Header_SE.png

Suuri testi! Sesongin uudet juoksukengät miehille

Kevättalven uutuudet ovat viimein rantautuneet meille Sportamorelle ja olemmekin valmiina uuteen juoksukauteen. Lue, mitä testaajamme tykkäsivät sesongin uusista juoksukengistä. 

Vuoden alku merkitsee myös uusia, jännittäviä yllätyksiä suurimmilta merkeiltämme. Esimerkiksi Adidaksen suosikkimallista UltraBoostista on tiedossa päivitettyjä malleja. Olit sitten aloittelija tai kokenut kuntojuoksija, löydät oman suosikkimallisi tästä runsaasta joukosta varmasti. Skrollaa alas ja tutustu testaajiemme suosikkeihin. 

FI_HERR.png

Nike_Epic_React_Flyknit_2_FI.png

Märke:

Malli: Epic React Flyknit 2

Suositushinta: 164,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Jos olet juossut Niken kengillä aiemmin, tiedät, että koko on melko pieni. Tämä malli ei ole poikkeus. Etenkin päällinen tuntuu todella tiukalta. Ota kokoa isompi ja sovita huolella. 

Istuvuus: Kapea ja tiukka. Istuu sukan tavoin. 

Mukavuus: Joustava ja mukava kenkä, jonka ventilaatiokyky on mainio. Jos onnistut löytämään oikean koon, saat oikeat unelmakengät. 

Design: Epäilemättä mainio design toimii myös tennarina. Näytät sekä nopealta että tyylipuhtaalta. Kenkä näyttää ja tuntuu freesiltä. 

Yhteenveto:

Kuten usein Niken kengissä, myös Epic React Flyknit 2 -malli on uskomattoman hyvännäköinen. Voit huoletta käyttää näitä myös arjessa. Testaajamme eivät vakuuttuneet ainoastaan designista, vaan myös ominaisuuksista. Tämä kenkä sopii niin nopeisiin spurtteihin pehmeän ja kimpoisan vaimennuksensa ansiosta. Pidemmille matkoille osa testaajistamme olisi kaivannut hieman enemmän tukea etenkin sivusuuntaan, vaikka mallissa onkin stabiilimpi kantapään osio kuin edeltäjässään. Iso plussa hengittävyydestä. Lähes unohdat, että jalassasi on todella juoksukengät. Näillä kengillä kevään lenkit taittuvat mukavasti. 

Asics-Gel_Nimbus_21_FI.png

Merkki: 

Modell: Gel-Nimbus 21

Suositushinta: 180 euroa

Saatavilla väreissä: , ,

Koko: Jokseenkin pieni. Suosittelemme valitsemaan puolta kokoa isomman. 

Istuvuus: Varpaille on enemmän tilaa kuin edeltäjässä. Kenkä tuntuu silti hieman pienehköltä ja tiukalta. 

Mukavuus: Näissä kengissä mukavuus on keskiössä. Hyvin vaimennettu kenkä ei paina turhia. Juoksutunne on höyhenenkevyt. 

Design: Moni Niken ja Adidaksen juoksukengistä sopii myös tennareiksi, mutta nämä eivät. Ulkokuori on hyvin juoksukenkämäinen, mutta toisaalta ilman häiritseviä yksityiskohtia.

Yhteenveto:

Jos kaipaat luotettavia allround-tossuja monipuoliseen treeniin ja kunnon pitkille lenkeille, tässä suvereeni vaihtoehto. Hintalappu verottaa lompakkoa ja kengät ovatkin testin kalleimmat, mutta toisaalta ne ovat myös kestävät ja superlaadukkaat. Ne palvelevat pitkän ajan. Kannattaakin siis panostaa, jos juokset pitkiä lenkkejä usein. Malli on neutraali ja melko stabiili. Testiryhmämme piti kenkiä todella kevyinä ollakseen niin vaimennetut. Ne tuntuvat pehmeiltä samalla kuin niissä on hyvä kimmoike. Ekstrapisteitä rapisee mesh-päällisestä, joka pitää jalat viileinä edeltäjäänsä paremmin.  

Reebok_Floatride_Run_Fast_FI.png

Merkki: 

Malli: Floatride Run Fast

Suositushinta: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Isohko. Ota puolta kokoa pienemmät.

Istuvuus: Vaikka kengät voivat tuntua hieman suurilta, ovat ne normaalin levyiset. Mukava istuvuus.

Mukavuus: Pehmeä vaimennus ja hyvä istuvuus tekevät näistä miellyttävät juostessa. Erityisesti niiden keveys tekee kengistä mainiot.

Design: Ei valittamista, vaikka malli ei testin näteimmäksi ylläkään. Selvästi sporttinen, joten et varmasti erehdy luulemaan näitä tennareiksi. 

Yhteenveto:

Epäilemättä yhdet testin keveimmistä. Epäilet todennäköisesti, onko kenkälaatikossasi edes kenkiä, kun kannat näitä kotiin. Lähes olemattomasta painosta huolimatta kengät ovat kuitenkin myös vankat. Täydelliset tossut intervalleihin joustavuuden ja keveyden ansiosta.  Kengät hengittävät hyvin ja jalat pysyvät viileinä. Loskalla vesi kuitenkin pääsee sisään ja voi tehdä jalat märäksi. Lämpimämpään ilmaaan kengät sopivat täydellisesti. Testiryhmämme mielestä saat rahoillesi todella paljon vastinetta, sillä nämä toimivat myös salilla, kunhan et pane tankoon hurjia kilomääriä. 

HOKA_Napali_FI.png

Merkki: 

Malli: Napali

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: Aavistuksen pieni.

Istuvuus: Napali-mallissa on kapeampi etujalka kuin monissa muissa. Se tekee koon valinnasta vaikeaa. Malli ei sovi sinulle, jolla on pronaatiota.

Mukavuus:  Kengät pitää juosta sisään. Ne eivät ole erityisen joustavat. Muutaman kilometrin jälkeen ne kuitenkin pehmenevät.

Design: Aivan kuten Hoka One Onen muutkin kengät, Napaleita tuskin valitaan tyylipuhtauden takia. Kengät näyttävät siltä kuin vetäisit monsteriauton renkaat jalkaasi, mikä miellyttää yhtä mutta kauhistuttaa toista. Joka tapauksessa erotut joukosta. 

Yhteenveto:

Napali näyttää todellakin kömpelöltä kengältä, mutta se on merkittävästi kevyempi kuin uskotkaan. Saat paljon vauhtia askeleelle ja kengät suorastaan lennättävät sinua eteenpäin. Hoka One One on tunnettu vaimennuksestaan ja Napali ei varmasti jätä sinua pettyneeksi sen suhteen. Tunne on vähän sama kuin pilvien päällä juostessa, minkä ainakin Adidas UltraBoost fanit tunnistavat. Osa koki, että korkea pohja tuntuu epävakaalta juostessa, mutta se riippuu paljon juoksuaskeleestasi. Napali on neutraali kenkä arkikuntoilijalle, joka tarvitsee mukavat kengät, joilla erottua harmaasta arjesta. Ne tarjoavat varmasti mukavia lenkkejä, mutta ei välttämättä ennätysajassa. Plussaa paksusta vaimennuksesta, joka on hellä polville ja lantiolle. 

Saucony_Triumph_Iso_5_FI.png

Merkki: 

Malli: Triumph Iso 5

Suositushinta: 178,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: True to size.

Istuvuus: Kenkä ei palvele kaikista kapeimpia jalkoja, mutta täydelliset tossut hieman leveämmille jaloille.

Mukavuus: Suorastaan fantastinen vaimennus tekee kilometreistä mukavampia. Kenkä on todella joustava. Suuri, paksu kieli on aseteltu fiksusta nauhojen alle. Mihinkään ei hierrä, vaikka solmisit nauhat kunnolla kiinni. 

Design: Ei pelkistetyin malli, mutta jos pidät kömpelön näköisistä tennareista, on tässä malli makuusi. 

Yhteenveto:

Mukavuus on todellakin huipussaan tässä Sauconyn uudessa Triumph ISO -mallissa. Osa testaajistamme, jotka olivat aiemmin kärsineet luupiikistä juostessa, voivat taittaa kilometrejä mukavasti juosten. Vaimennus on niin huippu! Jos kaipaat siis vaimennettuja kenkiä, tässä yksi markkinoiden parhaista malleista. Ne ovat kalliit, mutta varmasti hintansa väärti.  Et saa ehkä niin paljoa tukea, mutta riittävästi neutraalille askeleelle. Pohja on paksu ja kunnollinen, mikä tekee näistä hyvin vaimennetut, mutta antaa myös särmää ulkonäölle. Näitä et ehkä käytä tennareina, mutta muuten malli on supermakea. Lisäksi hyvin hengittävä päällinen ansaitsee erityismaininnan. Näet jopa varpaasi meshin alta – mikäs sen mukavampaa kesällä, mutta tähän aikaan vuodesta voi tulla hieman kylmä. Siksi kengät sopivat parhaiten kuivalle ja lämpimälle säälle. 

NB_Vongo_FI.png

Merkki: 

Malli: Vongo

Suositushinta: 158,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Koko: True to size. 

Istuvuus: Koko on normaali, mutta malli leveä. Jos jalkasi ovat kapeat, ota toinen koko. 

Mukavuus: Pronaatiotuki pitkin sisäpuolta antaa hyvin turvallisen tunteen. Leveille jaloille mukava valinta, mutta jos jalkasi ovat kapeat tai kaipaat kovin keveää tunnetta, et vakuutu Vongosta.

Design: Tämä malli on todella trendikäs! Yksinkertainen ja nätti!  

Yhteenveto: 

Ovatko jalkasi leveät ja kaipaat etujaloille tilaa? Vongo on oikea malli sinulle. Kunnon pohja on trendikäs ja sen kömpelö ulkomuoto sopii sinulle, joka et nauti sesongin keveämmistä ja nopeammista malleista. Fresh Foam -välipohja on tehty pehmeämpiä lenkkejä ajatellen. Koska pohja näyttää kömpelöhköltä, olisimme toivoneet vaimennuksen olevan hieman parempi. Jos olet Adidas UltraBoost -kenkien tai Nike Epic React -tossujen fani, huomaat, että pohja on kiinteämpi eikä yhtä pehmeä. Tunne on aavistuksen jäykkä. Se sopii hyvin lyhyemmille pyrähdyksille, jossa stabiliteetti menee mukavuuden ja vaimennuksen edelle. 

UA_HOVR_Sonic_2_FI.png


Merkki: 

Malli: HOVR Sonic 2

Suositushinta: 113,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Valitse tavallinen.

Istuvuus: Sopii normaalin levyisille jaloille. Istuu kuten juoksukenkien kuuluu.

Mukavuus: Kengät vaativat muutaman lenkin ennen kuin ne muotoutuvat. Sitten niistä muodostuu uudet suosikkisi. Et kuitenkaan saa niin paljoa tukea. Iso plussa meshistä, joka pitä jalat viileänä. 

Design: Nätit, mustat juoksukengät, joiden värivaihtoehto erottuu joukosta. 

Yhteenveto: 

Pidämme näissä kengissä erityisesti kahdesta asiasta. Ensinnäkin design on nätti ja moderni. Toiseksi ventilaatiokyky on mainio: voit juosta kilometrejä ilman, että jalat tuntuvat märiltä ja kuumilta. HOVR Sonic 2 on mainio valinta kesän 2019 juoksukenkäsuosikeiksi. Emme kuitenkaan pidä hieman kitsaasta vaimennuksesta, joka jättää askeleen hieman kovaksi. Et saa myöskään rajattomasti tukea etenkään jos olet tottunut stabiileihin kenkiin. Kokonaisuudessaan HOVR Sonic 2 antaa mukavia juoksulenkkejä. Lisäksi voit yhdistää kengät Under Armourin Map my run -sovellukseen, josta näet lenkkisi statistiikan hyvin selkeästi. Luvut eivät luotettavuudessaan vedä vertoja sykekellolle, mutta toimintona arvostamme tätä.

Adidas_UltraBoost_19_FI.png

Merkki: 

Malli: UltraBoost 19

Suositushinta: 199,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Istuvuus on melko tiukka, mutta koko juuri mitä pitää.

Istuvuus: Edeltäjäänsä selvästi tiukempi. Tarvitset siis pari lenkkiä ennen kuin totut.

Mukavuus: Jos pehmeä ja mukava kenkä on toivelistallasi, suosittelemme lämpimästi UltraBoost 19 -mallia. Tässä on mukavat, pehmeät kengät, ja kuuluisa Boost-vaimennus tarjoaa tunteen kuin juoksisit pilvien päällä. Oikea unelma! 

Design: Adidas tietää, kuinka juoksukenkiä tehdään Uudet UltraBoostit eivät ole mikään poikkeus. Moni on käyttänyt mallia myös tennareina. Siihen sopii myös uusin versio, vaikkakin tämä huokuu juoksukenkiä hieman edeltäjäänsä enemmän. Freesi ja keväinen kenkä.

Yhteenveto:

UltraBoost 19 on monella tapaa aivan uudenlainen kenkä edeltäjäänsä verrattuna. Malli on selvästi kehittyneempi ja istuvuus tiukempi. Myös vaimennus on kiinteämpi. Saat 20% enemmän Boostia keskipohjaan kuin aiemmin. Sen tarkoituksena on vähentää sienimäistä tunnetta. UltraBoost 19 onkin edeltäjäänsä vankempi. Nautit edelleen kenkien mukavuudesta ja kimpoisasta tunteesta, mutta näillä juokseminen ei tunnu sukilla juoksemiselta. Mukavuus on todellakin huipussaan näissä pitkille matkoillekin sopivissa kengissä, joissa ei varmasti tule hiertymiä. Koska päällinen on meshiä, voi olla, että se ei pidä vettä. Laita nämä jalkaasi vasta sitten, kun sää on hieman keväisempi.

Puma_Hybrid_Rocket_Runner_FI.png

Merkki: 

Malli: Hybrid Runner Rocket

Suositushinta: 1 295 kronor

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Puma tekee yleensä melko suuria kokoja, ja niin on myös tämän mallin kanssa. Ota lähes kokoa pienemmät kuin oma kokosi on. 

Istuvuus: Hyvin leveä malli. Testaajat yleensä ottavat puolta tai kokonaista kokoa suuremmat juoksukengät, jotta tilaa riittää, mutta näissä sitä riittää.

Mukavuus: Epätavallinen pohja tekee lenkeistä pehmeitä ja joustavia. Pohja myötäilee jalan liikkeitä joka askeleella. Se on jaettu kolmeen osioon ja kaksi niistä tekee sen erityisen taipuisaksi. 

Design: Vie aikansa ennen kuin totut näihin erottuviin kenkiin, mutta sen jälkeen pidät niistä. Futuristiset ja uniikit kengät ovat hauska lisä kenkävaatekaappiisi. Näiden sitominen jalkaan on hauskaa ja hauskuus tarttuu myös lenkille.

Yhteenveto:

Pehmeät, keveät ja ilmavat juoksukengät ovat lisäksi hyvän hintaiset. Testiryhmämme yllättyi positiivisesti. Asfaltilla juokseminen on näillä kengillä oikea ilo. Istuvuus tekee juoksemisesta hauskaa ja luonnollista. Koska pohjissa ei ole kuvioita, suosittelemme kenkiä tasaiselle alustalle, missä pidolla ei ole niin väliä. Kenkien ulkoasu jakoi testaajamme kahteen leiriin – se on kuin elokuvasta Blade Runner – mutta jos pidät siitä, saat mukavat ja pehmeät juoksukengät. Ennen kuin tilaat, muista, että  Hybrid Runner Rocket on todella leveä malli. Jos jalkasi ovat kapeat, ota toinen malli. Toinen vinkki on valita puolta kokoa pienemmät kengät. Nilkoille on vain vähän tukea tarjolla ja nämä istuvat pikemminkin sukan tavoin, mutta tunne on pehmeä ja joustava.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

2 päivää sitten
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

4 päivää sitten
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
Didriksssons
Muoti & trendit

Näin tiedät, onko takkisi vedenpitävä

29 apr 2019
Nike Free 5.0
Muoti & trendit

TESTI: Tältä tuntuvat uudet Nike Free Run 5.0 -juoksukengät

26 apr 2019
Hoka One One header
Muoti & trendit

Rakastu Hoka One Onen uutuuksiin

26 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Muoti & trendit

Duffelbag – sesongin trendikkäin laukku

24 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Muoti & trendit

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

22 apr 2019
Löparskor dam 2019
Muoti & trendit

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

19 apr 2019
Asics löparskor
Muoti & trendit

Tervehdi Asicsen uusia pastellinvärisiä juoksukenkiä

17 apr 2019
Elvine
Muoti & trendit

Kevään miesten takkitrendit

17 apr 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

16 apr 2019
Adidas sneakers
Muoti & trendit

Adidaksen kevään tennaritrendit

16 apr 2019
Test
Muoti & trendit

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

16 apr 2019
Adidas Primeknit
Muoti & trendit

Adidaksen saumaton treenimallisto vihdoin Sportamorella!

14 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Muoti & trendit

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

12 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Muoti & trendit

Sesongin selviytymispaketti miehille

11 apr 2019
TESTBILD
Muoti & trendit

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

11 apr 2019
New Balance löparskor
Muoti & trendit

Mitkä ovat New Balancen juoksukenkien erot?

11 apr 2019
Adidas UB19
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset useat juoksukengät

10 apr 2019
Wyte
Muoti & trendit

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

09 apr 2019
Nike Free
Muoti & trendit

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

03 apr 2019
Cykelbyxor
Muoti & trendit

TESTI! Pyöräilyshortsit naisille ja miehille

03 apr 2019
more news
Birkenstock Sandalheader

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

Tarvitsitpa sandaalit rantahiekkaan tai yksinkertaiset kengät kruunaamaan tyylisi kuumana kesäpäivänä, sandaalit ovat aina varma valinta. Esittelemme vuoden 2019 sandaalitrendit.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Dasia Starlily Bow

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

Jos etsit uusia, ihania kenkiä, jotka ovat todella todella söpöt, kurkkaa tänne. Dasian tennarit ovat saapuneet myös meille Sportamorelle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header löpartröjor dam

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

Purista itsestäsi viimeisetkin irti, ja ota avuksi kunnon juoksupaita. Testasimme viisi trendikästä juoksupaitaa naisille.

09 may 2019
Muoti & trendit
Nike Tech pack

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

Futuristisia yksityiskohtia, erityisen ohuita materiaaleja ja kehon liikkeitä myötäilevä design. Näistä on Niken uusi Tech Pack -mallisto tehty.

09 may 2019
Muoti & trendit
Test av regnjackor

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

Älä anna sateen yllättää. Tässä tulevat miesten sadetakkimallit, jotka pitävät sinut kuivana läpi kesän.

09 may 2019
Muoti & trendit
Fotbollsskor header

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

Jalkapallosesonki on käynnissä. Ehkä lapsesi on aika saada uudet jalkapallokengät, kun vanhat ovat alkaneet kiristää. Anna junioritestaajiemme auttaa.

09 may 2019
Muoti & trendit
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

Mitä olisikaan kesä ilman kunnon aurinkolaseja? Vältä silmävammat ja viimeistele tyylisi näillä sesongin suosituimmilla laseilla.

08 may 2019
Muoti & trendit
Peak Performance skaljackor

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

Teknisiä, käytännöllisiä ja söpöjä samalla kertaa. Esittelemme muutaman Peak Performancen vedenpitävän suosikin, jotka toimivat niin kaupungissa kuin ulkona seikkaillessa.

07 may 2019
Muoti & trendit
Adidas trailskor

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

Kaipaatko mukavia polkujuoksukenkiä? Kurkkaa nämä Adidaksen uudet polkujuoksukengät. Lajin asiantuntijat Elisabeth Hansson ja David Andersson Trailrunning Swedeniltä testasivat uutuudet.

06 may 2019
Muoti & trendit
Epic React

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

Kaipaatko uusia juoksukenkiä? Tarkasta nämä Niken supersuositut Epic React Flyknit 2 -kengät, jotka ovat saaneet sesongin mukaisen uuden sävyn.

06 may 2019
Muoti & trendit
Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia.

06 may 2019
Muoti & trendit
Nike Icon Clash

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

Yhdistä surffityyli ja Niken uunituore mallisto! Esittelemme uudet, väreillä koreilevat treenivaatteet, joihin haluat sonnustautua rannalla.

05 may 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.jpg

Testin parhaat sadetakit

Sateen jälkeen tulee aurinko, vai onko se toisinpäin? Joka tapauksessa nyt on korkea aika hankkia sadetakki, jonka avulla voit välttää kesäsateen. Testasimme neljä naisten mallia.

03 may 2019
Muoti & trendit
Header-baddräkter.jpg

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

Onko aika siirtää uimatreenisi syvempiin vesiin? Asiantuntijamme testasivat sesongin parhaat uimapuvut, jotta löytäisit parhaan funktionaalisen mallin.

02 may 2019
Muoti & trendit
Craft Essence

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

Pyöräiletkö putkisukissa? Lopeta heti! Anna stylisti Roberto Vacchin neuvoa sinulle pyöräilyn kirjoittamattomat säännöt.

30 apr 2019
Muoti & trendit