Test av tights

Suuri testi: Treenitrikoot

Korkeavyötäröiset, kuviolliset vai klassisen mustat? Testipaneelimme laittoi testiin Adidaksen, Niken, Better Bodiesin, Blaccin ja Kari Traan naisten treenitrikoot.

Tiedämme tunteen. Huolimatta siitä, monetko treenitrikoot vaatekaapistasi oikeasti löytyvät, tuntuu niitä aina olevan liian vähän. Sen vuoksi olemmekin metsästäneet tähän testiin kuudet tyylikkäät trikoot! Löydät kaiken tarvitsemasi tiedon näistä tämän hetken kuumimmista trikoista aina kosteudenpoistosta, materiaalin paksuudesta sekä istuvuudesta lähtien!

Testissä: 

nike

Sopii: Salille, kuntopiiriin, HIIT-treeniin ja juoksuun

Plussat ja miinukset:

+ Istuvuus tekee heti vaikutuksen testipaneeliin. Nämä trikoot tarjoavat taianomaisen siluetin!

+ Mukavuudestakaan ei ole valittamista - ne ovat erittäin miellyttävät päällä.

+ Nike-trikoot saavat plussaa myös suunnittelustaan. Tyylikästä Nikelta - niin kuin aina!

- Trikoissa ei ole taskuja, mikä on ainoa este sille, että ne olisivat täydelliset juoksuun.

Testipaneelin mielipide:

Heti treenin jälkeen testipaneelin jäsenet etsivät trikoot nettisivuiltamme ja tutustuvat tarjolla oleviin väreihin. Näitä ostetaan useampi pari!

– Olen erittäin vaikuttunut näistä trikoista. Jos aloitetaan parhaimmasta asiasta, lahkeiden pituus on täydellinen myös niille, jotka ovat keskimittaa pidempiä, yksi testaajista toteaa.

Matala vyötärö ja kapeampi vyötärönauha eivät yleensä tee vaikutusta testipaneeliin, mutta tällä kertaa tilanne on eri. Vaikka trikoot tulevat juuri navan alapuolelle ja vyötärönauha on vain neljä senttimetriä leveä, testaajat ihastuvat tähän pariin samoin tein.

– Materiaali tarjoaa kevyen kompression, joten vaikka vyötärö on matalalla ja nauha kapea, eivät trikoot kiristä tai mene makkaralle, yksi testaajista kertoo ja jatkaa:

– Minun ei tarvinnut säätää vyötäröä laisinkaan, vaikka olin juoksemassa tai tein voimaharjoittelua!

Tämän lisäksi nämä Niken trikoot takaavat käyttäjälleen uskomattoman hyvännäköisen siluetin, kiitos lihaksia kevyesti puristavan kankaan, joka ei kuitenkaan purista. Materiaali on polyesterin ja spandexin sekoitus - supersankareiden sekä testipaneelimme suuresti suosima kangas.

– Tämä hyvin joustava materiaali on jopa hieman ohuempaa kuin muut testaamani Niken trikoot, ja niissä on kiiltävä pinta. Erittäin hienot! yksi testaajista tiivistää.

Testissä: 

rib seamless

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii: Salille ja muuhun matalan intensiteetin treeniin

Plussat ja miinukset:

+ Korkea ja mukava vyötärö, joka takaa parhaan istuvuuden.

+ Pysyy liikkeiden mukana erinomaisesti, joten voit tehdä sumokyykkyjä ja syviä askelkyykkyjä ilman, että tarvitsee pelätä saumojen repeämistä!

+ Lyömätön mukavuus – testipaneeli ihastuu täysin leveään vyötärönauhaan.

- Valitettavasti nämä Better Bodiesin trikoot osoittautuvat hieman läpikuultaviksi syvimmissä god morning -liikkeissä. Voi siis olla hyvä kiinnittää huomiota alushousujen valintaan.

Testipaneelin mielipide:

– Todella mukavat ja joustavat trikoot, jotka kuitenkin tuntuvat tukevilta. Ne istuvat erinomaisesti ja pitävät  kaiken oikeilla paikoillaan, yksi testaajista toteaa treenattuaan Rib Seamless Leggingseissä.

Muutoin testipaneeli pitää trikoita annetun koon mukaisina ja sama koskee lahkeiden pituutta. Ison plussan saa myös korkeavyötäröinen malli. Sen sijaan kosteudenpoisto ei toimi täysin moitteetta.

– Huomasin, että trikoissa näkyy hikiläikät aika selkeästi, yksi testaajista huomauttaa ja saa taustatukea:

– Kyllä, tosin minusta se on vain hyvä merkki. Ei ole hikiläikkiä parempaa todistusta siitä, että on treenannut kunnolla!

Kokonaisuudessaan testipaneeli on hyvin tyytyväinen näihin trikoihin (ja mitä muutakaan voisi olettaa, kun kyseessä on Better Bodiesin trikoot?), mutta ohut kangas häiritsee osaa testaajista.

– Ne ovat aika läpikuultavat ja lappu näkyy trikoiden läpi. Tosin luulen, että muut värit ovat hieman armollisempia tässä suhteessa. Sen vuoksi voinkin hyvin suositella näitä trikoita, vain toisessa värissä.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä trikoot saavat plussapisteitä joustavuudestaan, ja vaikkei niissä ole varsinaista kompressiota, ribattu kangas tarjoaa vähän tukea.

Testissä: 

nike icon

Sopii: Voimaharjoitteluun, ryhmätreeniin ja pilatekseen

Plussat ja miinukset:

+ Näiden trikoiden joustavuus on erinomainen. Vaikka ne on suunniteltu kovempaan treeniin, soveltuvat ne yhtä hyvin rauhallisempaan harjoitteluun, kuten pilatekseen.

+ Huippupisteet kosteudenpoistosta, joten niitä voi käyttää hikisissäkin treeneissä lämpimissä tiloissa.

+ Hyvin mukavat, juuri niin kuin klassisten Niken Pro-trikoiden kuuluukin!

- Hieman rajalliset käytöltään, sillä ne eivät tarjoa erityisen paljon tukea, minkä vuoksi ne eivät sovi esimerkiksi juoksuun.

Testipaneelin mielipide:

Nämä trikoot ovat todelliset klassikot Niken valikoimasta. Jos sinulla on muita trikoita samasta sarjasta, tulet pitämään tästä Nike Pro -mallista paljon. On kuitenkin tärkeää valita oikea koko, jotta trikoot istuvat niin kuin niiden kuuluu.

– Nike Pro-trikoot ovat hieman suurempia koonsa puolesta ja se koskee myös tätä mallia, yksi testaajista sanoo ja toinen vinkkaa:

– Jos mietit kahden koon välillä, voit helposti valita pienemmän koon näistä trikoista, ne ovat nimittäin tilavat etenkin vatsan kohdalta, etkä halua kiskoa niitä ylöspäin koko ajan.

Iso etu näissä trikoissa on leveä ja mukava vyötärönauha sekä niiden pehmeys ja mukavuus. Tosin pehmeys tekee sen, etteivät trikoot anna paljon tukea kovan treenin aikana.

– Ne eivät tarjoa tarpeeksi tukea rankkaan HIIT-treeniin ja kaipaan kiristysnauhaa vyötärölle, jotta näitä olisi voinut käyttää myös juoksulenkillä.

Suunnittelun puolesta trikoot eivät saa täysiä pisteitä, mutta yltävät hyvään tulokseen. 

– Pidän klassisesta mustasta, johon on yhdistetty tyylikäs kukkakuvio, jonka ansiosta ne erottuvat joukosta, testipaneelin jäsen toteaa, vaikka hän pitää trikoista erityisesti niiden laadun vuoksi.

– Yksi parhaista asioista Nike Pron kanssa on, että laatu on huippuluokkaa. Voit pestä ne koneessa kerta toisensa jälkeen ilman, että trikoot kuluvat.

Testissä: 

abstract leggings

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii: Salille, matalan intensiteetin treeniin, joogaan

Plussat ja miinukset:

+ Korkea, mukava vyötärö on iso plussa!

+ Osaksi vyötärön, mutta etenkin materiaalin ansiosta trikoot ovat uskomattoman mukavat päällä.

+ Kaiken lisäksi trikoot tekevät vaikutuksen myös suunnittelun osalta. Vau!

- Ilmanvaihto ei kuitenkaan toimi niin kuin testipaneeli toivoisi. On olemassa mahdollisuus, että koet nämä trikoot liian lämpiminä.

Testipaneelin mielipide:

Yksinkertaiset, mutta tyylikkäät trikoot, joissa on laserleikatut reiät koristeena pohkeiden takaosassa. Trikoiden yksivärisyys on hyvä ominaisuus, sillä ne voi yhdistää helposti muiden vaatteiden kanssa - niin kuviollisten kuin värikkäidenkin.

– Ne istuvat kuin nakutettu ja sain heti kehuja siitä miltä ne näyttävät päällä, yksi testaajista kertoo.

– Kyllä, rakastan tätä leveää vyötärönauhaa! Se on hyvännäköinen ja miellyttävä, jonka lisäkse se auttaa trikoita pysymään hyvin paikoillaan.

Tosin materiaali ei ole kaikkein joustavin. Sen vuoksi trikoita voi olla vaikea pukea ja ne voivat myös tuntua hieman pieniltä koonsa puolesta. Kun trikoot sitten saa jalkaan, ne istuvat täydellisesti. Toisin sanoen pukemistaistelu todella kannattaa.

– Paksumman kankaan selkeä etu on se, ettei siitä näy ollenkaan läpi eikä myöskään hikiläikät näy materiaalista.

Tästä huolimatta trikoita suositellaan lähinnä salitreeniin eikä korkean intensiteetin treeniin, sillä ne eivät ole tarpeeksi joustavat. Materiaali on "kyykynkestävää", joten tässä on sopiva valinta jalkapäivälle! Mikään kyykky ei ole tarpeeksi syvä paljastaakseen alushousujen värin ja reunat näiden Blaccin trikoiden läpi.

Testissä: 

louise

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii: Salille, juoksuun ja korkean intensiteetin treeniin

Plussat ja miinukset:

+ Lahkeissa olevat vetoketjut helpottavat trikoiden pukemista, mikä on loistava juttu, sillä kangas on hieman tavallista jäykempää.

+ Trikoissa on kevyt kompressio. Sen ansiosta ne soveltuvatkin juoksuun sekä muihin lajeihin, joissa tarvitset tukea lihaksille.

+ Lahkeiden päistä löytyy silikoninauhat, jotka pitävät trikoot paikoillaan. Fiksua!

- Vyötärönauha on kapeamman puoleinen, mikä ei sovi kaikkien makuun.

Testipaneelin mielipide:

Jos haluat käyttää samoja trikoita niin lenkillä kuin salillakin, nämä Kari Traan trikoot ovat täysin oikeat sinulle. Kaikista testin trikoista nämä antavat parhaan tuen.

– Ihastuin heti näppäriin ratkaisuihin, kuten lahkeiden vetoketjuihin ja silikoninauhaan. Sen ansiosta trikoot eivät lähde rullalle juoksun aikana, yksi testaajista sanoo.

Lahkeiden vetoketjut ovat jo tapa juoksutrikoissa, mutta harvemmin käytettyjä (ikävä kyllä) treenitrikoissa. Myös silikoninauha toimii hyvin salitreenissä, sekä matalan intensiteetin harjoittelussa.

– Treenaan paljon minibandin kanssa ja välillä oikein ärsyttää, kun trikoot nousevat ylöspäin minibandin kohdalta. Näiden trikoiden kanssa ei käy niin silikoninauhan ansiosta - pieni yksityiskohta, joka tekee suuren eron salilla!

Muutoin Louise Tights -mallissa on hieman "kudottu" olemus, joka on aina tyylikäs, muttei koskaan tylsä. Osassa saatavilla olevista väreistä  löytyy yksityiskohtana heijastinkangasta. Sen ansiosta trikoot ovat täydelliset syksyn iltalenkeille. Tosin yksi huono puoli, jonka testaajat pian huomaavat on, että malli ei sovi erityisen hyvin eri kehotyypeille.

– Minulla on leveä lantio ja kapea vyötärö, joten en saa trikoita istumaan niin kuin niiden pitäisi. Olisin halunnut korkeamman vyötärön, jotta olisin voinut kiristää vyötärönauhan lanteiden yläpuolelle, siihen missä vyötärö on kapeimmillaan.

Testaajat, joilla on suorempi kehotyyppi eivät koe vastaavaa ongelmaa.

– Malli on annetun koon mukainen, joten voit ostaa tavallisen kokosi mukaan, yksi testaajista vinkkaa.

Testissä: 

speed 2

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii: Salille, matalan intensiteetin harjoitteluun

Plussat ja miinukset:

+ Pehmeä kangas seuraa kaikkia kehon liikkeitä

+ Hyvin mukavat ja miellyttävät päällä!

+ Suunnittelu saa täydet pisteet, ei paha!

- Hyvin sääli, että trikoista puuttuu taskut. Muuten näistä olisi tullut testipaneelin uusi suursuosikki.

Testipaneelin mielipide:

Tässä on malli sinulle, joka et viihdy kuviollisissa tai kirjavissa trikoissa. Blaccin Speed 2 -malli on hillitty, muttei kuitenkaan missään nimessä tylsä. Kiitos kuuluu mesh-kankaisille osioille lahkeissa.

– En yleensä pidä siitä, että trikoissa on liikaa menoa, mutta näissä trikoissa oli juuri sopivasti särmää ilman, että se menee yli, yksi testaajista kertoo ja saa nopeasti kannatusta lausunnolleen:

–  Olin hieman skeptinen aluksi, ajattelin näyttäväni kinkulta näissä trikoissa, mutta ei! Nämähän ovat todella hyvännäköiset.

Kokonsa puolesta trikoot ovat normaalit. Keskipituutta lyhyemmät testaajat kokivat lahkeet hieman liian pitkiksi, mutta napakan istuvuuden ansiosta lahkeita pystyi vetämään ylöspäin ja ne pysyivät ylhäällä.

– Korkeavyötäröinen malli takaa, että trikoot istuvat juuri niin kuin niiden pitääkin. Lisäksi vyötärönauha on leveä ja miellyttävä, juuri sellainen josta pidän!

Trikoot ovat "kyykynkestävät", vaikkei kangas ole erityisen paksua. Kuitenkin on hyvä huomioida, ettei tämä malli sovi korkean intensiteetin treeniin, sillä kangas ei ole tarpeeksi ohutta.

– Ainoa selkeä huono puoli tässä mallissa oli se, että minulle tuli kuuma treenin aikana. Kokeilin niitä ensin kuntotreenin aikana ja sitä en aio tehdä enää. Voimaharjoitteluun tai matalan intensiteetin treeniin sen sijaan nämä trikoot ovat erinomaiset, jottei sinun tule kylmä harjoitusten välillä.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

craft header
Muoti & trendit

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

4 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Lämpimien talvitrikoiden suuri testi

5 päivää sitten
Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

6 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

18 oct 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

15 oct 2020
Kari Traa underställ
Muoti & trendit

Valitse oikea aluskerrasto

14 oct 2020
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
more news
craft header

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

Lenkkeily ei kuulu ainoastaan kesään, oikeilla varusteilla voit juosta ulkona vuoden ympäri. Autamme sinua sen täydellisen talvijuoksutakin löytämisessä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Lämpimien talvitrikoiden suuri testi

Teknisestä materiaalista valmistetut vuorelliset juoksutrikoot pitävät sinut lämpimänä myös talvilenkeillä. Tutustu testin parhaisiin trikoisiin!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

18 oct 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

15 oct 2020
Muoti & trendit
Kari Traa underställ

Valitse oikea aluskerrasto

Kaikki puhuvat villaisista aluskerrastoista, mutta joskus synteettiset materiaalit ovat tosin parempia. Lue milloin olisi hyvä valita polyesteri merinovillan sijaan.

14 oct 2020
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit