höstens hetaste tights

Suuri testi: treenitrikoot

Korkea vyötärö, eläinkuviota vai klassista mustaa? Testiryhmämme hikoili Adidaksen, Casallin, Blaccin ja Röhnischin treenitrikoissa. 

Tiedämme tunteen. Huolimatta siitä, monetko treenitrikoot vaatekaapistasi oikeasti löytyvät, tuntuu niitä aina olevan liian vähän. Tässä testissä esittelemmekin kaikkiaan 12 mallia, joista riittää varaa valita. Tässä kaikki, mitä haluat kompressiosta, paksuudesta ja kuumimmista uutuuksista tietää.  

,

pro capsule

Suositushinta: 59,90 euroa

Sopii: Intensiiviseen treeniin

Koko: Kokoonsa nähden Pro Capsule -trikoot ovat aavistuksen liian tilavat. Jos painit kahden koon välillä, suosittelee testiryhmämme valitsemaan pienemmät.

Paksuus: Se, että nämä trikoot sopivat intensiiviseen treeniin, on selvää, kun katsoo paksuutta.  Pro Capsule Tigtsit ovat superohuet, mikä sopii mainiosti hikitreeniin. 

Kompressio: Vaikka materiaali on ohutta, on siinä paljon kompressiota. Näissä riittää oikeastaan eniten kompressiota, vaikka ne eivät puhtaat kompressiotrikoot olekaan. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Materiaalin ohuuden huomioiden olisi ollut yllätys, jos kosteudenpoisto ja ventilaatio olisi ollut huono. Pro Capsule Tightsit jalassa sinun ei tarvitse huolehtia freesiydestä.  

Yhteenveto: Pro Capsule Tight -trikoot ovat supermukavat ja toimivat intensiivisemmässäkin treenissä. Kevyt kompressio tukee jalkoja, muttei ole liian jäykkä. Testiryhmä piti myös Pro Capsule -trikoiden ulkonäöstä. Ainoa miinus on hopeinen teippi, joka ei ole niin joustava. Malli ei ole myöskään niin lyhyt kuin 7/8 -nimi viittaa. 

,

one tight

Suositushinta: 49,90 euroa

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin pois lukien mahdollisesti juoksu.

Koko: Tämä Niken malli vastaa suunnilleen kokoaan. Ota oma tuttu kokosi. 

Paksuus: One Tight Hybrid ei ole paksu eikä erityisen ohut. Juuri sopiva.  

Kompressio: Jos etsit juoksutrikoita, katse muualle. One Tight Hybrid ei tarjoile juuri laisinkaan kompressiota. Se sopii paremminkin joogaan pehmeytensä ansiosta. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Kuten muutkin Niken mallit, myös One Tight hybrid saa hyvän arvosanan, mitä viileyteen ja kuivuuteen tulee. Sivun mesh-paneelit ventiloivat entistä enemmän. 

Yhteenveto: Testiryhmämme on kovin vakuuttunut näistä Niken trikoista. Näistä ei löydy häiritseviä saumoja tai pesulappuja, vaan liikkuvuutensa ansiosta ne toimivat missä tahansa – paitsi ehkä juoksussa. Takaa löytyy käytännöllinen tasku, minne kätkee kätevästi vaikka avaimet. Lisäksi trikoot ovat melko edulliset. 

,

nike air mesh

Suositushinta: 59,90 euroa 

Sopii: Joogaan, salille ja kaikkeen sellaiseen treeniin, missä joustavuutta tarvitaan.

Koko: Air Mesh Tight 7/8 on melko pienikokoinen, joten jos painit kahden koon välillä, voit hyvin ottaa kokoa isomman. 

Paksuus: Kuten Pro Capsulet myös Air Mesh Tight -trikoot ovat superohuet. Siksi ne sopivat tunneille, jossa joudut liikkumaan vapaasti etkä halua olla liian hikinen.  

Kompressio: Tämä malli ei sisällä juuri kompressiota. Siksi se ei ehkä sovi niin hyvin juoksuun tai muuhun sellaiseen treeniin, jossa kaipaat kompressiomaista tukea vaatteelta. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Superohuen materiaalin vuoksi sinun ei tarvitse turhaa huolehtia, että tulisit liian hikiseksi. Pysyt sopivan viileänä läpi tunnin. 

Yhteenveto: Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: pinkin värin ansiosta erotut taatusti salilla joukosta. Näitä mukavamppia trikoita saat etsiä! Siksi ne toimivat mainiosti myös kotisohvalla. Ainoa miinus on kompression puute. Jos olet tottunut treenaamaan kompressiotrikoissa, katsele muita malleja.

,

Sprinkle metallic

Suositushinta: 79,90 euroa

Sopii: Salitreeniin, joogaan ja muuhun, jossa tarvitset täyden liikkumavapauden.  

Koko: Sprinkle Metallic vastaa suunnilleen kokoaan. Joustavan materiaalin ansiosta voit ostaa koon pienemmänkin, jos painit kahden koon välillä. Kangas antaa myöten.

Paksuus: Sprinkle Metallic on todella ohutta kangasta, mikä tuntuu mukavalta, kun haluat pysyä freesinä. Tässä mallissa tuskin tulee kuuma.

Kompressio: Trikoot ovat superpehmeät, joten kompressiota on tuskin nimeksikään lukuunottamatta vyötäröä.

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Sprinkle Metallic -trikoiden materiaali superohutta, joten pysyt taatusti viileänä.

Yhteenveto: Nämä Casall-trikoot lukeutuvat testin kalleimpiin, mutta ne ovat joka sentin arvoiset. Trikoot toimivat niin salille kuin ryhmäliikuntaankin. Sprinkle Metallic on yksinkertaisesti supermukava malli ja toimii 100-prosenttisen varmasti myös kyykyissä. Vyötäröllä on nyöri, jolla voit säädellä istuvuutta. Ainoa miinus on, että kompressiota ei juurikaan ole. 

,

casall tiger

Suositushinta: 69,90 euroa

Sopii: Joogaan ja tavalliseen salitreeniin.

Koko: Tämä Casall-malli istuu mukavasti ylle ja vastaa kokoaan.

Paksuus:  Myös tämä malli on kovin ohutta kangasta. Ei kuitenkaan yhtä ohutta kuin Sprinkle Metallic.

Kompressio: Tässä mallissa ei ole juurikaan kompressiota. Jos kaipaat juuri sitä, etsi toinen malli.

Kosteudenpoisto& ventilaatiokyky: Kangas on ohutta ja ilmavaa, joten ventilaatio toimii. Kuviointi saa aikaan sen, etteivät läikät näy, vaikka hikoilisit urakalla. 

Yhteenveto: Tiger 7/8 Tights -trikoot ovat supermukavat yllä. Ne istuvat kuin toinen iho. Superohuesta kankaasta huolimatta malli ei ole yhtään läpikuultava. Siksi se sopii hyvin lähes kaikkiin harjoituksiin salilla: niin joogaan kuin ryhmäliikuntaankin. Koska kangas on ohutta, ventiloi se myös mainiosti. Siksi se sopii myös intensiiviseen treeniin. Ainoa miinus on leveä reunus, joka ei ole kovin pukeva. Osan mielestä se kuitenkin tukee mainiosti. 

,

miko tights

Suositushinta: 51,90 euroa

Sopii: Rauhalliseen treeniin kuten jooga ja powerwalks. 

Koko: Malli vastaa kokoaan.

Paksuus: Miko Tights -trikoiden materiaali ei ole erityisen paksua. Se on suunnilleen yhtä ohutta kuin Sprinkle Metallic -mallissa. 

Kompressio: Koska trikoot sopivat hyvin rauhalliseen treeniin, ei kompressiota juuri ole. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Miko Tights -trikoot ventiloivat hyvin, mutta kosteutta ne sietävät huomattavasti huonommin. Ne imevät kosteutta pikemminkin sisäänsä kuin poistaisivat hikeä. Jos olet kovin herkkä hikiläikille, kannattaa ehkä valita toinen malli.

Yhteenveto:  Kankaan pehmeyden huomioide tuskin tulee shokkina, että malli on supermukava. Mikään ei taatusti hierrä ja kangas takaa täyden liikkumavapauden. Materiaali ei kuitenkaan kohtele kosteutta kovin hyvin, minkä vuoksi se sopii parhaiten joogassa ja rauhallisessa salitreenissä. Syksyyn malli sopii mainiosti eikä vähiten värinsä myötä.  

,

flattering printed

Suositushinta: 51,90 euroa

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin.

Koko: Osta sitä kokoa, mitä yleensäkin. Flattering Printed Tights vastaa kokoaan. 

Paksuus: Malli on astetta karkeampaa, ei kuitenkaan liian karkeaa.

Kompressio: Flattering Printed Tights -trikoissa ei ole erityisen paljoa kompressiota, mutta muoto pysyy imartelevana. 

Kosteudenpoisto  & ventilaatiokyky: Malli sopii kaikkeen aina tavallisesta salitreenistä lähtien, mikä on trikoiden mainion ventilaatiokyvyn ansiota. Flattering Printed Tights -trikoot poistavat kosteutta tehokkaasti. 

Yhteenveto: Harmaissa trikoissa treenaaminen ei aina ole kovin hyvä idea (hikiläikät..), mutta tämä malli poistaa tehokkaasti kosteutta. Testiryhmä hehkuttaa myös käytännöllistä takataskua. Trikoot on tehty kierrätetystä polyesteristä, mikä sopii mainiosti myös omatunnolle. Ainoa miinus on vyötärön nyöri, joka ei aivan täytä ominaisuuksia – sitä ei nimittäin saa kiinni. 

,

adidas parley

Suositushinta: 64,90 euroa.  

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin.

Koko: Tämä Adidaksen Parley-malli on aavistuksen suurikokoinen. Ehkä kannattaa siis valita pienempi, jos painit kahden koon välillä. Malli ei ole myöskään kovin lyhyt, vaikka nimi siihen viittaa, vaan koko pitkä, ainakin jos olet alle 165 senttiä pitkä.

Paksuus: Tätä mallia et käytä talvella, sillä materiaali on hyvin ohutta – aivan kuten Sparkle Metallicissa ja Niken Air Meshissä.

Kompressio: Näissä trikoissa ei juuri ole kompressiota. Ne ovat kovin pehmeät ja joustavat.  

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Niin kosteudenpoisto kuin ventilaatiokin saa täydet pisteet, mutta aivan yllä mainittujen Röhnischien tasolle se ei kuitenkaan yllä.

Yhteenveto: Trikootestin ensimmäinen Adidas-malli on hyvin mukavaa materiaalia. Se ei ole lainkaan läpikuultava ja siitä löytyy täydellinen tasku. Malli ei valu ja se on tehty merestä kerätystä muovista. Testiryhmä kokeili mallia niin voimaharjoittelussa kuin juoksulenkilläkin ja ensin mainitussa se pärjäsi paremmin. Juostessa testaajat jäivät kaipaamaan vähän lisää kompressiota.

,

wanderlust adidas

Suositushinta: 74,90 euroa

Sopii: Joogaan ja salitreeniin. 

Koko: Adidaksen toinen malli vastaa kokoaan, mutta on suurehko.

Paksuus: Tämä malli sopii parhaiten lämpöiseen joogasaliin. Materiaali on melko ohutta ja ilmavaa.

Kompressio: Tässä mallissa ei ole juurikaan kompressiota. Se imartelee kehosi muotoja. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky:  BT Wanderlust saa lähes yhtä hyvän arvosanan kuin Röhnischin Flattering Printed Tights -malli. Tässäkään mallissa et joudu ongelmiin freesiyden kanssa. 

Yhteenveto: Tämä Adidas-malli on tehty pitämään sinut kuivana ja freesinä niin joogassa kuin muuallakin. Design ei kuitenkaan saa kaikista parhainta arvosanaa, kuten ei myöskään mukavuus. Testaajamme eivät ole aivan tyytyväisiä tunteeseen – osa saumoista hiersi tavalla, jolla joogatrikoiden ei toivoisi hiertävän.   

,

feather limited

Suositushinta: 49,90 euroa

Sopii: Juoksuun. (Tiedämme, että testissä oli tarkoitus testata treenitrikoita, mutta näin hyvännäköisten housujen kanssa oli tehtävä poikkeus).

Koko: Vastaa kokoaan.  

Paksuus: Kuten nimi viittaa, Feather Limited Tightsit ovat hyvin ohuet.

Kompressio: Vaikka trikoot on tehty juoksuun, ei niissä ole juurikaan kompressiota.  

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Kosteudenpoisto ja ventilaatiokyky on tehty kestämään hikilenkkejä. Silti Feathers Limited Tights -trikoot eivät Flattering Printed Tights -trikoiden tasolle, vaikka hyvin testistä selviävätkin.

Yhteenveto: Nämä Blaccin trikoot ovat melko korkealla vyötäröllä varustellut. Siksi ne istuvat ylle ongelmitta. Takaa löytyy mainio pieni tasku avaimille. Feather Limited Tights -trikoot pitävät sinut kuivana ja freesinä. Niitä voi käyttää myös intervallitreenissä. Materiaali on elastista ja kovin mukavaa. Design toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan ja trikoot voi yhdistää hyvin urheiluliivien kera. 

,

breeze blacc

Suositushinta: 39,90 euroa

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin.  

Koko: Myös tämä malli vastaa kokoaan. 

Paksuus: Muihin testin malleihin verrattuna Breeze on suht paksua materiaalia. Se kestää myös kyykkyjä. 

Kompressio: Tässä mallissa kompressio on hyvä. Malli joustaa ja toimii myös joogassa ja salilla. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Paksusta kankaasta huolimatta näissä Blacc-trikoissa on mainio ventilaatio- ja kosteudenpoistokyky.  

Yhteenveto: Nätit ja mukavat trikoot sopivat kaikenlaiseen treeniin. Korkea vyötärö yhdistettynä leveään resoriin pitää housut paikallaan. Takapuoli on hieman sydämenmuotoinen, mikä imartelee muotojasi. Muuten trikoot saavat plussaa monipuolisuudestaan. Nämä toimivat niin spinningissä, salilla kuin joogassakin.  

,

blaacc power

Suositushinta: 24,90 euroa

Sopii: Rauhalliseen treeniin.

Koko: Vastaa kokoaan.

Paksuus: Kuten Breezekin, myös Blaccin Power Tights -trikoot ovat paksumpaan päin. Ne on tehty rauhalliseen treeniin, joten sen ymmärtää.

Kompressio: Mallissa ei ole kompressiota nimeksikään, mutta imarteleva muoto korvaa puutteen.   

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Toimii kuten tavallisissa treenitrikoissa. Koska malli on suunniteltu rauhalliseen treeniin, ei se luonnollisesti saa osiosta yhtä hyviä pisteitä kuin Röhnischin Flattering Printed Tights saa.

Yhteenveto: Power Tights -trikoot on tehty rauhalliseen treeniin ja siihen ne sopivat hyvin. Testiryhmän mukaan malli on täydellinen vaikkapa joogassa. Materiaali on paksuhkoa eikä lainkaan läpikuultavaa. Niin kyykyt kuin maastavedot onnistuvat ongelmitta. Plussaa hyvästä hinnasta.  

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

1 päivä sitten
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

1 päivä sitten
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

2 päivää sitten
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

3 päivää sitten
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

3 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

4 päivää sitten
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

5 päivää sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

5 päivää sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

5 päivää sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
more news
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Header dam adidas

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

Kolme raitaa ei petä koskaan. Testiryhmämme arvioi Adidaksen viittä suosituinta vaatetta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit