Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

Suositpa klassista mustaa, eläinkuvioita tai blokkivärejä, yksi asia on varmaa – kaikki meistä pitävät korkeavyötäröisistä trikoista. Tässä testissä Sportamore-raatimme kokeilee malleja aina saumattomista vartaloa muokkaaviin. 

Pehmeä ja mukava istuvuus 

tights test rönisch

Malli: ,

Sopii: Voimaharjoitteluun ja joogaan. 

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä Röhnisch-trikoissa on mukavuus. Ne imartelevat takapuolen muotoja ja näyttävät todella näteiltä yllä. 

Tämä voisi olla paremmin: Taskuissa ei ole vetoketjua, mikä on harmittava takaisku etenkin juostessa. Muuten trikoot sopivat lähes kaikkeen treenaamiseen. 

Yhteenveto: Nämä trikoot ovat todella nätit. Tummanpunainen väri on todellisuudessa aavistuksen vaaleampi kuin tuotekuvassa. Vyötärö päättyy juuri navan yläpuolelle. Malli ei ole superkorkea, vaikka korkeaksi malliksi luokitellaankin. Jos olet kovin lyhyehkö, istuvat nämä täydellisesti. Näissä voit myös kyykätä huoletta. Takaa löytyy pieni tasku, jonne saa vaikka kaapin avaimet.  

Trendikäs blokki

Tommy sport

Malli: ,

Sopii: Salille ja voimaharjoitteluun. 

Parhaat ominaisuudet: On aina mukava erottua joukosta salilla. Lisäksi  Tommy Sport-malli on yllä supermukava. Vyötärö tulee jopa yli navan, mitä testaajat arvostavat. 

Tämä voisi olla paremmin: Kompressiota ei juuri ole. Jos etsit kompressiotrikoita, kannattaa suunnata katse toisaalle.

Yhteenveto: Tommy Sport -trikoot tekevät kiitellyn poikkeuksen muuten niin tyylipuhtaaseen valikoimaan. Blokkiväriosiot polvien yllä ovat supertrendikäs vaihtoehto, joka kelpaa ikuistaa myös Instagramiin – täydellinen vaihtoehto sinulle, joka motivoidut sellaisesta. Muuten kyseessä on todella mukavat trikoot, jotka eivät petä sinua salilla. Jaloissa on ventiloidut paneelit meshistä, ja ne maksivoivat ventilaatiokyvyn myös hikitreeneissä.  

Black is the new black

only polay

Malli: ,

Sopii: Voimaharjoitteluun ja joogaan 

Parhaat ominaisuudet:  Designin lisäksi plussaa kertyy vyötärön resorista. Sen ansiosta trikoot pysyvät päällä hyvin, treenasitpa salilla mitä tahansa. Toinen mainio etu on joustavuus, jonka ansiosta trikoot sopivat myös joogaan. 

Tämä voisi olla paremmin: Testiryhmän on vaikea keksiä parannettavaa, mutta kuvio voisi olla trikoiden molemmilla puolilla. 

Yhteenveto: Tämä trikoomalli sopii sinulle, joka et ajattele, että ”orange is the new black”. Toisin sanoen jos lukeudut heihin, jotka luottavat mustiin trikoisiin, on ehkä aika päivittää vähän treenivaatekaappia. Only Playn trikoot ovat yksinkertaiset, mutta käärmeennahkamainen kuvio tuo kivan lisän. Muuten trikoot ovat todella mukavat. Vyötäröllä on leveä resori ja kompressiota on juuri sopivasti. Trikoot saavat plussaa siitä, että niillä voi tehdä hyvin kyykkyjä ilman pelkoa alushousujen vilauttamisesta.

 

Limited edition

tights med hög midja blacc

Modell: ,

Sopii: Rauhalliseen salitreeniin ja joogaan.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on leveä vyötärö, joka ei purista, mutta on sopivan tiukka.

Tämä voisi olla paremmin: Trikoot on tehty rauhalliseen treeniin. Siksi ne eivät ole kovin monipuoliset eivätkä sovi esimerkiksi juoksuun, jos kaipaat kompressiota sisältäviä juoksutrikoita.

Yhteenveto: Blacc-trikoot toimivat niin joogassa kuin juoksussakin. Ne ovat mukavat ja korkea vyötärö on ehdottomasti parasta mallissa. Todellisuudessa trikoot ovat vaaleammat kuin kuvassa. Myös glitter-yksityiskohdat tuovat kivan lisän. 


Mukavin vaihtoehto

Nike one tights

Modell: ,

Sopii: Salitreeniin ja joogaan.

Parhaat ominaisuudet: ”Materiaali on mukavinta, mitä olen testannut", eräs testaaja huudahtaa ja yltyy kehumaan myös trikoiden pehmeyttä. Vyötärö on korkeampi kuin miltä vaikuttaa.  

Tämä voisi olla paremmin: Kaksi harmaata blokkia tulevat eri korkeuksille. Jos ne olisivat olleet samaa kokoa, olisi harmonia tuonut enemmän herkkua myös silmälle. Toki kyseessä on makuasia, ja myös nykyinen ratkaisu on nätti. 

Yhteenveto: Nike-trikoot ovat ihanan mukavat ja pehmeät. Kangas joustaa ja muotoilee mukavasti takapuolta ja jalkoja. Tänä syksynä blokkiosiot ovat muodissa ja Nike on luonnollisesti trendien harjalla. Testaajamme ovat todellakin tyytyväisiä. Plussaa kahdesta erillisestä taskusta, jonne saa kätevästi salikortin ja kaapin avaimet.

  

Fiksuja ratkaisuja

craft tights

Malli: ,

Sopii: Joogaan, pilatakseen.

Parhaat ominaisuudet: Mukavuus on näiden trikoiden paras puoli. Ne ovat erityisen pehmeät ja joustavat, mutta kunnon vyötärö tarjoaa vatsalle tukea. Lahkeet jatkuvat ja tulevat kantapään alle, mikä lämmittää nilkkoja. Ratkaisu sopii erityisen hyvin joogaan ja muuhun rauhalliseen urheiluun. 

Tämä voisi olla paremmin: Takapuolen ja reisien kohdalta trikoot istuvat aavistuksen löysästi. Se on hyvä, jos olet suuntaamassa venyttelytunneille tai joogaan, mutta ratkaisu ei sovi aivan yhtä hyvin voimaharjoitteluun tai intensiiviseen treeniin.

Yhteenveto: Supermukavat saumattomat, korkeavyötäröiset trikoot tarjoavat täyden liikkumavapauden. Alhaalla on fiksu silmukka, jonka saa jalkapohjien alle. Osio lämmittää viileitä jalkoja mukavasti. Värin ansiosta erotut taatusti salilla. Saatavilla on toki myös hillitympi vaihtoehto, nimittäin musta. 

Tyylipuhtaat trikoot aluskerrastojätti Kari Traalta

kari traa tights

Malli: ,

Sopii: Joogaan, voimaharjoitteluun ja salitreeniin. 

Bästa egenskaper: ”Suosin näitä joogassa, ehdottomasti testin paras vaihtoehto siihen!", eräs testaaja ylistää. Myös design miellyttää. Jos et ole vielä testannut Kari Traan trikoita, nyt on korkea aika. 

Tämä voisi olla paremmin: Kari Traa:n trikoot ovat pitkät, minkä vuoksi ne voivat mennä vähän makkaralle,  jos olet lyhyempi. 

Yhteenveto: Jos olet tutustunut Kari Traa:n tuotteisiin, tiedätkin, että ne hallitsevat naisten aluskerrastotarjontaa.  Siksi ei ole kovin ihme, että ne hallitsevat myös trikootarjontaa. Nämä trikoot ovat supernätit, vaikka design onkin yksinkertainen. Vyötärö on korkea ja tarjoaa riittävästi kompressiota, kunhan valitset oikean koon.

 

Mainiot talvitrikoot hyvään hintaan

Wyte Anja

Malli: ,

Sopii: Salille, voimaharjoitteluun ja juoksuun. 

Parhaat ominaisuudet: Parasta trikoissa on, että ne sopivat niin syksyyn kuin talveenkin. Sisäpuolelta materiaali on harjattua, joten se lämmittää hieman tavallista paremmin – täydellinen vaihtoehto kävelyille tai juoksuun myös kylmempinä päivinä.

Tämä voisi olla paremmin: Koska trikoot on tehty viileisiin lämpötiloihin, ei niissä ole lainkaan meshpaneeleita. Siksi ne ehkä turhan kuumat intensiivisessä treenissä sisällä.

Yhteenveto: Superpehmeät talvitrikoot istuvat hyvin ja tiukasti, eivätkä kiristä. Design on hyvin pelkistetty. Glitterpisteet pohkeissa ovat kiva lisä, josta myös testaajamme pitivät. Myös heijastimet ovat täydelliset juoksuun. 

 

100% imarteleva muoto

casall

Malli: ,

Sopii: Intensiiviseen treeniin.

Parhaat ominaisuudet: Parasta näissä trikoissa on niiden malli, joka imartelee kroppasi muotoja. Näissä voit tuntea olosi todellakin hienoksi. Materiaali on ohutta ja kevyttä.  

Tämä voisi olla paremmin: Huonoin puoli on koko – kannattaa siis todella kiinnittää huomiota kokoon. Ohut kangas voi olla vähän lävitsekuultava. 

Yhteenveto: ”Rakastan näitä!” on ensimmäinen huudahdus, jonka testaajiemme suusta kuulee. Casallin malli on tehty intensiiviseen treeniin. Trikoot imartelevat muotojasi 100-prosenttisesti ja niissä on riittävästi kompressiota. Lisäksi ventilointi toimii ja kangas kuivaa nopeasti. Testiryhmä suosittelee tätä mallia kaikista kovimpaan treeniin.  

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

3 päivää sitten
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

3 päivää sitten
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

6 päivää sitten
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Muoti & trendit

Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella

24 oct 2019
Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

22 oct 2019
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

22 oct 2019
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

22 oct 2019
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

22 oct 2019
Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

20 oct 2019
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

16 oct 2019
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

15 oct 2019
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

15 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

14 oct 2019
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

14 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
paul tunn dunjacka
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
more news
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

Juuri kun luulit, että Salomonin Speedcross 5 -malli ei voi enää parantua, he julkaisivat suositun polkujuoksukengän täysin vedenpitävällä kalvolla.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
HEADER vinterkängor.jpg

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

Paksut talvikengät pitävät jalkasi lämpimänä läpi kylmän ja pitkän talven. Testiryhmämme testasi kauden suosituimmat mallit naisille ja miehille.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Vinterns varmaste vinterjackor

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

Brrr, talvi on todella täällä! Siksi testiryhmämme otti 11 lämmintä talvitakkia testiin. Tässä ovat kauden suosikit naisille ja miehille.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Icebug vinterlöpning header

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

Milloin pitäisi käyttää lenkkareita ja milloin tavallinen kumipohja toimii? Icebug-asiantuntijat tietävät kaiken talvikengistä!

06 nov 2019
Muoti & trendit
Kari Traa underställ header

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

Kari Traa on todellinen aluskerrastojen asiantuntija. Norjalainen tuotemerkki valmistaa korkealaatuisia housuja ja villapaitoja synteettisestä materiaalista, villasta ja villasekoituksesta. Testasimme useita malleja ja poimimme joukosta parhaat.

04 nov 2019
Muoti & trendit
Vintertights header

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

Älä jätä lenkkiä väliin vain siksi, että sää kylmenee! Testiryhmämme testasi yhdeksän juoksutrikoomallia, jotka toimivat täydellisesti talven lenkeillä.

02 nov 2019
Muoti & trendit
Header padelskor

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

Padelin suosio kasvaa jatkuvasti. Kyseessä on nopea ja hauska urheilulaji, joka sopii monille. Oikeat kengät ovat kuitenkin lajissa tärkeät, sillä niiden ansiosta voit pelata paremmin ja samalla loukkaantumisriskisi pienenee. Testiryhmämme kokeili useita padel-kenkiä ja tässä heidän mielipiteensä.

01 nov 2019
Muoti & trendit
Craft running aw 19

Voinko juosta aluskerrastossa?

Voinko ja pitäisikö minun juosta aluskerrasto alla, kun lähden lenkille? Markkinoilla on monia malleja, joista valita. Eri materiaalit sopivat kuitenkin eri treenimuotoihin. Malin Caron Craftilta opastaa sinut alkuun.

30 oct 2019
Muoti & trendit
winterized header

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

Pidätkö pitkistä lenkeistä vai suositko lyhyempää lenkkiä lounaalla? Kenties harjoittelet kilpailulle? Meiltä Sportamorelta löydät oikean juoksukengän joka makuun ja joka tilanteeseen. Esittelemme kuumimmat mallit.

29 oct 2019
Muoti & trendit
ENG_M.png

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

Unohda Bambi liukkaalla jäällä! Esittelemme miesten talvijuoksukengät, jotka pitävät sinut lämpimänä, kuivana ja ennen kaikkea pystyssä talvisten juoksulenkkien aikana.

29 oct 2019
Muoti & trendit
Header vinterlöparskor

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

Käytätkö keväälle ja kesälle suunniteltuja juoksukenkiä myös talvella? Älä suotta! Testiryhmämme kokeili Ei talvijuoksuun tarkoitettuja juoksukenkiä Icebugilta, Nikelta, Asicsilta ja Adidakselta. Lue heidän kommenttinsa.

28 oct 2019
Muoti & trendit
header-2.jpg

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

Villainen aluskerrasto pitää sinut sopivan lämpimänä, olitpa sitten laskettelemassa, vaeltamassa tai menossa töihin. Testasimme aluskerrastot, jotka pitävät sinut kuivana ja lämpöisenä.

28 oct 2019
Muoti & trendit
HEADER.jpg

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

Aluskerrasto on kenties talven tärkein asuste, suuntasitpa sitten hiihtoladulle tai juoksulenkille. Esittelemme parhaat synteettiset aluskerrastomme.

25 oct 2019
Muoti & trendit
testbild vinterjackor med pälskrage

Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella

Nyt on aika kaivaa talvitakit vaatekaapista esille. Kukapa meistä haluaisi jäätyä? Ei kukaan! Esittelemme parhaat ja tyylikkäämmät talvitakkimme, joissa on turkiskaulus.

24 oct 2019
Muoti & trendit
Heade boots kids

Testin parhaat: Lasten talvikengät

Pidä lasten jalat kuivana ja lämpimänä ja valitse oikeanlaiset talvikengät. Pieni testiryhmämme hyppi, juoksi ja leikki sesongin parhaat talvikengät jalassa.

22 oct 2019
Muoti & trendit