sisällä kun pelaat, ovat kengät liian suuret. Kenkien ei myöskään kuulu puristaa varpaiden kohdalta, silloin ne ovat liian pienet. 

Testaamme vuoden parhaita malleja

Etsitkö uusia padel-kenkiä? Tässä on opas vuoden 2020 neljään kuumimpaan malliin!

Testissä: ,

Babolat - Jet Team Padel.jpg

Saatavana väreissä: .

Yhteenveto: Kevyt ja nopea padel-kenkä niille, joilla on aggressiivinen pelityyli.

Testipaneelin mielipide:

Tämän kengän kohdalla Babolat on antanut vakauden siirtyä syrjään sujuvan liikkeen tieltä, mikä onkin tämän padel-kengän ehdoton vahvuus. Jos olet aloittelija, tämä ei ehkä ole sinulle sopiva malli. Mutta jos olet padel-kentällä kuin kotonasi, niin sinun kannattaa tutustua tähän malliin!

- Niissä on todella helppo liikkua! Erittäin siistit ja kevyet jalassa, testaaja huomauttaa jo ensimmäisen käytön jälkeen.

Kenkien malli on yksi niistä asioista, jonka muut testaajat nostavat esiin hyvässä mielessä. Yläosa on istuu tiukasti, ilman löysiä kohtia. Toinen plussa on kontakti jonka kengillä saa pelialustaan.

- Pohja on suhteellisen tasainen, mikä tarkoittaa, että liikut "lähellä maata", mistä pidän. Se antaa tunteen joustavuudesta, mutta ei ole kovin vakaa.

Muuten kengästä voidaan sanoa sen olevan kapeanpuoleinen, mutta ei paljoa. Istuvuutta voidaan myös säätää helposti nauhojen avulla.

- Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, myös pohjan pito mallikelpoinen ja se tekee mielestäni kengistä  lähes täydelliset, päättää eräs panelistimme. 

Testissä: 

Court lite 2

Saatavilla väreissä:  ja 

Yhteenveto: Vakaa padel-kenkä sinulle, jonka jalkaterät tarvitsevat hieman lisätukea ja huolenpitoa.

Testipaneelin mielipide: 

Tämän mallin paras ominaisuus on ehdottomasti vakaus. Toisin sanoen tämä malli sopii parhaiten niille, joiden nilkat pettävät helposti, jos painoa on hieman enemmän tai jos pitää siitä, että jalka pysyy vakaana koko pelin ajan.

– Iso plussa on se, ettei hyvä vakaus tee mallista kömpelöä, näin saattaa nimittäin helposti käydä, yksi testipaneelin jäsenistä huomauttaa ja lisää:

– Tunnen itseni todella nopeaksi ja ketteräksi tässä kengässä, ja olo on koko ajan hyvin vakaa, joten uskallan helposti luottaa tähän kenkään. Todella mahtava yhdistelmä!

Muuten nämä Niken kengät saavat paljon kehuja testipaneelilta pääliosan kestävyydestä ja vahvuudesta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että nämä kengät kestäisivät vain puolet kaudesta. Myös pito saa hyvät arvosanat testaajilta.

– Pohjan kuviointi luo erittäin hyvän pidon alustaan, niin tekonurmella kuin sisätiloissakin. Pito ei kuitenkaan ole liian "tahmea", että askel tökkii alustaa vasten. Loistavaa!

Ainoa asia, jonka voi laskea miinukseksi tässä mallissa on vakaus. Tämä ominaisuus tekee niistä täydelliset sinulle, joka pidät vakaista kengistä, mutta jos haluat mieluummin tuntea itsesi nopeaksi ja ketteräksi, kannattaa sinun ehkä tutustua muihin malleihin. Jokainen tyylillään!

Testissä: 

wilson rush

Saatavilla väreissä:  ja 

Yhteenveto: Erinomainen valinta pelaajalle, joka haluaa tuntea olevansa ketterä!

Testipaneelin mielipide: 

Tämän mallin kanssa saa tosissaan tehdä töitä löytääkseen huonoja puolia. Wilson on tunnetuin tennismerkki, mutta he ovat tietenkin asiantuntijoita myös padelin osalta, ja se näkyy! 

– Istuvuus on erittäin hyvä ja kenkä istuu napakasti jalassa. Mielestäni malli on normaalin levyinen, mutta myös kapea jalkainen pelaaja voi käyttää mallia, kunhan nauhat kiristää kunnolla, yksi testaajista kertoo.

Jos tunnet itsesi mieluummin nopeaksi kuin vakaaksi ja tasapainoiseksi, tässä saattaa olla unelmakenkäsi.

– Haluan antaa ison plussan kengän ketteryydestä. Padelia pelattaessa on tärkeää tuntea, että käytössä on räjähtävää voimaa. Nämä kengät todella auttavat siinä.

Jos kuitenkin nilkkasi ovat lisätuen tarpeessa, on hyvä tietää, että näistä kengistä sitä ei löydy. Tosin suunnittelu on yksi ominaisuus tässä kengässä, joka voi houkutella monia valitsemaan sen.

– Pidän näiden kenkien ulkonäöstä, ne ovat paljon paremman näköiset oikeasti kuin kuvassa. Punainen, kirkas väri kruunaa padel-asusi, yksi testaajista sanoo.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä kengät saavat korkeat pisteet mukavuudestaan. Muistat varmasti sen epämukavan totuttelujakson, jonka uudet pelikengät vaativat? Tässä mallissa ei sellaista ole laisinkaan!

Testissä: 

pulsa babolat

Saatavilla väreissä:  ja 

Yhteenveto: Todella ketterät ja kevyet padel-kengät, jotka sitä paitsi saivat täydet pisteet pidosta!

Testipaneelin mielipide:

On hieman makuasia haluatko napakan pidon jokaisessa käänteessä vai pidätkö enemmän siitä, että voit liukua muutaman senttimetrin pelin tiimellyksessä. Tämä malli kannattaa valita, jos sinulle on ehdottoman tärkeää pystyä kääntymään nopeasti.

– Pito on to die for, mutta haluan kuitenkin varoittaa, että jos et nosta jalkoja kunnolla irti maasta, on olemassa iso riski, että satutat polvesi. Kengät eivät irtoa maasta kovinkaan helposti.

Jopa ne testipaneelin jäsenet, jotka eivät ole koskaan pelanneet oikeissa padel-kengissä aiemmin ihmettelevät tämän Babolatin kengän uskomattomia ominaisuuksia.

– Olen aiemmin käyttänyt tavallisia treenikenkiä padelissa, sillä en ole katsonut tarpeelliseksi ostaa erikseen kenkiä sitä varten. Mutta nyt täytyy kyllä sanoa kaikille vasta-alkajille, jotka ajattelevat samalla tavalla kuin minä, että se on todellakin sen arvoista. Vau, mikä ero!

Täydellinen pito tekee sinusta nopeamman pelaajan, sillä saat työnnettyä itsesi liikkeelle nopeammin, ja se helpottaa myös lyönnin tekniikkaa joidenkin testaajien mielestä.

– On myös helpompaa luoda kova lyönti, kun seisoo tukevasti alustalla. Ei tarvitse miettiä ollenkaan, että lähtevätkö jalat alta lyönnin vaikutuksesta.

Viimeisenä mainittakoon, että malli on erittäin hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Jos olet ostamassa ensimmäisiä padel-kenkiäsi, tässä on erinomainen malli siihen testipaneelimme mielestä. Mikäli mietit ostatko uuden mailan vai ensi kertaa padel-kengät, testaajamme ovat ehdottomasti kenkien puolella.

Testissä: 

bullpadel flow

Saatavilla väreissä: 

Yhteenveto: Vakaa kenkä, joka on täydellinen valinta sinulle, joka pidät leveästä pohjasta, koska se antaa lisäturvaa sivuttaisliikkeissä.

Testipaneelin mielipide:

Se, että Bullpadel on täysin puhdas padel-merkki näkyy jokaisessa kengän ominaisuudessa. Ulkopohjassa on huomioitu pidon tärkeys askelta otettaessa ja seuraavaan siirryttäessä erityisesti padel-kentän alustalla. Tämän lisäksi pohja on erityisen leveä.

– Parasta tässä mallissa on se, miten voit liikkua kengissä sivuttain. Jos kentän reunalta tulee kiire, voit yleensä helposti kompastua omiin jalkoihisi, yksi testaajista sanoo ja jatkaa:

– Tässä kengässä voi huoletta siirtää painon jalan ulkosyrjälle, sillä malli on niin leveä ja vakaa sivuttaisliikkeessä. 

Sen lisäksi iskunvaimennus on huippuluokkaa, mikä tekee siitä täydellisen korkeisiin hyppyihin, jotka päättyvät smashiin. Lisäksi suunnittelu on samassa linjassa kengän hyökkäävien ominaisuuksien kanssa. 

– Tyylikäs, mutta värit eivät ole hirveän hienovaraisia. Sanoisin, että tässä on malli, jota joko vihaa tai rakastaa, yksi testaajista toteaa ja nauraa.

Muutoin Bullpadelin padel-kengät saavat pääosin korkeita arvosanoja. Itseasiassa testipaneelin on vaikea keksiä suorilta käsin mitään selkeitä huonoja puolia, mutta toteavat kuitenkin, että jos et pidä leveistä kengistä, kannattaa suunnata katse toisiin malleihin.

– Kenkä on enemmänkin vakaa kuin nopea. Itse pidän siroista kengistä, joten tämä malli ei ole minulle paras, mutta ymmärrän hyvin pohjan mallin, kun kokeilin kenkää kentällä. Tässä mallissa on vaikeaa nyrjäyttää nilkkaansa.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:  

 Takaisin

News Feed

Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

4 päivää sitten
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
more news
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

19 sep 2020
Muoti & trendit
underställ

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

Synteettinen, villainen vai näiden sekoitus? Kari Traa kertoo kaiken tarpeellisen aluskerrastoista ja niiden pesusta.

18 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

Nämä kengät nostavat suorituksesi salibandykentällä täysin uudelle tasolle. Sportamoren testipaneeli on pelannut kauden uusissa sisäpelikengissä.

18 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

Miehistä koostuva testipaneelimme on juossut ja tehnyt nopeita käännöksiä uusissa treenikengissämme, jotka on tarkoitettu sisäliikuntaan. Tässä ovat tämän hetken parhaat salibandykengät!

18 sep 2020
Muoti & trendit