FI_header.jpg

Syksyn suuri miesten juoksukenkätesti

Olemme hikoilleet ja juosseet syksyn juoksukengillä testataksemme, mitä etuja ja haittoja niistä löytyy. Tässä tulevat miesten syksyn juoksukengistä parhaat. 

Oletpa sitten aloittelija tai tottunut juoksija, oikeat kengät ovat erittäin tärkeät. Kengät eivät saa olla liian vanhat (kumi jähmettyy ajan myötä ja menettää vaimentavan ominaisuutensa), mutta tärkeintä on kuitenkin, että ne ovat juuri sopivat sinun jalkaasi ja juoksutyyliisi. 

Meiltä Sportamorelta löydät satoja erilaisia juoksukenkiä, mutta toisinaan valinta voi olla vaikeaa, sillä valikoima on niin valtava. Juoksuraatimme on sen takia testannut syksyn malleista kuumimmat, jotta saisit hieman apua ostopäätöksen tekoa varten.

FI_NIKE_REACT_HERR.jpg

Suositushinta: 164,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Sukkamainen istuvuus

2. Paljon energiaa takaisin joka askeleella.

3. Kevyt ja pehmeä React-vaimennus

Muistuttaa: Adidas UltraBoost, Saucony Freedom Iso.

Sopii sinulle, joka: Kaipaat pehmeää ja tukevaa juoksukenkää tavallisille juoksulenkeille. Neutraalissa kengässä on paljon vaimennusta, joten kenkä toimii täydellisesti niin kovalla alustalla kuin pitkillä lenkeilläkin.

Paino: 239 g

Testiryhmän tuomio:

Jos pidät pehmeistä ja liikkuvista juoksukengistä, React Flyknit on mainio valinta. Kuten aina Niken kanssa, designissa ei ole valittamista. Tyylistä tulee täydet kymmenen pistettä, sillä kengät todellakin herättävät juoksuhimoa välittömästi, kun kaivat ne laatikosta. Sukkaa muistuttava Flyknit-päällinen istuu jalkaan syvereenista etenkin etujalan ja nilkan kohdalta. Etujalasta kenkä on hieman leveämpi, mistä testaajamme pitävät. React-vaimennus on pehmeä ja joustava alustaan katsomatta – voit juosta turvallisesti niin metsässä kuin asfaltilla, eivätkä jalkasi väsy. Näistä kengistä saat lenkkeihisi vauhtia. Yhteenvetona kyseessä on monipuolinen juoksukenkä, joka sopii alustalle kuin alustalle. 

FI_NIKE_ZOOM_HERR.jpg

Suositushinta: 164,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Tasainen hiilikuidusta ja nylonista tehty pohja tuntuu siltä kuin työntyisit eteenpäin. 

2. Kevyt paino.

3. Uskomattoman nopea tunne. 

Muistuttaa: Hyvin uniikki malli, mutta muistuttaa hieman piikkareita, joihin on sekoitettu Hoka One Onen Clifton 4 -mallia.

Sopii: Jos kaipaat hyvää kenkää kisoihin ja intervalleja varten, mutta jossa on kuitenkin tarpeeksi vaimennusta myös kuntoilijalle, joka innostuu nopeammille lenkeille. 

Paino: 248 g

Testiryhmän tuomio:

Jos kaipaat superkevyttä juoksukenkää, joka puskee sinua kohti uutta ennätystä, on Zoom Fly täydellinen valinta. Hiilikuidusta ja nylonista tehty pohja on saanut inspiraationsa VaporFly 4 % -kengistä (Niken tehokkaimmat maratonkengät), mutta tämä kenkä palvelee parhaiten kisapäivinä ja treeneissä, joissa vaihtelet tempoa. Kenkä on suhteellisen kapea ja näyttää ensivilkaisulla vähän oudolta. Erottuva design tekee kengästä kuitenkin erityisen. Kengässä on mahtava vaimennus, joka puskee sinua eteenpäin. Design lähes pakottaa sinut juoksemaan varpaillasi, mikä vie sinua eteenpäin. Tämä kenkä sopii siis intervalleihin ja nopeisiin spurtteihin. Kengät vaativat muutaman lenkin, ennen kuin ne hieman pehmenevät. Koko on melko pieni. 

FI_NIKE_PEGASUS35_HERR.jpg

Suositushinta: 129,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Nopeasti reagoivan Zoom Air -vaimennuksen ansiosta saat lisäpotkua joka askeleellesi.  

 2. Vaimennus on superpehmeä ja mukava. 

 3. Kantapää istuu todella mukavasti, ja kenkä suunniteltu erityisesti vähentämään akillesjänteeseen kohdistuvaa painetta. 

Muistuttaa: New Balance 880v8, Saucony Ride Iso. 

Sopii: Jos etsit monipuolista kenkää, joka sopii suurimmalle osalle juoksijoista. Todellinen klassikkokenkä.

Paino: 280 g

Testiryhmän tuomio:

Pegasus-fanit eivt tule pettymään myöskään tähän uusimpaan päivitykseen. Kaikki ne ominaisuudet, mistä eniten Niken suosituissa juoksukengissä pidämme, löytyvät myös tästä mallista (mukavuus ja loistava painon ja vaimennuksen suhde), minkä lisäksi ulkonäköä on päivitetty houkuttelevammaksi ja pohjasta tehty responsiivisempi. Uusi terävämpi kantapään osio, joka on tuttu Zoom Fly ja Vapor Fly -kengistä,  tuo sinut nopeammin maahan. Jos olet juossut paljon Pegasus-kengillä, voit varautua nopeampaan tunteeseen. Esimerkiksi Adidas PureBoost DPR -kenkiin verrattuna nämä kengät tuntuvat  kestävämmiltä. Ne eivät muotoudu niin tiukasti jalan ympärille, vaan ne tuntuvat kuin sulautuvan jalkaan. Välipohja antaa tasaisen ja hyvän tunteen joka askeleella. Yhteenvetona monipuolinen kenkä juoksijalle, joka haluaa päästä lujempaa kuin klassisilla Pegasus-kengillä. 

DK_SAUCONY_ISO_HERR.jpg

Suositushinta: 179,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Iso-Fit nauhat ympäröivät jalan mukavalla tavalla, olivat jalkasi sitten kapeat, leveät, korkeat tai matalat.  

 2. Sekä välipohja- että ulkopohja sopivat erilaisiin lämpötiloihin ja antavat energiaa takaisin joka askeleella. 

 3. 8 mm dropin ansiosta voit helposti laskeutua keskijalalle kantapään sijaan. 

Muistuttaa: Asics Nimbus 20, New Balance 1080v8, Hooka One One Clifton 4.

Sopii: Sinulle, joka pidät maksimaalisesta vaimennuksesta.  Sopii niin lyhyille lenkeille kuin puolimaratonillekin.

Paino: 306 g

Testiryhmän tuomio:

Hyvin valmistetut ja mukavat juoksukengät, joissa on luotettava vaimennus on tehty sinulle, joka juokset usein ja pitkiä lenkkejä. Tunne on hieman sama kuin Niken React-vaimennuksessa, sillä kimmoisuus ja jousto ovat huippuluokkaa. Täydelliset etenkin asfaltilla juoksemiseen.  Everun-pohjaan eivät vaikuta lämpö eikä kylmyys, mikä tekee siitä yhtä joustavan ja elastisen lämpömittariin katsomatta (esimerkiksi verrattuna EVA:an, joka kovenee kylmässä ja pehmenee lämmössä). Mainio uutinen sinulle, joka nautit myös kylmällä säällä juoksemisesta. Päällinen on suhteellisen paksu, joten se pitää varmasti sinut lämpöisenä ilmojen viiletessä.  Saucony lupaa kengille elinikäisen kyvyn antaa energiaa joka askeleella takaisin sekä vaimentaa askelia, minkä lisäksi kengät ovat todellakin monipuoliset, joten ne ovat myös hintansa väärti. 

FI_ADIDAS_Ultra_HERR.jpg

Suositushinta: 199,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Boost-välipohja antaa uskomattomasti takaisin energiaa joka askeleella.

2. Pehmeä, Primaknit-päällinen ei ärsytä ollenkaan ihoa. 

3. Continental-kumista tehdyssä pohjassa on optimaalinen pito niin märällä kuin kuivallakin alustalla. 

Muistuttaa: Nike Air VaporMax Flyknit -kenkiä päälliseltään, Saucony Freedom Iso 2 -kenkiä pehmeältä välipohjaltaan. 

Sopii: Sinulle, jolla on neutraali juoksuaskel ja joka tavoittelet pehmeitä ja joustavia lenkkejä. 

Paino: 310 g

Testiryhmän tuomio:

UltraBoostien kanssa kulunut fraasi "kuin pilvien päällä juoksisi" pitää prikulleen paikkansa. Yksi markkinoiden mukavimmista malleista. Näiden monipuolisten juoksukenkien ehdoton etu on, että ne sopivat monenlaiselle juoksijalle. Ne sopivat monenlaisiin jalkoihin ja tukevat niin lyhyillä ja nopeilla lenkeillä kuin pidemmilläkin matkoilla. Jos epäröit, mikä malli juuri sinulle sopisi, on vastaus hyvin suurella todennäköisyydellä UltraBoost. Jos pronanoit, ei malli kuitenkaan ole paras mahdollinen, sillä se on tehty neuraalille askeleele. Päällisen kangas takaa täyden hengittävyyden ja pitää jalat kuivina. Vältä juoksemisesta sateessa, sillä nämä eivät suojaa vedeltä parhaalla mahdollisella tavalla. 

FI_ADIDAS_Solar_HERR.jpg

Suositushinta: 159,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: 

1. Päällisen keskiosa on tehty Tailored Fibre Placementin (TFP) avulla. Se saa päällisen tuen sopeutumaan juuri sinun jalkasi mukaan, ja tekee myös kengistä kevyemmät. 

2. Joustava kantapää noudattelee akillesjänteen luontaisia liikkeitä ja välttää rasittamasta liikaa kantaluuta. 

3. Boost-välipohja antaa energiaa takaisin joka askeleella. Lisäksi se on hyvin joustava ja kestää pitkään.

Muistuttaa: Nike React -kenkiä, mitä tulee välipohjan kykyyn antaa energiaa joka askeleelle. Asics Gel-Nimbus -kenkiä, mitä tulee välipohjan kykyyn ohjata askelia oikeaan suuntaan. 

Sopii: Neutraalille askeleelle ja sinulle, joka haluat yhdistää nopeuden mainioon vaimennukseen ja joustavuuteen. 

Paino: 305 g

Testiryhmän tuomio:

Näistä kengistä löydät saman ihanan Boost-vaimennuksen kuin UltraBoost-kengistäkin, mutta vielä tukevampana. Jos nilkkanivelesi ovat kovin heikot ja tarvitsevat erityistä tukea, tässä on mainio vaihtoehto. Kengät puristavat ja tukevat paremmin kuin esimerkiksi UltraBoostit myös epätasaisella ja kovalla alustalla. Päällisen keskiosa on tehty Tailored Fibre Placementin (TFP) avulla ja siinä käytetään merestä kierrätettyä muovimateriaalia. TFP tekee kengistä myös kevyemmät ja tiukemmin istuvat, joten ne tukevat jalkaa mukavalla tavalla.  Solarboost -kengät ovat joustavat, monipuoliset ja mukavat kengät, jotka takaavat luonnollisen, mutta tuetun askeleen. Nämä kengät täytyy juosta sisään ennen kuin ne istuvat jalkaan täydellisesti. 

FI_ADIDAS_Glide_HERR.jpg

Suositushinta: 149,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Päällinen sisältää hyvin hengittävää meshiä, minkä lisäksi se on luotu myötäilemään jalan liikkeitä tukea unohtamatta. 

2. Avoin kantapään osio muotoutuu akillesjänteen ympärille eikä paina kantaluuta. 

3. Välipohjan reunat auttavat jalkaasi laskeutumaan optimaalisesti sekä antavat voimaa joka työnnöllä. 

Muistuttaa: Mizuno Waver Rider 22, mitä vaimennukseen tulee. New Balance 1080v8 -kenkiä päällisen saumattoman meshin ja sen hengityskyvyn puolesta.

Sopii: Neutraalille askeleelle, joka kaipaa leveää ja stabiilia alustaa. 

Paino: 306 g

Testiryhmän tuomio:

Neutraalit kengät kestävyysjuoksijoille. Solar Glide -kengissä on käytetty samaa, vaimentavaa teknologiaa, mutta niissä ei ole yhtä paljon Boostia kuin Solarboosteissa. Toisin sanoen ne ovat kengät sinulle, joka et tarvitse parasta vaimennusta, mutta joka kuitenkin kaipaat selkeästi tukea ja leveämmän alustan. Pohja todellakin saa aikaan wow-efektin. Se on supervahva ja sen pito on suorastaan suvereeni. Jos juokset vaihtelevassa maastossa eri alustoilla, voit luottaa näihin. Leveämpi pohjan perusta takaa stabiileja lenkkejä. Etenkin pitkillä matkoilla vaimennus pääsee oikeuksiinsa. 

FI_NB_VONGO_HERR.jpg

Suositushinta: 189,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Etujalla on hyvin tilaa, joten täydellinen leveille jaloille. 

 2. Söpö, reiluhko tyyli, joka noudattelee reilunkokoisten kenkien trendiä.

 3.  Fresh Foam -välipohja tekee lenkeistä pehmeämpiä. 

Muistuttaa: Asics Gel-Kayano ja Hoka One One Arahi.

Sopii: Leveille jaloille ja neutraalille juoksuaskeleelle.

Paino: 301 g

Testiryhmän tuomio:

Söpöt juoksukengät leveämmille jaloille. Sopivat erityisen hyvin sinulle, joka et suosi nopeiden ja kevyiden kenkien trendiä.  Osa testaajista koki, että kengät eivät rullaa nopeiden kenkien tapaan ja että kengät ovat superleveät etuosasta. Sen sijaan leveäjalkaisille tämä on testivoittaja. Toisin sanoen Vongo V3 todellakin jakoi testaajiemme mielipiteitä. Toki kengät ovat jokseenkin kömpelön näköiset, mutta jos pidät tyylistä, saat mukavat kengät. Pohja ei ole kaikista joustavin, joten jos olet tottunut esimerkiksi Adidas UltraBoost -juoksukenkiin, nämä eivät ehkä ole oikea malli sinulle. Sen sijaan pohja tukee paremmin kuin monet muut testin mallit. Kenkä sopii parhaiten lyhyille matkoille sinulle, joka arvostat eniten tukea.  

FI_Asics_Kayano_HERR.jpg

Suositushinta: 180,00 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. FlyteFoam Lyte -välipohja tekee kengistä entistä kestävämmät ja lisää vankkuutta. Kengät tuntuvat lisäksi pehmeiltä ja mukavilta.  

2. Jalkaholvin tuki on mainio etenkin sinulle, jonka jalka ylipronanoi. 

3. Todella tukeva vaimennus suojelee aloittelijoiden tottumattomia jänteitä ja helpottaa kestävyysjuoksijoiden taakkaa. 

Muistuttaa: Saucony Hurricane, Brooks Transcend. 

Sopii: Kestävyysjuoksijoille ja heille, joiden jalka pronanoi ja jotka tarvitsevat lisää tukea. 

Paino 336 g

Testiryhmän tuomio:

Gel-Kayano -kenkien viimeisimmässä versiossa on uusi meshpäällinen, joka takaa mainion istuvuuden ja mukavan joustavuuden. FlyteFoam -välipohja on myös uusi. Se on supervahva ja antaa paremman vaimennuksen kuin edeltäjänsä. Esimerkiksi Asics DS Trainer -kenkiin verrattuna  Kayano on vankempi ja siinä on parempi vaimennus. Kantapään osio on suorastaan fantastinen. Jalkasi tulee hieman syvemmälle kenkään, jolloin kenkä myös sulkee jalan paremmin. Kayano 25 on stabiili, hyvin vaimennettu juoksukenkä, joka on lisäksi kevyempi ja parempi kuin edeltäjänsä. Kengät on tehty selviytymään kymmenien kilometrien lenkistä, joten ne ovat todellakin jättipotti hinta-laatusuhteeltaan. Kengät sopivat siis pitkille matkoille niin asfaltilla, soralla kuin metsäpoluillakin. 

FI_Asics_Nimbus_HERR.jpg

Suositushinta: 180 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Kengät istuvat mukavasti leveisiin jalkoihin.

2. Stabiili valinta. Kengät tuntuvat kevyiltä jopa painavammilla juoksijoilla.

3. Runsaaseen harjoitteluun soveltuvat kengät, joissa on kevyt pronaatiotuki. 

Muistuttaa: Saucony Triumph ISO 3, Nike Zoom Vomero 12.

Sopii: Sinulle, joka kaipaat stabiileja monipuoliseen ja runsaaseen treeniin sopivia juoksikenkiä, jotka ovat lisäksi mukavat. 

Paino: 305 g

Testiryhmän tuomio:

Uusimmassa Asics Gel-Nimbus -kenkien päivityksessä mukavuus on huipussaan. Mainio valinta myös painavemmille juoksijoille. Kengät ovat astetta leveämmät, joten ne sopivat myös leveäjalkaisille. Koko on kuitenkin melko pieni, joten valitse puolta kokoa normaalia kokoasi isommat. Jos olet esimerkiksi tottunut Asics Gel Flux 4 -kenkiin, tunnet todennäköisesti, että jalka liukuu eteenpäin alamäissä. Päällinen on tehty pehmeästä ja mukavasta materiaalista, joten kannattaa pitää varpaankynnet lyhyinä. Kokonaisuutena Gel-Nimbus 20 on stabiili ja mukava juoksukenkä, joka sopii eripituisille lenkeille. Nopeisiin intervalleihin kenkä ei ole paras vaihtoehto. Kenkää ei myöskään suositella sinulle, joka kärsit luupiikistä kantapäässä, sillä pohja ei ole optimaalinen tämän tyyppisissä ongelmissa. 

FI_SALMING_SPEED_HERR.jpg

Suositushinta: 149,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Erottuva oranssimusta design näyttää ammattimaiselta juoksupolulla.

 2. Joustava ja nopea.

 3. Välipohja on tehty uudesta Recoil-materiaalista, joka tekee kengistä kevyet ja kimpoisat alustalla kuin alustalla. 

Muistuttaa: Adidas Solar Drive. 

Sopii: Sinulle, joka haluat juosta nopeasti ja otat juoksemisen tosissaan. 

Paino: 230 g

Testiryhmän tuomio:

Kevyet ja joustavat kengät, joilla moni testaajien puoliammattilaisista juoksijakavereista juoksee. Ymmärrämme, miksi he luottavat näihin värikkäisiin tossuihin. Kengät lukeutuvat testin kalleimpien joukkoon, mutta laadusta pitää maksaa. Istuvuus on mainio etenkin leveille jaloille. Se muistuttaa enemmän Asicsia ja Adidasta kuin Nikeä, joissa design on usein kapeampi ja terävämpi. Kenkien tyyli todellakin pomppaa silmille, ja se voi vaikuttaa ensisilmäyksellä hieman muoviselta. Älä anna ensivaikutelman huijata – tämä on todella hyvä juoksukenkä. Värikäs design sopii ahkeralle juoksijalle. Reilussa pohjassa on mainio pito. Jalkasi eivät ole kipeät pitkänkään lenkin jälkeen mainion pohjan ansiosta. Hyvää työtä Börje Salming!

FI_PUMA_HERR.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Laatuunsa nähden edullinen juoksukenkä 

 2. Pehmeä ja mukava vaimennus

 3. Koko on aavistuksen iso, mutta täydellinen sinulle, joka koet juoksukengät liian ahtaiksi. 

Muistuttaa: Adidas Solar Drive, Reebok Floatride Run.

Sopii: Aloittelijalle, joka kaipaa mukavia ja lempeitä juoksukenkiä. 

Paino: 315 g

Testiryhmän tuomio:

Tässä mainiot juoksukengät sinulle, joka olet juuri aloittelemassa juoksuharrastusta. Testin ainoa alle sadan euron kenkä, mutta silti saat rahoillesi rutkasti vastinetta. Päällinen istuu sukan tavoin ja pohjassa on supermukava vaimennus. Kengästä löytyy yhtenäisyyksiä Adidas Boost-teknologian kanssa, mutta tämä malli ei ole yhtä kimmoisa. Tunne on hieman sienimäinen, mutta vaimennus ja mukavuus saavat silti hyväksyttyä paremman arvosanan. Kenkä ei ehkä sovi pitkille matkoille, mutta nämä jalassa taitat kivuttomasti 5-10 kilometrin lenkkejä. Pohjan helmet piristävät muuten melko tavanomaista designia. Näitä kenkiä et osta koreillaksesi, mutta ne ovat mainio ja hintansa väärti valinta. Muista, että kengät ovat jokseenkin suuret kokoonsa nähden. Voit huoletta valita kokoa pienemmät parhaan tunteen takaamiseksi. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

2 päivää sitten
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

4 päivää sitten
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

06 aug 2020
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
more news
Shorts

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

Testipaneelimme kokeili treenishortseja muun muassa Nikelta, Adidakselta ja Under Armourilta. Tässä ovat miesten treenishortsit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike Air Zoom SuperRep

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go ja SuperRep Cycle - selvitämme eron Niken kolmen treenikengän välillä!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

06 aug 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

06 aug 2020
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

05 aug 2020
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

04 aug 2020
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

03 aug 2020
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit