höstens hetaste tights

Suuri testi: treenitrikoot

Korkea vyötärö, eläinkuviota vai klassista mustaa? Testiryhmämme hikoili Adidaksen, Casallin, Blaccin ja Röhnischin treenitrikoissa. 

Tiedämme tunteen. Huolimatta siitä, monetko treenitrikoot vaatekaapistasi oikeasti löytyvät, tuntuu niitä aina olevan liian vähän. Tässä testissä esittelemmekin kaikkiaan 12 mallia, joista riittää varaa valita. Tässä kaikki, mitä haluat kompressiosta, paksuudesta ja kuumimmista uutuuksista tietää.  

,

pro capsule

Suositushinta: 59,90 euroa

Sopii: Intensiiviseen treeniin

Koko: Kokoonsa nähden Pro Capsule -trikoot ovat aavistuksen liian tilavat. Jos painit kahden koon välillä, suosittelee testiryhmämme valitsemaan pienemmät.

Paksuus: Se, että nämä trikoot sopivat intensiiviseen treeniin, on selvää, kun katsoo paksuutta.  Pro Capsule Tigtsit ovat superohuet, mikä sopii mainiosti hikitreeniin. 

Kompressio: Vaikka materiaali on ohutta, on siinä paljon kompressiota. Näissä riittää oikeastaan eniten kompressiota, vaikka ne eivät puhtaat kompressiotrikoot olekaan. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Materiaalin ohuuden huomioiden olisi ollut yllätys, jos kosteudenpoisto ja ventilaatio olisi ollut huono. Pro Capsule Tightsit jalassa sinun ei tarvitse huolehtia freesiydestä.  

Yhteenveto: Pro Capsule Tight -trikoot ovat supermukavat ja toimivat intensiivisemmässäkin treenissä. Kevyt kompressio tukee jalkoja, muttei ole liian jäykkä. Testiryhmä piti myös Pro Capsule -trikoiden ulkonäöstä. Ainoa miinus on hopeinen teippi, joka ei ole niin joustava. Malli ei ole myöskään niin lyhyt kuin 7/8 -nimi viittaa. 

,

one tight

Suositushinta: 49,90 euroa

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin pois lukien mahdollisesti juoksu.

Koko: Tämä Niken malli vastaa suunnilleen kokoaan. Ota oma tuttu kokosi. 

Paksuus: One Tight Hybrid ei ole paksu eikä erityisen ohut. Juuri sopiva.  

Kompressio: Jos etsit juoksutrikoita, katse muualle. One Tight Hybrid ei tarjoile juuri laisinkaan kompressiota. Se sopii paremminkin joogaan pehmeytensä ansiosta. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Kuten muutkin Niken mallit, myös One Tight hybrid saa hyvän arvosanan, mitä viileyteen ja kuivuuteen tulee. Sivun mesh-paneelit ventiloivat entistä enemmän. 

Yhteenveto: Testiryhmämme on kovin vakuuttunut näistä Niken trikoista. Näistä ei löydy häiritseviä saumoja tai pesulappuja, vaan liikkuvuutensa ansiosta ne toimivat missä tahansa – paitsi ehkä juoksussa. Takaa löytyy käytännöllinen tasku, minne kätkee kätevästi vaikka avaimet. Lisäksi trikoot ovat melko edulliset. 

,

nike air mesh

Suositushinta: 59,90 euroa 

Sopii: Joogaan, salille ja kaikkeen sellaiseen treeniin, missä joustavuutta tarvitaan.

Koko: Air Mesh Tight 7/8 on melko pienikokoinen, joten jos painit kahden koon välillä, voit hyvin ottaa kokoa isomman. 

Paksuus: Kuten Pro Capsulet myös Air Mesh Tight -trikoot ovat superohuet. Siksi ne sopivat tunneille, jossa joudut liikkumaan vapaasti etkä halua olla liian hikinen.  

Kompressio: Tämä malli ei sisällä juuri kompressiota. Siksi se ei ehkä sovi niin hyvin juoksuun tai muuhun sellaiseen treeniin, jossa kaipaat kompressiomaista tukea vaatteelta. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Superohuen materiaalin vuoksi sinun ei tarvitse turhaa huolehtia, että tulisit liian hikiseksi. Pysyt sopivan viileänä läpi tunnin. 

Yhteenveto: Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: pinkin värin ansiosta erotut taatusti salilla joukosta. Näitä mukavamppia trikoita saat etsiä! Siksi ne toimivat mainiosti myös kotisohvalla. Ainoa miinus on kompression puute. Jos olet tottunut treenaamaan kompressiotrikoissa, katsele muita malleja.

,

Sprinkle metallic

Suositushinta: 79,90 euroa

Sopii: Salitreeniin, joogaan ja muuhun, jossa tarvitset täyden liikkumavapauden.  

Koko: Sprinkle Metallic vastaa suunnilleen kokoaan. Joustavan materiaalin ansiosta voit ostaa koon pienemmänkin, jos painit kahden koon välillä. Kangas antaa myöten.

Paksuus: Sprinkle Metallic on todella ohutta kangasta, mikä tuntuu mukavalta, kun haluat pysyä freesinä. Tässä mallissa tuskin tulee kuuma.

Kompressio: Trikoot ovat superpehmeät, joten kompressiota on tuskin nimeksikään lukuunottamatta vyötäröä.

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Sprinkle Metallic -trikoiden materiaali superohutta, joten pysyt taatusti viileänä.

Yhteenveto: Nämä Casall-trikoot lukeutuvat testin kalleimpiin, mutta ne ovat joka sentin arvoiset. Trikoot toimivat niin salille kuin ryhmäliikuntaankin. Sprinkle Metallic on yksinkertaisesti supermukava malli ja toimii 100-prosenttisen varmasti myös kyykyissä. Vyötäröllä on nyöri, jolla voit säädellä istuvuutta. Ainoa miinus on, että kompressiota ei juurikaan ole. 

,

casall tiger

Suositushinta: 69,90 euroa

Sopii: Joogaan ja tavalliseen salitreeniin.

Koko: Tämä Casall-malli istuu mukavasti ylle ja vastaa kokoaan.

Paksuus:  Myös tämä malli on kovin ohutta kangasta. Ei kuitenkaan yhtä ohutta kuin Sprinkle Metallic.

Kompressio: Tässä mallissa ei ole juurikaan kompressiota. Jos kaipaat juuri sitä, etsi toinen malli.

Kosteudenpoisto& ventilaatiokyky: Kangas on ohutta ja ilmavaa, joten ventilaatio toimii. Kuviointi saa aikaan sen, etteivät läikät näy, vaikka hikoilisit urakalla. 

Yhteenveto: Tiger 7/8 Tights -trikoot ovat supermukavat yllä. Ne istuvat kuin toinen iho. Superohuesta kankaasta huolimatta malli ei ole yhtään läpikuultava. Siksi se sopii hyvin lähes kaikkiin harjoituksiin salilla: niin joogaan kuin ryhmäliikuntaankin. Koska kangas on ohutta, ventiloi se myös mainiosti. Siksi se sopii myös intensiiviseen treeniin. Ainoa miinus on leveä reunus, joka ei ole kovin pukeva. Osan mielestä se kuitenkin tukee mainiosti. 

,

miko tights

Suositushinta: 51,90 euroa

Sopii: Rauhalliseen treeniin kuten jooga ja powerwalks. 

Koko: Malli vastaa kokoaan.

Paksuus: Miko Tights -trikoiden materiaali ei ole erityisen paksua. Se on suunnilleen yhtä ohutta kuin Sprinkle Metallic -mallissa. 

Kompressio: Koska trikoot sopivat hyvin rauhalliseen treeniin, ei kompressiota juuri ole. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Miko Tights -trikoot ventiloivat hyvin, mutta kosteutta ne sietävät huomattavasti huonommin. Ne imevät kosteutta pikemminkin sisäänsä kuin poistaisivat hikeä. Jos olet kovin herkkä hikiläikille, kannattaa ehkä valita toinen malli.

Yhteenveto:  Kankaan pehmeyden huomioide tuskin tulee shokkina, että malli on supermukava. Mikään ei taatusti hierrä ja kangas takaa täyden liikkumavapauden. Materiaali ei kuitenkaan kohtele kosteutta kovin hyvin, minkä vuoksi se sopii parhaiten joogassa ja rauhallisessa salitreenissä. Syksyyn malli sopii mainiosti eikä vähiten värinsä myötä.  

,

flattering printed

Suositushinta: 51,90 euroa

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin.

Koko: Osta sitä kokoa, mitä yleensäkin. Flattering Printed Tights vastaa kokoaan. 

Paksuus: Malli on astetta karkeampaa, ei kuitenkaan liian karkeaa.

Kompressio: Flattering Printed Tights -trikoissa ei ole erityisen paljoa kompressiota, mutta muoto pysyy imartelevana. 

Kosteudenpoisto  & ventilaatiokyky: Malli sopii kaikkeen aina tavallisesta salitreenistä lähtien, mikä on trikoiden mainion ventilaatiokyvyn ansiota. Flattering Printed Tights -trikoot poistavat kosteutta tehokkaasti. 

Yhteenveto: Harmaissa trikoissa treenaaminen ei aina ole kovin hyvä idea (hikiläikät..), mutta tämä malli poistaa tehokkaasti kosteutta. Testiryhmä hehkuttaa myös käytännöllistä takataskua. Trikoot on tehty kierrätetystä polyesteristä, mikä sopii mainiosti myös omatunnolle. Ainoa miinus on vyötärön nyöri, joka ei aivan täytä ominaisuuksia – sitä ei nimittäin saa kiinni. 

,

adidas parley

Suositushinta: 64,90 euroa.  

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin.

Koko: Tämä Adidaksen Parley-malli on aavistuksen suurikokoinen. Ehkä kannattaa siis valita pienempi, jos painit kahden koon välillä. Malli ei ole myöskään kovin lyhyt, vaikka nimi siihen viittaa, vaan koko pitkä, ainakin jos olet alle 165 senttiä pitkä.

Paksuus: Tätä mallia et käytä talvella, sillä materiaali on hyvin ohutta – aivan kuten Sparkle Metallicissa ja Niken Air Meshissä.

Kompressio: Näissä trikoissa ei juuri ole kompressiota. Ne ovat kovin pehmeät ja joustavat.  

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Niin kosteudenpoisto kuin ventilaatiokin saa täydet pisteet, mutta aivan yllä mainittujen Röhnischien tasolle se ei kuitenkaan yllä.

Yhteenveto: Trikootestin ensimmäinen Adidas-malli on hyvin mukavaa materiaalia. Se ei ole lainkaan läpikuultava ja siitä löytyy täydellinen tasku. Malli ei valu ja se on tehty merestä kerätystä muovista. Testiryhmä kokeili mallia niin voimaharjoittelussa kuin juoksulenkilläkin ja ensin mainitussa se pärjäsi paremmin. Juostessa testaajat jäivät kaipaamaan vähän lisää kompressiota.

,

wanderlust adidas

Suositushinta: 74,90 euroa

Sopii: Joogaan ja salitreeniin. 

Koko: Adidaksen toinen malli vastaa kokoaan, mutta on suurehko.

Paksuus: Tämä malli sopii parhaiten lämpöiseen joogasaliin. Materiaali on melko ohutta ja ilmavaa.

Kompressio: Tässä mallissa ei ole juurikaan kompressiota. Se imartelee kehosi muotoja. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky:  BT Wanderlust saa lähes yhtä hyvän arvosanan kuin Röhnischin Flattering Printed Tights -malli. Tässäkään mallissa et joudu ongelmiin freesiyden kanssa. 

Yhteenveto: Tämä Adidas-malli on tehty pitämään sinut kuivana ja freesinä niin joogassa kuin muuallakin. Design ei kuitenkaan saa kaikista parhainta arvosanaa, kuten ei myöskään mukavuus. Testaajamme eivät ole aivan tyytyväisiä tunteeseen – osa saumoista hiersi tavalla, jolla joogatrikoiden ei toivoisi hiertävän.   

,

feather limited

Suositushinta: 49,90 euroa

Sopii: Juoksuun. (Tiedämme, että testissä oli tarkoitus testata treenitrikoita, mutta näin hyvännäköisten housujen kanssa oli tehtävä poikkeus).

Koko: Vastaa kokoaan.  

Paksuus: Kuten nimi viittaa, Feather Limited Tightsit ovat hyvin ohuet.

Kompressio: Vaikka trikoot on tehty juoksuun, ei niissä ole juurikaan kompressiota.  

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Kosteudenpoisto ja ventilaatiokyky on tehty kestämään hikilenkkejä. Silti Feathers Limited Tights -trikoot eivät Flattering Printed Tights -trikoiden tasolle, vaikka hyvin testistä selviävätkin.

Yhteenveto: Nämä Blaccin trikoot ovat melko korkealla vyötäröllä varustellut. Siksi ne istuvat ylle ongelmitta. Takaa löytyy mainio pieni tasku avaimille. Feather Limited Tights -trikoot pitävät sinut kuivana ja freesinä. Niitä voi käyttää myös intervallitreenissä. Materiaali on elastista ja kovin mukavaa. Design toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan ja trikoot voi yhdistää hyvin urheiluliivien kera. 

,

breeze blacc

Suositushinta: 39,90 euroa

Sopii: Kaikenlaiseen treeniin.  

Koko: Myös tämä malli vastaa kokoaan. 

Paksuus: Muihin testin malleihin verrattuna Breeze on suht paksua materiaalia. Se kestää myös kyykkyjä. 

Kompressio: Tässä mallissa kompressio on hyvä. Malli joustaa ja toimii myös joogassa ja salilla. 

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Paksusta kankaasta huolimatta näissä Blacc-trikoissa on mainio ventilaatio- ja kosteudenpoistokyky.  

Yhteenveto: Nätit ja mukavat trikoot sopivat kaikenlaiseen treeniin. Korkea vyötärö yhdistettynä leveään resoriin pitää housut paikallaan. Takapuoli on hieman sydämenmuotoinen, mikä imartelee muotojasi. Muuten trikoot saavat plussaa monipuolisuudestaan. Nämä toimivat niin spinningissä, salilla kuin joogassakin.  

,

blaacc power

Suositushinta: 24,90 euroa

Sopii: Rauhalliseen treeniin.

Koko: Vastaa kokoaan.

Paksuus: Kuten Breezekin, myös Blaccin Power Tights -trikoot ovat paksumpaan päin. Ne on tehty rauhalliseen treeniin, joten sen ymmärtää.

Kompressio: Mallissa ei ole kompressiota nimeksikään, mutta imarteleva muoto korvaa puutteen.   

Kosteudenpoisto & ventilaatiokyky: Toimii kuten tavallisissa treenitrikoissa. Koska malli on suunniteltu rauhalliseen treeniin, ei se luonnollisesti saa osiosta yhtä hyviä pisteitä kuin Röhnischin Flattering Printed Tights saa.

Yhteenveto: Power Tights -trikoot on tehty rauhalliseen treeniin ja siihen ne sopivat hyvin. Testiryhmän mukaan malli on täydellinen vaikkapa joogassa. Materiaali on paksuhkoa eikä lainkaan läpikuultavaa. Niin kyykyt kuin maastavedot onnistuvat ongelmitta. Plussaa hyvästä hinnasta.  

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

2 päivää sitten
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

2 päivää sitten
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
header träningsskor
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikengät 2019

20 aug 2019
adidas ultimafusion female
Muoti & trendit

Valitse oikeat treenikengät

17 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

15 aug 2019
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
more news
My shelter

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

My Shelter on Adidaksen uusin sadetakki. Aivan kuten nimikin sen jo kertoo, se suojaa sinua säältä kuin säältä. Tätä mieltä urheilu- ja seikkailuvalokuvaaja Sophie Odelberg takista on.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

Oikeiden vaatteiden löytäminen kouluun ei ole aina haastavaa. Sää voi vaihtua nopeasti: yhtenä päivänä on lämmin, kun seuraavana sää voi muistuttaa talvea. Kyselimme asiantuntijalta, kuin pitää lapsi lämpimänä ja kuivana syysruskassa.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Asics Gel-Rocket 8

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

Gel-Rocket 8 -sisäkenkä on ykkösvalinta talven sisäpeleihin. Tässä urheiluhullun raatimme tuomio, kuinka kenkä toimii lentopallossa ja salibandyssa.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

Sitä, mitä ei ole päässä, voi olla kellossa! Testiryhmämme testasi Garmin Fenix 6 Sapphire -kellon hienoudet. Tässä tulee heidän mielipiteensä siitä, kuinka kello toimii niin juoksussa, spinningissä kuin kuntosalillakin.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

05 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok träningstrender

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

Muotitietoisille vesiväreillä maalattua pehmeää maastokuviota, kokomustaa ajattomille atleeteille tai mukavutta maanläheisistä sävyistä - asiantuntijat kertovat kuinka käytät kauden kuumimpia treenivaatteita sekä salilla että sen ulkopuolella!

04 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok Nano header

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

Vuosi ei ole tehnyt treenikenkä Nanosta yhtään huonompaa! Tässä tulee yhdeksäs versio Reebokin huippusuosituista treeni- ja CrossFit-kengästä.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Nike Joyride Run Flyknit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

Vaimennus, joka koostuu pienistä kuulista, jotka muotoutuvat jalan alla ja tarjoavat aivan uniikin istuvuuden. Kuulostaako houkuttelevalta? Annoimme juoksufanaattisten testaajiemme kokeilla uudet, hypetetyt Niken juoksukengät.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

Nyt voit ladata pattereita myös silloin, kun kello on kädessäsi. Garminin uusi, päivitetty Fenix 6-sarja aurinkosoluilla varustellulla näytöllä on vihdoin täällä!

29 aug 2019
Muoti & trendit
Viking header

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

Syvät vesilammikot ja kuravelli saavat lapset pitämään syksystä. Kaikista aikuisista savessa telmiminen ei ole yhtä hauskaa. Sportamoren junioripaneeli testasi Vikingin kumisaappaat ja tässä tulevat testivoittajat.

26 aug 2019
Muoti & trendit
blacc running

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

Blacc tekee sen taas – nyt uusi juoksumallisto on saapunut. Vaatteet ovat paitsi funktionaalisia ja trendikkäitä, myös kaikenlaisille juoksijoille sopivia. Juoksitpa sitten kolme kilometriä tai kolmekymmentä, kurkkaa tämä testi.

26 aug 2019
Muoti & trendit
höstens hetaste tights

Suuri testi: treenitrikoot

Korkea vyötärö, eläinkuviota vai klassista mustaa? Testiryhmämme hikoili Adidaksen, Casallin, Blaccin ja Röhnischin treenitrikoissa.

24 aug 2019
Muoti & trendit
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

20 aug 2019
Muoti & trendit
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

17 aug 2019
Muoti & trendit
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

15 aug 2019
Muoti & trendit