ENG_W.png

Testien parhaat sykekellot!

Mitä sanoisit kannettavasta personal trainerista, joka kulkee mukanasi lenkillä ja salilla? Testipaneelimme on treenannut  kauden Garminin, Sunnnon ja Polarin sykekellojen kanssa. Nämä mallit olivat testin parhaat!

Treenikello eli sykekello - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kello on täydellinen lahja sinulle itsellesi tai jollekulle joka täyttää vuosia. Sykekelloja on monentasoisia. Alemman hintatason kellot sopivat hyvin kuntoliikuntaan, mutta kalliimmat erikoiskellot voivat lukea myös esimerkiksi voimaharjoittelua, golfia tai uintia. Testiryhmämme on testannut kauden uusia malleja merkeiltä Garmin, Suunto ja Polar. Lue paneelin arvostelut alta.


Psst! Kaikki akunkestot on laskettu niin että kello on treenitilassa ja yhdistettynä gps:ään. Akunkesto on pidempi mikäli kello ei ole yhdistettynä gps:ään. 

Hyvä harjoitteluun, upea päivittäiseen käyttöön!

ENG_Polar_Ignite.pngMalli: ,

Yksityiskohdat: Sykemittaus, GPS, unen mittaus, kalorimäärät, kuntotesti, juoksijaindeksi, puhelinnumerot, opastetut hengitysharjoitukset stressin estämiseksi.

Yhteenveto: Älä arvioi tätä multisportkelloa. Polar Ignite sisältää kaikki ominaisuudet, joita voit multisportkellolta toivoa. Harjoituksen aikana se mittaa sykettä ilman ulkoista sykevyötä. Treenikellolla mitataan myös nukkumista ja palautumista yöllä. Sen avulla voit tehdä myös esiohjelmoituja hengitysharjoituksia, joita voidaan käyttää vähentämään stressiä. Kellon voi kytkeä myös puhelimeen, mikä on iso plussa. Se jos mikä tekee Igniteesta enemmän kuin harjoituskellon. Arkeen kello sopii senkin puolesta, että se tuntuu ranteessa mukavalta.

Testiryhmän kommentit:

– On hauskaa, että kello itsessään ehdottaa päiväharjoituksia ja että niissä on vaihtoehtoja, joiden avulla voit valita kunnon ja voiman väliltä, sanoo vaikuttunut testaaja.

Kova, mutta kaunis!

ENG_Suunto_Fitness_3.pngMalli: ,

Tiedot: Muokattavissa oleva reaaliaikainen opas, jonka avulla löydät oikean intensiteetin, sykkeen ja aktiivisuuden kellon ympäri. Kello laskee askeleet, kalorienkulutuksen ja unen laadun. Se arvioi lisäksi stressiä ja sopii yhteen älypuhelimen kanssa.

Yhteenveto: Tämä on vankka harjoittelukello, joka kestää harjoittelun. Toisin kuin monissa muissa vahvoissa kelloissa, Suunto Fitness 3:ssa on kaunis design. Polar Igniten tavoin myös tätä voidaan käyttää stressin, palautumisen ja intensiteetin mittaamiseen. Fitness 3 laskee myös kalorit ja vaiheet sekä nopeuden ja matkan. Tämän lisäksi kello on vedenpitävä aina 30 metriin asti ja siksi turvallinen myös uidessa.

Testiryhmän kommentit:

– Tämä on erittäin hyvä ja yksinkertainen sykekello. Pidän eniten unen mittauksesta ja askeltoiminnosta. Lisäksi kelloa on käsivarressa helppo ja mukava käyttää, sanoo yksi testaaja. 

– Kello on kevyt, erittäin tyylikäs ja joustava! Kello on yhtä hyvä jokapäiväisessä elämässä kuin toimistossa ja urheillessa. Se sopii niille, jotka elävät aktiivisesti ja haluavat houkuttelevan ja käytännöllisen kellon, jota on helppo käyttää, toinen komppaa.

