FI-Header.jpg

Suuri testi: treenialushousut

Puuvilla on poissuljettu vaihtoehto, kun suuntaat salille. Kysymys kuuluu: treenaatko mieluummin funktionaalisissa vai merinovillaisissa alushousuissa? Testasimme molempien materiaalien suosikkimallit.

Puuvillapikkuhousuissa treenaaminen on  big no-no, sillä materiaali imee sisäänsä kosteutta. Silloin paitsi kastut myös kylmetyt ja housut voivat tuntua raskailta ja epämukavilta. 

Panosta siis aluskerrastoon ja treenaa alushousuissa, jotka on tehty kosteutta poistavasta ja hengittävästä materiaalista. Pysyt kuivana ja olosi on mukava koko treenin ajan.

Tavallisiin alushousuihin verrattuna funktionaaliset alushousut sisältävät minimaalisen määrän saumoja, jotka voivat hiertää ja resoreita, jotka kiristävät. Testiryhmämme testasi polyamidista ja merinovillasta valmistetut mallit, jotta voittaja selviäisi. 

Varma valinta

FI_Casall_H.pngTestissä: 


Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 72,5% polyamidia ja 27,5% elastaania. 

Istuvuus: Aavistuksen suuri koko. Pikkuhousuissa on keskikorkea vyötärö, joka on korkeampi edestä. Täydelliset hipstermalliset alushousut, joiden leikkaus sopii suurimmalle osalle.

Mukavuus: Ei väliä, paljonko hikoilet, sillä niin tehokkaasti nämä poistavat kosteutta ja pitävät sinut kuivana. Et näe etkä tunne alushousuja – niin mukavat ne ovat!  

Design: Miksi tehdä asiat liian vaikeiksi? Klassinen design mustassa värissä ja pieni logo on varma valinta yhdistettynä myös läpikuultavien trikoiden kanssa. 

Yhteenveto: Viileä ja ohut funktionaalinen materiaali tuntuu mukavalta kroppaa vasten. Mikään sauma ei näy trikoiden läpi. Joustava materiaali kerää kiitosta ja antaa sinulle täyden liikkumavapauden. Parasta näissä housuissa on niiden ilmiömäinen kyky poistaa kosteutta ja hengittää. Et tunne oloasi lainkaan tukalaksi. Malliin olisi sopinut astetta korkeampi vyötärö ja hieman puhuttelevampi design. Jos suosit perusvärejä, et pety. Hyvät alushousut hyvään hintaan.  

Todellinen voittaja! 

Icebreaker FI

Testissä: 

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 83% merinovillaa, 12% nylonia ja 5% lycraa. 

Istuvuus: Housut ovat reilun kokoiset ja peittävät todella koko takapuolen, vaikka olisit kunnostautunut kyykkyjen tekijänä. 

Mukavuus: Nämä alushousut pysyvät paikallaan koko treenin ajan. Ne tuntuvat hyvältä kroppaa vasten eivätkä materiaalistaan huolimatta kutita. 

Design: Kokomustaa väriä koristaa tyylipuhdas logo, mikä tuo mieleen 90-luvun alusvaatekampanjat. Ei mitään uutta, mutta toimivaksi todettu klassikko, joka sopii lähes kaikkien makuun. 

Yhteenveto: Villaiset alushousut saavat osakseen epäilyä, myös meidän testaajiemme keskuudessa. Villapöksyt saattavat kuulostaa lämpimiltä, mutta totuus on, että nämä housut hengittävät ilmiömäisen hyvin. Ne on tehty hyvin ohuesta villakankaasta, ja koska ventilaatio toimii, kroppa pysyy viileänä. Vaikka kutiaisit helposti, ei syytä huoleen. Pöksyjen kosteuden poisto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, vaan ne kastuvat hikisen jalkatreenin päätteeksi – joskin iho säilyy kuivana. Ulkona hiihtäessä nämä ovat täydelliset, sillä materiaali lämmittää, vaikka se kastuisikin. Supermukavat ihoa vasten ja ilman pientä hiertävää lappua arvosana olisi ollut mukavuudesta täysi kymppi. Leikkaa se pois, niin saat täydelliset alushousut treeniin. 

Mainio kosteudenpoisto

FI_Röhnisch_H.pngTestissä: 

Suositushinta: 17,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 82% polyamidia ja 18% elastaania. 

Istuvuus: Normaalia kokoa. Vyötärö on aavistuksen suurempi. Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi, jos suosit tiukempaa mallia. Yksi testin korkeimmista vyötäröistä. 

Mukavuus: Mainio kosteudenpoisto. Alushousut kastuvat hikisen treenin päätteeksi, mutta et huomaa sitä, sillä kroppasi pysyy kuivana. 

Design: Näissä housuissa on yksinkertaiset linjat sekä pitsireunus, joka piristää designia. Klassisemmat alushousut kuin monet muut testin malleista, mitä testaajamme arvostivat. 

Yhteenveto: Tästä pitsireunaisesta mallista monet testaajamme pitivät, sillä reuna tekee muuten perusmallisista housuista hieman hienommat. Hipstermalliset alushousut istuvat mainiosti kehoa vasten ja tuntuvat pehmeältä. Kosteuden poisto on huippuluokkaa, sillä vaikka housut kastuvat, säilyt kuivana ja freesinä rankankin intervallin jälkeen. Miinusta takapuolen saumoista, jotka näkyvät trikoiden läpi. Toisaalta saumat auttavat pikkuhousuja pysymään paikallaan tilanteissa, joissa niillä on taipumus pudota. Jos löydät oikean koon, haluat käyttää näitä myös arjessa. Pestessä ja kuivatessa nämä voivat menettää väriä ja resori purkautuu vuosien käytön myötä. Yritä huolehtia väristä pitämällä niistä huolta. Älä pese alushousuja huuhteluaineen kanssa, jotta hengittävyys säilyy. 

Söpö suosikki!

FI_BjörnBorg_SBB.pngTestissä: 

Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 91% polyamidi ja 9% elastaani. 

Istuvuus: Normaali koko, normaali vyötärö. Brazilian-mallissa leikkaus menee takapuolen poikki ja antaa nätin siluetin.

Mukavuus: Pehmeät, mukavat ja joustavat. Tämä malli on niin kevyt, ettet tunne sitä ylläsi. Istuu päällä hypyistä huolimatta.  

Design: Yksi testin näteimmistä malleista näyttää jopa liian nätiltä hikoiluun. Malli nousi monien testaajiemme suosikiksi.  

Yhteenveto: Tämä malli on tarkoitettu nätimmäksi arkimalliksi, mutta se yllättää silti. Burpeet, kyykyt ja sivuaskeleet sujuvat ongelmitta. Solids Berry Bikini -alushousut istuvat paikallaan eivätkä valu senttiäkään, mikä yllätti testaajamme täysin. Tuskin tunnet niitä päälläsi. Läpikuultava materiaali takaa hyvän hengittävyyden, ja materiaali imee itseensä jokaisen hikipisaran pitäen sinut kuivana. Saumaton takaosa tuntuu pehmeältä ja mikään sauma ei näy trikoiden läpi. Uusi suosikki!  

Supermukavat

FI_Salming_FBB.pngTestissä: 

Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 85% polyamidia ja 15% elastaania.

Istuvuus: True to size. Istuvuus on hieman suurempi. Jos painit kahden koon välillä, voit valita pienemmän, mikäli suosit tiukkaa istuvuutta. Jos koko on liian suuri, voi kangas valua kankkujen väliin. 

Mukavuus: Todella mukava malli. Ohut ja pehmeä materiaali klassisine leikkauksineen saa nämä housut istumaan kuten pitää. Tuskin tunnet niitä ylläsi.  

Design: Söpö väri pistää silmään. Loisto hälvenee kuitenkin pesun myötä, jos peset niitä kovassa vedessä ja kuivaat niitä kuivausrummussa. 

Yhteenveto: Mukavat, saumattomat alushousut viikattavalla reunalla takaavat optimaalisen mukavuuden. Ohut materiaali on pehmeää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Huomaat, kuinka hyvin ne hengittävät ja lämmittävät. Samalla ne imevät mainiosti hikeä. Malli palvelee niin rauhallisessa kuin raskaammassakin treenissä. Noudata pesuohjeita, niin alushousut kestävät pidempään. Jos peset ne 60 asteessa, menettävät ne muotonsa nopeasti. Huomioi, että voimakas sävy voi värjätä kastuessaan esimerkiksi valkoisia vaatteita, mikä kannattaa huomioida esimerkiksi likaisia treenivaatteita kassissa kantaessa. Tähän malliin voit luottaa, sillä pikkuhousut istuvat kuten pitää.  

Mukavat ja hyvin tehdyt

FI_Craft_GH.pngTestissä:  

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 75% polyamidia ja 25% elastaania.

Istuvuus: Koko on melko suuri. Voit siis valita koon pienemmän, jos epäilet kahden koon välillä. Korkeahko vyötärö tulee lähelle napaa, mistä testaajamme pitävät. 

Mukavuus: Tässä mallissa laserleikatut reunat kohtaavat pehmeät saumat. Housut antavat pehmeän ja mukavan tunteen, vaikka hikoaisit paljonkin. 

Design: Saumaton design ja hieman korkeampi leikkaus tuntuu todella modernilta. Nätti väri miellyttää testaajiamme, mutta jos et pidä punaisen sävyistä, kannattaa valita toinen väri. Tässä mallissa on varaa valita!  

Yhteenveto: Jos etsit mallia, joka peittää todella koko takapuolen, tässä oiva valinta. Malli on todella mukava, ja mikä parasta, se ei hierrä mistään. Huolehdi, että löydät oikean koon, sillä liian suuret housut eivät tunnu miellyttäviltä. Plussaa huomaamattomista reunoista. Vaikka hiki virtaa, nämä poistavat niin tehokkaasti kosteutta, että pysyt kuivana. Malli sopii pitkille vaellusreissuille ja pitkän matkan juoksulenkeille. Luotettavat pöksyt kovaan treeniin. 

Hintansa väärti

FI_Wyte_HB.pngTestissä: 

Suositushinta: 12,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 85% polyamidia ja 15% elastaania. 

Istuvuus: Koko on melko suuri, joten voit valita pienemmän, jos painit kahden koon välillä. Testiryhmä jäi toivomaan korkeampaa vyötäröä. Jos koko on liian suuri, jää malli löysäksi edestä. 

Mukavuus: Tätä saumatonta mallia tuskin tunnet päälläsi. Materiaali tuntuu viileältä ja pehmeältä ihoa vasten.

Design: Nätti, klassinen Brazilian-look tuntuu hyvin naiselliselta ja imartelee kroppaa. Saumaton malli on hyvin moderni vaihtoehto. 

Yhteenveto: Materiaali vaikuttaa olevan tehty intensiivistä treeniä varten. Se imee hikeä eikä tunnu liian märältä tai raskaalta. Vyötärö olisi voinut olla korkeampi, jotta se olisi peittänyt enemmän takapuolta ja malli olisi pysynyt paremmin yllä. Nyt jos valitset liian suuren koon, housut voivat valua esimerkiksi kyykyissä. Ohutta materiaalia tuskin tuntee. Malli istuu ylle erityisen hyvin ja tuntuu imartelevalta kroppaa vasten. Voit pitää näitä myös arkena. Näistä housuista puuttuu kokonaan erottuvat reunat, joten voit huoletta käyttää näitä trikoiden kanssa. Hintansa väärti! 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

4 tuntia sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

5 päivää sitten
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

5 päivää sitten
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
more news
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

4 tuntia sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

14 jun 2019
Muoti & trendit