FI-Header.jpg

Suuri testi: treenialushousut

Puuvilla on poissuljettu vaihtoehto, kun suuntaat salille. Kysymys kuuluu: treenaatko mieluummin funktionaalisissa vai merinovillaisissa alushousuissa? Testasimme molempien materiaalien suosikkimallit.

Puuvillapikkuhousuissa treenaaminen on  big no-no, sillä materiaali imee sisäänsä kosteutta. Silloin paitsi kastut myös kylmetyt ja housut voivat tuntua raskailta ja epämukavilta. 

Panosta siis aluskerrastoon ja treenaa alushousuissa, jotka on tehty kosteutta poistavasta ja hengittävästä materiaalista. Pysyt kuivana ja olosi on mukava koko treenin ajan.

Tavallisiin alushousuihin verrattuna funktionaaliset alushousut sisältävät minimaalisen määrän saumoja, jotka voivat hiertää ja resoreita, jotka kiristävät. Testiryhmämme testasi polyamidista ja merinovillasta valmistetut mallit, jotta voittaja selviäisi. 

Varma valinta

FI_Casall_H.pngTestissä: 


Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 72,5% polyamidia ja 27,5% elastaania. 

Istuvuus: Aavistuksen suuri koko. Pikkuhousuissa on keskikorkea vyötärö, joka on korkeampi edestä. Täydelliset hipstermalliset alushousut, joiden leikkaus sopii suurimmalle osalle.

Mukavuus: Ei väliä, paljonko hikoilet, sillä niin tehokkaasti nämä poistavat kosteutta ja pitävät sinut kuivana. Et näe etkä tunne alushousuja – niin mukavat ne ovat!  

Design: Miksi tehdä asiat liian vaikeiksi? Klassinen design mustassa värissä ja pieni logo on varma valinta yhdistettynä myös läpikuultavien trikoiden kanssa. 

Yhteenveto: Viileä ja ohut funktionaalinen materiaali tuntuu mukavalta kroppaa vasten. Mikään sauma ei näy trikoiden läpi. Joustava materiaali kerää kiitosta ja antaa sinulle täyden liikkumavapauden. Parasta näissä housuissa on niiden ilmiömäinen kyky poistaa kosteutta ja hengittää. Et tunne oloasi lainkaan tukalaksi. Malliin olisi sopinut astetta korkeampi vyötärö ja hieman puhuttelevampi design. Jos suosit perusvärejä, et pety. Hyvät alushousut hyvään hintaan.  

Todellinen voittaja! 

Icebreaker FI

Testissä: 

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 83% merinovillaa, 12% nylonia ja 5% lycraa. 

Istuvuus: Housut ovat reilun kokoiset ja peittävät todella koko takapuolen, vaikka olisit kunnostautunut kyykkyjen tekijänä. 

Mukavuus: Nämä alushousut pysyvät paikallaan koko treenin ajan. Ne tuntuvat hyvältä kroppaa vasten eivätkä materiaalistaan huolimatta kutita. 

Design: Kokomustaa väriä koristaa tyylipuhdas logo, mikä tuo mieleen 90-luvun alusvaatekampanjat. Ei mitään uutta, mutta toimivaksi todettu klassikko, joka sopii lähes kaikkien makuun. 

Yhteenveto: Villaiset alushousut saavat osakseen epäilyä, myös meidän testaajiemme keskuudessa. Villapöksyt saattavat kuulostaa lämpimiltä, mutta totuus on, että nämä housut hengittävät ilmiömäisen hyvin. Ne on tehty hyvin ohuesta villakankaasta, ja koska ventilaatio toimii, kroppa pysyy viileänä. Vaikka kutiaisit helposti, ei syytä huoleen. Pöksyjen kosteuden poisto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, vaan ne kastuvat hikisen jalkatreenin päätteeksi – joskin iho säilyy kuivana. Ulkona hiihtäessä nämä ovat täydelliset, sillä materiaali lämmittää, vaikka se kastuisikin. Supermukavat ihoa vasten ja ilman pientä hiertävää lappua arvosana olisi ollut mukavuudesta täysi kymppi. Leikkaa se pois, niin saat täydelliset alushousut treeniin. 

Mainio kosteudenpoisto

FI_Röhnisch_H.pngTestissä: 

Suositushinta: 17,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 82% polyamidia ja 18% elastaania. 

Istuvuus: Normaalia kokoa. Vyötärö on aavistuksen suurempi. Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi, jos suosit tiukempaa mallia. Yksi testin korkeimmista vyötäröistä. 

Mukavuus: Mainio kosteudenpoisto. Alushousut kastuvat hikisen treenin päätteeksi, mutta et huomaa sitä, sillä kroppasi pysyy kuivana. 

Design: Näissä housuissa on yksinkertaiset linjat sekä pitsireunus, joka piristää designia. Klassisemmat alushousut kuin monet muut testin malleista, mitä testaajamme arvostivat. 

Yhteenveto: Tästä pitsireunaisesta mallista monet testaajamme pitivät, sillä reuna tekee muuten perusmallisista housuista hieman hienommat. Hipstermalliset alushousut istuvat mainiosti kehoa vasten ja tuntuvat pehmeältä. Kosteuden poisto on huippuluokkaa, sillä vaikka housut kastuvat, säilyt kuivana ja freesinä rankankin intervallin jälkeen. Miinusta takapuolen saumoista, jotka näkyvät trikoiden läpi. Toisaalta saumat auttavat pikkuhousuja pysymään paikallaan tilanteissa, joissa niillä on taipumus pudota. Jos löydät oikean koon, haluat käyttää näitä myös arjessa. Pestessä ja kuivatessa nämä voivat menettää väriä ja resori purkautuu vuosien käytön myötä. Yritä huolehtia väristä pitämällä niistä huolta. Älä pese alushousuja huuhteluaineen kanssa, jotta hengittävyys säilyy. 

Söpö suosikki!

FI_BjörnBorg_SBB.pngTestissä: 

Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 91% polyamidi ja 9% elastaani. 

Istuvuus: Normaali koko, normaali vyötärö. Brazilian-mallissa leikkaus menee takapuolen poikki ja antaa nätin siluetin.

Mukavuus: Pehmeät, mukavat ja joustavat. Tämä malli on niin kevyt, ettet tunne sitä ylläsi. Istuu päällä hypyistä huolimatta.  

Design: Yksi testin näteimmistä malleista näyttää jopa liian nätiltä hikoiluun. Malli nousi monien testaajiemme suosikiksi.  

Yhteenveto: Tämä malli on tarkoitettu nätimmäksi arkimalliksi, mutta se yllättää silti. Burpeet, kyykyt ja sivuaskeleet sujuvat ongelmitta. Solids Berry Bikini -alushousut istuvat paikallaan eivätkä valu senttiäkään, mikä yllätti testaajamme täysin. Tuskin tunnet niitä päälläsi. Läpikuultava materiaali takaa hyvän hengittävyyden, ja materiaali imee itseensä jokaisen hikipisaran pitäen sinut kuivana. Saumaton takaosa tuntuu pehmeältä ja mikään sauma ei näy trikoiden läpi. Uusi suosikki!  

Supermukavat

FI_Salming_FBB.pngTestissä: 

Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 85% polyamidia ja 15% elastaania.

Istuvuus: True to size. Istuvuus on hieman suurempi. Jos painit kahden koon välillä, voit valita pienemmän, mikäli suosit tiukkaa istuvuutta. Jos koko on liian suuri, voi kangas valua kankkujen väliin. 

Mukavuus: Todella mukava malli. Ohut ja pehmeä materiaali klassisine leikkauksineen saa nämä housut istumaan kuten pitää. Tuskin tunnet niitä ylläsi.  

Design: Söpö väri pistää silmään. Loisto hälvenee kuitenkin pesun myötä, jos peset niitä kovassa vedessä ja kuivaat niitä kuivausrummussa. 

Yhteenveto: Mukavat, saumattomat alushousut viikattavalla reunalla takaavat optimaalisen mukavuuden. Ohut materiaali on pehmeää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Huomaat, kuinka hyvin ne hengittävät ja lämmittävät. Samalla ne imevät mainiosti hikeä. Malli palvelee niin rauhallisessa kuin raskaammassakin treenissä. Noudata pesuohjeita, niin alushousut kestävät pidempään. Jos peset ne 60 asteessa, menettävät ne muotonsa nopeasti. Huomioi, että voimakas sävy voi värjätä kastuessaan esimerkiksi valkoisia vaatteita, mikä kannattaa huomioida esimerkiksi likaisia treenivaatteita kassissa kantaessa. Tähän malliin voit luottaa, sillä pikkuhousut istuvat kuten pitää.  

Mukavat ja hyvin tehdyt

FI_Craft_GH.pngTestissä:  

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 75% polyamidia ja 25% elastaania.

Istuvuus: Koko on melko suuri. Voit siis valita koon pienemmän, jos epäilet kahden koon välillä. Korkeahko vyötärö tulee lähelle napaa, mistä testaajamme pitävät. 

Mukavuus: Tässä mallissa laserleikatut reunat kohtaavat pehmeät saumat. Housut antavat pehmeän ja mukavan tunteen, vaikka hikoaisit paljonkin. 

Design: Saumaton design ja hieman korkeampi leikkaus tuntuu todella modernilta. Nätti väri miellyttää testaajiamme, mutta jos et pidä punaisen sävyistä, kannattaa valita toinen väri. Tässä mallissa on varaa valita!  

Yhteenveto: Jos etsit mallia, joka peittää todella koko takapuolen, tässä oiva valinta. Malli on todella mukava, ja mikä parasta, se ei hierrä mistään. Huolehdi, että löydät oikean koon, sillä liian suuret housut eivät tunnu miellyttäviltä. Plussaa huomaamattomista reunoista. Vaikka hiki virtaa, nämä poistavat niin tehokkaasti kosteutta, että pysyt kuivana. Malli sopii pitkille vaellusreissuille ja pitkän matkan juoksulenkeille. Luotettavat pöksyt kovaan treeniin. 

Hintansa väärti

FI_Wyte_HB.pngTestissä: 

Suositushinta: 12,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 85% polyamidia ja 15% elastaania. 

Istuvuus: Koko on melko suuri, joten voit valita pienemmän, jos painit kahden koon välillä. Testiryhmä jäi toivomaan korkeampaa vyötäröä. Jos koko on liian suuri, jää malli löysäksi edestä. 

Mukavuus: Tätä saumatonta mallia tuskin tunnet päälläsi. Materiaali tuntuu viileältä ja pehmeältä ihoa vasten.

Design: Nätti, klassinen Brazilian-look tuntuu hyvin naiselliselta ja imartelee kroppaa. Saumaton malli on hyvin moderni vaihtoehto. 

Yhteenveto: Materiaali vaikuttaa olevan tehty intensiivistä treeniä varten. Se imee hikeä eikä tunnu liian märältä tai raskaalta. Vyötärö olisi voinut olla korkeampi, jotta se olisi peittänyt enemmän takapuolta ja malli olisi pysynyt paremmin yllä. Nyt jos valitset liian suuren koon, housut voivat valua esimerkiksi kyykyissä. Ohutta materiaalia tuskin tuntee. Malli istuu ylle erityisen hyvin ja tuntuu imartelevalta kroppaa vasten. Voit pitää näitä myös arkena. Näistä housuista puuttuu kokonaan erottuvat reunat, joten voit huoletta käyttää näitä trikoiden kanssa. Hintansa väärti! 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

1 päivä sitten
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

5 päivää sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

6 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

6 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

14 oct 2019
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

14 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
more news
Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

14 oct 2019
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

14 oct 2019
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

14 oct 2019
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

14 oct 2019
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit