ENG_W.png

Testien parhaat sykekellot!

Mitä sanoisit kannettavasta personal trainerista, joka kulkee mukanasi lenkillä ja salilla? Testipaneelimme on treenannut  kauden Garminin, Sunnnon ja Polarin sykekellojen kanssa. Nämä mallit olivat testin parhaat!

Treenikello eli sykekello - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kello on täydellinen lahja sinulle itsellesi tai jollekulle joka täyttää vuosia. Sykekelloja on monentasoisia. Alemman hintatason kellot sopivat hyvin kuntoliikuntaan, mutta kalliimmat erikoiskellot voivat lukea myös esimerkiksi voimaharjoittelua, golfia tai uintia. Testiryhmämme on testannut kauden uusia malleja merkeiltä Garmin, Suunto ja Polar. Lue paneelin arvostelut alta.


Psst! Kaikki akunkestot on laskettu niin että kello on treenitilassa ja yhdistettynä gps:ään. Akunkesto on pidempi mikäli kello ei ole yhdistettynä gps:ään. 

Hyvä harjoitteluun, upea päivittäiseen käyttöön!

ENG_Polar_Ignite.pngMalli: ,

Yksityiskohdat: Sykemittaus, GPS, unen mittaus, kalorimäärät, kuntotesti, juoksijaindeksi, puhelinnumerot, opastetut hengitysharjoitukset stressin estämiseksi.

Yhteenveto: Älä arvioi tätä multisportkelloa. Polar Ignite sisältää kaikki ominaisuudet, joita voit multisportkellolta toivoa. Harjoituksen aikana se mittaa sykettä ilman ulkoista sykevyötä. Treenikellolla mitataan myös nukkumista ja palautumista yöllä. Sen avulla voit tehdä myös esiohjelmoituja hengitysharjoituksia, joita voidaan käyttää vähentämään stressiä. Kellon voi kytkeä myös puhelimeen, mikä on iso plussa. Se jos mikä tekee Igniteesta enemmän kuin harjoituskellon. Arkeen kello sopii senkin puolesta, että se tuntuu ranteessa mukavalta.

Testiryhmän kommentit:

– On hauskaa, että kello itsessään ehdottaa päiväharjoituksia ja että niissä on vaihtoehtoja, joiden avulla voit valita kunnon ja voiman väliltä, sanoo vaikuttunut testaaja.

Kova, mutta kaunis!

ENG_Suunto_Fitness_3.pngMalli: ,

Tiedot: Muokattavissa oleva reaaliaikainen opas, jonka avulla löydät oikean intensiteetin, sykkeen ja aktiivisuuden kellon ympäri. Kello laskee askeleet, kalorienkulutuksen ja unen laadun. Se arvioi lisäksi stressiä ja sopii yhteen älypuhelimen kanssa.

Yhteenveto: Tämä on vankka harjoittelukello, joka kestää harjoittelun. Toisin kuin monissa muissa vahvoissa kelloissa, Suunto Fitness 3:ssa on kaunis design. Polar Igniten tavoin myös tätä voidaan käyttää stressin, palautumisen ja intensiteetin mittaamiseen. Fitness 3 laskee myös kalorit ja vaiheet sekä nopeuden ja matkan. Tämän lisäksi kello on vedenpitävä aina 30 metriin asti ja siksi turvallinen myös uidessa.

Testiryhmän kommentit:

– Tämä on erittäin hyvä ja yksinkertainen sykekello. Pidän eniten unen mittauksesta ja askeltoiminnosta. Lisäksi kelloa on käsivarressa helppo ja mukava käyttää, sanoo yksi testaaja. 

– Kello on kevyt, erittäin tyylikäs ja joustava! Kello on yhtä hyvä jokapäiväisessä elämässä kuin toimistossa ja urheillessa. Se sopii niille, jotka elävät aktiivisesti ja haluavat houkuttelevan ja käytännöllisen kellon, jota on helppo käyttää, toinen komppaa.

Triatlonia tai uimareita varten!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.pngMalli: ,

Tiedot: Ajastin, sekuntikello, GPS, hälytys, musiikin hallinta, löydä puhelimesi -toiminto, kalorinkulutuksen mittaus, askelmittari, sykemittaus. Kello on vedenpitävä.

Yhteenveto: Mitä olisi treenikellotesti ilman Garminia? Tämä treenikello on puhtaasti uimiseen, mutta se toimii myös juostessa ja pyöräillessä. Uimapäivien lisäksi se osaa laskea myös portaat. Swim 2 GPS auttaa niin avovedessä kuin altaassa ja laskee matkan pituudesta poltettujen kalorien määrän. Lisäksi se on myös hyvä päivittäinen kello, joka mittaa unisyklit yöllä, jotta voit palautua optimaalisesti.

Testiryhmän kommentit:

– Uskon, että kello toimii kuin toinen Garmin-kelloni, jota on supermukava käsitellä painonappien ansiosta. Painikkeita on helppo painaa, mikä on hienoa etenkin uinnissa, kun pysähdyn ja tutkin sitä paljon. Pidän siitä, että saan pulssin uinnin aikana ilman erityistä sykevyötä, sanoo yksi testaaja.

Suuri onnistuminen Garminilta!

ENG_Garmin_Forerunner_245.pngMalli: ,

Tiedot: Harjoitteluaikataulun arviointi, ehdotetut lepopäivät, VO2-mittaus, GPS, musiikin toisto ilman puhelinta, Garmin Connectin ennalta asetetut koulutusohjelmat, edistynyt juoksudynamiikka (askelpituus, maayhteys ja muut), vaihdettava valitsin.

Yhteenveto: Garmin-harjoituskellot ovat aina suosikkeja Sportamoren testipaneelissa: myös tällä kertaa. Forerunner-malli on saatavana useina eri malleina, joista tämä on yksi pienimmistä vaihtoehdoista (löydät muut ). Siitä huolimatta Forerunner 245 sisältää melkein kaiken, mitä voit toivoa omalta kannettavalta Personal Traineriltasi.

Testiryhmän kommentit:

– Mallia on helppo käyttää, varsinkin jos sinulla on ollut muitakin Garmin-kelloja aiemmin. Käyttöohje on erittäin yksinkertainen ja aloittaminen on helppoa. Suuri plussa on, että kello on helppo synkronoida esimerkiksi Spotifyn kanssa. Saat musiikin puhelimeesi ja voit valita soittolistoja ja kappaleita sieltä. Kello on täydellinen niille, jotka juoksevat tai kävelevät eivätkä halua poimia puhelinta taskusta koko ajan. Jos juokset tai harrastat muuta kuntoharjoittelua, tämä on sinulle viisas valinta, sanoo testaaja.

Testin paras akku!

ENG_Suunto_9_G1.pngMalli: ,

Tiedot: GPS:n alhainen akku, sykkeenmittaus, reitin navigointi, askelmittari, unenalyysi, kosketusnäyttö, yli 80 urheilutilaa, myrskyvaroitukset, vedenkestävyys 100 metriin saakka.

Yhteenveto: Ensinnäkin tässä harjoituskellossa on koko testin ylivoimaisesti paras akku. Muutoin on vaikea päättää, mikä toiminto nousee ylitse muiden. Suunto 9 G1 on vedenpitävä, se varoittaa myrskyistä retkeilyreitillä ja mittaa unisyklit, kun lepäät. Lisäksi testiryhmä ylistää kosketusnäyttöä. Se tuntuu nykyaikaisemmalta kuin joidenkin kilpailijoiden analogisista painikkeista.

Testiryhmän kommentit:

– Pidän todella tästä kellosta. Mielestäni en myöskään ole yksin sitä mieltä. Kello on täynnä ominaisuuksia ja erittäin monipuolisia sellaisia, mikä viittaa siihen, että melkein kuka tahansa voi löytää etsimänsä toiminnon, sanoo yksi testaajista.

Sotilasstandardien mukainen!

ENG_Polar_Vantage_V.pngMalli: ,

Tiedot: Sykemittaus, unen rekisteröinti, esiohjelmoidut harjoitteluohjelmat, askelmittarit, maksimaalisen sykkeen mittaus, sykevyöhykkeet, juoksuindeksi, nopeuden mittaus, kalorien kulutus, korkeusmittari, GPS.

Yhteenveto: Polar Vantage V on ensisijaisesti tarkoitettu triatlonurheilijoille ja juoksijoille, mutta sitä voidaan tietysti käyttää myös säännöllisessä kuntosaliharjoitteluissa. Vantage V on monella tavalla vankempi kuin Ignite-malli. Tätä multisportkelloa voivat käyttää oikeat eliittiurheilijat ja säännöllisesti kuntoilevat. Se on myös hyvä valinta sinulle, jonka syke vaihtelee paljon – Vantage V on sotilaallisesti testattu ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja sekä kolhuja!

Testiryhmän kommentit:

– Käyttöliittymässä on helppo navigoida, ja pidän siitä, että kellossa on kosketusnäyttö. 

Seikkailuun ja ulkoiluun

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.pngMalli: ,

Tiedot: Optinen sykemittaus, esiasetetut hiihtokartat maailmanlaajuisesti, juoksijaindeksi, suuri tallennustila musiikille, yhteensopiva älypuhelimen kanssa, pitkä akunkesto, korkeusmittari, GPS, hengityksen rekisteröinti, retkikunta, reitin navigointi, Euroopan kartat, vesitiivis, Garmin Pay, SOS.

Yhteenveto: Myös tämä on vankka sykekello, jossa on kunnolliset, analogiset painikkeet ilman herkkää kosketusnäyttöä. Yhdysvaltain armeija on testannut Fenix 6 Sapphiren korkean tason varmistamiseksi. Periaatteessa tämä on täydellinen kello retkeilyyn ja muuhun seikkailunhaluiseen ulkoiluun, jossa haluat asettaa korkeat vaatimukset sekä GPS-toiminnoille, akun kestolle ja vedenpitävyydelle, mutta tietysti se toimii myös useimmissa muissa liikuntamuodoissa. Lataamalla Garminin oman sovelluksen ja yhdistämällä sen puhelimeesi, voit tuoda kelloon kaiken kaikkeen golfista hiihtoon. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi: kello korvaa myös lompakon. Garmin Connect -sovelluksella voit maksaa nykyaikaisimmissa kortinlukijoissa. Kuinka monta toimintoa yhteen kelloon mahtuu?!

Testiryhmän kommentit:

– Vau. Luulin, että kello tuntui kalliilta, kun näin hintalappun, mutta testauksen jälkeen ymmärrän miksi. Periaatteessa ei ole mitään, mitä kello ei voi tehdä! Olen rakastunut tähän kelloon, ylistää iloinen testaaja.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

8 tuntia sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

2 päivää sitten
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

5 päivää sitten
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
more news
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

8 tuntia sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

19 sep 2020
Muoti & trendit
underställ

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

Synteettinen, villainen vai näiden sekoitus? Kari Traa kertoo kaiken tarpeellisen aluskerrastoista ja niiden pesusta.

18 sep 2020
Muoti & trendit