Header_SE.png

Suuri testi! Sesongin uudet juoksukengät miehille

Kevättalven uutuudet ovat viimein rantautuneet meille Sportamorelle ja olemmekin valmiina uuteen juoksukauteen. Lue, mitä testaajamme tykkäsivät sesongin uusista juoksukengistä. 

Vuoden alku merkitsee myös uusia, jännittäviä yllätyksiä suurimmilta merkeiltämme. Esimerkiksi Adidaksen suosikkimallista UltraBoostista on tiedossa päivitettyjä malleja. Olit sitten aloittelija tai kokenut kuntojuoksija, löydät oman suosikkimallisi tästä runsaasta joukosta varmasti. Skrollaa alas ja tutustu testaajiemme suosikkeihin. 

FI_HERR.png

Nike_Epic_React_Flyknit_2_FI.png

Märke:

Malli: Epic React Flyknit 2

Suositushinta: 164,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Jos olet juossut Niken kengillä aiemmin, tiedät, että koko on melko pieni. Tämä malli ei ole poikkeus. Etenkin päällinen tuntuu todella tiukalta. Ota kokoa isompi ja sovita huolella. 

Istuvuus: Kapea ja tiukka. Istuu sukan tavoin. 

Mukavuus: Joustava ja mukava kenkä, jonka ventilaatiokyky on mainio. Jos onnistut löytämään oikean koon, saat oikeat unelmakengät. 

Design: Epäilemättä mainio design toimii myös tennarina. Näytät sekä nopealta että tyylipuhtaalta. Kenkä näyttää ja tuntuu freesiltä. 

Yhteenveto:

Kuten usein Niken kengissä, myös Epic React Flyknit 2 -malli on uskomattoman hyvännäköinen. Voit huoletta käyttää näitä myös arjessa. Testaajamme eivät vakuuttuneet ainoastaan designista, vaan myös ominaisuuksista. Tämä kenkä sopii niin nopeisiin spurtteihin pehmeän ja kimpoisan vaimennuksensa ansiosta. Pidemmille matkoille osa testaajistamme olisi kaivannut hieman enemmän tukea etenkin sivusuuntaan, vaikka mallissa onkin stabiilimpi kantapään osio kuin edeltäjässään. Iso plussa hengittävyydestä. Lähes unohdat, että jalassasi on todella juoksukengät. Näillä kengillä kevään lenkit taittuvat mukavasti. 

Asics-Gel_Nimbus_21_FI.png

Merkki: 

Modell: Gel-Nimbus 21

Suositushinta: 180 euroa

Saatavilla väreissä: , ,

Koko: Jokseenkin pieni. Suosittelemme valitsemaan puolta kokoa isomman. 

Istuvuus: Varpaille on enemmän tilaa kuin edeltäjässä. Kenkä tuntuu silti hieman pienehköltä ja tiukalta. 

Mukavuus: Näissä kengissä mukavuus on keskiössä. Hyvin vaimennettu kenkä ei paina turhia. Juoksutunne on höyhenenkevyt. 

Design: Moni Niken ja Adidaksen juoksukengistä sopii myös tennareiksi, mutta nämä eivät. Ulkokuori on hyvin juoksukenkämäinen, mutta toisaalta ilman häiritseviä yksityiskohtia.

Yhteenveto:

Jos kaipaat luotettavia allround-tossuja monipuoliseen treeniin ja kunnon pitkille lenkeille, tässä suvereeni vaihtoehto. Hintalappu verottaa lompakkoa ja kengät ovatkin testin kalleimmat, mutta toisaalta ne ovat myös kestävät ja superlaadukkaat. Ne palvelevat pitkän ajan. Kannattaakin siis panostaa, jos juokset pitkiä lenkkejä usein. Malli on neutraali ja melko stabiili. Testiryhmämme piti kenkiä todella kevyinä ollakseen niin vaimennetut. Ne tuntuvat pehmeiltä samalla kuin niissä on hyvä kimmoike. Ekstrapisteitä rapisee mesh-päällisestä, joka pitää jalat viileinä edeltäjäänsä paremmin.  

Reebok_Floatride_Run_Fast_FI.png

Merkki: 

Malli: Floatride Run Fast

Suositushinta: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Isohko. Ota puolta kokoa pienemmät.

Istuvuus: Vaikka kengät voivat tuntua hieman suurilta, ovat ne normaalin levyiset. Mukava istuvuus.

Mukavuus: Pehmeä vaimennus ja hyvä istuvuus tekevät näistä miellyttävät juostessa. Erityisesti niiden keveys tekee kengistä mainiot.

Design: Ei valittamista, vaikka malli ei testin näteimmäksi ylläkään. Selvästi sporttinen, joten et varmasti erehdy luulemaan näitä tennareiksi. 

Yhteenveto:

Epäilemättä yhdet testin keveimmistä. Epäilet todennäköisesti, onko kenkälaatikossasi edes kenkiä, kun kannat näitä kotiin. Lähes olemattomasta painosta huolimatta kengät ovat kuitenkin myös vankat. Täydelliset tossut intervalleihin joustavuuden ja keveyden ansiosta.  Kengät hengittävät hyvin ja jalat pysyvät viileinä. Loskalla vesi kuitenkin pääsee sisään ja voi tehdä jalat märäksi. Lämpimämpään ilmaaan kengät sopivat täydellisesti. Testiryhmämme mielestä saat rahoillesi todella paljon vastinetta, sillä nämä toimivat myös salilla, kunhan et pane tankoon hurjia kilomääriä. 

HOKA_Napali_FI.png

Merkki: 

Malli: Napali

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Aavistuksen pieni.

Istuvuus: Napali-mallissa on kapeampi etujalka kuin monissa muissa. Se tekee koon valinnasta vaikeaa. Malli ei sovi sinulle, jolla on pronaatiota.

Mukavuus:  Kengät pitää juosta sisään. Ne eivät ole erityisen joustavat. Muutaman kilometrin jälkeen ne kuitenkin pehmenevät.

Design: Aivan kuten Hoka One Onen muutkin kengät, Napaleita tuskin valitaan tyylipuhtauden takia. Kengät näyttävät siltä kuin vetäisit monsteriauton renkaat jalkaasi, mikä miellyttää yhtä mutta kauhistuttaa toista. Joka tapauksessa erotut joukosta. 

Yhteenveto:

Napali näyttää todellakin kömpelöltä kengältä, mutta se on merkittävästi kevyempi kuin uskotkaan. Saat paljon vauhtia askeleelle ja kengät suorastaan lennättävät sinua eteenpäin. Hoka One One on tunnettu vaimennuksestaan ja Napali ei varmasti jätä sinua pettyneeksi sen suhteen. Tunne on vähän sama kuin pilvien päällä juostessa, minkä ainakin Adidas UltraBoost fanit tunnistavat. Osa koki, että korkea pohja tuntuu epävakaalta juostessa, mutta se riippuu paljon juoksuaskeleestasi. Napali on neutraali kenkä arkikuntoilijalle, joka tarvitsee mukavat kengät, joilla erottua harmaasta arjesta. Ne tarjoavat varmasti mukavia lenkkejä, mutta ei välttämättä ennätysajassa. Plussaa paksusta vaimennuksesta, joka on hellä polville ja lantiolle. 

Saucony_Triumph_Iso_5_FI.png

Merkki: 

Malli: Triumph Iso 5

Suositushinta: 178,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: True to size.

Istuvuus: Kenkä ei palvele kaikista kapeimpia jalkoja, mutta täydelliset tossut hieman leveämmille jaloille.

Mukavuus: Suorastaan fantastinen vaimennus tekee kilometreistä mukavampia. Kenkä on todella joustava. Suuri, paksu kieli on aseteltu fiksusta nauhojen alle. Mihinkään ei hierrä, vaikka solmisit nauhat kunnolla kiinni. 

Design: Ei pelkistetyin malli, mutta jos pidät kömpelön näköisistä tennareista, on tässä malli makuusi. 

Yhteenveto:

Mukavuus on todellakin huipussaan tässä Sauconyn uudessa Triumph ISO -mallissa. Osa testaajistamme, jotka olivat aiemmin kärsineet luupiikistä juostessa, voivat taittaa kilometrejä mukavasti juosten. Vaimennus on niin huippu! Jos kaipaat siis vaimennettuja kenkiä, tässä yksi markkinoiden parhaista malleista. Ne ovat kalliit, mutta varmasti hintansa väärti.  Et saa ehkä niin paljoa tukea, mutta riittävästi neutraalille askeleelle. Pohja on paksu ja kunnollinen, mikä tekee näistä hyvin vaimennetut, mutta antaa myös särmää ulkonäölle. Näitä et ehkä käytä tennareina, mutta muuten malli on supermakea. Lisäksi hyvin hengittävä päällinen ansaitsee erityismaininnan. Näet jopa varpaasi meshin alta – mikäs sen mukavampaa kesällä, mutta tähän aikaan vuodesta voi tulla hieman kylmä. Siksi kengät sopivat parhaiten kuivalle ja lämpimälle säälle. 

NB_Vongo_FI.png

Merkki: 

Malli: Vongo

Suositushinta: 158,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: True to size. 

Istuvuus: Koko on normaali, mutta malli leveä. Jos jalkasi ovat kapeat, ota toinen koko. 

Mukavuus: Pronaatiotuki pitkin sisäpuolta antaa hyvin turvallisen tunteen. Leveille jaloille mukava valinta, mutta jos jalkasi ovat kapeat tai kaipaat kovin keveää tunnetta, et vakuutu Vongosta.

Design: Tämä malli on todella trendikäs! Yksinkertainen ja nätti!  

Yhteenveto: 

Ovatko jalkasi leveät ja kaipaat etujaloille tilaa? Vongo on oikea malli sinulle. Kunnon pohja on trendikäs ja sen kömpelö ulkomuoto sopii sinulle, joka et nauti sesongin keveämmistä ja nopeammista malleista. Fresh Foam -välipohja on tehty pehmeämpiä lenkkejä ajatellen. Koska pohja näyttää kömpelöhköltä, olisimme toivoneet vaimennuksen olevan hieman parempi. Jos olet Adidas UltraBoost -kenkien tai Nike Epic React -tossujen fani, huomaat, että pohja on kiinteämpi eikä yhtä pehmeä. Tunne on aavistuksen jäykkä. Se sopii hyvin lyhyemmille pyrähdyksille, jossa stabiliteetti menee mukavuuden ja vaimennuksen edelle. 

UA_HOVR_Sonic_2_FI.png


Merkki: 

Malli: HOVR Sonic 2

Suositushinta: 113,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Valitse tavallinen.

Istuvuus: Sopii normaalin levyisille jaloille. Istuu kuten juoksukenkien kuuluu.

Mukavuus: Kengät vaativat muutaman lenkin ennen kuin ne muotoutuvat. Sitten niistä muodostuu uudet suosikkisi. Et kuitenkaan saa niin paljoa tukea. Iso plussa meshistä, joka pitä jalat viileänä. 

Design: Nätit, mustat juoksukengät, joiden värivaihtoehto erottuu joukosta. 

Yhteenveto: 

Pidämme näissä kengissä erityisesti kahdesta asiasta. Ensinnäkin design on nätti ja moderni. Toiseksi ventilaatiokyky on mainio: voit juosta kilometrejä ilman, että jalat tuntuvat märiltä ja kuumilta. HOVR Sonic 2 on mainio valinta kesän 2019 juoksukenkäsuosikeiksi. Emme kuitenkaan pidä hieman kitsaasta vaimennuksesta, joka jättää askeleen hieman kovaksi. Et saa myöskään rajattomasti tukea etenkään jos olet tottunut stabiileihin kenkiin. Kokonaisuudessaan HOVR Sonic 2 antaa mukavia juoksulenkkejä. Lisäksi voit yhdistää kengät Under Armourin Map my run -sovellukseen, josta näet lenkkisi statistiikan hyvin selkeästi. Luvut eivät luotettavuudessaan vedä vertoja sykekellolle, mutta toimintona arvostamme tätä.

Adidas_UltraBoost_19_FI.png

Merkki: 

Malli: UltraBoost 19

Suositushinta: 199,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Istuvuus on melko tiukka, mutta koko juuri mitä pitää.

Istuvuus: Edeltäjäänsä selvästi tiukempi. Tarvitset siis pari lenkkiä ennen kuin totut.

Mukavuus: Jos pehmeä ja mukava kenkä on toivelistallasi, suosittelemme lämpimästi UltraBoost 19 -mallia. Tässä on mukavat, pehmeät kengät, ja kuuluisa Boost-vaimennus tarjoaa tunteen kuin juoksisit pilvien päällä. Oikea unelma! 

Design: Adidas tietää, kuinka juoksukenkiä tehdään Uudet UltraBoostit eivät ole mikään poikkeus. Moni on käyttänyt mallia myös tennareina. Siihen sopii myös uusin versio, vaikkakin tämä huokuu juoksukenkiä hieman edeltäjäänsä enemmän. Freesi ja keväinen kenkä.

Yhteenveto:

UltraBoost 19 on monella tapaa aivan uudenlainen kenkä edeltäjäänsä verrattuna. Malli on selvästi kehittyneempi ja istuvuus tiukempi. Myös vaimennus on kiinteämpi. Saat 20% enemmän Boostia keskipohjaan kuin aiemmin. Sen tarkoituksena on vähentää sienimäistä tunnetta. UltraBoost 19 onkin edeltäjäänsä vankempi. Nautit edelleen kenkien mukavuudesta ja kimpoisasta tunteesta, mutta näillä juokseminen ei tunnu sukilla juoksemiselta. Mukavuus on todellakin huipussaan näissä pitkille matkoillekin sopivissa kengissä, joissa ei varmasti tule hiertymiä. Koska päällinen on meshiä, voi olla, että se ei pidä vettä. Laita nämä jalkaasi vasta sitten, kun sää on hieman keväisempi.

Puma_Hybrid_Rocket_Runner_FI.png

Merkki: 

Malli: Hybrid Runner Rocket

Suositushinta: 1 295 kronor

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Puma tekee yleensä melko suuria kokoja, ja niin on myös tämän mallin kanssa. Ota lähes kokoa pienemmät kuin oma kokosi on. 

Istuvuus: Hyvin leveä malli. Testaajat yleensä ottavat puolta tai kokonaista kokoa suuremmat juoksukengät, jotta tilaa riittää, mutta näissä sitä riittää.

Mukavuus: Epätavallinen pohja tekee lenkeistä pehmeitä ja joustavia. Pohja myötäilee jalan liikkeitä joka askeleella. Se on jaettu kolmeen osioon ja kaksi niistä tekee sen erityisen taipuisaksi. 

Design: Vie aikansa ennen kuin totut näihin erottuviin kenkiin, mutta sen jälkeen pidät niistä. Futuristiset ja uniikit kengät ovat hauska lisä kenkävaatekaappiisi. Näiden sitominen jalkaan on hauskaa ja hauskuus tarttuu myös lenkille.

Yhteenveto:

Pehmeät, keveät ja ilmavat juoksukengät ovat lisäksi hyvän hintaiset. Testiryhmämme yllättyi positiivisesti. Asfaltilla juokseminen on näillä kengillä oikea ilo. Istuvuus tekee juoksemisesta hauskaa ja luonnollista. Koska pohjissa ei ole kuvioita, suosittelemme kenkiä tasaiselle alustalle, missä pidolla ei ole niin väliä. Kenkien ulkoasu jakoi testaajamme kahteen leiriin – se on kuin elokuvasta Blade Runner – mutta jos pidät siitä, saat mukavat ja pehmeät juoksukengät. Ennen kuin tilaat, muista, että  Hybrid Runner Rocket on todella leveä malli. Jos jalkasi ovat kapeat, ota toinen malli. Toinen vinkki on valita puolta kokoa pienemmät kengät. Nilkoille on vain vähän tukea tarjolla ja nämä istuvat pikemminkin sukan tavoin, mutta tunne on pehmeä ja joustava.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Löparjackor Test
Muoti & trendit

TESTI! Kevään parhaat naisten juoksutakit

5 päivää sitten
Löparjackor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

5 päivää sitten
Saucony Triumph Iso 5
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat juoksukengät vuonna 2019

18 mar 2019
Header.png
Muoti & trendit

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

18 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg
Muoti & trendit

8 miesten kevään 2019 tennarimallia

18 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy
Muoti & trendit

Reebokin uudet Forever Floatride Energy -juoksukengät nyt Sportamorella

18 mar 2019
888407667480_001_1a753126fcce44449137e611c201d05a.jpg
Muoti & trendit

Näitä et halua ohittaa – 11 Niken kevätuutuutta

15 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg
Muoti & trendit

Sesongin 12 parasta Adidas-uutuutta

14 mar 2019
Nike Tanjun
Muoti & trendit

9 nättiä naisten tennarimallia vuodelle 2019

14 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää Haglöfsin Grym Evo -kuoritakista

11 mar 2019
Header-HERR.jpg
Muoti & trendit

TESTI! Miesten uudet treenikengät vuonna 2019

06 mar 2019
Puma Cilia.jpg
Muoti & trendit

Kevään 2019 kuumimmat tennarit

06 mar 2019
Träningsskor henne
Muoti & trendit

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

04 mar 2019
Header.jpg
Muoti & trendit

TESTI: Mama by Blacc kevät 2019

03 mar 2019
Superdry
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Superdry Sport

01 mar 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg
Muoti & trendit

Paina Nike Icon Clash mieleesi!

01 mar 2019
Header_SE.png
Muoti & trendit

Suuri testi! Sesongin uudet juoksukengät miehille

25 feb 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten uudet juoksukengät kaudelle 2019

25 feb 2019
Jackor test
Muoti & trendit

Testin parhaat! 11 ohutta untuvatakkia

25 feb 2019
Kompressionsstrumpor
Muoti & trendit

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

21 feb 2019
Header-ultraboost.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

21 feb 2019
Filippa K Soft sport.png
Muoti & trendit

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

20 feb 2019
Saucony.png
Muoti & trendit

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

19 feb 2019
Blacc yoga
Muoti & trendit

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

18 feb 2019
TommySport
Muoti & trendit

Hei Tommy Sport!

18 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Muoti & trendit

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

18 feb 2019
Adidas UltraBoost 19
Muoti & trendit

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

18 feb 2019
Puma Jaab XT
Muoti & trendit

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

18 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Muoti & trendit

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

16 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 feb 2019
Seamlesstights
Muoti & trendit

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

15 feb 2019
Miniband
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

13 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Muoti & trendit

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

11 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Muoti & trendit

12 punaista löytöä ystävänpäivään

04 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Muoti & trendit

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

03 feb 2019
JR BLACKBURN
Muoti & trendit

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

03 feb 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

03 feb 2019
adidas quarterstrike.jpg
Muoti & trendit

8 löytöä miehille

01 feb 2019
FI_adidas_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

31 jan 2019
more news
Löparjackor Test

TESTI! Kevään parhaat naisten juoksutakit

Yksi varma kevään merkki on, että ulkona juokseminen on jälleen hauskaa. Kun ilma on vielä viileä, tarvitset suojaksi juoksutakin. Tässä tulevat testiryhmämme suosikit kevääksi 2019.

Muoti & trendit
Löparjackor

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

Ennen kesäkuukausia sonnustaudumme juoksutakkiin, joka on tuulisten lenkkien paras ystävä. Testasimme miesten näteimmät ja funktionaalisimman mallit. Ostoksille, mars!

Muoti & trendit
Saucony Triumph Iso 5

Näin valitset oikeat juoksukengät vuonna 2019

Pidätkö eniten hyvin vaimennetuista juoksukengistä? Mitä dropilla oikeastaan tarkoitetaan? Juoksukenkäasiantuntija Agne Karlsson tekee oikeiden juoksukenkien valitsemisesta helpompaa.

Muoti & trendit
Header.png

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

15 testattua mallia aina kevyestä tuesta hyvin tukeviin liiveihin. Meiltä löydät vaihtoehdot niin perusväreissä kuin kevään trendisävyissä. Tässä tulevat kevään hittimallit.

Muoti & trendit
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 miesten kevään 2019 tennarimallia

Kevät on pian täällä! Juhlista valoisia ja lämpimämpiä päiviä uusien tennareiden kera. Esittelemme kahdeksan miesten mallia, jotka ansaitsevat erityishuomion.

Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy

Reebokin uudet Forever Floatride Energy -juoksukengät nyt Sportamorella

Tee tilaa Reebokin uusille Forever Floatride Energy -juoksukengille. Kyseessä on neutraali juoksukenkä heille, jotka juoksevat joka ikinen päivä.

Muoti & trendit
888407667480_001_1a753126fcce44449137e611c201d05a.jpg

Näitä et halua ohittaa – 11 Niken kevätuutuutta

Niken keväiset treenivaatteet eivät ole koskaan huti. Kokosimme yhteen 11 kevätuutuutta naisille ja miehille.

Muoti & trendit
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sesongin 12 parasta Adidas-uutuutta

Korallia, armeijanvihreää ja saumattomia materiaaleja – tässä tulevat Adidaksen kevätuutuudet, joita et halua ohittaa.

Muoti & trendit
Nike Tanjun

9 nättiä naisten tennarimallia vuodelle 2019

Olet valmis hylkäämään talvikengät kenkäkaapin pohjille? Esittelemme yhdeksän naisten suosikkimallia.

Muoti & trendit
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Kaikki, mitä haluat tietää Haglöfsin Grym Evo -kuoritakista

Ei ole sattumaa, että Haglöfsin uuden kuoritakin nimi grym tarkoittaa ruotsiksi raakaa. Takki on nimittäin tehty Pohjolan armotonta säätä varten, minkä vuoksi se on ehdottomasti vaeltajien uusi suosikki.

Muoti & trendit
Header-HERR.jpg

TESTI! Miesten uudet treenikengät vuonna 2019

Vuoden treeniuutuudet ovat saapuneet nyt myös meille Sportamorelle. Testasimme kuudet uudet kevään treenikengät. Tässä tulevat testin parhaat.

Muoti & trendit
Puma Cilia.jpg

Kevään 2019 kuumimmat tennarit

Käytännölliset, upeat ja retroa huokuvat. Tässä tulevat kevään 2019 kuumimmat trendit.

Muoti & trendit
Träningsskor henne

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

Salilla käynti ei koskaan ole niin suosittua kuin vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Yhdistä uusi treenirutiinisi uusiin treenikenkiin – tässä tulevat kevään suosikit.

Muoti & trendit
Header.jpg

TESTI: Mama by Blacc kevät 2019

Oletko raskaana ja kaipaat uusia treenivaatteita? Me testasimme Blaccin uuden treenimalliston Mama by Blacc.

Muoti & trendit
Superdry

Uutta Sportamorella: Superdry Sport

Superdry Sportin mukavissa, tyylikkäissä perusvaatteita ja funktionaalisissa treenivaatteissa muoti kohtaa urheilun. Nyt mallistoa saa myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit