Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

Suositpa klassista mustaa, eläinkuvioita tai blokkivärejä, yksi asia on varmaa – kaikki meistä pitävät korkeavyötäröisistä trikoista. Tässä testissä Sportamore-raatimme kokeilee malleja aina saumattomista vartaloa muokkaaviin. 

Pehmeä ja mukava istuvuus 

tights test rönisch

Malli: ,

Sopii: Voimaharjoitteluun ja joogaan. 

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä Röhnisch-trikoissa on mukavuus. Ne imartelevat takapuolen muotoja ja näyttävät todella näteiltä yllä. 

Tämä voisi olla paremmin: Taskuissa ei ole vetoketjua, mikä on harmittava takaisku etenkin juostessa. Muuten trikoot sopivat lähes kaikkeen treenaamiseen. 

Yhteenveto: Nämä trikoot ovat todella nätit. Tummanpunainen väri on todellisuudessa aavistuksen vaaleampi kuin tuotekuvassa. Vyötärö päättyy juuri navan yläpuolelle. Malli ei ole superkorkea, vaikka korkeaksi malliksi luokitellaankin. Jos olet kovin lyhyehkö, istuvat nämä täydellisesti. Näissä voit myös kyykätä huoletta. Takaa löytyy pieni tasku, jonne saa vaikka kaapin avaimet.  

Trendikäs blokki

Tommy sport

Malli: ,

Sopii: Salille ja voimaharjoitteluun. 

Parhaat ominaisuudet: On aina mukava erottua joukosta salilla. Lisäksi  Tommy Sport-malli on yllä supermukava. Vyötärö tulee jopa yli navan, mitä testaajat arvostavat. 

Tämä voisi olla paremmin: Kompressiota ei juuri ole. Jos etsit kompressiotrikoita, kannattaa suunnata katse toisaalle.

Yhteenveto: Tommy Sport -trikoot tekevät kiitellyn poikkeuksen muuten niin tyylipuhtaaseen valikoimaan. Blokkiväriosiot polvien yllä ovat supertrendikäs vaihtoehto, joka kelpaa ikuistaa myös Instagramiin – täydellinen vaihtoehto sinulle, joka motivoidut sellaisesta. Muuten kyseessä on todella mukavat trikoot, jotka eivät petä sinua salilla. Jaloissa on ventiloidut paneelit meshistä, ja ne maksivoivat ventilaatiokyvyn myös hikitreeneissä.  

Black is the new black

only polay

Malli: ,

Sopii: Voimaharjoitteluun ja joogaan 

Parhaat ominaisuudet:  Designin lisäksi plussaa kertyy vyötärön resorista. Sen ansiosta trikoot pysyvät päällä hyvin, treenasitpa salilla mitä tahansa. Toinen mainio etu on joustavuus, jonka ansiosta trikoot sopivat myös joogaan. 

Tämä voisi olla paremmin: Testiryhmän on vaikea keksiä parannettavaa, mutta kuvio voisi olla trikoiden molemmilla puolilla. 

Yhteenveto: Tämä trikoomalli sopii sinulle, joka et ajattele, että ”orange is the new black”. Toisin sanoen jos lukeudut heihin, jotka luottavat mustiin trikoisiin, on ehkä aika päivittää vähän treenivaatekaappia. Only Playn trikoot ovat yksinkertaiset, mutta käärmeennahkamainen kuvio tuo kivan lisän. Muuten trikoot ovat todella mukavat. Vyötäröllä on leveä resori ja kompressiota on juuri sopivasti. Trikoot saavat plussaa siitä, että niillä voi tehdä hyvin kyykkyjä ilman pelkoa alushousujen vilauttamisesta.

 

Limited edition

tights med hög midja blacc

Modell: ,

Sopii: Rauhalliseen salitreeniin ja joogaan.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on leveä vyötärö, joka ei purista, mutta on sopivan tiukka.

Tämä voisi olla paremmin: Trikoot on tehty rauhalliseen treeniin. Siksi ne eivät ole kovin monipuoliset eivätkä sovi esimerkiksi juoksuun, jos kaipaat kompressiota sisältäviä juoksutrikoita.

Yhteenveto: Blacc-trikoot toimivat niin joogassa kuin juoksussakin. Ne ovat mukavat ja korkea vyötärö on ehdottomasti parasta mallissa. Todellisuudessa trikoot ovat vaaleammat kuin kuvassa. Myös glitter-yksityiskohdat tuovat kivan lisän. 


Mukavin vaihtoehto

Nike one tights

Modell: ,

Sopii: Salitreeniin ja joogaan.

Parhaat ominaisuudet: ”Materiaali on mukavinta, mitä olen testannut", eräs testaaja huudahtaa ja yltyy kehumaan myös trikoiden pehmeyttä. Vyötärö on korkeampi kuin miltä vaikuttaa.  

Tämä voisi olla paremmin: Kaksi harmaata blokkia tulevat eri korkeuksille. Jos ne olisivat olleet samaa kokoa, olisi harmonia tuonut enemmän herkkua myös silmälle. Toki kyseessä on makuasia, ja myös nykyinen ratkaisu on nätti. 

Yhteenveto: Nike-trikoot ovat ihanan mukavat ja pehmeät. Kangas joustaa ja muotoilee mukavasti takapuolta ja jalkoja. Tänä syksynä blokkiosiot ovat muodissa ja Nike on luonnollisesti trendien harjalla. Testaajamme ovat todellakin tyytyväisiä. Plussaa kahdesta erillisestä taskusta, jonne saa kätevästi salikortin ja kaapin avaimet.

  

Fiksuja ratkaisuja

craft tights

Malli: ,

Sopii: Joogaan, pilatakseen.

Parhaat ominaisuudet: Mukavuus on näiden trikoiden paras puoli. Ne ovat erityisen pehmeät ja joustavat, mutta kunnon vyötärö tarjoaa vatsalle tukea. Lahkeet jatkuvat ja tulevat kantapään alle, mikä lämmittää nilkkoja. Ratkaisu sopii erityisen hyvin joogaan ja muuhun rauhalliseen urheiluun. 

Tämä voisi olla paremmin: Takapuolen ja reisien kohdalta trikoot istuvat aavistuksen löysästi. Se on hyvä, jos olet suuntaamassa venyttelytunneille tai joogaan, mutta ratkaisu ei sovi aivan yhtä hyvin voimaharjoitteluun tai intensiiviseen treeniin.

Yhteenveto: Supermukavat saumattomat, korkeavyötäröiset trikoot tarjoavat täyden liikkumavapauden. Alhaalla on fiksu silmukka, jonka saa jalkapohjien alle. Osio lämmittää viileitä jalkoja mukavasti. Värin ansiosta erotut taatusti salilla. Saatavilla on toki myös hillitympi vaihtoehto, nimittäin musta. 

Tyylipuhtaat trikoot aluskerrastojätti Kari Traalta

kari traa tights

Malli: ,

Sopii: Joogaan, voimaharjoitteluun ja salitreeniin. 

Bästa egenskaper: ”Suosin näitä joogassa, ehdottomasti testin paras vaihtoehto siihen!", eräs testaaja ylistää. Myös design miellyttää. Jos et ole vielä testannut Kari Traan trikoita, nyt on korkea aika. 

Tämä voisi olla paremmin: Kari Traa:n trikoot ovat pitkät, minkä vuoksi ne voivat mennä vähän makkaralle,  jos olet lyhyempi. 

Yhteenveto: Jos olet tutustunut Kari Traa:n tuotteisiin, tiedätkin, että ne hallitsevat naisten aluskerrastotarjontaa.  Siksi ei ole kovin ihme, että ne hallitsevat myös trikootarjontaa. Nämä trikoot ovat supernätit, vaikka design onkin yksinkertainen. Vyötärö on korkea ja tarjoaa riittävästi kompressiota, kunhan valitset oikean koon.

 

Mainiot talvitrikoot hyvään hintaan

Wyte Anja

Malli: ,

Sopii: Salille, voimaharjoitteluun ja juoksuun. 

Parhaat ominaisuudet: Parasta trikoissa on, että ne sopivat niin syksyyn kuin talveenkin. Sisäpuolelta materiaali on harjattua, joten se lämmittää hieman tavallista paremmin – täydellinen vaihtoehto kävelyille tai juoksuun myös kylmempinä päivinä.

Tämä voisi olla paremmin: Koska trikoot on tehty viileisiin lämpötiloihin, ei niissä ole lainkaan meshpaneeleita. Siksi ne ehkä turhan kuumat intensiivisessä treenissä sisällä.

Yhteenveto: Superpehmeät talvitrikoot istuvat hyvin ja tiukasti, eivätkä kiristä. Design on hyvin pelkistetty. Glitterpisteet pohkeissa ovat kiva lisä, josta myös testaajamme pitivät. Myös heijastimet ovat täydelliset juoksuun. 

 

100% imarteleva muoto

casall

Malli: ,

Sopii: Intensiiviseen treeniin.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on niiden malli, joka imartelee kroppasi muotoja. Näissä voit tuntea olosi todellakin hienoksi. Materiaali on ohutta ja kevyttä.  

Tämä voisi olla paremmin: Huonoin puoli on koko – kannattaa siis todella kiinnittää huomiota kokoon. Ohut kangas voi olla vähän lävitsekuultava. 

Yhteenveto: ”Rakastan näitä!” on ensimmäinen huudahdus, jonka testaajiemme suusta kuulee. Casallin malli on tehty intensiiviseen treeniin. Trikoot imartelevat muotojasi 100-prosenttisesti ja niissä on riittävästi kompressiota. Lisäksi ventilointi toimii ja kangas kuivaa nopeasti. Testiryhmä suosittelee tätä mallia kaikista kovimpaan treeniin.  

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

17 tuntia sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

2 päivää sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

6 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

17 tuntia sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit