ENG_W.png

Testien parhaat sykekellot!

Mitä sanoisit kannettavasta personal trainerista, joka kulkee mukanasi lenkillä ja salilla? Testipaneelimme on treenannut  kauden Garminin, Sunnnon ja Polarin sykekellojen kanssa. Nämä mallit olivat testin parhaat!

Treenikello eli sykekello - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kello on täydellinen lahja sinulle itsellesi tai jollekulle joka täyttää vuosia. Sykekelloja on monentasoisia. Alemman hintatason kellot sopivat hyvin kuntoliikuntaan, mutta kalliimmat erikoiskellot voivat lukea myös esimerkiksi voimaharjoittelua, golfia tai uintia. Testiryhmämme on testannut kauden uusia malleja merkeiltä Garmin, Suunto ja Polar. Lue paneelin arvostelut alta.


Psst! Kaikki akunkestot on laskettu niin että kello on treenitilassa ja yhdistettynä gps:ään. Akunkesto on pidempi mikäli kello ei ole yhdistettynä gps:ään. 

Hyvä harjoitteluun, upea päivittäiseen käyttöön!

ENG_Polar_Ignite.pngMalli: ,

Yksityiskohdat: Sykemittaus, GPS, unen mittaus, kalorimäärät, kuntotesti, juoksijaindeksi, puhelinnumerot, opastetut hengitysharjoitukset stressin estämiseksi.

Yhteenveto: Älä arvioi tätä multisportkelloa. Polar Ignite sisältää kaikki ominaisuudet, joita voit multisportkellolta toivoa. Harjoituksen aikana se mittaa sykettä ilman ulkoista sykevyötä. Treenikellolla mitataan myös nukkumista ja palautumista yöllä. Sen avulla voit tehdä myös esiohjelmoituja hengitysharjoituksia, joita voidaan käyttää vähentämään stressiä. Kellon voi kytkeä myös puhelimeen, mikä on iso plussa. Se jos mikä tekee Igniteesta enemmän kuin harjoituskellon. Arkeen kello sopii senkin puolesta, että se tuntuu ranteessa mukavalta.

Testiryhmän kommentit:

– On hauskaa, että kello itsessään ehdottaa päiväharjoituksia ja että niissä on vaihtoehtoja, joiden avulla voit valita kunnon ja voiman väliltä, sanoo vaikuttunut testaaja.

Kova, mutta kaunis!

ENG_Suunto_Fitness_3.pngMalli: ,

Tiedot: Muokattavissa oleva reaaliaikainen opas, jonka avulla löydät oikean intensiteetin, sykkeen ja aktiivisuuden kellon ympäri. Kello laskee askeleet, kalorienkulutuksen ja unen laadun. Se arvioi lisäksi stressiä ja sopii yhteen älypuhelimen kanssa.

Yhteenveto: Tämä on vankka harjoittelukello, joka kestää harjoittelun. Toisin kuin monissa muissa vahvoissa kelloissa, Suunto Fitness 3:ssa on kaunis design. Polar Igniten tavoin myös tätä voidaan käyttää stressin, palautumisen ja intensiteetin mittaamiseen. Fitness 3 laskee myös kalorit ja vaiheet sekä nopeuden ja matkan. Tämän lisäksi kello on vedenpitävä aina 30 metriin asti ja siksi turvallinen myös uidessa.

Testiryhmän kommentit:

– Tämä on erittäin hyvä ja yksinkertainen sykekello. Pidän eniten unen mittauksesta ja askeltoiminnosta. Lisäksi kelloa on käsivarressa helppo ja mukava käyttää, sanoo yksi testaaja. 

– Kello on kevyt, erittäin tyylikäs ja joustava! Kello on yhtä hyvä jokapäiväisessä elämässä kuin toimistossa ja urheillessa. Se sopii niille, jotka elävät aktiivisesti ja haluavat houkuttelevan ja käytännöllisen kellon, jota on helppo käyttää, toinen komppaa.

Triatlonia tai uimareita varten!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.pngMalli: ,

Tiedot: Ajastin, sekuntikello, GPS, hälytys, musiikin hallinta, löydä puhelimesi -toiminto, kalorinkulutuksen mittaus, askelmittari, sykemittaus. Kello on vedenpitävä.

Yhteenveto: Mitä olisi treenikellotesti ilman Garminia? Tämä treenikello on puhtaasti uimiseen, mutta se toimii myös juostessa ja pyöräillessä. Uimapäivien lisäksi se osaa laskea myös portaat. Swim 2 GPS auttaa niin avovedessä kuin altaassa ja laskee matkan pituudesta poltettujen kalorien määrän. Lisäksi se on myös hyvä päivittäinen kello, joka mittaa unisyklit yöllä, jotta voit palautua optimaalisesti.

Testiryhmän kommentit:

– Uskon, että kello toimii kuin toinen Garmin-kelloni, jota on supermukava käsitellä painonappien ansiosta. Painikkeita on helppo painaa, mikä on hienoa etenkin uinnissa, kun pysähdyn ja tutkin sitä paljon. Pidän siitä, että saan pulssin uinnin aikana ilman erityistä sykevyötä, sanoo yksi testaaja.

Suuri onnistuminen Garminilta!

ENG_Garmin_Forerunner_245.pngMalli: ,

Tiedot: Harjoitteluaikataulun arviointi, ehdotetut lepopäivät, VO2-mittaus, GPS, musiikin toisto ilman puhelinta, Garmin Connectin ennalta asetetut koulutusohjelmat, edistynyt juoksudynamiikka (askelpituus, maayhteys ja muut), vaihdettava valitsin.

Yhteenveto: Garmin-harjoituskellot ovat aina suosikkeja Sportamoren testipaneelissa: myös tällä kertaa. Forerunner-malli on saatavana useina eri malleina, joista tämä on yksi pienimmistä vaihtoehdoista (löydät muut ). Siitä huolimatta Forerunner 245 sisältää melkein kaiken, mitä voit toivoa omalta kannettavalta Personal Traineriltasi.

Testiryhmän kommentit:

– Mallia on helppo käyttää, varsinkin jos sinulla on ollut muitakin Garmin-kelloja aiemmin. Käyttöohje on erittäin yksinkertainen ja aloittaminen on helppoa. Suuri plussa on, että kello on helppo synkronoida esimerkiksi Spotifyn kanssa. Saat musiikin puhelimeesi ja voit valita soittolistoja ja kappaleita sieltä. Kello on täydellinen niille, jotka juoksevat tai kävelevät eivätkä halua poimia puhelinta taskusta koko ajan. Jos juokset tai harrastat muuta kuntoharjoittelua, tämä on sinulle viisas valinta, sanoo testaaja.

Testin paras akku!

ENG_Suunto_9_G1.pngMalli: ,

Tiedot: GPS:n alhainen akku, sykkeenmittaus, reitin navigointi, askelmittari, unenalyysi, kosketusnäyttö, yli 80 urheilutilaa, myrskyvaroitukset, vedenkestävyys 100 metriin saakka.

Yhteenveto: Ensinnäkin tässä harjoituskellossa on koko testin ylivoimaisesti paras akku. Muutoin on vaikea päättää, mikä toiminto nousee ylitse muiden. Suunto 9 G1 on vedenpitävä, se varoittaa myrskyistä retkeilyreitillä ja mittaa unisyklit, kun lepäät. Lisäksi testiryhmä ylistää kosketusnäyttöä. Se tuntuu nykyaikaisemmalta kuin joidenkin kilpailijoiden analogisista painikkeista.

Testiryhmän kommentit:

– Pidän todella tästä kellosta. Mielestäni en myöskään ole yksin sitä mieltä. Kello on täynnä ominaisuuksia ja erittäin monipuolisia sellaisia, mikä viittaa siihen, että melkein kuka tahansa voi löytää etsimänsä toiminnon, sanoo yksi testaajista.

Sotilasstandardien mukainen!

ENG_Polar_Vantage_V.pngMalli: ,

Tiedot: Sykemittaus, unen rekisteröinti, esiohjelmoidut harjoitteluohjelmat, askelmittarit, maksimaalisen sykkeen mittaus, sykevyöhykkeet, juoksuindeksi, nopeuden mittaus, kalorien kulutus, korkeusmittari, GPS.

Yhteenveto: Polar Vantage V on ensisijaisesti tarkoitettu triatlonurheilijoille ja juoksijoille, mutta sitä voidaan tietysti käyttää myös säännöllisessä kuntosaliharjoitteluissa. Vantage V on monella tavalla vankempi kuin Ignite-malli. Tätä multisportkelloa voivat käyttää oikeat eliittiurheilijat ja säännöllisesti kuntoilevat. Se on myös hyvä valinta sinulle, jonka syke vaihtelee paljon – Vantage V on sotilaallisesti testattu ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja sekä kolhuja!

Testiryhmän kommentit:

– Käyttöliittymässä on helppo navigoida, ja pidän siitä, että kellossa on kosketusnäyttö. 

Seikkailuun ja ulkoiluun

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.pngMalli: ,

Tiedot: Optinen sykemittaus, esiasetetut hiihtokartat maailmanlaajuisesti, juoksijaindeksi, suuri tallennustila musiikille, yhteensopiva älypuhelimen kanssa, pitkä akunkesto, korkeusmittari, GPS, hengityksen rekisteröinti, retkikunta, reitin navigointi, Euroopan kartat, vesitiivis, Garmin Pay, SOS.

Yhteenveto: Myös tämä on vankka sykekello, jossa on kunnolliset, analogiset painikkeet ilman herkkää kosketusnäyttöä. Yhdysvaltain armeija on testannut Fenix 6 Sapphiren korkean tason varmistamiseksi. Periaatteessa tämä on täydellinen kello retkeilyyn ja muuhun seikkailunhaluiseen ulkoiluun, jossa haluat asettaa korkeat vaatimukset sekä GPS-toiminnoille, akun kestolle ja vedenpitävyydelle, mutta tietysti se toimii myös useimmissa muissa liikuntamuodoissa. Lataamalla Garminin oman sovelluksen ja yhdistämällä sen puhelimeesi, voit tuoda kelloon kaiken kaikkeen golfista hiihtoon. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi: kello korvaa myös lompakon. Garmin Connect -sovelluksella voit maksaa nykyaikaisimmissa kortinlukijoissa. Kuinka monta toimintoa yhteen kelloon mahtuu?!

Testiryhmän kommentit:

– Vau. Luulin, että kello tuntui kalliilta, kun näin hintalappun, mutta testauksen jälkeen ymmärrän miksi. Periaatteessa ei ole mitään, mitä kello ei voi tehdä! Olen rakastunut tähän kelloon, ylistää iloinen testaaja.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

4 päivää sitten
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

5 päivää sitten
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

5 päivää sitten
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

6 päivää sitten
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

19 dec 2019
Nike Metcon
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

19 dec 2019
Handskar barn
Muoti & trendit

Opas: Löydä lapsellesi sopivat käsineet

19 dec 2019
Eva sjöholm header
Muoti & trendit

Treenitrendit 2020: Näin me harjoittelemme ensi vuonna

16 dec 2019
ENG_W.png
Muoti & trendit

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

13 dec 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testasimme: parhaat miesten laskettelutakit

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Muoti & trendit

Kävele turvallisesti Icebug-nastakengillä

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Liukumattomat talvikengät nastoilla

10 dec 2019
test tofflor header
Muoti & trendit

Testi: Mukavimmat naisten ja miesten tohvelit

09 dec 2019
header julbild
Muoti & trendit

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

09 dec 2019
ENG_W.png
Muoti & trendit

Testien parhaat sykekellot!

06 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

05 dec 2019
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

03 dec 2019
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

02 dec 2019
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
more news
Test av träningsskor för damer

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

Mitä uusi vuosi tuo treenikenkämarkkinoille? Kokosimme viisi vuoden 2020 parasta mallia sisäharjoitteluun kuntosalille tai muuhun sisäliikuntaan.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Tvätta träningsskor

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

Myös kuntosalikengät kaipaavat happea treenin päätteeksi. Mutta se ei ole ainoa asia, mitä kengät tarvitsevat, jotta ne pysyvät freeseinä mahdollisimman pitkään. Esittelemme asiantuntijan parhaat vinkit.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Träningsskor test header

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

Uusi vuosi on jo alkanut, ja jos et vielä ole aloittanut salitreenejä, nyt on korkea aika aloittaa. Toteuta uudenvuodenlupauksesi uusien kenkien kanssa. Esittelemme vuoden parhaat mallit niin Nikeltä, Reebokilta kuin Under Armouriltakin.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

Kaikista urheilurintaliivistä löytyy lukuisia erilaisia malleja sen mukaan, mitä sinä ja kehosi tarvitsette, mutta jotkut mallit ovat erityisen suosittuja. Yksi niistä on Niken Swoosh Sports Bra. Nyt se on saanut innovatiivisen päivityksen, jota et halua ohittaa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Tässä testissä testiryhmä kokeili lukuisia malleja löytääkseen parhaan.

16 jan 2020
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

Kuntosali on tuttu paikka treenamiseen. Mutta miten kannat sinne treenikamasi? Tutustu suureen urheilukassitestiimme.

15 jan 2020
Muoti & trendit
Guide 13 header Saucony

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

Vuoden 2020 kynnyksellä kenkävalmistaja Saucony päätti tuoda vakaisiin juoksukenkiinsä jotakin uutta. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä uudesta innovaatiosta ja miksi sinun pitäisi päivittää juoksukenkäkaappiasi!

14 jan 2020
Muoti & trendit
Nytt hos Sportamore - NOUN

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

Yhteensopiva oloasu sohvalle vai vain mukavia vaatteita arkeen? Tilanteeseen katsomatta löydät päälle aina jotain söpöä ja ennen kaikkea mukavaa tältä Sportamoren uutuusmerkiltä: Nounilta!

09 jan 2020
Muoti & trendit
frontier header

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

Pukeudu kauniisti, mukavasti ja edullisesti Frontieriin – uuteen miesten vaatemerkkiimme. Tässä tuoteasiantuntija paljastaa kaiken, mitä haluat tietää valikoimasta, tyyli-inspiraatiosta ja vaatekoo'ista.

09 jan 2020
Muoti & trendit
Tvätta träningskläder

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

Toiminnallisten vaatteiden oikeaoppinen pesu vähentää hienhajua ja pidentää vaatteiden käyttöikää. Neuvomme sinulle parhaat temppumme.

08 jan 2020
Muoti & trendit
petite pirouette rosa

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

Lapset rakastavat leikkiä ja liikkumista, ja siksi on hyvä, että valitset lapsillesi oikeanlaiset vaatteet. Nyt Sportamorella on ilo toivottaa tervetulleeksi uusi tuotemerkki pienille tytöille ja pojille, jotka rakastavat tanssia ja voimistelua: Petite Pirouette!

08 jan 2020
Muoti & trendit
nike superrep header

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

Aloita uusi vuosi räjähtävästi! Nike on nyt julkaissut uuden harjoituskenkänsä kaikille heille, jotka rakastavat intensiivistä ryhmäharjoittelua. Lue lisää tutustuaksesi paremmin SuperRep-superkenkään ja tutustu osaavan testiryhmämme arvioon.

03 jan 2020
Muoti & trendit
Asics löparskor 2020

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

Jos olet väsynyt talveen ja odotat jo innolla kevään ensimmäisiä juoksulenkkejä, olet taatusti jo ihaillut uusia malleja. Tässä tulevat vuoden kuumimmat mallit.

29 dec 2019
Muoti & trendit
Mellandagarnas bästa tights

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

Et voi mennä kuntosalille tai juoksuradalle törmäämättä näihin trendikkäisiin housuihin – trikoisiin. Tässä on kymmenen vuoden parasta mallia, jotka pärjäsivät testissämme.

25 dec 2019
Muoti & trendit
Ultraboost 20 adidas header

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

Ultraboost on Adidaksen menestysmalli, jota myydään aina vuodesta toiseen. Nyt se on saapunut markkinoille jälleen uudessa muodossa. Kokenut testiryhmämme kokeili Ultraboost 20 - mallia – tätä mieltä he ovat.

19 dec 2019
Muoti & trendit