Triatlonia tai uimareita varten!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.pngMalli: ,

Tiedot: Ajastin, sekuntikello, GPS, hälytys, musiikin hallinta, löydä puhelimesi -toiminto, kalorinkulutuksen mittaus, askelmittari, sykemittaus. Kello on vedenpitävä.

Yhteenveto: Mitä olisi treenikellotesti ilman Garminia? Tämä treenikello on puhtaasti uimiseen, mutta se toimii myös juostessa ja pyöräillessä. Uimapäivien lisäksi se osaa laskea myös portaat. Swim 2 GPS auttaa niin avovedessä kuin altaassa ja laskee matkan pituudesta poltettujen kalorien määrän. Lisäksi se on myös hyvä päivittäinen kello, joka mittaa unisyklit yöllä, jotta voit palautua optimaalisesti.

Testiryhmän kommentit:

– Uskon, että kello toimii kuin toinen Garmin-kelloni, jota on supermukava käsitellä painonappien ansiosta. Painikkeita on helppo painaa, mikä on hienoa etenkin uinnissa, kun pysähdyn ja tutkin sitä paljon. Pidän siitä, että saan pulssin uinnin aikana ilman erityistä sykevyötä, sanoo yksi testaaja.

Suuri onnistuminen Garminilta!

ENG_Garmin_Forerunner_245.pngMalli: ,

Tiedot: Harjoitteluaikataulun arviointi, ehdotetut lepopäivät, VO2-mittaus, GPS, musiikin toisto ilman puhelinta, Garmin Connectin ennalta asetetut koulutusohjelmat, edistynyt juoksudynamiikka (askelpituus, maayhteys ja muut), vaihdettava valitsin.

Yhteenveto: Garmin-harjoituskellot ovat aina suosikkeja Sportamoren testipaneelissa: myös tällä kertaa. Forerunner-malli on saatavana useina eri malleina, joista tämä on yksi pienimmistä vaihtoehdoista (löydät muut ). Siitä huolimatta Forerunner 245 sisältää melkein kaiken, mitä voit toivoa omalta kannettavalta Personal Traineriltasi.

Testiryhmän kommentit:

– Mallia on helppo käyttää, varsinkin jos sinulla on ollut muitakin Garmin-kelloja aiemmin. Käyttöohje on erittäin yksinkertainen ja aloittaminen on helppoa. Suuri plussa on, että kello on helppo synkronoida esimerkiksi Spotifyn kanssa. Saat musiikin puhelimeesi ja voit valita soittolistoja ja kappaleita sieltä. Kello on täydellinen niille, jotka juoksevat tai kävelevät eivätkä halua poimia puhelinta taskusta koko ajan. Jos juokset tai harrastat muuta kuntoharjoittelua, tämä on sinulle viisas valinta, sanoo testaaja.

Testin paras akku!

ENG_Suunto_9_G1.pngMalli: ,

Tiedot: GPS:n alhainen akku, sykkeenmittaus, reitin navigointi, askelmittari, unenalyysi, kosketusnäyttö, yli 80 urheilutilaa, myrskyvaroitukset, vedenkestävyys 100 metriin saakka.

Yhteenveto: Ensinnäkin tässä harjoituskellossa on koko testin ylivoimaisesti paras akku. Muutoin on vaikea päättää, mikä toiminto nousee ylitse muiden. Suunto 9 G1 on vedenpitävä, se varoittaa myrskyistä retkeilyreitillä ja mittaa unisyklit, kun lepäät. Lisäksi testiryhmä ylistää kosketusnäyttöä. Se tuntuu nykyaikaisemmalta kuin joidenkin kilpailijoiden analogisista painikkeista.

Testiryhmän kommentit:

– Pidän todella tästä kellosta. Mielestäni en myöskään ole yksin sitä mieltä. Kello on täynnä ominaisuuksia ja erittäin monipuolisia sellaisia, mikä viittaa siihen, että melkein kuka tahansa voi löytää etsimänsä toiminnon, sanoo yksi testaajista.

Sotilasstandardien mukainen!

ENG_Polar_Vantage_V.pngMalli: ,

Tiedot: Sykemittaus, unen rekisteröinti, esiohjelmoidut harjoitteluohjelmat, askelmittarit, maksimaalisen sykkeen mittaus, sykevyöhykkeet, juoksuindeksi, nopeuden mittaus, kalorien kulutus, korkeusmittari, GPS.

Yhteenveto: Polar Vantage V on ensisijaisesti tarkoitettu triatlonurheilijoille ja juoksijoille, mutta sitä voidaan tietysti käyttää myös säännöllisessä kuntosaliharjoitteluissa. Vantage V on monella tavalla vankempi kuin Ignite-malli. Tätä multisportkelloa voivat käyttää oikeat eliittiurheilijat ja säännöllisesti kuntoilevat. Se on myös hyvä valinta sinulle, jonka syke vaihtelee paljon – Vantage V on sotilaallisesti testattu ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja sekä kolhuja!

Testiryhmän kommentit:

– Käyttöliittymässä on helppo navigoida, ja pidän siitä, että kellossa on kosketusnäyttö. 

Seikkailuun ja ulkoiluun

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.pngMalli: ,

Tiedot: Optinen sykemittaus, esiasetetut hiihtokartat maailmanlaajuisesti, juoksijaindeksi, suuri tallennustila musiikille, yhteensopiva älypuhelimen kanssa, pitkä akunkesto, korkeusmittari, GPS, hengityksen rekisteröinti, retkikunta, reitin navigointi, Euroopan kartat, vesitiivis, Garmin Pay, SOS.

Yhteenveto: Myös tämä on vankka sykekello, jossa on kunnolliset, analogiset painikkeet ilman herkkää kosketusnäyttöä. Yhdysvaltain armeija on testannut Fenix 6 Sapphiren korkean tason varmistamiseksi. Periaatteessa tämä on täydellinen kello retkeilyyn ja muuhun seikkailunhaluiseen ulkoiluun, jossa haluat asettaa korkeat vaatimukset sekä GPS-toiminnoille, akun kestolle ja vedenpitävyydelle, mutta tietysti se toimii myös useimmissa muissa liikuntamuodoissa. Lataamalla Garminin oman sovelluksen ja yhdistämällä sen puhelimeesi, voit tuoda kelloon kaiken kaikkeen golfista hiihtoon. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi: kello korvaa myös lompakon. Garmin Connect -sovelluksella voit maksaa nykyaikaisimmissa kortinlukijoissa. Kuinka monta toimintoa yhteen kelloon mahtuu?!

Testiryhmän kommentit:

– Vau. Luulin, että kello tuntui kalliilta, kun näin hintalappun, mutta testauksen jälkeen ymmärrän miksi. Periaatteessa ei ole mitään, mitä kello ei voi tehdä! Olen rakastunut tähän kelloon, ylistää iloinen testaaja.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

juuri nyt
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

3 päivää sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

5 päivää sitten
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

6 päivää sitten
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

6 päivää sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
more news
pegasus 37

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

Niken kenties kaikkien aikojen parhaasta juoksukengästä on nyt lanseerattu uusi versio. Tätä mieltä juoksulähettiläämme on uudesta Nike Air Zoom Pegasus 37 -mallista - enemmän iskunvaimennusta kuin koskaan!

juuri nyt
Muoti & trendit
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
löparshorts header

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

Mitkä shortsit ovat oikeasti parhaat juoksemiseen? Testipaneelimme tietää! Lue heidän arvionsa kauden parhaista malleista naisille ja miehille.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test tenniskjol

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

Ylöspäin rullautuvat shortsit ja läpikuultavat kankaat ovat enää vain ikävä muisto. Tässä on viisi ihanaa tennishametta, jotka ovat testin parhaat!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

26 may 2020
Muoti & trendit
Underkläder träning

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

Onko sinulla hiertymiä nivusissa treenin jälkeen? Se on mitä luultavammin puuvillaisten alusvaatteiden syytä!

25 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit