FI_header.jpg

Syksyn suuri miesten juoksukenkätesti

Olemme hikoilleet ja juosseet syksyn juoksukengillä testataksemme, mitä etuja ja haittoja niistä löytyy. Tässä tulevat miesten syksyn juoksukengistä parhaat. 

Oletpa sitten aloittelija tai tottunut juoksija, oikeat kengät ovat erittäin tärkeät. Kengät eivät saa olla liian vanhat (kumi jähmettyy ajan myötä ja menettää vaimentavan ominaisuutensa), mutta tärkeintä on kuitenkin, että ne ovat juuri sopivat sinun jalkaasi ja juoksutyyliisi. 

Meiltä Sportamorelta löydät satoja erilaisia juoksukenkiä, mutta toisinaan valinta voi olla vaikeaa, sillä valikoima on niin valtava. Juoksuraatimme on sen takia testannut syksyn malleista kuumimmat, jotta saisit hieman apua ostopäätöksen tekoa varten.

FI_NIKE_REACT_HERR.jpg

Suositushinta: 164,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Sukkamainen istuvuus

2. Paljon energiaa takaisin joka askeleella.

3. Kevyt ja pehmeä React-vaimennus

Muistuttaa: Adidas UltraBoost, Saucony Freedom Iso.

Sopii sinulle, joka: Kaipaat pehmeää ja tukevaa juoksukenkää tavallisille juoksulenkeille. Neutraalissa kengässä on paljon vaimennusta, joten kenkä toimii täydellisesti niin kovalla alustalla kuin pitkillä lenkeilläkin.

Paino: 239 g

Testiryhmän tuomio:

Jos pidät pehmeistä ja liikkuvista juoksukengistä, React Flyknit on mainio valinta. Kuten aina Niken kanssa, designissa ei ole valittamista. Tyylistä tulee täydet kymmenen pistettä, sillä kengät todellakin herättävät juoksuhimoa välittömästi, kun kaivat ne laatikosta. Sukkaa muistuttava Flyknit-päällinen istuu jalkaan syvereenista etenkin etujalan ja nilkan kohdalta. Etujalasta kenkä on hieman leveämpi, mistä testaajamme pitävät. React-vaimennus on pehmeä ja joustava alustaan katsomatta – voit juosta turvallisesti niin metsässä kuin asfaltilla, eivätkä jalkasi väsy. Näistä kengistä saat lenkkeihisi vauhtia. Yhteenvetona kyseessä on monipuolinen juoksukenkä, joka sopii alustalle kuin alustalle. 

FI_NIKE_ZOOM_HERR.jpg

Suositushinta: 164,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Tasainen hiilikuidusta ja nylonista tehty pohja tuntuu siltä kuin työntyisit eteenpäin. 

2. Kevyt paino.

3. Uskomattoman nopea tunne. 

Muistuttaa: Hyvin uniikki malli, mutta muistuttaa hieman piikkareita, joihin on sekoitettu Hoka One Onen Clifton 4 -mallia.

Sopii: Jos kaipaat hyvää kenkää kisoihin ja intervalleja varten, mutta jossa on kuitenkin tarpeeksi vaimennusta myös kuntoilijalle, joka innostuu nopeammille lenkeille. 

Paino: 248 g

Testiryhmän tuomio:

Jos kaipaat superkevyttä juoksukenkää, joka puskee sinua kohti uutta ennätystä, on Zoom Fly täydellinen valinta. Hiilikuidusta ja nylonista tehty pohja on saanut inspiraationsa VaporFly 4 % -kengistä (Niken tehokkaimmat maratonkengät), mutta tämä kenkä palvelee parhaiten kisapäivinä ja treeneissä, joissa vaihtelet tempoa. Kenkä on suhteellisen kapea ja näyttää ensivilkaisulla vähän oudolta. Erottuva design tekee kengästä kuitenkin erityisen. Kengässä on mahtava vaimennus, joka puskee sinua eteenpäin. Design lähes pakottaa sinut juoksemaan varpaillasi, mikä vie sinua eteenpäin. Tämä kenkä sopii siis intervalleihin ja nopeisiin spurtteihin. Kengät vaativat muutaman lenkin, ennen kuin ne hieman pehmenevät. Koko on melko pieni. 

FI_NIKE_PEGASUS35_HERR.jpg

Suositushinta: 129,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Nopeasti reagoivan Zoom Air -vaimennuksen ansiosta saat lisäpotkua joka askeleellesi.  

 2. Vaimennus on superpehmeä ja mukava. 

 3. Kantapää istuu todella mukavasti, ja kenkä suunniteltu erityisesti vähentämään akillesjänteeseen kohdistuvaa painetta. 

Muistuttaa: New Balance 880v8, Saucony Ride Iso. 

Sopii: Jos etsit monipuolista kenkää, joka sopii suurimmalle osalle juoksijoista. Todellinen klassikkokenkä.

Paino: 280 g

Testiryhmän tuomio:

Pegasus-fanit eivt tule pettymään myöskään tähän uusimpaan päivitykseen. Kaikki ne ominaisuudet, mistä eniten Niken suosituissa juoksukengissä pidämme, löytyvät myös tästä mallista (mukavuus ja loistava painon ja vaimennuksen suhde), minkä lisäksi ulkonäköä on päivitetty houkuttelevammaksi ja pohjasta tehty responsiivisempi. Uusi terävämpi kantapään osio, joka on tuttu Zoom Fly ja Vapor Fly -kengistä,  tuo sinut nopeammin maahan. Jos olet juossut paljon Pegasus-kengillä, voit varautua nopeampaan tunteeseen. Esimerkiksi Adidas PureBoost DPR -kenkiin verrattuna nämä kengät tuntuvat  kestävämmiltä. Ne eivät muotoudu niin tiukasti jalan ympärille, vaan ne tuntuvat kuin sulautuvan jalkaan. Välipohja antaa tasaisen ja hyvän tunteen joka askeleella. Yhteenvetona monipuolinen kenkä juoksijalle, joka haluaa päästä lujempaa kuin klassisilla Pegasus-kengillä. 

DK_SAUCONY_ISO_HERR.jpg

Suositushinta: 179,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Iso-Fit nauhat ympäröivät jalan mukavalla tavalla, olivat jalkasi sitten kapeat, leveät, korkeat tai matalat.  

 2. Sekä välipohja- että ulkopohja sopivat erilaisiin lämpötiloihin ja antavat energiaa takaisin joka askeleella. 

 3. 8 mm dropin ansiosta voit helposti laskeutua keskijalalle kantapään sijaan. 

Muistuttaa: Asics Nimbus 20, New Balance 1080v8, Hooka One One Clifton 4.

Sopii: Sinulle, joka pidät maksimaalisesta vaimennuksesta.  Sopii niin lyhyille lenkeille kuin puolimaratonillekin.

Paino: 306 g

Testiryhmän tuomio:

Hyvin valmistetut ja mukavat juoksukengät, joissa on luotettava vaimennus on tehty sinulle, joka juokset usein ja pitkiä lenkkejä. Tunne on hieman sama kuin Niken React-vaimennuksessa, sillä kimmoisuus ja jousto ovat huippuluokkaa. Täydelliset etenkin asfaltilla juoksemiseen.  Everun-pohjaan eivät vaikuta lämpö eikä kylmyys, mikä tekee siitä yhtä joustavan ja elastisen lämpömittariin katsomatta (esimerkiksi verrattuna EVA:an, joka kovenee kylmässä ja pehmenee lämmössä). Mainio uutinen sinulle, joka nautit myös kylmällä säällä juoksemisesta. Päällinen on suhteellisen paksu, joten se pitää varmasti sinut lämpöisenä ilmojen viiletessä.  Saucony lupaa kengille elinikäisen kyvyn antaa energiaa joka askeleella takaisin sekä vaimentaa askelia, minkä lisäksi kengät ovat todellakin monipuoliset, joten ne ovat myös hintansa väärti. 

FI_ADIDAS_Ultra_HERR.jpg

Suositushinta: 199,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Boost-välipohja antaa uskomattomasti takaisin energiaa joka askeleella.

2. Pehmeä, Primaknit-päällinen ei ärsytä ollenkaan ihoa. 

3. Continental-kumista tehdyssä pohjassa on optimaalinen pito niin märällä kuin kuivallakin alustalla. 

Muistuttaa: Nike Air VaporMax Flyknit -kenkiä päälliseltään, Saucony Freedom Iso 2 -kenkiä pehmeältä välipohjaltaan. 

Sopii: Sinulle, jolla on neutraali juoksuaskel ja joka tavoittelet pehmeitä ja joustavia lenkkejä. 

Paino: 310 g

Testiryhmän tuomio:

UltraBoostien kanssa kulunut fraasi "kuin pilvien päällä juoksisi" pitää prikulleen paikkansa. Yksi markkinoiden mukavimmista malleista. Näiden monipuolisten juoksukenkien ehdoton etu on, että ne sopivat monenlaiselle juoksijalle. Ne sopivat monenlaisiin jalkoihin ja tukevat niin lyhyillä ja nopeilla lenkeillä kuin pidemmilläkin matkoilla. Jos epäröit, mikä malli juuri sinulle sopisi, on vastaus hyvin suurella todennäköisyydellä UltraBoost. Jos pronanoit, ei malli kuitenkaan ole paras mahdollinen, sillä se on tehty neuraalille askeleele. Päällisen kangas takaa täyden hengittävyyden ja pitää jalat kuivina. Vältä juoksemisesta sateessa, sillä nämä eivät suojaa vedeltä parhaalla mahdollisella tavalla. 

FI_ADIDAS_Solar_HERR.jpg

Suositushinta: 159,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet: 

1. Päällisen keskiosa on tehty Tailored Fibre Placementin (TFP) avulla. Se saa päällisen tuen sopeutumaan juuri sinun jalkasi mukaan, ja tekee myös kengistä kevyemmät. 

2. Joustava kantapää noudattelee akillesjänteen luontaisia liikkeitä ja välttää rasittamasta liikaa kantaluuta. 

3. Boost-välipohja antaa energiaa takaisin joka askeleella. Lisäksi se on hyvin joustava ja kestää pitkään.

Muistuttaa: Nike React -kenkiä, mitä tulee välipohjan kykyyn antaa energiaa joka askeleelle. Asics Gel-Nimbus -kenkiä, mitä tulee välipohjan kykyyn ohjata askelia oikeaan suuntaan. 

Sopii: Neutraalille askeleelle ja sinulle, joka haluat yhdistää nopeuden mainioon vaimennukseen ja joustavuuteen. 

Paino: 305 g

Testiryhmän tuomio:

Näistä kengistä löydät saman ihanan Boost-vaimennuksen kuin UltraBoost-kengistäkin, mutta vielä tukevampana. Jos nilkkanivelesi ovat kovin heikot ja tarvitsevat erityistä tukea, tässä on mainio vaihtoehto. Kengät puristavat ja tukevat paremmin kuin esimerkiksi UltraBoostit myös epätasaisella ja kovalla alustalla. Päällisen keskiosa on tehty Tailored Fibre Placementin (TFP) avulla ja siinä käytetään merestä kierrätettyä muovimateriaalia. TFP tekee kengistä myös kevyemmät ja tiukemmin istuvat, joten ne tukevat jalkaa mukavalla tavalla.  Solarboost -kengät ovat joustavat, monipuoliset ja mukavat kengät, jotka takaavat luonnollisen, mutta tuetun askeleen. Nämä kengät täytyy juosta sisään ennen kuin ne istuvat jalkaan täydellisesti. 

FI_ADIDAS_Glide_HERR.jpg

Suositushinta: 149,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Päällinen sisältää hyvin hengittävää meshiä, minkä lisäksi se on luotu myötäilemään jalan liikkeitä tukea unohtamatta. 

2. Avoin kantapään osio muotoutuu akillesjänteen ympärille eikä paina kantaluuta. 

3. Välipohjan reunat auttavat jalkaasi laskeutumaan optimaalisesti sekä antavat voimaa joka työnnöllä. 

Muistuttaa: Mizuno Waver Rider 22, mitä vaimennukseen tulee. New Balance 1080v8 -kenkiä päällisen saumattoman meshin ja sen hengityskyvyn puolesta.

Sopii: Neutraalille askeleelle, joka kaipaa leveää ja stabiilia alustaa. 

Paino: 306 g

Testiryhmän tuomio:

Neutraalit kengät kestävyysjuoksijoille. Solar Glide -kengissä on käytetty samaa, vaimentavaa teknologiaa, mutta niissä ei ole yhtä paljon Boostia kuin Solarboosteissa. Toisin sanoen ne ovat kengät sinulle, joka et tarvitse parasta vaimennusta, mutta joka kuitenkin kaipaat selkeästi tukea ja leveämmän alustan. Pohja todellakin saa aikaan wow-efektin. Se on supervahva ja sen pito on suorastaan suvereeni. Jos juokset vaihtelevassa maastossa eri alustoilla, voit luottaa näihin. Leveämpi pohjan perusta takaa stabiileja lenkkejä. Etenkin pitkillä matkoilla vaimennus pääsee oikeuksiinsa. 

FI_NB_VONGO_HERR.jpg

Suositushinta: 189,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Etujalla on hyvin tilaa, joten täydellinen leveille jaloille. 

 2. Söpö, reiluhko tyyli, joka noudattelee reilunkokoisten kenkien trendiä.

 3.  Fresh Foam -välipohja tekee lenkeistä pehmeämpiä. 

Muistuttaa: Asics Gel-Kayano ja Hoka One One Arahi.

Sopii: Leveille jaloille ja neutraalille juoksuaskeleelle.

Paino: 301 g

Testiryhmän tuomio:

Söpöt juoksukengät leveämmille jaloille. Sopivat erityisen hyvin sinulle, joka et suosi nopeiden ja kevyiden kenkien trendiä.  Osa testaajista koki, että kengät eivät rullaa nopeiden kenkien tapaan ja että kengät ovat superleveät etuosasta. Sen sijaan leveäjalkaisille tämä on testivoittaja. Toisin sanoen Vongo V3 todellakin jakoi testaajiemme mielipiteitä. Toki kengät ovat jokseenkin kömpelön näköiset, mutta jos pidät tyylistä, saat mukavat kengät. Pohja ei ole kaikista joustavin, joten jos olet tottunut esimerkiksi Adidas UltraBoost -juoksukenkiin, nämä eivät ehkä ole oikea malli sinulle. Sen sijaan pohja tukee paremmin kuin monet muut testin mallit. Kenkä sopii parhaiten lyhyille matkoille sinulle, joka arvostat eniten tukea.  

FI_Asics_Kayano_HERR.jpg

Suositushinta: 180,00 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. FlyteFoam Lyte -välipohja tekee kengistä entistä kestävämmät ja lisää vankkuutta. Kengät tuntuvat lisäksi pehmeiltä ja mukavilta.  

2. Jalkaholvin tuki on mainio etenkin sinulle, jonka jalka ylipronanoi. 

3. Todella tukeva vaimennus suojelee aloittelijoiden tottumattomia jänteitä ja helpottaa kestävyysjuoksijoiden taakkaa. 

Muistuttaa: Saucony Hurricane, Brooks Transcend. 

Sopii: Kestävyysjuoksijoille ja heille, joiden jalka pronanoi ja jotka tarvitsevat lisää tukea. 

Paino 336 g

Testiryhmän tuomio:

Gel-Kayano -kenkien viimeisimmässä versiossa on uusi meshpäällinen, joka takaa mainion istuvuuden ja mukavan joustavuuden. FlyteFoam -välipohja on myös uusi. Se on supervahva ja antaa paremman vaimennuksen kuin edeltäjänsä. Esimerkiksi Asics DS Trainer -kenkiin verrattuna  Kayano on vankempi ja siinä on parempi vaimennus. Kantapään osio on suorastaan fantastinen. Jalkasi tulee hieman syvemmälle kenkään, jolloin kenkä myös sulkee jalan paremmin. Kayano 25 on stabiili, hyvin vaimennettu juoksukenkä, joka on lisäksi kevyempi ja parempi kuin edeltäjänsä. Kengät on tehty selviytymään kymmenien kilometrien lenkistä, joten ne ovat todellakin jättipotti hinta-laatusuhteeltaan. Kengät sopivat siis pitkille matkoille niin asfaltilla, soralla kuin metsäpoluillakin. 

FI_Asics_Nimbus_HERR.jpg

Suositushinta: 180 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

1. Kengät istuvat mukavasti leveisiin jalkoihin.

2. Stabiili valinta. Kengät tuntuvat kevyiltä jopa painavammilla juoksijoilla.

3. Runsaaseen harjoitteluun soveltuvat kengät, joissa on kevyt pronaatiotuki. 

Muistuttaa: Saucony Triumph ISO 3, Nike Zoom Vomero 12.

Sopii: Sinulle, joka kaipaat stabiileja monipuoliseen ja runsaaseen treeniin sopivia juoksikenkiä, jotka ovat lisäksi mukavat. 

Paino: 305 g

Testiryhmän tuomio:

Uusimmassa Asics Gel-Nimbus -kenkien päivityksessä mukavuus on huipussaan. Mainio valinta myös painavemmille juoksijoille. Kengät ovat astetta leveämmät, joten ne sopivat myös leveäjalkaisille. Koko on kuitenkin melko pieni, joten valitse puolta kokoa normaalia kokoasi isommat. Jos olet esimerkiksi tottunut Asics Gel Flux 4 -kenkiin, tunnet todennäköisesti, että jalka liukuu eteenpäin alamäissä. Päällinen on tehty pehmeästä ja mukavasta materiaalista, joten kannattaa pitää varpaankynnet lyhyinä. Kokonaisuutena Gel-Nimbus 20 on stabiili ja mukava juoksukenkä, joka sopii eripituisille lenkeille. Nopeisiin intervalleihin kenkä ei ole paras vaihtoehto. Kenkää ei myöskään suositella sinulle, joka kärsit luupiikistä kantapäässä, sillä pohja ei ole optimaalinen tämän tyyppisissä ongelmissa. 

FI_SALMING_SPEED_HERR.jpg

Suositushinta: 149,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Erottuva oranssimusta design näyttää ammattimaiselta juoksupolulla.

 2. Joustava ja nopea.

 3. Välipohja on tehty uudesta Recoil-materiaalista, joka tekee kengistä kevyet ja kimpoisat alustalla kuin alustalla. 

Muistuttaa: Adidas Solar Drive. 

Sopii: Sinulle, joka haluat juosta nopeasti ja otat juoksemisen tosissaan. 

Paino: 230 g

Testiryhmän tuomio:

Kevyet ja joustavat kengät, joilla moni testaajien puoliammattilaisista juoksijakavereista juoksee. Ymmärrämme, miksi he luottavat näihin värikkäisiin tossuihin. Kengät lukeutuvat testin kalleimpien joukkoon, mutta laadusta pitää maksaa. Istuvuus on mainio etenkin leveille jaloille. Se muistuttaa enemmän Asicsia ja Adidasta kuin Nikeä, joissa design on usein kapeampi ja terävämpi. Kenkien tyyli todellakin pomppaa silmille, ja se voi vaikuttaa ensisilmäyksellä hieman muoviselta. Älä anna ensivaikutelman huijata – tämä on todella hyvä juoksukenkä. Värikäs design sopii ahkeralle juoksijalle. Reilussa pohjassa on mainio pito. Jalkasi eivät ole kipeät pitkänkään lenkin jälkeen mainion pohjan ansiosta. Hyvää työtä Börje Salming!

FI_PUMA_HERR.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Erottuvat ominaisuudet:

 1. Laatuunsa nähden edullinen juoksukenkä 

 2. Pehmeä ja mukava vaimennus

 3. Koko on aavistuksen iso, mutta täydellinen sinulle, joka koet juoksukengät liian ahtaiksi. 

Muistuttaa: Adidas Solar Drive, Reebok Floatride Run.

Sopii: Aloittelijalle, joka kaipaa mukavia ja lempeitä juoksukenkiä. 

Paino: 315 g

Testiryhmän tuomio:

Tässä mainiot juoksukengät sinulle, joka olet juuri aloittelemassa juoksuharrastusta. Testin ainoa alle sadan euron kenkä, mutta silti saat rahoillesi rutkasti vastinetta. Päällinen istuu sukan tavoin ja pohjassa on supermukava vaimennus. Kengästä löytyy yhtenäisyyksiä Adidas Boost-teknologian kanssa, mutta tämä malli ei ole yhtä kimmoisa. Tunne on hieman sienimäinen, mutta vaimennus ja mukavuus saavat silti hyväksyttyä paremman arvosanan. Kenkä ei ehkä sovi pitkille matkoille, mutta nämä jalassa taitat kivuttomasti 5-10 kilometrin lenkkejä. Pohjan helmet piristävät muuten melko tavanomaista designia. Näitä kenkiä et osta koreillaksesi, mutta ne ovat mainio ja hintansa väärti valinta. Muista, että kengät ovat jokseenkin suuret kokoonsa nähden. Voit huoletta valita kokoa pienemmät parhaan tunteen takaamiseksi. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

3 päivää sitten
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
more news
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Trender

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

Safarilook, eri vuosikymmenten sekoitus ja kalastajahattu – esittelemme kuumimmat uutuudet, joita et halua ohittaa.

30 jul 2019
Muoti & trendit
Haglöfs_lim

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

Miten pidennät kuorivaatteiden elinikää? Omaksu nämä vinkit, joiden avulla kuorivaatteesi selviävät useammasta seikkailusta.

29 jul 2019
Muoti & trendit
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
Tights Puma

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

Ei epäilystäkään, etteikö neon olisi tämän syksyn juttu. Puma on lanseeranut kolmet uudet treenitrikoot, jotka komeilevat näissä kauniissa yksityiskohdissa. Testiryhmämme kokeili, miten trikoot selviävät salilla ja lenkkipolulla.

27 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didriksons

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

Erittäin hyvä kuoritakki on pakollinen kevään leikeissä ja aktiviteeteissa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee ennen ostospäätöstä pohtia.

24 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit
Handskar

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

Mikä tekee hanskoista niin hyvät? Sportamoren oppaan avulla löydät parhaat mahdolliset hanskat, joissa yhdistyvät niin lämpö, toiminnot kuin kestävyyskin.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Säkert grepp

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

Miten vähentää riskiä liukastua jäällä ja lumella juostessa? Oikeilla varusteilla tietysti. Jos juoksukengissäsi on nastat pohjissa, saat varman pidon myös syksyllä ja talvella.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Shepherd

Näin pidät tohvelisi freesinä

Sisätohvelit ovat kylmällä yhtä varma valinta kuin rantavaatteet kesällä. Shepherd tietää, kuinka tohveleiden tulee istua jalkaan ja kuinka ne pysyvät freesinä.

22 jul 2019
Muoti & trendit