Header.jpg

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

Juoksuun tarkoitetun treenitopin ei ole tarkoitus olla vain hyvännäköinen. Sen tehtävä on myös istua hyvin päällä ja pitää sinut viileänä koko lenkin ajan. Tässä ovat testin parhaat topit!

Lämpimien kesäkuukausien aikana on ihana juosta topissa pitkähihaisen paidan sijaan. Jos topissa on esimerkiksi painijanselkä, käsivartesi ovat täysin vapaat liikkeeseen, mitä moni arvostaa. Juoksuun tarkoitetun treenitopin määrittää se, että se on suunniteltu poistamaan hikeä ja pitämään sinut kuivana. Testipaneelimme on juossut viidessä tämän kauden uudessa naisten treenitopissa! Mikä niistä pääsee osaksi vaatekaappiasi? 

Testissä: 

BLACC Electra light weight tank.jpg

Merkki: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Testipaneeli kommentoi: 

Erittäin ohut treenitoppi pehmestä materiaalista, joka tuntuu erittäin miellyttävältä ihoa vasten.

– Pidän kovasti tästä materiaalista. Se on todella ohutta ja ilmavaa, mutta se ei kuitenkaan tunnu liian herkältä. Usein juostessa ärsyynnyn vaatteisiin, mutta tämä ei edes tunnu päällä. Oikein hyvä! yksi testaajista toteaa tyytyväisenä. 

Ilmanvaihto on huippuluokkaa. Toppi imee vähän kosteutta, joka sitten kuivuu muutaman minuutin kuluessa treenin päätyttyä. Mutta saatat kuitenkin tuntea olosi hieman märäksi paikoista, joissa toppi ei istu tiukasti. Toisaalta se ei ole häiritsevää, sillä ilmanvaihto itsessään on niin hyvä. 

– Suunnittelu on todella hieno. Malli ei ole tiukka eikä loose fit, vaan näiden kahden täydellinen sekoitus. Ainoa juttu, joka minua haittasi, on miten toppi korostaa vararengasta vatsan ympärillä, jos päällä ei ole korkeavyötäröisiä trikoita, yksi testaajista kertoo ja toinen täydentää: 

– Selkä on todella kaunis, mutta ehkä vähän epäkäytännöllinen, sillä urheiluliivit näkyvät selkeästi. Toisaalta se ei kyllä haittaa minua laisinkaan.

Yhteenvetona sanottakoon, että tässä on hintansa arvoinen toppi, joka saa testipaneelilta korkeat pisteet ja erityismaininnan ohuesta, pehmeästä materiaalista!

– Tämä on JUURI se materiaali, jota haluat käyttää juostessa! 

Testissä: 

adidas Run It Tank 3S.jpg

Merkki:  

Saatavilla väreissä:  ja 

Testipaneeli kommentoi: 

Todella ilmava ja kevyt toppi, joka mukautuu uskomattoman hyvin liikkeeseen juostessa. Materiaali tuntuu ohuelta ja viileältä, vähän kuin toiselta iholta, sillä koko toppi on hyvin pehmeä ja kevyt aina saumoja myöten.

– Mikään ei istu liian tiukasti, vaikka toppi pitää kauniin mallinsa ja istuu hyvin kehoa myötäillen, sanoo yksi testaajista ja toinen lisää:

– Toppi on erittäin ohutta materiaalia ja siinä on erinomainen ilmanvaihtokyky. Mielestäni toppi poistaa hikeä juuri niin kuin topin kuuluukin.

Malli on hieman pidempi kuin muissa topeissa, ja se onkin pidempi takaa kuin edestä, sekä siinä on kaunis leikkaus. Topissa on tyylikkäitä yksityiskohtia, Adidas-logo etupuolella tuo oman lisänsä sekä painijanselkä ei ole vain hyvännäköinen, vaan myös käytännöllinen. Toppi tuntuu modernilta treenitopilta, täysin ajan tasalla vuonna 2020!

– Olen tämän topin suuri fani, tämä on todellakin sellainen toppi, jonka haluaa vaatekaappiinsa ennen kesätreenejä. Mukavuus ja se, miten ihanalta se tuntuu ihoa vasten niin salilla kuin lenkilläkin, nostaa arvosanaa eniten, jonka lisäksi myös malli ja suunnittelu on voittaja-ainesta! Vahvaa näyttöä Adidakselta!

Testissä: 

ASICS Silver Tank.jpg

Merkki:  

Saatavilla väreissä:  ja 

Testipaneeli kommentoi: 

Kun ensimmäiseksi ajattelet Asics-merkkiä, saattaa mieleesi tulla juoksukengät, mutta tosiasiassa heillä on aivan yhtä hyviä juoksuvaatteita kuin kenkiäkin. Tämä toppi on erinomainen! 

– Se istuu miellyttävästi päällä hiertämättä mistään, se on viileä sekä mukava ja kangas tuntuu pehmeältä. Painijanselkä on hieman leveämpi kuin muissa malleissa, mikä tuntuu hyvältä ja lisäksi se peittää urheiluliivit, testipaneelin jäsen kertoo.

Koon puolesta toppi on aika iso, joten jos pohdit kahden koon välillä, voit valita pienemmän koon. Testipaneeli pitää hieman pidemmästä mallista, joka antaa vähän siistimmän vaikutelman, jos aikoo esimerkiksi mennä kauppaan suoraan lenkiltä ostamaan palautumiseväitä.

– Jos etsimällä etsin jotain negatiivista, toppi ei poista hikeä iholta hirveän hyvin. Juoksun jälkeen toppi on täysin kuiva, mutta koko selkä on ihan hikinen. Se voi tosin johtua siitä, ettei toppi ole selän myötäinen, vaan selän ja topin väliin jää ilmaa.

Lopuksi sanottakoon, että tässä topissa less is more. Siinä ei ole hienoja yksityiskohtia tai erikoisia hienouksia, mutta se on hyvin luotettava perustoppi, jota voi käyttää ympäri vuoden. Hinta-laatusuhde on kohdillaan!

Testissä: 

Salomon XA Tank.jpg

Merkki:  

Saatavilla väreissä: 

Testipaneeli kommentoi: 

Superhieno kesätoppi hieman kapeammassa mallissa, joka ei kuitenkaan liimaudu ihoon kiinni. Toppi istuu hieman tiukemmin rinnan kohdalta, kun taas vatsan ja selän kohdalla on enemmän tilaa. Se tarjoaakin topille hyvän, luonnollisen ilmanvaihtokyvyn, sillä ilma pääsee kiertämään paremmin, kun toppi ei ole ihan kiinni ihossa. 

– Materiaali on ohutta, hyvin pehmeää ja koko toppi on pienen pienien reikien peitossa, joka myös auttaa ilmanvaihdossa, puhumattakaan tyylikkäästä lookista. Se istuu hyvin päällä, yksi testaajista toteaa ja toinen täydentää:

– Toppi on hieman pidempi takaa, mikä on hyvännäköinen ja käytännöllinen yksityiskohta. On ärsyttävää, jos toppi koko ajan hakeutuu housujen vyötärölle, joten tämän yksityiskohdan ansiosta toppi istuu paremmin paikoillaan. Pieni miinus on selän leikkaus, jossa kangas kulkee suoraan lapaluiden päältä, sen sijaan, että se olisi muotoiltu niiden väliin ja alle sopivaksi. Se häiritsee hieman juostessa, kun tuntee topin sauman käsiä liikuttaessa.

Rintakehän leikkaus laskee hieman suunnittelupisteitä, sillä reuna ei istu kauniisti rintakehää vasten, vaan vaikuttaa siltä, että topissa on huolimattomasti ommellut saumat tai jokin muu valmistusvirhe. Muuten se on superhyvä toppi, joka sopii kuumien kesäpäivien lenkeille! Ihanan kesäinen väri! 

Testissä: 

Craft Eaze Singlet.jpg

Merkki:  

Saatavilla:  ja 

Testipaneeli kommentoi: 

“Tämä on todellakin uusi suosikkini. Vau, miten ihana toppi!” huudahdukset kuuluvat testipaneelista. Tämä toppi on ilmava ja uskomattoman ohuesta materiaalista valmistettu, minkä ansiosta se ei tunnu päällä ollenkaan. Lapaluiden välissä ja olkapäiden kohdalla on käytetty vielä paremman ilmanvaihdon tarjoavaa mesh-kangasta, joka ei ole pelkästään hyvännäköinen, vaan aiheuttaa sen, että jo valmiiksi ohut toppi saa uskomattoman hyvän ilmanvaihdon.

– Sanoisin, että istuvuudeltaan toppi ei ole tiukka muttei myöskään loose fit -mallinen. Jos sinulla on isompi povi, istuu toppi rintojen kohdalta hieman tiukemmin, mutta mielestäni se on silti aika löysä ja ilmava vatsan ja selän kohdalta. 

Materiaali on joustavaa ja se tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Testipaneelin mielestä materiaali ei ole sellaista, joka imee itseensä hien ja kosteuden, vaan pysyy erittäin raikkaana, vaikka hikoilisit paljon.

– Ihastuin tämän topin painijanselän malliin, jossa toppi jää lapaluiden väliin. Sen ansiosta en tunne toppia, kun liikutan käsiäni juostessa. 

On kuitenkin hyvä huomioida, että tästä erittäin ohuesta topista kuultaa aika hyvin läpi, joten urheiluliivien väri tulee takuuvarmasti näkymään topin lävitse. 

– Pidän erityisesti myös topin pituudesta, sen näkee kuvassakin. Malli on hieman pidempi, mikä sopii erityisen hyvin minulle, sillä minulla on pitkä selkä. Sen lisäksi tämä lämmin keltainen on oikein hieno väri!

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

3 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

3 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

4 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

5 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

6 päivää sitten
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit