FI-Header.jpg

Suuri testi: treenialushousut

Puuvilla on poissuljettu vaihtoehto, kun suuntaat salille. Kysymys kuuluu: treenaatko mieluummin funktionaalisissa vai merinovillaisissa alushousuissa? Testasimme molempien materiaalien suosikkimallit.

Puuvillapikkuhousuissa treenaaminen on  big no-no, sillä materiaali imee sisäänsä kosteutta. Silloin paitsi kastut myös kylmetyt ja housut voivat tuntua raskailta ja epämukavilta. 

Panosta siis aluskerrastoon ja treenaa alushousuissa, jotka on tehty kosteutta poistavasta ja hengittävästä materiaalista. Pysyt kuivana ja olosi on mukava koko treenin ajan.

Tavallisiin alushousuihin verrattuna funktionaaliset alushousut sisältävät minimaalisen määrän saumoja, jotka voivat hiertää ja resoreita, jotka kiristävät. Testiryhmämme testasi polyamidista ja merinovillasta valmistetut mallit, jotta voittaja selviäisi. 

Varma valinta

FI_Casall_H.pngTestissä: 


Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 72,5% polyamidia ja 27,5% elastaania. 

Istuvuus: Aavistuksen suuri koko. Pikkuhousuissa on keskikorkea vyötärö, joka on korkeampi edestä. Täydelliset hipstermalliset alushousut, joiden leikkaus sopii suurimmalle osalle.

Mukavuus: Ei väliä, paljonko hikoilet, sillä niin tehokkaasti nämä poistavat kosteutta ja pitävät sinut kuivana. Et näe etkä tunne alushousuja – niin mukavat ne ovat!  

Design: Miksi tehdä asiat liian vaikeiksi? Klassinen design mustassa värissä ja pieni logo on varma valinta yhdistettynä myös läpikuultavien trikoiden kanssa. 

Yhteenveto: Viileä ja ohut funktionaalinen materiaali tuntuu mukavalta kroppaa vasten. Mikään sauma ei näy trikoiden läpi. Joustava materiaali kerää kiitosta ja antaa sinulle täyden liikkumavapauden. Parasta näissä housuissa on niiden ilmiömäinen kyky poistaa kosteutta ja hengittää. Et tunne oloasi lainkaan tukalaksi. Malliin olisi sopinut astetta korkeampi vyötärö ja hieman puhuttelevampi design. Jos suosit perusvärejä, et pety. Hyvät alushousut hyvään hintaan.  

Todellinen voittaja! 

Icebreaker FI

Testissä: 

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 83% merinovillaa, 12% nylonia ja 5% lycraa. 

Istuvuus: Housut ovat reilun kokoiset ja peittävät todella koko takapuolen, vaikka olisit kunnostautunut kyykkyjen tekijänä. 

Mukavuus: Nämä alushousut pysyvät paikallaan koko treenin ajan. Ne tuntuvat hyvältä kroppaa vasten eivätkä materiaalistaan huolimatta kutita. 

Design: Kokomustaa väriä koristaa tyylipuhdas logo, mikä tuo mieleen 90-luvun alusvaatekampanjat. Ei mitään uutta, mutta toimivaksi todettu klassikko, joka sopii lähes kaikkien makuun. 

Yhteenveto: Villaiset alushousut saavat osakseen epäilyä, myös meidän testaajiemme keskuudessa. Villapöksyt saattavat kuulostaa lämpimiltä, mutta totuus on, että nämä housut hengittävät ilmiömäisen hyvin. Ne on tehty hyvin ohuesta villakankaasta, ja koska ventilaatio toimii, kroppa pysyy viileänä. Vaikka kutiaisit helposti, ei syytä huoleen. Pöksyjen kosteuden poisto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, vaan ne kastuvat hikisen jalkatreenin päätteeksi – joskin iho säilyy kuivana. Ulkona hiihtäessä nämä ovat täydelliset, sillä materiaali lämmittää, vaikka se kastuisikin. Supermukavat ihoa vasten ja ilman pientä hiertävää lappua arvosana olisi ollut mukavuudesta täysi kymppi. Leikkaa se pois, niin saat täydelliset alushousut treeniin. 

Mainio kosteudenpoisto

FI_Röhnisch_H.pngTestissä: 

Suositushinta: 17,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 82% polyamidia ja 18% elastaania. 

Istuvuus: Normaalia kokoa. Vyötärö on aavistuksen suurempi. Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi, jos suosit tiukempaa mallia. Yksi testin korkeimmista vyötäröistä. 

Mukavuus: Mainio kosteudenpoisto. Alushousut kastuvat hikisen treenin päätteeksi, mutta et huomaa sitä, sillä kroppasi pysyy kuivana. 

Design: Näissä housuissa on yksinkertaiset linjat sekä pitsireunus, joka piristää designia. Klassisemmat alushousut kuin monet muut testin malleista, mitä testaajamme arvostivat. 

Yhteenveto: Tästä pitsireunaisesta mallista monet testaajamme pitivät, sillä reuna tekee muuten perusmallisista housuista hieman hienommat. Hipstermalliset alushousut istuvat mainiosti kehoa vasten ja tuntuvat pehmeältä. Kosteuden poisto on huippuluokkaa, sillä vaikka housut kastuvat, säilyt kuivana ja freesinä rankankin intervallin jälkeen. Miinusta takapuolen saumoista, jotka näkyvät trikoiden läpi. Toisaalta saumat auttavat pikkuhousuja pysymään paikallaan tilanteissa, joissa niillä on taipumus pudota. Jos löydät oikean koon, haluat käyttää näitä myös arjessa. Pestessä ja kuivatessa nämä voivat menettää väriä ja resori purkautuu vuosien käytön myötä. Yritä huolehtia väristä pitämällä niistä huolta. Älä pese alushousuja huuhteluaineen kanssa, jotta hengittävyys säilyy. 

Söpö suosikki!

FI_BjörnBorg_SBB.pngTestissä: 

Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 91% polyamidi ja 9% elastaani. 

Istuvuus: Normaali koko, normaali vyötärö. Brazilian-mallissa leikkaus menee takapuolen poikki ja antaa nätin siluetin.

Mukavuus: Pehmeät, mukavat ja joustavat. Tämä malli on niin kevyt, ettet tunne sitä ylläsi. Istuu päällä hypyistä huolimatta.  

Design: Yksi testin näteimmistä malleista näyttää jopa liian nätiltä hikoiluun. Malli nousi monien testaajiemme suosikiksi.  

Yhteenveto: Tämä malli on tarkoitettu nätimmäksi arkimalliksi, mutta se yllättää silti. Burpeet, kyykyt ja sivuaskeleet sujuvat ongelmitta. Solids Berry Bikini -alushousut istuvat paikallaan eivätkä valu senttiäkään, mikä yllätti testaajamme täysin. Tuskin tunnet niitä päälläsi. Läpikuultava materiaali takaa hyvän hengittävyyden, ja materiaali imee itseensä jokaisen hikipisaran pitäen sinut kuivana. Saumaton takaosa tuntuu pehmeältä ja mikään sauma ei näy trikoiden läpi. Uusi suosikki!  

Supermukavat

FI_Salming_FBB.pngTestissä: 

Suositushinta: 19,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 85% polyamidia ja 15% elastaania.

Istuvuus: True to size. Istuvuus on hieman suurempi. Jos painit kahden koon välillä, voit valita pienemmän, mikäli suosit tiukkaa istuvuutta. Jos koko on liian suuri, voi kangas valua kankkujen väliin. 

Mukavuus: Todella mukava malli. Ohut ja pehmeä materiaali klassisine leikkauksineen saa nämä housut istumaan kuten pitää. Tuskin tunnet niitä ylläsi.  

Design: Söpö väri pistää silmään. Loisto hälvenee kuitenkin pesun myötä, jos peset niitä kovassa vedessä ja kuivaat niitä kuivausrummussa. 

Yhteenveto: Mukavat, saumattomat alushousut viikattavalla reunalla takaavat optimaalisen mukavuuden. Ohut materiaali on pehmeää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Huomaat, kuinka hyvin ne hengittävät ja lämmittävät. Samalla ne imevät mainiosti hikeä. Malli palvelee niin rauhallisessa kuin raskaammassakin treenissä. Noudata pesuohjeita, niin alushousut kestävät pidempään. Jos peset ne 60 asteessa, menettävät ne muotonsa nopeasti. Huomioi, että voimakas sävy voi värjätä kastuessaan esimerkiksi valkoisia vaatteita, mikä kannattaa huomioida esimerkiksi likaisia treenivaatteita kassissa kantaessa. Tähän malliin voit luottaa, sillä pikkuhousut istuvat kuten pitää.  

Mukavat ja hyvin tehdyt

FI_Craft_GH.pngTestissä:  

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 75% polyamidia ja 25% elastaania.

Istuvuus: Koko on melko suuri. Voit siis valita koon pienemmän, jos epäilet kahden koon välillä. Korkeahko vyötärö tulee lähelle napaa, mistä testaajamme pitävät. 

Mukavuus: Tässä mallissa laserleikatut reunat kohtaavat pehmeät saumat. Housut antavat pehmeän ja mukavan tunteen, vaikka hikoaisit paljonkin. 

Design: Saumaton design ja hieman korkeampi leikkaus tuntuu todella modernilta. Nätti väri miellyttää testaajiamme, mutta jos et pidä punaisen sävyistä, kannattaa valita toinen väri. Tässä mallissa on varaa valita!  

Yhteenveto: Jos etsit mallia, joka peittää todella koko takapuolen, tässä oiva valinta. Malli on todella mukava, ja mikä parasta, se ei hierrä mistään. Huolehdi, että löydät oikean koon, sillä liian suuret housut eivät tunnu miellyttäviltä. Plussaa huomaamattomista reunoista. Vaikka hiki virtaa, nämä poistavat niin tehokkaasti kosteutta, että pysyt kuivana. Malli sopii pitkille vaellusreissuille ja pitkän matkan juoksulenkeille. Luotettavat pöksyt kovaan treeniin. 

Hintansa väärti

FI_Wyte_HB.pngTestissä: 

Suositushinta: 12,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 85% polyamidia ja 15% elastaania. 

Istuvuus: Koko on melko suuri, joten voit valita pienemmän, jos painit kahden koon välillä. Testiryhmä jäi toivomaan korkeampaa vyötäröä. Jos koko on liian suuri, jää malli löysäksi edestä. 

Mukavuus: Tätä saumatonta mallia tuskin tunnet päälläsi. Materiaali tuntuu viileältä ja pehmeältä ihoa vasten.

Design: Nätti, klassinen Brazilian-look tuntuu hyvin naiselliselta ja imartelee kroppaa. Saumaton malli on hyvin moderni vaihtoehto. 

Yhteenveto: Materiaali vaikuttaa olevan tehty intensiivistä treeniä varten. Se imee hikeä eikä tunnu liian märältä tai raskaalta. Vyötärö olisi voinut olla korkeampi, jotta se olisi peittänyt enemmän takapuolta ja malli olisi pysynyt paremmin yllä. Nyt jos valitset liian suuren koon, housut voivat valua esimerkiksi kyykyissä. Ohutta materiaalia tuskin tuntee. Malli istuu ylle erityisen hyvin ja tuntuu imartelevalta kroppaa vasten. Voit pitää näitä myös arkena. Näistä housuista puuttuu kokonaan erottuvat reunat, joten voit huoletta käyttää näitä trikoiden kanssa. Hintansa väärti! 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

2 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

2 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

3 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

4 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

5 päivää sitten
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit